Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles fŁr das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

748 # Herdenken zal mensen krenken #
Gepost door Misdefinitie op 06-05-2014 om 23:26.
Slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdenken betekent voor de meeste mensen dat ze apathisch en hypocriet met pijn en moeite twee minuten stilte houden en dan denken dat ze hun goede daad weer hebben verricht. Naar mate de tijd verstrijkt en er steeds minder nabestaanden in leven zijn, verdwijnt ook dat laatste beetje "respect" naar de achtergrond en trachten dubieuze dwazen de macht over de herdenkingen te krijgen door er een politiek evenement van te maken. Slechts weinigen beseffen dat het verstandig is om het moment van bezinning te gebruiken om stil te staan bij het feit dat we als mensheid nog altijd niet in staat zijn oorlogen te voorkomen en in vrede met elkaar te leven. De Holocaustindustrie doet er alles aan om oorlog te versimpelen tot een racistisch monster die we kunnen blijven verjagen zolang we maar doen wat zij zeggen. Men vergeet dat een oorlog kan ontstaan door liegen en ophitsen. Breng iemand in een uitzichtloze positie waarin hij niks meer te verliezen heeft en de razernij die ontstaat zal een ingrediŽnt voor oorlog zijn.

Liegen is een kunst.

Adolf Hitler had als levensdroom het worden van kunstschilder en leverde bij de kunstacademie ter beoordeling zijn werk aan. Tot zijn grote teleurstelling werd hij daar tot twee maal aan toe afgewezen met de boodschap dat hij nooit geschikt zou zijn voor het vak. Hitlers jonge leven stond in het teken van mislukkingen en hij merkte dat er bij elke afwijzing, wel een Jood betrokken was. Net zoals wij continu beroepsverboden en afwijzingen vanwege een rechtse politieke gezindheid om onze oren krijgen van rode honden. Met democratische middelen, probeerde hij via de politiek misstanden aan de kaak te stellen. Al gauw werd hij gedwarsboomd, gediskwalificeerd en bedreigd. Wederom zag hij overal Joden die hun macht misbruikten om hem te breken. Net zoals fraude, corruptie, oplichting en diefstal in deze tijd vooral door allochtonen en socialisten gepleegd worden. Later zou hij zelfs in de gevangenis belanden. Hitler schreef Mein Kampf nadat hij besefte met de rug tegen de muur te staan omdat zijn vijanden niet voor rede vatbaar waren.

Vanwege het gevaar een nazi genoemd te worden met alle ellende van dien, is er geen politicoloog te vinden die durft op te merken dat we ook in deze tijd te maken hebben met een groep mensen die de maatschappij kapot maken. Mensen willen graag geloven dat de Joden, socialisten, allochtonen of welke andere groep dan ook, volledig onschuldig zijn. Het is namelijk erg makkelijk om de schuld te geven aan een simpele entiteit. Hitler, Fortuyn, Van Gogh, Wilders en al die gestoorde eenlingen met hun extreemrechtse weblogs hebben alles gedaan. En als links nu dat soort mensen laat vermoorden of op z'n minst aan karaktermoord doet, komen deze mensen niet aan de macht en zal er nooit meer oorlog zijn. Dus dreigt justitie ons met gevangenisstraf, worden we met de dood bedreigd, krijgen we overal afwijzingen, verdwijnt ons geld, willen de vrouwen niet meer met ons neuken en heeft Wilders altijd beveiliging nodig. Jammer jongens, maar zelfs als jullie alle rechtse mensen vermoorden, zijn jullie niet veilig. Omdat jullie zelf de leugenaars en fascisten zijn.

