Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

730 # Multikul? Dikke lul! #
Gepost door Misdefinitie op 05-02-2014 om 23:14.
Racisme en discriminatie worden beschouwd als hele zware misdrijven tegen de openbare orde waarbij justitie veronderstelt dat er altijd opportuniteit voor vervolging aanwezig is. Dure woorden die in de praktijk betekenen dat iedere moslimaap die op deze website voorkomt, reden kan zijn tot strafrechtelijke vervolging terwijl ondertussen moordenaars, verkrachters, overvallers en inbrekers vrij rondlopen door capaciteitsgebrek bij justitie en rechters. Zulke achterlijke overtrokken reacties worden veroorzaakt door het verhaal dat socialisten over de Tweede Wereldoorlog vertellen, maar blijkbaar ook door de angst dat "verkeerde" meningen een burgeroorlog kunnen oproepen tussen de smeltkroes aan multikul die Nederland inmiddels is geworden. Maak Allahs hoertjes en pooiers vooral niet boos, anders zullen de verschrikkingen van de jihad ons treffen. Bange schijterds, gelul over racisme boeit niks. Opzettelijk gecreŽerde hyperinflatie van het begrip racisme, heeft ervoor gezorgd dat we alleen nog kunnen lachen als een allochtoon komt janken.

Godverdomme, wat kinderachtig!

Wetgeving omtrent belediging, discriminatie en racisme, moest gauwgekwetsten beschermen tegen gedrag en uitingen waartegen zij zich niet redelijkerwijs kunnen verdedigen. Tegen razzia's en de vuilverbranding op basis van ras. Tegen op basis van ras, geslacht, seksuele geaardheid en vooral ook politieke gezindheid worden ontslagen of sowieso nooit ergens worden aangenomen. Tegen overheersing en bezetting van het land door vijandelijk tuig. Tegen openbare vernederingen die men enkel lijdzaam kan ondergaan. Kortom, tegen gedrag waaraan mensen zich niet kunnen onttrekken omdat ze er geen invloed op kunnen hebben. Mensenrechten verbieden het om zomaar met een groep mensen iemand fysiek beet te pakken, bureaucratisch te naaien of zijn deur in te trappen omdat hij iets verkeerds heeft gezegd. De heersende opinie heeft racisme echter gedefinieerd als een gedachtemisdaad van onwelgevallige meningen. Echt racistisch gedrag zoals deportaties, vervolgingen en beroepsverboden vindt men minder erg dan iets zeggen dat ze zo kunnen wegklikken.

Bizar, want als iemand op zijn website schrijft dat alle blanke Nederlanders vieze gele kazen zijn met een IQ nog lager dan dat van een aap, is de opinie op internet dat we niet zo moeten zeiken. Als u geen probleem heeft, dan kunt u niet beledigd worden. Bovendien kunt u op het kruisje bovenaan klikken en nooit meer de website bezoeken. Andersom is het wel een probleem. Criminele moslims die van bil gaan met kamelen en waarnaar verwezen wordt met de term berberaap, leveren in Nederland al een veroordeling op. Voor de weblogger die de voorgaande zin opschrijft wel te verstaan. Niet voor die ratten die daadwerkelijk de boel bij u leegroven. Nog een stapje erger wordt het als uitingen die wel schade veroorzaken en waar we niks aan kunnen doen, niet serieus genomen worden. Mensen zwart maken op internet en ze daardoor fysiek laten discrimineren in de echte wereld, is daar een heel goed voorbeeld van. Vorig jaar hebben we al een aantal keren gezien dat wat burgers als racisme zien, dat in feite niet is en andersom.

