Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

734 # Kiezen te verliezen #
Gepost door Misdefinitie op 25-02-2014 om 23:49.
Geert Wilders maant zijn achterban om wraak te nemen op die zuigende rooie bloedhonden van de PvdA en VVD door ze te straffen tijdens de verkiezingen met een gruwelijke nederlaag. Storm naar buiten, organiseer razzia's, steek vijanden neer voor volk en inmiddels niet meer uw vaderland en laat de trein weer naar het oosten rijden. O wacht, de PVV doelt natuurlijk op straffen in de geest van de democratische rechtsstaat. Radbraken, zwart maken, bedreigen, vervolgen en maatschappelijke diskwalificatie dan maar. Nog steeds niet goed? Wat moeten we doen? Braafjes gaan stemmen? Die blonde Führer van jullie is niet eens verkiesbaar in de gemeenteraad, stelt op Europees niveau echt geen donder voor en heeft in de Tweede Kamer een cordon sanitair om in te zeiken. Massaal blanco stemmen zolang Misdefinitie niet in de politiek zit? Ja, dat doen we. Om nu nog even te genieten van de emoties die de verkiezingen losmaken. Socialistische ratten in het nauw maken rare sprongen als ze de afrekening vrezen tijdens de verkiezingen na wat ze ons land hebben aangedaan.

Pak liever uw biezen.

Aan de linkerkant denken ze nog altijd dat wij een stel achterlijke mongolen zien die lukraak en zeer lichtzinnig zullen kiezen voor een stel nazi's die het liefst de vuilverbrandingsovens weer in ere willen herstellen. Hun morele superioriteit gaat volgens eigen zeggen zelfs zo ver, dat zij wel eventjes voor u zullen bepalen wie die nazi's dan wel niet zijn. Wilders bijvoorbeeld die volgens de geruchten zelfs nog minder gaskamers heeft gebouwd dan de hele joodse zieligheidsindustrie bij elkaar. Onzinnigheid die grenst aan het allerlaagste niveau dat nog mogelijk is. Democratisch gekozen politici horen volgens de principes van de rechtsstaat beoordeeld te worden en niet naar de maatstaven van linkse sprookjes. Doen alsof Wilders te vergelijken is met Adolf Hitler, is net zoiets als in Rutte en Samsom Mussert en Goebbels zien en dan zitten wij dichterbij de waarheid dan die flikkers ooit zullen zijn. Op de vraag waarom Wilders na al die jaren nog steeds gedemoniseerd moet worden als hij toch geen reet voorstelt, geven ze nooit antwoord.

Heleen Dupuis (VVD Eerste Kamer) hanteert een haast klassieke socialistische redenatie. Door haar achterban, die van de PvdA en die van radicale moslims in Nederland, wordt de PVV op alle mogelijke manieren dwarsgezeten. Voorts komen ze tot de "conclusie" dat de PVV bijna niks kan doen. Die opmerking moet natuurlijk wel zo gedraaid worden dat het net lijkt alsof de PVV met opzet afwezig is, maar we willen eens weten hoeveel Dupuis nog klaarmaakt als zij moest leven onder de dreiging waar PVV'ers mee te maken krijgen. Verder vindt zij de democratie maar kut. Elke keer als zij hun snode plannetjes erdoor willen duwen, geven zo'n 10 PVV'ers tegengas met een andere mening. Dat kan natuurlijk niet. Het is een nadeel van de democratie als de andere opvattingen ook openbaar worden. Volgens haar is de democratie het minst slechte systeem dat problemen geeft op het moment dat de PVV iets roept. Bij de VVD noemen ze de opmars van de PVV verontrustend. Angstzweet van huichelarij stroomt van hun leugenachtige gezichten.

