Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 5 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

782 Eurofielen parasiterende imbecielen
781 Tekort van haver tot gort
780 Aanbesteed door een hersenscheet
779 De grens ligt bij geweld
778 Falen waar slinksen van balen
777 De bewijs-ontkenreeks
776 Peper aan uw reet
775 Dhimmi's kronkelen en kruipen
774 Fraude is het toppunt
773 Socialisten pijpen jihadisten
772 Politiesukkeltjes wereldwijd
771 Onderwijsaccreditatie onder de maat
770 Wij weren en discrimineren!
769 Omsingeld door oorlogszuchtigen
768 Alles wordt niet beter
767 Landverraders verdienen de doodstraf
766 Onderwijsadvies waar ik op pies
765 Notice and fuck you!
764 "Joden moeten dood!"
763 Geheim van geen dienst

764 # "Joden moeten dood!" #
Gepost door Misdefinitie op 25-07-2014 om 23:10.
Met zo'n opruiende en felle titel trekken we de toorn aan van diverse Joodse organisaties, antidiscriminatiebureaus en andere mongolen die likkebaardend denken weer iets gevonden te hebben waarmee ze ons op de brandstapel kunnen gooien. Niet beseffend dat hun gedrag er juist debet aan is dat er zoveel antisemitische geluiden te horen zijn tegenwoordig. De uiting in de titel van dit artikel is namelijk niet de mening van de auteur van dit prutswerk, maar de politieke en fascistische opvatting van moslimextremisten. Een titel waarmee we aangeven dat we het over criminele en radicale moslims gaan hebben die zulke uitingen openbaar scanderen en het terrorisme niet schuwen. Een stel randdebielen, apen en kakkerlakken. Wat dan wel weer onze mening is die we geven met een knipoog naar al die dwazen die liever ons voor de strafrechter zien voor een gedachtemisdaad dan hun aandacht te richten op de echte Jodenhaat. Al tien jaar waarschuwen we voor het moslimgevaar. Gehaat en bedreigd, ziet u nu dat antisemitisme is wat u krijgt. I hate to say ...

Jihad van de Jodenhaat.

Vier jaar geleden stond onze beheerder voor het hekje in de shariarechtbank van het Gerechtshof in Amsterdam wegens groepsbelediging. Aldaar werd hij ervan verdacht er een gewoonte van te maken het gedrag van criminele moslims af te keuren en dat is een verboden gedachtemisdaad in Nederland. De wijze togadhimmi's vonden het geen probleem dat moslims er een gewoonte van maken onze mensen te beroven, te verkrachten en met de dood te bedreigen. Door zulke radicalen, criminelen en terroristen lelijke berberapen te noemen, zou hij de waardigheid van dat tuig hebben miskend. Destijds hebben we aan de rechters gevraagd of ze wel goed bij hun hoofd zijn. Waarom stonden wij voor het hekje? Die criminele moslims waar we op Misdefinitie over spreken, zijn niet zomaar draaideurcrimineeltjes die eventjes uw spullen pikken. Dat zijn geharde criminelen die de opdracht hebben gekregen alle Joden uit te roeien. Honend wuifde de rechter onze bezwaren weg. Een verkrachter of moordenaar berberaap noemen, vonden ze erger dan alle Joden vergassen.

