Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

718 # Apartheidscriminelen der multikul #
Gepost door Misdefinitie op 07-12-2013 om 23:44.
Nelson Mandela was een zwarte terrorist die als schijnheilige de militante afdeling "Speer van de natie" van het ANC leidde en zonder schroom duizenden blanken liet vermoorden voor zijn eigen gewin omdat hij niet geloofde in een geweldloze politieke strijd. Wereldwijd wordt hij door nikkers de hemel in geprezen omdat genocide voor meer macht zorgde. Blanke socialistische ratten ontdekten dat ook zij macht kregen door het trekken van de racismekaart. Akelige types die helemaal gek in hun hoofd worden als u wilt aantonen dat de Holocaust verzonnen is, maar zelf misdaden tegen de menselijkheid zoals de Plaasmoorden bagatelliseren tot wraak voor de "apartheid". Mandela werd in 1964 veroordeeld tot levenslang wegens massamoord en was in de VS nog tot 2008 een terrorist, maar linkse propaganda maakte van hem een verzetsheld. Rassenhaat en het afslachten van blanke gezinnen gebeurt nog dagelijks in Zuid-Afrika. Lik vooral postuum nog even het bruine poepgat van Mandela roze, maar de enigen die wereldwijd gediscrimineerd worden zijn de blanken.

Door multikul bent u de lul.

DiscussiŽren over racisme roept altijd heftige onderbuikgevoelens op omdat de meeste mensen het onderwerp reduceren tot haat op basis van huidskleur dat uiteindelijk tot concentratiekampen zal leiden. Nogal een erg kortzichtige houding. Ten eerste maken mensen onderscheid op alles wat kleur heeft. Van uw spijkerbroek tot de kleur van uw ogen. Toch lopen we niet allemaal rond met plannen voor genocide. Ten tweede zou zo'n triviale haat eenvoudiger vervuld kunnen worden door mensen te ontlopen. Een huis kopen in een blanke wijk is veel aantrekkelijker dan via het internet een dodelijk doelwit worden. Ten derde loopt de meerderheid van de wereldbevolking te roepen tegen racisme te zijn. Nederland stroomt over van de nikkerlovers en blanke negers. Zou alles slechts te herleiden zijn tot afgunst vanwege huidskleur, dan zou racisme niet voorkomen. Immers, hoe groot zijn die groepen nazi's her en der nou echt? Geschiedenisboeken worden geschreven door de overwinnaars van oorlogen en geven u niet de handvatten om racisme te beoordelen.

Elk volk heeft in het begin zijn eigen stukje land gekregen. Al was het maar omdat het technisch en fysiek onmogelijk was om grote afstanden af te leggen en zeeŽn over te steken. Volkeren ontwikkelden zich homogeen zonder inmenging van anderen. Elk volk was gelijk en had gelijke kansen. Er was immers niks, want God heeft nu eenmaal geen computers in het paradijs gehangen. Desondanks hebben de blanke westerse landen zich in al die eeuwen veel beter ontwikkeld dan de zwarte derdewereldlanden. De blanken waren intelligent en begonnen te reizen. Zij kwamen op plaatsen waar ze belangrijke goederen konden krijgen via de handel en namen kennis en vaardigheden mee om hier verder te kunnen ontwikkelen. Alle welvaart is ons bepaald niet zomaar komen aanwaaien. Onze voorouders hebben duizenden jaren van ontbering ondergaan. Van hele extreme ziektes tot rampspoed. Zo had elk land zijn eigen nare omstandigheden. Intelligentie, hard werken, doorzetten, ambities en dromen hebben ons gebracht tot waar we zijn.

Ieder volk had dat kunnen doen; er zijn geen excuses. Iedereen had immers met natuurrampen te maken. Het ene volk moest een oplossing zoeken voor droogte; het andere volk moest ervoor zorgen dat ze niet verzopen. Jaloezie is echter een ranzige moederneuker. In de derde wereld zal men het nooit hebben over de duizenden jaren waarin wij kapot gingen door het harde werken, ziektes en natuurrampen. Ook niet over al die jaren waarin ze zelf op hun luie zwarte reet onder de palmbomen lagen. Nee, zij doen alsof de mensheid zich nooit ontwikkeld heeft en God alleen de blanken heeft voorzien van leuke elektronische gadgets. En dan is de conclusie snel getrokken dat wie zijn harde arbeid niet met de luiaards wil delen, dan wel een racist moet zijn. Maar goed, wij hebben als blanken hersens niet waar? En we begrijpen heus wel dat als de mier de sprinkhaan gewaarschuwd heeft om vooral te gaan werken voor de winter, dat lachend in de wind geslagen wordt. Uit menselijkheid stellen we daarom niet eens de eis dat ook zij duizenden jaren ontbering kennen, maar komen er gratis miljarden beschikbaar.

