Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles für das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

751 # Alles für das Reich! #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2014 om 23:15.
Eurofielen zijn al net zo walgelijk en weerzinwekkend als pedofielen met hun eeuwige moralistische kinderachtigheid waarmee ze hun smeerlapperij proberen te vergoelijken. Discussies worden geminimaliseerd tot het socialistische waanidee dat het allemaal zo lekker en goed is voor de "kinderen". Critici worden weggezet als (hetero)fascisten die het slechtste met de samenleving voor hebben. Vraag ze vooral niet inhoudelijk te gaan, want niemand weet u precies te vertellen welke voordelen het Europese Rijk nu eigenlijk heeft. Op elk terrein waar het gedrocht Europa zijn tentakels der bemoeienis heeft kunnen inbrengen, laten ze een spoor van vernieling achter. Het maakt ze niet uit hoeveel schulden ze maken over uw rug en hoeveel immigratierampen we nog te verstouwen krijgen voordat er definitief een burgeroorlog uitbreekt. Hun EUSSR is bedoeld om u door de internationaalsocialisten te laten onderwerpen. Uit ten treure lopen de eurofielen te ejaculeren op hun Europese Unie als reïncarnatie van het Derde Rijk en anderen te bestempelen als fascisten.

Ein Reich, ein euro, ein Führer.

Europa is een hersenloze religie geworden van godsdienstwaanzinnigen die op sektarische wijze hun macht laten gelden. Niet de kracht van het inhoudelijke argument is de basis van hun spervuur aan gal, maar de laster die de domme meute moet voorliegen en ophitsen alsof ze de eerste de beste valse honden van de Romeinen zijn. Voor wie meer hersencellen heeft dan de gemiddelde berberaap, zal deze werkwijze een zeer vieze smaak in de mond geven. Over de voor- en nadelen van de politieke Europese Muntunie, want dat is het geworden na alle socialistische interventies, valt met ons best te praten, maar dan wel op een fatsoenlijke manier. De EU heeft ons al een godsvermogen gekost van enkele honderden miljarden euro's. Net zoals de massa-immigratie en de ontwikkelingshulp trouwens. Dan mogen we toch redelijkerwijs verwachten van de eurofielen dat ze kunnen uitleggen wat we daar nu eigenlijk aan hebben? Vergis u niet, alle miljarden die het monster EU als een geldverslindende draak oppeuzelt, hadden we ook ten goede aan ons volk kunnen laten komen.

Het enige voordeel waar eurofielen steevast mee komen, is dat we niet meer hoeven om te rekenen in verschillende valuta. Godverdomme, maar wij zijn wel naar school geweest en hebben daar, in tegenstelling tot dat willoze stemvee van de PvdA, onszelf ontwikkeld tot het intelligentere soort van de mensen. Rekenen is voor ons derhalve geen probleem. Waarom moeten wij dan zo genaaid worden door de EU? "Eh, zonder EU kunnen we geen handeldrijven en samenwerken met andere landen." Je reinste bullshit. Nederland doet al eeuwenlang zaken met het buitenland en het ging destijds zelfs beter dan ooit. "Europa doet ook goede dingen voor de EU." Ja, Hitler bouwde ook snelwegen, wat is precies uw punt? Kom nu eens met iets wat al die verspilde miljarden, al die invasies van parasiterende allochtonen en de intocht van honderdduizenden criminelen rechtvaardigt. Als de EU echt zo goed is, dan moet het wel fantastisch zijn. De waarheid is dat de EU ons alleen maar geld kost, we onze soevereiniteit volledig kwijtraken en we alleen nog mogen gehoorzamen als slaven.

