Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

728 # Zing een allochtoontje lager #
Gepost door Misdefinitie op 26-01-2014 om 23:49.
Het mislukte experiment van de multicriminele samenleving (waarna allochtonen krioelen, werpen en parasiteren in plaats van het land van enig nut te zijn) geheel op conto van de linkse partijen zoals de PvdA te schrijven, is echt doodeenvoudig. Sinds de jaren '60 hebben zij niks anders gedaan dan alle grenzen wagenwijd openzetten en alle nieuwkomers met open armen te ontvangen om zo hersenloos stemvee te creŽren voor de socialistische maakbaarheid. Geld van hardwerkende Nederlanders werd afgepakt om deze flauwekul te faciliteren en de linkse geldhonger om het buitenlanders naar de zin te maken is nooit te stillen geweest. Met als resultaat een torenhoge staatsschuld die we voor een nieuwe apocalyps nooit zullen afbetalen. Wie kritiek had werd maatschappelijk gediskwalificeerd en net zo behandeld als een derderangs pedofiel. Succes hebben met weblogs, politiek of ondernemerschap wordt onevenredig zwaar bestraft. Nu al die wereldvreemde linkse imbecielen doorkrijgen dat het monster dat ze gecreŽerd hebben ook hun zal treffen, huilen ze krokodillentranen.

Alles moet weg!

Grote paniek bij de grachtengordelelite, want het wetenschappelijke kwaad van socialistisch regeringsbeleid (WRR) voorspelt een nieuw multikuldrama als de invasie van Roemeense en Bulgaarse kloothommels doorgaat. Potverdorie, alle afvogelende linkse apenkoppen, hoezo nieuw drama? Is de voortreffelijke integratie van Marokkanen, Turken, Antillianen en Surinamers dan mislukt? Onmogelijk, na 60 jaar ontkennen, bagatelliseren en het belachelijk maken van die armzalige rechtse flikkertjes die alleen maar racistische taal willen uitslaan, is dat bericht niet te verteren voor de gemiddelde socialist. Zij zijn immers sociaal en wilden alleen maar goed doen. Nog meer buitenlanders toelaten door de grenzen wagenwijd open te zetten, is toch alleen maar een zeggen voor het zetelaantal land? Die akelige rechtse rakkers moeten niet zo zeiken. O wacht, het is de eigen WRR die het zegt. Wat nu gedaan? Zie vol ongeloof hoe de socialisten kronkelen om hun gastarbeidersleugen nieuw leven in te blazen terwijl u kunt zien hoe ze u besodemieteren.

Om het geheel in perspectief te plaatsen, maken we een uitstap naar de dwaze geschiedenis van de rode gastarbeiders. "Gastarbeider" is net als allochtoon en cultuurverrijker gewoon een linkse term die de ware aard van criminele parasieten moet verbergen. Men heeft u met die term tientallen jaren misleid. Dat begon al met het eerste deel "gast" van dat woord. Hiermee suggereerde men dat de bevolking niet zo moest zeuren en zich geen zorgen hoefde te maken, want een gast behoort zich immers netjes te gedragen en zal slechts tijdelijk in het land verblijven. Zodra duidelijk werd dat de bevolking zich in de luren liet leggen door deze uitleg, hebben de socialisten echter de zieligheidsindustrie opgericht die elke keer als die lui moesten worden uitgezet, weer een ander smoesje bedachten. Oorlog, honger, marteldood, vervolging en meer van dat soort leugens die aantoonbaar niet (meer) kloppen. Uiteindelijk heeft men, toen hun verhaaltjes niet meer geloofwaardig waren, de term "arbeider" zo uitgelegd dat wij het zelf wilden.

Marokkanen en Turken zouden in de socialistische versie van het verhaal met opzet door ons hierheen zijn gehaald omdat hier werk in overvloed was en wij als rijken de vieze karweitjes niet meer wilden opknappen. Wederom een grove leugen. De werkloosheid is nooit 0 geweest. Wij hebben altijd werkloosheid gekend en het is volstrekt ongeloofwaardig dat links ons vertelt dat mensen liever zelf werkloos zijn en Marokkanen binnenhalen dan gaan werken. Door deze leugen echter stelselmatig vol te houden, is het vanzelf een feit geworden. Na tientallen jaren waren de critici inmiddels opgeruimd, aan lager wal geraakt of maatschappelijk gediskwalificeerd. Naar dat handjevol rechtse webloggers met een strafblad wegens gedachtemisdaden, hoeft ook niemand te luisteren. "Dat zijn gewoon boeven," aldus de linkse kliek. Op een gegeven moment begonnen zij te roepen en te eisen dat hun verhaal de waarheid zou zijn. Bij gebeurtenissen in een ver verleden, is het menselijk geheugen immers zo onbetrouwbaar dat alleen de versie van de overwinnaars geldt.