Socialisten zijn verantwoordelijk voor het verspillen van honderden miljarden aan massa-immigratie, Europa, ontwikkelingshulp, de surveillancemaatschappij en het discrimineren van andersdenkenden. Dankzij hun gerotzooi, kampen alle sectoren in dit land met grote problemen. Pensioenen, zorg, onderwijs en politie liggen volledig op hun gat. Ouderen worden verwaarloosd en de hele politiek is een grote poppenkost geworden. Clowns en nog dommere idioten regeren de samenleving en overal om u heen werken imbecielen die feilloos het socialistische systeem in gang houden. Recht is vriendjespolitiek en boeven werken tegenwoordig bij justitie. Elke keer als we besodemieterd worden, blijkt daar een socialist te zitten. Bureaucraten zijn allemaal socialisten. Hun kameraden zijn allochtonen. Islamitisch stemvee en terroristen krijgen de mooiste banen of gewoon een uitkering. U mag hen alleen nog maar gehoorzamen. Vanzelfsprekend zal dit allemaal ontkend worden, net als 70 jaar geleden, maar we hebben hier honderden artikelen vol bewijs liggen.

Oorlog wordt doorgaans nabeschouwd in termen van wie er is begonnen en wie de gruwelijkste dingen heeft gedaan, maar wij zijn juist geÔnteresseerd in de omstandigheden waaruit oorlog kan ontstaan. Dat de overwinnaar achteraf een dader als oorzaak aanwijst, getuigt enkel van partijdigheid. Dat er tijdens de oorlog door alle partijen gruwelijkheden worden begaan, is logisch. Op het moment dat de kemphanen een oorlog noodzakelijk achten, vonden ze dat de maatschappij zo ontwricht was door toedoen van de ander dat alle mogelijke middelen worden toegestaan. Hitler heeft 6 miljoen Joden laten vermoorden, maar heeft zelf ook miljoenen mensen kwijtgeraakt. Wat wij willen weten is of hij en zijn volk met de rug tegen de muur zijn gezet door een fascistisch systeem waarbij de groep die de macht heeft zijn mensen structureel heeft buitengesloten. Was die hele oorlog misschien een actie uit noodweerexces? Indien het mogelijk is voor de ene groep om de andere groep stelselmatig te onderdrukken, dan lopen we nu risico op nog een oorlog.

Is het mogelijk dat er een systeem kan of reeds is ontstaan waarbij een groep de volledige controle heeft? "Wel nee," roepen de hedendaagse socialisten, "we hebben toch een democratische rechtsstaat, grondrechten, scheiding der machten en onafhankelijke rechters?" Allemaal leuk en aardig, maar Wilders is het beste voorbeeld om die stelling onderuit te halen. Wilders is een echte democraat in hart en nieren. Hij staat niet te zwaaien met een pistool in de Tweede Kamer, hij maakt geen aanstalten om gaskamers te bouwen zoals zijn tegenstanders suggereren en houdt zich altijd aan de wet. Desondanks is hij de enige die niet zonder beveiliging over straat kan terwijl de rest van die knakkers in de Tweede Kamer vrij rond kunnen lopen. Samsom is met zijn PvdA bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de afbraak van zo'n beetje alles wat het leven de moeite waard maakt, maar zelfs zijn vijanden laten hem met rust. Binnen deze maatschappij kunt u niks bereiken of zelfs maar fatsoenlijk leven zonder dat er ergens een socialist toestemming moet geven.

Grondrechten garanderen op papier allerlei vrijheden, maar in de praktijk zijn alleen de breed gedragen opvattingen welkom in de politiek. Wilders houdt er andere meningen op na en daarom wil de socialistische achterban hem dood. Regenten en andere moraalridders die in de schijnwerpers staan kunnen die wens niet letterlijk uitspreken, maar hanteren op z'n minst een cordon sanitair samen met het beproefde middel demonisatie om hem publiekelijk de mond te snoeren. Hierdoor is het voor de PVV haast onmogelijk geworden nog de samenwerking te zoeken met andere partijen, want ze doen er allemaal aan mee. Mensen blieven hem niet. In de Tweede Kamer kan hij alsnog veel bereiken door slim oppositie te voeren. Binnen Europa telt het vormen van samenwerkingsverbanden nog zwaarder omdat de macht verdeeld moet worden over alle lidstaten. Voor de Europese verkiezingen heeft hij daarom besloten met Le Pen en FP÷ te werken. Links schuimbekt van woede. "Kankernazi, je mag met niemand samenwerken als wij dat niet willen. Boehoe, je bent een gore antisemiet!"