Negerzoenen die opeens niet meer zo mochten heten omdat een of andere dwaas heeft besloten dat negers vies zijn en derhalve niet geassocieerd mogen worden met het lekkere snoepgoed, blanke vla die blijkbaar speciaal voor blanken is en zwarten uitsluit, gejank over Jodenkoeken die in de oven gingen wat associaties met de oorlog oproept, schilderijen van varkens die moeten worden verwijderd omdat moslims anders seksuele neigingen krijgen, zwarte Piet die een racist is en daarom het best vervangen kan worden door een witte Piet met een witte puntmuts op zijn kop, Gordon die heel China degradeerde tot flauwe fop-Chinees die met zijn neus in de rijst is gevallen en Anouk als negersletje: stuk voor stuk non-discussies over zaken die niet of nauwelijks met echt racisme te maken hebben. Zwembaden die vrouwen en blanken weren als moslims een uurtje willen zwemmen: dat is racisme, maar links vindt van niet. Zelf kunt u vast nog meer voorbeelden vinden uit het verleden, maar om aan te tonen dat het geen incidenten zijn, kijken we verder.

Gisela Williams is riooljournaliste bij het Amerikaanse Wall Street Journal en schrijft dat de attractie "Monsieur Cannibale" in de Efteling een grove uiting van racisme is. Wereldwijd worden er dagelijks blanken vermoord door zwarten die vinden dat geld verdienen iets voor racistische kapitalisten is, maar zij beklaagt zich erover dat de Efteling negers uitbeeldt als logge, dikke en kannibaliserende monsters zoals ze werden gezien tijdens het koloniale verleden van Nederland. Mooi gezegd, maar wij zien alleen speelgoed voor kinderen die vol plezier ronddraaien. Blijf voortaan lekker in Amerika waar ze een president hebben die louter gekozen is om zijn huidskleur en niet omdat hij als socialist zo deskundig is. Trouwens, die negers uit het oerwoud waren echt kannibalen en nog steeds worden we door die uitgekookte negers en socialisten van onze ziel en zaligheid beroofd en afgeperst door belastingen. Kinderattracties associŽren met racisme terwijl de wereld vol misstanden zit. Mensen worden daar boos van en doen doodsbedreigingen.

Haribo maakt snoepjes in alle kleuren, vormen en smaken. Kinderen hoeven er alleen maar van te smikkelen en te smullen. Desondanks wordt het bedrijf dat ook in Nederland levert in Zweden en Denemarken in verband gebracht met racisme. Nemen ze soms alleen maar negerzoenen aan? Hebben ze snoepjes gemaakt van Anton Mussert, Erik Schaap of Joseph Goebbels? Is er reclame gemaakt door leden van de KKK die grijnzend zo'n zakje op hun kop zetten? Niks van dat alles. Juist om racisme te voorkomen, maakten ze een Skipper Mix bestaande uit maskers van drop van allerlei culturen. Iedereen gelijk en niemand buitensluiten. Laat dat nou net het probleem zijn, want Afrikaanse, Aziatische en Indiaanse maskers en gezichten mogen natuurlijk niet gebruikt worden als voorbeeld voor een fucking dropje. Beeld desnoods Adolf Hitler, Plasterk en Geert Wilders af, maar drop dat zwart is, is natuurlijk racisme. Kleuren van levenloze objecten gelijk stellen aan discriminatie op basis van huidskleur. Hoe gestoord is dat?!

Jack Spijkerman maakte tegen Humberto Tan de opmerking dat hij niet alleen donker was, maar ook nog dom. Volledig uit zijn verband gerukt aangezien het een opmerking was die terugkoppelde naar een eerdere grappende opmerking van het slachtoffer in kwestie, maar als grappenmakers vervolgens enkel dat lullige stukje uitzenden, is de rel compleet. Tegenwoordig is het haast gewoon aan het worden dat iemand na het plaatsen van een "verkeerde" opmerking, meteen met de dood bedreigd wordt. Nuanceren? Relativeren? Wel nee, dat is ons multiculturele volkje inmiddels vreemd geworden. Overal ter wereld zien we hetzelfde probleem. Steve Martin moest op de knieŽn voor de gauwgekwetsten na een grap over de spelling van "lasagne". Letterlijk alles wordt door sommige mensen aangegrepen om zich beledigd te voelen. Wat een kut leven moeten die lui hebben. Steeds maar weer een hoge bloeddruk krijgen door wat grappen. Laat die zielige malloten maar janken. De vrijheid van meningsuiting is onbeperkt, wat de overheid ook probeert af te dwingen.

