Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

768 # Alles wordt niet beter #
Gepost door Misdefinitie op 14-08-2014 om 23:21.
Sinds die verschrikkelijk verwaande salonsocialisten van de PvdA vrijwel aaneengesloten aan de macht zijn, verslechtert de economische en sociale situatie in ons land op alle fronten. De staatsschuld is meerdere malen over de kop gegaan van amper 100 miljard tot ruim 450 miljard, de werkloosheid ligt al tijden rond de 700.000 plus nog honderdduizenden mensen die stiekem in hun bed blijven ruften, huizen staan onder water, Europa stuurt aan op een naderende Derde Wereldoorlog en Nederland heeft na de invoering van de euro alleen maar economische crises gekend. Reden genoeg om de socialisten voor de zoveelste maal te diskwalificeren en hen na de oorlog voor het tribunaal te dagen alwaar ze de zwaarste straffen niet mogen ontlopen. Vandaar dat ze als kakkerlakken uit hun vakantieholen kruipen in een wanhopige poging goede sier te maken met de huidige "positieve" berichten over een oplevende economie. Met een ranzige grijns komt de PvdA u vertellen dat u uit de put komt waar u dankzij hun mislukte beleid in bent gesodemieterd.

Praatjes vullen geen ...

Iedere gezonde Nederlander die niet als een pisnicht met zijn kop in de hol van het socialisme zat en daardoor in staat bleek om enigszins het nieuws te volgen, weet dat er door de linkerkant van het politieke spectrum zoveel misdaden zijn begaan dat er genoeg reden is om ze allemaal op te hangen. De feiten liegen niet. Nederland is een teringzooi geworden vol haat, jaloezie en onverdraagzaamheid gecombineerd met diepe schulden, extreme belastingen en geÔmporteerde criminelen. Slecht nieuws voor de linkse kliek, want iedereen kent ook de medeplichtigen van de PvdA; verenigd in het CDA, de VVD en D66. Zonder konijn uit de hoge hoed, zal deze negativiteit kunnen leiden tot hun grootste nachtmerrie. Namelijk algehele politie diskwalificatie en de komst van Geert Wilders als premier. Kunnen ze het tij keren (dat wil zeggen: u doen geloven dat het allemaal goed komt) dan kunnen ze een blamage voorkomen. Trots verkondigt minister Kamp van Economische Zaken weten dat cijfers van het CBS laten zien dat het herstel zich voortzet.

Negatieve cijfers hebben ze de afgelopen jaren stelselmatig genegeerd en afgedaan als incidentele factoren. Binnen de 15 jaar meer dan 300 miljard verkwanselen aan criminele allochtonen, linkse liefdadigheidsprojectjes en de politieke Unie, ach ja, dat kan iedereen overkomen. Dat is een incident. Henk Nijboer van de PvdA voegt toe dat volgend jaar meer mensen een baan hebben. Waarna de SP en de FNV honend opmerken dat het "herstel" geen banen in de zorg oplevert en nog broos is. Leuk hoor dat politieke gekonkel, maar wij zijn een stuk minder optimistisch. Beroepsazijnpissers zijn we, daar heeft u helemaal gelijk in, maar dat betekent niet dat schijnoptimisme een goede zaak is. U kent het bekende riedeltje: we hebben leugens, grove leugens en daarna nog de statistiek. Met cijfers kan alles zogenaamd aangetoond worden, maar wij zijn geÔnteresseerd in hoe deze cijfers het beste geduid kunnen worden. Meer en minder, zijn alleen maar relevant als het om minder Marokkanen gaat. Voor de rest duiken we liever iets dieper in de materie.

