Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

735 # Islam het virus der gestoordheid #
Gepost door Misdefinitie op 02-03-2014 om 23:10.
Landverraders krioelen als pissebedden en door de poep getrokken knaagdieren overal in alle gaten van het inmiddels zwaar verrotte bestuurlijke systeem. Aangespoord door de landelijke politiek die middels algemene richtlijnen en dubbelzinnige wetgeving het volk massaal onteigent om zo het failliet van Nederland te kunnen bewerkstellingen in naam van de multikul, het grote rijk van Europa en al die profiterende zwartjes die zich in eeuwen niet ontwikkeld hebben, sijpelt de motivatie om te deserteren met de vijanden van ons volk langs de provincies zo de gemeenten in. Aldaar nestelt dat gespuis zich in onze woningen, doen ze zich tegoed aan onze banen en werpen ze met onze vrouwen hun al even verderfelijke kinderen. Later, als deze oorlog afgelopen is, zijn wij dood of zullen we voor het tribunaal voor de leeghoofdige dwazen de doodstraf eisen, maar voor het zover is zullen we vooral documenteren. Dhimmitude en de volledige capitulatie aan de radicale islam is ingegeven door angst en machtsgeilheid, maar zal iedereen op den duur opbreken.

Kruipen voor de pislam.

Amsterdam is net als andere grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht volledig in handen gevallen van allochtonen. In amper een paar decennia tijd, zijn zulke steden veranderd in een bruine smeltkroes van criminaliteit door de aanwezigheid van een meerderheid aan allochtonen. Zouden we Hitlers overwinningen met een soortgelijk resultaat opnoemen, dan zou iedereen het met ons eens zijn dat het onacceptabel is; met wat voor slinkse trucjes het ook is bereikt. Binnen ons land is het echter mogelijk om daarnaast nog deze misdaden tegen de menselijkheid verder te faciliteren door subsidies aan te vragen. Aangezien gemeente Amsterdam de hoofdstad van ons land huisvest, is het doodeenvoudig om subsidies los te peuteren bij de EU. Bedoeld voor een haatkazerne waarin Allahs kornuiten oproepen tot het afslachten van alle homo's, Joden en westerse ongelovigen. Of voor een intern mosliminternaat. Gemeente Amsterdam stal 1 miljoen euro van de EU door net te doen alsof ze een subsidie aanvroegen voor een cultureel centrum en een klaslokaal.

Zoiets gebeurt niet per ongeluk omdat iedereen ook wel weet dat het niet de bedoeling is dat religieuze gebouwen subsidies krijgen. Anders hanteren wij ook een religie en gaan we ons handje ophouden in plaats van keihard te werken om te moeten betalen voor een ander. Een formulier wordt ook niet spontaan anders ingevuld. Ambtenaren zijn zo blind, doof en stom als het achtereind van een varken. Zij zouden gewoon geheel op de automatische piloot de formulieren doorzenden inclusief alle fouten en onjuistheden. Hier zijn verraders aan het werk geweest die dondersgoed wisten dat ze voor een moskee geen geld zouden krijgen tenzij er een flink debat is gevoerd in de politiek. Vandaar dat ze maar even gingen liegen. Valsheid in geschrifte. Zouden ze ons daarvoor pakken, dan schreven we even 6 jaar geen teksten, maar de daders van deze misselijke daad, blijven gezellig anoniem zonder angst voor hun baan. Ziet u nu wel Wilders hoe belangrijk het is om mensen te hebben op zulke riante posities? Al is het slechts hersenloos voetvolk, ze doen wel iets.

