Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

721 # Hoereren voor Allahs jihad #
Gepost door Misdefinitie op 22-12-2013 om 23:16.
Kerst zou na de periode dat uw scheiding officieel rond is de mooiste dagen van het jaar moeten opleveren. Vrede op aarde, het feest der verlichting, de tijd om tot bezinning te komen en de dooddoener dat niemand alleen mag zijn tijdens de kerstdagen. In de harde realiteit trekken de donkere wolken van oorlog, terreur en fascisme andere plannen en kunnen de eenzame bejaarden samen met de vroeger gepeste nerds massaal de tering krijgen. Het enige waar de zelfvoldane medemens aan denkt, is dat verplicht moeten gourmetten met de schoonfamilie een goede reden is om islamiet te worden. Voor zover ze niet allang in slaap gesukkeld zijn na de van te voren opgenomen speech van meneer de koning die nogal onwennig de ene brok vaagheid na de andere bij u naar binnen probeerde te lepelen. Lekker geforceerd gezellig met z'n allen doen zonder oog te hebben voor de sluipmoordenaars van deze eeuw: moslimfascisten. Minstens tweederde van de moslims vinden de sharia, jihad en moordoproepen in hun koran belangrijker dan de wet. Merry fucking Christmas!

Allah? Godverdomme!

Onderschattend geloven dat de meeste moslims in het westen gematigd zijn en zonder na te denken blijven roepen dat "ze niet allemaal zo zijn", is zeer onverstandig en gevaarlijk. Socioloog Ruud Koopmans vond in zijn onderzoek dat 75 % van de moslims slechts een interpretatie van de koran aanvaarden. De koran eist van alle moslims ter wereld dat zij zich nederig opstellen als de hoertjes van Allah en zijn pedofiele profeet en op straffe van een pijnlijke dood de opdracht aanvaarden om alle Joden, homo's en ongelovigen te (laten) vermoorden. Natuurlijk zijn de meesten niet in staat en bereid persoonlijk zo'n offer te brengen en velen kunnen niet eens lezen, maar links gelooft ook dat het lezen van Mein Kampf een dergelijke uitwerking heeft op hun vijanden, dus is het niet onredelijk om aan te nemen dat het gif hen allemaal grijpt. Al was het maar omdat zij ook alternatieven zoals liegen zullen gebruiken. Over minder dan 20 jaar zijn er meer dan 1,5 miljard idioten op deze wereld die vinden dat u allemaal dood moet omdat u geen islamiet bent.

Koopmans vond in zijn onderzoek dat Nederlandse moslims zich strikter aan de leer van de koran vasthouden dan moslims en Duitsland. Het mooie aan deze "vondst" is meteen de ontkrachting van een andere veel gebruikte dooddoener van de vijanden van ons volk. Namelijk dat moslims zo extreem en agressief reageren omdat wij hier in Nederland zulke racisten zouden zijn. Best wel vreemd als u er eens over nadenkt. Nederland zit vol met laffe dhimmi's en kent moslims derhalve heel veel rechten en privileges toe. Vaak krijgen zij zelfs financiŽle middelen toegestopt die een failliet Nederlands gezin dat naar de voedselbank moet niet eens krijgt. In Nederland zijn we allemaal gelijk: moslims pikken onze spullen, wij pikken alles. Toch reageren ze agressief. Duitsland is veel strenger voor ze. "Sieg Heil, u leert maar Duits stelletje zandvarkens!" En ze leren Duits. Geen gezeik over discriminatie. Onderzoek wijst aldus uit dat des te meer we geven, des te gekker ze worden. Zelfs een kerstdiner is racisme. Omdat u dat heeft toegelaten.

Onderzoeken kunnen echter gebagatelliseerd worden en die linkse debielen doen er dan ook alles aan om u door middel van niet ter zake doende relativeringen te laten denken dat tweederde aan moslims die crimineel en extremist zijn in uw dagelijks leven geen probleem hoeven te zijn. Over de dagelijks praktijken van die moslims hebben we echter al artikelen volgeschreven. Hordes mensen worden op straat beroofd, bedreigd en mishandeld door dat gespuis. Dat zal al genoeg moeten zeggen, maar neemt u het vooral niet zomaar van ons aan. Kijk eens naar buiten en volg het nieuws. Problemen met moslims zijn niet beperkt tot de "kleine" criminaliteit waarvoor de politie niet eens meer in actie durft te komen. Wanneer wij praten over terreur en extremisme, dan hebben we het over een internationaal probleem waar honderden miljoenen moslims zich schuldig aan maken. Een probleem dat kan leiden tot zware ontwrichting. Jihadisten hebben op tweede kerstdag samen met een heleboel "gematigden" met hun ISIS in Den Haag trouw gezworen aan Al Qaida.