Gekleurde columns van huichelaars als Pieter Klein, staan vol onzinnigheid in een krampachtige poging de PVV schade toe te brengen. Wilders wordt door hem gedegradeerd tot politieke clown die af en toe wat mag roepen zodat anderen hun lange teentjes weer eens voelen. Tijdens de coalitiebesprekingen in het kabinet Rutte 1, zou Wilders zich als een wild beest hebben gedragen door een terroristisch bewind te voeren gedurende de befaamde Catshuisbesprekingen. Eerder had Klein de coalitie van Rutte 1 reeds gekscherend de chantagecoalitie genoemd. De VVD en het CDA zouden hun pik ten onrechte aan de rechterkant hebben gehangen om Wilders te plezieren om zo "lekker rechts beleid te kunnen voeren", maar kregen een koude douche toen de PVV-voorman zich plotseling terugtrok nadat duidelijk zou zijn geworden dat hij met zijn manipulaties geen voet aan de grond kon krijgen. Bron? Een links opiniestuk "Kruipen voor Geert Wilders." Met een vaag opiniestuk uit de Volkskrant, denkt Klein het verhaaltje te verstevigen waarin het hele volk zou geloven. Dat Wilders een lafaard is.

Inmiddels weet u hoe het afgelopen is. Wilders stapte uit de besprekingen, Rutte I is gevallen en na wat "strategisch" stemmen zitten we nu opgescheept met Rutte II bestaande uit VVD en PvdA. Wilders' verdiende loon, vindt half Nederland. Hij is immers degene die is weggelopen terwijl andere partijen zo constructief meehielpen. Ja, dat is wat zijn vijanden graag willen geloven. Dat is wat ze u hebben wijsgemaakt waardoor bijna 1 miljoen PVV-stemmers de PVV de rug hebben toegekeerd. Een dode Führer is nog altijd beter dan een laffe niet waar? Jammer hoor, u bent gewoon genaaid. Recent werd namelijk de echte waarheid bekend. Destijds hadden we al een aantal keer uiteen gezet dat Wilders niet uit de besprekingen is gestapt uit lafheid. Hij kon niet anders omdat zijn medeonderhandelaars niet voor rede vatbaar waren. Rutte is niet de ideale schoonzoon, maar zoals u allen welbekend gewoon een linkse jongen. Verhagen (CDA) had de cruciale belofte gebroken om de ontwikkelingshulp te verlagen. Wilders stond daardoor met lege handen en moest wel stoppen.

Klein verdedigt zijn opvatting door op te merken dat politiek bestaat uit compromissen sluiten en daarna nog meer concessies sluiten totdat er niks meer van de oorspronkelijke standpunten overblijft. Fuck you, politiek hoort geen achterlijk compromis van handjeklap en koehandel te zijn. Als wij met de tegenstanders om de tafel moeten zitten om te spreken over 0 Joden vergassen of 6 miljoen zoals zij willen, dan is onze wil gewoon wet. Zullen ze dan met ons samenwerken? Nee. Zullen ze ons dan de kans geven? Nee. Zullen we dan via de legale wegen kunnen opereren? Nee. Maar boeit dat? Natuurlijk niet. We gaan niet zeggen van doe dan maar zo'n 3 miljoen. Dan zijn wij het Verzet en pakken we de vijand op een andere manier. Achterlijke dingen beslissen om maar op de pluche te zitten is voor ons onbespreekbaar. Ja, we overdrijven sterk, maar u snapt het punt: belangrijke zaken verdienen geen concessies. Rot op met die koehandel. In de politiek moet het gezond verstand en argumenten de beste onderhandelingspositie geven; niet achterbaksheid.

Onderhandelen betekent geven en nemen, maar nooit de macht die alles neemt en de ander die maar alles moet slikken. Een werkgever die beslist of iemand de baan krijgt, kan ook niet verwachten dat de werknemer voor hem komt werken voor een hongerloon. Rutte en Verhagen dachten Wilders klem te zetten door hem te dreigen met het idee dat hij bij Gods gratie eventjes mee mag praten en zij hem, als hij niet toestemt, kapot kunnen maken. Geen fraai uitgangspunt. Wilders zit in een bijzonder slechte positie. Duizenden mensen die hem dood willen en driekwart van Nederland dat hem uitkotst. Zonder toestemming van de VVD, kan de PVV inderdaad nooit regeren. Een onwenselijke samenleving in een democratie waarin het volk het voor het zeggen zou moeten hebben, maar het cordon sanitair is sterk. Had Wilders dan maar concessies moeten doen zoals Klein beweert? Nee. Ze vroegen geen concessie, maar wilden alles van Wilders. Wie roept dat Wilders een dictator is die anderen laat kruipen, is niet goed bij zijn hoofd. De PVV is juist kwetsbaar door alle fascisten.