Veel mensen verwijten ons in analogie met de Tweede Wereldoorlog dat we een zondebok willen zoeken om alles wat fout gaat op af te schuiven. Een smerige drogredenatie als u bedenkt dat we het hier niet hebben over lullige fouten die iedereen kan maken. Ook gaat het niet over incidenten. Overal waar u kijkt, kunt u zulke vormen van verraad vinden. Scholen die moslims lopen voor te trekken, de politie die selectief het opnemen van aangiften weigert ondanks hun wettelijke plicht en justitie die selectief vervolgt. Zeker in een tijd waarin de top van justitie weer eens blijkt te bestaan uit pedo's die enkel oog hebben voor kleine jongetjes in plaats van zware criminelen te pakken, zien we weer een signaal van de steeds verdergaande islamisering. Ahmed AkgŁndŁz, rector bij de Universiteit van Rotterdam (IUSSR), vindt dat alle blanken minderwaardig zijn en weigert van hen te eten of hen te laten huwen. "Met niet-moslims is geen dialoog mogelijk," aldus de rector. Dezelfde boodschap als in de koran: niet-moslims moeten worden afgeslacht.

Voor het hekje dagen dan maar, want als de waarheid zeggen over criminele berberapen en kontenbonken met kamelen voor de journalist een strafblad oplevert, moet deze dreiging met geweld door 1 miljoen moslims zeker leiden tot een celstraf. Wat doet justitie? Handelen als verwacht. Pedofielen worden niet vervolgd en beschermd als de top vol pedo's zit en islamieten worden niet vervolgd als er binnen hun gelederen, vrienden en jihadkameraden teveel moslims zitten. Allemaal vriendjespolitiek. De officier van justitie wilde er zijn handen niet aan branden. Ingewijden zouden wel eens losse tongen kunnen krijgen. Kwestie van vrijheid van meningsuiting en religie, wordt er betoogd. Wel godverdomme, waar was die klote vrijheid van meningsuiting voor onze beheerder? Of is hij te blank en te Nederlands? Wat de neuk religie? Sinds wanneer staat religie boven de fucking wet? Sinds de islamitische tsunami? Misdefinitie is een religie. Met moslims valt niet te redeneren. Gebruik dus alles wat geen redeneren is. Goedemorgen politieratten!

Zulke walgelijke achterlijke zwijnen verdienen de ergste straf die we maar kunnen bedenken, maar helaas, wij zijn te zwak. Nette burgers, vrouw, huis, kinderen en veel te kwetsbaar. Geweld is niet aan ons besteed. Al was het maar omdat wij geen leger van 1 miljoen aanhangers op de been kunnen krijgen. Met onze bezoekers kunnen we niet eens een voetbalelftal formeren dus zal het eeuwig bij schreeuwen blijven. De vraag waar we mee blijven zitten is echter waarom er zoveel verraad wordt gepleegd. Eigenlijk weten we het antwoord al. Waarom deden mensen mee met de nazi's? Macht, privileges en hun politieke overtuiging. De geschiedenis heeft geleerd dat meerderheden van hele volkeren bereid zijn met de socialistische vijanden mee te werken. Zelfs als dat de dood betekent van tientallen miljoenen onschuldige mensen. Geheel vrijwillig. Zeker in deze tijd waarin iedereen zich er in principe van kan onttrekken. Een vrij land waarin men vrijwillig kiest voor capitulatie voor de islamitische overheersing. Dat is hoogverraad.

Eerlijk is eerlijk, als wij miljarden euro's zouden krijgen en we hoeven in ruil daarvoor enkel een vakje rood te kleuren, dan zou het ons ook geen reet interesseren wat de gevolgen daarvan zijn. Zolang het niet ons volk, onze mensen of onze vrienden zijn. Cruciaal is echter wel dat we er iets aan overhouden, anders hebben we geen motivatie en zullen we eerder het morele gevoel laten spreken. Onze zorg is dat degenen die ons land verraden, het niet alleen voorgoed ruÔneren totdat we zelf een ontwikkelingsland zijn geworden, maar ook dat zij niet beseffen dat ze ook zichzelf slopen. Dat mensen slecht worden van veel geld en macht, is bekend, maar dat ze zelfs zo slecht worden dat ze alleen de schijn en een illusie naleven, is bizar. Wie kinderen heeft, zal geen pedofiel in zijn wijk willen laten lopen. Wie is beroofd door een zwarte, ontwikkelt sneller haat voor de gekleurde medemens. Kunt u het zich voorstellen dat de meerderheid van dit volk enkel handelt naar domme propagandapraatjes ongeacht of ze zichzelf daarbij naaien?