Alle argumenten worden zo van tafel geschoven en wie toch kritiek had, kon eenvoudig als racist worden weggezet. Wat voor monster zou anders mensen willen wegsturen die het zielig hebben in hun thuisland? Wel, die linkse relnichten zijn weer eens vergeten dat de geschiedenis zich altijd herhaalt en wel op een moment dat wij met z'n allen kunnen zien wat voor leugenaars zij zijn. Roemenen en Bulgaren bestormen sinds 2004 op dezelfde stormachtige wijze als de Marokkanen en Turken ons land. Thans zijn er meer dan 340.000 Oost-Europeanen in ons land; qua populatie nog meer dan de zandnegers. Sinds ze zulke aantallen bereiken, komt er ook een stroom berichten op gang waaruit blijkt dat zij, net als Marokkanen, oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Nu komt de WRR zijn zorgen uiten over een nieuwe ramp met gastarbeiders. Wat klopt er hier niet? O ja, ze worden hier niet met onze toestemming gebracht. Het Nederlandse volk dat buitenlanders massaal omarmt omdat ze zelf te beroerd zijn om te werken? Sodemieter op! De werkloosheid is hier extreem hoog.

Meteen draaien de minimalistische hersentjes van die socialistische oetlullen op volle toeren. Wat nu gedaan? Nu mensen met eigen ogen kunnen zien dat de werkloosheid hoog is en iedereen graag elke baan wil aanpakken die er is, werkt de aloude leugen niet meer. Prompt komen ze met een nieuwe term op de proppen: arbeidsmigratie. Men maakt zich zorgen over de arbeidsmigratie! Lul maar raak jongens, maar slagroom op een drol spuiten maakt voor ons echt geen moorkop. Feit is dat al die allochtonen hier binnenkomen via de grenzen die door de linkse partijen wagenwijd zijn opengezet. Dat was in de oorlog zo toen we zogenaamd binnen 5 dagen capituleerden voor de nationaalsocialisten. Dat was in de jaren '60 en '70 zo toen we capituleerden voor de invasie van de islam. En dat is heden ten dagen nog steeds zo. Maar goed, wij zullen niet kinderachtig doen. Nu links schuld bekent, is het tijd om te straffen. Toen in 1945 na jaren duidelijk werd dat de socialisten een ramp hadden veroorzaakt, werd er levenslang en de doodstraf geŽist.

Zo simpel moet het zijn. Als een misdadiger op een gegeven moment uit angst voor nog zwaardere straffen bekent en toegeeft, dan moet hij alsnog zijn straf krijgen voor wat hij gedaan heeft. Verdere straf kan pas achterwege blijven als hij zijn straf ondergaat en nooit meer recidivist wordt. "Ho wacht eens even," roept links, "wanneer wij spreken over een nieuwe multikulramp, dan bedoelen we natuurlijk niet het feit dat Marokkanen, Turken en nu ook Bulgaren en Roemenen, oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. We bedoelen daarmee niet dat we het een ramp vinden dat zij u dagelijks beroven, bespugen, verkrachten en terroriseren. We vinden het ook geen ramp als critici worden vervolgd en kapot worden gemaakt. Evenmin vinden we het een probleem dat de staatsschuld nog elke dag oploopt omdat wij de multikul aan het faciliteren zijn. Kom op, dan denken jullie teveel als normale mensen." Links vindt niet de criminaliteit, schulden en andere ellende een ramp, maar vindt het een ramp als hun achterban niet genoeg verdient!

