Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles fŁr das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

757 # Jihad in jurkgewaad #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2014 om 23:04.
Islamitische haatbaarden met suÔcidale intenties die rondhuppelend in een soepjurk "Allah hakbar!" scanderen, roepen enkel het belachelijke beeld op van latent homoseksuele berberapen die regelmatig van bil gaan met hun trouwe kamelen. De reden waarom ze uitgedost gaan als flikkers terwijl Allah de herenliefde streng heeft verboden, is onduidelijk, maar waarschijnlijk schopt een kameel als zo'n radicale hond hem wil berijden en een jurk kan men nu eenmaal snel omhoog doen zodat ze er "hop" op kunnen duiken voordat het dier daar iets tegen kan doen. Bestialiteit is echter niet de voornaamste reden waarom we waarschuwen voor de islam. Dat vormt slechts een uiting van hun wens om door middel van de jihad de sharia in te voeren; streng islamitische wetgeving gericht op het achterstellen en onderdrukken van vrouwen waarbij de mannen continu als verwijfde mietjes moeten rondlopen met een semi-grote bek. Radicale moslims zijn gehaaide terroristen die wereldwijd oproepen tot de jihad; de ultieme heilige oorlog die alle niet-islamieten moet uitroeien.

Het westen implodeert door moslims.

De geschiedenis heeft de mensheid geleerd dat groepen moslims samenklonteren tot machtige koloniŽn totdat de pleuris uitbreekt en ze willen beginnen met de heilige oorlog uit naam van de islam. Tot overmaat van ramp blijkt dan ook nog dat verschillende soorten moslims een gruwelijke hekel aan elkaar hebben zodat de strijd dikwijls wordt uitgevochten tijdens een burgeroorlog. Handig, want in tegenstelling tot overheidsoorlogen hoeven zij zich dan niet zo druk te maken over het beschermen van de lokale bevolking. Aanhangers kiezen een kant en de rest moet maar zien hoe ze de gevechten overleven. Tijdens de 7e eeuw, toen de woestijnideologie van de islam een hoogtepunt kende waarbij de grote veroveringen schering en inslag waren, hebben de heethoofden al eens geprobeerd om heel Europa aan hun macht te onderwerpen. Gelukkig werden ze destijds tegengehouden voordat ze Frankrijk en Nederland konden bereiken. Sinds de 7e eeuw is de ontwikkeling van het Midden-Oosten stil blijven staan en zijn moslims wereldwijd verantwoordelijk voor vele oorlogen.

Moslimextremisme wordt als begrip in de doorgaans socialistische westerse landen op drie manieren misbruikt. Ten eerste wordt het probleem van terrorisme nogal eens gebagatelliseerd, genegeerd of op de momenten waarop het er toe doet zelfs ontkend. Nederland kent een walgelijke zieligheidsindustrie die er genoegen in schept terrorisme te verkleinen tot een lokaal probleempje in de woestijn zodat ze onverminderd door kunnen gaan met het importeren van islamitisch stemvee dat de linkse machthebbers in het zadel moeten houden. Ten tweede zien we dat, als het probleem een keertje wel erkend wordt, "terrorisme" als signaalwoord gebruikt wordt om mensen bang te maken zodat ze makkelijk zullen instemmen met meer privacyschendende maatregelen. Want terrorisme en dan mag niemand meer kritiek hebben. Ten derde worden we met het begrip gechanteerd onder het mom van "doe maar wat ze zeggen, anders zullen er bommen vallen." Schijnbewegingen, drogredenaties en bagatellisaties, moeten ervoor zorgen dat het proces waarmee men islamiseert, verborgen blijft.