Zo gezegd, zo gedaan. De blanken reisden af naar onder andere Zuid-Afrika, bouwden ondernemingen, realiseerden landbouw en zorgden er toen voor dat al die zwartjes het beter gingen krijgen daar. Natuurlijk waren ze wel bazen in hun ondernemingen. Net zoals het logisch is dat de hoogopgeleide manager in Nederland iets meer te zeggen heeft dan de dombo die zijn school nooit wilde afmaken en nu de wc's moet schoonmaken. Net zoals wij onze baas zullen moeten gehoorzamen omdat hij ons anders op straat schopt. Een baas wiens geduld niet eindeloos is. Zeker niet als er acties worden beraamd om hem om te leggen. Toen kwam het hoge woord eruit: hoge blanke baas met zwarte Pieten is racisme! Een uiting van apartheid. Men had lekker te eten omdat die blanke zo slim was, maar hij moest wel dood. Mandela en anderen richtten terroristische organisaties op. Blanke boeren werden daardoor verjaagd en later vermoord. Nog steeds zijn ze er niet achter gekomen dat als ze hun blanke weldoeners vermoorden, ze zelf geen flikker meer te vreten hebben.

De propagandamachine werkte echter te goed. De blanken zijn racisten. Zij zijn wel degenen die vermoord worden, maar ach, een beetje socialist kijkt daar gewoon overheen. Wie kritiek heeft is eveneens een racist en wraak nemen op racisten kent geen grenzen. De ellende die daaruit voorkwam was, u raadt het al, natuurlijk ook de schuld van de blanken die alleen maar wilden helpen en daarmee stank voor dank krijgen. Er ontstaan oorlogen. Zwarten tegen blanken, zwarten tegen moslims, moslims tegen christenen, noem maar op. Ze maken er een potje van en hun land wordt onleefbaar. Ook de schuld van de blanken. "Mooi," denkt links, "als we nou de racismekaart trekken en al die mensen naar Europa en vooral Nederland halen, dan hebben we dankbaar stemvee." Een onzalig plan van die landverraders dat niemand moraal gezien mag weigeren, want racisme. Zodoende werden hier de grenzen wagenwijd opengezet voor iedereen. Hoppa, alles mag binnenkomen. Van negers tot Marokkanen en van Turken tot criminele Oost-Europeanen. Allemaal volkeren waarmee dezelfde fout is gemaakt. Keer op keer.

Eenmaal binnen gaat het sprookje gezellig verder. "Blanken zijn racisten," werd er overal verteld in wat meer politiek correcte bewoordingen. Het hielp allemaal niks. Volk dat te lamlendig is om zelf de verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen, zal nooit ergens iets bereiken. Ook niet in een ander land. Dus ging de zieligheidsindustrie nog een stap verder. Blanken moesten torenhoge belastingen betalen om de nieuwkomers gratis te voorzien van huizen, dure apparaten en positieve discriminatie in zo'n beetje elke sector die u maar kunt bedenken. Nog was het niet genoeg. Honderden miljarden aan schulden worden er gemaakt om de multikul te financieren. En het gaat maar door. We worden uitgemaakt voor nazi's en fascisten als we het wagen kritiek te hebben. We worden in ons eigen land vervolgd voor gedachtemisdaden terwijl die linkse dwazen scanderen dat we hier allemaal racistisch zijn. Nooit vraagt iemand zich af waarom buitenlanders zo graag hier zijn als alles en iedereen zo racistisch is. Geld is wel erg lekker zeker.

