Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles fŁr das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

754 # Opkankeren profiteurs! #
Gepost door Misdefinitie op 05-06-2014 om 23:54.
D-day, de slag om NormandiŽ 70 jaar geleden, werd wereldwijd groots herdacht door de nog levende veteranen en nabestaanden het idee van heldendom te geven met de suggestie dat hun motto "minder Duitsers" ervoor gezorgd heeft dat we in vrijheid kunnen leven zonder buitenlandse invasie. Wat hen niet verteld wordt, is dat het Verzet thans niet meer het respect krijgt dat het verdient. Alle kritiek op de hedendaagse invasie van buitenlanders die de Joden alles behalve gunstig gezind zijn en qua aantallen zelfs de aanwezigheid van de Duitsers toentertijd overtreffen, wordt door socialistische neofascisten neergeslagen en moreel veroordeeld. Vrijheid bestaat allang niet meer in dit land waar een verkeerd zinnetje al leidt tot levenslange maatschappelijke diskwalificatie. Minder antisemitische Marokkanen willen maakt van u geen held, maar een neonazi. Uw bloedvergieten was destijds voor de kat zijn kut. Sterf geallieerde Schweinehunde, Nederland wordt alweer overspoeld door een invasie aan antisemitische, parasiterende en criminele allochtonen.

Alles moet weg!

Fred downloadverbod Teeven (VVD), staatssecretaris van Schijnheiligheid en Inquisitie, slaat alarm omdat hij de laatste tijd 1000 asielzoekers per week telt die in ons land hun zwarte handjes en luie reet omhoog houden voor een groot deel uit uw spaarpot. Een nare statistiek die gezien moet worden in de context van een land dat in amper een halve eeuw is overgenomen door zo'n 3 miljoen allochtonen op een blanke bevolking van amper 14 miljoen mensen en een beroepsbevolking van hooguit 6 miljoen. Best wel bizar dat hij op dit moment met zijn waarschuwing komt aangezien de rest van weldenkend Nederland deze problematiek al sinds de paarse kabinetten uitschreeuwt. Zijn VVD is er samen met de PvdA verantwoordelijk voor dat de grenzen wagenwijd open staan en er al honderden miljarden aan massa-immigratie zijn verspild. Al gauw wordt duidelijk dat de bewindsman enkel eventuele mensenhandel wil gaan belichten. Overduidelijk heerst er nog een groot taboe op het idee dat asielzoekers hier enkel naar toe komen omdat Nederland bekend staat als luilekkerland.

Kolonisatie is voor socialisten vooral een probleem als ze er zelf mee geconfronteerd worden, het als poep in de media wordt uitgesmeerd over hun hoofden en als ze zich in de Tweede Kamer moeten verantwoorden zoals gebeurde op 15 mei 2014. Fritsma (PVV) nam Teeven onder vuur over het zoveelste bewijs dat de multikul volledig mislukt is en verwijt hem continu de PvdA aan de ballen te likken. Teeven zou maandenlang geroepen hebben dat alle Syrische asielzoekers die naar Nederland komen, standaard een verblijfsvergunning krijgen. Verwante onderwerpen die de afgelopen tijd boven tafel zijn gekomen zijn het zoveelste kinderpardon en de strafbaarstelling van illegaliteit die van tafel is geveegd door links. De PVV'er noemt als oplossing het kunnen sluiten van de grenzen en om dat te kunnen realiseren, moeten we uit de EU stappen zodat we het recht in eigen hand kunnen nemen om dit op te lossen. Aan de linkerkant willen ze dit niet horen, maar later voor hun berechting bij het Tribunaal is het belangrijk dat ze heel vaak zijn gewaarschuwd.