Incidenten die niet zo belangrijk zijn zegt u? Beschouw dit als voorbeelden die een grotere context kunnen duiden. Een context waarin zulke op het oog lachwekkende onzin, overal om ons heen te zien is. Gebeurtenissen die normaal geen aandacht zouden krijgen vanwege het achterlijke gehalte, vormen samen het doemscenario waar we al die tijd voor gewaarschuwd hebben. Een hele nare maatschappij waarin niet meer normaal gedaan kan worden omdat er altijd wel mensen zijn die zich ergens aan storen. Tolerantie? Wel nee, dat woord is enkel van belang als de socialisten weer eens iets willen doordrukken wat u per se moet accepteren; ongeacht de gevolgen. Langzaam maar zeker krijgt de multikul vat op onze samenleving door alles wat we hebben opgebouwd te vernietigen en te vervangen door iets wat wel halal is. Alledaagse zaken die decennia lang vanzelfsprekend waren, worden nu opeens als racistisch gezien. De multikul is als een sluipmoordenaar die zich als kanker verspreidt totdat de schade zichtbaar is en optreden niet meer kan.

Om te voorkomen dat racisme straks enkel gezien wordt als gezanik over snoep en zwarte Piet, trachten allochtonen vormen van klassieke discriminatie aan te tonen. Simpelweg als moslima aanmelden bij een uitzendbureau, geleuter over hoofddoekjes en bij iedere afwijzing of ontslag keihard roepen dat er discriminatie in het spel is. Een 18-jarige moslima luisde een uitzendbureau erin door eerst al bellend van een medewerker de uitspraak te ontlokken dat bedrijven in principe werknemers met een hoofddoek mogen weigeren als dat het functioneren in de weg staat. Om vervolgens de media op te zoeken. Eigenaar Omer Dasguney voelt zich mooi genaaid door die moslimhoer. Mevrouw droeg helemaal geen hoofddoek zodat er helemaal geen probleem was, maar puur op basis van de hypothetische situatie dat ze er wel een zou dragen, deed ze toch maar aangifte. Het leuke is dat ze daarbij een soortgenoot naaide. Dasguney begrijpt er geen fuck van. Hoe kan een moslim dat nu een andere moslim aandoen? Als zij dat nu bij u had geflikt, ja, dan wel.

Trek die theedoek van je bruine rotkop, want geweigerd worden gebeurt niet door het geloof, maar door gedrag. Komen wij solliciteren met een petje op, Lonsdale op onze kleding of een map met daarop het logo van de PVV, dan worden we ook niet aangenomen. Werknemers horen neutraal hun werk te doen. Wat u voorts in uw vrije tijd allemaal uitvreet, is uw zaak. Mevrouw ging echter nog een stapje verder. Deze Zeeuwse troela, Leila Kallal genaamd, vertelt wel vaker leugens. Solliciteren zonder hoofddoek en dan stiekem op het werk proberen te verschijnen met zo'n symbool der onderdrukking om zo het uitzendbureau in diskrediet te brengen is een ding, maar nu moet de politie er ook aan geloven. Volgens haar wilde de politie eerst geen aangifte opnemen en moest ze speciaal met landverrader Zwarte Tinus Ahmed Marcouch terugkomen om aan de politie uit te leggen dat allochtonen de baas zijn. Interessant, als wij aangifte doen van discriminatie op de arbeidsmarkt, bedreigingen door allochtonen en onrechtmatige vervolging, kunnen wij wel de tering krijgen. Dat is pas discriminatie!