Ziet u wel, u heeft het gewoon verkeerd begrepen. De socialisten hebben geen wroeging over wat ze hebben aangericht. Hitler had ook echt geen spijt van de gaskamers, maar vond het wel een ramp dat het socialisme niet meer verder kon leven in de gestalte die hij eraan gegeven had. Men overweegt dat er vooral laagopgeleide Roemenen en Bulgaren naar ons land komen. Die zijn volgens links zo kwetsbaar dat ze makkelijk uit te buiten zijn met een te laag salaris. Dat kan natuurlijk niet. Het feit dat de komst van die Oost-Europese faggots allerlei criminele bendes zijn meegekomen die overal in Nederland proletarisch winkelen bij ondernemers die het toch al zo zwaar hebben, is niet van belang. Dat zij met opzet naar Nederland komen om te parasiteren van onze uitkeringen en daarnaast eventueel Nederlandse werknemers eruit concurreren door ver onder het minimumloon zwart te werken, vinden zij ook geen probleem. Dacht u werkelijk dat de PvdA, al is het maar in aanloop van verkiezingen, tot inkeer zou komen en die criminelen terug zou sturen?!

Laten we elkaar niet langer voor de gek houden. Iedereen weet dondersgoed dat de meerderheid van de allochtonen crimineel is of op een andere manier ons land tot last is. Dat is simpelweg te verklaren doordat enkel laagopgeleid tuig de oversteek maakt naar ons land. Een nette buitenlander die normaal werkt en zijn leven opbouwt in eigen land, zal voor geen goud vertrekken. Er heerst immers geen oorlog in de landen waar de meeste allochtonen vandaan komen en dus is het best lekker vertoeven. Tenminste voor normale mensen. Het tuig dat daar uitgekotst wordt, komt hiernaar toe met maar 1 doel: alles leegzuigen als bloedzuigende muggen. Voor partijen als de PvdA zijn deze mensen ideaal. Normale mensen stemmen niet links met Hitler, Stalin, Mao en al die socialistische dictators en tientallen miljoenen doden nog vers in het achterhoofd. Die leeghoofdige nieuwkomers wel zolang ze maar veel krijgen. De PvdA roept nu krampachtig dat het anders moet, maar het zal u niks verbazen dat ze gewoon weer hetzelfde doen als altijd.

Asscher (PvdA) durft na meer dan 60 jaar internationaal-socialisme eindelijk te zeggen dat we een probleem hebben, maar verstaat onder probleem iets heel anders dan wij. Hij doet alsof hij blij is met het rapport. Eindelijk is er eens een "deskundig" instituut dat op zijn hand is dat het zegt. Eindelijk kan de discussie gevoerd worden, want, aldus Asscher, de discussie ging teveel over de vraag of er Łberhaupt wel een probleem was en of Asscher wel de juiste woorden kiest. Wel, oplettende lezer van Misdefinitie, dit moet u toch wel erg bekend en lachwekkend in de oren klinken. Een linkse rat die bezwaar maakt tegen het drogargument dat een vermeende verkeerde toon van een tekst, de auteur diskwalificeert. Mogen we even hard lachen? Die debiele linkse gasten hebben echt geen hersens. Al 10 jaar krijgen wij van links te horen dat we niks voorstellen vanwege de toon, maar nu draaien ze het om?! Kom nou, het zijn al meer dan 60 jaar de linkse partijen geweest die tot nu toe niet wilden discussiŽren omdat er volgens hen geen probleem is.

Hebben ze de echte problemen dan nu wel erkend? Natuurlijk niet. Hadden ze nou gezegd dat ze al die jaren doof en blind waren voor het criminele gehalte van veel allochtonen, dan had de opmerking nog enigszins hout kunnen snijden, maar dit is gewoon triest. Is de minister dan eigenlijk bereid het enige juiste te doen, namelijk de grenzen dichtgooien? Als hij werkelijk het licht heeft gezien en daaruit een argument denkt te destilleren waardoor u weer PvdA moet stemmen, waarom heeft hij dan niet voorkomen dat die lui per 1 januari 2014 hier massaal naar binnen kunnen? "Afspraak is afspraak," zegt Asscher. Ja ja, als hij voor de oorlog beloofd had om een concentratiekamp te bouwen, had hij dan na zijn inkeer de bouw stop laten zetten of pas als hij de doodstraf tegen zich hoort eisen? Wat een belachelijke bullshit. Wanneer hij zich oprecht zorgen zou maken over ons land, dan had hij alles gedaan om het te stoppen. Asscher doet alsof de problematiek waar Nederland mee kampt hooguit een onbeschermde arbeidsmarkt is. Wat een naÔeve verneukerij.