Na miljoenen allochtonen te hebben binnengelaten en nog elk jaar met nieuwe stromen parasieten uit verschillende landen geconfronteerd te worden, durven ze nog steeds te beweren dat racisme louter gaat om huidskleur. Constateren dat we ons door de racismekaart en dat gelul over apartheid een extreem groot probleem in de maag gesplitst hebben, wil er bij de meesten niet in. Zij huldigen Nelson Mandela als een godheid. Een terrorist die blanken heeft laten vermoorden die onderontwikkelden wilden helpen. Een terrorist door wie links-fascistische organisaties een voet aan de grond kregen om de bekende zieligheidsindustrie op te richten. De industrie door wie wij tsunami's aan allochtonen meemaken die het hele land kaalvreten en de maatschappij meer en meer ontwrichten. Denkt u nog steeds dat het allemaal om huidskleur gaat? Dan zult u teleurgesteld worden, want de multiculturele smeltkroes heeft gefaald. Terwijl u nog allen in de kont van Mandela zit weg te zwijmelen bij de staatspropaganda en herdenkingen, gaat het tuig tekeer in onze straten.

Inmiddels moet iedereen weten dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en in de uitkeringen. Parasiterende knaagdieren die hele landen kaalvreten en ontwrichten. Een groot excuus denken mensen te kunnen vinden in de dooddoener "ze zijn niet allemaal zo". Voor de kenners een lachwekkende bewering. Ten eerste gaat het om de idioten die wel crimineel zijn. Kritiek om gedrag, dus niet om huidskleur. Daarmee is de hele racismekaart reeds van tafel. Ten tweede waren de nazi's ook niet allemaal zo en dat weerhoudt de mensen niet om ze allemaal te haten. Ten derde komen ze met vaag anekdotisch "bewijs" uit hun persoonlijke omgeving. Hun lieve zwarte buurman zou dan het voorbeeld moeten zijn waarmee de rest wordt gebagatelliseerd. Andersom willen ze een misdaad van een blanke wel aan alle blanken toeschrijven. Ten vierde proberen ze tevergeefs een groep te noemen die nog niet besmet is geraakt. Wijst u erop dat 65 % van de jonge moslims wel eens verdacht is geweest van een misdrijf, dan doen ze alsof de vrouwen zo lief zijn.

Gouda komt al meer dan 10 jaar negatief in het nieuws door hordes allochtone neanderthalers die de straten onveilig maken. Licht getinte meidenbendes vormen daarop geen uitzondering en recent komen ze weer eens in de media. Willekeurige voorbijgangers worden in de wijk Plaswijck in Gouda belaagd door vooral jonge Marokkaanse en Somalische meiden van tussen de 13 en 16 jaar oud. Mensen worden door deze schatjes van hun fiets getrokken, in hun gezicht gespuugd, geslagen en getrapt. Heel opvallend is dat het AD en de Telegraaf in hun nieuwsartikelen niet de afkomst durven te melden. De Telegraaf doet dat wel in zijn afgeschermde digitale en papieren versies. Wel komt de islamitische aap uit de mouw als WNL een interview houdt op De Meander dat valt onder het Caramel College. Een leerling vertelt dat ze gevaarlijk zijn. Een ander zegt dat hij als een hondje onder bedreiging sleutels moest apporteren. Leerlingen worden op school aangevallen, moeten moeite doen om deze groep te ontlopen en gaan dagelijks met lood in hun schoenen naar school.

Overheidsdienaren die het voor het zeggen hebben en voor de veiligheid van uw kinderen moeten zorgen, proberen de boel te sussen. Jan van den Heuvel, raadslid voor de PvdA in Gouda, zegt: "Ja, dan schrik je. Dan denk je van, hallo, tussen de 13 en 16 jaar, meiden. Meisjes die mensen belagen." Vuile hypocriete linkse huichelaar, het feit dat dat allochtone gespuis Łberhaupt in Nederland heeft kunnen komen, is louter het gevolg van beleid dat van de PvdA zelf komt. Wie allochtonen zaait, zal haat oogsten. Doe maar niet zo fucking schijnheilig, want iedereen heeft links gewaarschuwd dat allochtonen problemen (gaan) veroorzaken. Een feit van algemene bekendheid. Wie, nu het continu uit de hand loopt, nog steeds vol "verbazing" reageert, is gewoon een laffe dhimmi die zelf dagelijks met zijn hoofd in de hol van Allah probeert te kruipen. Landverraders van het ergste soort. Ga nu eens optreden flikkers! Rector Bas Oldeman wast zijn handen in onschuld. Hij weet van niks. Vast leerlingen van een andere school. "Meiden? Dat hoor je niet vaak..."