Esther Voet, directeur van het Joodse CIDI, vindt het "verontrustend" dat Wilders in zee gaat met Europese partijen die zij persoonlijk extreem rechts en antisemitisch vindt. De PVV zou hiermee verkeerde vrienden kiezen. Ja, dat zal wel. Om te beginnen worden alle partijen in het (Europese) parlement democratisch gekozen. Al die partijen hebben even veel recht om mee te doen. Ongeacht wat anderen daarvan vinden. Met de term extreemrechts probeert links te suggereren dat deze partijen buiten de democratische rechtsstaat werken en dat is dus apert onjuist. Aan de linkerkant schijnen ze altijd te vergeten dat een meningsverschil niet per definitie rechtvaardigt dat er meteen zware kwalificaties als extreem rechts worden gebruikt. Met hetzelfde gemak zouden wij hen extreem links kunnen noemen en dan zijn ze uitgeluld. Zeker omdat er voor die bewering, wel allang voldoende overtuigend bewijs geleverd is. Gesteld wordt dat het "foute gedachtegoed" nooit werd aangepast. Laat ons niet lachen. Alsof links een monopolie heeft om dat te mogen bepalen.

De metafoor van de glijdende schaal wordt vaak aangehaald om een doemscenario te schetsen waarin Wilders via Jodenhaat uiteindelijk tot vernietigingskampen komt, maar ze hebben nogal veel boter op hun hoofd. Als Wilders al extreem rechts is als hij met democratisch gekozen politici samenwerkt, hoe kunt u de PvdA dan noemen die in de afgelopen decennia letterlijk miljoenen allochtonen met antisemitische gedachten heeft geÔmporteerd? Hoe noemt u dan GroenLinks die allerlei banden heeft met milieu-extremistische organisaties? Wat is uw opvatting over de SP die de communistische leer van Stalin die 60 miljoen mensen heeft laten vermoorden nooit heeft afgezworen? Om nog maar te zwijgen van alle linkse activiteiten die het land simpelweg kapot maken en anderen die het niet met ze eens zijn discrimineren. Enfin, deze website staat vol met de misselijke daden van socialisten en zij zijn dan niet extreem links?! Socialisme kent niet eens een glijdende schaal. Dat is een en al fascisme, racisme en seksisme.

Zeiken over de PVV en daarbij krachtig verwijzen naar antisemitisme is nogal dom van de Joodse propagandastichtingen als ze gewoon smerig in hun mond geroggeld worden door Hilversumse moslims die de Holocaust maar een verzonnen verhaaltje vinden en enkel de doden in Palestina willen herdenken. Gesproken wordt van een schaduwholocaust om hun punt kracht bij te zetten dat de Joden maar een stelletje hypocriete jankerds zijn omdat ze stilzwijgend toestaan dat er uit hun eigen naam etnische zuiveringen plaatsvinden. Het Platform Bewust Moslim wilde eerst een toespraak houden in de Al Amalmoskee, maar die gaf de jihadpijp aan Mohammed toen het plan nogal veel kritiek ontving. Onder andere de jihadist Abdul-Jabbar van de Ven kwam zijn haat jegens het westen en Joden in het algemeen verkondigen aan zijn volgelingen die door de koran worden opgeroepen om Joden zolang op te jagen totdat iedereen roept: "Dood hen!" Extremisten die daadwerkelijk een nieuwe Holocaust willen beginnen zonder problemen binnenlaten en dan roepen dat de PVV extreem is. Waanzin.

Uiteindelijk vindt de organisator het een groot succes dat ze de nationale dodenherdenking een smet hebben gegeven door radicale moslims een podium te geven en te laten zien dat onze manier van herdenken geen stuiver waard is. Gezien de hoeveelheid publiciteit en de mogelijkheid beelden terug te zien, hebben ze het stiekem begaafder gehouden dan ze hadden gewild, maar toch is het signaal dat ze afgeven glashelder. De Joodse versie van de Holocaust klopt niet en daarom plannen zij een alternatieve herdenking met de versie die zij het liefst aanbidden. Het hypocriete is dat al die socialisten uit hun donkere rukbunkers komen om op internet te roepen dat we de mogelijkheid om dat te doen, moeten zien als een uiting van vrijheid waar we eeuwenlang voor gevochten hebben. Stelletje achterbakse bokkenlullen, waarom is een antisemitische uiting van moslims wel vrijheid en de mening van de PVV niet? Moord op Joden verheerlijken door propaganda van Palestijnen is blijkbaar beter dan de samenwerking van de PVV.