Inmiddels zou de problematiek van asielzoekers in Nederland gesneden koek moeten zijn gezien de enorme hoeveelheid publicaties. Ons land is letterlijk overspoeld met profiteurs met alle gevolgen van dien. Zware criminaliteit, miljardenverspillingen, economische en maatschappelijke ontwrichting en het te grabbel gooien van de felbevochten vrijheid door critici die het er niet mee eens zijn kapot te maken. Net zoals de daden van Adolf Hitler destijds bekend waren. Iedereen wist dat de buitenlandse invasie vooral antisemieten binnenbracht. Of dat nu Duitsers, moslims of Polen zijn. Wel, 70 jaar geleden konden veel mensen nog hun handen in onschuld wassen door te doen alsof ze het niet geweten hebben. Dat klonk best wel logisch, ondanks dat er al meer oorlogen gevoerd waren en de geur van verbrande lijken de neuzen streelden. Wie tegenwoordig wordt gewezen op de ellende, kan het niet meer ontkennen. Debatteren met linkse idioten is zinloos, maar levert wel het bewijs op dat zij wereldvreemde gestoorde imbecielen zijn.

Normale mensen zouden, als ze horen dat een groep buitenlanders zich extreem misdraagt, eisen dat er een oplossing komt en die groep meteen vertrekt. Elke keer weer proberen we ons opnieuw in de dwaze gedachten van de socialisten te verplaatsen. Stel dat we nu horen dat Duitsers Joden in de verbrandingsoven stoppen. Of dat Marokkanen hier massaal lopen te roven, verkrachten en te moorden. Of dat er bloggers en andere vrijsprekers voor de linkse partijdige rechters worden gedaagd om een gedachtemisdaad door rancuneuze aanbrengers. Terwijl het bezig is, vertelt iemand u dat. U staat op, u loopt in allerijl naar de interruptiemicrofoon. Wat zegt u? Bent u verbaasd? Nee, dat kan niet, want stiekem weet u dat het een publiek geheim is en derhalve bij iedereen bekend. Reageert u boos en verontwaardigd? Waarom dan? Als iedereen ervan weet en niks doet, dan gebeurt het toch met toestemming van de bevolking? Links zou moeten toegeven dat ze het wisten, dat ze er belang bij hebben, dat hun beleid mislukt is en ze het nu willen oplossen.

Mevrouw Gesthuizen (SP) komt in het debat aan de microfoon. Ten overvloede: zij heeft net gehoord dat er voor de zoveelste keer een antisemitische en parasiterende invasie is geweest en nog altijd voortwoekert. De hete lucht van de ovens is voelbaar; de geur van de vuilverbranding is te ruiken. Wat zegt zij? "Het is zeker verkiezingstijd (voor het EU-parlement)." Wir haben es nicht gewuŖt. Nee, dat zal wel. Onverstoorbaar gaat zij verder door de boel om te draaien. Antisemitisme? Ja, dat zal wel hoor. Denk ook eens aan die lieve Duitsers asielzoekers die ziek zijn. Die moeten gratis zorg krijgen terwijl u al meer dan 350 euro eigen risico betaalt. De SP'er vindt dat de andere kant van het verhaal belicht moet worden. Namelijk dat als de asielzoekers niet kunnen worden uitgezet, ze op straat komen te staan en dat heel zielig is. "Het is ook heel moeilijk als er zoveel hulpelozen zijn." Fuck you, u wilt de andere kant van het verhaal? Dan moet u ook het hele verhaal vertellen van het tuig dat alles doet om beleid te saboteren.

Hans Gualthťrie van Weezel bevestigt als ex-voorzitter van de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT) wat wij al jaren schrijven over de dwazen achter de asielindustrie. De zieligheidsindustrie in Nederland fungeert als een heuse propagandamachine ŗ la Goebbels die continu op volle toeren draait met als enige doel zoveel mogelijk asielzoekers te laten blijven op uw kosten. In ruil daarvoor schuiven ze elkaar de leuke baantjes toe, kunnen zij een deel van de miljarden opstrijken die de overheid verspilt aan de multikul en hopen ze dat de verworven parasieten uit dankbaarheid voor hun uitkering, subsidies en prachtige huizen die ze gratis en voor niks krijgen, links gaan stemmen zodat de socialisten hun macht houden. Het maakt niet uit hoeveel antisemieten ertussen zitten die Joden willen vergassen. Toen niet en nu niet. Het maakt niet uit hoe crimineel ze zijn. Zolang ze maar hier blijven. Liegen, bedrog, ophitsen, drogredenaties, geweld, demonisatie, feiten verdraaien, ontkennen, dom houden en karaktermoord: niks is ze te gek.