Derk Jan de Butter van Sportcentrum Mammoet meldt dat hij die jonge sloeries op video heeft, maar de politie doet zoals gewoonlijk weer geen sodemieter. O wee als wie die teven islamitische hoeren zouden noemen, dan komen ze wel. Komt het in de media, dan verklaart de politie dat het een bureaucratische fout was en de aangifte niet is doorgekomen. Leerlingen en buurtbewoners vertellen dat het gesodemieter al jarenlang aan de gang is. Zijn het geen theedoeken die op pinguÔns lijken, dan gaat het wel omdat berberapentuig dat geen woord Nederlands spreekt. Opgewacht, uitgescholden en beroofd worden, is er aan de orde van de dag. Politie en gemeenten willen echter niet reageren. Te zielig voor woorden. Maak kennis met het Corlaer College in Nijkerk. Op zomaar een van de vele vmbo-afdelingen waar tegenwoordig enkel kanslozen naar toe gaan, slaat de vlam in de plan en beuken 50 scholieren op elkaar in. Een bende Marokkaanse haantjes die de dienst uit willen maken, voeren al jaren een schrikbewind waarvan zelfs de schoolleiding bang wordt.

Bekijk even deze beelden en vraag u verwonderend af hoe u het toch heeft kunnen toestaan dat die socialistische mongolen dit soort laag tuig binnen heeft gelaten in uw ooit zo prachtige Nederland. Stoelen vliegen in het rond en we horen als oorzaak roepen dat "Mohammed binnen is gekomen". Besef even dat zulke "incidenten" al jaren voorkomen op de meeste scholen waar een overschot heerst aan Marokkanen en zowel de schoolleiding als de politie prima op de hoogte zijn. Verontruste ouders vertellen de media dat hun kroost zich al jaren onveilig voelt en zich met fysiek geweld weerbaar hebben moeten maken om niet dagelijks in elkaar getrapt te worden. De schoolleiding doet helemaal niks. Leerlingen worden in een hoekje gedreven, bespuugd, betast en uitgescholden. De politie ontkent dat zulke zaken plaatsvinden. Aldaar kijken ze simpelweg naar het aantal aangiften. Geen aangifte, dan ook geen zaak. Met de kennis dat de politie sowieso extreem moeilijk doet om aangiften op te nemen tegen moslims, is dit toch wel een heel zuur standpunt.

Trouwens, met aangifte doen bereiken de slachtoffers enkel dat hun gegevens bekend worden gemaakt bij de daders. Zodat de daders hen, hooguit op straffe van een taakstraf, helemaal de tyfus in kunnen trappen. De rector is zo bang dat ze zijn auto in de brand steken dat hij maar vriendjes is geworden van de grootste boosdoeners. Politieagenten durven waarschijnlijk helemaal niet meer op die school te komen. Taferelen uit de film "The Principal", alleen hebben de leerlingen in de realiteit geen stoere leerkracht die het gespuis wel even mores leert. En ook hier geldt weer dat men in geval van een kritisch geluid of eigenrichting, opeens wel de weg weet. Aangiften tegen bloggers worden via e-mail opgenomen en als de ouders zich eens verenigen om een paar van die zandnegers de tanden uit hun smoel te slaan, dan willen die D66 togadhimmi's wel jarenlange gevangenisstraffen uitdelen. Wat is dit land corrupt geworden. Zorg de volgende keer even voor een HD-videocamera. Neem alle gezichten op en plaats die randdebielen op internet. Fuck politie en justitie!