Socialistische drogredeneringen zitten vol tegenstrijdigheden en dat blijkt voor de zoveelste keer als zij de link tussen PVV en Joden schade toe willen brengen. De ene keer proberen ze anderen te overtuigen dat Wilders een vieze Jodenknecht is omdat hij subsidies zou ontvangen van dure joodse lobby's uit de Verenigde Staten. Doel is om hem in diskrediet te brengen bij wat zij als zijn neonazistische achterban beschouwen. Van nazi's is immers bekend dat zij niks met Joden op hebben en men hoopt dat deze mensen niet meer op de PVV zouden stemmen. Voorts hopen ze tevens dat mensen vraagtekens plaatsen bij onbekende geldstromen en de PVV daarvoor diskwalificeren. Aan de andere kant proberen ze hem neer te zetten als lijpe Jodenhater in de ijdele hoop dat de rechtsrealisten niks meer van hem willen. Oeps, wat is het nu? Is Wilders een Jodenknecht of Jodenhater? Of stiekem geen van beiden en zijn ze daarom bang? Het moet u toch ook opvallen dat links niks anders doet dan demoniseren en er geen sodemieter klopt van hun inhoudsloze scheldpartijen.

Discussies over herdenkingen gaan altijd over vermeend respect. Wees maar gewoon stil op 4 mei om 20:00 en u heeft uw kunstje alweer geflikt. Anderen vullen dat respect weer anders in. Streng-christelijke plaatsen toonden zich onmiddellijk solidair met de moslims en vonden dat zij ook wel hun eigen herdenking konden houden. Op 3 mei in plaats van 4 mei, want in 2014 viel 4 mei toevallig op een zondag en dat is de rustdag van de lieve heer. Bedenken dat twee minuten stilte houden juist een teken is van absolute rust, wilde er bij die sprookjesgelovers niet in. Her en der trachten een stel nationaalsocialisten herdenkingen te organiseren voor gevallen Duitsers, voornamelijk oud-nazi's, maar zoals gewoonlijk wordt daar dan wel weer een stokje voor gestoken door de selectief verontwaardigden. In voorgaande jaren hebben we reeds betoogd dat de herdenkingen het best objectief en neutraal kan blijven. De dodenherdenking politiek maken, schreeuwt om allerlei tegenacties en het wordt ook ieder jaar weer erger.

Herdenken op 3 mei, wordt door velen gezien als belediging en ook dat is weer zo'n term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Belediging wordt gezien als een misdrijf tegen de openbare orde en het OM handelt strafzaken omtrent groepsbelediging derhalve met voorrang af. Zelfs als er nog vele duizenden veroordeelde criminelen vrij rondlopen en de meeste boeven sowieso nooit gepakt worden. U weet dat de lange teentjes van de gauwgekwetsten ervoor gezorgd hebben dat onwelgevallige meningen erg makkelijk worden beschouwd als belediging en er zelfs strafzaken worden gevoerd, maar ook dat als zij dan weer door de linkse Gutmenschen worden beledigd, dat de normaalste zaak van de wereld gevonden wordt. Mark Rutte (VVD) maakt er een sport van om af te geven op Wilders met zijn latent homoseksuele grijns op zijn smoelwerk. Hij zegt niet te begrijpen waarom Wilders met antisemieten omgaat. Alsof dat een feit is. Pechtold (D66) voegt eraan toe dat hij de PVV sowieso als nationalistisch en racistisch ziet, maar dat Wilders nu ook nog extreem rechts is.