Desondanks kunnen die rooie kuthonden het niet laten om de strijd middels demonisatie te voeren. Recent maakte Asscher (PvdA) weer een verwijzing naar het antisemitisme en de PVV omdat de PVV de samenwerking zou opzoeken met Front National. Een van de redenen waarom de socialistische politiek moet worden uitgeroeid, is dat eindeloze herhalen van leugens en andere beweringen die al lang en breed ontkracht zijn. Front National is niet anti-Jood, een samenwerking impliceert niet het overnemen van alle partijpunten en de linkse methoden zijn vele malen erger dan wat al die vermeende antisemieten doen. Maar goed, wij willen het spelletje wel meespelen. De PvdA gaat op reis in het buitenland vaak thee drinken met Hamas. Zij vinden dat zij in gesprek moeten blijven met terroristen. Praten met terroristen, betekent zelf ook een terrorist zijn. PvdA'ers zijn dus terroristen en verdienen de doodstraf. Pak Wilders nu eens inhoudelijk aan. Probeer maar eens uit te leggen waarom democratisch gekozen politici niet mogen samenwerken.

Inhoudelijk is de PVV blijkbaar niet te pakken, daarom proberen ze het op de meest platvloerse manieren. Geert neukt met een pikzwarte droplul, pardon, woordvoerder, koppen Pownews en HP/De Tijd. Geruchten stellen dat er bij de PVV dagelijks de wildste pornofeestjes worden gehouden. Benen wijd op het bureau, dubbele penetraties, interraciale seks en bukkakeparty's waar de meeste clubs jaloers op zouden worden. Onze Geert blijkt een geile beer te zijn en dat is natuurlijk hartstikke vies. Registreer liever de lengte van de geslachtsdelen van kinderen zoals de CU wil, vraag onze jongeren of ze aan seks, drugs en socialisme doen zoals de GGD wil en maak van seks zoiets als flikkers die samen een pijpleiding vormen zoals de PvdA zo graag ziet, maar een normale man als Wilders die seks heeft, poeh poeh, dat is zo goor. Dat is zo ranzig. Dat zoiets kan in Nederland. Sodemieter toch op stelletje ratten. Wilders heeft een vrouw en de rest is gelul om hem kapot te maken. Vuile kankermongolen die zelf jaloers zijn op zijn grote succes.

Carine Damen van HP/De Tijd verzon een paar criteria waar sekten aan voldoen, er kwam een zogenaamde ex-PVV'er die contact zoekt om van bil te gaan en meteen wordt het verhaaltje gegeneraliseerd naar alle PVV-aanhangers. Zo zou een sekte, net als de PVV, een leider hebben die geen tegenspraak duldt. Mooi, wijs ons maar 1 partij aan waar dat wel het geval is. Wij willen geen belasting betalen voor kansloze socialisten. Valt daarover te praten met al die linkse partijen? Kunnen wij ons onttrekken aan dat linkse gelul? Zijn zij voor rede vatbaar als wij tegen de heersende opvattingen een mening hebben die zij als gedachtemisdaad zien? Natuurlijk niet. Er is geen enkele partij, bedrijf of zelfs ook maar particulier die werkelijk tegenspraak duldt. Wij hersenloze mensen, doen vooral wat we zelf willen en laten anderen in de stront zakken. Tenzij we afhankelijk zijn, dan doen we wel weer erg lief. "Boehoe, Wilders is een narcist omdat hij in zijn jeugd gekrenkt is." Wel, als iedereen die u gekrenkt heeft een nazi wordt, pas dan maar op!

Seks zou als machtsmiddel gebruikt worden. Een kenmerk van sekten, maar zij vergeet eventjes dat al dat geleuter over de PVV pure laster is. Bewijs zou een rondgestuurde foto moeten zijn van Fleur in bikini. Lekker belangrijk. We zijn er van overtuigd dat er van de meerderheid van de Nederlanders wel ergens naaktfoto's of masturbatievideo's te vinden zijn. Ja, ook die van u is reeds in het bezit van de NSA, maakt u zich maar geen zorgen. Te goedkoop moddergooien. Erg triest. Fleur Agema zou psychiatrische klachten hebben en continu zo labiel zijn dat ze zich als Eva jegens Hitler gedraagt. Wilders zou haar manipuleren met zijn macht (hoewel ze hetzelfde salaris krijgen en Wilders door zijn beveiliging geen kant op kan) dat Carine haar er wel voor aanziet te zwichten voor de charmes van de Führer en met hem het bed te delen. Agema reageert in een column nogal verbaasd over de aantijgingen. "Seks? Neuken? Gangbangs? Waarom weet ik daar niks van? Waarom mag ik niet meedoen? Ik verlang al zo lang naar een dikke lul in mijn poesje."