Een PvdA'er zal nooit toegeven dat er voornamelijk laagopgeleide boeven uit het buitenland komen; daarom ageert hij maar tegen werkgevers. Werkgevers zouden gebruik maken van schimmige constructies om Bulgaren uit te buiten. Asscher wil dit gaan oplossen door meer controles te laten uitvoeren en werkgevers extra hoge boetes te geven. Onzin, als de kat niet op het spek gebonden zou worden voor werkgevers die de wanhoop nabij zijn omdat ze worden uitgeknepen door de overheid, dan hadden we dit probleem niet. De logica van links is eerst hordes allochtonen over het land storten, dan miljarden euro's verspillen om de daardoor veroorzaakte problemen op te lossen, dat geld voorts bij de werkgevers halen en als iedereen berooid is en uit wanhoop maar goedkope zwartwerkers aanneemt, er ook nog eens een boete overheen gooien. Wat werkgevers doen is niet goed, maar waarom toch zo'n situatie creŽren? Grenzen dicht voor alle allochtonen. Een probleem dat er niet is, kan immers ook niet nog eens voor problemen zorgen.

Eerst miljarden weggooien om een kanslozenkaravaan binnen te laten en dan weer de portemonnee trekken om controles te betalen: zoiets achterlijks kan enkel van die linkse kuthonden komen zonder enig realiteitsbesef. Dat geldt ook voor de tweede interpretatie die Asscher doet vanuit het rapport van de WRR. Nederland zou namelijk zelf de problemen hebben veroorzaakt door de doorgeschoten flexibilisering van de arbeidsmarkt. Tijdelijk contracten, nulurenmeuk en ZZP'ers, hebben de markt kwetsbaar gemaakt, aldus de PvdA'er. Krijg nou wat, het ontslagrecht is godverdomme versoepeld door toedoen van Rutte 2. Dat klote kabinet waar de PvdA ook bijhoort. Zij zijn degenen die het heel makkelijk hebben gemaakt om uw baan te verliezen om vervolgens zelf uitgebuit te worden met die verschrikkelijke tijdelijke contracten. Asscher stelt dat er een wet aankomt ter reparatie, maar ze hadden er vanaf moeten blijven. Bizar, al meer dan 60 jaar zet links de grenzen open, saboteert elke tegenactie en roept vervolgens dat we het zelf gewild hebben.

Ja, de Holocaust hebben we ook zelf gewild. Iets met vrijwillig NSB stemmen, rancuneuze aanbrengers aka MDI en het Toetsingsarrest uit 1942, maar hey, er is achteraf toch niemand die zo'n filosofie nog aanhangt? De meerderheid heeft continu links lopen stemmen de afgelopen decennia. Een meerderheid die helaas te dom is om te kakken en feitelijk wilsonbekwaam is omdat ze de consequenties van hun handelen niet kunnen inzien. Laat staan dat ze het willen aanvaarden. Zeg eens, als die zorgen zo oprecht zijn van die rode rakkers, waarom dan niet ingrijpen? "Mag niet van Europa," stelt Asscher, "Europa ontkent altijd de problemen of zegt dat het er nu eenmaal bij hoort." Interessant, is dat niet heel toevallig altijd het verweer van links als wij erop wijzen dat islamieten een oligopolie aan criminaliteit hebben samen met andere buitenlandse groepen in Nederland? Ontkennen is echt typisch links. Europa is een socialistisch gedrocht. Bedacht en verkracht door links. Het nieuwe Derde rijk. Als het dan zo kut is, waarom er dan niet uitstappen?

Bij die socialisten hebben we altijd het idee dat ze continu in een trip leven waarin ze over de mooie wegen van Adolf Hitler rijden, het regime ondersteunen en zelfs medeplichtig zijn, maar het alleen maar afwijzen voor de show en de zetels. Nooit echt afwijzen natuurlijk, want het rijdt wel erg lekker. "Ja ach, die stank van de vuilverbrandingsovens is wat vervelend. Dat baart zorgen. Maar goed, enkel als hun medeplegers te weinig betaald worden hoor. Criminaliteit? Onmenselijke omstandigheden? Grove misstanden? Misdaden tegen de menselijkheid? Ach, dat bestaat niet. O ja, maar als Europa gaat ontkennen wat wij vervelend vinden, is ontkengedrag niet zo goed hoor." Heel schijnheilig doet Asscher alsof we niet naar een Europa moeten gaan dat Nederland ziet als afvalputje en waarin we in heel Europa hetzelfde karige loon verdienen. Ja dag, is dat niet juist waar het socialisme om draait? Lachen met die rode imbecielen. Tientallen jaren strijden naar nivellering en iedereen even arm, maar als het eenmaal zo ver is gaan jammeren.

