Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creëert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

722 # Van fortuynist naar socialist #
Gepost door Misdefinitie op 27-12-2013 om 23:13.
Arnold van der Veen Meerstadt wurmde zich begin deze eeuw (toen Pim Fortuyn nog in opkomst was en zodoende elke geile gozer die de potentie had de nieuwe Haider te worden graag wilde inlijven) tot in de regionale chaos van de LPF en richtte in 2001 het Pim Fortuynforum op. Geholpen door de publiciteit na de moord op Fortuyn en later Theo van Gogh, groeide het forum uit tot rechtse hangplek voor paria's die nergens anders met hun mening heen konden. De macht en roem voelden geweldig. Totdat mollen en trollen het forum overnamen, de discussies saboteerden en aangifte deden wegens discriminatie. Politie en justitie draaiden zijn ballen tot moes in de bankschroef van een verhoor en sindsdien piept hij met een hoog stemmetje een ander liedje. Wilders is kut en rechts is kut, dus ging hij VVD stemmen en trapte al die nare realisten van zijn forum. Met zijn linkse beleid had hij Fortuyn verraden: game over! "Angst op rechts zorgt voor veel slechts" in de herhaling. Lees hier het trieste relaas van een fortunist die afgleed tot verbitterde socialist.

Achtergrond.

Beheer van een internetplatform zoals een forum, weblog of sociaal medium, is bepaald geen sinecure. Even een gratis forum opzetten bij een webdienst is inderdaad kinderspel, maar wanneer we praten over een serieuze plek waar veel mensen samenkomen en die de ambitie heeft vele jaren een goede dienst te leveren, komen er professionele vaardigheden bij kijken. Naast het ingewikkelde technische beheer om alles te laten draaien, de beveiliging te regelen en in te grijpen bij calamiteiten, krijgt de beheerder ook te maken met juridische complicaties en de afhandeling van gezeik dat mensen nu eenmaal opleveren. Menig beheerder, of hij nu een spelletjeswebsite of een weblog beheert, zal beamen dat wat op het eerste gezicht niet veel werk zou zijn, uiteindelijk toch meer geld, energie en tijd kost dan van te voren begroot. Vooral de politieke websites zijn daarbij verraderlijk, want politiek is gewoon oorlog. Mensen kankeren, dreigen, zaniken, saboteren en slopen erop los en wie een politieke website begint, zal eerst heel goed moeten nadenken.

Juridisch gezien vormt politieke gezindheid iets persoonlijks waarop niet gediscrimineerd mag worden en zou u theoretisch kunnen zeggen dat alle overtuigingen gelijkwaardig behandeld moeten worden. Het zou echt niet mogen uitmaken op welke partij u stemt en in welke richting u denkt. De praktijk leert ons dat de verhoudingen nogal scheef liggen in de maatschappij en dat geldt ook voor het internet dat daar eigenlijk gewoon een afspiegeling van is. Verreweg de meeste mensen zijn links; de rest stemt PVV. Ga er derhalve vanuit dat 90 % van de mensen een meerderheidsblok vormt tegen de overige 10 %. Stel dat men aan beide kanten elkaars aanhangers niet aannemen, dan loopt een PVV'er kans dat hij in 90 % van de gevallen niet wordt aangenomen. Een rechtse weblogger loopt ook 90 % kans in aanraking te komen met justitie en heeft 90 % kans om bedreigd te worden. Slechts 10 % zal hem gunstig gezind zijn. Rekening houden met deze dynamiek die ervoor zorgt dat een rechts forum beheren 10 keer moeilijker is, eist een analyse van het forumbeleid.

Richt u een links of semineutraal forum op, beiden komen op hetzelfde neer, dan kunt u volstaan met standaard moderatiebeleid. Beleid dat inhoudt dat u simpelweg onwelgevallige meningen onderdrukt en zoveel mogelijk discussies over massa-immigratie vermijdt. Op een rechts forum werkt dat anders. Uw publiek is door de bovengenoemde dynamiek sowieso al 10 keer kleiner en deelname is voor uw bezoekers risicovoller. Bezoekers zullen diverse (psychologische) hobbels moeten nemen willen zij zich bij u registreren en degenen die dat doen, zijn dan ook meestal mensen met een zware overtuiging die bereid zijn dat koste wat het kost door andermans stort te rammen. Een verschijnsel dat we zowel aan de linker- als aan de rechterkant zien. Beleid moet daarom afgestemd zijn op dat verschijnsel en er tegelijkertijd rekening mee houden dat de verhoudingen onevenredig verdeeld zijn over de opvattingen. Desondanks wil de beheerder niks verkeerds horen over zijn beleid. Arnold geeft vooral externe factoren en extreem rechts de schuld.

