Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

767 # Landverraders verdienen de doodstraf #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2014 om 23:10.
Racisme wordt beschouwd als de voornaamste oorzaak van de Tweede Wereldoorlog waardoor de term een soort troefkaart is geworden van linkse ratten om mensen het zwijgen op te leggen. Alles wijten aan racisme, getuigt echter van weinig realiteitszin. Hitler was maar een miezerig mannetje. Een mislukte kunstenaar die wraak wilde op alle Joden vanwege persoonlijke afwijzingen. Met hooguit een paar vriendjes. Aan de macht komen en miljoenen tegenstanders uitroeien, is andere koek. Dat kan hij niet alleen gedaan hebben. Een vraag wordt nooit beantwoord. Welke rol hebben de Joden, politie, justitie, rechters, neutralen en het klootjesvolk zelf gespeeld? Waren zij wel zo onschuldig of hebben ze mede een sfeer gecreŽerd waarin fascistisch gespuis kon gedijen? Door de geschiedvervalsing van de overwinnaars, zullen we de antwoorden moeten vinden door herhalende patronen in de geschiedenis te onderzoeken en te analyseren. Dhimmitude is een walgelijke vorm van landverraad waarbij het gespuis een situatie creŽert waarin ze zelf het risico lopen op de doodstraf.

Jihad is geen gematigd spelletje.

Voor de massavernietiging van de Joden in alle hevigheid losbarstte, werden NSB'ers gezien als de gematigde versie van de nazi's. Overlopen, heulen met de vijand en capitulatie werden, net zoals het vernieuwde Derde Rijk dat ze thans de Europese Unie noemen, als een spelletje gezien. Men dacht dat er toch nooit een oorlog zou komen. Later, toen de nazi's eenmaal aan de macht waren, bleken die gematigde NSB'ers niet zo gematigd te zijn. Verbaasd hoeft u daarover niet te zijn. Ernstige misdrijven, waaronder genocide, moord en verkrachting, kennen geen gematigde kant en zeker geen gematigde daders. U kunt niet slechts een beetje vermoord of verkracht worden. Overkomt zo'n misdrijf u, dan betreft het altijd een extremistische vorm. Vandaar dat u Wilders hoort vaak hoort zeggen dat er geen gematigde moslims bestaan en het onschuldige aanblik slechts schijn zal zijn in de hele maatschappelijke context. Een totalitaire fascistische ideologie die in zijn sprookjesboek alle aanhangers van de religie oproept tot moord, is nooit gematigd.

De schilderswijk in Den Haag is al jaren geleden gevallen. Zo'n 90 % van de wijk bestaat uit allochtonen. Iedereen die wel eens over gematigden praat of bij wijze van generalisatie meteen roept dat "ze niet allemaal zo zijn" als er over criminelen, radicalen en terroristen wordt gesproken, moet zich eens dringend afvragen hoe het kan dat juist in de wijken waar de meerderheid van de bevolking allochtoon is, regelmatig de pleuris uitbreekt. Kan de hypothese dat er ook gematigden bestaan voldoende ondersteund worden, dan impliceert dat dat allochtonen hetzelfde zijn als autochtonen. Dat betekent ook, dat er statistisch gezien hetzelfde percentage tuig aanwezig is en dat de kans op rellen in alle wijken even groot is. Rellen zouden derhalve afwisselend in zowel blanke als zwarte wijken moeten plaatsvinden. Helaas is dat niet het geval. Alle rassenrellen van de afgelopen jaren, kwamen door buitenlanders. Rassenrellen door Marokkanen en Molukkers in Culemborg, antisemitisme in Amsterdam en sharia / ISIS in Den Haag: allemaal moslims.

Samsom (PvdA) liet als afgestudeerde ingenieur weten dat alle Marokkanen een etnisch monopolie hebben op geweld. Het probleem met moslims is dat het een verzamelterm is voor verschillende volkeren en soorten die met iedereen ruzie maken en elkaar ook het licht in de ogen niet gunnen. Denk aan de recente dreiging voor de Yezidi's die door radicale moslims levend worden begraven nadat ze verkracht zijn. Diverse aanhangers van de islam, voelen zich ook dermate aangetrokken tot hun politieke ideologie, dat ze vatbaar zijn voor extremisme en zich als eenlingen aansluiten om de martelaar uit te hangen voor een of andere sprookjesorganisatie als de ISIS. Explosieve karakters die als tijdbommen in onze maatschappij leven totdat ze ontploffen zoals in de schilderswijk gebeurde. De gematigden lieten zich opfokken door de radicalen en voordat ze het wisten, stonden ze met z'n allen de Joden dood te wensen. Politie en justitie hadden hard op moeten treden, maar Van Aartsen zei dat er niks strafbaars gebeurde.