Start vooral de video en besef even heel goed dat het tafereeltje dat u kunt aanschouwen plaatsvindt in Nederland. In Den Haag, de juridische hoofdstad van de wereld. Tientallen extremistische baardapen die "Allah hakbar!" lopen te schreeuwen en u in hun eigen taal duidelijk maken dat er maar een God is, alle Joden en homo's moeten sneuvelen en alle ongelovigen uitgeroeid moeten worden. Verder verklaren ze de hoertjes van Allah te zijn en bereid zijn om voor hem te sterven tijdens de bloederige jihad die het einde moet betekenen van onze democratie. Want onze westerse democratie is hypocriet. Niet de meerderheid, maar een minderheid aan moslims moet het in de wereld voor het zeggen hebben. Gebruik maken van democratische rechten om te demonstreren mag dan weer wel, maar gezien de uitingen, doodsbedreigingen en verheerlijking van geweld jegens andersdenkenden, deinzen ze niet terug voor criminaliteit. Gezellig hoor die multikul. Terwijl u zich druk heeft gemaakt over wat men gekscherend "nazi's" noemt, zitten de fascisten al in uw wijk.

Bij de constatering dat de meerderheid van de moslims in uw land bezig zijn de wereldwijde jihad voor te bereiden, zult u al moeten aansturen op een burgeroorlog om dit onheil te voorkomen, maar nu blijkt ook nog eens dat steeds meer groepen waarvan u zou verwachten dat deze gematigd zijn, zich in de strijd mengen. Jonge meisjes die nog kinderen zijn, hebben bijvoorbeeld niks te zoeken in een oorlogsgebied. Vechten is typisch iets voor mannen. Vooral binnen de islamitische cultuur waarin de man alles is en de vrouw een voetveeg. Vrouwen worden daar gezien als minderwaardig. De enige reden waarom jonge meisjes naar SyriŽ vertrekken, zal zijn om zo een hoertje te kunnen spelen voor Allahs kornuiten. Allah heeft die rifapen namelijk beloofd dat ze voor hun strijd eeuwige maagden krijgen, maar een dode strijder zal nooit meer neuken. Dus ronselen ze jonge meisjes om in de oorlog te verkrachten. BelgiŽ maakte onlangs bekend dat een 16-jarig Marokkaans meisje dat geradicaliseerd is, het eerste slachtoffer was dat daar moest "trouwen".

De vorming van steeds grotere moslimgemeenschappen kan ook in Nederland wel beschouwd worden als een signaal dat nieuwkomers hier niet willen integreren, maar het gaat nog een stapje verder als het leidt tot een levensgevaarlijke polarisatie. Thans is er een trend gaande dat die tweederde meerderheid aan moslims die ronduit crimineel en extremistisch zijn, de moslims die nog enigszins willen doen alsof ze gematigd zijn met de dood bedreigen om ze zo te dwingen sneller te radicaliseren. Normaliter staan zij vooraan de rij om te zeiken over Wilders, maar in Eindhoven waarschuwt Ibrahim Wijbenga uit naam van Christen Dienen Allah (CDA) dat er zelfs geen onbeveiligde debatten over SyriŽ in moskeeŽn kunnen worden georganiseerd. Afstand nemen van de jihad is blijkbaar zelfs voor moslims gevaarlijk. Bij het CDA zijn ze daarom niet zo blij. De laffe dhimmi uithangen moet wel veilig kunnen gebeuren. Opmerkelijk is dat het CDA pas een debat wil over zulke radicalen nadat een imam is bedreigd die zij als gematigd bestempelen.