Sinds 1946 werden de nationaalsocialistische arbeiderspartijen verboden, maar amper 10 jaar later zagen zij kans om onder de naam sociaal democraten verder te gaan met het importeren en creŽren van antisemitische koloniŽn. Onder het mom van de wederopbouw, logen ze dat het importen van grote groepen Turken en Marokkanen nodig was omdat Nederlanders zogenaamd geen vuil werk wilden doen. Nadat ze erop gewezen werden dat hun bullshit niet waar kon zijn omdat er zoveel werkloosheid heerste, verzonnen ze het smoesje van de oorlog. Zonder internet was het blijkbaar eenvoudig om het volk te foppen, want het duurde tientallen jaren voordat de mensen begrepen dat er in de landen waar de meeste allochtonen vandaan komen, helemaal geen oorlog heerst. Zoals we zo vaak hebben beschreven, heeft de asielindustrie zich gespecialiseerd in de zieligheid, want roepen dat asielzoekers zielig zijn, kan iedere slinkse. Steek die zieligheid maar in uw reet. De zieligheidsindustrie is een geoliede machine die louter crimineel en kansloos tuig hierheen haalt.

Iemand die echt zielig is en helemaal niks heeft, kan de overtocht echt niet betalen en gaat in zijn eigen land gewoon dood van de honger. Degenen die hier komen, zijn altijd goed geÔnformeerd en blijken toevallig altijd de weg te kennen naar hun linkse asieladvocaten, journalisten en organisaties die met de zieligheidsindustrie bevriend zijn. Vraag de gemiddelde Nederlander die niet als zielig wordt beschouwd maar eens waar ze hun recht moeten halen. Weten ze niet eens. Alles wordt met opzet zo geregeld en dat is goed te zien als ze rechtmatig uitgezet dreigen te worden. Elke keer weten ze procedure op procedure te stapelen. Willen wij ons recht halen, dan is het doorgaans met een instantie wel klaar en heeft de rest geen zin meer. Spreekt de rechter, dan moeten wij ons daarbij neerleggen, maar de asielindustrie voorziet hun stemvee met de meest ranzige trucjes om toch steeds weer te kunnen blijven. Asielzoekende profiteurs hanteren uitgekiende strategieŽn die het karakter hebben van de handelingen van een criminele organisatie.

Gesthuizen maakt de klassieke denkfout van het wegdenken van het verleden en met tunnelvisie kijken naar een onbeduidend "probleempje". Duitser heeft honger, Duitser is zielig, dus Duitser moet veel geld krijgen. Dat deze Duitser net de gaskamers aan het vullen was met Zyklon B, doet voor hen dan niet ter zake. Dat negeren ze: dat is gewoon niet gebeurd. Net zoals ze ook het bestaan van de zieligheidsindustrie als ultieme mensensmokkelaars negeren en ook niet schijnen te onthouden dat asielzoekers er alles aan doen om de eerlijke rechtsgang te frustreren en altijd blijven hangen in medelijden dat misplaatst is. Hun doel is niet de mensen helpen en ze in hun eigen land lokaal opvangen omdat daar nu eenmaal meer ruimte is, maar het creŽren van een vuilnisbelt in Nederland waar zij dan de baas over zijn. Ga dan bij de reinigingsdienst werken zeggen wij. Ratten horen simpelweg in het riool. Het is te triest voor woorden. Zelfs als een onafhankelijke rechter zegt dat ze op moeten rotten, weigeren ze om weg te gaan.

Natuurlijk wordt elke vergelijking met de Tweede Wereldoorlog als ongepast beschouwd, maar besef dat het nu zo'n beetje 1930 is en we erger proberen te voorkomen. We bewijzen u dat er een invasie van buitenlanders gaande is. We bewijzen u dat er sprake is van antisemitisme. We bewijzen u dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. We bewijzen u dat er geen sprake is van zieligheid, maar van een criminele organisatie die louter als doel heeft ons land te koloniseren en te dehumaniseren. Met de kennis van nu en de mogelijkheden om die kennis te controleren en te begrijpen, kunt u niet zoals 70 jaar geleden even achteloos een blik uit uw raam werpen en roepen dat er geen gaskamers zijn omdat u ze niet kan zien en u niet wilt geloven dat alles en iedereen, van een capitulerende Hoge Raad tot extreem linkse burgemeesters, meedoet aan de zieligheidsindustrie. Nu kunt u nog ingrijpen. Aan u wordt bewezen dat het land in brand staat en u krijgt een unieke kans te blussen. Wie dat weigert met deze kennis, is medepleger.

