Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

738 # Hitler, please come back! #
Gepost door Misdefinitie op 17-03-2014 om 23:11.
Tijdens een gesprek vertelden we iemand dat we onze rode auto naar de sloop moesten brengen na jaren trouwe dienst. "Wat voor auto?" "Zo'n auto," zeiden we al wijzend naar de weg. "Die groene?" "Nee man, waar praten we nu over? Een rode auto. Die, daar!" "Je zegt dat alle rode Fiats slechte auto's zijn?" "Natuurlijk niet, ik heb het specifiek over mijn auto." "Waarom moeten alle rode Fiats dan in de pletmachine nadat hun buitenlandse eigenaren jarenlang trouwe diensten hebben geleverd? Dat is misdadig! Je bent net als Hitler!" U zult onmiddellijk beamen dat we hier met een imbeciel te maken hebben. Van die achterlijke mongolen met een geheugen als een zeef die alle woorden door elkaar halen en zo dom zijn als het achtereind van een varken. Desondanks is dit het gedrag van de meerderheid van de mensen. Selectief verontwaardigd, houden ze zich van de domme en zoeken ze slappe excuses voor hun extremisme. Hitlervergelijkingen als reactie op een mening tonen de achterlijkheid van links aan. Iedereen weet tenslotte dat alle klote Marokkanen hier op moeten rotten!

Relativeren en nuanceren.

Wilders heeft net als alle andere rechtsrealisten het probleem dat hij zijn gedachtegoed aan de man moet brengen met de feiten die de basis vormen voor inhoudelijke discussies op basis van goed onderbouwde argumenten. Aan de linkerkant doen ze het heel anders. Miljarden verspillen en zeggen dat het voor de zwakkeren is, een heel land bezetten met islamitisch stemvee en roepen dat het menselijk is, blanken discrimineren en hard racisme roepen en selectief verontwaardigd zijn zodat ze zich niet hoeven verantwoorden. Met als gevolg een miljardenschuld voor de overheid, allochtonen die in alle wijken oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en een ontwrichte samenleving waar de vrijheid van meningsuiting geslacht wordt op het altaar van de islam. Om dit te bereiken hoeven de socialisten geen discussie te voeren. Iedereen die er anders over denkt, wordt simpelweg maatschappelijk gediskwalificeerd. Begrijpen waar Wilders het over heeft, vereist kennis, intelligentie, abstract denkniveau, gezond verstand en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Sinds ze aan de linkerkant Nederland hebben overspoeld met een tsunami aan allochtonen en het onderwijsniveau naar beneden hebben aangepast om slecht sprekende Marokkanen ook een diploma bij een pak havermout te geven, is het bergafwaarts gegaan. Het lijkt wel alsof tegenwoordig vrijwel niemand meer in staat is om begrijpend te lezen / luisteren en de nuances die de Nederlandse taal van nature aanbrengt, niet meer kunnen verstaan. Slechte communicatie is het gevolg en de bron van alle massahysterie waar we de afgelopen jaren mee te maken krijgen. Wilders zegt iets en de halve wereld trekt van leer met het fascistische gedrag dat ze juist zeggen te verafschuwen. Komt dat nu omdat Wilders de grote boeman is? Wel nee, alles is terug te voeren op het niet (willen) begrijpen wat er gezegd wordt. Het zal u niet ontgaan zijn dat er heel wat geschreeuwd is over de uitspraken van Wilders over kut-Marokkanen. Internationale tijdschriften, landelijke media en heel Nederland dacht opeens dat ze Hitler hoorden krijsen.

Om te beginnen stellen we vast dat Wilders slechts zijn mening geeft met behulp van het gesproken woord. Meer is het niet. Bent u het niet met hem eens, dan kunt u hem negeren. U kunt relativeren of u kunt beter luisteren naar wat hij heeft gezegd, maar al dat andere gedrag, is uit den boze. Wat Wilders immers ook zegt, het blijven woorden. Wilders bouwt geen gaskamers en zijn achterban gebruikt geen geweld; wat de inhoud van de boodschap ook is. Domme idioten zijn niet eens in staat om deze denkstap te maken. Zij horen het woord Marokkanen en denken meteen dat de verbrandingsovens gebouwd gaan worden. Ergens is dat wel logisch, want de meeste van hen zijn oerdomme neanderthalers die puur met agressie reageren op oerinstincten. Voorts stellen we vast dat het belangrijk is om te begrijpen wat Wilders heeft gezegd. Zonder dat begrip, ageert u namelijk tegen een verkeerde interpretatie. Wilders geeft al 10 jaar aan dat hij het over criminele Marokkanen heeft en ook tijdens deze commotie heeft hij dat eindeloos herhaald.