Inmiddels moet u al buikkrampen hebben gekregen van het lachen, maar het gaat nog verder. Asscher vindt dat een van de fouten die we met gastarbeiders hebben gemaakt, de gedachte is dat ze ooit weer terug gaan. Whoehahaha, domme uitgekakte luldebehanger! Het was geen gedachte, het was een belofte van links om zo het volk rustig te houden. Had dit 60 jaar eerder gezegd en er was een burgeroorlog gestart. Na de oorlog wilde immers niemand ooit meer een bezetting van buitenlanders meemaken. Zeker niet als die buitenlanders, niet heel toevallig, net zulke homo- en jodenhaters waren als de nazi's. Of dacht u soms dat het toevallig was dat zowel moslims als Oost-Europeanen een hekel hebben aan Joden? Toeval bestaat niet. De vijand bestond toen en nu uit socialisten. Links is de ergste vorm van kanker die de mensheid ooit heeft gekend. Alsof wij ooit akkoord zullen gaan dat allochtonen hier blijven. Alles moet weg! Zeker nu links gewoon heeft toegegeven ons al die tijd besodemieterd te hebben, hoeft dat niet netjes te gebeuren.

Met een stalen gezicht vertelt Asscher er nog bij dat we, juist omdat we "dachten" dat ze terug gingen, nooit in ze hebben geÔnvesteerd. Proest, massa-immigratie kost nu nog steeds minstens 8 miljard per jaar. We hebben zeker een bedrag zo groot als onze staatsschuld aan die klote allochtonen verspild. Met andere woorden: zonder massa-immigratie geen staatsschuld en u weet, zonder die schulden konden we allemaal stoppen met werken op ons 40ste en hadden we gratis zorg en onderwijs, maar goed, jullie linkse debielen kozen liever voor dat criminele tuig. We moeten ze maar allemaal een idioot participatiecontract laten tekenen volgens links, dat zal ze leren. Nu stelen ze vast nooit meer. Over dat de grenzen steeds wagenwijd worden opengezet, mogen we niet spreken. "Want," aldus Asscher, "als de grens dicht is kunnen ze nog steeds illegaal binnen." Ja, maar dan stellen we illegaliteit strafbaar. Bewapende grensbewaking, gijzeling, deportatie en het afschaffen van elke vorm van toeslag of uitkering voor allochtonen zijn betere oplossingen.

Opmerkelijk is dat wij met de criminaliteit, verdringing op de arbeidsmarkt, diplomafraude en andere ellende met allochtonen zitten, maar dat links er toch elke keer weer een dagtaak van maakt om erop te wijzen dat niet wij maar de allochtonen de slachtoffers zijn. Hoogleraar Sociologie Godfried Engbersen vindt dat Roemenen het slachtoffer zijn van vooroordelen, vooral als ze laagopgeleid zijn. Ten onrechte zouden ze volgens hem in verband worden gebracht met de rondreizende criminele kanslozenkaravaan en daardoor in het migratiecircuit terecht komen alwaar ze hooguit zwart werk krijgen. Zijn ze wel hoogopgeleid, dan worden ze wel meteen door werkgevers aangenomen. Drie dingen vallen ons op. Het slechte imago van Roemenen en buitenlanders in het algemeen, is niet veroorzaakt door vooroordelen. Het is een feit dat vooral kansarme criminele buitenlanders de weg naar Nederland snel weten te vinden. Buitenlanders op zich zijn al per definitie slecht nieuws in een land dat vergeven is van de misdadigers. Of ze zelf nu boeven zijn of niet.