Inhoudelijk gezien hebben zijn tegenstanders echter niks in te brengen. Uit pure wanhoop en angst voor hun baantje, lanceert de PvdA een slecht in elkaar geflanste website waarop ze de "vrienden" van Wilders te kak proberen te zetten door met uitingen die volledig uit hun verband zijn gerukt een beeld te schetsen dat de nieuwe Holocaust elk moment kan starten. Hans Spekman (PvdA) die er altijd bijloopt als een zwerver, zegt dat de rillingen over zijn rug lopen bij het horen van Wilders' meningen. Wel, hij is wellicht nooit op Misdefinitie geweest, dan pleegt hij pardoes zelfmoord. Een ding zegt hij wel goed. Het gaat slechts om meningen. Een mening mag nooit aanleiding zijn om iemand te demoniseren in de hoop dat er beulen opstaan om hem te vermoorden. Ook mag een mening nooit aanleiding zijn om iemand zwart te maken, buiten te sluiten en zijn vrienden overal openbaar te beledigen. Wilders reageert meteen goed. Hij heeft tenminste vrienden. Volgens hem heeft de PvdA in de peiling helemaal geen vrienden meer over.

Spekman stelt dat uitspraken over hele groepen en minderheden getuigen van racisme, maar dat is juist waar de PvdA zich schuldig aan maakt. Alles wat rechtser is dan extreem links, is volgens de PvdA extreem rechts, racistisch en xenofobisch. Zijn PVV'ers soms geen minderheden Spekman? Worden zij niet vaker en extremer met naam en toenaam uitgesloten dan anonieme moslims? Zullen wij anders eens een website maken over de vrienden van de PvdA of zijn we dan met een verwijzing naar de grote extremistische moslimorganisaties, krakersbewegingen en alle profiteurs door de asielindustrie al klaar? "Ja maar boehoe, als PVV-adepten willen jullie gewoon niet zien hoe extreem rechts het is." Nou, zolang wij door extreem links worden gediscrimineerd, bedreigd en maatschappelijk gediskwalificeerd, interesseert het echt ons geen reet wat u vindt van de methoden van de rechts-realisten. Erg simpel. Pff, stelling nemen tegen haat. Met criminelen en linkse fascisten haten is niks mis. Haten van mensen om hun mening: daar komt oorlog van.

Overweging.

Fuck al die gore linkse fascisten; we zien ze het liefst in houten kisten. De harde waarheid is dat Front National, FP÷ en soortgelijke partijen die zeker niet het linkse gedachtegoed aanhangen, in hun eigen land op precies dezelfde manier gedemoniseerd worden als Wilders hier. Socialisten maken een klassieke denkfout door te doen alsof hun beweringen nog enige geloofwaardigheid met zich mee kunnen brengen. Zou u Wilders niet kennen en hem opzoeken op Google, dan zou u zomaar de indruk kunnen krijgen dat Wilders een afgrijselijke man is die nog meer mensen heeft laten ombrengen dan Hitler, Stalin en Mao samen. Links probeert u dat wijs te maken, maar iedereen kan in deze moderne tijd te weten komen dat Wilders gewoon een democraat is. Iedereen kan zien en horen dat hij niks met extremisme te maken heeft. Iedereen kan zien dat alles wat links zegt, gebaseerd is op de leugens, bedrog en fantasie van psychopaten. Denkt u werkelijk er nog verstandig aan te doen om nog iets van die idiote leugenachtige ratten aan te nemen? Ze zijn de lucht die ze ademen niet eens waard.

Voorstanders van het politieke systeem van aanpappen en nathouden terwijl de socialistische pissebedden overal krioelen waar de macht is, verwijten ons te makkelijk de demonisatiekaart te trekken. Rechts is gewoon fascistisch in hun ogen en wie daaraan twijfelt, is er zelf een. Dit is een probleem waar de mensheid altijd al mee te maken heeft gehad en waar geen oplossing voor is. Voor alle verschrikkingen in de oorlog, of die oorlog nu klein of groot is, hebben de strijders aan beide kanten een rechtvaardiging. De ene vindt dat de ander dood moet omdat die niet voor rede vatbaar is en bij niet ingrijpen hem eerst zal vermoorden. En andersom. Wij vinden hen fascisten en zij ons, zo gaat dat nu eenmaal. Logischerwijs kan dat niet waar zijn. Er kan nooit een situatie ontstaan waarin beide kanten elkaar evenveel hebben aangedaan waardoor een allesvernietigende oorlog de enige mogelijke oplossing zal zijn. Oorlogen ontstaan doordat een groep de ander zo onderdrukt en tegen de muur zet dat een menselijk bestaan enkel door oorlog hersteld kan worden.