Concreet betekent dit dat we te maken hebben met een mening over criminele Marokkanen. Zo moeilijk is het Nederlands niet. Net als met de rode auto, hoeven we het bijvoeglijk naamwoord "rode" niet continu te herhalen als we over dezelfde auto's blijven praten. Net zoals Wilders niet continu erbij hoeft te zeggen dat hij criminele Marokkanen bedoelt. Een goed verstaander heeft sowieso maar een half woord nodig. Normale mensen kunnen dat snappen, zelfs als ze het gedrag van Wilders opvatten als provocatie. Mensen met wat extra gezond verstand, zullen begrijpen dat niet Wilders hier belangrijk is, maar het feit dat er zoveel buitenlandse criminelen rondlopen. Vandaar dat wij veelvuldig publiceren over misdaden door deze criminelen en geen weblog bijhouden over wat Wilders allemaal uitkraamt. Intelligentere mensen, gaan de inhoudelijke discussie aan en komen met goede (alternatieve) oplossingen. Fatsoenlijke mensen die het volledig oneens zijn met Wilders, kunnen relativeren, negeren en inhoudelijk deelnemen aan het debat.

Linkse ratten zijn echter alles behalve menselijk en fatsoenlijk. Een mening die niet in hun straatje past omdat ze er geen inhoudelijk weerwoord op hebben, wordt zoals de recente actualiteit weer eens laat zien beantwoord met ronduit fascistische methoden. Demoniseren in de hoop dat er beulen opstaan om Wilders dood te schieten, wordt het meest gebruikt. Nogmaals, Wilders geeft slechts zijn mening en we kennen de vrijheid van meningsuiting in dit land. Ja, rot maar op met dat gelul over beledigen en discrimineren, want als dat het criterium is om iemand te mogen demoniseren tot de dood, dan kunnen wij inmiddels half Nederland de ovens in stoppen. Fouad Sidali (PvdA'er) schreef op Twitter "Hitler is onder ons" en "Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn". Domkop, Wilders had het niet over Joden en de grootste antisemieten van deze tijd zijn nog altijd moslims met hun fascistische koran. Het zijn de socialisten toen en nu die antisemieten binnenhaalden. Hitler jaagde op een ras; Wilders op criminelen. De vergelijking deugt dus niet.

Na veel protest probeerde Sidali zijn tweet in te trekken en toen kwam Tofik Dibi op de proppen met de volgende Hitlervergelijking. Domme geitenneuker, die slinkse dwazen snappen niet eens dat zulke vergelijkingen neerkomen op een Holocaustontkenning. Immers, onder de premisse dat Hitler = Wilders en Wilders die 0 mensen heeft vermoord, is de logische conclusie dat Hitler ook 0 mensen heeft vermoord. Is dat nu de waarheid of slechts een consequentie waar links niet aan dacht en die ze ook niet willen aanvaarden? Hoe dan ook, overal in Nederland zijn er blijkbaar mensen die denken dat Hitler toch niet zo erg was (want vergelijkbaar met Geert als democratisch gekozen politicus). Zoals LuckyTV die doet alsof Wilders erger is dan Hitler en GeenStijl die onder een speech van Hitler een gemonteerd audiofragment van Wilders post om hem zo in een slecht daglicht te stellen. Wat een intellectuele armoede zeg. In werkelijkheid was Hitler een socialist en zijn de huidige linkse (arbeiders)partijen een fusie van de voormalige NSB en consorten.

Let wel, het enige wat Wilders heeft gedaan, is zijn mening geven. We kunnen dat maar niet vaak genoeg benadrukken. Reacties die elders te horen zijn, geven net zo goed de ware aard van die linkse bloedhonden aan. Minister Opstelten vindt de uitspraken van Wilders walgelijk en wil dat hij ze gaat terugtrekken. Moet u nagaan mensen. Een minister van Veiligheid en Justitie die het walgelijk vindt als iemand van mening is dat het beter is als we minder criminele Marokkanen in Nederland zouden hebben. Wat had meneertje Opstelten dan gewild? Meer Marokkanen? Nog meer verkrachtingen, berovingen en moorden? Het is godverdomme godgeklaagd dat niemand in Nederland protesteert tegen al die Marokkaanse ellende die we op straat tegenkomen en mensen enkel nog willen schreeuwen over Wilders. Om iets wat hij nota bene niet eens gezegd heeft. Hij heeft aan zijn achterban gevraagd of ze minder willen. Over die nuance horen we niemand! Relativeren en nuanceren is aan de linkse kliek echter niet besteed. Zeggen dat we die criminele berberapen zat zijn, mag niet in Nederland.