Semigrappig doen en de vijand aanvallen met sarcastische humor, is een goede manier om die aasgieren voor lul te zetten. Masturberen? Natuurlijk, dat doet toch iedereen? Het blijft echter een walgelijke manier om mensen te kleineren en wat ons betreft verdienen zulke lasteraars net als landverraders gewoon de doodstraf. Scheelt overbevolking en daarmee global warming en zoals u weet lossen we graag vele problemen in een keer op. Wellicht valt het u in die eindeloze stroom aan linkse smaad waarin men extreem negatief doet over de PVV niet op, maar alles wat de PVV zegt wordt in een goudschaaltje gewogen en voorts verdraaid. Wilders neemt afstand van bedreiging van een Marokkaanse en hop, er verschijnt een bericht op Fok! dat hij een "lekkere Marokkaanse" zou steunen. Geen woord over het feit dat Wilders altijd afstand neemt van geweld en bedreiging. Geen woord over dit harde bewijs dat Wilders geen racist is. Schijtziek worden we van die linkse dwazen. Overal waar we kijken, wordt op de man gespeeld. Vervolgen in plaats van discussiëren.

Wilders heeft met het Nexit-rapport al voorgerekend dat uit de EU stappen binnen 20 jaar leidt tot het aflossen van de volledige staatsschuld en het kunnen verlagen van de belastingen met minstens 20 %. Aanwezig zijn op een debat waar enkel linkse smiechten op af komen, is voor hem daarom overbodig. De PVV afzeiken gaat mensen op den duur ook vervelen. Nazi's, gaskamers en terrorisme stellen namelijk niks voor als er geen concrete aanwijzingen zijn en een inhoudelijk debat voeren, is ze aan de linkerkant nog nooit gelukt. Wel vrezen de landelijke partijen dat u de gemeenteraadsverkiezingen massaal links laat liggen terwijl zij liever zien dat u links stemt. Voor hetzelfde geld krijgen kleinere lokale partijen het nu voor het zeggen als straf voor wat de PvdA en de VVD de afgelopen tijd kapot hebben gemaakt. Om nog maar te zwijgen van de dreiging dat de PVV in Almere en Den Haag de grootste wordt. Diverse partijen doen beloften. Belofte maakt schuld, maar u weet dat de beloften van politici vooral bij u de schulden maken.

Eurofiel Pechtold (D66) is net een gokverslaafde die bij en voor iedereen diepe schulden maakt, zijn kinderen verwaarloost en op een dag blij thuis vertelt dat hij nu eens geld over heeft gehouden voor een klein ijsje. Vele honderden miljarden zijn er al verspild aan de EU en de lasten zijn daarvoor inmiddels dermate verzwaard dat een werkende voor iedere euro die hij had moeten verdienen, 80 % aan de Belastingdienst moet geven. Jatten van de armen voor de kanslozen is het socialistische motto. Af en toe blijft er van die 80 % die ze van u stelen wat kleingeld achter. D66 is dan zo'n partij die u gouden bergen voorspiegelt door te zeggen dat ze dat geld in het onderwijs gaan steken. De gewone man die inmiddels door het slechte niveau van het onderwijs niet eens meer kan rekenen, denkt dat het heel aardig is van D66 dat ze een pietepeuterig deeltje belasting gebruiken waar het voor is. Een stem op D66 is een eurofiele stem. Meer Europa, meer staatsschuld, meer ellende en af en toe een zoethoudertje.