Het goede nieuws is dat er doorgaans objectief vastgesteld kan worden wie de voornaamste schuldige is en welke kant louter uit noodweer reageert op een aanleiding. Het is een feit dat de meerderheid van de partijen links is en de meeste mensen op hen stemmen. Het is een feit dat de PVV nooit geregeerd heeft en alles wat er politiek is misgegaan, derhalve te wijten is aan de meerderheid aan linkse partijen. Het is een feit dat de PvdA aan de macht was terwijl zij de staatsschuld de afgelopen 20 jaar 2 keer lieten verdubbelen. Het is een feit dat de massa-immigratie, multikul en alle criminaliteit van dat gespuis in gang gezet is en nog steeds gefaciliteerd wordt door de linkse elite. Het is een feit dat rechtse politici, webloggers en andere vrijsprekers wel vanwege hun mening met de dood worden bedreigd, beroepsverboden krijgen en maatschappelijk gediskwalificeerd worden terwijl links vrij rond kan lopen. Vandaar dat demonisatie objectief bewezen kan worden en de beschuldigingen van links uit de grote rode duim gezogen zijn.

Het slechte nieuws is dat in de hele geschiedenis de socialisten weliswaar verantwoordelijk waren voor alle oorlogen en andere ellende, maar daar nooit voor afgestraft kunnen worden omdat ze nu eenmaal de meerderheid hebben. Elke keer als ze worden ontmaskerd, zoals na 1945 met hun nationaalsocialisme, groeperen de arbeiderspartijen zich weer en nemen ze een nieuwe naam. Jammer genoeg blijven dezelfde mensen aan de macht en omdat ze overal aan de macht zijn, hebben ze de mogelijkheid om aan geschiedvervalsing te doen en dat af te dwingen. Waarom krijgen radicale moslims geld en middelen om hun haat jegens Joden te propaganderen en worden onze meningen als gedachtemisdaad bestempeld? Waarschijnlijk omdat de Hoge Raad in het verleden al capituleerde voor Jodenhaters en capituleren voor de antisemitische kornuiten van de islam slechts een feest van herkenning is. Hun mensen zitten op alle plaatsen. Met zoveel mensen die als zombies geÔndoctrineerd worden en daadwerkelijk alles geloven wat links zegt, viert new speak hoogtij.

Lange tijd hebben de socialisten zich onaantastbaar gevoeld. Elke mening die hen onwelgevallig was, konden ze immers in de kiem smoren door de persoon die de negatieve boodschap aan het volk wilde doorgeven zwart te maken of simpelweg te laten verdwijnen. Door demonisatie werden klokkenluiders beroofd van hun menselijke waardigheid. Daarbij wordt links geholpen doordat zij een surrealistische maatschappij hebben gecreŽerd die er al zeer ongeloofwaardig uitziet. Wie gelooft er nu dat er in deze maatschappij overal socialisten zitten die de hele dag niks anders doen dan mensen tegenwerken, discrimineren en dehumaniseren? Wie gelooft er nu dat overal waar Hitler afgewezen werd, daar toevallig een Jood zat? Wie gelooft er nu dat er anno 2014 nog altijd informele beroepsverboden worden uitgedeeld door mensen op internet kapot te maken? Wie gelooft dat de politie misdaden door moslims minder serieus neemt? "Ach joh, dat is onzinpraat," zeggen mensen dan. "Wie gedemoniseerd wordt, zal wel echt een nazi zijn. Dan is het allemaal niet erg."

