Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

716 # Leren te relativeren #
Gepost door Misdefinitie op 27-11-2013 om 23:35.
Relativeringsvermogen druist in tegen het consequent en logisch denken, maar getuigt desondanks van intelligentie omdat het de gemoederen laat bedaren. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen met een beperkte hoeveelheid energie die graag hun zwakte etaleren en dat verwarren met sociaal zijn. We kunnen niet op iedereen wraak nemen. Al verdienen de meeste mensen het niet om te leven. We kunnen niet op alle slakken zout leggen. Al zouden we graag alle ratten en hun misstanden over de kling jagen. We kunnen niet over alles wat ons niet zint een hele tirade houden en verwachten dat mensen zich daar echt iets van aan zullen trekken. Al zou de wereld daar technisch en financieel beter van worden. Ter bescherming van onszelf en van anderen, is het vaak nodig om net even een stapje terug te doen. Niet elke onenigheid, frustratie of irritatie is het waard om helemaal voor door het lint te gaan met alle mogelijke shit. Nederland is een multiculturele smeltkroes geworden van idioten die elkaar het licht in de ogen niet gunnen en de kunst van het relativeren niet begrijpen.

Beledigen? Daar lacht u gewoon om.

Trijntje Oosterhuis was de zoveelste naÔeve drommel die eventjes dacht een bekend geworden ramp te kunnen misbruiken om haar ego op te vijzelen met wat gratis publiciteit. Normaal verkoopt ze geen reet en zetten mensen massaal hun televisie uit als haar lelijke kop op de buis komt, maar op internet de gulle weldoener uithangen voor zielige Filipijntjes die naar de filistijnen dreigen te gaan, doet het altijd goed. Zodoende kondigde ze aan op Facebook voor iedere "like" een euro voor het goede doel te storten. Goed wetende dat het sowieso publiciteit oplevert en ze, als puntje bij paaltje komt, toch niet gedwongen kan worden tot de donatie. Net zoals al die prijsvragen waarmee u denkt te kunnen winnen, gewoon nep zijn. Onze reactie: "Spam! Krijg de klere maar." Klaar. Over tot de orde van de dag. Domme werkloze internetters die toch niks anders te doen hebben, denken echter dat het echt is en gaan ermee spelen. Totdat er 2 ton aan likes bij elkaar gespaard waren en Trijntje haar faillissement al boven het hoofd zag hangen. Ze betaalt uiteraard niet.

Onbewust heeft Trijntje al die Facebookers een spiegel voorgehouden. Facebook is privacyschending en spam. CommerciŽle uitvreters verdienen geld door uw gegevens te grabbel te gooien en wat krijgt u daarvoor terug? Een zooitje berichten van jonge gezinnen die wel neuken en kinderen hebben en kleine miezerige amateuristische bedrijfjes die hun rotzooi proberen te slijten door u kapot te spammen. "Liken" is niks anders dan ruchtbaarheid geven aan spam. En allemaal beloven ze dat u prijzen wint, rijk wordt, ontmaagd gaat worden, het geluk vindt, korting krijgt of geld oplevert voor goede doelen, maar het is allemaal bullshit. Al die uren die u aan die onzin besteed heeft, zijn verloren. U bent een dom kuddedier dat misbruikt wordt voor commerciŽle belangen en niks waard is als het er echt op aan komt. Net zoals die mongolen die klikken op spammails en producten kopen omdat ze in de reclame zijn. In plaats dat mensen de conclusie trekken bedonderd te worden en stoppen met spammen, gaan ze een rel schoppen over de eerlijkheid van Trijntje.