Het kabinet van PvdA en VVD neemt in felle bewoordingen afstand van Wilders. Niet van hun eigen verspilzucht die de staatsschuld op meer dan 400 miljard heeft gebracht. Niet voor de multikul die ons alleen maar criminaliteit en andere ellende heeft bezorgd. Niet voor al die Nederlanders die een andere mening hebben dan de linkse elite en zijn weggezet, bedreigd en gediskwalificeerd. Asscher stelt dat mensen erg bang zijn geworden voor Wilders. Bang zijn zij niet voor Volkert. Voor Mohammed B. Voor al die moslimfascisten wereldwijd die oorlog voeren. Voor al hun linkse vriendjes die op het werk blanken discrimineren. Voor al die mensen die door hen zijn uitgesloten. Voor hun demonisatie die het vrije woord de nek om heeft gedraaid. Voor al die mensen die hun baan zijn kwijt geraakt en hun huis onder water zagen lopen door links beleid. Wilders zou als gif zijn die haat verspreidt, maar wie haten er nu het meest? De komst van grote groepen criminele Marokkanen en hun socialistische vriendjes hebben voor een tweedelig gezorgd; niet de woorden van Wilders.

Pechtold roept dat Wilders discrimineert, maar het feit dat Wilders de enige is die niet vrijuit kan en mag spreken in dit land, is natuurlijk geen discriminatie. Het feit dat die kut-Marokkanen niet hun eigen familie, maar vooral blanken overvallen, is ook geen discriminatie. Incest, inteelt en de wens om altijd te trouwen met het eigen ras zoals dat in bepaalde kringen gebruikelijk is, is natuurlijk ook geen discriminatie. En wat te denken van afwijzingen en ontslagen op basis van een andere politieke gezindheid? Geen discriminatie volgens die linkse ratten. Rutte wil niet meer samenwerken met de PVV als hij zijn standpunten niet intrekt. Wel werkt hij samen met gespuis dat Hitlervergelijkingen doet, in het buitenland met terroristen onderhandelt en de bevolking besteelt van miljarden belastinggeld. Zijlstra (VVD) wordt misselijk van Wilders, maar niet van al die Marokkanen die lopen te stelen. Misselijk zijn die randdebielen die vinden dat ze zo extreem mogen reageren op een mening waar ze geen antwoord op hebben.

Rutte verklaart het gedrag door te zeggen dat de uitspraak van Wilders niks oplost. Nogal een dooddoener. Ten eerste heeft de linkse politiek al 60 jaar niks opgelost; alleen maar veroorzaakt. Ten tweede kaart Wilders het probleem aan en is het juist de politiek correcte linkse elite die niet over problemen als criminele Marokkanen wil praten. Het enige wat zij doen, is zeiken over Wilders. Nooit horen we zo'n rode hond tot het inzicht komen dat ze ook inhoudelijk kunnen praten over wat Wilders aankaart. Ongeacht de toon. Van Ojik (GroenLinks) wil een debat in de Tweede Kamer over hoe ze gezamenlijk een cordon sanitair kunnen regelen voor een democratisch gekozen politicus. Lang leve de bananenrepubliek. Hij zou ook kunnen ageren tegen de rifapen die uw dochter laten werken als een ordinair tippelhoertje, maar nee, Wilders is interessanter. Overal klinkt het geluid om de uitingsvrijheid te beperken. BN'ers schreeuwen moord en brand alsof Marokkanen met een uitkering die 's nachts op boevenpad gaan, naar hun kutprogramma's kijken.

Het Centraal Joods Overleg (CJO) weet niet hoe snel ze afstand moeten nemen van de "discriminerende" uitspraken van Wilders. Dagelijks beschimpt, bespuugd en beroofd worden door antisemitische Marokkanen, heeft hun hersentjes zeker teveel geklutst. Wacht even hoor, we gaan snel in de vaderlandse geschiedenis opzoeken of er destijds veel Joden waren die boos werden als de nazi's werden uitgescholden. Christenen dienen Allah, want in Steenwijk nodigt een kerk moskeegangers uit om samen Wilders te haten. Heel verstandig. Zodra de islam het voor het zeggen krijgt, belanden al die dwazen in de hel. Buma merkt op dat het CDA nooit meer met de PVV gaat regeren. Klopt, het hele christendom en hun nep-God, zullen vervangen worden door het sprookjesboek van Allah. Media aan de linkerkant zoals EenVandaag komen met propaganda waaruit zou moeten blijken dat alle Nederlanders vinden dat hij te ver is gegaan. Gutmenschen zijn laffe beesten die al victorie kraaien als hun land wordt overgenomen door crimineel tuig, maar ze zullen hier nog spijt van krijgen.