Om de bevolking zoet te houden, is meer nodig en dat beseffen die asociale anti-democraten maar al te goed. Op hoge poten eist D66 daarom een forse verlaging van de belastingen. Een belofte die enkel staat tot na 19 maart als u tenminste gaat stemmen, want afspraken worden pas gemaakt bij de volgende overheidsbegroting en die valt na de verkiezingen zodat hij achteraf altijd kan zeggen dat de regering niet heeft meegeholpen zijn beloften te vervullen. Meneer Pechtold belooft u dan wel een verlaging van de belastingen in schijf 1 en aangezien niks gratis is, moet u daarvoor wel een offer brengen. Hij wil dat geld gaan weghalen bij de zorg waardoor het een sigaar uit eigen doos wordt. Vooral bij het toekennen van toeslagen. Martijn van Dam (PvdA) vindt het idee zijn D66-partner die hem onofficieel aan een meerderheid helpt voor zijn plannen in de Eerst Kamer, maar getuigen van een extreem-rechtse inhaalactie. Bij de PvdA spreken ze pas van sociaal als alles en iedereen genivelleerd is tot het nulpunt waarop ze totaal afhankelijk worden van links.

Beiden zijn grote leugenaars en wereldvreemd. Pechtold omdat hij dondersgoed weet dat hij net zo goed onmetelijke rijkdom kan beloven aangezien hij als oppositiepartij toch nergens voor verantwoordelijk gehouden kan worden. Trapt u in zijn geneuzel, dan zal uw boosheid na de verkiezingen allang opgetrokken zijn als er voor de Tweede Kamer gestemd moet worden. De meeste mensen zijn het debacle met Paars 1 en 2 ook al vergeten. Dit nooit meer, zeiden ze eind jaren '90. Wat deden ze in 2002? CDA en PvdA. Wat deden ze in 2006? PvdA. Wat deden ze in 2012? VVD en PvdA met gedoogsteun van D66 en CU. Om te mogen stemmen, zien we liever een verplicht IQ van boven de 120 dan een ausweis. Bij de PvdA weten ze net zo min wat echt sociaal is als een pedofiel kaas heeft gegeten van naastenliefde. Extreem hoge belastingen en dan kanslozen compenseren met subsidies zoals gebruikelijk is, is alles behalve sociaal. Toeslagen beperken is best een goed idee, maar dan wel van fraudeurs. Daarnaast zijn er nog tig andere verspillingen die moeten stoppen.

De Piratenpartij bestaat uit een stelletje puisterige nerds met af en toe een lelijke heks ertussen die de hele dag niks anders doen dan gamen en porno downloaden op de zolderkamer van hun ouders. Veelvuldig overtreden ze daarbij de wet door illegale software binnen te halen of auteursrechten te schenden door muziek en films onrechtmatig te distribueren. Wel zijn ze doodsbang om de wet te overtreden. Alleen de gedachte aan een kleine overtreding, maakt ze al misselijk. Een dilemma. De wet niet willen overtreden uit angst gepakt te worden, maar wel gewoon willen doorgaan met wat ze aan het doen zijn. De oplossing is simpel. Strijd voor vrijheid en verbied onder het mom van de privacy alle controlemaatregelen. Iets wat niet ontdekt wordt, zal immers nooit tot betrapping en straf kunnen leiden. Zo gezegd zo gedaan. De strijd begint met de opvatting dat alles op internet van iedereen hoort te zijn. Intellectuele eigendom moet in de visie van de Piratenpartij verdwijnen en alles wat digitaal is, moet iedereen gratis van u kunnen pikken.

Dat klinkt als een stel profiteurs, dus moet er nog wat idealisme bij. Het schenden van uw privacy is een ernstige inbreuk op uw mensenrechten. Klopt helemaal. Privacyschending kan er ook voor zorgen dat al uw persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. U heeft natuurlijk niks te verbergen, doe ons uw pincode, adres en naaktvideo's maar, maar mensen die belangrijke beslissingen over u moeten nemen, zullen op basis van die gegevens wel eens heel negatief over u kunnen oordelen. Zouden we immers niet allemaal dat lekkere wijf met die dikke tieten een hoger cijfer geven dan die zwarte kloothommel die enkel "ik zweer jou" en "discriminatie" kan roepen? Zouden we niet allemaal die vent afwijzen die op internet allerlei poep loopt te blaten? Mensen hebben het recht om vergeten te worden. Allemaal standpunten waar wij ook voor staan, maar het verschil is dat wij niet hypocriet zijn. Privacyschending en negatieve beslissingen, leuk hoor, maar bij de Piratenpartij houden ze daar ook van.

