Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

726 # Oost-Europeanen zijn net Marokkanen #
Gepost door Misdefinitie op 16-01-2014 om 23:19.
Geschiedvervalsing is een gevaarlijk wapen in een maatschappij waarin een van de belangrijkste leerdoelen van het onderwijs gestoeld is op het verplicht moeten aanleren van de joodse versie van de Holocaust. Over letterlijk alles wordt gelogen in de politiek. Over massa-immigratie, socialisme, economische crises, het Derde Rijk van Europa, banken en het corrupte machtssysteem, maar waar houdt men zich mee bezig? Of de kindertjes wel de juist retoriek en propaganda leren. Desnoods worden ze juridisch bedreigd als ze niet meteen snappen dat er maar een correcte mening bestaat die feit genoemd moet worden en dat is de opvatting van de overwinnaars die thans de macht hebben om u de mond te snoeren. Kritiek wordt niet geduld. Mocht u over 70 jaar allen ter verantwoording worden geroepen waarom u in hemelsnaam hebt geaccepteerd dat die socialistische randdebielen het land verneukten, dan wist u van niks. De geschiedenis herhaalt zich eindeloos in lange cycli. Oost-Europeanen zijn de nieuwe Marokkanen en het einde is nog lang niet in zicht.

Leren ze dan nooit iets?!

Dat gedoe met die nazi's 70 jaar geleden mag u van ons hebben. Wat kan ons het juiste verhaaltje schelen. We weten dat zowel die fascistische mongolen die ons hun standaard willen opdringen als de negationisten niet zuiver op de graad zijn en daar willen we het graag bij laten. Discussietechnisch is het best mogelijk om een verhaal van zondebok zoeken, discriminatie en genocide te nuanceren tot criminelen, zelfverdediging en noodweer(exces), maar waarom zouden we? De ene kant wil blijkbaar in het verleden blijven hangen omdat ze enkel daar nog enigszins de emoties mee kunnen manipuleren nu ze al jaren zonder goede argumenten zitten. De andere kant doet wanhopige pogingen om achteraf te doen alsof de zaken anders liggen uit angst dat een andere versie van het verleden teveel invloed gaat hebben op de toekomst. Wij hebben dat niet nodig. We maken liever gebruik van een ander kenmerk van geschiedenis. Doordat de geschiedenis zich herhaalt, kunnen we overal en altijd, in het verleden en het heden, laten zien hoe socialistisch beleid ons ruÔneert.

Vergelijkingen maken met het verleden is zeer problematisch. Mensen snappen het niet omdat ze vroeger overlevingsmechanismen hebben moeten inzetten tegen de eindeloze stroom aan verkeerde informatie die ze voorgeschoteld kregen. Emoties lopen al gauw op vanwege de gruwelijke details over oorlogsmisdaden waardoor er geen ruimte meer is voor een objectieve beschouwing over wat er economisch, juridisch en politiek mis was in de samenleving. Die oorlog leent zich prima voor vergelijkingen, maar draagt teveel zwarte bladzijden met zich mee om grote groepen mensen daar zinnig over te laten spreken. Zelfs de meeste hoogopgeleiden kunnen het niet, laat staan dat er een maatschappelijk debat mee is te voeren. Vaak doen we toch een poging omdat het belangrijk is dat mensen principes als rancuneuze aanbrengers en legale misdadigers kunnen begrijpen, maar er zijn hedendaagse problemen nodig om het te laten spreken. Socialisten lieten ons in de jaren '40 bezetten door Duitsers, sinds de jaren '60 door moslims en sinds 20 jaar door Oost-Europeanen.