Vertelt u ons nou eens uw motivatie, want wij snappen er geen reet van. Goed, u bent een moslimpijper. Te goed van vertrouwen, slechte opvoeding gehad, blind voor alle feiten en het boeit u echt niks dat 65 % van de Marokkaanse jongens in aanraking is gekomen met de politie voor zware criminaliteit dat eventjes verder gaat dan wat onnozel gekanker op een website. Begrijpen we, maar onder u zitten veel homoseksuelen. U valt op andere mannen. Dat is nu eenmaal uw geaardheid. Dat kunt u nooit en te nimmer veranderen. Gelukkig woont u in een vrij land waar homo's zichzelf mogen zijn. Hoe bent u dan zo'n linkse rat geworden die Nederland wil overspoelen met homohatende moslims en polen? Kruipt u graag voor de islam over de galerij van uw flat in de angst dat een troep van zeker 30 rifapen weet waar u woont? Vindt u het zo tof dat moslims uw hond aanzien als verwerpelijk wezen dat moet worden opgehangen? Kom op, vertel waarom? Doodsbedreigingen, ramen ingegooid, hond mishandeld en de politie doet niks, maar u bent homo, links en pro-islam tegelijk.

Vuile christenhonden, noem ons maar de racisten en daag ons zo vaak als u kan voor de shariarechtbank, stelletje tyfuslijers! Ja, we waren niet meer welkom als leraar op uw bekrompen schooltje nadat zo'n kankermongool hier het woord godverdomme zag staan. Wat een misdaad. Daar moest onze beheerder zwaarder voor gestraft worden dan zedendelinquenten. Een beroepsverbod door zijn naam te besmeuren op het internet. Wat hebben ze gelachen. Wat hebben we veel bedreigingen mogen ontvangen. Ach, onze beheerder is toch maar een armzalige sloeber die de nazi uithangt. Dan mag het. Want moslims zijn lief en voor u als christen is iedereen gelijk, alleen zij meer dan wij. U gaat echter allemaal dood, hoort u! Niet omdat wij u bedreigen, maar omdat er overal signalen vandaan komen dat moslims met de grootste Holocaust in de geschiedenis bezig zijn. Elke 5 minuten wordt er een christen vermoord. Propaganda zegt u? Vast, maar zit het u lekker? Moslims eisen als de maffia belasting van christen in islamstaten. Zo ver zijn wij ook al.

Vrouwen, jullie zijn met mannen de grootste groep ter wereld. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een groot deel van jullie onreine socialisten zijn die het liefste in de kont kruipen van de islam? Voor ons zijn jullie allemaal gelijkwaardig, maar de islam vindt jullie minderwaardig. Mannen zijn de baas in Allahs paradijs. Vrouwen mogen onderdrukt worden. Thuisblijven met een theedoek op de kop zodat jullie geen mannen tegenkomen. Geen ambities mogen hebben, geen auto mogen rijden en niks aan mode en opleiding mogen doen. Ja, velen van u doen het toch, maar dat gaat allemaal niet van harte. Klappen kunnen jullie krijgen als de moslimman erachter komt en naar een blanke mogen jullie al helemaal niet kijken. Om uw kuisheid te garanderen, doen ze ook aan vrouwenbesnijdenis waarbij ze uw hele clit preventief verwijderen. Verder doen de mannen aan polygamie, incest, orgies met beesten en verkrachtingen. Leg ons maar eens uit waarom u via de linkse politiek pleit voor de invoering van de sharia en daarmee deze barbaarse opvattingen over vrouwen.