Natuurlijk volgt u ook wel eens het nieuws en ondanks dat de regentenkliek er alles aan doet om u middels linkse propaganda te misleiden door radicalisatie van moslims als minder ernstig neer te zetten dan het in werkelijkheid is, kunt ook u uit de warrige brij de informatie destilleren dat moslims bij wel heel veel oorlogen en andere ellende betrokken zijn. Aangemoedigd door hersenloze socialisten, stopt u uw vingers in uw oren en zingt van "la la la, ik hoor lekker niks" en "Wilders is een vreselijke man die iedereen beledigt", maar eenmaal op straat herinnert de verloedering en de agressieve houding van het Marokkaanse tuig dat er rondloopt u eraan dat u toch beter uw ogen en oren open kunt houden. Ritssluitingen snel dicht doen, het roze ausweispasje op uw jas naaien zoals ze dat vroeger deden, meelullen met het linkse gespuis en snel doorlopen zonder boe of bah te zeggen, dan komt u er nog even mee weg. Honderden artikelen hebben we volgeschreven met duizenden links naar crimineel (berber)tuig, maar u zag terrorisme als ver van uw bed.

Statistieken die aantonen dat 65 % van de Marokkaanse jongens wel eens in aanraking is gekomen met de politie voor veel zwaardere vergrijpen dan poep schrijven op een website, een grote meerderheid van de moslims die achter de ideologie beschreven in de koran staat (en derhalve mede goedkeuring geven aan het uitermate antisemitische gedachtegoed) en het beeld van dansende moslims als er een Nederlandse criticus of politicus wordt afgeslacht uit naam van Allah, worden in de meeste discussies over massa-immigratie en de multikul lachend weggehoond. Als we tenminste het geluk hebben dat het niet met doodsbedreigingen gebeurt. Nationalisten worden neergezet als fascisten en nazi's terwijl het antisemitische geweld en de haatzaaierij door moslims steeds groter wordt. Onder het domme volk heerst nog steeds de opvatting dat wie kritiek heeft op de islam, maatschappelijk gediskwalificeerd moet worden. De onstuimige opmars van de zeer extreme terreurgroep ISIS in het Midden-Oosten, wordt mede mogelijk gemaakt door kakkerlakken in ons eigen land.

Dick Schoof van het Nationaal CoŲrdinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) uit zijn zorgen omdat hij vreest dat de uitbreiding van islamitisch terrorisme zich als een lopend vuurtje over de rest van de wereld kan gaan uitbreiden. Extremistische organisaties als ISIS, hebben als doel de hele wereld te onderwerpen aan hun kalifaat en nemen daarbij de sharia als leidraad. Voorspeld wordt dat zij eerst hun minder geliefde moslimbroeders over de kling willen jagen om daarna een slachtveld aan te richten in het westen. Ook hier hanteren ze de vaste hiŽrarchie zoals die ook door de koran (die alle moslims verplicht moeten naleven omdat ze anders ook afvalligen worden) wordt voorgeschreven: eerst alle Joden, homo's en andere zwakzinnigen uitroeien en voorts verder gaan met iedereen die niet in de islam gelooft. O ja, al die rechtse knakkers moeten natuurlijk ook gewoon dood. Een gezellig wereldbeeld. Moslims willen de wereld overheersen, maar wat de heer Schoof u niet gaat vertellen is dat het paard van Troje allang binnen is.

Gesteld wordt dat we het probleem niet mogen relateren aan de aanwezigheid van grote groepen moslims in Nederland omdat we een gestoorde gek nu eenmaal niet kunnen tegenhouden en het onredelijk is om daar een hele gemeenschap voor verantwoordelijk te stellen. Klopt, maar dat is ook niet wat we doen. Hyperbolisch zou men wel kunnen stellen dat een kakkerlak van buiten op een schone vloer heel wat sneller opvalt dan wanneer hij tussen voor het oog zichtbare gelijken loopt. Intenties van goedheid, kunnen we immers niet zien. Wel kunnen we afwijkingen van gedrag opsporen en dat gaat sneller en beter in een omgeving waar een grote schoonmaak is gehouden, maar goed, dit ter zijde. Waar het om gaat is dat als men via massa-immigratie het land gekoloniseerd heeft (ongeacht of dat in hun ogen door goede mensen gebeurt) dat terroristen zal aantrekken omdat de kans dat zij gelijkgestemden zullen vinden, groter is. Een crimineel die een bende zoekt, vindt die het snelst in omgevingen waar al veel soortgelijke criminelen zitten.