Kijk, dan wordt het interessant. Wanneer wij mensen laten zien dat we, net als in de oorlog, sinds de jaren '60 te maken hebben met een invasie die zich kenmerkt door antisemitisme, dan zijn we bijna verplicht beveiliging te regelen. Inzien dat de Jodenhaat in de koran overeen komt met wat in Mein Kampf te lezen valt, is al helemaal funest voor hun arme hersentjes die al beginnen te koken van woede als iemand hun pedofiele profeet afbeeldt. Dan roepen mensen: "Je beledigt ons! Praat niet dapper over die oorlog, je was er niet eens bij!" Zij ook niet, maar is het wel typisch hoe processen van fascisme en onderdrukking, zich een op een laten vertalen met wat het Verzet in deze moderne tijd met moslims te verduren heeft. Al jaren volgen wij de ontwikkelingen op de voet en dat heeft geleid tot de algehele conclusie dat een groot deel van de Marokkanen crimineel is en schreeuwt om de jihad! Kunnen tientallen artikelen over criminele moslims u niet overtuigen, dan kunt u de bewijzen dat het socialisme niet deugt nogmaals bij de Oost-Europeanen zien.

Professor Dina Siegel van de Universiteit Utrecht onderzocht het probleem van de mobiele bandieten die massaal in grote bendes al plunderend door Nederland trekken. Zij constateert dat het probleem alleen maar groter wordt en het taboe op het benoemen daarvan er nou niet bepaald aan bijdraagt dat er iets aan gedaan kan worden. Uit dat zelfde onderzoek blijkt namelijk dat de politie een stelletje laffe strontkikkers zijn die langzaam gekookt worden en te traag in actie komen. Oost-Europeanen lachen net als Marokkanen in hun vuistje. In hun eigen land worden de handen afgehakt als ze jatten, maar hier kunnen ze na een korte preek alweer huiswaarts keren met de buit. Roofgoed wordt gewoon weer in Nederland verkocht waarna die parasieten nog eventjes hun hand komen ophouden bij de uitkeringsinstanties. Deels is ook al bekend waar de heling plaatsvindt. Onder andere op de zwarte Markt in Beverwijk. Bendes, criminaliteit, allochtonen die de samenleving ontwrichten, alles is bekend en een lakse politie. Krijgt u al een dťjŗ vu?

De Duitse bezetter werd niet op tijd herkend, de socialisten worden steeds niet herkend, de islamfascisten worden betutteld en nu weer de Oost-Europeanen die hier alles kunnen doen wat ze willen. Media doen alsof het een heel nieuw verschijnsel is waar we slechts de incidenten van zien, maar net zoals met Marokkanen zijn er berichten te vinden waaruit blijkt dat het al jaren aan de gang is. Autodiefstallen, roven, inbraken en zakkenrollen: ook in 2011 schreef men dat het een steeds groter wordend probleem is. Wat doet de regering? Niks. Wat doet de politie? Niks. Wat doet het klootjesvolk? Niks. Hoewel, ze doen wel iets. Jammeren en zeiken dat ze niet genoeg krijgen. Klagen over belediging en dat soort trivialiteiten. Spammen op Facebook. Tientallen Bulgaarse malloten die een ware kakkerlakkenplaag vormen in Den Haag. Toen al werd duidelijk dat het verhaal al speelde in de periode van 2008 tot en met 2010. Politiediensten gaan samenwerken met buitenlanders. Klikt ook al erg bekend. Een voorkeursbeleid voor allochtonen, geen blanke korpschefs en Marokkaanse criminelen die bij de politie infiltreerden.

Minister Opstelten, verantwoordelijk voor veiligheid en justitie, moest over de kwestie heling door Oost-Europese bendes Kamervragen beantwoorden. Let op vragen 3 en 4. Wat gaat de minister doen aan dat roven en helen? Simpel, hij begint met het onderzoek te bagatelliseren. Dat zou gebaseerd zijn op eigen onderzoek en interviews; niet op strafrechtelijk onderzoek. Alsof misdaad enkel bestaat als de politie de boeven al heeft gepakt en justitie ze voor de rechter heeft gedaagd. Sodemieter op, nog geen 1,8 % van de misdrijven wordt opgelost. Meer dan 98 % zou dan geen misdaad zijn? Het wordt nog idioter. Opstelten schrijft dat bij de gemeente, mensen op straat en bij de politie geen concrete gevallen bekend zijn. Er is niks gebeurd. Herkent u de cyclus? Bij de Oost-Europeanen is niks gebeurd. Bij de Marokkanen is niks gebeurd. Bij de nazi's is niks g... *Bons, bons, bons* Politie! Open maken en snel! Lachwekkend en tegelijk dieptriest. Zeker als u bedenkt dat er nog steeds oorlogen worden gevoerd omdat zulke idioten niet voor rede vatbaar zijn.