Reden temeer voor de socialisten om het grove geschut in te zetten, want het kan niet zo zijn dat Europa alleen maar slecht is voor Nederland zonder dat het volk in opstand komt. Elke vorm van protest moet tenminste neergeslagen worden met maatschappelijke diskwalificaties en leugens. Die leugens kunnen het best verzorgd worden door een instantie die als "betrouwbaar" te boek staat. De truc werkt hierbij als volgt. Men neemt een instantie waarvan het volk denkt dat het enigszins objectief is zoals het Centraal Planbureau (CPB) dat zogenaamd onafhankelijk functioneert van de overheid. Zij werken met statistieken en statistiek betekent cijfertjes, dus harde feiten niet waar? Ook werken daar gerenommeerde onderzoekers en die leggen nogal wat meer gewicht in de schaal dan de onderbuikgevoelens van een of andere racistische politicus. De cijfers en berekeningen waar wetenschappers mee komen, worden al gauw gezien als de waarheid. Zo publiceerde het CPB de conclusie dat de EU en de euro ons gemiddeld een weeksalaris heeft opgeleverd samen met nog talloze andere voordelen. Welke dat zijn, blijft onbekend.

Mooie cijfertjes, dus u geloofde dat massaal. Toen wij opmerkten dat het geld dat we aan Europa, massa-immigratie en ontwikkelingshulp kwijt zijn (mede omdat Europa ons verplichtingen oplegt) en daarmee reeds 3 keer de volledige staatsschuld hadden kunnen aflossen, werden we vergruisd. Nazi's en fascisten waren we. Het licht zou uitgaan en we zouden de meest verschrikkelijke rampen kunnen verwachten. Inderdaad, wij hebben geen peperduur wetenschappelijk bureau dat mensen kan omkopen en de werkelijkheid naar zijn hand kan zetten. Wij hebben niet de beschikking over de surveillanceapparatuur van de AIVD waarmee onwelgevallige geluiden bij voorbaat de kop in te drukken zijn. Wij hebben geen macht en moeten het niet van dwang hebben waarmee de grootst mogelijke onzin recht te praten is. We moeten het simpelweg hebben van gezond verstand, intelligentie en het leggen van verbanden tussen de schaarse informatie. Coen Teulings, destijds de baas van het CPB, bekent nu dat zijn CPB de cijfers heeft vervalst. De euro bracht geen voordelen, wel werkloosheid.

Minister Dijsselbloem (PvdA) zette meteen frontaal de aanval in op hoogleraar economie Coen Teulings en reageert alsof zijn NSDAP door de NSB is verraden. Hij noemde de uitspraken van Teulings zeer zwak. Dit is matennaaien! Proest. Iedereen weet dat het socialisme niet deugt en iedereen weet dat het hernoemde Derde Rijk een farce is, maar dat mag het klootjesvolk vol dwazen nooit te weten komen. Dijsselbloem laat doorschemeren dat hij niet blij is met de bekentenis dat socialistische constructen in de maatschappij "maar wat doen", terwijl zomaar onnadenkend iets doen juist het handelsmerk is van links. Alles is u gewoon door de strot geduwd en zelfs hun laatste strohalm, namelijk de "feiten" van zogenaamd "betrouwbare" organisaties, blijkt nu onderuit gehaald te worden. U bent keihard voorgelogen toen u voor al uw guldens nauwelijks de helft van de werkelijke waarde terugkreeg. Dat wist u al, maar ja, die cijfers waren zo goed. Minister Kamp (VVD) gaat eveneens over zijn nek van de bekentenissen. De eurofielen van het CDA zijn opeens heel hypocriet "geschokt".

Meer argumenten dan niet meer hoeven omrekenen en deze "cijfers" heeft links nooit gehad, vandaar dat de rest van de verkiezingscampagne moest gaan om drogredenen en het zwartmaken van hun tegenstanders. Kritiek op Europa wordt al gauw verwezen naar het rijk der fabelen waarin alleen populisten geloven. "Misschien was de euro achteraf niet zo goed, maar ja, dat betekent toch ook niet dat eruit stappen voordelen gaat opleveren." Nogal belachelijk, want als we 10 (miljard) euro aan een zwerver geven en daarna stoppen, dan zijn we wel die 10 kwijt, maar blijft de schade voortaan beperkt. Stoppen levert altijd voordelen op aangezien we dan niet meer jaarlijks al die miljarden kwijt zijn en bovendien niet meer extreem beperkt worden door de politieke bemoeienis van Brussel. Degenen die denken dat we ons daarmee in de hel storten, zijn niet goed wijs. We hebben altijd goed gefunctioneerd zonder links en de EU. Erkennen dat ze iets fout hebben gedaan, zullen die socialisten nooit doen omdat ze nooit iets goed hebben gedaan en dat niet uit mag komen.