Erg hypocriet, want kennelijk mogen de blanke Nederlanders nu al tientallen jaren geteisterd worden door dat moslimtuig, maar nu het hun aanhang betreft, is bedreigd worden opeens vervelend. Een beetje zoals NSB'ers die klagen dat nu ook christelijke landverraders in de gaskamers verdwijnen. Ook opmerkelijk is het feit dat er gesproken wordt over hypermoslims. Alsof het gaat om ADHD'ers die er niks aan kunnen doen en gedreven worden door het stigma dat racisme kan opleveren. Belachelijk, het zijn moslims. Tweederde van de moslims zijn boeven. Het zijn extremisten, radicalen en terroristen. Nieuwe woordjes verzinnen zal niet helpen om dat te verbergen. Het zijn de feiten. Radicaliseren is nadrukkelijk geen onschuldig proces. Het gaat hier niet om toetsenbordhelden die enkel achter hun computertje aan vuilbekkerij doen. Groepen islamitische jongeren radicaliseren tot terroristen die echt niet terugdeinzen voor aanslagen. Radicaliseren tot terroristen is een steeds zorgelijker probleem en de overheid doet niks anders dan bespioneren.

Internationaal gezien hebben oorlogen meestal te maken met een of andere moslimgroepering die niet kan omgaan met vrijheid en het gezonde verstand moet ontberen. Oeigoeren zouden in China uit naam van hun moslimgemeenschap een aanslag hebben gepleegd waardoor er 11 doden te betreuren zijn. Hun aanhangers stellen echter dat de Oeigoeren worden gediscrimineerd. Bekend is dat China niks moet hebben van overheersende islamitische gebruiken en zelfs probeert om de ramadan te verbieden en dat is tegenwoordig genoeg om te vinden dat alles en iedereen dood moet. Dezelfde mentaliteit zien we in ons land. We hebben moslims alles moeten geven wat ons lief is. Ons land, ons geld, onze vrijheid en onze menselijke waardigheid. Jaarlijks moeten we meer dan 70 % van ons inkomen afstaan om die moslimparasieten te behagen en nog worden we ervan beschuldigd racisten te zijn die als varkens moeten worden geslacht. Ondertussen wordt er gedreigd met meer aanslagen als China zich niet conformeert aan de wensen van de moslims. Gezellig hoor die multikul.

Liggen islamitische universiteiten in Nederland niet wakker van een vals diplomaatje meer of minder: in Nigeria kennen studenten een harder gelag. Heulen met de islam blijkt daar niet zoveel respect op te leveren en daarom lopen studenten daar door moslimrebellen de kans om in hun slaap te worden doodgeschoten. Kornuiten van Allah hebben immers een licentie om te moorden als het om honden van de Romeinen gaat. Weliswaar zijn velen gevlucht voor de toorn van de sekte Boko Haram, maar zij moesten eens weten dat die radicalen overal ter wereld hun vriendjes hebben zitten op de hoogste posities. Dan kunt u zo links zijn als de tering en al die Wildersaanhangers vervloeken, maar wacht maar, als dit zich doorzet, komt u ook nog wel eens aan de beurt. Nigeria is al langere tijd onrustig. Mensen doden en hun huizen in de brand steken, is dagelijks kost voor dit soort monsters die dit al jaren doen. Tijdens de moordpartijen die al aan duizenden burgers het leven kosten, riepen de daders "Allah is groot!" Net zoals die mongolen in Den Haag.

Twee tieners werden in koelen bloede doodgeschoten door moslimextremisten die daar videobeelden van maken om hun propaganda te kunnen verspreiden. Daders komen van de ISIS die verbonden is aan Al Qaida en daarbij "Allah is groot riepen". Nogmaals, precies dezelfde figuren die in Den Haag aan het roepen waren. Dat geeft niet zo'n prettig gevoel niet waar, zeker niet als u zo'n dhimmi-socialist bent die uw hele leven heeft gepleit voor het binnenlaten van al dat tuig. Ze zouden u moeten executeren net als de slachtoffers van uw handelen, maar goed, daar gaan wij dan weer niet over. Zelfs de Joden geven aan dat niet de neo-nazi's, maar de moslimextremisten de grootste bedreiging vormen. Logisch, want neo-nazi's zijn mietjes op internet terwijl deze gasten hun vijanden gewoon lachend door hun kop knallen. Kleine vechtpartijtjes zoals in Tripoli waar moslims met elkaar op de vuist gaan, verbleken hierbij. Uiteraard had u al begrepen dat moslims in alle soorten, maten en groepen voorkomen doch allemaal even gewelddadig zijn tegen andere groepen.