Feit is dat een land met 0 moslims voor moslimextremisten niet interessant is. De kans dat zij er medestanders zullen vinden die net als zij bereid zijn om de islamitische ideologie tot het extreme na te leven, zal daar nagenoeg nul zijn. Een land dat al volzit met 1 miljoen moslims waarvan een groot deel crimineel is, is een prachtige kweekvijver voor terrorisme. Al die goede moslims waar links altijd mee pronkt, worden daar gewoon niet voor benaderd. Eerst zoeken ze de criminelen uit en de kans dat er ergens criminelen zitten, is per definitie groter als er meer mensen zijn. Van een groot deel van de rest weten zij dat die weliswaar niet crimineel zijn, maar wel enigszins positief zullen staan tegen meer islam. Net zoals bacteriŽn liever op een vuile tand met suiker afkomen, dan op een schoon gebit dat net gepoetst is. De aanwezigheid van hun vermeende soortgenoten, lokt al snel extremisten. Vandaar dat het creŽren van een onderdanige omgeving waarin mensen moeten dansen naar de pijpen van moslims, levensgevaarlijk is.

Wel, zo'n omgeving hebben ze helaas al gecreŽerd. Zeg maar iets negatiefs over crimineel gedrag van moslims en u zult de wind van voren krijgen. U kent inmiddels wel de gevolgen. Doodsbedreigingen, ontslag, vervolging: we hebben het hier allemaal meegemaakt. Inclusief politieke moorden en Wilders die zijn hele leven lang beveiligd moet worden. Allemaal gesneden koek voor u, dus dat hoeven we niet uit ten treure te herkauwen. De islamisering strekt zich zelfs zo ver dat aangiften tegen moslims nauwelijks worden opgenomen terwijl ze bij de politie vooringevulde formulieren hebben klaarliggen als u zich beledigd voelt door de uitspraken van Wilders. Varkens worden niet meer gecastreerd zodat het ranzig gaat smaken en u geheel volgens de islamitische tradities dat onreine vlees laat staan. Afbeeldingen die moslims niet blieven, worden verwijderd. Afijn, u kent de hele geschiedenis die u hier al jaren leest. Binnen zo'n bedorven omgeving, is het niet raar dat er nederjihadisten ontstaan. Zelfmoordterroristen die voor niks terugdeinzen.

Prof. dr. Edwin Bakker stelde als hoogleraar terrorisme vorig jaar al dat Nederland vol zit met polderjihadisten. De overheid zou door gebruik van zwaar verouderde methoden niet meer in staat zijn om deze dwazen te monitoren zoals ze u 24/7 in de gaten houden in deze surveillancemaatschappij. Oei, een koppeling tussen de moslimgemeenschap en extremisme, klote voor links, dat zien ze niet graag. Krampachtig probeerden ze nog om het als incident te betitelen net zoals ze alle misdaden door Marokkanen altijd al als incident hebben gezien, maar dat wordt met de dag ongeloofwaardiger. Polderjihadisten zijn de slachters van ISIS. Steek, hak, steek. Executies van gevangenen en onthoofddingen. De meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid in SyriŽ door Nederlandse moslims. Of katse honden wat net zo belachelijk is. Bij ISIS houden ze van propaganda en ze laten dan ook graag zien hoe zij het hebben. Ongelovige honden van de Romeinen, Allah verplicht de jihad en de sharia voor elke mohammedaan. Het is maar dat u het weet.

Niet alle moslims zijn terroristen, maar bijna alle terroristen zijn wel moslims. Op internet zijn het voornamelijk toetsenbordhelden zoals wij dat zijn. Bij het zien van een echt mens, poepen we in ons broek. Helemaal onschuldig zijn ze niet, want hoewel ze te schijterig zijn om uit naam van hun geliefde God te sterven, doen ze tegenover de buitenwereld alsof ze lieve moslims zijn terwijl ze achter hun computertje de ranzigste shit maken. Op Youtube werd een jihadvideo geplaatst van een half uur waarin de oorlog in SyriŽ wordt verheerlijkt en gematigde moslims worden uitgenodigd om deel te nemen aan de strijd. U gaat heus niet dood en u doet het voor de goede zaak. Hun vijanden zijn namelijk monsters. Vijanden van de islam. Even doordenken levert op dat de koran alle niet-islamieten als vijanden ziet en dus toch iedereen dood moet, maar goed, het is netjes verpakt en volledig in de Nederlandse taal. Inderdaad, Achmed uw lieve buurman is misschien geen terrorist, maar weet wel hoe Youtube en een illegale versie van Adobe Premiere werkt.