Verstandig worden en stoppen met spammen? Wel nee, dat is te geniaal. Dan overschatten we dat domme paupervolk op Facebook ruim. Rellen, negatieve berichten posten, iemand met z'n allen krenken: daar zijn "we" met z'n allen goed in geworden. Met als gevolg dat de bekende Nederlander in kwestie weer gaat reageren waardoor het schandaal nog meer opgeklopt wordt buiten de normale proporties. "Boehoe, ik was naÔef. Ik heb niemand willen kwetsen. Het moet over de arme mensen gaat." Domme troela, had gewoon uw mond gehouden. Natuurlijk wilt u dat het over de arme mensen gaat en vooral in combinatie met uw "barmhartige" actie zodat de goodwillpubliciteit zijn werk kan doen, maar iedereen weet toch al dat het allemaal nep is. Gelul om er commercieel beter van te worden. Een schijnimago zodat de puberende huppelkutjes uw meuk blijven kopen zonder daar al teveel financiŽle middelen in te hoeven stoppen. Nederland is nu eenmaal verworden tot een achterlijk kutvolk bestaande uit zeer verdeelde groepen die lijnrecht tegenover elkaar staan.

Gordon is de extreem verwijfde relnicht van RTL die de poep- en piesgrappen om uw oren laat kletteren als een flikker met diaree die zijn spetterpoep de vrije loop laat als hij gepaald wordt. Van zaad op de poepstok tot het tussen neus en lippen door schaterlachen over geslachtsdelen en van glitterpakjes tot endeldarmretoriek: het lachende nichtencircus knalt van uw scherm. Zijn gasten worden steevast beledigd en gekrenkt. Platte grollen en de goorste onderbroekenlol, vormen zijn handelsmerk. Heteromannen wordt zo opeens een homofobie aangepraat, dikke vrouwen zien eruit als dikke varkensrollades en bejaarde vrouwen die zich kleden als een meisje van 18 worden vermorzeld en vermalen door al zijn verbale geweld. Moet u vol zenuwen optreden voor een volle zaal en meer dan 1 miljoen televisiekijkers, dan zullen zijn bizarre opmerkingen niet per se een potje breken om er goed vanaf te kunnen komen. Desondanks is er een heuse rel ontstaan over 1 van zijn duizenden grappen waarin een afhaalchinees tot nummer 39 met lijst wordt gebombardeerd.

Normale mensen zouden Łberhaupt niet naar Gordon kijken, maar ondanks dat iedereen stiekem toch kijkt en daarom de volgende dag precies weet wat er is gebeurd, moet de constatering objectief gezien toch zijn dat Gordon eigenlijk niks noemenswaardig heeft gezegd. Zeker niet voor zijn doen en vooral niet in vergelijking met wat de maatstaf is op het internet. Bovendien maakte Chantal Janzen ook grappen en liet men de kandidaat vanwege zijn goede prestatie ruimschoots doorgaan. Na 10 seconden lachen of juist bedenkelijk kijken, gaan we dan als fatsoenlijke mensen over tot de orde van de dag. Relativeren dus, want het was gewoon humor. Zouden wij in het buitenland optreden en ze tegen ons zeggen dat we dan vast "Tulpen uit Islamsterdam" of de vogeltjesdans gaan zingen, dan hadden we daar ook enkel om kunnen lachen. Prachtig, dat breekt het ijs een beetje. Waarom op internet de bekrompen stakker uit gaan hangen? Op internet ging men natuurlijk weer volledig los. Overal namen ze Gordons racistische eikel in de mond, vooral op Amerikaanse "sociale" media.

Amerika dat de baas over de wereld wil spelen, overal ter wereld atoombommen heeft, astronomische bedragen aan schulden creŽert, oorlog voert met zo'n beetje alle landen die niet westers zijn, grove racistische misstanden laat voortbestaan en waar de grootste hypocrieten ter wereld wonen omdat zij (met hun briljante absolute vrijheid van meningsuiting) wel alles over alle andere volkeren ter wereld mogen zeggen, gaat ons nu de les lezen om een debiele uiting van een wangedrocht uit Nederland. Sodemieter op, in ons land zeggen we over alles en iedereen wat wij willen. China is ook niet bepaald blij met de uitspattingen van Gordon. Het zwaar communistische land dat critici laat vervolgen en vermoorden en zo'n beetje alle mensenrechten schendt, durft zowaar te roepen dat de grap onfatsoenlijk is. Ga nou eerst die puinzooi, uitbuiting en het fascisme bestrijden in eigen land en kom dan nog maar eens zeuren over ons. Verbazingwekkend dat de landen met de meeste boter op hun hoofd, vinden dat ze ons terecht mogen wijzen.