Goed, dan voert zo'n mens dus een gesprek met de politie waarin alles wordt bijgelegd en zij, in tegenstelling tot blanken, toch de kans krijgt om nog aangifte te doen. Opgelost? Natuurlijk niet. Dan willen ze ook het onderste uit de kan. Alles en iedereen is racistisch. Alle blanken zijn racistisch. Van de medewerkers van alle uitzendbureaus tot aan alle politieambtenaren. Hup, weer contact zoeken met de media. Typisch gevalletje van een aandachtshoer die vroeger uit de wieg op haar hoofd is gevallen. Ondertussen draait de linkse propagandamachine gewoon door. Bij de politie worden er steeds meer racistische incidenten gemeld, koppen de media. Nogal wiedes. Sinds alles racisme is, kan het aantal meldingen explosief toenemen. Interessanter is de vraag of er tussen al die meldingen daadwerkelijk iets zit wat de moeite waard is om zoveel kabaal over te maken. Dan blijft het angstvallig stil. Racisme is als term onderhevig aan hyperinflatie. Roepen dat iets racisme is, werkt enkel op de lachspieren. Zeer fout en heel gevaarlijk.

De multikul heeft een verderfelijke invloed op alledaagse activiteiten die we in Nederland doodnormaal vinden. Een ondernemer uit Rotterdam, opende een wijnbar. Een doodgewone wijnbar zoals die er zoveel zijn. Lekker wijn proeven en genieten van het leven. Niks aanstootgevends. Gewoon een vrij neutrale inrichting zonder afbeeldingen van varkens, berberapen of ander gespuis te vinden. Zonder rare teksten vol cryptische omschrijvingen en hyperbolen. Ga naar binnen, hang aan de bar en bestel iets te drinken. Net een bruin cafť, maar zonder bruinhemden en met wijn in plaats van bier. Eigenlijk zouden we het niet eens vermelden als er niet iets vreemds aan de hand was, want er is wel degelijk een probleem. De eigenaresse is Marokkaanse. Goed, we leven in een vrij land vol linkse flikkers die de multikul omarmen, dus ook dat zou het punt niet meer zijn. O wacht, Rotterdam is natuurlijk van de moslims. Openlijk alcohol verkopen in een stad die vooral bestaat uit armzalige moslimenclaves, levert anno 2014 doodsbedreigingen op.

Precies stelletje lafhartige politiek correcte randdebielen, als moslims het hier massaal voor het zeggen krijgen, dan betekent dat geen alcohol meer. Ook niet als u toevallig wel ouder bent dan 18. Elou Akhiat veegde zes jaar geleden haar reet af met haar hoofddoek, laat sindsdien haar knappe koppie zien zonder het symbool der onderdrukking en presteert het om een godendrank vol met Allahs verboden lekkernij te verkopen in een plaats waar moslims de dienst uitmaken. Vragen om ellende of vindt het u net als wij achterlijk dat een vrije ondernemer niet eens haar beroep kan uitoefenen? Binnen de dwaze moslimgemeenschappen laten ze weten dat ondernemen niet voor vrouwen is en alcohol verkopen verraad aan de islamitische cultuur is die de doodstraf zal opleveren. Op de website van Metronieuws gingen de moslimfundamentalisten te keer alsof ze van bil gingen met hun kamelen. Gezellige jongens allemaal. Shabir Burhani is een extremist die wraak zweert, maar hij nuanceert wel. Mevrouw Akhiat komt "slechts" in aanmerking voor 50 zweepslagen.