Bronnen melden dat de huizenprijzen aan het stijgen zijn en de krotten binnen een jaar tijd 2 % duurder zijn geworden. Naast de prijs wordt het verschijnsel dat er meer huizen worden verkocht, eveneens bejubeld. Kijkt men louter naar de eerste 7 maanden van 2014, dan zien ze maar liefst een stijging van 40 %. Op het nieuws gaan ze helemaal los. Ze zien een stijging, dus hebben mensen meer geld en zit de economie in de lift. Voorts kijken ze naar wie er aan de macht zijn en schrijven ze de prestatie toe aan de zittende partijen. Kijk de PvdA het toch goed gedaan hebben! Fantastisch! Zo simplistisch wordt het nieuws gebracht. Dat uw woning door hun schuld eerst meer dan 20 % in waarde daalde en u daar nu hooguit 2 % van terug ziet, verzwijgen ze liever. Meer verkocht is meer verkocht. Blok geeft aan dat hij ervan overtuigd is dat de bodem is bereikt. Vanaf nu kan het alleen maar goed gaan. Bedank de PvdA maar. Hahaha. Wees maar gelukkig met deze sigaar uit eigen doos. Tenminste, als u tot de weinige gelukkigen behoort die zijn geluk niet op kan.

Verkoop is namelijk niet per definitie positief. Zeker een op de drie huizen wordt met verlies verkocht. Verder staan er nog eens 1,4 miljoen huizen onder water. Huizen die veel minder waard zijn geworden dan de hoofdprijs die de eigenaar er een paar jaar terug voor betaalde. En dan komt het. Wanneer u een hele dikke baan heeft, kunt u het met uw rijkdom wel uitzingen. U hoeft niet per se te verkopen en u kunt wachten totdat die vreselijke socialisten zijn opgerot en de prijzen ooit weer op het oude niveau komen. Bent u zo'n vieze vuile parasiet en trekt u een fijne uitkering op kosten van ons allen, dan zit u ook wel veilig met uw kutsubsidies. Over het algemeen bezit u immers geen sodemieter, dus kunt u ook niks kwijtraken. De rest van uw miezerige leventje zult u profiteren. De problemen ontstaan bij de mensen die daar tussen vallen. Baan kwijt of scheiding? Zeg maar zwaai-zwaai tegen uw huis. Verkopen zijn gestegen! Lang leve de socialisten. Wel de executieverkopen en u bent failliet, maar ach, dat is een detail. Dat zijn incidenten.

De huizenprijzen zijn in de jaren '80 en '90 zo extreem over de kop gegaan omdat de linkse overheid mensen stimuleerde om lekker veel schulden te maken, huizen te kopen met tophypotheken op meerdere salarissen en door kunstmatige schaarste van grond en middelen door massa-immigratie de prijzen nog verder op te drijven. In economisch goede tijden waarin veel mensen werk hebben, is kopen op twee salarissen nog wel te doen. Al stuwt het prijzen naar een recordhoogte. Zodra mensen hun baan verliezen, is het allemaal niet meer te betalen en komen hele gezinnen op straat te staan. Waarom dan nu juichen dat de prijzen weer omhoog gaan? Willen ze soms weer een huizenbubbel die op het hoogste punt knapt? Dan hebben we om de 15 jaar een nieuwe crisis. Fijn voor links waar ze weten dat ze over 2 jaar ruimte moeten maken voor een nieuw kabinet, maar niet zo fijn voor u. Deze waanzin moet stoppen; u ziet wat er gebeurt. Armoede creŽren door ervoor te zorgen dat huizen nu op drie salarissen gekocht worden. Twee partners plus generatiehypotheek. Geweldig hoor.

Werk is een van de belangrijkste zaken in het leven. Tenminste als u het eens bent met het dogma dat arbeid adelt. De adel arbeidt niet, maar dat ter zijde. Werk is nodig voor inkomen, zorgt ervoor dat u onder de mensen komt en een netwerk kunt opbouwen en creŽert eigenwaarde. Zonder werk bent u maar een nietsnut, zo simpel is het dan ook weer. Politici worden daarom afgerekend op de hoeveelheid banen die ze creŽren. Hoge werkloosheid? Geen probleem, dan brengen ze na een periode van economische malaise gewoon de loze bewering in stelling dat er meer banen komen. Wanneer u nogmaals zo dom bent om op ze te stemmen, want het gaat ze natuurlijk alleen om de macht. U bent natuurlijk een goede socialist en gelooft dat. Vooral als u in de krant een berichtje tegenkomt dat er een lichtpuntje is op de arbeidsmarkt. Geweldig, Allah is groot en links is briljant! U bent inmiddels 50, maar nu krijgt u een baan! Lol, in 2013 was er ook al een lichtpunt en in 2012 ook al. En het jaar daarvoor en het jaar daarvoor...