"Bewijs maar dat er 6 miljoen Joden 65.000 asielzoekers per jaar gaan bijkomen!" Moeten we deze linkse Gutmenchen nog serieus nemen? "Is het in andere landen niet net zo erg?" Echt, we zouden niet moeten wachten op de geallieerden om ons te bevrijden, maar meteen tot de aanval moeten overgaan. Wat kan het ons schelen of er andere landen zijn die nog meer last hebben? Dat is helemaal geen criterium. Al was het maar omdat andere landen veel groter zijn en overbevolking daar per definitie een kleinere rol speelt. "Ja maar in SyriŽ zijn 9 miljoen vluchtelingen." Dus? In Polen waren meer van die gaskamers, laten wij ook maar wat ovens bouwen? Of redeneert u dan anders? Achterlijke moslimlanden waar jihadgroeperingen elkaar de hersens inslaan met een kenniseconomie als Nederland vergelijken en dan ook nog willen dat ons land net zo naar de middeleeuwen terug wordt geworpen als de Arabische lente. Ga dan daar met z'n allen wonen achterlijke linkse debielen. Het feit dat er stront in het riool zit, betekent niet dat ons land ondergescheten moet worden.

Feiten worden erg makkelijk ontkend, maar als het dan toch onomstotelijk vast komt te staan, dan roepen ze doodleuk dat het "ze voor uitdagingen stelt". Gewoon beginnen met blussen als het land in brand staat? Wel nee, laat maar gecontroleerd door links affikken. Van Hijum (CDA) laat zien aan hetzelfde syndroom te lijden als de SP en de PvdA. Hij vraagt aan Teeven hoelang het al bekend is dat er problemen zijn. Eh, wat dacht u van meer dan 50 jaar? Heeft u soms met uw hoofd in de hol van een nijlpaard gehangen toen de rest van Nederland gebukt ging onder de multiculturele terreur? Doe godverdomme niet alsof u dit voor de eerste keer hoort. Het gaat niet alleen om deze stijging van het aantal asielzoekers. Het maakt ook niet uit waarom er nu "opeens" een piek te zien is. Alsof de asielmachine wel acceptabel is als zulke pieken eruit gefilterd worden. Nee, wij roepen al jaren dat alles moet stoppen. Opmerkelijk is dat alle partijen, met uitzondering van de PVV, het afdoen als probleem van mensensmokkelaars. De zieligheidsindustrie proberen ze angstvallig verborgen te houden.

Zoals het een eurofiele partij betaamt, wordt er ook verwezen naar Europa. De grenzen zouden in het buitenland niet goed genoeg bewaakt worden en men zou massaal via ItaliŽ Europa binnenkomen en verder reizen naar Nederland. De EU is echter een keuze. Een keuze die ongedaan gemaakt kan worden. Nederland uit de EU is meer dan een verkiezingsleus en pure noodzaak. Zeggen dat iets niet kan door Europese regels en het dan verder laten gaan, is belachelijk gezien het feit dat die keuze door de linkse politiek is gemaakt. Wij kunnen tegen Europa zeggen dat als zij er niet in slagen asielzoekers bij de grens van de EU tegen te houden, nationale lidstaten actie moeten kunnen ondernemen. Wat die slinkse klootviolen ook niet vertellen, is dat zij nationale middelen tegenhouden. Strafbaar stellen van illegaliteit zou al een heleboel kunnen helpen aangezien mensen met een mooi strafblad sneller weg te sturen zijn. Uitzondering op uitzondering maken zorgt ervoor dat asielzoekers te horen krijgen dat ze gratis geld, kleding en woningen krijgen als ze maar lang genoeg de boel frustreren.