Amsterdam luidde al in 2010 en eerder de noodklok over de toegenomen Jodenhaat die toen al schrikbarende vormen aannam. Dikke vette koppen in de Telegraaf verwezen naar moslims die openlijk de Hitlergroet deden als ze Joden zagen lopen. Scheldpartijen, fysieke mishandeling, bespugen en brandstichtingen zorgden ervoor dat rabbijnen zich na tientallen jaren weer in een oorlog terecht zagen komen. Gescandeerd werd dat alle Joden in concentratiekampen moesten worden ondergebracht. "Vindt u van bil gaan met kamelen ook geen belediging voor moslims," vroeg de rechter minachtend. Alle krantenberichten die we hadden meegenomen over Jodenhaat mochten niet baten. Een moslim een aap noemen, al heeft hij de intentie om op straat letterlijk Joden neer te steken, is belediging en dat is wat telt. Journalisten waren al even ranzig bezig. Berichten over misdaden van moslims? Wel nee, Misdefinitie is slecht. Fascist Erik Schaap maakt ons al jaren zwart. Arme jongen, hij begrijpt niet dat zijn moslimvriendjes hem het liefst in de verbrandingsoven willen douwen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. U heeft ons bedreigd en beschimpt om de noodklok die we hebben geluid. U heeft ons maatschappelijk gediskwalificeerd en zelfs bankroet proberen te krijgen middels broodchantage om onze kritische artikelen over criminele moslims. Nu bent u zelf de lul. Het conflict dat IsraŽl thans in de Gazastrook uitvecht, waait als een wervelwind over naar Nederland. Op Misdefinitie hebben we altijd het beleid gevoerd dat we ons liever niet bemoeien met oorlogen in het buitenland. De enige informatie die vanuit zulke landen tot ons komt, wordt namelijk gekleurd weergegeven door de media. Qua berichtgeving is dat in Nederland al een probleem, maar als we de informatie helemaal niet kunnen controleren, is het beter om geen partij te trekken om te voorkomen dat we in de eeuwenoude val der propaganda trappen. We trekken derhalve dan ook geen partij in zulke buitenlandse conflicten. Problematisch is het feit dat de geÔmporteerde vijanden van ons volk wel partij trekken en de oorlog zien als rechtvaardiging voor antisemitisme.

Aangezien er steeds meer oorlogen worden gevoerd in de wereld, we inmiddels aardig ingesloten beginnen te raken tussen de kemphanen en we elk volk wel de kans hebben gegeven om ons voor een significant gedeelte te koloniseren, is de kans dat de pleuris uitbreekt in Nederland een stuk groter geworden. Net zoals in de Tweede Wereldoorlog waar landverraders antisemitische Duitsers hebben binnengelaten en de Hoge Raad er nog een schepje bovenop deed door alle bevelen van de FŁhrer als wetten in formele zin te behandelen, zien we nu dat antisemitische import van moslims en uitspraken van togadhimmi's de Joden in een lastig parket brengt. Waarschijnlijk heeft u zich niet echt gerealiseerd dat er op dit moment extremistische en radicale moslims in ons land anti-Joodse demonstraties houden terwijl ze met z'n allen "Joden moeten dood" scanderen. Oorlogsretoriek die we hier voorheen nooit gekend hebben. Antisemitisme tijdens moslimdemonstraties blijft niet bij fascistische leuzen, maar zet aan tot geweld tegen de Joodse gemeenschap.

Sinds de escalatie in IsraŽl, hebben Nederlandse Joden te maken met ernstige bedreigingen en geweldsmisdrijven door de hier aanwezige radicale moslims. De agressie is zo hevig, dat ze particuliere beveiligers moeten inhuren om deze herboren razzia te kunnen overleven. De Joodse eigenaar van onder andere Coolcat meldt dat hij niet alleen stelselmatig met de dood wordt bedreigd, maar dat die apen ook nog eens zijn winkels aanvallen. Opmerkelijk is het feit dat hij vermeldt dat die radicale moslims hun eigen soort aanvallen. Zijn Marokkaanse medewerkers worden eveneens bedreigd omdat ze hun steun zouden verlenen aan het zionisme. Diverse Joodse gezinnen in Amsterdam-Zuid laten bevend van angst weten dat hun auto's worden bekrast, ruiten worden ingegooid en hakenkruizen worden geschilderd op woningen waar Joodse gebedsrolletjes op aangebracht zijn. De politiek is met vakantie. Gezellig hŤ, vakantieman! Ja mensen, al 10 jaar worden wij uitgemaakt voor nazi's, maar als het aan de importvriendjes van links ligt, zien we binnenkort de echte Holocaust.