Zo zou het hele concept van een forum überhaupt verouderd zijn nu mensen de hele dag berichten posten op sociale media. Sociale media zijn echter niet geschikt voor serieuze discussies. Op Facebook en Twitter worden doorgaans korte berichten gepost door mensen die even snel willen reageren. Onderwerpen blijven niet lang staan en een goede verhandeling typen, daar weer op kunnen reageren en de discussie dagen tot weken laten voortduren, is er niet bij. Aan archiefvorming wordt al helemaal niet gedaan en er kan geen vaste groep ontstaan die een gemeenschappelijk beleefd verleden kent. Bovendien zijn er genoeg fora op het internet te vinden die het wel goed doen, maar ook hier geldt weer dat het fora zijn die niet over politiek gaan, neutraal zijn of de linkse moraal erop nahouden. Een rechts forum moet 10 keer zoveel moeite doen om mensen te krijgen, maar dat weet een beheerder voordat hij het opricht. Fora kennen een snel verloop van mensen, maar omdat bezoekers van een rechts forum uit overtuiging komen, blijven ze vaak langer trouw.

Arnold stelt dat hij degene is die 12 jaar lang geld en energie in het forum heeft gestoken en daarmee ook het gelijk aan zijn zijde heeft. Nogal een absurde uitspraak. Iedereen weet dat het openbaar uitdragen van een rechtse politieke overtuiging, maatschappelijke diskwalificatie betekent. Wie zich eraan waagt, weet dat hij zich bloot stelt aan duizenden linkse fascisten en moet vrezen voor zijn menselijke waardigheid, baan, vrouw, kinderen en geld. Waardering? Laat ons niet lachen. Links kan ons bloed wel drinken, evenals de meeste allochtonen in Nederland, maar ook die zogenaamde gelijkgestemden, nationalisten en realisten, brengen niks goeds. Denkt u dat zij blij zijn als beheerders van rechtse weblogs en fora de weg vrijmaken voor vrijere meningen en daarbij privé alles moeten opgeven wat hen lief is? Natuurlijk niet. Die vuile leeghoofden komen expres op die websites om strafbare uitingen te doen. Van te voren is bekend dat rechts denken de pariastatus oplevert en alleen is weggelegd voor mensen met een hele sterke persoonlijke overtuiging.

Liever dood dan rood.

Na 12 jaar bleek het forum doodgebloed en het gebrek aan intellectuele en inhoudelijk gevoerde discussies op basis van onderbouwde argumenten, wordt als een van de grootste boosdoeners genoemd. De verwijten vliegen van links naar rechts en andersom, maar dat is ons inziens te makkelijk. Cruciaal in dit verhaal is de bekentenis die Arnold deed op zijn forum. "Liever links en subtiel dan rechts en bot." Wat de neuk? Pim Fortuyn was toch rechts? Mensen die op een Pim Fortuynforum komen verwachten dat het een rechts forum is waar over het algemeen wel de moeilijke onderwerpen als de massa-immigratie en de hardere meningen over de geflopte multikul boven tafel komen. Zijn opmerking moet in de context worden gezien van een beheerder die begon als fortuynist, maar na een politieverhoor langzaam maar zeker een socialist werd tot op het moment dat hij zijn beleid ging aanpassen door rechtse uitingen te weren. Achteraf verklaart het beheer natuurlijk dat die uitingen extreem rechts, strafbaar en forumvervuilend waren, maar hier is meer aan de hand.