Gordon laat inmiddels weten echt niet racistisch te zijn jegens Chinezen. Hooguit zou hij gegronde redenen kunnen hebben om Marokkanen te haten. Vorig jaar werd hij nog door een groep wilde berberapen in elkaar geslagen om zijn homoseksuele geaardheid. En dat is nu juist zo vreemd. Jullie stelletje leeghoofden die het hardst "Discriminatie!" schreeuwen, gaven toen geen kik. Hoe kan het toch dat die anti-discriminatiehonden wel altijd racisme zien in uitingen die voor het "slachtoffer" zonder gevolg blijven (de Chinees ging immers door), maar niet als het om racistisch geweld gaat waarbij iemand ook daadwerkelijk slachtoffer wordt van een racistische misdaad? Is het monddood maken van critici soms belangrijker dan het bestrijden van racistisch geweld? Willen zij soms voorkomen dat u erachter komt dat racisme van allochtonen helemaal niet bestaat, maar dat het juist de blanken zijn die het overkomt? Boehoe Gordon is een racist zeggen jullie, maar hij wordt godverdomme in elkaar geslagen en met de dood bedreigd. Deels door dezelfde mensen!

Anoukepoes weet de gemoederen van haar hersenloze achterban steevast tot een hoogtepunt te brengen. Haar fans vonden al dat zij zich tijdens haar carriŤre teveel als negerhoer gedroeg, maar nadat ze ook nog openlijk stelling neemt tegen zwarte Pieten, stroomde de Facebookpagina van Anouk vol met de meest bizarre dreigberichten. Nu is het algemeen bekend dat politiek per definitie tegenstanders van verschillende groepen nog meer laat polariseren. We worden het simpelweg nooit eens met elkaar. In al die eeuwen dat de "moderne" mens nu met elkaar probeert samen te leven, is enkel oorlog de stabiele factor. Mensen van verschillende rassen en afwijkende meningen, staan elkaar gewoon naar het leven. Wat die multikuldwazen u ook wijs proberen te maken. Wie dus zijn of haar brood in de publiciteit verdient, zal ervoor moeten waken de werkactiviteiten strikt gescheiden te houden van politieke opvattingen. Wilt u het ergens gezellig, menselijk of zakelijk houden, dan is politiek geen goed idee.

Overigens heeft dat niks met de (juridische) vrijheid van meningsuiting te maken. Van ons mag u zeggen wat u wilt. Net zoals wij de vrijheid hebben om daar weer over te zeggen wat wij dan willen. Hopelijk bent u echter niet het belangrijke onderscheid vergeten tussen persoonlijke menselijke omgang en de politiek die over algemene belangen gaat van miljoenen mensen waarbij de discussie gevoerd dient te worden met logische, onderbouwde argumenten die gebaseerd zijn op feiten. Politiek gezien is consequent zijn de cruciale voorwaarde die we desnoods tot het extreme zullen naleven. Als we via een logische redenering tot de conclusie komen dat het gerechtvaardigd is dat u dood moet, dan moet u dood. Bijvoorbeeld omdat u ons ook naar het leven staat. Waarom zou u moeten leven als u ons dood wenst? Gaat het om menselijke omgang, dan zijn argumenten minder belangrijk en gaat het meer om respect. Een artiest moet het hebben van persoonlijke goodwill, respect en mensen die het leuk vinden. Daar hoort geen politiek bij.

Anouk zou derhalve wat meer moeten beseffen dat zij als idool van veel mensen afhankelijk is van de gevoelens en emoties van haar publiek. Gevoel dat gezamenlijk gedeeld wordt door de passie voor de muziek. Aangezien over smaak al evenmin te twisten valt, heeft muziek een emotionele lading die heel persoonlijk is. Dan wil je als artiest niet dat hetzelfde publiek dat in tranen geroerd is of anderszins helemaal idolaat van de muziek is, u gaat zien als de boeman in een keihard politiek debat waar de rede en argumentatie noodzakelijk is. Wij zijn intelligent genoeg om dat te scheiden. Tijdens politieke discussies gaan we te keer. Is het te belachelijk, dan schrijven we hier. We zullen hiervoor nooit bedreigen posten op Facebook. Zegt Anouk een concert af wegens ziekte, dan begrijpen we dat dat persoonlijk is en zullen we evenmin scheldpartijen gaan plaatsen op Facebook. Veel mensen kunnen dat echter niet. Anouk tracht wanhopig het tij te keren door te roepen dat die nepfans maar moeten oppleuren, maar dat is niet te winnen op internet.