Stemmen op een partij die voor privacy is en dan uw gegevens uitgelekt op straat terug vinden als u lid wordt. Een dikke faal, maar het kan nog erger. Eventjes iemand googelen doen we allemaal en als we dan lelijke foto's en extreem-rechts gebrabbel tegenkomen, is het gauw uit met de pret. Contact verbreken en hem behandelen als een paria. Schending van uw privacy. U mag in een democratische rechtsstaat best rechts, homofiel of dronken op de foto staan. Aangezien de meeste mensen de principes van de rechtsstaat enkel willen respecteren als het ze rechten oplevert, maar nooit als u bij het niet naleven er de dupe van wordt, moet dat geheim blijven om vooroordelen te voorkomen. Mensen zijn als aapachtigen nu eenmaal niet in staat objectief te oordelen over informatie. Niemand mag zomaar discriminerende negatieve beslissingen over u nemen op basis van wat laster op het grote boze internet. Leuk hoor die idealen, maar bij de Piratenpartij wordt u net zo hard gegoogeld en als het ze niet bevalt, is een negatieve beslissing snel gemaakt.

Erwin die namens de Piratenpartij mee wil doen met de verkiezingen voor de gemeenteraad, bleek na wat zoeken opeens de beroemde Erwin Lensink te heten; beter bekend als de waxinelichtgooier die jarenlang in een gesticht heeft gezeten voor een handeling die we hooguit als baldadigheid kunnen zien. Een man die nog steeds regelmatig in zijn vrijheden wordt aangetast door allerlei gebiedsverboden. Ligt het aan de Piratenpartij, dan komt daar nog een fraai beroepsverbod bij. Iemand die veroordeeld is: bah jakkie, een crimineel. Dat het om een vrij licht vergrijp gaat waar buitenproportioneel op gereageerd is, boeit niet. Best bizar, uploaden van muziek is ook illegaal en triviaal en die partij is juist opgericht om extreme reacties op iets kleins te voorkomen door de gevolgen van privacyschending te verkleinen. Blijkbaar vinden zelfs de grootste idealisten privacy niks waard in zulke situaties. Een partij die voor privacy is en tegelijkertijd een schending misbruikt voor een negatieve beslissing, diskwalificeert zichzelf.

Samsom (PvdA-leider) was vroeger nogal crimineel bezig en bekogelde als tuig regelmatig de politie met rotte eieren, maar moet sinds hij bij de PvdA zit noodgedwongen met retoriek zijn standpunten kenbaar maken. Kennelijk is Wilders hem inhoudelijk een beetje de baas, want in Den Haag ziet hij de PVV al de grootste worden. Tijd voor een inhoudelijk debat om de PVV eens goed op zijn plaats te zetten? Wel nee, de socialist grossiert in onderbuikgevoelens. Uit pure angst, want omdat zijn partij miljarden heeft verspild en dit geld probeert te halen door op gemeenten te bezuinigen, krijgen de gemeenten de verantwoordelijkheid over zorg, werk en huisvesting en maakt het opeens heel veel uit wie de touwtjes in handen heeft. Samsom stelt dat als VVD en PVV aan de macht komen, het rechtsaf gaat. Lekker consequent weer. Hij regeert zelf met de VVD. Is dat niet rechtsaf dan? O nee, voor de pluche mag wel alles. Samsom wil dat u kiest. Racisme, belasting of het eerlijke verhaal. Hitler vond ook al dat hij het eerlijke verhaal had; dat is geen argument.

Socialisten hebben geen argumenten, dat moet u keer op keer opvallen. Zij redeneren in cirkels en valse aannamen. U bent kut en hij is sociaal, dus is hij goed en eerlijk en moet u PvdA stemmen. Waarom u kut bent? Nou, u bent een racist en hij is eerlijk, daarom moet u op ze stemmen. Dat is het linkse niveau. De rechtse politiek is er volgens hem een van onverdraagzaamheid en bangmakerij. U moet het maar verdragen dat overal die kut-Marokkanen de mensen waar u van houdt beroven, verkrachten en afpersen. U moet het maar verdragen dat die hersenloze linkse imbecielen miljarden wegsluizen naar het buitenland terwijl u werkloos naar de voedselbank moet of onder een brug moet slapen. U moet het maar verdragen dat uw ooit zo prachtige land verandert in een vieze bruine modderpoel des verderf waar enkel haat en nijd nog een rol van betekenis hebben. U moet het maar verdragen dat andere meningen worden verboden. Zonder enige vorm van onderbouwing, worden andersdenkenden neergezet als onverdraagzame racisten die mensen beoordelen op ras en religie.