Druppels water zijn individueel niet slecht, maar als er miljoenen liters aan onschuldige druppels door uw huis stromen, is dat wel slecht. Zo is dat met allochtonen ook. Miljoenen allochtonen in hun eigen land vinden we geen probleem. Komen ze hier, dan zijn ze wel een probleem ongeacht of er goede bij zitten of niet. Voorts valt ons op dat Godfried stelt dat hoogopgeleiden wel meteen worden aangenomen. Wij zijn hoogopgeleid en worden ook niet meteen aangenomen. Sterker nog, als we een verkeerde mening over islamieten hebben, dan worden we zelfs ontslagen. Ongeacht alle grondwetten die ons zouden moeten beschermen. Wij zijn ook geen criminelen, maar worden wel als nazi's behandeld terwijl we nog geen gaskamer hebben kunnen bouwen. Shit happens, zeggen ze dan, maar als een buitenlander geen baan krijgt, is het opeens een groot probleem. Nederlanders krijgen toch ook niet zomaar een vaste baan? Nederland moet godverdomme eens ophouden om te doen alsof elke kansloze buitenlandse dwaas die geen goede baan krijgt, onze schuld is.

Onder het mom van "iedereen moet meedoen" en "er is geen geld geÔnvesteerd", zegt de PvdA u toe dat ze ook de komende 60 jaar gewoon doorgaan met dezelfde fouten maken. Zo gaan er nog meer miljarden naar kansloze projecten die de zogenaamde integratie moeten bevorderen. Is nooit gelukt en heeft enkel tot grote schulden geleid, maar die koppige loempiapijpers willen niet luisteren. Men zorgt voor allerlei projecten waaraan buitenlanders kunnen meedoen, maar wanneer gaan ze nu eens iets doen voor ons eigen volk dat massaal naar de voedselbank moet? Uitbuiting is lulkoek. Als Oost-Europeanen echt in zulke erbarmelijke omstandigheden terecht zouden komen in Nederland, dan zou dat allang groot nieuws zijn onder de Bulgaren en zouden ze allemaal wegblijven. Ze komen echter vrijwillig, dus blijkbaar valt het allemaal wel mee en verdienen ze onder het minimumloon nog steeds meer dan in hun eigen land. Een zogenaamd uitgebuite allochtoon vangt naast zijn loon ook nog gratis onderdak, toeslagen, subsidies en uitkeringen. Dat willen wij ook wel.

Blijf lekker in uw eigen land als u hier zo uitgebuit en gediscrimineerd wordt. Voor hen is Nederland Luilekkerland gewoon een vrije gok. Ze krijgen het altijd beter en zo niet, dan kunnen ze weg. Wij kunnen echter nergens heen. Nadat links met hun allochtonen ons land kapot hebben gemaakt, kunnen wij ons alleen nog dood werken om alle belastingen op te hoesten om dat te financieren. Wist u dat u met een modaal salaris en 45 jaar werk, eigenlijk twee miljoen euro heeft verdiend? Vergelijk voor de lol eens uw saldo op de bank met dat bedrag. Het verschil dat u niet heeft, heeft u betaald aan belastingen voor kanslozen. Nu vragen wij u: vond u het betalen van bijna 1,5 miljoen euro aan belasting de moeite waard voor criminele allochtonen of bent u nu eindelijk eens bereid om naar de verstandige rechtse kant te luisteren om hier een einde aan te maken? Wij vrezen dat u weer gaat inslapen namelijk. Ziet u niet in dat links nog steeds pogingen onderneemt om zoveel mogelijk potentiŽle stemmers te importeren?

Naar Nederlandse begrippen zijn we gewetenloze racisten als we wijzen op alle ellende die we hier hebben met buitenlanders, maar in het buitenland zelf worden allochtonen kort gehouden. Veel landen komt u niet in zonder visum en die krijgt u enkel verstrekt als u tijdelijk blijft of kan aantonen werk en huisvesting te hebben. Aangezien dat vrijwel onmogelijk is voor iemand van buiten, blijft het lekker rustig. Kijk om u heen en merk op dat landen met een streng beleid omtrent het toelaten van allochtonen, het op alle vlakken tien keer beter doen dan wij. Voorts worden er harde eisen gesteld. Krijgt u daar geen werk? Jammer dan, rot maar op naar uw eigen land, want op onze kosten krijgt u niks betaald. Iedereen accepteert dat en niemand is dan een racist. Alleen wij laten over ons heenlopen door die uitgekookte dwazen in de linkse regering. Wij hebben onze cultuur verkwanseld voor die "verrijking". Allochtonen zijn nooit een verrijking geweest. Voor geen enkel land. Het zijn louter roofkolonisten gefaciliteerd door socialisten.