Kerst vieren in Bagdad is voor christenen bepaald geen pretje. Ontslaan die christenhonden in Nederland nog een rechtse beheerder omdat hij een kritische mening gaf over moslims: in Bagdad worden ze gewoon tijdens de kerkdienst vermoord door moslims. Bangui was het toneel waarop moslimtroepen minstens 1000 christen ombrachten. Zo'n laffe christendhimmi te hebben meegemaakt, kunnen we bijna een glimlach niet onderdrukken, maar dat zou te walgelijk zijn. Andere bronnen vermelden dat de teller in de hele periode dat er problemen zijn in de Centraal Afrikaanse Republiek (CAR), op 450.000 staat. Maak er voor ons part 6 miljoen van, maar feit is dat er uit naam van Allah vreselijke dingen gebeuren in de wereld die niet meer ontkend kunnen worden. Gelukkig laat de wederpartij zich niet kisten. Moslims en christenen blijken elkaar gezellig af te slachten en het erge is nog dat het alleen om religie gaat. Extremisten aan beide kanten slachten onschuldige burgers af. Nou ja, onschuldig: ze zijn van het type dat hier ook het verzet dwarsboomt.

Moslims eisen in CAR dat Frankrijk zijn troepen terugtrekt. Allah heeft hen namelijk bevolen om alle ongelovigen te onthoofden en dat is moeilijker als een heel leger hen tegenwerkt. Bovendien willen ze liever dat hun president blijft zitten zodat hij het geweld kan doen oplaaien. Al Qaida eist in Mali alvast het vermoorden van twee Franse journalisten op. Eventjes een beetje druk zetten en laten zien dat zij overal en altijd de baas zijn. Durft u nog te beweren dat moslims agressief worden vanwege onderdrukking en racisme? Mali en andere landen waar die moslimratten hun verderfelijke ideologie door oorlog aan de man proberen te brengen, worden gekenmerkt door etnisch geweld jegens andere rassen. De moslim is erg kieskeurig en blieft enkel zijn eigen soort. Andere moslims en zeker westerse beschavingen, moeten het daarbij ontgelden. Ongeacht hoe ze zich opstellen en gedragen jegens die galbekken. Islamitische boodschappen, wetgeving en religie worden massaal gebruikt om geweld te kunnen rechtvaardigen en daarom moet de islam verdwijnen.

Gelukkig zijn de meeste van die brulapen te dom om voor Allah te kakken. Extremisten in SyriŽ vielen een ziekenhuis binnen en hoorden een patiŽnt raaskallen over sjiieten. Daarvoor besloten ze hem te onthoofden, want net zoals bij de linkse moslimknechten geldt voor het hebben van een afwijkende mening de doodstraf. Buiten kwamen ze erachter dat het hun eigen kameraad was. Foutje, bedankt, daar missen we niks aan. Een man uit Jemen vermoordde zijn 15-jarige dochter omdat zij gecommuniceerd zou hebben met haar verloofde terwijl het de bedoeling was dat ze werd uitgehuwelijkt. Nu ze dood is zal ze sowieso niks meer waard zijn, maar de dood is nu eenmaal de enige straf die moslims volgens de koran mogen opleggen aan zulke "misdaden". Onbegrijpelijk voor gezonde mensen. Oorlogje spelen in SyriŽ trekt veel van die "gematigden" al ontstaan de problemen pas als ze weer terug willen keren naar Nederland. Met een grote bek vanaf Schiphol vertrekken, gepaald worden door een baardaap en er dan achter komen dat ze SyriŽ niet meer uit kunnen.

Wilders vormt een belangrijke bliksemafleider om achterlijken te ontdekken. Normale mensen halen gewoon hun schouders op als ze een mening horen die ze te idioot voor woorden vinden. Al te agressieve reacties, zijn dus verdacht en de PVV kent methoden om deze feilloos eruit te filteren. Na de publicatie van zijn anti-islamsticker, kwamen er al oproepen op jihadfora dat Wilders moet worden vermoord vanwege die sticker. De doodsbedreiger noemt Wilders een varken en een lafaard. Twee woorden waarvoor onze beheerder een tijd geleden nog een strafrechtelijke veroordeling kreeg en een boete van 1000 euro. Al die vieze socialistische proletariŽrs denken zeker dat ze altijd een verbond kunnen sluiten tussen hun communistische denkwijze en moslimextremisten. Jihadisten die islamcritici mishandelen en met de dood bedreigen, zal hen dan ook zeker aanspreken gezien de trend om andersdenkenden dood te demoniseren. Sidder en beef, we weten allang wie de ratten zijn en zodra wij aan de macht komen, gaat het van boem, pats, ram, bam, hatseflats de trein in.