Bij wijze van spreken roepen dat de vuilverbranding weer bezig en u de vuile medeplichtige uithangt terwijl de geur van rottende verbrande lijken uw neus strelen, zou in deze tijd niet meer gebeuren. Met moderne sociale media, bent u immers van alles op de hoogte toch? Misschien is dat juist het probleem. Linkse landverraders weten wat gaande is en doen lekker mee. Roma-zigeuners kregen hulp uit "Nederlandse" hoek toen ze besloten vrouwen op te sluiten als seksslavinnen en ze daarbij gruwelijk te mishandelen. Wie er dan nog overheen wil als een vrouw bloedend en krijsend vastgebonden ligt is een vraag die we niet beantwoord krijgen, maar duidelijk is dat het een gruwelijke zaak betrof waarbij de slachtoffers minderjarig waren. Pedofiele buitenlanders, nou ja, de link naar de islam is te makkelijk. Klanten werden voor 150 euro per uur afgewerkt in een caravan. Voor dat geld konden ze naar een legaal bordeel. Legale alternatieven om als man je zak te legen, worden echter bij bosjes de nek omgedraaid door zichtbaar homofiele beleidsmakers.

Uit de Balkan hebben we een hele kanslozenkaravaan op onze dak gehad die zijn geluk in Nederland komt zoeken. Roemenen zijn fraudeurs, zakkenrollers en gauwdieven die als koningen der misdaad leven in hun eigen land en dan naar Nederland komen voor de grote slag. Hotelmanagers merken op dat Roemenen altijd slecht nieuws zijn voor een land, ongeacht die handjevol "goeden" die beter apart kunnen worden opgehangen. Huurmoorden, de Rotterdamse kunstroof en de massale diefstallen tijdens festivals door dat Oost-Europese tuig, vormen tegenwoordig bekende algemene kennis bij veel mensen die met die ratten te maken hebben gehad. Vorig jaar werd er al gewaarschuwd dat die achterlijken uit die communistische teringlanden ook hier mogen solliciteren op vacatures. Minister Asscher (PvdA) stelde zich daarbij op als hypocriete rode hond. Zogenaamd de noodklok luiden, maar dit is typisch PvdA-beleid. Vergeet nooit dat alle massa-immigratie te wijten is aan die hersenloze linkse imbecielen die nu hun angst uiten omdat ze worden verpletterd.

RoemeniŽ ziet zijn kans schoon en heeft zijn politiemacht geÔnstrueerd om zakkenrollers aan te moedigen naar Nederland te gaan. Eindelijk verlost raken van hun eigen stelende knaagdieren, is belangrijker dan de misdaad op te lossen. Overal ter wereld zien we dat gebeuren. Corrupte landen die hun criminelen niet meer aankunnen en ze dan maar naar een ander land sturen. Nederland is daarbij letterlijk het afvoerputje van Europa geworden. Hans van Baalen (VVD) wist als europarlementariŽr al dat het schrappen van de eis om een werkvergunning te hebben zeker 80.000 criminele Roemenen naar ons land zou lokken. Dat gespuis komt hier niet normaal werken, maar gebruikt de legale en nette inschrijving als dekmantel voor criminele activiteiten. Over zulke mensen mogen we dan natuurlijk niks zeggen, want ze werken toch? Professor Dirk Korf zegt wat voor alle allochtonen geldt: "We hebben ze niet nodig!" Minister Asscher ontkent dat die criminelen gestuurd worden en vindt dat Nederland profiteert van de internationaal georiŽnteerde economie.