Afwenden van de immigratieramp wordt extreem bemoeilijkt door sabotage door de zieligheidsindustrie. Corrupte linkse ambtenaren, asieladvocaten en rechters frustreren procedures door zo min mogelijk informatie van asielzoekers te registreren. Opvallend, want als burger die als loonslaaf mag opdraaien voor de waanzin van de multikul, wordt u 24/7 in de gaten gehouden. Al uw gangen worden nagegaan, u bent verplicht een veredelde Jodenster bij u te dragen in de vorm van een ausweis, uw internetgegevens worden opgeslagen en er worden vingerafdrukken afgenomen bij het aanvragen van een paspoort. Buitenlandse profiteurs kunnen hier echter gewoon als illegalen binnenwandelen zonder al die poespas. Oversteken met een roeibootje, aanvraag indienen en van al dat lekkers profiteren waar u alleen maar voor mag betalen. Uitbreiden van de controle op illegalen? Wel nee, dat kan en wil de staatssecretaris echt niet. Aan de marechaussee zijn ridicule beperkingen opgelegd zoals eens per 6 uur controleren en dan maximaal 2 treinwagons.

Juridisch gezien zijn er voldoende mogelijkheden om strengere grenscontroles te houden. De Europese Commissie tracht dan ook continu bevoegdheden af te pakken. Bij het CDA proberen ze hypocriet te doen alsof ze voor extra inzet van maatregelen zijn, maar ondertussen stemmen ze in Europa wel voor alle beperkingen die wij krijgen opgelegd. Het excuus? "Ja uhm, we hebben gestemd voor Schengen. Vrij verkeer van goederen en personen. Dat kan ook nadelen hebben." Inderdaad, dat is net zoiets als de Hoge Raad die in 1942 oordeelde dat decreten van de FŁhrer wetten in formele zin waren en daardoor met een handeling zomaar eventjes de hele Holocaust legaliseerde. Ook niet iets waar ze later mee te koop durfden te lopen. "We kunnen toch Europa hard aanspreken op naleving?" Wat hebben we daaraan? Net zoals in de Tweede Wereldoorlog, wordt deze oorlog juridisch correct gevoerd. Alles is legaal, maar wel onaanvaardbaar. Europa wordt door eurofielen gebracht als het wondermiddel, maar slaagt er nooit in om alle leden op 1 lijn te krijgen.

Voordewind (CU) vindt dat Teeven naar Europa moet gaan met de zoveelste zak met geld. Europa is nu eenmaal rijk en als dat kansloze schooiers aantrekt, dan moet er extra financiŽle hulp komen zodat het nog aantrekker wordt voor die parasieten om zich hier te vermenigvuldigen. ItaliŽ heeft in zijn visie groot gelijk. Willen wij niet betalen voor al die klote zwervers, dan is daar de consequentie van dat ItaliŽ ze linea recta doorstuurt naar Nederland. En daar zit de zieligheidsindustrie die er wel eventjes voor zal zorgen dat uw onderwijs, zorg en pensioenen kapot gemaakt worden om de pleziertjes voor die zwartjes te kunnen betalen. Sodemieter op. Elk volk ter wereld heeft zijn eigen land gekregen. Het feit dat die wilde apen elders hun land niet hebben kunnen ontwikkelen, is niet onze schuld. Rot op naar jullie eigen land en blijf daar. Er is niet meer geld nodig voor opvang, maar voor extra treinen. Godverdomme, we laten ons niet chanteren. Krijg de tyfus maar. Wat denken jullie nou? Gewoon een land binnenvallen en dan geld krijgen? Rot op!