Laten we nog eventjes terug gaan naar die rare dynamiek van rechtse fora. Mensen die rechts denken, worden over het algemeen gehaat door de linksen die met 10 keer zoveel zijn. Zij hebben 10 keer zoveel macht, geld, mogelijkheden en fora. Op een rechts forum, hoeven zij in principe niet te zitten. Wat kan het hun schelen dat een piepkleine minderheid een blank Nederland wil. Hun motief om toch te komen, ligt dan ook eerder in het feit dat ze door middel van trollen discussies willen saboteren zodat het forum kapot gaat en er weer een podium minder is om het vrije woord te etaleren. Doen die vuillakken dat met schelden? Nee, want dan heeft het beheer een reden om juist hen eraf te trappen. Links doet het subtiel. Te subtiel om verbannen te worden. Voor de rechtse bezoekers die verder nergens anders echt terecht kunnen, is dat onacceptabel. Daarom proberen zij die pogingen van repliek te voorzien. Wellicht zult u opmerken dat het niet handig is om het rechtse antwoord op een botte manier neer te leggen, maar wat kunnen zij anders?

Vergelijk het eens met een wiskundeforum. Het is doodeenvoudig om leugens te plaatsen als "1+1=3". Eerst zullen anderen hem nog netjes corrigeren door het juiste feit te noemen. Gebeurt het nogmaals, dan zullen ze nog de moeite nemen om er inhoudelijk op in te gaan. Maar die linkse trol zal jaar in jaar uit dergelijke leugens plaatsen en steeds doen alsof u degene bent die het fout heeft. Nieuwe bezoekers zullen steeds weer eerst vriendelijk zijn en daarna met de staart tussen de benen afdruipen als blijkt dat die leugens aan de lopende band worden verteld. Op een gegeven moment zijn de bezoekers voor wie het forum eigenlijk bedoeld was, het zat. Kanker nou eens een keertje op met die tyfuszooi stelletje leipe apen! U weet dat 1+1 gewoon 2 is. U weet dat tweederde van de moslims criminele ambities heeft. U weet dat u met twee maten meet. U weet dat u selectief verontwaardigd bent. Algemeen bekend. Hoppa, de sfeer verziekt en die trollen blijven maar jennen. Want zij hebben toch niks fout gedaan? Vergissen is menselijk.

Naar ons idee koos het forumbeheer er vervolgens voor om degenen die wilden corrigreren, te verbannen. Een verslavend spelletje, want de rust keert dan op korte termijn terug. Volgens het forumbeheer omdat zij extreem rechts hebben verbannen, maar waar zij niet aan gedacht hebben is dat het zo rustig werd omdat de linkse trollen hun doel bereikt hebben. Hun "1+1=3" leugen staat nog gewoon op het forum en degenen die daar tegen in het geweer konden komen, kunnen dat nu niet meer. Herhaal dat een groot aantal keren en de trollen blijven alleen over met het forumbeheer. Resultaat: een dood forum waar geen enkele interesse meer in is. Natuurlijk niet, want zolang de leugens op het forum staan en niet weersproken kunnen en mogen worden, hoeven die linkse mongolen zelf ook niks meer te posten. Wat men voorts ook niet begrijpt, is dat degenen die zij hebben verbannen, juist de meeste bijdragen leverden. Deels is trollen teniet te doen door grote aantallen mensen die actief zijn. Tussen duizend berichten iets doms posten, valt niet meer op.

Natuurlijk wil het beheer het liefst allemaal kwalitatieve postings zien en gaat kwaliteit derhalve voor kwantiteit. In een ideale samenleving, worden discussies gevoerd op basis van argumenten die onderbouwd worden door feiten en logische redeneringen, maar zeg nou zelf, die samenleving bestaat niet. God maakte een wereld vol idioten zodat wij intelligent lijken. Die idioten komen allemaal bijeen. De een nog meer dan de ander. Wel, de kans dat tussen duizenden mensen een paar zitten die nog enigszins iets zinnigs kunnen zeggen is veel groter dan proberen het ledenbestand uit te dunnen door mensen die dingen zeggen die het beheer niet aanstaan, te verbannen. "Ja maar er wordt alleen maar gehakt op het kabinet." Logisch, politiek bepaalt alles in het leven en wordt ingericht door het kabinet. Gezien de schulden, werkloosheid, diploma-inflatie en devaluering van de economie, is kritiek geheel terecht. Alleen maar mensen willen die zeggen wat het beheer wil, is onmogelijk. Wil het beheer links, dan hadden ze geen Pim Fortuynforum moeten oprichten.