Wanneer een salonsocialist zegt "profiteren", dan bedoelt hij natuurlijk niet dat de hardwerkende burgers die zijn salaris ophoesten kunnen profiteren. Daadwerkelijk profiteren is onder een linkse regering enkel weggelegd voor de socialistische elite, achterban en hun geÔmporteerde stemvee. Bijvoorbeeld dat slecht Duits sprekende Roemeense schorem dat fijn uit winkelen gaat bij de lokale juwelier die het toch al zo moeilijk heeft en op een onbewaakt moment een greep doet in een openstaande vitrine. Vliegensvlug graaien ze dure horloges weg en stoppen die in hun onderbroek. Zegt de eigenaar daar iets van, dan moet hij ervoor vrezen dat zijn hele zaak in elkaar geslagen wordt. Juweliers geven aan dat de volledige middenstand geteisterd wordt door die rondreizende apen. Grote bendes die vanuit Boekarest opdrachten krijgen en hun kans hebben afgewacht totdat ze nu zonder vergunning kunnen komen. Brutaal gaan de Oost-Europeanen plunderend langs ondernemers net zoals Marokkanen plunderend langs de supermarkten gingen.

De Duitsers, Marokkanen en Oost-Europeanen werden allen warm onthaald met speciale propagandafolders in hun eigen taal. Nederlanders hebben zich in de afgelopen eeuw het vuur uit de sloffen gelopen om eerst Duits, Marokkaans en Oost-Europese talen te leren in plaats van oog te hebben voor hun eigen volk en vaderland. Van Klaveren (PVV) noemt de actie het bestuurlijk oprichten van een welkomstcomitť terwijl het juist de bedoeling is hun komst te belemmeren. Minister Asscher is zich van geen kwaad bewust. Nadat de socialisten alle voorbereidingshandelingen voor de nieuwe invasie hebben getroffen, kan hij er toch niks meer aan doen? Net zoals zij toen de Duitsers en Marokkanen in het zadel hielpen en later probeerden te suggereren dat de ellende hen zomaar opeens overviel. Asscher is ook nog eens erg hypocriet met zijn waarschuwing dat de komst van de Oost-Europeanen erg vervelend is voor de arbeidsmarkt. Zolang de socialisten verantwoordelijk zijn voor het overspoelen van ons land met hordes criminele parasieten, moeten ze hun grote smoel houden.

Het linkse smoesje dat massa-immigratie nodig was om buitenlanders hier te krijgen om het vieze werk te doen waar Nederlanders hun neus voor ophaalden, moet u erg bekend in de oren klinken. Dit excuus wordt al decennia lang in alle vormen en soorten misbruikt om te kunnen doen alsof de aanwezigheid van criminele allochtonen de schuld is van rechts, maar is al 10 keer vaker ruim ontkracht door de feiten. Nog nooit is de werkloosheid 0 geweest, dus nog nooit hebben we hier buitenlanders nodig gehad. Sterker nog, de feiten laten zien dat we er alleen maar last van hebben en dat is nog zacht uitgedrukt. Ook hier geldt weer dat we het ook in onze tijd, op het moment van schrijven, met eigen ogen kunnen aanschouwen. Weer proberen die linkse smiechten te doen alsof wij zoveel profiteren van de komst van dat gespuis en weer blijkt dat de arbeidsmarkt er alleen nog maar meer aan kapot gaat door werkloosheid. Oostblokkers blijken massaal bouwvakkers te verdringen. Niet omdat "wij" het werk niet willen doen, maar omdat zij onderbetaald zwart werken.

"Ja maar dat is uitbuiting. Dat is criminaliteit. Daar kunnen wij toch niks aan doen?" Fout, daar kan zeker wat aan gedaan worden. Iedere debiel kan zien dat er in tijden van extreme werkloosheid, de werkgevers het voor het zeggen hebben. Wordt er dan door massa-immigratie een nog groter overschot aan werknemers gecreŽerd, dan is het logisch dat door het aanbod dat de vraag vele malen overstijgt, de werkgevers zo goedkoop mogelijke krachten willen en dat criminaliteit in het leven zal roepen. Het kabinet had er derhalve voor moeten zorgen dat die klojo's hier in de eerste plaats nooit binnen kunnen komen. Men kan niet de grenzen wagenwijd openzetten en capituleren en dan stilletjes hopen dat er niet vergast, geroofd en uitgebuit wordt. Toen niet en nu ook niet. Wie toch bewust faciliteert, kan daarom beschouwd worden als medeplichtig. Kom dan niet schijnheilig huilen dat uitbuiting kut is. Uitbuiting is het gevolg van socialistisch beleid gebaseerd op massa-immigratie, nivelleren en het creŽren van onmondig stemvee.