Ondertussen neemt de greep van Brussel op onze samenleving toe en treft het ook de onderwerpen die de gewone man raken. Ruim twee jaar geleden werd al bekend dat Europa onze pensioenen bedreigt. Extra bureaucratische regeltjes en strenge eisen, zouden ervoor zorgen dat de premie met tenminste 10 procent omhoog gaat. Recent is bekend geworden dat de Tweede Kamer de nieuwe regels voor het Europese pensioen, niet meer kan (lees: wil) tegenhouden. Hoeft ook niet aangezien links u weer belooft dat het allemaal gaat meevallen. Zeker, we gaan alleen met z'n allen geld smijten in de grote pot waaruit enkel de meest kansarme lidstaten van de EU mogen snoepen als hun mensen bejaard zijn, maar slaap gerust verder hoor. Het CDA wilde een gele kaart trekken, maar dat is allemaal schijn. We herhalen het nogmaals: de SP en de PVV zijn de enige serieus te nemen partijen die anti-Europa zijn. De rest is gewoon eurofiel. Elke keer horen we die slinkse volksverlakkers suggereren dat zij ook liever geen bemoeienis van de EU zien, maar zij houden het in stand.

Aangezien er al vele artikelen geschreven zijn over de ijzeren greep waarmee Brussel ons in hun macht houdt, volstaan we op deze plek met de opmerking dat de EU een politieke muntunie is geworden die op den duur over alle facetten van onze binnenlandse politiek, iets te zeggen wil hebben. Europa wil niet alleen bepalen wat voor lampen u thuis gebruikt en hoeveel liter water er door uw wc stroomt, maar ook wat u mag zeggen, op welke manier u moet werken, aan welke regels ondernemers moeten voldoen, wat het vervolgingsbeleid van justitie is, hoe uw pensioen- en spaargeld ingezet gaat worden voor iedereen behalve voor uzelf en hoe we omgaan met immigratie en economische profiteurs. Alles draait om vriendjespolitiek en macht; niet om intelligente politiek om er als land op vooruit te gaan. Nivelleren in het groot in een groot rijk waarin wij als Nederland slechts een provincie worden van de EU-dictatuur. De EU is het project geworden van het failliete socialisme omdat het hun enige kans is om via dwang, corruptie en fraude aan de macht te blijven.

Vandaar dat de eurofielen, die zonder uitzondering allemaal links zijn en met een socialistisch georiënteerde jaloerse blik anderen niks gunnen, campagne hebben proberen te voeren over de rug van de PVV. Zelfs al vindt u de PVV een achterlijke nazipartij, dan nog zal het u opgevallen moeten zijn dat geen enkele linkse flikker ooit het debat inhoudelijk heeft gevoerd. Als de EU echt zo fantastisch is zoals links altijd beweert, dan is het heel logisch dat het systeem goed te beargumenteren valt en de voordelen duidelijk en consequent kunnen worden uitgelegd aan iedereen die daarom vraagt. Desondanks probeert vrijwel iedere eurofiel de aanval op Wilders te openen zodat ze niet hoeven in te gaan op de ingewikkeld vraag waarom het Derde Rijk zo nodig zo'n brakke opvolger diende te krijgen. Wij kennen de verklaring al. Socialisten zijn dol op het creëren van ingewikkelde constructies om hun fascisme te verbergen. Miljardenverspillingen, grenzen wagenwijd open, invasie van de vijanden van ons volk en het verneuken van uw pensioen? Wat kunnen zij daar nou aan doen!