Een beheerder die eenmaal gekozen heeft voor een rechts forum, is voor het voortbestaan afhankelijk van mensen met een nationalistische en realistische opvatting. Zelf links worden, liever linkse teksten zien en vervolgens de rechtsdenkenden verwijderen, levert onherroepelijk de dood van het forum op. Een van onze medewerkers was daar actief, maar stopte onmiddellijk zijn bijdragen toen duidelijk werd dat de beheerder een socialist begon te worden. Arnold klaagt namelijk wel over het intellectuele niveau, maar zeg nou zelf, waarom zou iemand zijn intellect als bij wijze van spreken "professor in de wiskunde" verspillen in een kleuterklas waar de linkse kinderen niet kunnen rekenen en de socialistische leraar de fouten cq leugens gewoon op zijn forum laat staan? Als "1+1=3" gezien wordt als de waarheid en tegenstanders die ertegen ageren worden weggezet als extremist, dan is het toch gewoon klaar? Men kan geen wiskunde geven op de dommeschool en geen intellectuele discussies voeren met mensen die het gezonde verstand ontberen.

Door alle royementen aan de rechterkant, werd het doodstil op het forum. Een trend die al meer dan een jaar gaande was. Het beheer slaagde er maar niet in te rechtvaardigen dat er mensen verbannen werden om een zogenaamd extreme uiting terwijl de trollen aan de linkerkant veel verder gingen. Uitingen met de strekking "pas op, als je mensen beledigt, dan levert dat geweld op". Doorgaans werden deze uitingen gedaan in onderwerpen die over criminele buitenlanders gingen. In het bijzonder moslims waarvan bekend is dat als zij vinden dat zij, Allah of hun profeet beledigd wordt, zij daarmee geweld mogen rechtvaardigen. Zulke uitingen vallen dan ook gewoon onder het oproepen tot geweld. Kenmerkend aan het beleid van het forumbeheer was vervolgens om dat soort uitingen te negeren en degenen die er tegenin gingen vermanend toe te spreken. Met "extreem rechts" wordt dat goedgeluld, maar de schade blijft. Hoewel het forumbeheer het stellig ontkent, was partijdigheid eerder regel dan uitzondering.

Klagen dat het forum geen thuishaven voor onderdrukten kon zijn, is dan ook niet erg geloofwaardig. Bekend is dat voornamelijk rechtse meningen worden onderdrukt in deze maatschappij. Nooit worden er linkse webloggers vervolgd om hun mening. Nooit wordt een socialist ontslagen om zijn politieke mening. Nooit zien we heftige reacties als een socialist insinueert dat zijn vijanden dood moeten. Andersom is dat wel het geval. Met rechtse meningen kunt u bijna nergens terecht en op het Pim Fortuynforum suggereerden ze dat die mensen daar nu juist wel konden posten. Als dan blijkt dat het forumbeheer liever links meningen ziet, is het doel van het forum ondermijnd en is het logisch dat de aandacht en het enthousiasme net zo snel verdwijnt als overheidsgeld. Worden de rechtse bezoekers ook nog verbannen en door de linkse kliek daar neergezet als Wildersaanhangers die hun Führer volgen, dan is het over. Er werd zelfs over gesproken om "bepaalde" mensen buiten te houden. Nota bene mensen die heel veel bijdroegen aan het forum.

Intellectueel heerst er een diepe kloof tussen links en rechts. Zo zeggen ze aan de linkerkant dat ze een essentieel argument van rechts onderuit hebben gehaald omtrent de vrijheid van meningsuiting. Rechts zou namelijk altijd klagen dat hun vrijheid van meningsuiting wordt onderdrukt omdat links tracht middels leugens, geweld en juridische vervolging mensen kapot te maken. Maar, zo redeneert links verder, dat is nogal hypocriet omdat rechts niks van de vrijheid van meningsuiting wil weten als links daarvan gebruik maakt. Om die woorden kracht bij te zetten, roepen ze dan dat die rechtse rakkers steeds proberen om het subtiele linkse woord weg te jagen, te verwijderen of onder te schijten met rechtse bagger. Ze klinken net als die teringjochies die we vroeger op het schoolplein tegenkwamen. Schelden, schoppen, slaan, stelen en het speelplezier vergallen, maar als zij een tik kregen waren wij de idioten. Laat u vooral nooit wijs maken dat links onderdrukt wordt, want het is verdomme een feit dat alleen rechtse bloggers worden vervolgd.