VVD'er Azmani vindt het allemaal verwerpelijk. Zulke praktijken horen niet plaats te vinden in een liberale samenleving. Lekker makkelijk gezegd lamlul. Had de multikul sowieso niet geÔmporteerd. Dan hadden we geen Marokkaanse ondernemers die hier de arbeidsmarkt belasten, geen extremisten die hen weer bedreigen, geen andere idioten die alvast de strafmaat denken te kunnen bepalen en geen Kamerleden die ooit hun loyaliteit aan buitenlandse koningen hebben gezworen. Wilders laat iedereen een poepie ruiken doordat hij op Twitter, los van de nationaliteit van de ondernemer, afstand neemt van doodsbedreigingen. Hiermee heeft Wilders voor de zoveelste keer aangetoond geen racist te zijn en consequent te redeneren. Ras en afkomst maken niet uit zoals wij ook al vaak hebben gezegd. Wat afgekeurd wordt is crimineel gedrag. Waarom neemt de moslimgemeenschap geen afstand van hun hatende geitenneukers? Racisme komt nooit van rechts. Extreem rechts bestaat niet. Degenen die extreem zijn, zijn de misbaksels die voortkomen uit de multikul.

Denkt u heel naÔef dat u vreedzaam met die ellendelingen kunt samenleven door het motto "leef en laten leven" zo toe te passen dat u gewoon geen alcohol duldt in wijken waar veel moslims wonen? Dan maakt u het probleem alleen maar erger. Grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn al gevallen en hun aantal neemt nog altijd exponentieel toe. Straks kunnen we nergens meer alcohol drinken. Alleen maar omdat hun cultuur ons dat verbiedt. Wat zegt u? Daar kunt u best mee leven omdat u de alcohol heeft afgezworen? Stelletje ezelskutten, het gaat allang niet meer om echte belediging of discriminatie. Ook niet om provoceren met een gedraging waarvan bekend is dat de andere cultuur daar niet tegen kan. Kledingwinkel Manzaram in de Haagse Schilderswijk, is op het oog een gewone winkel. Weliswaar Turks omdat wij blanke Nederlanders sowieso geen rechten meer hebben, maar dat terzijde. Bezoekers van de moskee El Islam die tegenover de winkel staat, kregen een harde plasser van de te blote reclameborden en spoten die onder met graffiti.

Reclame-uitingen met knappe jonge vrouwen in luchtige kleding, vormen een belediging voor de islam. Islamitische vrouwen worden massaal ingepakt zodat hun lelijke rotkop niet te zien is mannen er niet opgewonden van raken en als ze nu midden op straat een poster tegenkomen met daarop vrouwen met blote armen, dan raken ze gefrustreerd. Op zich vrij logisch. Hun vrouwen zijn lelijk. Degenen die wel knappe gezichtjes hebben maken zich los van de islam. Nederlandse vrouwen komen er op den duur wel achter wat voor idiote loverboys die Marokkaanse mannen zijn. En van Allah mogen ze zichzelf ook niet aftrekken. Ja, daar zouden wij ook gefrustreerd van raken. Dan maar armen, benen en een te lage decolletť op een reclameposter wegkrassen, dat zal ze leren. U begrijpt al wat hier gaande is. De Schilderswijk bestaat voor een meerderheid uit Turken en Marokkanen die daar hun eigen soortgenoten naaien. Alcohol, kledingwinkels, ontblote delen van etalagepoppen, kermis en de hele mode-industrie: kortom, moslims voelen zich door alles beledigd.

De PVV roept in Den Haag inmiddels dat de Schilderswijk terug veroverd moet worden. We moeten ons niet schamen voor mooie vrouwen op een poster, maar om het gedrag van die berber- en stoephoerapen die kennelijk op hun kleine pikkie getrapt worden door het andere geslacht. Het moet u wel zijn opgevallen dat we links niet horen over zulke incidenten. Op dit punt zitten zij met een cruciale tegenstrijdigheid in hun gedachtegoed. Een dilemma dat onoplosbaar is. Als een blanke mot heeft met een allochtoon is het eenvoudig partij kiezen, maar wat nu als Marokkanen hun eigen soort te grazen nemen? Heel eenvoudig, zulke incidenten worden massaal genegeerd. Interne aangelegenheden noemen ze dat in socialistenkringen. Marokkanen die als het ware eerwraak plegen omdat een van hun soortgenoten in het ongenade is gevallen bij de grote almachtige Allah. Daar bemoeien zij zich niet zo mee. Een verschijnsel dat ons ook opvalt bij alle conflicten die ze in het Midden-Oosten hebben. Allemaal moslimtypes die tegen elkaar strijden.