"Ja maar er zijn opnieuw vluchtelingen om het leven gekomen." Ja, dus? Wie in Amerika in andermans huis of op andermans land komt, pleegt het misdrijf dat ze daar "trespassing" noemen en dan mogen ze zonder pardon worden afgeknald. In plaats van de linkse propaganda die asielzoekers vertelt dat het hier een luilekkerland is, moeten we op het 8-uur journaal aangeven dat de dood het risico is voor degenen die hier met illegale middelen komt. Waarom moeten wij ons land waar we eeuwen voor gevochten hebben zomaar naar de klote laten gaan? Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje proberen steeds vaker hun grenzen te sluiten. De parasieten wijken daarom uit naar Nederland, ItaliŽ, Duitsland en de Scandinavische landen. Een ernstige verstoring van de openbare orde en binnenlandse veiligheid waartegen wij mogen en moeten optreden. Bij D66 vindt Schouw dat het onnodig is om de noodklok te luiden. Er is nog niks. Eurofielen bij D66 vinden elk debat over de invasie van parasieten een wanvertoning over de rug van vluchtelingen.

GroenLinks en PvdA zijn meesters in de schijnzieligheid en komen met hun krokodillentraantjes medelijden oproepen voor hun toekomstige stemvee. Trap er vooral niet in. Voortman (GroenLinks) ziet de hele dag enge beelden voor zich van oorlogsslachtoffers in SyriŽ. Dat er in zulke landen achterlijke wilden wonen die elkaar al tientallen jaren afslachten en zelf verantwoordelijk zijn voor de situatie waarin ze zich bevinden, wil er niet in. De groene Volkerts zijn ervan overtuigd dat wie asiel aanvraagt, toegang moet krijgen tot de rechter en als de aanvraag dan afgewezen wordt, dan moet het alsnog tot een verblijfsvergunning leiden. "En rechts heeft verdomme niks te zeggen. Zo is het gewoon. Alles moet blijven. Wie kritiek heeft, is een fucking nazi. Zij hebben recht op asiel. En uw geld. En het recht om uw geile blanke dochter te neuken. En nog meer privileges die we later wel verzinnen. Jullie zijn nazi's." Steeds krijgen we het idee dat grote groepen blanken genetisch inferieur zijn waardoor ze het blanke ras gaan verraden. Misselijk worden we ervan.

Toegang tot een zorgvuldige procedure? Sodemieter toch op. Zelfs wanneer de rechter ze afwijst, blijft de asielindustrie het vertrek fysiek dwarsbomen. Trouwens, mensen die hier niet horen automatisch afwijzen en uitzetten, is net zo goed een zorgvuldige procedure. Al eerder hebben we opgemerkt dat als oorlog het criterium is, we dus alle buitenlanders uit landen waar het geen oorlog is kunnen wegsturen. Humane behandeling? Die parasieten komen hier het land kaalvreten en ontwrichten. Denkt er ook wel eens iemand aan ons eigen volk? Of zijn wij niet belangrijk genoeg? Rechtse "retoriek" moet snel verboden worden, aldus links. Alsof de ene politieke partij het recht op de waarheid kan claimen. "Jullie kunnen toch niet de grenzen dichtgooien." Hitler zei ook dat we niks tegen de concentratiekampen konden beginnen, maar erg lang hebben ze er niet van kunnen genieten. Landverraders zullen hun straf nog krijgen. Een van de redenen waarom we het verraad documenteren is om een hoge straf te kunnen eisen bij het nieuwe Neurenberg Tribunaal.

Mensenrechten moeten zogenaamd voorop staan, maar het boeit die vieze vuile linkse ratten geen moer dat ze ons land net zo naar de klote helpen als die achterlijke bananenrepublieken waar hun achterban vandaan komt. "Instroom van asielzoekers is het gevolg van een onmenselijke situatie elders, niet van politiek beleid." Dikke lul. De EU bestaat uit 28 lidstaten. Zou het louter de situatie elders zijn, dan hadden wij ten eerste niet zoveel buitenlanders uit landen waar helemaal geen oorlog heerst en ten tweede niet zoveel van die profiteurs die wel naar Nederland komen, maar niet naar al die andere landen. Het feit dat ze massaal hier komen, komt wel degelijk door links beleid. Gecombineerd met de sabotage en fraude door de zieligheidsindustrie. "Ja maar we moeten solidair zijn." Solidair betekent niet dat we huis en haard moeten opgeven om kanslozen op te vangen die ons land enkel kapot lopen te maken. Wie redeneert "Burgeroorlog, dus kom maar binnen" moet consequent blijven en ook zeggen "Geen oorlog (meer), dan meteen terug".