Nog een keertje lachen? Let even op hoe de linkse kliek redeneert. Willen we niet de werkgevers de schuld geven van het feit dat kanslozen vrijwillig zwart komen werken voor een schijntje, dan is dat volgens Krapuul net zoiets als tegen een verkrachte vrouw zeggen dat ze er zelf om gevraagd heeft. Nee, dat is zoiets als je vrijwillig als heroÔnehoertje aanbieden en achteraf gaan janken dat het uitbuiting is omdat prostituees in een chique bordeel meer verdienen. Verkrachting is niet vrijwillig, maar ach, dat zullen die idioten nooit snappen. Verder roepen ze dat internationale samenwerking te snel van de hand wordt gewezen omdat dat heulen met de vijand zou zijn. Maak er maar een karikatuur van, maar die zogenaamde linkse samenwerking heeft ons enkel het gedrocht van de EU opgeleverd dat de problemen juist heeft veroorzaakt. Ontkengedrag links niet vreemd. Gemeenten zouden helemaal geen invasie zien. Typisch de bewijs-ontkenreeks. Als we geen 6 miljoen lijken kunnen laten zien, dan is het volgens links een feit dat ze niet zijn vermoord.

Zondebok zoeken noemen zij dat, daarbij typisch verwijzend naar hun versie van waarom WO-II is begonnen. Ja dag, over Marokkanen en Oost-Europeanen heersen heel wat vooroordelen, maar zij zijn toch degenen die stelen? Dat gemeenten vol linkse ambtenaren het niet willen registreren, zegt ons niks. Nederland zou een van de rijkste landen ter wereld zijn. Moeten wij serieus op zulke pierpraat ingaan? We hebben verdomme 400 miljard aan schulden. Wie schulden heeft is niet rijk, maar die wereldvreemden zien schulden maken als ultieme rijkdom. Met retoriek trachten zij zich te redden. Alsof het gaat om de grenzen te sluiten voor negers en communisten. Alsof Blood & Honour deel uit maakt van de rechtsrealistische intellectuelen. Alsof het idee dat er vroeger negers in Europa woonden te maken heeft met crimineel gedrag nu. Alsof een hogere straf voor examenfraude discriminatie van alle moslims betekent. Linkse ratten, luister goed. Als er ook maar 1 reden belangrijk was voor wat voor oorlog dan ook in de geschiedenis, dan is het wel het feit dat jullie achterlijke mongolen zijn die niet voor rede vatbaar zijn en enkel de taal van geweld snappen.

Overweging.

PvdA'ers die, omdat ze voelen dat de grond te heet onder hun voeten wordt, zich opeens zorgen zeggen te maken over het multiculturele inferno dat ons te wachten staat, zijn als nazi's die achteraf verklaren toch niet zo blij te zijn dat ze hebben meegewerkt aan het bouwen van de gaskamers omdat er ook ongewenst homoseksuelen, zigeuners en zwakzinnigen uit hun eigen gelederen zijn omgekomen. Krampachtig proberen ze te suggereren van goede wil te zijn en mee te willen werken om een nog ergere ramp te voorkomen, maar nooit mag u vergeten dat zij de oorzaak zijn van alle ellende die we met buitenlanders hebben. Ruim 60 jaar lang hebben zij er alles aan gedaan om deze situatie te creŽren. Alles voor de linkse natte droom van een Utopia waarin alle soorten, rassen, dieren en kannibalen vredig naast elkaar zouden leven en zij zich ondertussen kunnen verrijken middels corruptie, fraude, diefstal en fascisme. Klaarblijkelijk vrezen ze Neurenberg 2 nu ze openbaar van hun sokkel vallen en het duidelijk is wie er gestraft moeten worden.