Verdraagzaamheid betekent pijn verdragen die een ander u opzettelijk aandoet. Verdragen dat een ander u kapot maakt. Verdragen dat een ander uw geld steelt en aan kansloze parasieten geeft. Verdragen dat men in oorlogen elkaar loopt af te slachten. Verdragen dat de nationaalsocialistische politiek na de genocide zichzelf heeft omgedoopt tot de PvdA en sindsdien niks anders heeft gedaan dan uw financiële tegoeden aanwenden voor de psychologische oorlog die zij voeren tegen het blanke volk. En dan nog doen alsof het een schande is als we dat niet willen verdragen. "Allemaal bangmakerij die niks oplost," vindt Samsom. Alsof zij partij ooit iets heeft opgelost. Miljardenschulden, verdeeldheid, oorlog, crisis en het neo-Derde Rijk EU zijn geen oplossingen. Dat zijn geen betaalbare woningen waar Samsom zo mee schermt. Dat zijn geen banen. Dat zijn socialistische problemen en zeker geen goede oplossingen. Wethouder Rabin Baldewsingh laat in Den Haag zien dat de PvdA zelfs niet consequent is bij hele logische en simpele zaken.

Baldewsingh nam het besluit om op kosten van de gemeente Den Haag een luxe cultuurpaleis te bouwen nadat de PvdA in de gemeenteraad massaal voor het plan stemde om een slordige 181 miljoen euro door het afvoerputje te gooien. Dat zijn geen huizen. Dat zijn geen banen. Dat is niet iets waar de bevolking nu echt om zit te springen. Gerard Verspuij (PvdA) vindt dat als raadslid niet zo verstandig. Het volk roert zich en in de peilingen staan ze er slecht voor. Dan moeten de principes maar even wijken. Met die wethouder is nog meer aan de hand. Zo haalde hij zich de woede van journalisten op z'n hals door te roepen dat hun interesse in de lokale politiek nihil was. Ondertussen gaat de laster jegens de PVV gewoon door en wordt er gezegd dat Wilders Agema een hypocriet kutwijf vindt en het bijltje erbij neer wilde gooien. Treurig, want menigeen weet heus wel hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit bij die kakkerlakken. Moties van de PVV worden door die schijnheil-Hitlers opzettelijk niet inhoudelijk geanalyseerd en bij voorbaat afgewezen.

Overweging.

Landelijke partijen misbruiken de gemeenteraadsverkiezingen in de hoop een mandaat, bevestiging en rechtvaardiging te krijgen om door te kunnen gaan met hun desastreuze beleid. Juridisch gezien boeit het voor hen geen reet wat de uitslag straks wordt, maar zij regeren met angst. Vrees aangejaagd door de peilingen waarin de blonde Führer met zijn PVV groter gaat worden dan de VVD en PvdA samen, verzanden zij in het verspreiden van een doemscenario waarin het licht uitgaat als de PVV teveel macht krijgt. Nogal onzinnig, want de PVV stelt, zeker in de gemeenteraad, helemaal geen donder voor. Zouden ze allen zuiver op de graad zijn en goed beleid afleveren, dan zal dat beleid echt wel gesteund worden. Zelfs als er enkel op lokale partijen wordt gestemd. Donkere wolken pakken zich echter samen en de asocialen en neo-liberalen zien de bui al hangen. Een groot pak slaag zal uitgelegd worden als allemaal oprotten! Stem blanco, lokaal en in elk geval niet op VVD en PvdA die al genoeg kapot hebben gemaakt. Al is het slechts symbolisch: ga allemaal stemmen!