Des te opvallender is het dat als er een moslim zogenaamd gediscrimineerd wordt, er altijd heel toevallig een slinkse NSB'er bij is die heel goed de weg weet. We zagen dat net al bij die moslima die op hoge poten bij de politie kwam zaniken over dat werkgevers soms geen hoofddoekjes willen. Hup, meteen komt er zo'n rooie hond mee naar het bureau en de aangifte wordt opgenomen. Willen wij aangifte doen tegen moslims of linkse lasteraars, dan worden we gewoon weggelachen uit het politiebureau. Krijgen twee Marokkaanse troela's heibel in de tram, dan is heel toevallig wethouder Pieter Hilhorst (PvdA) aanwezig in de tram. En natuurlijk is daar een slecht opgenomen filmpje met een halfgare mobiele telefoon. Een filmpje waarop uiteraard niet de aanleiding van het conflict te zien is, maar dat achteraf vakkundig is gemonteerd om aan de mensen te kunnen laten zien dat extreem rechts leeft. Met veel bombarie doet Hilhorst alsof hij in elkaar geslagen is en een heldendaad heeft verricht, maar het stelt allemaal geen fuck voor.

Hoogstwaarschijnlijk is dat filmpje gewoon in scŤne gezet door een acteur te nemen als ruziezoeker zodat de PvdA weer positief in het nieuws kan komen. Waarom is er nooit een PvdA'er zichtbaar als wij met de dood worden bedreigd? Als wij onterecht worden vervolgd voor een gedachtemisdaad? Als de politie ons de deur wijst en daarmee zijn wettelijke plicht verzaakt om aangiften op te nemen? Of zijn wij het inferieure ras ten opzichte van moslims? Misschien is de verklaring simpeler. Soort zoekt soort en kakkerlakken zitten graag in het donker. Overigens geven zulke incidenten wel aan dat extreem rechts hooguit betekent dat zo'n linkse drol een klein tikje krijgt, terwijl extreem links meteen kogels en het hakmes ter hand neemt als iemand een onwelgevallige mening heeft. Erg eng. O ja, net als die man in het filmpje wil laten doorschemeren wat er aan de hand is, lijkt er geknipt te zijn in de opname. We zeiden al, Zwarte Tinus is als NSB'er altijd aanwezig met zijn boekje. "Hiermee zal ik ze krijgen! Hiermee zal ik mijn loyaliteit aan de bezetter kunnen tonen."

Anekdotisch "bewijs" is een populair middel van links gespuis om zogenaamd aan te tonen dat er heus nog wel echte vormen van racisme bestaan. Gebaseerd op de socialistische definitie dat alleen zwarten door racistische blanken gediscrimineerd kunnen worden, maar nooit andersom. "Racisme is overal!" roept Funs Elbersen als bestuurslid van Volkert DWARS / GroenLinks. Conducteurs die het feit benoemen dat een lichtgetinte agressief werd, een Turkse die de verzekering probeerde te tillen en daardoor minder kreeg en twee homofielen die uit elkaar werden gehaald in een discotheek. Racisme en wel net zo erg als in de oorlog. Ja, zo kunnen wij het ook, maar wij hebben wel de echte feiten over hoe het echt zit. Ziet u een Roma-familie rondlopen met een kinderwagen? Dan zijn het hoogstwaarschijnlijk professionele dieven die dat ding speciaal geprepareerd hebben om de winkels leeg te kunnen roven. Detailhandels willen zelfs een verbod op kinderwagens omdat allochtonen ze zo vaak gebruiken om te stelen.