Ondertussen trekt Timmermans (PvdA) zich lekker af op de selfies van boze Marokkanen die allemaal trots hun Nederlandse paspoort laten zien. Niemand merkt op dat die riffiguren zich blijkbaar aangesproken voelen als Wilders het heeft over criminelen. Blijkbaar zitten ze zelf ook in de misdaad. Met het IQ van een makaak valt natuurlijk ook niet te verwachten dat ze snappen dat het niet om afkomst gaat. Het tonen van een paspoort grenst aan het achterlijke. Een kat geboren in een haringwinkel, wordt nooit een haring mensen. Een poes wordt nooit een hond, ook niet als u hem leert blaffen. Die mensen zijn geen Nederlanders; althans niet in gedrag. Een goede Nederlander beaamt dat we hier vrijheid van meningsuiting hebben en doet niet zo idioot als een mening hem niet bevalt. Excuus-Marokkaan Ali B. doet tijdens een optreden wat Wilders ook deed en meer, maar daar ontstaat geen rel over. Ali B. laat zijn aanhang scanderen minder Wilders te willen. Met andere woorden, hij moet vermoord worden. Over nazi's gesproken...

Probeer die zelfvoldane linkse kankerlijers maar eens het verschil tussen minder Marokkanen willen door criminelen terug te sturen en minder Wilders willen door hem door zijn kop te schieten, uit te leggen. Onmogelijk. Links gaat gewoon door met haat zaaien jegens Wilders, zijn aanhangers en het rechtse gedachtegoed. Samsom roept dat Wilders hard aangepakt moet worden. Van der Laan ziet in het extremistische en fascistische gedrag van links een oplossing tegen Wilders die uitstraalt dat ze de vrijheid van meningsuiting niet meer pikken. Censuur of anders de doodstraf is het motto. Hij spreekt van een opstand. Zouden wij alle woorden van links herhalen, dan zaten we allang in de gevangenis. Demonisatie is een beproefde methode van al die lamlendelingen die te dom zijn om te kakken. Haat is aan die mongolen wel besteed. Door Wilders neer te zetten als de boeman, komen de fascisten. Thijs Römer roept via Twitter Volkert van der Graaf op om Wilders te vermoorden. Gezellige jongens, die socialisten.

Achteraf roepen dat het cynisch bedoeld is, gaat er bij ons niet in. Rechters accepteren ook niet dat wij met ironie en sarcasme een punt maken als ze tot een veroordeling kunnen komen. Heel de linkse kliek betoogt dat Wilders zo gevaarlijk is omdat zijn uitlatingen kunnen leiden tot een Holocaust. In werkelijkheid zorgt alleen de demonisatie van links tot geweld en bedreiging wat van kwaad tot erger gaat. Iemand vergelijken met Hitler en hem neerzetten als de duivel zelf, kan dan zomaar leiden tot videoclips waarin Wilders met een pistool wordt bedreigd en aan het einde door zijn kop wordt geschoten. Al die huilebalken komen dan jammeren dat ze het zo niet hadden bedoeld en dat doodsbedreigingen echt niet kunnen, maar dat zijn slechts krokodillentranen. Zij weten dondersgoed dat ze dergelijk gedrag uitlokken onder hun doorgaans asociale, achterlijke en allochtone achterban en zijn derhalve medeplegers. Zij zorgen voor een sfeer waarin dat kan gebeuren. Hypocriet doen alsof er zorgen zijn over wat Wilders zegt, maar zelf de goorste extremisten opjutten om hem te vermoorden.