Wat niet wegneemt dat de stoere rockchick de dreigers goed in de zeik heeft genomen. Aan een paar van die sukkels die haar bedreigden gaf ze namelijk haar adres. "Kom het maar zelf in mijn gezicht zeggen anonieme lafaards!" Uiteraard kamen die lafbekken niet. Reageren op zulke debielen is echter zonde van de tijd en energie. Er zijn simpelweg zoveel ratten dat er hele gaskamers nodig zijn om ons van dat gespuis te ontdoen. Vol afschuw vertelt Anouk dat ze in enkele maanden van knuffelbeer tot schietschijf is uitgeroepen en dat tekent de huidige situatie in Nederland. Wat u ook van haar mening vindt, u doet verdomme maar normaal. Veilig achter uw computertje is het allemaal eenvoudig, maar wat zou u ervan vinden als uw leuke leventje opeens voorbij is vanwege een paar stomme uitspraken? Ook die kans is reŽel te noemen. Dan hoopt u ook dat de meerderheid zo verstandig is het te negeren. Door alle haatreacties is Anouk inmiddels gemotiveerd geworden om wraak te nemen.

Diplomaten zijn volgens het internationale recht deels onschendbaar voor strafrechtelijke vervolging omdat ze anders hun werk niet goed kunnen doen in de vele landen die ze moeten bezoeken. Veel landen hebben daar persoonlijke immuniteit van gemaakt wat inhoudt dat hun diplomaten in andere landen zelfs niet vervolgd kunnen worden voor zware misdrijven die ze gedurende dat ze in functie zijn, hebben begaan. Van een journalist van PowNews worden de tanden eruit geramd. De grootste dader blijkt geen diplomaat te zijn. Geen probleem dus. Oppakken, afvoeren en een paar jaartjes de cel in. Want hoewel iedereen die smeerpijpen van GeenStijl, PowNews en Retecool wel kapot kan schieten is het niet de bedoeling dat er fysiek geweld wordt gebruikt tegen de vrije nieuwsgaring. Zijn we dan klaar? Nee, want er ontstond een hele rel. Gevoed door de speculatie dat immuniteit zou meespelen, werden mensen alvast boos. Voorts verschoof de discussie nadat Angola had aangegeven juist excuses te willen en Fok!kers geweld jegens journalisten gingen goedkeuren.

Deze casus is zo interessant omdat het een dilemma raakt waar geen goede oplossing voor gevonden kan worden. Dat komt omdat beide partijen in deze zaak juridisch extreem moeilijk aan te pakken zijn. Diplomaten maken massaal misbruik van de onschendbaarheid die immuniteit ze nu eenmaal geeft. Daardoor kunnen ze asociaal rijgedrag vertonen, auto's hinderlijk op stoepen parkeren en verkeersboetes negeren. Omwonenden en ook journalisten die verhaal komen halen, vissen achter het net. Nergens kunnen zij terecht. Aangifte doen bij de politie gaat niet en als dat wel kan, zeggen zij niks te kunnen doen. Deels is dat onzin, want het zijn niet allemaal diplomaten, maar om dat uit te zoeken kost ze teveel en daarom laten ze het zitten. Diplomaten die tikken uitdelen, zijn eveneens nauwelijks te pakken. Gaat het om iemand die dan toevallig geen diplomaat is, dan gooit de publiciteit roet in het eten. Aan de andere kant kunnen die diplomaten (en ook gewone burgers) weer niks doen tegen het feit dat journalisten opnamen maken en vragen stellen.