Die lui die roepen dat ze worden uitgebuit, gebruiken het "werk" enkel als dekmantel om hun criminele aanwezigheid te kunnen maskeren. Gemeenten als Rotterdam, waar de meerderheid al allochtoon is, trachten te doen alsof zij het goed menen door slechts een BSN te verstrekken als men een woning heeft. Dus nemen zij een simpel onderbetaald baantje aan, trekken in een huurwoning, genieten huursubsidie en gaan daarna op boevenpad. Anderen verklaren hun misdaden uit het feit dat ze geen werk hebben en daarom wel moeten stelen. Wel, wij hebben ook wel eens ons werk verloren omdat een of andere rode imbeciele werkgever de vrijheid van meningsuiting weigerde te respecteren. Leuk om te weten dat wij straffeloos in zijn woning mogen inbreken. Grote groepen mensen geven aan dat de grens inmiddels wel bereikt is met die pissebedden. Wilders wil Den Haag op slot voor Oost-Europeanen. Nederland wil massaal dat die MOE-landers oprotten. 100 % van de PVV, 91 % van de VVD, 82 % van de SP en 75 % van CDA/PvdA vindt hetzelfde.

Loze woorden, want als iedereen er echt een einde aan had willen maken, dan hadden we zo de treinen richting het oosten weer kunnen laten rijden en ook dat is al eerder met succes gedaan. Ondertussen is wel duidelijk dat u als nette burger de beker met deze giftige drank tot de bodem zult moeten ledigen aangezien de ellende met die Oostblokkers steeds erger wordt. Er ontstaat een groeiend aantal dak- en thuislozen onder Oost-Europeanen. Stichtingen die aan het linkse subsidie-infuus hangen en er hun levenstaak van hebben gemaakt om zoveel mogelijk buitenlanders in Nederland te proppen, gooien het over de zielige boeg, maar de harde waarheid is dat die kansloze idioten niet voor niks ook in hun eigen land mislukt zijn. Terugsturen zonder medelijden. Oostblokcriminelen vieren feest in ons land. Wat zijn ze toch weer zielig. Misdaad zit gewoon in hun genen. Europa is luxe en de mensen zijn er stom. Zoals met alle invasies van criminele buitenlanders geldt dat links vindt dat we er maar aan moeten wennen dat ons land wordt leeggeroofd.

Jonge helers worden op pad gestuurd met sieraden in brood. Worden ze toch opgepakt, dan zijn het opeens kinderen die geen straf verdienen. Hongaren die in Amsterdam gesnapt werden tijdens hun dagelijks strooptochten door de stad, stonden na 1 dag weer op straat en hoefden openstaande boetes niet meer te betalen. Ook in BelgiŽ kennen ze genoeg problemen met die boeven. Criminele bendes zetten daar kinderen in. Zij raakten betrokken bij een ongeluk en lieten toen zien waarom buitenlanders inferieur zijn aan het intelligentere soort: zij liegen namelijk over alles. Liegen, waar hebben we dat eerder gehoord? O ja, liegen is datgene dat er ook bij moslims tijdens de opvoeding desnoods ingeslagen wordt omdat kornuiten van de grote machtige Allah altijd toestemming hebben om tegen blanke ongelovige varkens te liegen. Liegen ze niet, dan moeten ze het zelf ontgelden. Alles is toegestaan tegen het westen. Buitenlanders en liegen is een combinatie die onlosmakelijk met elkaar verbonden is omdat geen enkele buitenlander hier hoort te zijn. Nieuwe eurolidstaten als Letland geven meteen gesodemieter.

Overweging.