Brr, moslimextremisten die in ons eigen land, misschien wel 2 huizen verder, snode plannen smeden, propaganda maken en door de halve bevolking als arme slachtoffers van gewetenloze racisten gezien worden. Van die jihadistische strontkikkers die zonder uitzondering zijn aangesloten bij extremistische organisaties als ISIS. Moet u nagaan. Nederland is het broeinest geworden van criminele makaken en polderjihadisten. Lang leve de kenniseconomie. Al is onze kennis allang verdwenen na alle schandalen op islamitische scholen. Vele moslims worden aangetrokken tot radicalisatie door laagdrempelige openbare demonstraties met de boodschap dat ISIS in feite een vredelievend verband is en dat wie de vijand wil bestrijden, door Allah wordt beloond met het bekende paradijs. Ja, u leest het goed, hordes moslims organiseren regelmatig van zulke demonstraties om hun sympathieŽn voor de extremisten kenbaar te maken. Andere moslims willen tegengeluiden verstoren. In hun ogen worden de gruweldaden van ISIS zwaar overschat en aangedikt.

Wat zegt u? Extremisme dat er niet toe doet? Vrijheid van betoging? Slechts een handjevol burgers die gefrustreerd zijn om wat anderen in hun land aan het doen zijn? Ten eerste dient u te beseffen dat de uit de media bekende demonstraties slechts het topje van de ijsberg vormen en het om veel mensen gaat. Ten tweede hebben extremistische burgers wel degelijk een grote invloed op besluitvorming in de politiek. Politici moeten rekening met hen houden, er moet geld vrijgemaakt worden om het niet uit de hand te laten lopen en bekend is dat lobbygroepen en andere dubieuze organisaties een grote vinger in de pap hebben als het om politiek gaat omdat ze deels verantwoordelijk zijn voor het mobiliseren van hun achterban. Ten derde is het probleem van de islam in Nederland inmiddels zo groot dat er in alle lagen van de bevolking, helaas ook in de politiek, gespuis zit dat Nederland wil onderwerpen aan de islam. Abdoe Khoulani, gemeenteraadslid in Den Haag voor de Islamitische Partij van EurabiŽ, scandeerde "Leve ISIS, dit is payback time!"

Fout mijn waarde, "payback time" is als we alle grenzen hebben gesloten voor alle niet-westerse allochtonen, iedereen wordt gedeporteerd naar zijn eigen land en alle landverraders de doodstraf hebben gekregen voor het Tribunaal worden vervolgd. Vindt u het niet bizar dat we Łberhaupt zoiets kennen als islamitische partijen in Nederland? Partijen die niet een mooi en fatsoenlijk Nederland nastreven, maar terrorisme verheerlijken. Partijen die proberen demonstraties van radicalen te legaliseren. Partijen die ons geld steken in dubieuze organisaties met een extremistisch stempel. Een voorbeeld is Moslim Broederschap dat haast overal ter wereld verboden is vanwege het terroristische karakter, behalve in bepaalde islamitische landen en ons land. Diezelfde failliete partij wil overigens gescheiden zwemmen. Vrouwen horen niet in een zwembad waar latent homofiele haatjurken samen aan hun pik lopen te sjorren. Islamitische partijen die ISIS verheerlijken, kunnen eens naar een mooie fotocollage kijken waarop massa-executies te zien zijn.