Hoi AIVD, lekker aan het aftrekken op onze persoonlijke gegevens? Extreem makkelijk te verzamelen omdat wij als domme burgers doodsbang zijn voor het overtreden van de wet en ons daarom netjes registreren. Het merendeel van het domme volk denkt dat het vormen van een politiestaat waarin iedereen per definitie verdacht is doodnormaal is vanwege de gedachte dat de geheime dienst dan wel terroristen moet opsporen. Jaren geleden werd al bekend dat, ondanks dat de AIVD onrechtmatig loopt af te tappen en te hacken, het aantal jihadisten extreem toeneemt. De laatste tijd zijn het aantal schendingen van uw privacy ook toegenomen en met welk resultaat? De Telegraaf meldt dat het aantal jihadisten zo schrikbarend toeneemt, dat ze de AIVD boven het hoofd groeien. Met als gevolg dat de AIVD andere belangrijke projecten eventjes stil moet leggen en daar wordt het afluisteren van burgers niet mee bedoeld. Vreemd genoeg is zelfs het artikel van de Telegraaf waarin de AIVD zijn verlies moet erkennen, niet openbaar online te vinden.

Bij het gesticht kennen ze de meesten van die Marokkanen wel. Psychiater Tekleh Zandi promoveert op onderzoek waaruit is gebleken dat Marokkanen tot wel 5 keer vaker psychisch gestoord zijn dan blanke autochtone Nederlanders. Vooral schizofrenie, het hebben van wanen zoals denken gediscrimineerd te worden door al die vieze gele kazen en het horen van stemmetjes die de hele dag roepen "wat dijn is, mijn is", is populair onder de kamelenneukers. Dat zeggen wij niet, dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Ja, dan is het waar, wij hebben het ook niet verzonnen. Toch mogen we zulke conclusies niet trekken. Houden onderzoekers rekening met hun culturele achtergrond vol met achterlijkheid, dan vinden ze niks. Natuurlijk niet, dat is zoiets als een aap een aangepaste IQ-test geven en daarmee concluderen dat hij intelligent is. Ook moeten we rekening houden met de context waarin ze stemmen horen. Pappa ranselt Achmed nogal eens af met de riem zodat zijn gestoordheid, lange vingers en lange tenen, politiek correct te verklaren zijn.

Maar natuurlijk, wij horen ook Hitler krijsen in ons hoofd. Handig, want dan kunnen we gewoon onze teksten schrijven als zijn dictaat. Dat is helemaal niet gestoord jongens, dat is redeneren vanuit een andere context. Weet u wat, misschien moeten we bepaalde woorden maar helemaal weglaten. Wat niet weet, wat niet deert niet waar? Dus als een stelletje idioten een vrouw dood willen omdat zij een wijnbar opent, mogen we geen schreeuwkop maken die begint met het woord "moslims". Ook geen mongolen, want dan krijgen we daar weer gezanik over. Terwijl het hartstikke relevant is. Normale mensen willen namelijk geen vrouw dood als ze alcohol gaat verkopen. Hooguit als ze het niet aan hen wil verkopen. Nee, doodsbedreigingen voor volstrekt normale zaken zoals alcohol, komen vrijwel uitsluitend van moslims doordat ze in de kont van Allah naar alles mogen stinken behalve naar bubbelend engeltjespis. Censuur, heerlijk. Journalisten, vertel ons eventjes waarom u zo links als de tering bent. U bent onrein en mag straks helemaal niks meer zeggen.