Ontkennen van de Holocaust is in Nederland bestempeld tot een misdrijf tegen de openbare orde waarbij huiszoekingen mogelijk zijn en dat met prioriteit wordt behandeld. Concreet houdt dat in dat indien u een andere mening heeft over het gebeuren, ongeacht of u dat met feiten en goede argumenten kunt onderbouwen, u een gedachtemisdaad pleegt dat met voorrang wordt behandeld bij de rechtbank. Zelfs als moordenaars en verkrachters daardoor niet (meer) vervolgd kunnen worden en zelfs als veroordeelde misdadigers daardoor hun straf niet meer hoeven uit te zitten omdat er gewoon geen tijd meer voor is. Vandaar dat het zo vreemd is dat de invasie en misdaden van Marokkanen, Turken, Antillianen, Polen, Roemenen en Bulgaren wel ontkend mogen worden. De selectief verontwaardigden zullen dan natuurlijk zeggen dat het ligt aan het aantal doden, maar het socialisme kent de meeste doden in de geschiedenis. Men blijft beweren dat de invasie uit blijft. RoemeniŽ, een van de landen die hun boeven hierheen stuurt, zegt dat er geen reden tot zorg is.

Ondanks dat er een overweldigende hoeveelheid bewijs is dat Nederland voor Roemenen en Bulgaren het ultieme paradijs is waar criminele kakkerlakken prima in kunnen gedijen, wordt het probleem gebagatelliseerd en ontkend. Maurice de Hond vond in een steekproef dat veel mensen niet blij worden van de komst van Roemenen. De politiek weigert daarin mee te gaan en stelt dat zolang ze niet massaal een BSN aanvragen, het probleem ook niet bestaat. Alsof de nazi's onze nummers gingen aanvragen, die hadden hun eigen sterren. Alsof boeven zich netjes laten registreren zoals de overheid wil gaan doen. Goed wetende dat er geen kont van terecht komt. Marokkanen mochten we immers ook niet adequaat registreren en er is een reden waarom heel veel berichten waarnaar we hier verwijzen, niet echt openbaar op internet staan, maar we ons moeten behelpen met kopieŽn van fora: kritiek wordt gewist! Europa laat zich eveneens weer van zijn beste kant zien en roept dat we moeten ophouden negatief te zijn over Oost-Europeanen.

Rutte had de nieuwe tsunami aan Oostblokkers moeten voorkomen; zeker met de kennis van vandaag dat massa-immigratie altijd tot gezeik leidt. Wilders vindt de latent homoseksuele potentieel beste schoonzoon maar een slappe zak hebben die wellicht zonder snikkeltje geboren is. Nederland heeft 700.000 werklozen en dan kunnen we extra werklozen die allen een aanleg hebben voor zware criminaliteit echt niet gebruiken. Zelfs als ze niet crimineel zijn, zijn ze ons tot last. Onverzekerde Oost-Europeanen leiden tot miljoenen aan schade. Die teringlijers werken zwart en als ze ziek worden, komt de rekening bij het ziekenhuis te liggen. Geen idee hoe ze dat doen, want als wij niet betalen worden we financieel en juridisch volledig geruÔneerd. Bulgaren weten de gemoederen flink bezig te houden door te frauderen. Nederland is al blij als ze Łberhaupt een klein deel van de boetes nog kunnen innen bij die lui. Polen laten zien dat ze ook oververtegenwoordigd kunnen zijn in de cybercrime door gegevens van duizenden klanten van Orange te jatten.

Het reconstrueren en toetsen van beweringen en "feiten" door het verleden te vergelijken met het heden en de toekomst, heeft met de analyse van cycli een belangrijk tegenwapen gegeven aan het verzet tegen de linkse fascisten die proberen met counter speech cq new speak de smetten op hun blazoen weg te vegen. Het grote nadeel van geschiedenis is dat de echte waarheid slechts staat opgeslagen in het geheugen van mensen, maar het is bekend dat dergelijk geheugen onbetrouwbaar is. Zeker op lange termijn. Om de geschiedenis toch te kunnen bewaren, dient het waarheidsgetrouw opgeschreven te worden. Dus zo neutraal en objectief mogelijk zonder waardeoordelen, meningen en ander subjectief geblaat. Daar gaat het altijd mis. Degenen die de geschiedenis mogen schrijven zoals die op scholen en in staatspropaganda wordt voorgeschreven, zijn altijd de overwinnaars van de oorlog die hun gekleurde visie opdringen. Voorts is het doodeenvoudig om te roepen dat het al zo lang geleden is, het geheugen niet deugt en hun geschriften de waarheid bevatten.