Overal waar allochtonen zijn, is gezeik. Laat al die Mandelapijpers maar even verklaren waarom hun wereldwijde strijd tegen apartheid, heeft geleid tot een land vol wilde apen die het hele land kapot maken. Kunnen ze niet, omdat ze gewoon meedoen. Hilversumse uitgaansgelegenheden worden doorgaans beticht van discriminatie, maar het was daar weer eens raak in een massale knokpartij. "Een neger, Marokkaan en een blanke," verkondigde Dennis DrieŽnhuizen om niet weer beschuldigd te worden van racisme. Ook de politie moest een veer in de reet krijgen voor dit incident uit duizenden dat toevallig de media haalt. Iets zegt ons dat zonder die eerste twee, de blanke ook niet tot zijn daad gekomen was, maar goed. Stuur hem ook maar naar de Sahara. Een 13-jarige jongen fietste in Amersfoort over de Duisterweg alwaar hij de duistere kant van zijn lichtgetinte medemensen leerde kennen die hem meteen beroofden. Arme jongen, een hele jeugd door geÔndoctrineerd moeten luisteren naar die onzin dat "we" allemaal gelijk zijn en het daarna op de harde manier leren.

Kinderen zijn een kwetsbaar doelwit en dat bleek wel in Bergen waar een kind van 12 op zijn fiets eerst een klap voor zijn smoel kreeg en toen zijn dure telefoon moest afstaan. De daders waren natuurlijk weer Marokkanen; die kans is tegenwoordig levensgroot aanwezig. Van hetzelfde laken en pak is een laffe beroving van een invalide man in een scootmobiel die door een lichtgetinte kroeshaarpik van zijn tas en telefoons werd beroofd. Moeders met hele kleine kinderen van amper 3 jaar blijven eveneens niks meer bespaard. Zonder pardon sloegen twee Marokkanen de moeder tegen de grond terwijl het kind moest toekijken hoe zij beroofd werd. Vraag vooral nooit uw aansteker terug als een groep Marokkanen deze van u "geleend" heeft, want dan is de kans groot dat u volledig in elkaar getrapt wordt. Schoppen tegen het hoofd wat zeer ernstig hersenletsel met zich kan meebrengen, zien deze heren als teken van macht. Jaha, u dacht als linkse debiel dat wij uw grootste probleem waren, maar dit soort kakkerlakken pakken ook uw kinderen en ook uw bejaarde moedertje.

Nergens bent u meer veilig en dat merkte een 19-jarige vrouw die in Amsterdam van haar fiets werd getrokken. Twee nikkers van Surinaamse afkomst, trapten haar pardoes keihard in haar gezicht waardoor ze een gebroken oogkas opliep. Ook beroofden ze een man en nog een vrouw die er ongedeerd vanaf kwam. Hun fietsen werden als vluchtvoertuig gebruikt door de daders die natuurlijk niet gevonden werden door de politie. Een lichtgetinte man in Nijmegen vond het nodig om een bejaarde man van 81 jaar zwaar te mishandelen en te beroven. Met onder andere een gebroken neus mocht hij nog van "geluk" spreken nog tot ons te zijn. Ooit hadden we een discussie met zo'n linkse slampamper. Hij wilde ons wijsmaken dat iedereen wel een keer het slachtoffer moet worden van een straatroof. Daar worden mensen hard van. Bovendien is de dader vaak arm en zo vaak gediscrimineerd dat het wel te "begrijpen" is dat hij mensen berooft. Peter van Gelder is een half verlamde man van 64 die zich niet kan verdedigen of om hulp kan roepen en werd al 5 keer door lichtgetinte varkens mishandeld en beroofd.

Scholen worden steeds vaker het terrein van rassenrellen. Ordinair zwart tegen blank of geitenneukers tegen blanken. Over wie precies de rellen start krijgen we maar bitter weinig mee. Media proberen zulke rellen uit het nieuws te houden en als het dan toch moet omdat het te groot wordt, dan verbergen ze dat het om allochtonen versus autochtonen gaat. Wie ook de zwarte Piet krijgt toegespeeld: feit is dat zonder de multikul, al die allochtonen hier niet waren geweest en wij ook geen gezeik hadden. Sterker nog, toen allochtonen nog in de minderheid waren, was er minder gezeik over racisme dan nu. Vrij logisch, want blanken kunnen door hen niet met goed fatsoen racisten genoemd worden als zij toestaan dat hun land wordt afgepakt door allochtonen. Natuurlijk weten we wel wie er beginnen. Bendevorming is typisch het terrein van onze donkere medemensen. Dat blijkt wel weer op de scholen in Amsterdam-Zuid. Scholieren zijn maandenlang bedreigd, beroofd en afgeperst door een bende Surinamers, Antillianen en Marokkanen. Incidentje, incidentje. Hahaha, sukkels!