Best wel eng, want de Duitsers deden ook niks strafbaars. Totdat ze massaal naar binnen marcheerden en de linkse kliek zonder enige vorm van weerstand de capitulatie tekende. Overmacht zoals de socialisten het achteraf zo mooi weten te vertellen? Waren er dan geen dappere verzetsstrijders die het gevaar zagen aankomen zodat er tenminste nog een poging ondernomen kon worden om het tij te keren? Opmerkelijk is de manier waarop de linkse kliek met twee maten meet. Alle rechtse vrijsprekers die zich over de multikul en de fascistische islam hebben uitgesproken, zijn zonder uitzondering strafrechtelijk vervolgd. Van Janmaat tot Wilders en van cartoonisten tot webloggers. Zij stonden al voor het hekje om een tekening of een of andere triviale uiting. Blijkbaar kan men wel daadkrachtig optreden, maar dan alleen willekeurig. Als de vijand van de staat een gedachtemisdaad uitvoert met zijn onwelgevallige meningen. Willens en wetens terroristen laten demonstreren en vrijsprekers wel vervolgen betekent dat opzet gericht op landverraad bewezen kan worden.

Socialistische haters zijn er altijd als de kippen bij om de illegale acties van hun kameraden goed te praten. Harry van Bommel die meeliep in een demo waar "Hamas, Joden aan het gas!" werd geroepen, werd niet vervolgd. Geert Wilders die zei genoeg te hebben van de radicale islam, wel. "Joden moeten dood" wordt door links niet beschouwd als een strafbare uiting, maar de roep om minder (criminele) Marokkanen wel. Gaat het om het door hen geÔmporteerde islamitische stemvee, dan roepen ze vrijheid van meningsuiting en vrijheid van demonstratie. Wil een rechtse beweging demonstreren, dan kan het opeens wel verboden worden onder het mom van de openbare orde. Men had de opmars van die radicale islamitische apen gewoon moeten stoppen. Wat nou demonstratie. Oproepen tot geweld en het uitroepen van de Islamitische Staat, het kalifaat in Den Haag, zullen ze bedoelen. Dat had de overheid meteen moeten stoppen. Ingrijpen mocht niet toen islamieten alle Joden met de dood bedreigden. De bal ging pas rollen toen Nederlanders tegendemonstraties gingen houden.

Onder het mom van het grondrecht om te mogen demonstreren "Joden moeten dood" roepen en daar nog de steun van linkse burgemeesters krijgen is al walgelijk, maar moslims in Den Haag gingen nog een stapje verder. Blanken zijn varkens en hebben geen recht op een demonstratie. Daarom werden ze door de kornuiten van Allah bekogeld. De politie kwam erbij en arresteerde 6 van die imbeciele geitenneukers, maar liet ze daarna al snel gaan. Voorts werd de demonstratie ontzet en moest iedereen huiswaarts keren. Missie geslaagd, de fascisten hebben de demonstratie neergeslagen. Nadat een journaliste van GeenStijl met de dood werd bedreigd en mishandeld, viel er nu een camera van de Telegraaf ten prooi aan dat Noord-Afrikaanse gespuis. Eindelijk bewijs dat die moslims niet deugen en onmiddellijk moeten worden afgevoerd naar hun eigen woestijn? Wel nee, die lieverdjes waren enkel agressief vanwege "extreem rechtse" lieden. Kranten wisten niet hoe snel ze de tegenstanders van moslimextremisten moesten neerzetten als halve gare extreem rechtse idioten.