Samsom, wiens PvdA tijdens de laatste verkiezingen gruwelijk om zeep werd geholpen, gaat gewoon door met demoniseren en roept dat Wilders haat zaait en ophitst. Nou meneer de salonsocialist, vooralsnog zijn het enkel de linkse kakkerlakken die oproepen tot haat en hem bedreigen met de dood. Linkse media maken er een heel circus van door de onjuiste berichtgeving over Wilders eindeloos te herkauwen. Nauwelijks nieuwswaardig, maar enkel bedoeld om hem nog verder als de boeman neer te zetten. Adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein toont aan dat RTL-Nieuws geen objectieve journalistiek bedrijft door hem eveneens neer te zetten als Hitler. Klein schreeuwt zelfs dat Wilders nog "het gore lef" (sic!) heeft om te dreigen met aangifte. Ja, want mensen met Hitler vergelijken en bedreigen met de dood, moet gewoon kunnen. Zo voert links namelijk altijd al het debat. Fascisme, demoniseren en keihard geweld. RTL-Nieuws diskwalificeert zich keihard als journalistiek platform door zelfs schijt te hebben aan wat de rechter oordeelt.

Stoute Geert, zomaar aangifte willen doen van belediging, doodsbedreigingen en links fascisme. Foei. Aangifte doen zou links nooit doen. O wacht, toch wel, maar dan niet voor echte misdaden zoals bedreiging, maar voor het hebben van een andere mening. Jazeker mensen, voor de internethelden onder u die hem niet dood durven te schieten, maken allochtonen en hun linkse dhimmivrienden reclame voor de politie. "Doe aangifte tegen Wilders," roepen Marokkanen, "maar vooral niet tegen onze racistische verkrachtingen, berovingen en totale ontwrichting van deze kanker kazenmaatschappij." Stichtingen verzamelen aangiften tegen Wilders. Hun oude omaatjes zijn wellicht beroofd door het tuig dat die opdracht geeft, maar wat maakt het uit. Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek-Waterland van die teringfascist Erik Schaap, verzamelt eveneens meldingen over Wilders. Dat allochtonen daar stelen als raven, boeit ze dan weer niks. Joehoe, domme flikkers, als straks de burgeroorlog uitbreekt geven we geen cent meer voor uw leven. Ooit zal ons geduld op zijn en dan, en dan...

Wilt u echt een fraai staaltje discriminatie zien? Wel, op donderdag kwamen de eerste aangiften tegen Wilders binnen bij het OM. Meteen gingen politie en justitie aan de slag. Bij de politie verscheen dezelfde dag nog een standaardformulier waarop mensen aangifte kunnen doen tegen Wilders en bij het OM kunnen ze de stroom niet aan. Binnen 1 dag voor u aan het werk, dat kan als u zwart of automobilist bent. Goed, wij zijn blank en hardwerkende ondernemers. Wat doet de politie? Aangifte ontmoedigen. Overvallen, beroofd en mishandeld door Marokkanen? Jammer joh, hoort bij het ondernemen. Wordt u door moslims met de dood bedreigd? De politie doet godverdomme niks. Wordt u door socialisten zwart gemaakt omdat u kritiek heeft op de multikul? Als blanke is aangifte doen onmogelijk. Jawel mensen, politie en justitie discrimineren op ras. O pardon, zij handelen volgens het protocol en het opportuniteitsbeginsel. De politie lost slechts 1,8 % van de misdrijven (waar ze de aangifte überhaupt van opnemen) op. Gedachtemisdaden tellen mee.

Overweging.

Wilders kan nooit met Hitler vergeleken worden om de simpele reden dat hij geen massamoordenaar is. Aangezien links altijd doet alsof ze intelligent zijn, mogen we aannemen dat de hetze die zij ontketenen meer behelst. Mensen, luister goed. Jullie zijn te achterlijk om te begrijpen dat Wilders het over criminele Marokkanen heeft; zelfs als dat op video's keer op keer terug te zien is. Is het soms zo dat Hitler in het begin ook louter de criminele Joden wilde aanpakken, met de dood werd bedreigd en de rest van de oorlog gebaseerd is op noodweer? Met andere woorden: hebben 70 jaar geleden 80 miljoen mensen elkaar lopen afslachten omdat grote delen van de bevolking niet voor rede vatbaar waren omdat ze het vermogen misten om begrijpend te lezen? Is dat wat ons thans ook weer te wachten staat? Of bedoelen jullie linkse mongolen dat Wilders gelijk staat aan Hitler omdat de Holocaust net zo weinig doodde als Wilders? Hoe halen jullie linkse seniele endeldarmacrobaten het in jullie lege hoofd om een politicus te vergelijken met een massamoordenaar?!