Een fatwacommissie bepaalt dat het voor moslims streng verboden is om deel te nemen aan ruimtevaartprogramma's om naar Mars te gaan. Ruimtereizen kan namelijk betekenen dat die moslims het leven laten en daar is de rest van de wereld te blij om. Dood mag niet van Allah. Nogal tegenstrijdig, want wie zichzelf in naam van de pedofiele profeet opblaast en daarbij Joden en andere ongelovige onreine diersoorten meeneemt, kan rekenen op het paradijs met de eeuwige zolderkamermaagden. Consequent zijn die islamitsche rakkers niet, maar had u wat anders verwacht? Schiet ze anders gewoon naar de maan, dan hebben de inslaande meteorieten er wat aan. Dat kan allemaal zo beslist worden, de democratie is nergens voor nodig. Stemmen mag helaas ook niet volgens de radicale moslimleer. In strijd met het geloof enzo. Allah heeft al beslist wat er moet gebeuren met alle niet-moslims. Afslachten als een goor varken. Echt, we gaan het nog duizenden keren zeggen: we verzinnen dit niet. Dit is de harde werkelijkheid hoe moslimgroepen zich manifesteren.

Scholieren zitten slechts met een doel naar al die saaie pedofiele leraren te luisteren: een waardevol diploma waarmee ze straks zo een luizenbaantje kunnen krijgen. Vereist is dan wel dat de school een beetje goede naam heeft. Jarenlang examens jatten zoals bij het Ibn Ghaldoun gebeurde, leverde slechts een beperkte periode dat papiertje op met een schijnreputatie. Geen punt, ze laten de school failliet gaan en stoppen de raddraaiers onder de naam De Opperd weer op school. Opgelost, Precies op de manier waarop de nationaalsocialisten weer via de PvdA aan de slag konden als internationale socialisten. Lood om oud ijzer, maar dat weet toch niemand. Eens een dief, altijd een dief. Daar kwamen ze al snel achter. Diverse leerlingen zijn van school getrapt omdat ze onder andere boeken van de school op Marktplaats verkochten. Leuk hoor, een diploma met grote letters "De dievengilde" erop. Wilt u als werkgever echt mensen aannemen die hier via het corrupte systeem hun papieren hebben gehaald?

Multicul zorgt ook voor conflicten waar meerdere partijen bij betrokken zijn. Directeur Karel de Bun van scholengroep Den Haag Zuid-West gaat op aanvraag van Hindoe-organisaties speciale Hindoeklasjes starten. Islamitische scholen poppen als paddenstoelen uit de grond, maar voor Hindoes was het aanbod nog schaars. "De Bun ziet in zijn school liever geen moslims," roepen boze moslims die bij de politie gaan janken. Wij willen dit soort gesodemieter helemaal niet in ons land hebben. Hindoeklasjes, waar halen ze het gore lef vandaan. Onderwijs in Nederland hoort openbaar, neutraal en objectief te zijn. De rest moet oprotten. Weg met religieus onderwijs. Weg met onderwijs voor mensen met 1 specifieke huidskleur. Geen Hindoemeuk, geen islamtroep en ook geen christelijk onderwijs. Door de multikul zitten wij middenin deze ellende doordat verschillende culturen hier met elkaar gaan concurreren. Van radicale moslims is bekend dat ze bepaald niet selectief zijn in wie ze discrimineren. Ze haten namelijk iedereen en iedereen haat hen.

Bedrijven vormen de industrie voor het product discriminatie. Solliciteren staat synoniem aan discrimineren en alles wat niet relevant zou mogen zijn bij het selecteren van nieuw naaivlees, is juist in het grote belang van het bedrijf. Wetten en regels genoeg, maar iedereen weet dat zijn of haar rotkop, huidskleur, politieke gezindheid en seksuele geaardheid wel degelijk uitmaken of de baan aan uw neus voorbij gaat. Mensen hebben nu eenmaal voorkeuren en aangezien personeel niet goedkoop is, willen ze alleen het beste. Wat zij subjectief het beste vinden wel te verstaan. Mooie praatjes en linkse projecten kunnen dat proces nooit veranderen en aan de rechterkant zullen ze er nooit in slagen om selectie van personeel objectiever en neutraler te maken. Tenzij er een overkoepelend orgaan komt dat het gaat regelen, maar dat gaat er niet van komen omdat bedrijven de slechte elementen willen weren. Asscher (PvdA) buigt alvast voor de islam en vertelt lachend bij de Moslim Omroep dat bedrijven die "bewezen" discrimineren, geen opdrachten meer krijgen.