Van deze lafhartige overheid, kunt u echter geen keiharde aanpak verwachten van deze terroristische activiteiten. De PvdA staat erom bekend dat ze de grenzen al tientallen jaren wagenwijd hebben opengezet voor alles en iedereen die hier maar wil profiteren en terroriseren. Nu het land vol zit met die criminele, radicale en terroristische geitenneukers, roept Timmermans (PvdA) heel hypocriet dat jihadisten echt topprioriteit hebben voor het kabinet. Wie even de moeite neemt om de onderwerpen van de laatste debatten na te gaan in de Tweede Kamer, heeft meteen het bewijs dat het bullshit is. "We zijn heus niet naÔef hoor." Natuurlijk niet, de invasie en tsunami van moslims in Nederland, is een kwestie van opzet. Willens en wetens een land overspoelen met stemvee waarvan de socialisten wisten dat hun cultuur per definitie zou gaan botsen met de onze. Waarvan zij wisten dat de islam zo'n probleem is. Wilders geeft aan dat het kabinet heeft zitten slapen en dat is in lijn met onze bevindingen. Men was drukker bezig met webloggers te vervolgen.

De oplossingen van nationalisten en realisten zijn bekend, netjes weergegeven door de PVV, maar wat doet links aan de door hen gecreŽerde puinzooi? Nou, ze zitten zoals gewoonlijk veilig achter hun computertje en laten het NCTV de providers adviseren om jihadwebsites te wissen. Want wat niet zichtbaar is, bestaat niet en kan niet ontploffen. Zonder website zouden die terroristen het niet aandurven om in de fysieke wereld bommen te plaatsen. Belachelijk, dit is gewoon weer de "kinderporno"- en "terrorisme"-troefkaart trekken om privacy van normale burgers mee te schenden zonder dat er ooit een terrorist wordt tegengehouden. Rot nu eens op van dat internet stelletje armzalige endeldarmtoeristen. Gebruik die websites als lekkere pot met honing. Zodra het ongedierte erop af komt, kunnen ze worden opgespoord, gestraft en uit ons land getrapt worden. Drop die randdebielen maar boven ISIS; hun vriendjes. Providers geven de regering een dikke vinger, maar het blijft tekenend voor de situatie dat er geen echte maatregelen komen vanuit links dat aan de macht is.

Binnen deze surveillancemaatschappij die is uitgegroeid tot een totalitaire politiestaat, worden onschuldige burgers 24/7 in de gaten gehouden. U staat in niet minder dan 300 databases en al die gegevens worden misbruikt om een beeld van u te schetsen op basis van vooroordelen. Vooroordelen die voorts bepalen of u ooit nog een baan krijgt, in aanmerking komt voor subsidies of vergunningen en op termijn zelfs de premies van uw verzekeringen vastleggen. Interessant, want als dat allemaal mogelijk is en de AIVD u constant kan monitoren, dan moet het een peulenschil zijn om terroristen op te sporen. Niks is minder waar. Een uitgelekte nota verraadt dat de AIVD veel te weinig mensen heeft om radicalen te volgen. Laat staan dat ze kunnen ingrijpen. Wel weten ze dat wij, gehaaide "racisten", van interraciale porno houden. Vraagt u zich nou nooit af wat we nu precies hebben aan die geheime aftapdienst? Mensen die onze vrijheid en privacy hebben weggegeven voor veiligheid, verdienen geen van allen. Dat blijkt maar weer eens.

Geeft het u nou geen veilig gevoel om overal omringd te zijn door debiele socialisten, criminele moslims en ander gespuis dat keer op keer loopt te roepen dat wij echte Nederlanders de racisten zijn? Kom maar, roep ook nog maar eens een keer hoe beledigd en gediscrimineerd u bent door Wilders. Terwijl u dondersgoed weet dat de explosieven in uw trein straks niet door de PVV of rechtse webloggers worden geplaatst, maar door een van uw "goede" lievelingetjes. Het idee dat uw linkse soort overal in de politiek zit, voelde prettig voor u zolang u de goede banen kreeg en rechtsrealisten kon weigeren op basis van hun politieke gezindheid, maar nu u opeens te weten komt dat ook zij u niet gaan beschermen en moslims na de Joden de socialisten willen ombrengen, is het geen spelletje meer. Zelfs Al Qaida gruwelt van ISIS wiens radicalen een heus schrikbewind voeren in de door hen veroverde gebieden. Ondertussen vindt de EU het nodig om de anus van Rutte en Samsom roze te likken in een lofzang over de aanpak van terrorisme. Proest.