Dreigen met links geweld, selectieve verontwaardigdheid, meten met twee maten en het ontkennen, bagatelliseren en verdraaien van feiten, is geen mening, maar een misdaad en valt onder landverraad. Met linkse mongolen die enkel uit zijn op de vernietiging van een forum, valt niet te praten. Ja, er kan dan geconstateerd worden dat er inderdaad geen intellectuele discussie gevoerd wordt, maar als het forumbeheer vervolgens aangeeft liever linkse pierpraat te horen en mensen die tegen de sabotage in het geweer komen van het forum schopt, wat konden ze dan nog anders verwachten dan de dood van het forum? Gelul over de fortuyngeest zal niet helpen, want een forum vol met linkse volksverlakkers, zal nooit de geest van Fortuyn kunnen bekoren. Pim Fortuyn had een gruwelijke hekel aan linkse smiechten. Ook aan extreem rechts trouwens, maar die zien we nooit als die linkse galbekken ook wegblijven. Objectief gezien is het zo dat links en rechts elkaar precies hetzelfde verwijten. Wat impliceert dat tenminste 1 ongelijk heeft.

Zulke verwijten zijn problematisch omdat er smerige pogingen worden gedaan om objectiviteit te mijden. De linkse leer stelt bijvoorbeeld dat Wilders niet mag klagen over de beperkingen van de vrijheid die hij ervaart, omdat er ook kritiek komt op hun meningen. Terwijl hij objectief gezien een gevangene is en voor de rechter wordt gedaagd waarbij de linkerkant hooguit een weerwoord krijgt zonder consequenties. Wat is objectief gezien echt een misdaad? Iemand fysiek laten gijzelen, doodsbedreigingen en vervolgen? Of iemand op een forum de waarheid zeggen zonder dat het voor hem gevolgen zal hebben? Bij massa-immigratie zien we iets soortgelijks. Overal lopen ze te roven, te dreigen en te verkrachten, maar waar hebben ze het over aan de linkerkant? "Ja maar Wilders beledigt en beledigen is geen mening, maar een misdaad." Om voorts te redeneren dat een misdadiger zelf niet kan klagen. Het is allemaal zo duidelijk, maar wat helpen bril en kaars als de uil niet wil zien? Links houdt zich met opzet van de domme.

Janken over de toon is ook zo'n klassieker. Inmiddels al tientallen malen voorbij gekomen hier, maar toch blijven socialisten die dooddoener gebruiken. Harde woorden zouden in hun visie tot gevolg hebben dat zij agressief worden, moslims geweld gaan gebruiken en anderen nooit zullen overwegen PVV te gaan stemmen. Rot toch op met die bullshit. Als toon agressiviteit en geweld rechtvaardigt, accepteren jullie linkse apen dan ook dat wij geweld gebruiken als wij vinden dat uw toon ons niet aanstaat? Nee, natuurlijk niet, dan wordt er met twee maten gemeten. Een metalfan zal nooit van hardcore house houden. Ook niet als de toon verandert. Net zoals een linkse rat nooit PVV zal stemmen. Denkt u werkelijk dat wij onze toon gaan aanpassen onder de belofte dat u PVV gaat stemmen? U heeft niet met idioten te maken, maar met mensen die weten waar ze over praten. "De maatschappij is veel te ingewikkeld geworden hoor." Ingewikkelde discussies, zeggen waar het op staat en alles onderbouwen met feiten is ons handelsmerk. Daar moet u maar aan wennen.