De gemiddelde salonsocialist zal van pret op zijn knieŽn slaan, maar of de bedrijven dat ook gaan doen valt nog te bezien. Bewezen discriminatie betekent zoiets als wat de linkse gordelroos discrimineren vindt. Het zijn ook hun controleurs die dat gaan handhaven. U zult begrijpen dat een rechtse beheerder die om zijn politieke gezindheid wordt geweigerd of ontslagen, wettelijk verboden is maar niet wordt opgemerkt. Terwijl de eerste de beste Marokkaan die wordt afgewezen omdat een politiehond nog langer op school heeft gezeten dan hij, wel wordt geloofd als hij het op discriminatie gooit. De zoveelste symboolwetgeving die straks enkel weer selectief mensen gaat treffen. Zucht, laten ze eerst nu eens gaan begrijpen waarom bedrijven bepaalde mensen weigeren en dan naar een adequate oplossing zoeken. Kunnen ze niet, want ook zij willen bij het solliciteren altijd kunnen discrimineren. Vrije markt, vrije keuze. Bedrijven, leg eens uit waarom de islamisering zo goed is geweest? Het zorgt enkel voor last.

Blank, autochtoon, intelligent en de ambitie om korpschef te worden bij de politie? Dan moet u lekker kunnen pijpen of een andere carriŤre overwegen. Politiekorpsen zitten sowieso niet te springen om iemand die slimmer is dan een half gekookt ei, maar dankzij wat links positieve discriminatie noemt, is uw benoeming al zo goed als zeker uitgesloten. Mensen die roepen dat we oude koeien uit de sloot halen, komen bedrogen uit. Ahmed Marouch wil dat de etnische samenstelling van de politie verandert in Marokkaans. Blanken moeten vervangen worden door Marokkanen, want met boeven vangt men boeven. Die kennen immers de heimelijke trucjes, spreken de taal van de criminelen en weten hoe hun culturele achtergrond en de ziekelijke neiging om de islam als rechtvaardiging te gebruiken voor geweld, de boel laat escaleren. U begrijpt dat het natuurlijk niet gaat werken en alleen nog meer discriminatie creŽert. Marokkanen gaan hun eigen bloedbroeders heus niet afvallen. Goed wetende waar hun collega's willen jatten, gaan ze eerder u oppakken.

Arnoud van Doorn was zo'n rat die stiekem infiltreerde bij de PVV om zo te proberen de partij van binnenuit kapot te maken. Na ontdekking, stapte hij uit de PVV en liet hij zijn ware aard zien door zich te bekeren tot de islam en gemeenteraadslid voor de Islamitische Partij in Enschede te worden. Hij was allang een dhimmi die op handen was van de islam en dat blijkt al uit het feit dat hij net zoals zoveel moslims, homofilie verwerpelijk vindt. Met name als het gaat om de anale daad, kan hij de walging op zijn gezicht niet onderdrukken. Verder heeft meneer, net als de meeste van die schijnmoslims, nogal een indrukwekkend strafblad. Lekken van geheime stukken, landverraad, drugs verkopen aan kinderen en verboden wapenbezit. Net zoals veel moslims allemaal privileges krijgen omdat ze tot het belangrijke stemvee behoren van de linkse kliek, krijgt hij voor zijn misselijke daden slechts een werkstraf en een boete. Het akelige patroon waarbij moslims, aanhangers, bekeerlingen en dhimmi's worden bevoordeeld ten koste van Nederlanders, is schrikbarend.