Overweging.

Zieligheid is nooit een argument om privileges te krijgen. Het is inderdaad waar dat grote groepen mensen in deze wereld een mensonwaardig bestaan leiden naar de maatstaven van de westerse wereld, maar aangezien dat duizend redenen kan hebben en zeker niet onze schuld is, is het niet aanvaardbaar om de last (volledig) bij ons land neer te leggen. Zwevers die in de vrieskou buiten moeten slapen zijn ook zielig. Trekt u daarom uw portemonnee voor elk handje dat uitgestoken wordt? Betekent een eenmalige aalmoes dat u zoveel blijft geven totdat u zelf aan de bedelstaf kunt gaan? Geeft u nog een cent als blijkt dat de bedelaar het geld enkel misbruikt voor zijn drugsverslaving of andere criminele activiteiten? In het zeldzame geval dat u zo'n lapzwans een tijdelijke slaapplaats aanbiedt, is het dan toelaatbaar dat hij voorgoed bij u intrekt en daarbij de mogelijkheden van uw kinderen ernstig zal beperken? Ieder individu en elke overheid heeft een eigen verantwoordelijkheid om er iets van te maken en moet de consequenties van wanbeleid aanvaarden.

Ontwikkelingslanden hebben eeuwenlang verzaakt om iets op te bouwen, de radicale islam omarmd en / of een variant van het socialisme aanvaard als het enige juiste systeem. Vandaar dat wij er geen problemen mee hebben als ze met de consequenties van hun keuzen worden geconfronteerd en in armoede moeten leven. Vrijheid impliceert immers ook de keuze om het eigen land kapot te maken. Net zoals het kiezen voor linkse beleid dat uiteindelijk tot oorlog leidt. Kiezen islamitische landen daarvoor, dan hebben ze onze zegen, maar als dan de vlam in de pan slaat, kunt u niet met een beroep op de slechte omstandigheden een verblijfplaats in Nederland eisen. Dat u als haatbaard in uw eigen land het recht meent te hebben in naam van Allah de verwoestende jihad na te streven, betekent niet dat u van Nederland dezelfde puinzooi mag maken. Integendeel. Doe daar wat u wilt, maar Nederland is verdomme van ons. Besef dat er historisch gegroeide keuzen liggen achter landen waar oorlog heerst en wij daar als klein landje niks aan kunnen veranderen.

Joden laten onderduiken was niet nodig geweest als we de nationaalsocialisten hadden aangepakt. Ons land laten bezetten door islamitische kolonisten is niet nodig als we de (radicale) islam en hun socialistische medeplichtigen laten opzouten. Wilt u de bewijzen negeren dat het socialisme en de islam slecht zijn voor elk land, dan mag u voor ons part Allah 10 keer in zijn reet naaien, maar wel in uw eigen land. Niet hier. Komt er dan oorlog van en gaan jullie allemaal dood, dan is het de eigen keuze van het volk geweest. Net zoals het laffe Nederlandse volk keer op keer kiest voor de capitulatie voor de bezetters. Gejank over zieligheid en onmenselijke omstandigheden doen ons niks aangezien we weten dat er voor gekozen is en de zieligheidsindustrie met opzet situaties creŽert waarin er zogenaamde schrijnende gevallen ontstaan. Onder valse voorwendselen worden asielzoekers gelokt met het mooie paradijs. Door middels leugens en bedrog mensen hoop te geven en van generaal pardon naar pardon te gaan, wordt er meer schade aangericht dan iets opgelost.

We weten dat het vaak moeilijk is om de tranentrekkende verhaaltjes van de zieligheidsindustrie te negeren. Als mens bent u gewend hulpvragen van mensen in nood te beantwoorden. Ook als u simpelweg verneukt wordt. Qua oppervlakte is Nederland objectief niet in staat om de hele wereld op te vangen. Nog meer mensen toelaten maakt ons land kapot. Misdefinitie vindt dat 10 miljoen het maximum is en er dus 7 miljoen mensen waaronder 3 miljoen allochtonen en 4 miljoen socialisten moeten vertrekken. Dat zeggen we niet uit racisme, maar uit realisme. Opvang in de regio, dat wil zeggen in hun eigen land, is niet alleen noodzakelijk, maar ook op lange termijn het enige dat haalbaar is. De zieligheidsindustrie wil echter geen problemen oplossen, maar enkel ons land wagenwijd openzetten voor nog meer profiteurs. Zij hebben daar belang bij omdat die mensen hen aan de macht helpen. Vriendjespolitiek en corruptie. Wanneer u bedenkt dat de asielindustrie met een beroep op menselijkheid ons land onleefbaar maakt, is het veel makkelijker te negeren.