Nederland kent inmiddels vele openbare bijeenkomsten waar met propaganda pure haat tegen het westen en zijn bevolking wordt gepredikt. Podia waarop die radicalen hun zogenaamde gematigde achterban toespreken met de wijze woorden dat de gruweldaden van ISIS het verdiende loon is van de vijanden van Allah. Demonstraties waarin zelfs politici als Harry van Bommel meelopen en waarin wordt gescandeerd "Hamas! Hamas! Joden aan het gas!" Terwijl het in Nederland al strafbaar is om berberaap tegen een criminele moslim te zeggen, kunnen de moslims zelf hun goddelijke gang gaan. Minister Opstelten (VVD) vindt het sympathiseren met een terroristische organisatie als ISIS niet strafbaar. Men moet gewoon op straat, in Den Haag of iedere andere stad die al gevallen is voor allochtonen, kunnen roepen dat al die roze blanke varkens mogen worden afgeslacht uit naam van Allah en de jihadstrijders hiervoor zijn uitgekozen. Dhimmitude is een van de ergste vormen van landverraad. Die jihadisten stropen zulke bijeenkomsten af, maken propaganda en plegen aanslagen.

Zoals bekend is Nederland het afvoerputje van Europa en dat is duidelijk te zien in verband met financiering van terrorisme. Uw regering heeft jarenlang op alle mogelijke manieren geld geleverd aan jihadstrijders. Allereerst via het algemene systeem van de zieligheidsindustrie die redeneert dat die mensen het zwaar hadden en hier daarom alles moeten krijgen wat hun hartje begeert. Voorts door de belastingen extreem te verhogen om het vrijgekomen geld vooral naar het buitenland te sturen. Dan via een systeem van privileges waarbij buitenlanders meer rechten hebben gekregen dan de echte Nederlanders. En via het reguliere systeem van uitkeringen. Ingewijden weten dat het krijgen van een bijstandsuitkering voor de meeste Nederlanders niet mogelijk is. "Eet de dakpannen van uw woning maar op," werd er tegen ons gezegd na ontslag op basis van politieke meningen. Blijkbaar krijgen speciale groepen wel meer gedaan. Jihadisten krijgen massaal een uitkering, zorg en studiefinanciering. Na alle publiciteit wordt dat deels ingetrokken, maar dat is slechts voor de bŁhne.

Overweging.

Grenzeloze dommeriken die nog steeds roepen dat wij deze teksten schrijven met racistische intenties, hebben een enorme plaat voor hun kop en zullen hun verrotte poephoofd eens uit de kont van Allah's kamelen moeten halen. Denkt u werkelijk dat wij grote risico's gaan lopen en alle ellende hebben doorstaan om wat racistische opmerkingen te kunnen maken? Krijg nou wat, als racisme het motief was, dan kunnen we in het dagelijks leven duizend maal ergere dingen doen zonder kans op ontdekking. Sodemieter op, we zeggen waar het op staat en strijden met open vizier. Het is aantoonbaar de waarheid dat het gesodemieter in deze multicriminele samenleving van kwaad tot erger gaat. Schreven we de afgelopen jaren veelvuldig over klassieke misdrijven in ons land als moord, verkrachting, fraude, intimidatie, bedreiging en onaangepast gedrag: tegenwoordig is het gewoon keihard terrorisme inclusief genocide. Problemen met moslims zijn verergerd van geldverspilling, privileges en criminaliteit tot enorme wereldwijde terroristische organisaties.