Ja mensen, geloof hebben in de linkse sekte betekent jaar na jaar als gekken tussen hoop en vrees leven. Totdat u sowieso te oud bent om nog aangenomen te worden. Schade die u nooit meer inhaalt. Wist u al dat als u langer dan zes maanden werkloos bent, u het sowieso kunt vergeten? Logisch, want elk half jaar komt er weer een nieuwe lichting op de arbeidsmarkt die nog jonger, geiler, frisser en goedkoper is dan uw oude verlepte kop. Dan halen ze maar het grovere geschut van stal. De werkloosheid is volgens het CBS gedaald tot 8,2 %. Lekker kommaneuken met getalletjes, maar u weet beter. Bijvoorbeeld dat de officiŽle cijfers slechts een deel van de werkloosheid rapporteren. Wie zonder werk zit maar ook geen uitkering geniet, staat niet geregistreerd. Eveneens thuiswonenden zonder baan, zzp'ers die nauwelijks een klant weten te scoren en hoogopgeleiden die laaggeschoold werk doen. Allemaal werklozen. Het zou ons niet verbazen als minstens 2 miljoen mensen feitelijk geen werk hebben of anderszins onvoldoende inkomen hebben om rond te komen.

Meer banen? Wat betekent dat eigenlijk? Dat een 18-jarige als kassahoer wordt ontslagen bij de Albert Heijn zodat er een 16-jarig grietje kan zitten? Dat de vaste baan van een vijftiger verdwijnt zodat hij nooit meer aan een baan komt en dat werk wordt verdeeld over twee jochies die nog niet droog zijn achter de oren? Dat banen worden weggeautomatiseerd en er ergens anders bureaucratie voor in de plaats komt? Of moeten we dan spreken in termen van vacatures? Spookvacatures die weliswaar in aantal stijgen, maar louter dienen om reclame te maken en er dus geen sprake is van een toename in het aantal echte banen waar daadwerkelijk iemand aan de slag kan? Ingewikkeld? Kan wel zijn, maar dit zijn echte problemen waar we al jaren aandacht aan besteden. Een begin van een goede oplossing? Geen schijn van kans bij die populistische dwazen in de politiek die zich enkel zorgen maken over hun idiote stemvee. Meer banen is bullshit. Vertel dat maar eens aan al die mensen die uit pure frustratie de arbeidsmarkt hebben verlaten.

Signalen dat het eigenlijk niet zo goed gaat op de arbeidsmarkt, worden snel genegeerd. Dat past allemaal niet in het gelukkige plaatje dat u goed moet onthouden na decennia lang socialistische ellende. Een typisch voorbeeld zien we bij mensen die in de bijstand terecht komen terwijl ze nog vol levenslust zijn en willen werken. Parasiet zijn zit ze niet in het bloed, vandaar dat ze zo snel mogelijk weer aan het werk willen. Al is het maar om het zelfrespect weer terug te vinden. Werk is er niet, dan maar ondernemer worden. Door het UWV worden ze gedwongen aan allerlei re-integratieprojecten mee te werken en te luisteren naar werkcoaches die nooit wat opleveren. "Wordt dan gewoon een ondernemer," wordt ze ingefluisterd. Mooi, maar hoe dan? "Uh, bijscholing? Haal gewoon uw instructeurscertificaat op onze kosten en start daarna een rijschool." Zo gezegd, zo gedaan. Maak er maar een cowboybranche van jongens. Een arbeidsbureau dat belastinggeld verspilt om op te leiden tot nog meer werkloosheid en dan ook nog de branche verneukt. Gaat lekker zo.