Overweging.

Dames en heren dhimmi's, socialistische imbecielen en andere moslimpijpers, u gaat allemaal dood en dan bedoelen we niet via de natuurlijke weg. Niet omdat wij daartoe oproepen of daar plannen voor hebben, maar omdat u allen met vuur speelt en het moslimterrorisme eerder loopt te faciliteren dan te blokkeren. Kijk om u heen. Ruim tweederde van de moslims is bereid de koran strikt na te leven en dat betekent simpelweg het uitroeien van iedere Jood, homo en niet-moslim. Veel mensen denken dan aan individuele aanslagen en geloven dan dat de geheime dienst er wel eventjes voor gaat zorgen dat het niet gebeurt. Grif geven ze daarvoor hun vrijheid en privacy af, maar wie de actualiteit volgt en de structuren van de oorlogen analyseert die nu nog een "ver van uw bed"-show lijken, dan zult u moeten beamen dat het dikwijls om burgeroorlogen gaat waarbij er vele groepjes rebellen rondzwerven die andere soorten killen. Overheden kunnen u niet beschermen als er een burgeroorlog uitbreekt en de radicale militante groepen die u kunnen uitmoorden, zijn al hier.

Vooralsnog gaan de moslims die hier tot het extreme radicaliseren hun heil zoeken in landen waar nu de jihad plaatsvindt zoals in SyriŽ. Hoewel dat een geruststellend bericht lijkt omdat we als zij aldaar sneuvelen er alleen maar op vooruitgaan, is het wel degelijk zorgwekkend. Kleine islamitische meisjes, vaak nog kinderen, gaan naar die landen om de vechtersbazen via hun seksuele diensten een extra motivatie te geven. Verder gaan ze naar het buitenland omdat daar nu de strijd plaatsvindt, maar ze komen nog extremer en getraind terug naar Europa. Klaar om de strijd te voeren tegen laffe burgers die hier niet eens verbaal een vuist durven te maken. Laat staan dat zij in tijden van oorlog zullen vechten voor ons land. Om het tij te keren, kan onze linkse overheid weer niks anders verzinnen dan dikke subsidies verstrekken. Het zal u niks verbazen dat recent weer gebleken is dat geld geven echt niet werkt. Geld verspillen terwijl de islam wereldwijd zoveel mogelijk mensen aan het vergiftigen is om tot een bloederige wereldoorlog te komen. Absurd.

Ondertussen trekt de jihad Europese moslimjongeren steeds meer aan. Allemaal terroristen in de dop die elders worden opgeleid tot gewetenloze killers die later weer terugkomen voor meer oorlogsvertier. Extreme groeperingen weten steeds beter de weg te vinden naar methoden om actief te werven. Laat u allen doodschieten uit naam van Allah en u krijgt de eeuwige maagden. Die maagden zijn uiteraard al die mannelijke sukkels die zich op dezelfde manier hebben laten foppen, maar dat zullen zij nooit meer meekrijgen. Op sociale media bereikt de strijd inmiddels ook een kookpunt. Jongeren heulen openlijk met extremistische symbolen. Waar een rechtse weblogger al wordt aangeklaagd voor een educatief hakenkruis, kan dit gespuis hun haat blijven verspreiden en daardoor razendsnel radicaliseren. Ouders keuren het stilzwijgend goed of helpen hun kroost een handje. Wat ook helpt is het gedogen van extremisten. De moslimbroederschap is een wereldwijde terreurgroep, maar de Nederlandse regering erkent de groep en laat deze gewoon legaal bestaan.