Partijdigheid van het beheer was een groot probleem op het forum. Ging een onderwerp over Wilders, dan werden hij en zijn aanhangers uittentreuren afgezeken, gedemoniseerd en gekrenkt bij het leven. Stemmen op Wilders betekent in deze maatschappij diskwalificatie en dat zult u weten ook. U mag op alle partijen stemmen, behalve op Wilders. De PVV zou niks waard zijn als oppositiepartij, maar het is voor die linkse imbecielen geen enkel probleem als u SP stemt; een partij die ook nooit zal regeren. Gaan ze de plannen vergelijken, dan verwachten ze van Wilders het achtste wereldwonder zonder die eis bij andere partijen te stellen. Zo stellen ze dat Wilders geen prestatie levert zolang hij niet alle allochtonen het land uit kan trappen, maar leveren andere partijen al een prestatie als ze internationaal een persconferentie houden. Beoordelen van het nationalisme, gebeurt oneerlijk. Doet Wilders iets, dan wordt hij 10 keer harder afgezeken. Andere politici zoals Samsom en Pechtold, mogen alles zeggen zonder enig kritiekpunt.

Het is nogal lachwekkend om te beweren dat aanhangers van de PVV hun God lopen af te lebberen als zij als linkse reetkevers zelf helemaal idolaat zijn van hun socialistische elite. En het gaat maar door. Ze doen alsof "rechts" alleen op fora zit voor zichzelf. Alsof niet iedereen die politiek actief is op wat voor manier dan ook pleit voor zijn eigenbelang. Natuurlijk willen wij weer een Nederlands Nederland waar fatsoen, intelligentie en gezond verstand weer op de eerste plaats staan. Links wil een zwarte maatschappij waarin de moslims het voor het zeggen hebben en de Joden, homo's en realisten worden uitgemoord. Laten we elkaar geen mietje noemen, de wederzijdse wensen zijn bekend. "Jullie hebben geen mening over andere onderwerpen dan die blonde Führer." O nee? Thans meer dan 700 artikelen over alle mogelijke onderwerpen en u durft dat te beweren? Over alle onderwerpen hebben wij wat te zeggen. Realisten worden er veelal van beschuldigd in hokjes te denken. Alsof de linkse gedachte dat rechts per definitie slecht is geen slecht hokje is.

Socialisten zijn als pedofielen die kritiek hebben op omgang met kinderen, drugsgebruikers die roepen dat drugs eigenlijk slecht zijn en antirokers die zelf hun hele leven gerookt hebben. Kortom, vieze vuile hypocrieten. Altijd maar zaniken over belediging, maar wie hun berichten bekijkt ziet alleen maar persoonlijke aantijgingen, smaad en laster om de ander te beschadigen. Altijd maar zuur lopen jammeren dat er niet naar andermans meningen geluisterd wordt, maar aan de linkerkant worden zelfs alle triviale feiten ontkend en bevatten al hun zinnen meer leugens dan woorden. Altijd maar roepen dat extreem rechts gewelddadig is, maar zelf dreigen met geweld als er een uiting gedaan wordt die zij beledigend vinden. En dan maar roepen dat nationalisten dom zijn, zeker gepest werden vroeger en bij elk goed argument beweren dat het een persoonlijke waarheid is die niet overeen kan komen met de realiteit. Op zo'n manier valt er niet met die socialistische debielen te praten. Logisch, want zij kwamen in beginsel enkel om het forum te slopen.

Arnold slaagde er niet in zijn linkse partijdigheid te vervangen door een objectieve kijk op de zaak. Zijn nieuwe beleid om elk rechts geluid meteen in de kiem te smoren viel niet in goede aarde, maar ondanks dat er steeds meer grote posters wegbleven, zag hij geen aanleiding om het te veranderen. Hij stelde dat al dat soort leden als beste stuurlui aan wal staan en zich niet zouden realiseren dat hun handelen bepaalde reacties zou uitlokken. Jazeker, als u iets negatiefs over de multikul zegt, is het toch logisch dat links agressief is, gaat schelden, dreigen met geweld en het hele forum vervuilt met rotzooi. Dus als u nou eventjes de waarheid verzwijgt, dan blijft links rustig. Immers, ze zitten er alleen ter sabotage van het rechts geluid en als dat achterwege blijft, zijn zij ook stil. Inderdaad, maar dan hebben ze hun doel bereikt. Het forum werd een dood platform zonder rechtse meningen. "Boehoe, jullie mogen niet I told you so roepen hoor." Jammer dan. Na het verbannen van kritische leden, was het einde in zicht. Eigen schuld.