Een 15-jarige jongen zat in Amsterdam-Zuidoost rustig zijn vele zonden te overdenken totdat er een neger kwam aanlopen. Meteen trok die creool zijn mes en bedreigde de jongen met de dood. Spullen afgeven anders met een doorgesneden keel op straat liggen. De buit was een ketting en een telefoon. Dat is pas racisme, want die nikkers beroven nooit hun eigen soort. Haarlem op klaarlichte dag. Twee jongens van 14 en 16 liepen op straat toen ze door een donkergetinte man met een capuchon werden bedreigd om hun smartphone af te geven. Beter bouwt u een explosief in als boobytrap die het liefst pas afgaat op het moment dat ze uw telefoon aan hun oor houden. Nieuwegein was het terrein waarop 5 nikkers een jongen van 16 en een meisje van 11 van hun fiets trokken. Het meisje kon wegkomen; de jongen werd mishandeld en beroofd. Dacht u soms dat u veilig was in de wat onbekendere steden? Denk opnieuw! In een links-fascistisch klimaat waarin snoep al racisme kan opleveren, zijn dit zeker voorbeelden van racistisch geweld tegen blanken.

Media zijn overwegend links en berichten niet graag over allochtonen die autochtonen discrimineren. De heersende leer is immers dat alleen zwarten en moslims gediscrimineerd kunnen worden. Hordes moslims die een quenelle (een soort Hitlergroet) doen tegen Joden en in voormalige concentratiekampen? Linkse websites schrijven daar niet over. Ontkennen, bagatelliseren en de boel negeren zodat u geen argwaan krijgt door wat er echt aan de hand is. AT5 pronkt openlijk met vacatures waarin met zoveel woorden staat dat ze alleen zwarten aannemen om discriminatie te bestrijden. Jawel, tegen discriminatie zijn en dan discrimineren. Dat is zoiets als roepen dat Hitler slecht was en zelf vernietigingskampen willen bouwen. Bontkraagjes en negers probeerden ondertussen in Hoorn een goede slag te slaan door te gaan inbreken. Sowieso gaan er golven van inbraken door het hele land met als dader allochtonen. Beverwijk is de schuilplaats van lichtgetint gespuis dat u middels geraffineerde babbeltrucs juwelen en sieraden afhandig maakt.

Overweging.

Echt vormen van racisme en discriminatie zijn uitermate verwerpelijk, laat daar geen misverstand over bestaan. PVV'ers en andere rechtsdenkenden die maatschappelijk worden gediskwalificeerd, uitgekotst, bedreigd en vervolgd enkel en alleen omdat ze een mening hebben waar de politiek correcte elite geen antwoord op heeft, is een misdrijf tegen de menselijkheid. De multikul financieren waardoor we opgescheept zitten met honderdduizenden criminelen uit het noorden en het oosten, is landverraad dat wat ons betreft bestraft wordt met levenslange celstraffen en de doodstraf. Een harde straf voor een hard misdrijf, want wat het allemaal nog duizend keer erger maakt is die hypocriete schijnheilige en typische grijns van PvdA'ers die weten dat zij medeplegers zijn en desondanks keihard in uw smoel zeggen dat u degene bent die discrimineert als u door die zwarte neanderthalers bent overvallen. Blijkbaar is de definitie van racisme aan een nog ergere hyperinflatie onderhevig dan het socialisme en hebben zij dat niet meer in de hand.

Minister Asscher (PvdA) van Socialistische Zaken noemt discriminatie een hardnekkig probleem en roept dat het zo snel mogelijk moet verdwijnen. Hij is een beetje een nationaalsocialist uit de jaren '40 die, als hij op zijn verantwoordelijkheden wordt gewezen, de activiteiten van de bezetter in woord afkeurt, maar het achter de schermen gewoon financiert. Nogal schijnheilig, want wie gaat kijken naar wat hij onder discriminatie verstaat (als voorbeeld noemt hij "ouderen" van 50 jaar die werden afgeschreven) is het niks anders dan verkiezingsretoriek. Uit onderzoek zou gebleken zijn dat minstens een kwart van de Nederlanders regelmatig discriminatie ervaart, maar voorts gaat artikel over zielige allochtoontjes. Etnische achtergrond en leeftijd worden genoemd als voornaamste discriminatiegronden, gevolg door sekse en geloof. Geen woord over discriminatie op politieke gezindheid. Discriminatie op politieke gezindheid omvat alle beroepsverboden die direct en indirect worden uitgedeeld aan mensen met een te rechtse mening.