Zeker als u zo her en der kennis neemt van de leugens die gebruikt worden om maar zoveel mogelijk mensen te laten blijven. De propagandamachine draait op volle toeren. Zij zorgen ervoor dat er minder geregistreerd wordt en als zij er dan een weekje minder tellen, blazen ze hoog van de toren dat het aantal asielzoekers "opnieuw" gedaald is. Ach joh, er zijn deze week 489 Joden minder vergast, waar maakt u zich druk over? Eh, om het feit dat de teller al op 6 miljoen staat. Niet dat er deze week niet veel is gebeurd. Kinderpardon op pardon stapelen, zorgt ervoor dat er meer mensen onder de regeling vallen en dus meer mensen kans maken op een verblijfsvergunning. Logisch. Wat zegt de zieligheidsindustrie bij monde van een burgemeester en een belangentoko? "Een ruimer kinderpardon zorgt heus niet voor meer asielzoekers." Een grotere oven bouwen ook niet per definitie voor meer vergassingen. Of geldt het dan niet? Des te meer we over de zieligheidsindustrie te weten komen, des te meer mensen er bij betrokken blijken te zijn en des te ranziger het wordt.

Het akelige is dat de zieligheidsindustrie geen vastomlijnde instelling is, maar een verzamelnaam voor tienduizenden landverraders in Nederland die op bijzondere posities of lucratieve functies zitten waar ze hun vriendjes de hand boven het hoofd kunnen houden. Asieladvocaten, rode burgemeesters, partijdige rechters, laffe schooldirecteuren en lakse ambtenaren. Allemaal verzaken ze hun plicht door met opzet het systeem te laten vastlopen door invasies waardoor het land letterlijk overspoeld wordt en zogenaamd vanwege de "menselijkheid" niet adequaat mag reageren. De zieligheidsindustrie naait schrijnende gevallen door hen niet naar huis te laten gaan waar ze hun leven kunnen opbouwen. Ze worden geacht hier te blijven met alle mogelijke middelen ook al lopen kinderen belangrijke ontwikkelingsjaren in hun eigen land mis. Ze moeten ellenlange procedures voeren omdat de industrie dat zo graag wil. Het wordt tijd om deze nare gelegaliseerde manier van mensenhandel een halt toe te brengen en de "zieligheid" te negeren.

Voor emotionele chantage zijn wij niet gevoelig. U zult consequent moeten zijn. Oorlog een criterium? Dan oprotten indien er geen oorlog is in uw eigen land. Ellende veroorzaakt door socialisme en / of islam? Afzweren die handel en lokale opvang in de regio toestaan. Zo niet? Zoek het dan lekker zelf uit. Illegaal in een bootje? Als u dood gaat, is dat uw eigen probleem. We moeten zorgen voor de mensen die al binnen zijn? Prima, maar dan wel de grenzen dicht. Genoeg is genoeg. Nederland is vol. Landen als ItaliŽ chanteren ons met een invasie als wij niet betalen? Desnoods uit de EU stappen, grenzen sluiten en alles wat hier niet hoort terugsturen. Als ze dat elders kunnen, dan kunnen wij dat ook. Kinderpardon het allerlaatste? Mooi, dan komt er verder geen allochtoon meer binnen. Hoe zielig ze ook zijn. Er moet een goede procedure zijn? Nee is nee. Simpel. Binnen 5 minuten uitspraak en oprotten. Iedereen weet dondersgoed dat de massa-immigratie een cultuur is van profiteurs. Kanker op naar uw eigen land en maak er daar zelf iets van.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.