Feitelijk hebben we dan te maken met een patstelling. Beide partijen doen elkaar iets aan, maar niemand kan uiteindelijk door het recht tot de orde geroepen worden. Moeten we daarom maar als opiniemakers concluderen dat ze elkaar dus gewoon dingen aan mogen doen en we er geen afstand van hoeven nemen? Timmermans geeft als minister van Buitenlandse Zaken (PvdA) aan Angola aan dat ze met hun gore poten van onze kwelgeesten moeten afblijven, maar daarmee doen we de situatie ernstig te kort. Er deugt namelijk iets niet de "vrije" journalistiek in Nederland. Natuurlijk hebben we die vrijheid. Iedereen mag zich tegenwoordig journalist noemen. Natuurlijk hebben we de vrijheid van meninguiting. Maar we hebben ook wetten die privacy garanderen. En daar komt de aap uit de mouw. Geweld is onwenselijk, maar wat kunt u anders doen als zo'n randdebiel een microfoon in uw neus duwt onder een draaiende camera? Juridisch kunt u er niks aan doen als iemand u opneemt op de openbare weg of uw naam door het slijk haalt op internet.

Een dilemma, want publiciteit kan mensen kapot maken. Werkt u mee, dan is er genoeg beeldmateriaal om aan te sleutelen en u voor lul te zetten. Werkt u niet mee, dan wordt die weigering in beeld gebracht met een hele vervelende interpretatie. Hoe dan ook, op het moment dat zo'n reporter komt aanlopen, weet u dat u op televisie en GeenStijl gaat verschijnen. Met uw kop in beeld en met naam en toenaam belasterd. Daar kunt u uw hele leven mee achtervolgd worden. Uw leven kan compleet verwoest worden nadat websites als GeenStijl of Retecool uw goede naam en eer aanranden met een smaadschrift. Moet u dat zomaar accepteren? Natuurlijk niet. Niemand hoeft te accepteren kapot gemaakt te worden. Maar wat als er juridisch niks aan te doen is? Dan blijft alleen geweld over. Hard geweld, want u moet de camera vernielen en de journalist zo hard slaan dat hij nooit meer over u kan publiceren. Mag niet, maar ja... Nederland durft nog steeds niet de discussie te voeren over het probleem dat er voor slachtoffers van riooljournalistiek alleen geweld overblijft.

Jeffrey Koorndijk uit Deventer volgt een ICT-cursus op mbo-niveau, maar kan waarschijnlijk niet eens een computer aanzetten. Meerdere malen werd hij afgewezen om zijn zwarte huidskleur gebrek aan ICT-ervaring, maar de racismekaart trekken is moeilijk in een samenleving waarin vooral blanken worden gediscrimineerd en er al sprake is van racisme als u sinterklaas viert. Totdat de uitermate racistische stagebegeleider Ruben Willemsen hem de juiste computervaardigheden liet zien door zijn afkeer jegens zwarten in een mail te typen en die per abuis naar het slachtoffer stuurde. Bingo, zomaar een goudmijntje in de schoot geworpen krijgen. Dan kunnen die achterlijke rechtse rakkers wel beweren dat zij duizend maal erger gediscrimineerd worden, maar dit mailtje is keihard bewijs. Baas Mike de Wilde Electronics zei dat het een grapje was, maar trapte Ruben na de publiciteit de laan uit. De racistische Ruben Willemsen mag opzoek naar een andere baan en moet onderduiken wegens doodsbedreigingen.

Een klein foutje door een verkeerd e-mailadres aan te klikken en uw leven is voorbij. Vanochtend ging Ruben nog naar zijn werk. Nu heeft hij geen werk, geen veilig huis en geen leven meer. Internetters hebben schijt. Van racisme naar de gaskamers, "je weet toch"? Jeffrey ziet zijn kans schoon. Racisme is lang niet zo kut zodra de euro's gaan binnenrollen. Landelijk gezien is hij een held. Het slachtoffer dat een vuist heeft durven maken. De nieuwe Martin Luther King of Nelson Mandela die opkomt voor de zwakkeren. Voor ons is hij gewoon iemand die de baan toch niet had gekregen al was hij blank. Want er is volgens Michel Smit maar een ding erger dan een neger: een blanke neger. Nee, even zonder dollen. Ja, er is een neger gediscrimineerd. En ja, dat mag niet op deze manier. Dit volk heeft liever de achterbakse manier via een slinkse formulering. Komt op hetzelfde neer, maar is (juridisch) niet te bewijzen. Solliciteren impliceert discrimineren. Kijk om u heen. In alle vacatures vragen ze de perfecte kandidaat. Wie ziet u aan het werk? Idioten.