Uitgebreid lieten de grote kranten de AFA, een extreem linkse club vol tuig dat van Nederland het liefst een kalifaat maakt waar moslims de dienst zullen uitmaken, hun propaganda aan de man brengen. Demonstreren tegen de IS, ISIS of hoe die haatbaarden met soepjurken zich ook noemen? Dan bent u een nazi. Het maakt niet uit dat de IS / ISIS, wat in feite een pot nat is, genocide pleegt. Het zijn toch maar Joden. Maar zodra u protesteert, dan bent u echt wel extreem rechts. Volgens de AFA die zelf het geweld tegen andersdenkenden niet schuwt. Waarom deze mongolen publiciteit krijgen? Precies, partijdigheid van de media. Zelf gooien die kamelenneukers met stenen, maar zij vinden de tegenstanders van de terroristen nazi's. Waar is die verdomde Judas van Aartsen? Burgervader van alle Hagenaren? O wacht, moslims die oproepen tot het doden van Joden en stenen gooien is niet illegaal. Dat mag hier gewoon. Kritiek hebben op het feit dat de burgemeester lekker op zo'n luie kont op het strand lag terwijl er rassenrellen waren? Dan jengelt u als een kind.

Van Aartsen reageerde, toen hij uiteindelijk terug kwam van vakantie, heel kordaat. "Moslims hebben alle Joden met de dood kunnen bedreigen. Dat is niet strafbaar en heel goed. Wie protesteert tegen de terroristen van ISIS, is een nazi en extreem rechts. Wilders is ook tegen, dus is hij ook een nazi. Samen met zijn vele aanhangers. De vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor extreem links en moslims. Die demonstraties zijn al geweest, dus? Verbieden die handel." In de Schilderswijk mogen geen demonstraties meer gehouden worden op last van het islamitische kalifaat dat net in Den Haag is uitgesproken. Den Haag is dus gewoon gevallen. In handen van de vijand. Missen we niks aan omdat daar toch alleen allochtonen wonen, maar toch, een land kwijt raken zonder fysieke oorlog is waanzin. Nu begrijpen we waarom Nederland in 1940 binnen 5 dagen lachend capituleerde. Het was allemaal opzettelijk bedacht. Amper 10 jaar na de dood van Van Gogh, hangen de vlaggen van ISIS en de hakenkruizen in Den Haag. Slaap lekker Judas van Aartsen!

De PVV wil al sinds 2011 dat Van Aartsen oprot vanwege het wegpesten van een homoseksueel stel door allochtonen en de rassenrellen van dit jaar vormen de bekende druppel. De VVD vindt het echter belachelijk. Falen mag, vooral als VVD'er. SP'er Bart van Kent speelt de racismekaart. Wilders is een nazi en dan maakt het voor hem niks uit dat alle Joden met de dood worden bedreigd. Arme Joden. Daar zaten ze dan in de trein richting Polen. Denkende dat ze gered zouden worden door al die moreel verheven linkse Gutmenchen die immers hun hele leven niks anders doen dan hun morele gelijk claimen. Ze hadden het mis, want al die "gematigde" socialisten, al die mensen die zogenaamd sociaal en tolerant zijn, hielden zich niet bezig met het bevrijden van de Joden uit handen van de nazi's islam, maar dwarsboomden het Verzet zodat zij niet gered werden. Brr, landverraders van het allerergste en allerlaagste soort. Verschrikkelijk. Razzia's, deportaties, vernietiging en dat allemaal door het zelfde soort mensen dat nu zielig loopt te herdenken. Jakkes.

Minister Opstelten van Schijnveiligheid en Inquisitie, zag dat het goed was. Een kalifaat is net als een concentratiekamp een lokale kwestie waar hij zich niet mee wenst te bemoeien. Wilders probeerde de Tweede Kamer nog van de ernst van de situatie te doordringen, maar ze negeerden het volkomen. Het wordt toch nooit oorlog, zeiden ze. Goed voorbeeld doet goed volgen. PvdA'er Yasmina Haifi is was rijksambtenaar die op het ministerie van Justitie werkt bij het Nationaal Cyber Security Centrum. Een organisatie die onbeperkt toegang heeft tot al uw gegevens, u in het geheim kan laten vermoorden als ze u een terrorist vinden en onze enige verdedigingslinie tegen terrorisme. Wat zei mevrouw Yasmina Haifi? "ISIS bestaat niet uit radicale moslims. Het wordt gerund door zionisten (radicale Joden) om de islam zwart te maken." Met andere woorden: Joden bedreigen zichzelf met de dood en verkrachten hun eigen vrouwen. Hitler voerde de oorlog niet alleen. Overal bij justitie had hij zijn handlangers zitten die zijn antisemitische gedachten ondersteunden.