Geert Wilders heeft met de PVV een cruciale strategische fout gemaakt door de gemeenteraadsverkiezingen niet serieus te nemen. Rondlopen met een stijve plasser vanwege een domme peiling waarin ze zogenaamd de grootste worden, heeft blijkbaar al het bloed aan de hersenen onttrokken. Landelijk opeens de grootste worden is fantastisch, maar landelijk beleid is zo algemeen en abstract van aard dat ze de gemeenteraad nodig hebben om het klootjesvolk door middel van concrete activiteiten in hun eigen omgeving te laten zien dat het landelijke beleid werkt. Op wat voor ingewikkelde manier het precies werkt, is voor de doorsnee burger niet interessant. De gemeenteraad gaat over die nauwe weggetjes waar auto's moeilijk doorkomen, die lange stoep vol gaten waar ouderen niet meer met hun rollators overheen kunnen, plantenbakken die verloederen waar mensen bijstaan en het gebrek aan goede fietsenstallingen. Nu was de kans voor de PVV om te cashen. Straks trekt de economie weer aan, worden VVD en PvdA weer populair en zijn mensen de ellende vergeten.

Burgers hebben niet zo veel aan die theoretische en academische discussies die uitermate schools en kinderachtig worden gepresenteerd aan de bevolking. Landelijke politiek gaat over beleid in het algemeen belang waarbij de grote lijnen van belang zijn. Grote beslissingen die over miljarden gaan en invloed hebben op hoeveel geld er naar de provincies en de gemeenten gaat. Hoe de inrichting van de zorg, onderwijs en pensioenen geregeld worden. Zijn zulke beslissingen eenmaal genomen en komt er geld beschikbaar op lokaal niveau, dan zien de meeste mensen pas wat politiek oplevert. Desondanks wordt daar niks mee gedaan. We behoren zogenaamd PvdA te stemmen omdat ze landelijk zo lopen te blaten over het "eerlijke" en "sociale" verhaal, maar ze vergeten dat het voor hen zo werkt omdat zij er toch niet voor kunnen zorgen dat concrete shit wordt opgelost. Van de lokale politiek wordt dat wel verwacht. Gemeenteambtenaren bepalen bovendien hoe algemeen landelijk beleid concreet in hun gemeente wordt vormgegeven.

Over de inhoudelijke invulling binnen de gemeenten verschillen partijen zoals gebruikelijk ontzettend van mening wat aan de ene kant komt omdat ze enkel met populaire punten zwaaien waar ze openbaar mee kunnen scoren en aan de andere kant omdat veel mogelijkheden zijn afgeschermd door de landelijke politiek. De overheid heeft een systeem gecreëerd waarin zij al het geld kunnen onttrekken en tegelijkertijd de lasten bij de gemeenten neerleggen. Officieel hebben gemeenten nog wel de mogelijkheid om de financiële zorgen van hun burgers te verlichten, maar in de praktijk komt het erop neer dat ook zij dermate worden afgeknepen dat ze (moeten) beslissen om de burgers weer af te knijpen. Een ongezonde situatie. Zaken als een verplicht ausweis moeten worden afgeschaft of tenminste landelijk gefinancierd worden zodat het voor de burger gratis wordt. Gemeentelijke heffingen moeten worden verboden. Gemeenten moeten middels objectieve criteria geld krijgen om via de lokale politiek te besteden.

Door alle belemmeringen komt er haast niks van de grond en lijken belangrijke beslissingen vooral gekopieerd van wat de landelijke politiek graag ziet. Met zoveel minachtig voor lokale leefgemeenschappen, hebben burgers een dikke vinger gegeven aan de politiek. Stemmen doen ze wel landelijk op het moment dat zo'n gladde asociaal-socialist gouden bergen belooft. Om daarna weer moedeloos aan het werk te gaan om uiteindelijk 80 % van zijn verdiensten te moeten afstaan. En dan maar klagen over dat er niemand naar de stembus gaat, mensen geen interesse hebben in de politiek en Nederland een fantastisch land is waar tolerantie en capitulatie hand in hand gaan. Goed stemadvies geven is onmogelijk vanwege het lokale karakter dat overal anders is. Alle partijen beloven wel de kleine ongemakken te verwijderen, maar u weet dat het onzin is. Er verandert nooit wat omdat de structuur van de politiek niet deugt. Wie zich laat verleiden door mooie praatjes, zal kiezen om te verliezen. Nogmaals: is er niks, stem dan blanco. Een goed signaal naar VVD en PvdA.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.