Socialisten plegen genocide en andere misdaden tegen de menselijkheid, hernoemen hun partij van NSDAP naar PvdA, wachten 70 jaar en doen alsof de nationaalsocialisten rechts waren zodat ze partijen als de PVV kunnen weren. Zij hebben die oorlog van 70 jaar geleden hard nodig, want als zij de feiten uit een ver verleden niet meer kunnen verdraaien, kunnen ze nergens anders meer in de geschiedenis zogenaamd aantonen dat rechts slecht is. Zonder uitzondering zijn alle oorlogen het gevolg van socialistische twisten en zijn alle dictators in de geschiedenis afkomstig uit het socialisme, communisme en collectivisme. Wij hebben zoals gezegd die oorlog helemaal niet nodig als belangrijkste wapenfeit. De socialisten zijn namelijk vergeten dat hun fascisme niet vast zit op een vergeten punt in de geschiedenis, maar een continu proces is. Alles wat zij doen, wordt eindeloos herhaald voor uw ogen. Om te bewijzen dat socialisten altijd liegen, kunnen we elke periode aanhalen in de geschiedenis. Ook de periode waarin we zelf leven.

Elke cyclus maakt dezelfde fasen door. Socialisten liegen dat ze barsten over elke invasie. Altijd roepen ze dat ze er niks aan kunnen doen terwijl zij elke keer aan de macht zijn en de besluiten nemen. Bij concrete misdaden, of dat nu het mishandelen door Turken is, het verkrachten door Marokkanen of het roven door Oost-Europeanen, steken ze hun kop in het zand en ontkennen ze. De Tweede Wereldoorlog is daarbij een vreemde uitzondering. Omdat zij u graag doen geloven dat de nazi's rechts waren, eisen ze wel van u dat u vasthoudt aan hun waarheid over de Holocaust. Als u hen voorhoudt dat de nazi's allen socialisten waren en alle de decreten van de FŁhrer werden goedgekeurd door beleidsmakers en rechters van de zelfde linkse kleur die nu de invasie van Marokkanen en Oost-Europeanen door roven en verkrachten toestaan, worden ze razend. Op dat moment worden ze op feiten gewezen die niet te ontkennen zijn. Zowel de invasie van de Duitsers, Marokkanen en Oost-Europeanen met hun misdaden zijn levensecht gebeurt.

Laat die socialisten maar eens uitleggen waarom hun ontkenningen zo selectief zijn. We weten het antwoord al. Gedurende WO-II, werd de Holocaust ook door de machthebbers ontkend. Het waren hun eigen mensen en achterban die de vuilverbranding lieten werken, maar gemeenten en justitie herkenden zich niet in de aantijgingen. Totdat de oorlog door de socialisten verloren werd, zij onder een andere naam verder gingen en de waarheid gingen omdraaien. Sinds die tijd mag er niet meer ontkend worden. Heden ten dagen is dat ook het geval. Als u massaal PVV stemt zodat we ons kunnen ontdoen van die vreselijke socialisten, dan zult u merken dat de misdaden van Marokkanen en Roemenen waarmee u dagelijks worstelt, eindelijk erkend en aangepakt zullen worden. Er is helaas een groot probleem. Ook nu bestaan er verzetstrijders die hun eigen leven in de waagschaal voor u gooien, maar die moeten wel gesteund worden. Natuurlijk denkt u in dit stadium van de oorlog dat het Verzet extreem is, maar u kent het einde van de cyclus: we pakken ze en dan komt de bevrijding!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.