Media weten altijd wel een mooi verhaaltje te breien als ze voor de rode overheidsterreur propaganda moeten maken. "Consumenten weten de winkels weer te vinden," roepen ze. Prachtige beelden van hele groepen mensen die als wilde knaagdieren de straten afstruinen naar de koopjes, moeten de suggestie wekken dat we het nog steeds erg goed hebben ondanks de ijzeren greep van de linkse dictatuur. Oplettende ogen zien dat mensen vooral shoppen bij de allergoedkoopste winkels waaronder de Primark en de Action, maar hey, dat is slechts een detail dat alleen wordt opgepikt door de eeuwige pessimisten. Volgens het CBS zouden consumenten weer meer uitgeven en krimpen die uitgaven al drie maanden niet meer. Fijn rekenen met procenten zodat ze niet hoeven aan te geven dat er meer wordt uitgegeven omdat alles duurder is geworden en bepaalde producten nu eenmaal op een gegeven moment moeten worden vervangen. Uiteraard spreekt de berichtgeving zich continu tegen, want het zogenaamde consumentenvertrouwen daalt en mensen zijn somberder over de toekomst.

Vertrouwen is ook al zo'n modewoord dat politici hebben bedacht om de schuld van hun falen bij de bevolking neer te leggen. De crisis komt door u weet u wel, want u hebt geen vertrouwen. U moet geld uitgeven. Wat zegt u? U heeft geen baan en kunt daarom niet meer uitgeven? Niks mee te maken, loop naar de bakker en zeg dat u het brood vandaag betaalt met vertrouwen. Zeg maar dat links dat gezegd heeft en stop met zaniken. Ga anders maar langs bij de voedselbank, dan heeft u sneller te vreten. Geeft dat nog geen bevredigende antwoorden, dan kunt u langs de deurwaarders gaan. Mensen verliezen hun baan, huis en haard. Om vervolgens als wanbetaler te boek te staan. Na diverse aanmaningen en blafbrieven waarmee men met hel en verdoemenis dreigt in de rechtszaal, kan de deurwaarder aan de slag gaan. Hoewel, van een kale kip kunnen ze niet plukken. Ze kunnen hem wel een poot uitdraaien, daar niet van. Zelfs deurwaarders moeten op hun centjes letten omdat het door de crisis steeds moeilijker wordt mensen af te persen.

Slecht nieuws voor het kabinet dat goede sier probeert te maken met een zelf verzonnen bericht: hun cijfers kunnen niet verbergen dat onze economie sterk afhankelijk is van wat er in de eurozone gebeurt nadat ze ons klakkeloos hebben uitgeleverd aan dat gedrocht in Brussel. Gaat het in Europa slecht, dan gaat het hier slecht. Inmiddels zit de boze geest van Europa dermate verweven in onze economie, dat het verband bijna onmogelijk los te zien is. Al sinds eind 2013, zien we berichten dat de groei in de eurozone terugvalt. Veel gelul over activiteiten en lichte verbeteringen op specifieke sectoren, maar wie politiek denkt, moet groot denken. Alles draait om miljarden. Wat heeft u er aan als de machthebbers die jaarlijks honderden miljarden lopen te verspillen, elke maand een paar miljoentjes voordeel aanwijzen? Niks toch? Net zoals u er geen flikker aan heeft dat de zwarte buurman wel werk heeft. Hoezo hebben we reden tot feest linkse imbecielen? De groei blijft steeds maar weer terugvallen. Indexen en graadmeters veranderen daar niks aan.

Ondertussen mag u wel genieten van een andere graadmeter: een index die het zogenaamde sentiment meet. Alles is weliswaar kut en in de hele wereld zitten ze met oorlog te dreigen, maar zolang u nog dagelijks naar de supermarkt kan om daar namens Wakker Lekker Dier een plofkip te scoren, is er niks aan de hand. Dan heeft u nog geld en daar kunnen ze u ook nog van af helpen zolang u op ze stemt. Vertrouwen, we zeiden het al, daar kunnen we niet mee aankomen bij de bakker. Bij de andere kleine en hardwerkende ondernemers trouwens ook niet. Die handelen in klinkende munt terwijl de linkse politiek in klikklare onzin grossiert. De supermarkten moeten overigens gaan oppassen. Want hoe mooi de praatjes ook zijn en hoe goed men ook zegt dat het allemaal gaat, blijkbaar is het nodig dat supers hun producten gaan dumpen. U weet wel, van die producten die sinds de euro heus niet verdubbeld zijn in prijs. Oorlog in de supermarkten, al weet toch niemand wat ze precies eten. O ja, er schijnt mensenhaar in uw brood verwerkt te zitten. Eet smakelijk.