Lafheid is kenmerkend voor al die multiculturele ellendelingen. Maar liefst vier bavianen waren er nodig om 1 meisje van 17 jaar te beroven dat over de Hoolesteeg in Amersfoort fietste. Ruw werd ze vastgepakt, bedreigd en in het bos gesleept. Alwaar ze beroofd werd van haar kostbare centen die anders toch wel via de Belastingdienst bij de uitkeringen van die Marokkanen terecht waren gekomen. Aanschouw een prachtig voorbeeld van hoe de politiek correcte elite u verneukt. Nikker en Marokkaan gebruiken grof geweld in Hilversum. Media schrijven liever stukjes over allochtonen die gediscrimineerd worden en sneue grapjes over terrorist Mandela. Totdat de feiten het linkse gelul achterhaalt en mensen keihard met de neus op de feiten drukt. De dagelijks ellende gaat immers gewoon door. Marokkaan op blote voeten gezocht. Voor een misdrijf wel te verstaan. O ja, hij is ook nog een junkie onder de drugs. Echt waar, dit verzinnen we niet. Begint u al een beetje te begrijpen waarom de mensheid altijd oorlogen heeft gevoerd?

Invalide man rijdt op scootmobiel, een lichtgetinte kansenjongere blokkeert hem met zijn fiets en berooft hem. Smeekbeden van het slachtoffer of hij zijn medicijnen mocht houden, konden de dader niet deren. Bekijk vooral de video en maak u nu eens heel boos. Is Nelson Mandela nu nog uw voorbeeld of wat? Wie worden er nu gediscrimineerd en genadeloos gepakt? O wacht, het gaat u nog steeds niet ver genoeg? Een 18-jarig meisje werd in de Kerkstraat in Utrecht aangesproken door een knaagdier met een getinte huidskleur. "Geld of pijpen!" blafte de man. Geld had ze niet, dus dwong de held haar tot gratis seksuele diensten. Op WhatsApp worden vrouwen gewaarschuwd voor gewapende mannen die vrouwen dwingen tot orale seks. Alleen over straat gaan is uit den boze. Tenzij u zo'n nikkersletje bent natuurlijk. Loopt u door Den Haag, dan kunt u maar beter op uw achterkant passen. Kleine kindjes van 10 beroven u daar. Zomaar in uw rug getrapt worden door donker gekleurde schavuiten en daarna van uw tas beroofd worden kan ook u overkomen.

Moet u even nagaan dat dergelijk tuig maandenlang zo niet jarenlang hun gang kan gaan en de politie hooguit een paar verdachten een uurtje verhoort als het te hard in de media komt. Ergens weten we wel hoe dat komt. Politie en justitie zijn zoals we al vaker hebben aangetoond tot op het bot corrupt. Zelfs de geheime dienst ronselt hun mensen uit dit soort achterstandswijken. De lichtgetinte rukkamelen die u op straat afpersen, zijn wellicht dezelfde figuren als die u afluisteren en kunnen laten arresteren. Geen fijn idee. De doofpot is nog steeds het middel om u voor de gek te houden. Artikelen over Marokkanen verdwijnen als sneeuw voor de zon op internet. Eigenlijk zouden we hier een archief moeten aanleggen, maar we mogen niet vanwege auteursrechten. Ouders op de scholen waar allochtonen tekeer gaan als wilde beesten die net te horen hebben gekregen dat ze moeten worden afgemaakt, zijn doodsbang. Bij de politie adviseren ze vooral om uw gegevens te komen afstaan zodat ze die aan de daders kunnen geven. Wij denken aan eigenrichting.

Overweging.