Reguliere media houden zich al jaren bezig met het censureren van negatief nieuws over moslims en het doodzwijgen van islamcritici. Mensen kijken ons met de nek aan. Totdat ze het een keer zelf meemaken. Annabel Nanninga, als blogger en journalist werkzaam bij GeenStijl, was in Den Haag aanwezig bij een ISIS-demonstratie. ISIS is een extreme terroristische organisatie die met oorlog en genocide van de wereld een streng islamitische staat wil maken. Het feit dat zo'n criminele organisatie in Nederland kan en mag gedijen, is al te absurd voor woorden, maar dat ze openlijk een bedreiging vormen in een van onze steden, is onacceptabel. Daar aangekomen, werd Nanninga ernstig bedreigd door die protesterende geitenneukers. Foto's maken als journalist in een vrij land kwam haar op een scheldkanonnade te staan. Gevolgd door bedreigingen. Die ratten droegen haatvlaggen en dreigden met geweld, diefstal en inbraken. De fascistische islam ziet vrouwen als hoeren en Joden als rioolratten die als kanker moeten worden uitgeroeid. Wat zijn moslims toch lief.

Burgers hebben echter hun vrijheid afgestaan aan de overheid in ruil voor bescherming tegen crimineel tuig. GeenStijl, waarvan de mensen ook deels hand- en spandiensten verlenen voor Retecool die ons jarenlang zwart heeft lopen maken vanwege kritiek op deze radicale moslims, weigerde jarenlang over onderwerpen te publiceren waar wij al 10 jaar over schrijven. Bang voor de gevestigde orde en bovendien: wij zijn nazi's en die moesten vertrapt worden door de hele maatschappij. Toen wij voor het hekje stonden, waren zij stil. Ze durfden de maatschappij niet te waarschuwen voor het feit dat islamcritici werden gedagvaard en vervolgd om hun mening. Later werden we zelfs met de dood bedreigd. Aangifte doen bij de politie? Dat werd niet serieus genomen. Overal vond men dat wij het er zelf naar gemaakt hebben. Nette Gutmenschen overkomt zoiets niet. Als zij bedreigd worden, dan helpt de politie. Toch?! Lol, de politie zei tegen Nanninga dat de dreigende moslims niks strafbaar deden en hielden juist haar aan als journalist.

Decennialang moslims het idee geven dat ze overal mee weg kunnen komen omdat hun zonden toch wel onder het tapijt worden geschoven door de laffe pers en de politiek, heeft de situatie verergerd. Had nou maar naar ons geluisterd. Had nou meteen een vuist gemaakt op het moment dat we met onze waarschuwing naar buiten kwamen. Oplettende lezers weten ook al waarom de politie niet wil ingrijpen. Aan de ene kant poepen ze in hun broek van angst. Hordes moslims die oproepen tot geweld is namelijk wel eventjes andere koek dan een nette weblogger een dagvaarding sturen. Aan de andere kant zijn de vijanden van ons volk dermate in het politieapparaat geÔnfiltreerd dat zij gewoon meelachen met hun criminele vriendjes. Moslimpijpers die openlijk de dhimmi uithangen en ons land keihard verraden. De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen zei doodleuk dat er tijdens die demonstratie geen grenzen zijn overschreden. Doodsbedreigingen, discriminatie, geweld en hakenkruizen worden niet gezien als overschrijden van de grenzen. Allahverdomme, randdebielen!