Deskundigen van de grote banken, de financiŽle instellingen die naast de onkunde van de linkse politiek verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de crises in de afgelopen jaren, weten het echter zeker. Voorlopig komt er geen recessie. Het ligt er wel aan hoe u recessie definieert. U moet vooral niet gaan kankeren over uw eigen armoedige huishouden dat nog amper het hoofd boven water kan houden zonder uzelf te hoereren. Ook het feit dat u nooit meer een baan zult vinden, dient hier niet naar voren te worden gehaald. Dat zijn allemaal trivialiteiten. Incidenten, zo noemt links dat. Vergelijk dan liever de kleine procentjes, daar worden aandeelhouders blij van. Ergens horen we die linkse mongolen nog scanderen dat de crisis ons land vooral niet zou raken en dat we na het zuur het zoet zouden krijgen. Inclusief dat kwartje van Kok dat we nog steeds niet terug hebben. Hoe het dan wel zit? Nederland heeft nog steeds zoveel schulden dat we zo'n beetje failliet zijn en de schuldencrisis zal dus nog decennia voortduren.

Mooi, als de crisis dan voorbij is, er voorlopig geen recessie komt en alles koek en ei is, dan wordt het eens tijd om de burger schadeloos te stellen voor alle ellende die ze hebben moeten doorstaan met die tyfussocialisten. De belastingen zijn de pan uitgerezen. Slechts weinig mensen beseffen dat als ze alles zouden doorrekenen, ze minstens 80 % van elke verdiende euro moeten afstaan aan dhimmi's, het Kalifaat, IS en ISIS en alle landen behalve ons eigen land. Tijd om dat allemaal terug te draaien of in elk geval de lasten per direct te verlichten. En nee, dat willen we godverdomme niet horen van al die landverraders die met hun "weg met ons"-mentaliteit Nederland aan de rand van de afgrond hebben gebracht. Nooit zal er meer op socialistische partijen gestemd mogen worden en het tribunaal zal die onnozele dwazen berechten voor hun oorlogsmisdaden. Dan nog liever Wilders die het al jaren loopt te roepen. Lastenverlichting is volgens Wilders een harde eis nu het CPB aantoont dat het kabinet enkel voor hoge belastingen en werkloosheid heeft gezorgd.

Stop met lullen, nu gewoon gaatjes vullen. Die belachelijk hoge btw moet snel verdwijnen. Na loonbelasting nog 21 % betalen omdat zij zo graag wapens naar OekraÔne sturen en onze helmen naar de Koerden. Die hebben wij toch niet nodig, want als hier ooit de pleuris uitbreekt, hebben we diverse slinkse burgemeesters die geweld tegen onze mensen verheerlijken met de legendarische woorden dat er geen strafbaar feit is gepleegd. Kom niet aan met dat geleuter over dat lastenverlichtingen slechts anti-allochtoon zijn. Het is andersom. Geld dat nu onrechtmatig wordt verspild, wordt weer op een fatsoenlijke manier aangewend. Als dat tegen de allochtonen is, dan zegt men eigenlijk dat allochtonen al die jaren illegaal geld hebben gehad en het morele gelijk zo verkracht is dat we daar nooit meer rekening mee moeten houden. Wie gaat er nu miljarden aan de economie onttrekken en ons zomaar in de schulden storten? Wist u dat Nederland 28.000 euro schuld heeft voor iedere Nederlander? Alleen maar voor de multikul, Europa en ontwikkelingshulp!

Een staatsschuld die net zo groot is als het bedrag dat we aan buitenlanders uitgeven, dat is pas een objectief cijfer op basis waarop beslissingen moeten worden genomen. Brussel schijnt minder belasting op werk te willen, maar voordat u een gat in de lucht springt, wijzen we u erop dat ze vooral minder nationale belastingen willen. Europa wil namelijk een Europese belasting die ze direct kunnen innen zodat ze meteen de volledige toegang hebben tot uw bankrekening. Onvoorwaardelijk en onbeperkt. Daarnaast is het de bedoeling dat andere landen beter met ons kunnen concurreren. Nog meer spotgoedkope arbeiders uit de Oostbloklanden die onze markt al grotendeels gesloopt hebben. Waarom zouden werkgevers uw oude reet nog aannemen als ze jonge Polen kunnen krijgen die het werk bijna voor niks doen? Zij hoeven geen luxe meuk te kopen van hun salaris en zij voeren hier geen bureaucratische procedures. Uiteindelijk is het er allemaal op gericht om nog meer macht naar Europa te krijgen, maar daar is alle ellende juist mee begonnen.