Moslimorganisaties en moskeeŽn misbruiken hun riante positie die ze krijgen door alle privileges, door te proberen een voet tussen de deur te krijgen bij de macht. Gesteund door goedkeuring van minister Asscher (PvdA), kloppen het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) en Mili GŲrŁs bij gemeenten aan voor een structureel samenwerkingverband. Beide organisaties staan bekend om hun banden met extremistische organisaties in het buitenland. Beiden worden door onze overheid gefinancierd van onze belastingcenten. Zulke organisaties krijgen geld en privileges ten koste van onze samenleving en alle regeringen met de PvdA keuren dat goed. Radicaliseringsoverleg onze reet. Dit werkt gewoon zoals de maffia. Zij hebben invloed op de terroristen. Met die invloed staan ze straks te onderhandelen met uw gemeente over nog meer privileges onder bedreiging van hel en verdoemenis als de gemeente niet wil instemmen. Besef dat gemeenten alles wat lokaal is voor u bepalen. Ook belastingen die ten goede komen aan dit soort praktijken.

Overweging.

Socialistisch gajes bij de PvdA, D66 en GroenLinks maakt gebruik van Turkse campagneposters om tijdens de verkiezingen hun islamitische stemvee binnen te halen. Wat dat betreft, is hun motivatie duidelijk om de hielenlikkers van de islam te spelen. Ze hanteren achterlijke doelstellingen die in cirkels blijven draaien, want meer macht krijgen door meer stemmen en dan die macht weer gaan gebruiken om enkel nog meer allochtonen te importeren, draagt niks bij aan een fatsoenlijke samenleving. Maar goed, die randdebielen hebben er conform hun verworgen wereldbeeld belang bij. Van hun kiezers valt dat niet te zeggen. Natuurlijk, meer macht voor hun partij impliceert in principe dat die partij in staat moet zijn om ook de vele wensen van hun aanhangers te bevredigen, maar juist het tegenovergestelde gebeurt. Door het importeren van het stemvee, wordt het land onleefbaar voor de meeste groepen in de samenleving. Denken dat de linkse partijen uw baan, uitkering of wat dan ook gaan veiligstellen, is naÔef. Ze willen alleen nog maar meer macht.

Minister Dijsselbloem komt met de drogreden dat er op het overdragen van het "S-woord" soevereiniteit een taboe is gecreŽerd en dat mensen daarom tegen zijn. Van baas in eigen land tot slaaf van het land dat niet meer van ons is, moeten we maar zonder slag of stoot accepteren. Beter voor de economie en dat soort pierpraat. Fout! Ten eerste zijn de taboewoorden niet soevereiniteit en HRA, maar socialisme en Holocaust. Het aandurven om een andere mening te hebben over die onderwerpen, betekent immers bedreigd worden met de dood of gevangenisstraf. Ten tweede ageren we tegen het overdragen van de macht omdat het achterlijk is om een ander de baas te laten worden van ons land. Niet omdat we zo bang zijn om erover te praten. In tegendeel, we praten over alles wat we maar willen. Er heerst een taboe op Eigen Volk Eerst! Er heerst een taboe op het benoemen van de problemen die door de islam worden veroorzaakt. Best wel bizar. Een land laten koloniseren voor meer macht en dan uit alle macht de macht weer weggeven aan het buitenland.

Dacht u dat allerlei islamitische clubjes in Nederland zo netjes zijn ondanks hun dubieuze connecties met terreurorganisaties in Nederland? Bent u daarom zo extreem links omdat zogenaamd uit onderzoek zou zijn gebleken dat zulke clubjes hele lieve verenigingen zijn die veel over hebben voor medemensen in nood? Dan bent u erg naÔef, bedonderd of geraffineerd bezig om hun opzet te verdoezelen. Prof. Dr. Thijl Sunier, hoogleraar dhimmitude, ontvangt geld van dezelfde islamitische organisaties die hij moet onderzoeken. Een "wij van wc-eend"-onderzoekje dus. Naast de "bekende" Martijn de Koning en de partijdige islamitische professor Van Bruinessen, moeten dit soort figuren fungeren als de wetenschappelijke "kennis" die een kenniseconomie zo cultuurrijk maakt. Proest, als u hoort dat zo'n organisatie deugt, dan blijkt altijd weer dat het onderzoek gedaan is door mensen die bij voorbaat partijdig hun werk doen. Adolf Hitler kwam uit onderzoeken ook altijd naar voren als een toffe peer. Goed voor de wetenschap en innovatie, maar ondertussen.