Noem zo'n criminele lichtgetinte tyfushond een berberaap, kakkerlak of varken en u komt zonder pardon voor het hekje te staan waar niet alleen rechters maar ook de zionistische pers u kapot maken. Beloof Joden een afslachting met een slagersmes of een douche met Zyklon B en dan overschrijdt u zogenaamd niet de wettelijke grenzen. Fijne burgemeester. Die overigens al eerder in de fout ging met een soortgelijke demonstratie. Jurist Bart Bosch betoogt dat er in elk geval drie strafbare feiten zijn gepleegd door die haatbaarden in homofiele soepjurken. "Dood aan de Joden!", het brengen van de Hitlergroet en deelname aan de criminele organisatie ISIS, is wel degelijk strafbaar. Joodse organisaties zijn over de rooie door de uitspraken van Van Aartsen. Anderen zijn voor minder kapot gemaakt en zij vragen zich vertwijfeld af hoe ze wel heel makkelijk blanken voor het gerecht dagen, maar hier grandioos mee falen. Joodse organisaties hebben met hun zielige slachtofferrol meerdere malen onze mensen genaaid en zijn nu boos dat het met echte vijanden niet lukt.

GeenStijl is verontwaardigd dat hun vrouwelijke journalist op de korrel is genomen door die islamapen en tracht Van Aartsen te spreken te krijgen. Door duizenden mensen is er een petitie ondertekend en naar de Kamer gestuurd om het ontslag van die laffe hond van de Romeinen te eisen. Had nou toen het nog kon ook het ontslag geŽist van een rode PvdA-rector die onze beheerder de laan uitstuurde vanwege iets te scherpe opinies over criminele moslims. Had nou al die landverraders aan de galg gewenst toen u nog de macht had om ze op te knopen. En wat te denken van Jood Cohen, Van der Laan en al dat andere socialistische gespuis waaraan we al die gare importfascisten te danken hebben? We hadden dit kunnen voorkomen als u ons de steun had gegeven die onze strijd verdiende. Het Joodse Simon Wiesenthal Centre is geschokt door de opstelling van de burgemeester en vraagt hem zulke haatuitingen te verbieden. Na alle commotie en verwijten, gaat Van Aartsen door het stof en meldt hij heel hypocriet erg "geraakt" te zijn.

Geraakt door de slechte publiciteit. Geraakt door het feit dat veel mensen het vertrouwen in hem hebben opgezegd. Geraakt door het idee dat hij niet langer als een achterlijke dhimmi die radicale moslims de hand boven het hoofd kan houden. Maar nog niet zo geraakt dat hij erkent dat er strafbare feiten zijn gepleegd. "Ik heb niet gezegd dat er geen morele grenzen zijn overschreden." Lamlendeling, dit is geen kwestie van moraal of fatsoen. Dat zou hooguit impliceren dat we te maken hebben met een groep die af en toe niet zulke nette bewoordingen gebruikt. Nee, het gaat hier om bedreigingen en onvervalst racisme. Stel dat wij met een groep blanke Nederlanders op straat gaan lopen roepen dat alle moslims dood moeten. Zijn er dan ook geen grenzen overschreden? Of kunnen wij dan wel simpel worden aangepakt omdat we niet de fysieke overmacht hebben zoals die op hol geslagen strijders van Allah? Bij de politie stuurde men er een Arabische agent op af die met opzet de in het Arabisch geroepen strafbare leuzen bagatelliseerde.

Nausicaa Marbe merkt honend op dat de uiting "Joden moeten dood" blijkbaar valt onder de afspraken die de politie en gemeente met de relschoppers gemaakt hebben. Zoiets als de IRT-affaire waarbij de overheid afspraken had gemaakt met drugsdealers om het binnen de perken te houden. "Als jullie nou alleen de Joden met de dood bedreigen, er een paar afslachten en de rest nog even met rust laten totdat jullie de totale macht hebben, dan laten wij jullie ook met rust." Zo geschiedde, maar dat was buiten de macht van de sociale media gerekend. Er ontstond commotie en toen moest het OM wel even wat daadkracht laten zien. Stelt u zich toch eens voor dat het klootjesvolk er massaal achter komt dat het OM wel alle rechtse webloggers heeft vervolgd en laten veroordelen voor kinderachtige en triviale aanklachten terwijl dit moslimtuig gewoon zijn gang mag gaan. Niet zo verstandig die beeldvorming. Aangezien de burgemeester antisemitisme niet strafbaar vindt, wilde het OM er eerst ook niks van weten, maar nu pakten ze maar liefst twee daders op.