Bah, uitermate racistisch van die PvdA'ers. Aangezien het een theorie is die enkel door terroristen wordt gebezigd en het Haifi ook een terrorist maakt, is ze volledig in paniek excuses gaan maken. Geef die excuses maar aan al die Joden die in het verleden zijn gesneuveld door precies dezelfde landverraders die we nu overal zien. De maag van vicepremier Asscher draaide om toen hij de antisemitische opmerking van Haifi las. Niet eens vanwege de inhoud, de PvdA importeert al sinds 1946 nieuwe Jodenhaters nadat de voormalige arbeiderspartijen na de oorlog om begrijpelijke redenen werden verboden, maar om het idee dat de PvdA nu openlijk door de mand valt. Wie moslims zaait, zal Jodenhaat oogsten en daar zijn zij verantwoordelijk voor. Nu hun eigen mensen zich een beetje te extreem gaan uiten in de veronderstelling dat de islam toch al gewonnen heeft, volstaan geen excuses en slap links gedrag meer. Decennia lang het socialistische "weg met ons"-beleid heeft zo zijn sporen nagelaten en landverraders kunnen niet ontsnappen met hun misselijkheid.

Overal waar we kijken, zien we die landverraders en het houdt maar niet op. Fascisco van Jole, redacteur van het slinkse joop.nl dat aan de Vara gelieerd is, insinueert dat antisemitisme de schuld is van de Joden zelf. Arnoud van Doorn, vergiftigd en bekeerd door de islam, ronselt een shariaknokploeg bijeen om de totale oorlog te beginnen tegen het westen. Zogenaamd om zich te beschermen tegen "extreem rechts". Geweld is wat voor moslims telt. Woedende losgeslagen moslims, gooien met bakstenen op de Hoefkade. De schuld van die rechtsen natuurlijk, terwijl dat moslimtuig vlaggen met hakenkruizen mee dragen. Wie zijn nou de nazi's? Vindt u nog steeds dat wij het probleem zijn? Wat doet die jihadvlag bij het beeld van Anne Frank in Amsterdam? Dezelfde stad waar wij voor de rechter stonden voor een gedachtemisdaad? Blijkbaar blijft er geen enkele organisatie gevrijwaard van dhimmitude en capitulatie. Op de Vrije Universiteit is net de zoveelste islamitische gebedsruimte ingericht. Compleet met de fascistische koran. In Nederland ja.

Rechters van met name de Hoge Raad der Nederlanden speelden een grote rol in het juridisch rechtvaardigen van de verschrikkingen in de oorlog. Op bevel van de bezetter, ontsloeg de Hoge Raad zijn Joodse president en bepaalden zij in het bekende Toetsingsarrest in 1942 voor recht dat alle decreten van de FŁhrer wetten in formele zin waren. Met dit arrest hebben zij in een klap de hele Holocaust een legaal karakter gegeven. Anno 2010 stond onze beheerder voor de strafrechters van het Gerechtshof Amsterdam. Hij werd ervan verdacht een van de ergste gedachtemisdaden te hebben begaan. Namelijk die criminele stinkmoslims uitmaken voor berberapen en kakkerlakken. Aan het Hof toonde hij het bericht dat Amsterdam de noodklok luidde over antisemitische moslims. De rechters lachten alsof ze wilden zeggen dat Jodenhaat helemaal niet bestaat en de Holocaust een zionistisch verzinsel is. Hij werd door hen veroordeeld. Jodenhaat wordt nooit echt serieus genomen. Zelfs niet door jahoedi's. Behalve dan als ze selectief verontwaardigd doen alsof ze beledigd zijn.

In 2012 werd de veroordeling van onze beheerder wegens groepsbelediging door de Hoge Raad bevestigd door een rechter die lid was van de PvdA. Politiek gekleurd en zwaar partijdig, maar ja, die NSB'ers zouden vroeger voor de nazi's gewerkt hebben. Geert Wilders kwam er in 2014 achter dat justitie speciale aangifteformulieren liet ontwikkelen voor de gauwgekwetsten en grote misdadigers laat lopen door "gebrek" aan middelen. En nu de terroristen in de juridische hoofdstad Den Haag de Islamitische Staat uitroepen waar de radicale moslims de baas zijn, staan niet die terroristen voor het hekje, maar een simpele winkelbediende die werkzaam was bij een ICT-bedrijf en min of meer per ongeluk een nikker ludiek afwees met de woorden "Is niks, is neger." Kwestie van prioriteiten stellen. Heel het fucking internet staat vol met racistische leuzen, maar deze man is belangrijker dan al die extremisten. Kom nu eens uit uw ivoren torens en loop eens naar buiten, stelletje laffe togadhimmi's. Onder u zijn veel Joden, doet dat u dan helemaal niks?!