Gaandeweg hebben we vaker zulke mooi-weer-praatjes gezien van politici op de momenten dat ze vrezen voor hun macht. Binnenkort wijzigt de samenstelling van de Provinciale Staten en daarmee de Eerste Kamer. Kamerleden van de Tweede Kamer zien de bui al hangen en proberen nu al vriendjes te worden met andere partijen om zo meerderheden voor de nieuwe plannen te verzekeren. Die nieuwe plannen worden jaarlijks gepresenteerd tijdens Prinsjesdag. Updates volgen als de mediawind is gaan liggen. Politieke beslissingen verwoord in een begroting, hebben een enorme invloed op de economie. De politiek gaat over alle miljarden die uitgegeven en verdiend worden. Geeft de politiek minder uit, dan kunnen de lasten omlaag en als de lasten omlaag gaan, hebben mensen meer te besteden en als ze dat gaan doen, groeit de economie. Bij een groei zullen bedrijven meer mensen aannemen die voorts weer meer gaan kopen. In plaats van streven naar meer macht voorop te stellen, zou men ook de economie een boost kunnen geven.

Uiteraard zal dit het nodige politieke gekonkel opleveren waar we, zoals u van ons gewend bent, uitgebreid ons commentaar op zullen geven. Wij zijn echter geÔnteresseerd in het verschil tussen de mooie beloftes, de afspraken, de maatschappelijke context en de daadwerkelijke uitvoering. De coalitie zal zoals gewoonlijk proberen de oppositie een rad voor ogen te draaien door net te doen alsof ze er in goed overleg willen uitkomen. De VVD probeert het met de zoveelste loze belofte. Economen roepen op basis van een discussie in Duitsland dat het beter is als de lonen gaan stijgen. Jaar na jaar die vieze nullijn hanteren, heeft mensen tandeloos gemaakt. Geld moet rollen en dat kan alleen als mensen het ook verdienen. De nieuwe fiscale regels van het kabinet dreigen al van te voren een terugval van de pensioenen te realiseren. Wordt u aan de ene kant gecompenseerd, dan naaien ze u nog eens via de andere kant. Diverse partijen staan in de rij om u een hoger loon te beloven in de wetenschap dat er nog veel tegenvallers staan te wachten.

Overweging.

Kenmerkend aan alle berichten en opinies die er in de media over de economie te vinden zijn, is de tegenstrijdigheid die er vanaf spat. Het maakt niet uit of we het hebben over de huizenprijzen, banen of belastingen. Over al deze onderwerpen zijn er wel artikelen te vinden die elkaar tegenspreken. Vaak zelfs nog binnen dezelfde zoekopdracht. Cijfers zoeken over de economie resulteert in stijgen en dalen. De werkloosheid neemt af en toe. Het aantal banen stijgt, althans het aantal vacatures, maar dan blijkt dat het aantal echte banen niet eens stijgt. Welke mening u ook aanhangt, het lijkt altijd juist omdat er op internet altijd wel cijfers en berichten te vinden zijn die het ondersteunen. Geen wonder dat de politiek zo makkelijk met de cijfertjes kan zwaaien. Politiek bedrijven wordt zo een fraai staaltje van interpretatie en dan wel van het soort dat de bewindvoerders toevallig het beste uitkomt. Cijfers zijn echter alleen maar interessant als ze daadwerkelijk objectief voor iets staan. Aan goochelen met procentjes hebben we geen fuck.