Vol overgave melden de media opeens dat de politie de anti-Joodse leuzen toch gaat onderzoeken. Zodat u rustig blijft en er niet meteen een burgeroorlog uitbreekt. Want u kunt veel zeggen van de Joden, maar zij weten echt wel hoe ze zichzelf moeten verdedigen na alle oorlogservaring. IsraŽl is die mongolen niet toevallig vaak de baas als ze aanvallen. Uiteindelijk kregen ze twee verdachten in het vizier. Best wel bizar als u bedenkt dat er enkele honderden demonstranten aanwezig waren van wie een groot aantal de strafbare leuzen mee liepen te roepen. Lang beraad zorgde ervoor dat het OM moest toegeven dat er inderdaad strafbare uitingen zijn gedaan tijdens de demonstratie. En dan niet van het kaliber berberaap en kakkerlak, maar uitingen die Joden bedreigen met de dood. Desondanks grepen politie en de burgemeester niet in. Maakt u zich overigens geen illusies over de daadkracht van het OM in zulke zaken. Het OM heeft die twee pikomhogen alweer vrijgelaten waardoor de gedachte komt bovendrijven dat het hooguit is gedaan als politiek statement.

Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn al in handen gevallen van dat radicale moslimgespuis dat in de door hen gecreŽerde getto's een islamitische staat willen oprichten waarin vrouwen, homo's en Joden als derderangs burgers behandeld worden. NaÔef denken dat het een kwestie blijft van "demonstreren" en dreigen, zou tot het verleden moeten behoren. Zelfs de rode burgemeester Van der Laan, PvdA'er in hart en nieren, moet toegeven dat hij elke dag te maken krijgt met antisemitische geluiden. Door de oorzaak neer te leggen bij het conflict in Gaza, tracht hij moslims in Nederland uit de wind te houden, maar iedereen weet toch wel dat op de radicale protestbijeenkomsten nu niet bepaald die niet-bestaande "nazi's" op afkomen waar links al die tijd naar heeft verwezen. Amsterdam was een echte Jodenstad, maar staat de laatste jaren in het teken van neofascistische moslims met hun overwinningsvlaggen. Schoorvoetend laat het OM weten bij toekomstige demonstraties wat beter op te letten dat het extremisme minder goed in de media komt.

Het vreemde is dat wanneer rechts wil demonstreren, het eenvoudig verboden kan worden door een beschuldiging van extremisme. Zodra er tegendemonstraties worden aangekondigd, roept de burgemeester dat de veiligheid in het geding is en worden de demonstranten gedeporteerd naar een afgelegen industrieterrein. Moslims mogen ondanks alle extremistische uitingen, oproepen tot geweld en antisemitisme, gewoon op de oude voet doorgaan en dwars door de binnenstad paraderen alsof ze de slag om Nederland al gewonnen hebben en iedereen zich moet onderwerpen aan de sharia. Youth for Palestine en de fascistische groep Internationale Socialisten (u ziet aan de naamgeving meteen wie deze dwazen en landverraders zijn), krijgen wel erg makkelijk toestemming om hun shit te etaleren op het Museumplein in Amsterdam. Diverse bronnen melden dat deze propaganda een rare voorbode is voor een heuse Jodenjacht in onze hoofdstad. Op Facebook vertellen slachtoffers hun verhaal. In elkaar getrapt, bijna gewurgd met een sjaal door moslims en poging tot brandstichting.