Joden zullen door de geschiedenis heen wel geleerd hebben dat ze er alleen voor staan. Aan die praatjesmakers die zogenaamd tegen extremisme zijn maar toch dat paupervolk dat regelmatig antisemitische kreten uitslaat en de vieze extremisten zelfs de hand boven het hoofd houdt, hebben ze niks. Om een vuist te kunnen maken, verenigen Joden zich in organisaties zoals het CIDI. Elke keer als u die clubjes hoort schreeuwen, dan krijgt u medelijden. Zij kennen immers de klappen van de zweep, suggereren er verstand van te hebben en zijn de belangenbehartigers van de Joden. Wanneer zij de noodklok luiden, dan kunt u de verbrandingsovens al bijna ruiken. Maatschappelijk gezien genieten zij dan ook aanzien en worden ze als volwaardige gesprekspartners gezien. Jammer alleen dat de directeur van het CIDI, Esther Voet, zo'n achterbakse loeder is. Op haar websites linkt zij naar extreem linkse fascisten zoals de AFA. Lol, een joodse organisatie die de AFA als betrouwbaar opvoert is als een Jood die de Sicherheitsdienst een prachtige organisatie vindt.

Esther Voet weet als geen ander hoe ze Jodenstreken moet uithalen. Aan Geert Wilders schreef zij een mail waarin zij hem verzocht om een advertentie tegen antisemitisme te ondersteunen en te ondertekenen. Al vaker heeft zij Wilders proberen neer te zetten als nazi en nazi's haten Joden, dus als hij weigert, dan had zij mooi een scoop om hem publiekelijk op te hangen. Wilders is geen nazi, eerder een Jodenknecht, en gaf daarom aan graag te tekenen. "Kut," dacht zij, "Wilders een Jodenvriend? Dat nooit!" Voorts werd hij gewoon geweerd uit de advertentie. Terwijl hij nota bene zelf is benaderd. Na alle commotie, verraadde Voet de ware intenties van Joodse organisaties op twee manieren. Goed opletten en verbaas u net zo hard als wij deden. Als reden voor het toch niet publiceren van Wilders' naam, gaf zij aan dat Wilders zich kritisch uitgelaten heeft over de Joodse besprekingen met Mark Rutte in het Cathuis. Wacht even, zeggen dat de islam moet worden aangepakt als we antisemitisme willen aanpakken, zorgt voor maatschappelijke diskwalificatie?

Een Jood die zegt antisemitisme te willen aanpakken en daarbij handelt alsof het Verzet niet mag zeggen dat de oorzaak voor Jodenhaat, de nazi's islam, niet mag worden aangepakt, is volstrekt ongeloofwaardig. Het geeft ons een heel akelig gevoel. Zijn er in de jaren '40 van de vorige eeuw soms ook Joden, nee, judassen geweest die de bezetter veel meer ruimte hebben gegeven voor hun verderfelijke ideologie dan later goed voor hen bleek te zijn? Zien we daarom zo vaak de slachtofferhouding bij Joden omdat ze dondersgoed weten dat ze door hun eigen mensen zijn verraden aan de bezetter? Over die oorlog kunt u lullen wat u wilt, daar waren wij niet bij, maar nu zien we deze shit godverdomme toch voor onze eigen ogen afspelen! CIDI behartigt de belangen van Joden? Laat ons niet lachen. In haar mail naar Wilders schreef ze dat de advertentie alleen mensen zou bevatten die de boodschap onderschrijven. Vol overgave mailde Esther Voet aan Wilders dat het CIDI de boodschap "Geen excuus voor Jodenhaat" niet onderschrijft en dus niet meedoet.