Twijfels over de oprechtheid van zijn beleid, werden alleen maar groter toen men erachter kwam dat Arnold VVD ging stemmen. Het beste bewijs dat hij is afgegleden van fortuynist naar socialist. Arnold heeft hierbij nooit zijn ongelijk willen toegeven. Na de verkiezingen kwamen VVD en PvdA bij elkaar en de gevolgen zijn bekend. Oplopende staatsschuld, extreme verhogingen van de belastingen, de woonmarkt volledig op zijn gat en bijna 1 miljoen werklozen. Partijen kunnen dit alleen maar doen als ze toestemming krijgen van het volk, dus degenen die op die partijen hebben gestemd zijn verantwoordelijk voor wat Rutte en Samsom de maatschappij aandoen. Arnold stond voor de keuze. Hij kon zeggen "Jongens, ik ben een zakkenwasser geweest, ik heb me laten neuken door links, ik heb jullie allen genaaid, sorry, ik zal voortaan PVV stemmen". Maar hij koos voor de linkse aanval. Zijn keuze rechtvaardigen en de PVV afzeiken. Arme jongen, met zijn minstens 12 jaar politieke "ervaring" kon hij na het vernietigende beleid van Rutte 2 alleen nog stamelen dat hij het niet geweten had.

Proest, Pim Fortuyn heeft een half jaar lang de wereldpers gehaald met zijn tirades over hoe slecht de paarse kabinetten, bestaande uit VVD, PvdA en D66, wel niet waren. De VVD bestaat uit linkse liberalen die altijd samenklitten met de PvdA. Elke keer als een van hen of beiden samen regeren, verdubbelt de staatsschuld en ligt Nederland op zijn gat. Iedereen wist dat een stem op de VVD een stem op de PvdA betekende en hij is daar ook meerdere malen voor gewaarschuwd. Desondanks stemde hij VVD en dat deed hij dus moedwillig. Dan mag hij ook terecht medepleger genoemd worden aan landverraad en het samen met zijn linkse vriendjes verkrachten van Nederland. Een misdrijf waar een zware straf op hoort te staan zonder medelijden. Zeker als hij er achteraf geen afstand van doet. "Ja maar een stem op de PVV zou verloren zijn." Dikke bullshit. Een stem is pas verloren als hij wordt ingezet voor links fascisme. Arnold zou zeker ook NSB gestemd hebben omdat de nazi's de macht hadden en andere partijen toch niks te zeggen hadden.

Overweging.

Conformeren aan en capituleren voor het linkse gedachtegoed, is evolutionair gezien op individueel niveau de beste garantie op een zorgeloos leventje. Bent u openbaar links, dan maakt u kans op een hoogste cijfers, de beste banen, de mooiste vrouwen en de grootste huizen. Vanuit menselijk oogpunt is het niet zo vreemd dat een rechtse beheerder die zijn miezerige, ellendige en werkloze leventje als maagd moet doorbrengen, vol afgunst en jaloezie naar het makkelijke linkse paradijs lonkt en het bijltje erbij neergooit. Leuk hoor die nationalistische overtuiging waarbij u altijd feitelijk de waarheid aan uw zijde heeft, maar u leeft misschien hooguit nog wat tientallen jaren en politiek is zo traag dat u ook na 30 jaar niks veranderd heeft. Bovendien kunt u die "realistische" overtuiging ook niet eten of neuken en laat dat nu toch onder de noodzakelijke eerste levensbehoeften van alle mensen vallen. Maak echter vooral niet de denkfout dat u vanaf rechts toch maar wel kan kiezen voor het linkse paradijs. U bent besmet en gediskwalificeerd.