Terwijl de vlag van ISIS in Den Haag wappert, het OM de grote jongen uithangt door de roepen dat ze hard zullen optreden tegen het tonen van de vlag en de NOS het feit dat moslims vlaggen met hakenkruizen dragen censureert om niet de harde waarheid over die islamterroristen te vertellen, werd Seraphina Verhofstadt in Amsterdam-Oost zwaar mishandeld door belagers die haar heel liefkozend "kankerjood" toebeten. Op joop.nl, een van de spreekbuizen der socialistische dwaasheid, proberen ze krampachtig te ontkennen dat zij door moslims is mishandeld. Van die figuren die zelfs de Holocaust zouden willen ontkennen om hun ideologie uit te dragen als dat niet strafbaar zou zijn. Van die klootviolen die jarenlang misdaden van Marokkanen en andere moslims hebben lopen ontkennen en bagatelliseren. Gezellige jongens. En dat noemen zich nu Nederlanders. Waarom wordt dat moslimtuig door hen voorgetrokken?! Opiniemakers laten zien dat Jodenhaat opnieuw een gezicht heeft gekregen door toedoen van de radicale islam en hun oorlogsvoerders wereldwijd.

Bisschoppen die zich roomser dan de paus willen voordoen, waarschuwen voor het toenemen van Jodenhaat. Zonder Joden geen lekkere malse kindertjes; het is maar voor welk belang ze opkomen. Het Auschwitz is back for black Comitť is ernstig verontrust en ziet in het gedrag van deze moslims het jaar 1933 weer opdoemen. Zoals het nu gaat, ging het in 1933 ook. Linkse NSB'ers, de Hoge Raad die Nederland verried en massa's allochtonen vol rassenhaat. Dat moeten we niet willen. Daar hebben we tegen gezegd: dit nooit meer! Vreemd dat we nu opeens indirect "steun" krijgen van mensen die ons niet zo lang geleden nog kapot wilden maken. Rabbijn mr. drs. R. Evers maakt zich zorgen omdat zijn eigen kinderen zich in Amsterdam moeten verkleden om niet als Jood herkenbaar te zijn. Dat is volgens hem onacceptabel in een multiculturele samenleving. Wel, wat ons betreft is de hele multikul zelf onacceptabel. Men kan niet straffeloos nazi's, radicale moslims en haatdragende Polen importeren en hopen dat zij nooit vernietigingskampen gaan bouwen.

Op de asociale media als Facebook is Jodenhaat een hot item. Bloggers maken er een sport van om zoveel mogelijk antisemitische uitspraken op Facebook te verzamelen om te kunnen bewijzen hoeveel Jodenhaat er onder moslims bestaat. Allemaal vrijheid van meningsuiting. Toch? Hersenloos links Nederland! Joden kunnen als het aan die moslims daar ligt, een kogel door hun "zionistische kutkop" krijgen. Gezellige jongens. Hoe leuk waren Marokkanen ook alweer? Gelukkig heeft Facebook ook te maken met de relatief grote druk die zijn adverteerders kunnen leveren. Jodenhaat doet het niet zo goed in de reclame en als mensen nou bij Facebook gaan miepen, dan willen ze wel eens bezwijken onder de commotie en af en toe een pagina verwijderen. "Joden moeten dood", stond er. Geschreven door islamitische idioten. Jammer genoeg is het dweilen met de kraan open. Zolang die moslimhaters hier welkom zijn, blijft het zo. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam probeert de boel te sussen bij de Joden. "Sssst, ze komen jullie straks vergassen, maar laat het conflict nooit ontaarden in vijandelijkheden."

Overweging.