Hitler kon als Europese Führer ook zolang zijn gang gaan omdat het volk bezig was om het Verzet te dwarsbomen. Op een aantal dappere strijders na die (net als PVV'ers heden ten dagen) vechten voor de vrijheid, legde bijna iedereen zich erbij neer dat er nu eenmaal een supranationale constructie in het leven is geroepen die alles wel even beslist. Alle tegenstanders werden, net als tegenwoordig, gewoon gediskwalificeerd, vermoord of op een andere manier stilgehouden. Bijvoorbeeld door demonisatie van de critici. De redenaties waren altijd te bizar voor worden. Juist degenen die voor de vrijheid gingen strijden, werden neergezet als fascisten door degenen die zelf de fascisten zijn. Zo hebben we tijdens de Europese verkiezingen van 2014 kunnen zien dat de PVV door alle reguliere media werd neergezet als een extreemrechtse partij die heult met de "antisemieten" van het Front National in Frankrijk. In werkelijkheid zijn het de socialisten die hordes aan antisemitische moslims en Oost-Europeanen binnenhaalt.

Wilders beheerst de kunst van het overtuigen en werken met symboliek wel. Na een toespraak in Brussel, knipte hij een ster uit een meegebrachte Europese vlag. Geniet vooral even mee van hoe linkse media zoals de NOS over deze actie berichten. Aan het begin melden ze terloops dat Wilders in zijn toespraak de redenen heeft opgesomd waarom we uit de EU stappen. Die redenen zijn hier al meerdere malen voorbij gekomen, van miljardenverspillingen tot baas in eigen land, maar de linkse pers vindt het niet nodig om het algemene publiek te informeren. Meteen trachten ze de toon te zetten door te suggereren dat het Wilders enkel te doen was om op een kinderachtige manier ter plekke de EU-vlag te onteren. "Symbolic speech" is echter een zeer duidelijke manier om een standpunt weer te geven. Gele sterren uit het Derde Europese Rijk knippen is een geweldig signaal dat we het linkse fascisme nooit meer willen. Overigens vermoeden wij dat Wilders wel eens op Misdefinitie leest omdat hij net als wij de term "gedrocht" gebruikt voor de EU. Wij waren eerst.

Voorts trachten ze te doen alsof Wilders zijn huiswerk niet goed gedaan heeft omdat de EU zelf op zijn website aangeeft dat de sterren helemaal niet voor individuele lidstaten staan. Thans zijn er immers 28 lidstaten en in 1957 waren het er 6. Terwijl er toch echt 12 sterren op de vlag staan. Foutje? Ja, maar dan wel van de linkse propagandamakers. Europa en het idee om het Derde Rijk voort te zetten bestonden inderdaad al vlak na de oorlog, maar het zaad van het huidige Europa inclusief die vreselijke euro, werd geplant aan het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw. In 1993 werd namelijk het woord "economische" uit de Europese Economische Gemeenschap (EEG) geschrapt na het in werking treden van het Verdrag van Maastricht. Men had stiekem iedereen wijsgemaakt dat het om economische samenwerking ging met 12 lidstaten, maar opeens was het een politieke unie met nog 16 profiteurs. De uitgeknipte ster staat wel degelijk voor Nederland. U ziet dat we al meer dan 20 jaar in ons reet genaaid worden door die linkse flikkers.

Aan de linkerkant zullen ze u nooit kunnen vertellen waarom ze ons land in de uitverkoop hebben gezet, maar ze kregen wel een harde plasser toen uit de media victorie kraaiden nadat de peilingen verlies voor de PVV aangaven. De PVV zou zware verliezen hebben geleden en de pro-eurokoers zou een mandaat hebben gekregen om het volk nog meer af te persen. Enfin, het klonk allemaal een beetje triest. Alsof ze net een kind voor de webcam uit de kleren hebben gekregen. De waarheid bleek zoals gewoonlijk weer niet aan de linkerkant te liggen. Dagenlang juichen om de PVV die van 5 zetels naar 3 zetels ging, was nogal misplaatst. Wilders haalde bij de vorige verkiezingen op eigen kracht 4 zetels. Door uitbreiding van het aantal zetels in het Europees Parlement, kwam daar en vijfde restzetel bij. In 2014 haalt hij opnieuw 4 zetels. Dat zien we niet als verlies. De PVV is een stabiele factor geworden in de politiek. Het nogal triest dat links en hun mediavriendjes het blijkbaar nodig hebben om zich moed in te praten op basis van exitpolls.