Foutje bedankt? Of zijn wij gewoon de enigen die nog begrijpend lezen en daarom zulke zaken opmerken? Het is voor ons een hele vreemde gewaarwording om erachter te komen dat al die Joodse organisaties die continu aan het janken zijn over discriminatie en racisme, zelf gelieerd zijn aan extremisten en hun eigen boodschap niet eens onderschrijven. Bovendien is kritiek uit den boze. U wordt geacht de Joden zielig te vinden. Niks meer en niks minder. U mag niet aankomen met de doodsimpele oplossing om alle antisemieten, die zich doorgaans onder de islamieten bevinden, allemaal het land uit te trappen. Want om een of andere bizarre reden, willen die zionistische organisaties zowel doen alsof de Joden in gevaar zijn als het gevaar zelf importeren. Zoiets als zelf de gaskamers bouwen en dan willen bepalen welke Joden wel en niet naar binnen gaan. En af en toe proppen ze er ook graag een van ons in. Alle hersenloze socialistische Jodenknechten nog aan toe. Het zoveelste linkse dilemma: stemvee willen, maar wat te doen als zij Joden haten?

Overweging.

Rechters, (Arabische) politieagenten, justitie, ambtenaren, "bestrijders" van terrorisme, geheime diensten en zelfs de Joodse organisaties zelf faciliteren antisemitisme door die ratten te importeren, te faciliteren en ze de hand boven het hoofd te houden. Zelfs als zij terroristische daden plegen door te bijten in de hand die hen voedt. In de volksmond bekt racisme lekker en is het geloof in een racistische man die met zijn monsterachtige leger genocide komt plegen heerlijk overzichtelijk. Men hoeft niet na te denken. Enkel de mensen kapot te maken die links aanwijst als neonazi's, dan moet het wel goed komen. Waanzin. Een heel volk onder de duim houden met een paar racistische vriendjes en een maniak die teksten schrijft? Mensen zoeken blijkbaar iets om in sprookjes te kunnen blijven geloven, maar de werkelijkheid is te smerig voor fantasie. Oorlog is geen monster dat door een monster wordt gecreŽerd. Oorlog en het daaraan verbonden terrorisme ontstaat omdat de vijand zich overal als kakkerlakken in het systeem genesteld heeft.

Politici laten in deze moderne tijd nog altijd zien wat voor laf volk ze eigenlijk besturen. Dit is geen populaire boodschap, dat beseffen we zeker, maar het is wel de waarheid. Capitulatie vanwege een fysieke overmacht? Wel nee, die paar Duitsers en moslims hadden we aan het begin makkelijk de grens over kunnen trappen. Ons land wordt voor de zoveelste keer gewoon weggegeven. Men liet de vijand binnen. Men stond toe dat de vijand zijn uitvalsbasis kon bouwen. Kreeg de Hoge Raad een bevel binnen dat wetten uit het Derde Rijk nu legaal waren, dan deden ze dat klakkeloos. Net zoals Europa als hernieuwd Derde Rijk ons door de strot is geduwd. Kwamen de Duitsers demonstreren tegen de economische malaise en daarbij de schuld bij de Joden leggen, dan liet men dat gebeuren. Erger nog, men speelde het spelletje mee. Kwam er eens iemand in opstand, dan was hij als held van het Verzet een opruier, een vijand. Joodse organisaties die wisten dat ze al een keer onder de voet werden gelopen, kiezen nota bene weer de kant van de bezetter.

Ergens is dit verschijnsel wel logisch. Socialisme en aanverwante stromingen als communisme en collectivisme, zijn als ideologie zo tegenstrijdig als maar zijn kan. Aanhangers worden continu geconfronteerd met dilemma's en aangezien de aanhangers van zulke systemen nou niet bepaald overlopen van intelligentie, zien zij niet in dat wat voor keuze zij ook maken, ze zichzelf kapot maken. Kiezen ze de naar hun mening sociale weg om iedere bezetter zomaar binnen te laten, dan komt er altijd een tijd waarin ze zelf worden afgeslacht. Dankbaar zijn hun gasten nooit geweest. Willen ze antisemitisme aanpakken, dan zullen ze dat bij de bron der radicale moslims moeten doen. Wat betekent dat ze moeten toegeven dat Wilders gelijk had en dat nooit! Bovendien verliezen ze dan hun stemvee. Vandaar dat ze tegen beter weten in doorgaan met hun idiote plannen. Terwijl de vijand langzaam maar zeker bezit neemt van ons land. Socialisten schijnen te geloven in een droomwereld waarin ze zowel vriend als vijand kunnen faciliteren en er zelf beter van worden.