Van inkeer, menselijk handelen en alle schade terugdraaien cq vergoeden, is echter geen sprake. De zorgen van de socialisten zijn gebaseerd op de vrees dat u allen doorkrijgt dat hun linkse gejank van de afgelopen decennia, ons allen tot aan de rand van de afgrond heeft gebracht en zij u nu eigenlijk moeten toegeven dat we met z'n allen naar z'n godverdomme gaan omdat zij het niet meer weten. Niet omdat zij echt om u geven, wel nee, zij zitten prima met hun rijkdommen die ze van u gestolen hebben. Al dat allochtone gespuis dat op straat loopt te roven, zwart werkt en u van de arbeidsmarkt verstoot, lachen ook hun kleine beledigde lulletjes uit hun broek. Alles draait weer om goede sier te maken voor de verkiezingen. Dit jaar mag u wederom stemmen voor de gemeenteraad en het Europese parlement. De hele bevolking weet thans dat de PvdA de boel verneukt heeft, maar zij vragen u hiermee de zoveelste kans. Door te doen alsof ze eindelijk het licht hebben gezien, proberen ze hun straf te ontlopen en u te bewegen nogmaals op ze te stemmen.

Op alle mogelijke manieren trachten ze te doen alsof het allemaal ons eigen schuld is. Eerst logen ze dat wij gastarbeiders wilden hebben om de vieze klussen op te knappen. Onzin, we hebben altijd werkloosheid gehad. Nu stellen ze dat we arbeidsmigranten stiekem omarmen omdat we graag willen dat onze verbouwingen goedkoop zijn. Eveneens onzin. Als we geen miljarden hoefden op te hoesten voor dat criminele allochtone tuig, dan waren de prijzen van onze werknemers ook lager en hadden we alsnog een goedkoop vloertje. Vergeet vooral ook niet dat onze prijzen de pan uit gerezen zijn door de invoering van de euro en de hyperinflatie doordat onze overheid digitaal geld bijdrukt om de schuldenlast extreem te kunnen laten oplopen. Voorts doen ze alsof alle werkgevers corrupt zijn als ze de kat op het spek gebonden krijgen. Grenzen dicht? Criminelen aanpakken? Kritiek serieus nemen? Nee, dat doen ze nooit. Laat u nooit een schuldgevoel aanpraten. U weet dat die socialistische bloedhonden verantwoordelijk zijn en hun straf niet mogen ontlopen.

Waar blijft die verdomde galbek van een Wilders trouwens met zijn op een plofkip lijkend kapsel. Voor hem zouden deze laatste ontwikkelingen toch een gouden kans moeten zijn om er bovenop te komen. Links geeft toe dat de multikul voor een ramp zorgt. Meteen had Wilders op moeten staan om de mensen duidelijk te maken dat die ramp door diezelfde linkse ellendelingen is veroorzaakt. Het zijn partijen als de PvdA geweest die de grenzen hebben opengezet. Het is links die alle leugens in stand heeft gehouden. Het is links die iedereen die kritiek had vervolgd, gediskwalificeerd en vermoord heeft. Wilders wordt zelf al bijna 10 jaar beveiligd vanwege alle linkse doodsbedreigingen. Mensen hebben hun baan, vrouw en kinderen verloren in heldhaftige pogingen de misstanden aan het licht te brengen. En wat deed links? Racisme, fascisme en idealisme om deze volkshelden te onderdrukken. Kom op Wilders, de socialisten hebben toegegeven schuldig te zijn aan landverraad. Neurenberg, levenslang, doodstraf. Geen genade.

Sta vooral niet toe dat de PvdA wegkomt door de ramp met allochtonen te bagatelliseren tot een paar zielige allochtonen die te weinig loon krijgen. Denk aan de criminaliteit, de miljardenschulden en uw rechtse strijders die allemaal kapot zijn gemaakt voor de linkse zaak. Denk aan alleenstaande Nederlandse moeders die naar de voedselbank moeten, kinderen die zonder ontbijt naar school gestuurd worden, studenten die worden uitgeknepen, ouderen die wekenlang in poepluiers zitten en mensen die hun hele leven lang gewerkt hebben en hun pensioenen zagen verdampen. Allemaal de schuld van links die nu doet alsof de ergste ramp die Nederland nu overkomt gelijk staat aan een kansarme laagopgeleide Bulgaar die hier niet meteen zijn droombaan vindt. De PvdA is niet tot inkeer gekomen. De PvdA wil gewoon doorgaan met slopen. Doorgaan met allochtonen hierheen halen. Doorgaan met hun leugens. Laat die teringsocialisten maar oppassen, want eens zal ons geduld op zijn en komt de dag van de afrekening.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.