Percentages geven een genuanceerder beeld dan de afgeronde zetelaantallen. Aangezien het Europees Parlement zo groot is, is onze invloed laag en hebben we als Nederland weinig zetels. Het is dus heel moeilijk om zetels te halen. De PVV had 13,2 % van de stemmen. Omgerekend naar Tweede Kamerzetels, is dat 20 zetels. Nu hebben ze er 15, dus dat is dikke winst. Laten we dan eens naar het resultaat van de PvdA kijken. Zij hebben 3 zetels voor in het EP behaald. Minder dan de PVV, maar er is nog iets geks. De PvdA haalde slechts 9,4 % van de stemmen. De SP haalde meer stemmen, namelijk 9,6 %, maar kreeg slechts 2 zetels. Louter door een lijstbinding, kreeg de PvdA bij Gods gratie die derde zetel. Een gelukje dat zij bij de volgende verkiezingen voor de Tweede Kamer niet zullen hebben, want omgerekend betekent 9,4 % dat zij nationaal slechts 15 zetels zouden halen. Nu hebben ze er 38. Dat is echt een extreem verlies! Dijsselbloem, hoeveel redenen had u nu precies om verheugd te zijn op het resultaat van de PVV? Uw partij is zo goed als gedecimeerd!

Het grote nieuws dat de verneukeratieve coalitie VVD en PvdA op basis van deze uitslag samen slechts 33 zetels zouden halen in de Tweede Kamer in plaats van de 79 die ze nu hebben en dus meer dan gehalveerd zijn en zeker geen meerderheid meer hebben, wordt door geen van die goede journalisten genoemd. Wat doen ze dan wel? Propaganda maken. Nederland zou massaal de euro willen houden. Ze bedoelen zeker dat Nederlanders hun euro's willen houden nadat ze al gruwelijk genaaid zijn na de omwisseling van hun guldens. Ze vrezen gewoon dat de overheid hen weer zal pakken. Verder stellen ze dat onze banken veel profijt zouden hebben als de EU een bankenunie wordt. Dat met bankenunie bedoeld wordt dat Brussel op den duur rechtstreeks toegang krijgt tot uw spaarrekening, er een speciale spaartaks in de maak is (omdat u als u onder deze omstandigheden nog geld heeft wel rijk moet zijn), zeggen ze u maar niet. Bizar eigenlijk dat niemand het vreemd vindt dat de berichtgeving zo eenzijdig en onjuist is terwijl zij Europa als iets goeds zien.

Om de leugens te verbergen, richt men zich dan toch weer op Wilders. Bij de NOS melden ze (nadat een update foutieve informatie een beetje opkalefaterde na de uitglijders op basis van de exitpolls) dat de missie van Wilders wel erg pijnlijk mislukt is. Wilders zou niet de grootste zijn geworden. Alsof dat een probleem is. De PVV is nog altijd de tweede partij van Nederland en in een europarlement met 766 zetels, boeit het verschil tussen 4 en 5 geen reet. Banger zijn ze aan de linkerkant blijkbaar voor een dreigende coalitievorming tussen de rechtse partijen. Vandaar dat de berichtgeving de laatste dagen vooral ging over hoe zij hun achterban kunnen sussen in hun angst dat Wilders nu een einde gaat maken aan hun cordon sanitair. De PVV wordt wederom in het hoekje van de antisemieten geplaatst door dezelfde mensen die hem jarenlang Jodenknecht hebben genoemd en zelf heulen met antisemitische kamelenpijpers. Front National heeft in Frankrijk echter 25 % van de stemmen gehaald. Een resultaat dat bewijst dat demonisatie op den duur niet meer werkt.