De harde waarheid is dat alle cijfers, onderzoeken en analyses over onze economie, met een grote korrel zout moeten worden genomen. Alles is aan te tonen mits men binnen de marges, definities en afspraken blijft, maar feit is dat het (ondanks de gouden beloften van politici) voor veel mensen niet beter zal worden in de toekomst. Natuurlijk kunt u uw geluk niet op als u toevallig degene bent die met de neus in de boter valt. Bent u al een tijd werkloos en vindt u een baan, dan zult u met alle liefde van de wereld willen geloven dat links ervoor gezorgd heeft dat de economie weer aantrekt. Of niet, maar dan nog zal het u verder een worst wezen. Zo gaat dat altijd met maatschappelijke problemen. Wie geen last heeft, heeft ook echt geen last, maar wie de pineut is wordt gruwelijk in zijn aars genaaid. Wat er nu gebeurt, is dat bepaalde mensen door kleine verschuivingen opeens een voordeeltje krijgen toegespeeld. Socialisten hopen dat door toeval en het lot, hun mensen sterk worden bevoordeeld en zij weer met hun hulp de macht kunnen behouden.

Dus ja, er zullen een aantal mensen extra een baan vinden, hun zorgen als sneeuw voor de zon zien verdwijnen of de mogelijkheid krijgen in een van de nog schaarse blanke wijken te wonen zodat ze geen last meer hebben van die vreselijke multikul. Net zoals er mensen op den duur geld zullen verdienen met de Lotto of het wedden op paarden. Relatief kleine groepjes die erin slagen voordeeltjes te pakken. Doordat die groepjes steeds wisselen lijkt het net alsof een grote groep mensen er heel af en toe op vooruit gaat. Leuk voor u als dat u tijdelijk overkomt, maar dat houdt geen stand op de lange termijn. Daar zult u dan schijt aan hebben al moet u wel bedenken dat het net zo goed kan zijn dat u tot die hele grote groep behoort die inmiddels is uitgerangeerd en nooit in aanmerking zal komen. Wellicht heeft u tijdens de crisis de meest kostbaarste jaren van uw leven werkloos voorbij zien gaan. EgoÔsme zit in de mens die niet de fout moet maken om te denken dat zijn kleine geluk is veroorzaakt door miezerige linkse politici.

Zolang Nederland een extreem hoge staatsschuld heeft, zullen de lasten steeds hoger worden. Om stemvee te creŽren, zal de politiek krampachtig proberen u te laten geloven dat u erop vooruit gaat al snijdt dat geen hout. Zolang de linkse kliek voor overbevolking zorgt door massa-immigratie, zal de schaarse de huizenprijzen opdrijven. Mensen zullen tweeverdieners moeten zijn plus nog een derde persoon vinden die garant wil staan. Totdat de prijzen weer zo hoog worden dat het onbetaalbaar wordt, de bubbel klapt en iedereen die gegokt heeft, zijn geld kwijt is. Ja, u denkt dat u het spelletje kunt meespelen en er rijker uit kan komen. Desnoods door te profiteren. Inderdaad, door gokken zijn er mensen rijk geworden. De rest ligt te creperen in de goot nadat het mis is gegaan. Het aantal banen zal blijven dalen als de lasten hoog blijven. Werkgevers verzinnen goedkopere manieren om het werk toch gedaan te krijgen. Schulden maken en mensen extreem belasten, zorgt voor hogere lasten, duurdere arbeid en hoge werkloosheid. Dat proces stopt niet.

Misschien moeten we het duizenden keren blijven zeggen voordat het eindelijk eens gaat doordringen bij de meerderheid van de bevolking. Politiek als een soort sinterklaas beschouwen die al uw wensen gaat vervullen en waarbij u simpelweg de keuze maakt om op idiote beloften te stemmen, is onverstandig. Na al die jaren van ellende te hebben meegemaakt, zult u toch moeten snappen dat de linkse natte droom en hun beloften niet waargemaakt kunnen worden omdat het onrealistisch is wat ze willen. Eindeloos geld blijven uitdelen aan iedere buitenlander die daarom vraagt, schulden maken en dan ook nog eens doen alsof het nooit (meer) op uw bordje terecht gaat komen, is waanzin. Zij gaan u geen baan bezorgen als u dat ook niet op eigen kracht had kunnen doen. Zij gaan uw spaargeld niet met rust laten of uw lasten significant verlagen. Zij gaan niet stoppen met schulden maken en geld uitdelen aan parasieten. Hoon alle beloften weg en vertrouw op de kennis die u heeft opgedaan over socialisten. Alles moet weg en zware boetedoening is noodzakelijk.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.