Gemeenten die u vergunningen weigeren omdat moslims tegen zijn, de politie die geen aangiften tegen moslims opneemt, overheden die miljarden onteigenen van hun bevolking om de EUSSR te financieren, werkgevers die u op de zwarte lijst zetten als u tegen deze multiculturele ramp bent en medemensen die u diskwalificeren als u openbaar als klokkenluider fungeert. Problemen met de islam en zijn aanhangers, treffen iedereen. Ongeacht status, huidskleur, macht, politieke gezindheid of bereidheid om te capituleren. Dat maakt het allemaal zo bizar. Inmiddels zit de vijand overal. Moslimorganisaties en antidiscriminatiebureaus, hebben directe lijnen met gemeenten, politie en justitie. Feitelijk hebben zij zoveel invloed, dat zij negatieve beslissingen over u kunnen afdwingen die voor u grote gevolgen kunnen hebben. Het verschil tussen procedures winnen en verliezen of betrokken worden in een strafzaak. De islam heeft zich als kanker verspreid in al onze bestuurlijke systemen. Niet als religie, niet als mens, maar als politiek wapen in de jihad.

Uiteraard gelooft u ons niet. U bent al boos op het moment dat we negatieve dingen over moslims zeggen. Of dat nu criminelen, radicalen of terroristen zijn of niet. U ziet in elke vorm van overheersing een vorm van liefdevol contact om in dialoog te blijven, ongeacht de gevolgen. En dat vinden wij zo raar. Niet dat u ons ziet als racisten en nazi's. Niet dat u het niet met ons eens bent. Niet dat u ons per definitie een stel domme idioten vindt en alleen daarom al niks van ons wil aannemen. Nee, we vinden het bizar dat ook u in de praktijk last hebt van wat u aanricht met uw dhimmitude. Niet zomaar eventjes wat last, maar structurele last. FinanciŽle last. Emotionele last. Last van de criminaliteit. Last van de discriminatie die u moet ondervinden. Last van extreme opvattingen die fysieke mishandeling rechtvaardigen. Last van een land waar ze niet eens meer uw taal spreken. Dat is niet onze schuld. Teksten schrijven is het enige wat we doen. Uw haat naar ons is echter zo groot dat u de echte problemen niet eens wil zien.

Niemand kan ons met goed fatsoen uitleggen waarom ze wel boos worden op wat letters op een internetwebsite die toch niemand wil bezoeken, maar niet als ze gehaat, beledigd, verdrongen, mishandeld, verkracht en beroofd worden. Waarom doen mensen dat eigenlijk? Stemmen voor miljardenverspillingen, stemmen voor gespuis dat hen wil onderdrukken en vroeger zelfs stemmen voor een partij die later 80 miljoen doden op zijn geweten zou hebben? De waarheid is hard. Ten eerste bent u gewoon te dom om dit allemaal te snappen. Ten tweede willen mensen alles zelf. Dat ook zij besodemieterd worden, nemen ze voor lief als stemvee ervoor zorgt dat hun machtshebbers anderen kunnen onteigenen zodat hun uitkering omhoog kan. Dat ook zij het risico lopen op een roofmoord, nemen ze voor lief als dat betekent dat er ook een kans bestaat als zo'n radicale moslim op een kwade dag ook onze strot afsnijdt. Hele volksstammen steken hun hele drop of stad in de brand in de hoop dat zij niet zullen branden. Geen brand maken, daar zijn ze te stom voor.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.