Iedereen wordt gediscrimineerd tijdens het solliciteren. Waar denkt u anders dat het verschil tussen de perfecte kandidaat die ze vragen en de volslagen idioten die we overal aantreffen vandaan komt? Die randdebielen zijn echt niet aangenomen vanwege hun kennis en ervaring. Het is allemaal vriendjespolitiek. Gladde jongens die elkaar de vinger in de reet doen en geile mokkels die harde plassers opwekken bij domme managers. De beheerder van Misdefinitie is op deze manier al meer dan 50 (!) keer gediscrimineerd. In de strafwetten wordt discriminatie op ras, afkomst, seksuele geaardheid en politieke gezindheid allemaal op dezelfde voet strafbaar gesteld. Iemand niet aannemen vanwege een zwarte huidskleur, is dus net zo strafbaar als iemand niet aannemen vanwege een rechtse politieke gezindheid. Toch gaat men op internet volledig door het lint nu het een neger is, maar wordt discriminatie van blanken genegeerd. Stelletje hypocriete flikkers met hun selectieve verontwaardigdheid. Als jullie zo tegen racisme zijn, waarom mag het ons dan wel overkomen?!

Overweging.

Uiteindelijk zijn we allemaal mensen met onze beperkingen, fouten, nukken en inconsequent hypocriet handelen. Zouden we op alle slakken zout leggen en alles uitentreuren beredeneren en afstraffen, dan zouden we geen leven meer hebben. Iedereen maakt fouten, wij ook. Binnen deze zeer transparante surveillancemaatschappij wordt op alles en iedereen gelet en is het technisch mogelijk om overal een punt van te maken, maar wat nog schadelijker is dan continu bloot te staan aan controle is de achterlijke agressie van miljoenen nietsnutten op internet die iemand willekeurig overvallen. Soms heeft een (publieke) gebeurtenis zomaar de kracht om "viral" te gaan. Landelijke publiciteit die zelfs kan ontaarden in een wereldwijde rel om iets doms wat objectief gezien nergens over gaat. Onvoorspelbare agressie die levens verwoest, mensen bang maakt iets te zeggen en extreme verdeeldheid zaait. Mensen worden door massahysterie op het internet gedegradeerd tot objecten die naar hartenlust kapot gemaakt mogen worden.

Het enge is dat mensen bereid zijn extreem geweld te gebruiken, anderen zwart te maken en maatschappelijk te diskwalificeren terwijl er feitelijk niks noemenswaardig aan de hand is. Een handjevol excuusnegers loopt "Racisme!" te roepen en meteen het hele land in rep en roer. Trijntje maakt op Facebook een inschattingsfout en meteen wordt er op internet gedaan alsof zij de mensen in de Filipijnen heeft verzopen. Gordon maakt een grap over Chinezen en de hel breekt los. Racist dit, racist dat, maar ondertussen is juist Gordon al jaren het slachtoffer van racistisch geweld en wordt hij nu bedreigd. Een makker van PowNews krijgt klappen en mensen verheerlijken meteen geweld jegens journalisten. Een ICT-bedrijf maakt een domme fout en duizenden internetters staan klaar om hem voorgoed te ruÔneren. De beheerder van Misdefinitie gaf zijn mening en er volgden bedreigingen, beroepsverboden en een veroordeling. Zulke idioten op internet zijn nog lager dan die bruine kakkerlakken en pissebedden die hier gewoonlijk langskomen en zouden het zelf eens moeten voelen.