De meeste mensen hebben nooit leren nadenken en nemen alles klakkeloos aan wat een ander zegt. Google ons en u heeft meteen uw vooroordelen klaar. Onze beheerder werd na zijn ontslag in 2008 op een school en na zijn veroordeling in 2010 uitgemaakt voor pedofiel, fascist, racist en extremist. Dagelijks krijgt hij te maken met discriminatie en andere vormen van uitsluiting. In werkelijkheid beheert hij slechts een website waarop naar criminele moslims werd verwezen met de term "berberaap". Wilders wordt door de meerderheid van de mensen als een boeman gezien op basis van de propaganda van links, maar hij geeft in werkelijkheid slechts zijn mening. Fascisme kunnen we het beste omschrijven als de sfeer in een ruime vol linkse dwazen. Dwazen die nog steeds niet doorhebben dat als ze met hun gedoe ervoor zorgen dat eerlijke mensen niks meer te verliezen hebben, dat het startsein kan zijn voor oorlog. Lach, scheld, dreig en vervolg, maar besef dat u nog leeft omdat uw tegenstanders best nette mensen zijn.

Eens zal ons geduld op zijn en dan geven we geen cent meer voor uw leven. Die oorlog komt er wel, daar zijn we van overtuigd. Niet vandaag of morgen en wellicht maakt u het allemaal niet meer mee, maar nergens in de geschiedenis hebben socialisten, moslims en rechtsrealisten in vrede met elkaar kunnen leven. Het is helemaal waar dat het tijdelijk goed kan gaan, maar alleen als de groep die onderdrukt wordt het spel te lang volgens de regeltjes blijft spelen die nota bene door hun vijanden zijn opgesteld. Nog steeds hebben wij geen tegenmaatregelen genomen tegen al die imbecielen die ons bedreigen, belasteren en discrimineren. Stand houden, politiek actief blijven en ondanks pogingen ons volledig kapot te maken zo goed en zo kwaad als het kan een leven proberen op te bouwen, zit meer in onze aard. Al begrijpen we zelf niet waarom. Als zij ons leven kapot maken, waarom schieten we ze dan niet dood? Zulke mensen verdienen het niet om te leven, maar uit menselijkheid en het besef dat oorlog voor iedereen klote is, laten we ze maar hun gang gaan.

Het beeld van de kleine Hitler die zoveel tegenslag meemaakte en daarbij wellicht objectief kon analyseren welk soort mensen daar verantwoordelijk voor waren, laat ons niet los. Wat als men Hitler als mens had behandeld, waren er dan niet zoveel mensen zinloos gestorven? Wat als socialisten niet honderden miljarden hadden verspild aan de multikul, bestond er dan geen armoede en hadden we dan helemaal geen Wilders nodig gehad? Wat als er geen links in de politiek zat die de zorg, onderwijs en ouderen aantoonbaar hebben verkracht, hadden we dan met intelligente mensen geen politieke poppenkast gehad maar bekwame bestuurders? Zouden we dan niet overheerst worden door Europa? Hadden we dan een arbeidsmarkt waarop niet gediscrimineerd wordt? Konden de meerderheid van de mensen elkaar dan echt als mensen zien in plaats van als politieke tegenstanders? Als, als, als, maar toch, zij weten het. Links slaat zo heftig om zich heen omdat ze weten dat ze een systeem in stand houden van fascisme in plaats van objectief realisme.

Herdenken op de manier waarop de Holocaustindustrie dat graag ziet of waarop gelovigen het willen invullen, heeft zijn beste tijd gehad. Oorlog voorkomen we niet door, zoals links doet, iedereen met een onwelgevallige mening uit te maken voor racist of antisemiet. Discriminatie kan alleen voorkomen worden als het aantal subjectieve beslissingen wordt teruggedrongen. Weg met al die laffe socialisten in de politiek en het bedrijfsleven. Laat rechts net zo vertegenwoordigd zijn als links zodat mensen niet meer continu door dezelfde groep kan worden geruÔneerd. Hervorm de arbeidsmarkt tot het objectief aanwijzen van gekwalificeerd personeel zodat de belangrijke functies ook bereikbaar zijn voor mensen met een rechtse politieke gezindheid. Zorg voor heldere en snelle procedures waarin mensen niet vast komen te zitten in een bureaucratische muur van onwil en onmacht. Vertel ze het eerlijke verhaal. Begin niet met oorlog voeren en denken dat u er altijd mee wegkomt omdat u nu de meerderheid heeft. U krijgt meer ellende dan u voor mogelijk houdt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.