Diverse Europese partijen, zouden de PVV diskwalificeren zodat links veilig door kan gaan met de vernietiging van Europa. Gniffelend wordt er gemeld dat de Deense Volkspartij niks met Front National en dus ook niks met de PVV te maken wil hebben. Ook in Zweden zou men niks met Le Pen en Wilders hebben en liever gaan voor Denemarken en de UKIP in Groot-Brittannië. Overal wordt gemeld dat de PVV-leider op jacht gaat naar samenwerkingen in het EP, maar dat niemand hem ziet staan en het allemaal maar moeizaam verloopt. Dat er op dit moment pas enkele dagen zijn verstreken sinds de uitslag en een formatie makkelijk weken in beslag kan nemen omdat het hier om een nieuw te vormen coalitie gaat en zij met hun al bestaande coalitie makkelijk praten hebben, zeggen ze er niet bij. Net zo min dat ze verklaren waarom ze rechts aan alle kanten tegenwerken terwijl dat andersom niet het geval is. Links is de norm en rechts is krom? Wilders heeft schijt en geeft aan optimistisch te zijn. Eerst praten, dan oordelen en als het dan niet gaat, nooit opgeven en het weer proberen.

Overweging.

Decennia lang hebben de socialistische machthebbers u voorgehouden dat ze met Europa hooguit een economische samenwerking voor ogen hadden. Heel sneaky is dat "economische" komen te vervallen door in 1993 de politieke unie door uw strot te duwen zonder dat u dat doorhad. Met dank aan Bassie en Adriaan, verscheen er destijds zelfs een speciale reeks gericht op kinderen op de buis waarin Europa verheerlijkt werkt en samenwerking en niet meer hoeven rekenen in vreemde valuta toen al de enige "argumenten" waren die ze hadden voor de miljardenverspillingen en het uit handen geven van onze soevereiniteit. De euro kwam in 2002 en uw rijksdaalders werden minder dan een euro waard waarna de prijzen al gauw zouden verdubbelen. Sinds de invoering van de euro, hebben we nog geen jaar zonder crisis gehad. Vandaar dat u in 2005 in een referendum massaal "NEE" heeft gezegd tegen Europa. De wens van het volk werd massaal genegeerd. Bent u een eurofiel, verklaar dan eens waarom Europa zo achterbaks door onze strot is geramd als het allemaal zo goed is.

Eerlijke, transparante en consequente politiek houdt in dat de wensen van het volk gerespecteerd worden. De volksvertegenwoordigers zijn volksverlakkers geworden en dat zegt voldoende. Na Stalin, Hitler, Mao en nog een aantal van die figuren, wilden mensen geen Derde Rijk meer hebben. Socialisme heeft afgedaan en zelfs iedereen die dat niet wil inzien, heeft ergens in zijn stamboom slachtoffers van zulke regimes. Mensen willen niet dat Europa al hun geld loopt te verspillen aan bureaucratie, massa-immigratie, betutteling en rijke bankiers die zichzelf en hun vriendjes slapend rijk maken. Ja, het klopt dat zij er helaas wel zelf voor stemmen. Aan het domme IQ-loze volk uitleggen dat de globalisering en nivellering in Europa niet zal stoppen voordat zij allemaal slaven zijn en niks meer te vertellen hebben, is als NSB'ers uitleggen dat de nazi's binnenkort vervelende dingen van plan zijn. U hoeft het niet te begrijpen en het met ons eens te zijn, maar de gang van zaken zal ook de grootste eurofiel moeten verbazen.

Negeer Wilders desnoods, maar vraag uw geliefde socialistische leiders eens kritisch waar dit allemaal voor nodig is. Waarom is dwang nodig bij zo'n "perfect" systeem? Waarom betekent samenwerken in Europese context dat wij alleen maar samenwerken als slaven? Waarom moet Europa toegang krijgen tot uw rekening en waar is alle bemoeienis voor nodig? Op het werk doen wij alles samen met collega's en kan de baas werkgerelateerde orders geven, maar geen van hen gaat over ons geld en privéaangelegenheden. Niemand kan en mag van ons geld leuke dingen voor zichzelf gaan kopen zonder dat we het weten. Hoe kan het dat u dat als eurofiel wel van uw machthebbers accepteert? Wees nu eens bij de les en vraag uw bevriende eurofielen op de man af wat nu werkelijk de voordelen zijn van de EU en zijn euro. Iedereen kan zien dat de prijzen de afgelopen 10 jaar zijn verdubbeld en dat ligt ver boven de inflatiegrens. Het moet u toch vreemd voorkomen dat er zelden inhoudelijk over de "voordelen" van Europa wordt gesproken.