Het extreme geweld, de massaslachtingen en de razendsnelle opmars van de islamitisch terroristische organisaties, heeft ons niet verrast en het zou voor u ook geen wereldwonder moeten zijn. Algemeen bekend is het feit dat overal ter wereld waar moslims de overhand krijgen, er ernstige problemen ontstaan. Kliekjes aan dwazen die met hun achterlijke cultuur elkaar de loef proberen af te steken en niet zelden verzanden in een burgeroorlog. Komen ze in een ander land, dan ontstaat er telkens weer hetzelfde proces dat u al zo vaak heeft kunnen zien. Zielig doen, allerlei privileges krijgen en als de populatie voldoende gegroeid is zodat hun invloed steeds groter wordt, slaan ze toe. Aan het begin van het proces nog voornamelijk inspelen op emoties en politieke chantage zoals Marokkanen die hun misdaad vergoelijkt zien door linkse praatjes en aan het eind gaan ze over op bruut geweld en fascisme. Wij documenteren niet voor de kat zijn kut. Zieligheid, dhimmitude, de "weg met ons"-mentaliteit der Gutmenschen, criminaliteit en terreur.

Veel mensen moeten zich schamen en gedwee hun straf ondergaan voor al het leed dat ze de Nederlanders hebben aangedaan met hun vieze capitulatie voor de radicale islam. Nu het al bijna te laat is, lijken ze tot inkeer te komen uit vrees voor straf. Ruim 65 % van de Marokkanen zijn crimineel en 65 % van de Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. De nuance is er niet meer na ontdekking van de ware aard van de islam. Alles moet weg en zo hoort het ook. De meerderheid wil de grenzen sluiten en streng controleren tegen jihadisten. Andere maatregelen zoals het afpakken van paspoorten, krijgen opeens brede steun. Wellicht omdat mensen door het nieuws dat jihadisten terugkeren na te hebben gediend in een vreemde krijgsmacht, vrezen dat zij het slachtoffer worden van een aanslag. EgoÔstische belangen dus. Het OM heeft aangegeven onderzoek te doen naar tientallen jihadisten. Het nieuws dat het Midden-Oosten dreigt te imploderen, heeft veel mensen zo bang gemaakt dat ze hun dhimmitude eventjes opzij willen zetten.

Islamitisch geweld uit naam van de pedofiele profeet, is echter niet zonder meer af te wenden door u voor de schijn af te keren van dhimmitude en het socialisme dat voor deze multiculturele ramp heeft gezorgd. De PVV heeft met zijn tienpuntenplan de meest voorkomende maatregelen uit de rechtse koker opgesteld, al zijn we het totaal niet eens met het idee dat we jodenknechten moeten worden en er meer geld moet komen voor de AIVD. Geheime diensten hebben zich de afgelopen tijd ontpopt als organisaties die onbeperkt onze privacy schenden van gewone burgers. Zelfs als dat overduidelijk niet bijdroeg aan het bestrijden van terreur. Zorgen dat de (dreiging) van terrorisme afneemt, lukt niet door afluisteren in de hoop ooit een zelfmoordterrorist te onderscheppen. In het beste geval lukt dat een keertje, maar daar houdt het ook mee op. Terreur is veel meer dan aanslagen. Het is een combinatie van angst zaaien en een omgeving creŽren. Terrorisme stoppen betekent het klimaat waarin het kan gedijen volledig wegnemen en daar heerst nog een te groot taboe op.

Zolang mensen toestaan dat de zieligheidsindustrie allerlei privileges kan laten toekennen aan allochtonen, moslims bij instanties zelfs als het om criminaliteit gaat serieuzer worden genomen dan Nederlandse slachtoffers en justitie er wel in slaagt om gedachtemisdaden van bloggers te vervolgen terwijl ze de mankracht zeggen te ontberen om achter terroristen aan te gaan, zullen terroristen Nederland als hun thuishaven beschouwen. Vrij logisch. Heel de islamitische wereld weet dat ze hier alles kunnen pikken en dat wij alles pikken. Zij weten dat ze het voor elkaar krijgen dat iemand die iets heeft gezegd over Marokkanen, zoals Van Woerkom, nooit meer benoemd wordt op een belangrijke publieke functie. De stap om er een eigen mannetje neer te zetten die dan weer de macht heeft om het de islam op andere manieren naar de zin te maken, is daarmee weer een stuk kleiner geworden en dat ziet niemand. Vandaar dat wij streven naar een totale verwijdering van de islam uit de westerse wereld. Zonder islam, geen terrorisme en ook dat is een feit.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.