Deze verklaring wordt gesterkt door de lafhartige oplossingen die de politiek voorstelt om antisemitisme te bestrijden. Premier Rutte vindt dat de ouders van de jihadstrijders maar moeten optreden. Ouders moeten hun kinderen zeggen dat ze normaal moeten doen. Nogal naÔef, want hoe komen die makaken aan hun extremistische ideeŽn? Van hun ouders misschien? Extremisme wordt er op last van de bevelen in de koran met de paplepel ingeslagen. Jonge moslims leren thuis westerse blanke varkens te haten. Asscher heeft een ander lachwekkend plan. Scholen moeten maar zorgen dat antisemitisme verdwijnt. Discriminatie moet bespreekbaar gemaakt worden in de klas. Lachen, vooral op scholen waar inmiddels de meerderheid moslim is en op het bespreken van de Holocaust bijna de doodstraf staat. De Holocaust wordt niet erkend en Joden zijn voor hen het kwaad. Denken ze daar in de politiek werkelijk dat er nog geluisterd wordt? Er is maar een oplossing: Alles moet weg! Wie niet horen wil, zal op den duur echt gaan voelen.

Terwijl aan moslims wordt voorgehouden dat ze rechtstreeks naar de hemel gaan als ze een christenhond vermoorden. Vooral als dat iemand is die zijn leven als dhimmi heeft doorgebracht, moslims heeft lopen pijpen en zijn eigen soort daarmee heeft verraden. Wij kennen wel een aantal voorbeelden die ons hebben uitgemaakt voor nazi's. Lol, die klote christendirecteur die ons jaren geleden ontsloeg vanwege kritische meningen over moslims, zou het wel erg prettig vinden nu hij hoort dat christenen door moslims op straat worden bespuugd. Ja, wij waren de nazi's en u ontloopt uw straf echt niet. Bij de SP denken ze nog het tij te kunnen keren met een poster waarop ze oproepen om normaal te doen. Dat idee is oud en gejat. "Arbeit macht frei" is bedacht door en voor socialisten en iedereen weet wel waar die leus hing en waar het heel sarcastisch voor stond. Slecht idee, maar ach, laat hen maar in die waan. Wereldwijd roepen moslims al hun overwinning uit na een wapenstilstand of verbod van demonstraties. Het gaat gezellig worden straks, echt.

De oorlog tegen fascisten is daardoor niet louter een strijd tegen radicalen, maar een strijd tegen alle landverraders die de situatie creŽren waarin die terroristen goed kunnen gedijen. Onmogelijk, want hoe kunnen we in hemelsnaam al die rechters, ambtenaren en andere linkse dwazen bestrijden als zij als de normalen worden gezien? Van Aartsen is een held en wij zijn nazi's. We kunnen u niet beschermen. Het Verzet van weleer had 1 voordeel: ze konden nog vrij anoniem opereren. Thans staat iedereen geregistreerd en kan de beweging enkel nog met open vizier strijden waardoor ze een makkelijk mikpunt worden. Gezien het grote aantal landverraders, is het onmogelijk geworden om actie te voeren zonder meteen uitgeschakeld te worden. We troosten ons met het feit, dat die knaagdieren zichzelf straffen. Het CIDI en MDI wilden ons voor de rechter. Prima, die boete hebben we gekregen. Hun straf is echter een graadje erger. Een Jood die niet wil beseffen dat hij genaaid wordt als hij zich als een NSB'er gedraagt, is de droeve praktijk.

Tegen beter weten in zullen we de strijd blijven aangaan met socialistische bloedhonden die onze maatschappij te gronde richten. Goed wetende dat hun straf toch wel komt. Winnen de moslims, dan krijgen de landverraders de doodstraf in de verbrandingsovens. Winnen de realisten, dan komen ze voor het tribunaal te staan wegens oorlogsmisdaden en die straffen zijn al niet veel lager. Komt het tot een burgeroorlog, dan is het ieder voor zich kijken wie er nog uitkomt. Gaat het niet tot een fysieke uitbarsting komen, dan wordt de maatschappij alsnog onleefbaar en zal men nog vaak met weemoed terug denken aan de tijd dat het Verzet het tij nog had kunnen keren als zij hun steun aan de juiste mensen hadden gegeven. Hoe dan ook geen prettig vooruitzicht, maar het is niet anders. In een artikel als dit zoeken we via de steeds herhalende geschiedenis naar verklaringen waarom het opeens zo gruwelijk mis kan gaan. Kijk eens wat vaker uw medemensen diep in de ogen en vraag u af hoe zij ons land verraden. Hen dwarsbomen, dat is wat u nog kunt doen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.