I hate to say, I told you so. Woorden die we aan het begin en einde van haast elk artikel over alle onderwerpen kunnen plaatsen omdat we weer eens gelijk krijgen. Grote gedeelten van de moslimgemeenschap in Nederland dragen op de een of andere manier Jodenhaat uit. Middels antisemitische leuzen, maar ook door stilzwijgende goedkeuring en het creŽren van een sfeer waar die vieze kakkerlakken in kunnen gedijen. Bijvoorbeeld door heel sneaky vlaggen op te hangen die overduidelijk maken hoe er over Joden gedacht wordt. Noem ons vooral geen Jodenknechten zoals een stelletje achterlijke neonazi's wel eens doen. We komen niet specifiek op voor de Joodse lobby die zich maar al te graag in zelfmedelijden hult. Wij staan voor het hele Nederlandse volk en deze dreiging is er ook voor ons. Na de Joden zullen die wilde zwijnen zich gaan richten op homo's, socialisten en alles wat niet bij de islam hoort. Het Nederlandse volk en dan vooral de landverraders moeten zich schamen dat ze het zover hebben laten komen.

Uitgelachen werden we voor de rechter door walgelijke flikkers die er nogal genoegen in hadden om ons voor het hekje te zien. Bavianen van het laagste soort dat helemaal geen menselijke waardigheid verdient; laat staan respect. "Jodenhaat door moslims? U bent een racist! U heeft de moslims beledigd. Dat is een gedachtemisdaad van het ergste soort!" Vergruisd, maatschappelijk gediskwalificeerd en bedreigd werden we. Slachtoffer van broodchantage. Een beroepsverbod. Uitgestoten door de samenleving. Door iedereen gemeden als de pest zodra ze te weten kwamen van welke website we zijn. Zogenaamd namen ze zielige moslims in bescherming. En nu? Degenen die van u hebben geprofiteerd en geparasiteerd, degenen voor wie u uw land heeft verraden, dreigen met z'n allen alle Joden weer in de gaskamers te stoppen. Hoe voelt dat Erik Schaap? We weten dat u ook zo'n Jood bent. Een idioot. Een vieze vuile Gutmench. Jarenlang komt u 's nachts gillend klaar vanwege die smerige laster die u over ons verspreidt, maar wat gaat u doen aan die Jodenhaters Erik?

Zielige boeken schrijven over de oorlog. Hoe onschuldige Joden werden vergast in concentratiekampen. Om vervolgens zulke valse sentimenten te gebruiken in rechtszaken tegen rechtse bloggers die juist al die tijd hebben proberen te voorkomen dat antisemitische moslims hier de macht grepen. Godverdomme, wat was dat een domme zet. Reguliere media hebben zich eveneens al die tijd bezig gehouden met islampropaganda. Rob de Wijk schreef begin juli 2014 nog een column voor de Trouw waarin hij Wilders beschuldigt van polarisatie. Door zijn harde toon, zouden moslims grijpen naar de jihad. Fuck you. Wilders is niet te hard, u bent te glad. Die kankermoslims van u kunnen in alles een aanleiding zoeken voor extremisme. Gaza, belediging of desnoods die blonde peroxidekop. Feit is en blijft dat zij van oorsprong al Jodenhaters zijn en dat niet aangewakkerd wordt door een of andere sukkel met een harde mening. Had u nou bezig gehouden met de ware feiten over de islam en de grenzen dichtgegooid. Dan hadden we al dat vuilnis hier niet gehad.

Ach, wat hadden we kunnen verwachten van een volk van het niveau van "zwarte Piet is racisme"? Die minkukels redeneren zelfs dat Wilders de schuld is van de toegenomen misdrijven. En weet u godverdomme waarom? Nou, omdat de fucking politie die inmiddels geÔnfiltreerd is door hordes extremistische moslims, stelselmatig weigert om aangiften tegen moslims op te nemen als zij strafbare uitingen doen. Wat ze wel doen, is het doen van aangifte tegen uitingen van Wilders duizenden malen makkelijker maken. Dus nemen zij doodeenvoudig een paar duizend aangiften tegen Wilders op via de speciaal daarvoor gedrukte aangifteformulieren en weigeren aangiften tegen moslims. Voorts trekken ze twee conclusies. O, we hebben 5000 aangiften tegen Wilders, dus is het aantal misdrijven toegenomen en dat komt door Wilders. O, er liggen geen aangiften tegen moslims. Die zijn dus lief. Wat zeggen ze? Joden moeten dood? Ach... Nazi-Duitsland had ook veel officieel geregistreerde misdaden. Uitingen jegens de FŁhrer, want dat vergassen was toentertijd geen misdrijf.