Hypocriete huichelaars, zie de zaken eens in proportie en leer relativeren. Waar halen jullie het lef vandaan om met z'n allen lekker anoniem iemand kapot te maken omdat hij een fout maakt in zijn leven? Zelfs moordenaars en verkrachters krijgen na hun gevangenisstraf een tweede kans omdat we in het westen nu eenmaal pretenderen beschaafde samenlevingen te zijn. Elke keer als we weer eens het genoegen mogen hebben om in de holle ogen van zulke domme leeghoofden te mogen staren, komen zij met hun praatjes dat zij zo sociaal zijn en dat wij eens menselijk moeten doen, maar wat doen ze zelf? Mensen volledig kapot maken als ze een keertje iets hebben gedaan wat hen niet zint. Het nare is dat het niet eens erge dingen zijn. Gedoe met likes en een paar persoonlijke meningen. Hoe lang moet uw pik wel niet zijn als u daardoor beledigd wordt en wat voor fascist bent u als u mensen daarom doodwenst?! Ja, we weten het, u bent enkel zo'n fucking meeloper die niet letterlijk het mes in de rug duwt, maar u creŽert met uw gedrag wel de sfeer waarin het gebeurt.

Was u echt zo begaan met het onrecht in de wereld, dan had u zich wel druk gemaakt om de ernstige misstanden in de samenleving. Om miljarden die door linkse overheden worden verspild en daardoor niet meer kunnen worden ingezet om stervende en zieke mensen te helpen. Om de zorg, onderwijs en pensioenen die volledig naar de klote gaan. Om honderdduizenden mensen die zonder baan zitten en afhankelijk zijn geworden van de steun en de voedselbank. Had u echt een hekel aan racisme, dan had u vooral geageerd tegen racisme jegens blanken dat door uw gedrag nog grotere gevolgen heeft voor het slachtoffer. Kijk, die neger redt zich wel door alle publiciteit, maar een blanke die gediscrimineerd wordt, wordt in dit land helemaal niet serieus genomen. Hij kan geen aangifte doen. Hij kan niet rekenen op publiciteit. Hij kan niet rekenen op excuses en schadevergoeding. Hij moet alles maar gewoon slikken. Bent u nou zo simpel, hersenloos en hypocriet dat u dit allemaal expres doet of wist u het zogenaamd echt niet?!

De harde waarheid is dat de meeste mensen te dom zijn om te kakken en op internet gewoon een relletje willen. Puur ter vermaak mensen kapot maken. Dan heeft u uw goede daad verricht. Al worden er 6 miljoen Joden vergast, 400 miljard aan schulden gemaakt en zitten bijna 1 miljoen mensen permanent zonder fatsoenlijke baan, dan nog verkiest u het om te janken over Trijntje, Gordon en Anouk. Groen van jaloezie en als mensen u erop aanspreken, dan doet u zich onterecht voor als voorvechter van vrijheden en strijder tegen onrecht als discriminatie. Ondertussen loopt u wel te kankeren dat het land zo erg achteruit is gegaan en de mensen zo asociaal zijn. U kunt niet alleen niet relativeren, maar gaat ook nog eens volledig door het lint om zaken die totaal niet belangrijk zijn. U bent een mensenmens zegt u, maar de mens achter de slachtoffers die u maakt, is niet belangrijk. Dat zijn gewoon nazi's toch? Vroeger werden dat soort schijnheilen juist genegeerd omdat niemand het mag accepteren buitenproportioneel verneukt te worden. Internet veranderde alles.

Intelligentie geeft allang geen evolutionair voordeel meer. Beter is om dom te zijn en dom te doen. Achter uw computertje mensen volledig slopen totdat ze een emotioneel wrak zijn. Hun verdiende loon, want hun mening deugde niet. Vervolgens maar blijven kankeren over de teloorgang van normen en waarden en doen alsof u wel een sociaal en net persoon bent. Een verschijnsel dat wat ons betreft allang het einde van de beschaving heeft ingeluid. Met al onze kennis, zijn wij mensen niets anders dan wilde apen die de schijn proberen op te houden dat we geen oerinstincten meer hebben. Het gemak waarmee mensen te mobiliseren zijn, wordt misbruikt voor onnozelheden terwijl u zich allen ook had kunnen inzetten om de politiek te bestormen om eens de echt goede veranderingen door te voeren. Met uw hulp hadden we iedereen een gelukkig leven en een heleboel geld kunnen bezorgen, maar daar bent u te laf voor. Leer eens te relativeren in plaats van te discrimineren en mensen voor het minste of geringste te diskwalificeren. Wees menselijk en rechtvaardig.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.