We begrijpen heus wel hoe het zit. Vroeger veel gepest, geen vrienden, gaan verdiepen in de wereld en de politiek en er dan achterkomen dat de wereld een ranzige broeinest is van corruptie, fascisme en andere dwaasheid. Met de harde feiten en waarheid op zak, richt u een rechts forum op in de naïeve gedachte de hele wereld aan te kunnen en met de overtuiging dat als mensen maar goed wakker worden geschud, ze vanzelf ook die waarheid gaan zien. Dan zou het feest worden en zult u van megalomaan aluminiumhoedje promoveren tot nationale volksheld die Nederland heeft verlost van die boze socialisten. Op het forum zou u als beheerder de eeuwige roem, vrienden en ontmaagding vinden die u al zoveel jaren zoekt. Uw inzet zal tot het einde der dagen door alle mensen gewaardeerd worden en de verzetsdaden zullen op uw naam komen te staan zodat u de geschiedenis in zal gaan als meest briljante man aller tijden. Totdat u erachter komt dat niks is wat het lijkt, alles en iedereen uw vijand is en u gewoon misbruikt bent als willoos politiek instrument.

Wanhopig probeert u de linkse trollen weg te jagen die uw grote lieveling, het forum, aan het saboteren zijn. Al gauw merkt u dat zij heel machtig zijn. Verbannen werkt maar tijdelijk. Dat gespuis komt altijd terug. Met diverse kloonaccounts, hacks of desnoods door aangifte bij het MDI zodat u last krijgt met justitie. Op een ochtend ligt u in uw bedje en hoort u keihard bonzen op de deur. "Aufmachen! Polizei!" Even later zit u bevend te huilen op een klapstoeltje in de verhoorkamer van het politiebureau en na wat onder druk gezet te zijn, zweert u links te worden en het rechtse gedachtegoed te laten voor wat het is. Eenmaal thuisgekomen begint u als een razende die vervelende rechtse uitingen te wissen om vervolging te voorkomen. Het werkt even. Ook merkt u dat als u kritische uitlatingen over de multikul censureert en die nare nationalisten royeert van het forum, links even stopt met u te belagen. Des te linkser u wordt, des te minder problemen u krijgt en des te minder fascistisch links op u zal reageren totdat u volledig bent bekeerd.

Wel krijgt u er een ander probleem bij, want de nationalisten pikken dat niet. Pim Fortuyn was rechts en van een forum dat vernoemd is naar zijn naam, verwachten ze hetzelfde. Uit alle hoeken en gaten komen zij om links te bestrijden. Uit angst poept u in uw broek. Straks komt de politie weer. En justitie. En de doodsbedreigingen, de valse pizzabestellingen en de smaad op het internet. Weg met die rechtse rakkers. Iedereen die iets durft te zeggen over moslims, moet verdwijnen. De zwarte lijst van woorden die niet gezegd mogen worden, is inmiddels langer dan dit artikel. Maar royementen helpen niet. De realisten blijven komen. Waarom doen ze dat? Waarom posten zij zaken die u in de problemen brengen? Ze staan toch aan dezelfde kant? Het zijn toch gelijkgestemden? Het zijn toch makkers, kameraden en vrienden? Dan beseft u dat het helemaal geen vrienden zijn en zij enkel posten voor hun eigenbelang. Aan de linkerkant fascistische trollen die u slopen als u niet gehoorzaamt en aan de rechterkant anonieme internetlafaards die strafbare zaken posten. Daar zal iedere beheerder gestoord van worden.

De enige echte harde waarheid maakt zich van u meester. Nu links met angst en terreur erin geslaagd is om de meeste nationalisten te verwijderen, houden ze hun mond en is het forum dood. Aan de rechterkant hebben ze allang weer een andere hangplek gevonden. Het waren niet de gedoodverfde kameraden met wie u deze wereld kon gaan veranderen. Het waren niet de helden met intelligentie om uw beweging op te bouwen. Het waren niet die toffe gasten die iedereen van repliek konden voorzien. Nee, ze kwamen gewoon met anonieme e-mailadressen via proxyservers extremistische shit posten die ze graag wilden horen. Opvallend is dat zij nooit iets hebben gegeven om het forum. Toen het forum dreigde te sluiten, was niemand bereid er geld in te stoppen om het over te nemen. Ze hebben allemaal hun beheerder laten stikken. Ook wij ontvingen het verzoek om het forum over te nemen, maar wij kenden het karakter van internethelden al. Denk van te voren goed na. Een rechtse beheerder is gedoemd om als een kapotgemaakte sukkel achter te blijven. Links is zijn vijand, maar rechts is zeker niet zijn vriend.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.