Opmerkelijk is dat nu steeds meer mensen te maken krijgen met de negatieve effecten van de aanwezigheid van moslims in ons land, columnisten wel opeens hun bek durven open te trekken. Nu het te laat is en iedereen iets over die moslims te kankeren heeft. Nanninga beschrijft in geuren en kleuren hoe zij door die rifaapjes werd bedreigd, overgoten met frisdrank en door de politie werd opgepakt. Had ons destijds nou uw steun gegeven en geprotesteerd toen wij voor de rechter stonden. Shariarechtspraak was niet belangrijk genoeg voor GeenStijl. Totdat hun reporter te horen kreeg dat de politie niet wilde ingrijpen omdat een Arabische agent had gezegd dat er geen strafbare uitingen werden gedaan. Nausicaa Marbe ging helemaal los in een column in de Telegraaf waarin ze Van Aartsen afbrandde als blanke racist en kritiek had op de linkse politiek en zijn mislukte multicriminele samenleving vol radicale moslims. Stoer hoor om decennia te laat columns te schrijven nu iedereen dat doet. Komt u stront tegen? Dan is dat de dank die wij hebben gekregen.

Een handjevol niet al te linkse Kamerleden willen opheldering over deze vorm van antisemitisme, maar iedereen weet dondersgoed dat al die antisemieten hier het geÔmporteerde stemvee van de linkse partijen vormt. De politiek stond erbij en keek ernaar. Lekker Fortuyn en Van Gogh demoniseren totdat de dood volgde. Voorts Hirsch Ballin als minister van Justitie alle kritische webloggers laten vervolgen zodat elk negatief geluid over de islam in de kiem werd gesmoord. Joodse organisaties eisen een zerotolerancebeleid tegen de Jodenhaat, maar hebben zelf een bord voor hun kop. Hun bureaus die zogenaamd antidiscriminatie zijn, hebben de afgelopen jaren enkel rechtse bloggers lopen aanklagen die hebben gewaarschuwd voor de Jodenhaat. Zij hebben hun vijanden zelf in het zadel geholpen. Wij eisen excuses. Van al die Joodse togadhimmi's, CIDI, MDI en andere zionistische organisaties die ons naaiden. Jank, huil en speel de slachtofferkaart, maar u kunt niet zeggen dat u het niet geweten heeft dat de islam miljoenen Joden wil ombrengen.

Inmiddels is de situatie dermate geŽscaleerd dat veel Joden Nederland willen gaan verlaten. Terug naar het beloofde land waar ze niet worden bedreigd en uitgestoten door moslims. Duitse Joden krijgen het advies om vooral niet al te herkenbaar te zijn als Jood om represailles van moslims te voorkomen. Ons land wordt zo onleefbaar en niet alleen voor Joden. Lafaards, stop met janken en help de nationalistische beweging om de grote schoonmaak te houden. Er is maar een oplossing: alles moet weg! Voordat ze u afvoeren. We begrijpen dat het even omschakelen is. In al uw naÔviteit en domheid, heeft u jarenlang gestreden tegen de echte Nederlanders die het beste met u voorhadden. U heeft onze mensen beschimpt, aangeklaagd, vervolgd en maatschappelijk kapot gemaakt en zo de radicale islam de kracht gegeven om te groeien. Nu moet u dat proces teniet doen. Rehabiliteer onze mensen en geef de vijand wat hij verdient. Neemt u nou maar van ons aan dat u beter in ons gezelschap kunt zijn dan het steunen van die neofascistische islamieten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.