Indoctrinatie en intimidatie van de zieligheidsindustrie en zijn leeghoofdige aanhangers werken zo verlammend voor de meeste mensen dat ze bij het horen van termen als apartheid en racisme al zo in de verdediging schieten dat ze niet meer in staat zijn om in te zien dat allochtonen terecht gehaat worden om het criminele gedrag dat ze wereldwijd laten zien. Het lijkt wel alsof mensen willen geloven dat blanken slecht zijn en hun racisme enkel zwarten kan treffen. Elke negatieve behandeling, elk woord van kritiek of alles wat fout gaat in het leven van de gekleurde medemens, wordt in die visie als een racistische uiting gezien die met alle mogelijke middelen neer moet worden geslagen. Mensen zijn bereid een terrorist als Nelson Mandela wereldwijd te eren alsof hij de Messias zelf is en de wereld heeft gered van al die blanke racisten. Zonder te beseffen dat zij zich hiermee zelf schuldig maken aan racisme. Alles wat wij in het westen ooit bereikt hebben, is gerealiseerd door intelligentie. Meng dat met idioten en er is een ramp geboren.

Nelson Mandela deed feitelijk precies hetzelfde als wat Hitler deed. Namelijk mensen die van een ander soort zijn die zij als inferieur beschouwen, uit de weg ruimen. Hij de blanken; Hitler de Joden. Natuurlijk was de slachtpartij van laatst genoemde iets groter omdat hij meer macht had en ook nog een achterliggende politieke ideologie neerzette, maar in de basis ging het om hetzelfde: racisme. Toch is Mandela een internationale held en Hitler de duivel zelf. Objectief gezien is dat te achterlijk voor woorden. Beschaafde mensen vinden over het algemeen dat mensen uitmoorden, om wat voor reden dan ook, in eerste instantie niet de bedoeling is. Dit is dan ook alleen maar te verklaren door in overweging te nemen dat de overwinnaars van de zieligheidsoorlog, gewoon hun eigen winnaar hebben gekozen. En dat baart ons veel zorgen. We zijn al vaker tot de conclusie gekomen dat goedgekeurd racisme, blijkbaar niet zo erg gevonden wordt. Racisme is feitelijk niks anders dan een drogreden om geweld te kunnen rechtvaardigen tegen andere rassen en dat is ironisch gezien juist datgene waar zij tegen zeggen te vechten.

Kinderen vragen zich in liedjes vaak af waarom mensen oorlog voeren en niet gewoon vrede sluiten. Dat is simpel te verklaren. Alle mensen, of ze nu blank, zwart, rood of paars zijn of zich groen en geel ergeren, houden het liefst van hun eigen mensen. Van hun eigen kleur, ras, soort, leeftijd, geslacht, politieke gezindheid, religie, cultuur en land. De geschiedenis leert dat alle mensen bereid zijn alles te doen om te voorkomen dat het wordt aangetast en die bereidheid zelfs extreme vormen aanneemt naar mate de verschillende mensen dichter bij elkaar komen. Zolang ze door een zee of ander fysiek natuurverschijnsel gescheiden blijven, blijft het bij wat economische en politieke speldenprikjes. Komen ze bij elkaar in een land, dan deinzen ze niet terug voor moord. Wie dat niet durft, werkt wel op een andere manier tegen door te demoniseren, uit te sluiten, te verbannen en weg te kijken. Mensen hebben dezelfde oerinstincten als primaten. Verschillende soorten worden vals als ze bij elkaar gezet worden en moeten gescheiden blijven.

Tegenwoordig tracht de mensheid de moderne beschaafde mens uit te hangen door te doen alsof wij alles op de intellectuele manier oplossen met argumenten. De praktijk laat zien dat het hooguit een laagje schijnheiligheid is en dat iedereen, zonder uitzondering, loopt te discrimineren op de meest onzinnige eigenschappen. Natuurlijk zijn we niet allemaal in staat tot moord. Dat moest er nog eens bijkomen, maar wees eens eerlijk. Hoeveel van u demoniseren in de hoop dat er anderen opstaan om het vuile werk te doen? Hoeveel van u lopen terroristen als Mandela te ondersteunen in de hoop dat andersdenkenden geen voet aan de grond krijgen? Hoeveel van u hebben stiekem gejuicht om Volkert? Hoeveel van u hebben heimelijk iemand niet aangenomen op basis van huidskleur of politieke gezindheid? U zult openbaar glashard ontkennen, maar u weet echt precies wat we bedoelen. De grootste ontkenners zijn de schijnheil-Hitlers. De enige manier om van apartheid af te komen, is verschillende soorten mensen weer apart in hun eigen land te plaatsen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.