Zo zitten we met de situatie dat we meer dan 700.000 tijdbommen in Nederland hebben die om de tijd te doden het nog even bij de harde criminaliteit houden terwijl de overheid dat tuig geen strobreed in de weg legt. Slim als ze zijn, proberen ze totdat de echte jihad losbarst via semi-legale wegen tot de vernietiging van ons volk te komen. Zo wil stichting pislam aan iedere Nederlander een koran geven. Probeer datzelfde eens met Mein Kampf. Verder duiken islamitische partijen steeds vaker op. Overigens geheel concurrerend met de PvdA, maar dat is hun probleem. Turken hoeven niet langer een visum te hebben. AlbaniŽ gaat bij de EU komen en tussen dat land en BosniŽ, is ook al geen visumplicht meer. Met andere woorden: straks kan iedereen hierheen komen om zich te nestelen als kakkerlakken totdat de grote dag aanbreekt. Idiote "shariageleerden" mogen gewoon het land binnenhuppelen en hun haat prediken. Wat doen uw volksvertegenwoordigers? Zeiken over de PVV die niet net zoals de socialisten mee wil doen aan de jihad.

Feitelijk hebben we te maken met een gemeenschappelijke vijand en als we nu allemaal zouden samenwerken om het islamitische monster te verslaan, kunnen we weer een leefbare wereld creŽren. Nederlanders hebben er belang bij dat hun land en cultuur behouden blijven. Ongeacht of ze nu links of rechts zijn. Gematigde moslims hebben er belang bij verlost te worden van hun extreme medemensen. Er is geen enkele reden waarom iemand die gematigd is de meest extreme variant eveneens moet behouden. Het is erg naar om steeds te moeten horen dat er veel gematigde moslims zijn en tegelijkertijd te moeten zien dat al die zogenaamd gematigde moslims wel een grote bek tegen Wilders en zijn aanhang durven te hebben. Ze gaan echter niet collectief met ons mee in het idee dat al die bloedhonden die tot een jihad willen komen om de sharia te kunnen invoeren, terug naar hun eigen kamelenland geschopt moeten worden. De vraag is waarom. Wie geen slechte bedoelingen heeft en zichzelf als gematigd ziet, kan best instemmen met de grootste schoonmaak om van die extremisten af te komen.

Aan de kant van de Nederlanders is ook van alles mis waardoor we geen vuist kunnen vormen tegen het moslimextremisme. Het moet u zijn opgevallen dat de meeste energie altijd gaat zitten in het verdedigen tegen links fascisten die, als het om moslimextremisten gaat, in principe dezelfde belangen moeten hebben als wij. Niemand wil in een burgeroorlog verzeild raken waarin westerlingen moeten vechten voor hun leven tegen een overmacht aan moslims. Vooral niet de groepen die extra kwetsbaar zijn omdat ze al vanaf het begin onderdeel zijn van moslimhaat zoals Joden, homo's en christenen. Wilders heeft al eens opgemerkt dat we in Nederland wat hem betreft een joods-christelijke traditie moeten hebben. Als dat zo is, waarom zijn de joden, christenen en socialisten dan niet bereid om samen met ons te strijden tegen moslimextremisten? Erger nog, waarom zijn wij degenen die kapot worden gemaakt door "Nederlanders"? Fascisten die ons voor de rechter dagen, Joden in hun slachtofferrol en christenhonden die aan broodchantage doen bij islamkritiek. Walgelijk.

Van u wordt echt niet het onmogelijke gevraagd. De grootste risico's worden door het verzet gelopen en dan met name door de mensen die met hun eigen naam en toenaam uw vrijheden verdedigen. Wellicht heeft u altijd gedacht dat het noodzakelijk was om de zwakkeren in de samenleving te beschermen, maar het is noodzakelijk dat u aan uzelf toegeeft dat u zich ten onrechte heeft laten leiden door die slinkse praatjes over zielige minderheden die door de grote boze blanken worden gediscrimineerd. De jihad gaat niet over zoiets triviaals als niet worden aangenomen voor een baan omdat zo'n geitenneuker manager wilde worden met nauwelijks een veterstrikdiploma op zak. De jihad is een wereldoorlog waarmee moslimextremisten simpelweg willen bereiken wat de koran hen oplegt: een wereld die gezuiverd is van alle Joden, homo's en blanken. Laat nu een keertje los wat u van ons vindt en stop met zeuren over toon. De hel waarin moslimextremisten ons willen storten, is voor niemand goed. Help het verzet en voer actie tegen elke vorm van islamisering.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.