Ooit eens ontslagen omdat gebleken is dat u links stemde? Wel als u PVV stemt. Ooit eens massaal zwart gemaakt op internet vanwege een zwarte huidskleur? Wel als u blank bent en rechts denkt. Afgewezen op een kenmerk dat er niet toe doet? Hoe vaak? Een keertje? Twee keer? Drie keer? Onze beheerder honderden keren. Ja, er zijn een handjevol racisten die geen zwarten aannemen, maar 99 % van al die schijnheilige linkse blanken en zwarten, nemen ons ook niet aan. Zeker niet als ze het bestaan van onze meningen kennen. Een vorm van discriminatie die 1000 maal erger is omdat het ook 1000 keer voorkomt. Bij dezelfde personen wel te verstaan. Maar ach, het zijn voor links enkel de Marokkanen die extra in de gaten worden gehouden door de politie. Niet omdat meer dan de helft van de jonge Marokkanen ook in aanraking komt met de politie, want dat mogen we niet zeggen. Dat wij geschaduwd worden ook niet. Al die linkse imbecielen willen niet dat echte discriminatie stopt. Het enige wat zij willen is dat hun achterban in hun zielige positie blijft zodat ze uit dankbaarheid links stemmen.

Zou racisme echt wereldwijd een probleem gevonden worden, dan hadden mensen wel gezamenlijk een vuist gemaakt tegen juist die vormen van discriminatie die in het dagelijks leven ernstige schade toebrengen. Dan zouden ze niet zeiken over attracties in pretparken, snoepjes en een moslima die vanwege haar eigen gedrag niet is aangenomen. Samen zouden we een vuist kunnen maken om echt schadelijk gedrag een halt toe te roepen. Wat ons betreft zonder aanzien des persoons. Of zoals Wilders deed: afstand nemen van geweld ook als het slachtoffer een Marokkaanse was. Het gaat immers niet om kritiek te leveren op mensen op basis van hun ras, huidskleur, afkomst of geloof, maar om (crimineel) gedrag af te wijzen. Om te beginnen eisen we dat racisme van blanken wordt erkend als misdrijf net zoals racisme van allochtonen nu behandeld wordt. Wij willen ook aangifte kunnen doen en hebben ook rechten. Voorts pleiten we voor hervormingen op de arbeidsmarkt die mensen op objectieve gronden aanneemt in plaats van op persoonlijke voorkeuren.

Bagatelliseren van discriminatie van ons blanke volk moet strafbaar worden en gedachtemisdaden moeten uit de wet verdwijnen. Oeverloos gezeur over zaken die klaarblijkelijk bedoeld zijn om beetje bij beetje onze cultuur, manier van leven en tradities aan te vallen, moeten worden tegengegaan. Vergeet vooral niet dat allochtonen hier te gast zijn en gasten hebben nu eenmaal niks te zeggen over hoe u uw woning en land inricht. Houden zij niet van uw voorkeuren? Vinden zij uw eten smerig? Kunnen zij niet kijken naar een blote arm? Staat uw muziekvoorkeur ze niet aan? Of krijgen ze een slappe als u alcohol drinkt? Prima, dan rotten ze maar op. Dat heeft niks met racisme of discriminatie te maken. Dit is wel ons land en van alle type incidenten waar we er een aantal van hebben genoemd, bestaan er honderden. Langzaam maar zeker kunt u niks meer doen en dat moet te allen tijde worden voorkomen. Stik maar met die linkse propaganda, counter speech en new speak. Wij weten wie er echt gediscrimineerd worden en zullen dat bestrijden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.