Aan de linkerkant zijn ze veelal geneigd om critici af te schieten zonder zichzelf te verantwoorden, maar dat is waanzin. Zij hebben het monster van de EU gecreëerd met allerlei schijnconstructies. Zij hebben het door uw strot geduwd. Dan moeten zij ook bewijzen dat de EU is wat zij zeggen dat het is. Brengt het welvaart en banen? Laat maar zien dan. Hoe kan het dat we sinds de euro geen jaar zonder crisis hebben gekend en dat de werkloosheid zo extreem hoog is? De EU schept toch banen? Of is het eerlijke verhaal dat al het geld naar de EU is vertrokken, de belastingen extreem zijn verhoogd, bedrijven op de fles gingen en al het personeel naar huis wordt gestuurd? Eurosceptici hoeven in feite niks te bewijzen; zij hebben het systeem niet gecreëerd. Toch hebben zij het werk gedaan dat de eurofielen hadden moeten doen voordat ze ons in hun natte socialistische droom naar de rand van de afgrond brachten. Er liggen duizenden bewijzen dat de EU niet deugt en enkel goed is voor parasiterende landen. Nooit worden deze inhoudelijk weersproken.

Natuurlijk snappen we wel dat links hun Europese Rijk inhoudelijk helemaal niet kan verdedigen. Behalve dat ze daar per definitie te dom voor zijn, is het gewoon weer op en top salonsocialisme dat neigt naar fascisme. Een rijk, een munt en een Führer. Met hun achterban als parasieten en de rest van de bevolking als hardwerkende slaven die het moeten ophoesten. Zo heeft het communisme nu eenmaal al eeuwenlang gewerkt. Het ironische is dat het Derde Rijk gebouwd werd met socialisme en antisemitisme en we in het Europese Rijk soortgelijke structuren zien. Terwijl de linkse rakkers als Timmermans roepen dat antisemitisme Europa bedreigt. En maar niet willen inzien dat juist het gedrocht van Europa een herhalingsoefening dreigt te worden van antisemitisme omdat antisemitische moslims en Oost-Europeanen die zich massaal bij de EU hebben aangesloten, de vertegenwoordigers zijn van Jodenhaat in heel Europa. Weet u waarom die oorlog zo gevoelig ligt? Gestart door socialisten, werden deels hun eigen mensen vermoord en maakten ze daarna weer een doorstart.

Mensen die vurig hopen dat de PVV en soortgelijke partijen in het buitenland nooit een voet aan de grond krijgen, zullen de uitspraak van Arabist Hans Jansen eens ter harte moeten nemen: liever Le Pen dan Hamas. Bedenk dat de PVV, Front National, NPD en de Gouden Dageraad niet extreem rechts zijn maar daartoe gedemoniseerd worden door hun linkse politieke vijanden, terwijl links wel degelijk banden onderhoudt met echte criminele, radicale en terroristische organisaties als Hamas, Moslim Broederschap en haatkazernes. Organisaties die er stuk voor stuk op uit zijn om de sharia in te voeren en alles wat niet moslim is uit te roeien waarbij de koran vooral oproept om Joden een kopje kleiner te maken. Uit de mond van de helpers van deze neofascisten, klinkt de suggestie dat eurocritici juist de fascisten zijn (enkel omdat ze met democratisch gekozen partijen samenwerken) behoorlijk ongeloofwaardig. Wilders gaat samenwerkingen aan om uit de EU te stappen. Zijn vijanden importeren antisemieten als stemvee voor de EUSSR-superstaat. Kies zelf maar.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.