Socialisten zijn te dom om te begrijpen dat een mening inhoudelijk met argumenten bestreden moet worden en niet met scheldpartijen, demonisatie, doodsbedreigingen en fysiek geweld. Nederland ontploft in massahysterie. Net als met de zwarte Pietendiscussie. Aangezien de meeste linkse lamzakken hun eigen kont niet eens kunnen vinden, begrijpen we heus wel dat u dat gedrag de normaalste zaak van de wereld vindt. Dan moet u echter ook de consequenties aanvaarden van dat gedrag. Als mening gelijk staat aan demonisatie cq dood, dan kan, mag en moet het slachtoffer een beroep doen op noodweer(exces). Staat u iemand naar het leven, dan mag hij u legaal naar het leven staan en zelfs een beetje meer. Hij hoeft zelfs niet af te wachten totdat u het in de praktijk brengt. Is dat wat jullie linkse nietsnutten willen? Een totale oorlog tussen de intellectuelen, socialisten en Marokkanen die stelen? Besef goed dat nu de meerderheid van Nederland het signaal afgeeft dat het prima is dat zij om een mening extreem gedrag vertonen, dat tot oorlog kan leiden.

Samsom huilt dat hij koude rillingen krijgt van de uitspraken van Wilders en bij de PVV stappen her en der wat verraders op, maar dat is allemaal schijn en selectieve verontwaardiging. Toen Harry van Bommel (SP) met moslims meeliep in een demonstratie waarin geroepen werd "Hamas, Hamas, Joden aan het gas!" hebben we ook niet zo'n rel gehad. Blijkbaar is vergassen voor links niet het probleem, maar wie er vergast hoort te worden. Dat is ook al te merken aan het feit dat links altijd 1000 keer extremer is dan de intellectuele rechtse aanhang. Nogmaals, we snappen dat deze stof voor uw kleine linkse hersentjes te moeilijk is. U bent gewend aan leugens en bedrog die in makkelijke oneliners goed bekken. U bent gewend aan schreeuwen. Aan doodsbedreigingen. Aan mensen voor de rechter dagen als ze iets zeggen wat u niet bevalt. Hier wordt u geacht na te denken. Tenzij u graag een burgeroorlog ziet in de toekomst. Wij krijgen koude rillingen van socialisten die schijtend op de Grondwet de fascist uithangen en dan een beroep doen op menselijkheid.

Normale mensen kunnen relativeren en nota bene een Marokkaanse bakker gaf in de media de enige verstandige opmerking. Hij zei dat Wilders mag zeggen wat hij wil, dat het hem niks interesseert en dat hij weer verder ging met zijn werk. Mensen met gezond verstand willen praten over wat er met criminelen gaat gebeuren in plaats van over Wilders. Ja, jullie zeggen achteraf altijd een hekel te hebben aan alle criminelen, maar waar houden jullie je mee bezig? Precies. Wie de Grondwet in ere wil houden, accepteert de vrijheid van meningsuiting en begrijpt dat men met repressie van gedachten door aangifte en vervolging juist lak heeft aan grondrechten. Kom niet aan met dat gelul dat jullie linkse imbecielen zo bang zijn. Jullie weten dondersgoed dat als jullie mensen niet in een noodweerpositie brengen, er niks aan de hand is. Dat betekent wel dat u mensen niet zomaar kunt uitsluiten van de dialoog. Zolang we praten, schrijven en debatteren, hoeven we als mensen onder elkaar geen bloederige oorlogen uit te vechten.

Ooit zal ons geduld op zijn en zullen die fascistische gekken hun verdiende loon krijgen. Altijd proberen ze u wijs te maken dat ze al met teveel zijn en zullen werpen als konijnen om uw volk en vaderland kapot te maken, maar dat is maar schijn. Intellectueel zijn we ze sowieso de baas en als ze aansturen op een strijd zal ook hun wereld zoals ze die kennen onherkenbaar veranderen. Slepen ze rechtsrealisten voor de shariarechtbank, dan zal er na afloop een tribunaal opgericht worden om de hoogste straffen te eisen voor hun landverraad. Nooit zullen we vergeten, nooit zullen we capituleren. We moeten sterk zijn op de momenten dat het hard nodig is. Onze kameraden een hart onder de riem steken. Niet tolereren dat het politieke spel met vuile linkse trucjes wordt gespeeld. Uiteindelijk doen ze dit met opzet. Alsof ze niet dondersgoed weten dat Wilders geen kant op kan en slechts zijn mening geeft. Pas op met Hitlervergelijkingen, want wat u zaait, zult u op den duur ook oogsten. Waarom blijft u eigenlijk hier tussen al die nazi's?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.