Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

710 # Excuusnegers en nikkersletjes #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2013 om 23:21.
Gniffelend van de pret hebben we genoten van die malle CuraÁaose excuusneger Quincy Gario die een in potentie kansloze bestuursrechtelijke procedure tegen de sint en zijn zwarte knechten heeft omgetoverd tot het wereldwijd viral gaan van een uitermate racistisch feestfestijn. Overal zijn de discussies losgebarsten en zijn de emoties zo hoog opgelopen dat Nederland ondertussen schijtziek is van alle zwarten en de walging bijna niet meer kan onderdrukken zo gauw ze horen dat er weer een weblog is die erover begint. U zult de vergiftigde beker echter tot de laatste druppel moeten ledigen, want het gaat er allang niet meer om of sinterklaas zich onder het randje laat pijpen door zijn pikzwarte metgezellen. Door toedoen van een stel gauw gekwetste allochtonen en hun linkse kameraden, heeft het kinderfeestje voorgoed zijn onschuld verloren. Interessant is echter dat de maatschappij een grens heeft willen trekken. Inhoudelijk zijn de discussies over zwarte Piet zo achterlijk dat we deze niet willen voeren. Laten we liever naar de consequenties kijken.

De geest is uit de fles.

Allereerst merken we op dat het begrip "racisme" dat vooral door linkse apen wordt gebruikt om andersdenkenden mee te diskwalificeren, gesloopt is door hyperinflatie. Stond het begrip ooit voor een misdaad tegen de menselijke waardigheid die geassocieerd werd met de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog: thans is "racisme" verworden tot een scheldwoord dat tegen iedereen gebruikt kan worden door kleine kinderen op het schoolplein. Vroeger was het erg om een racist genoemd te worden omdat men u meteen met Hitler vergeleek en zelfs vond dat geweld te rechtvaardigen was om het gevaar te stoppen. Tegenwoordig kunt u rustig zeggen: "Ik een racist? Natuurlijk. Heel Nederland is racistisch. Je bent immers al racistisch als je een kinderfeest viert." Honend kunt u alle zeikerds wegjagen die huilen over berberapen op een website en vaak geweigerd worden bij de blankendisco om hun huidskleur. Allochtonen en hun linkse vriendjes hebben racisme geminimaliseerd tot een kinderachtig probleem. Hiermee zijn ze hun belangrijkste wapen kwijt.

De hele zwarte Pietdiscussie is op gang gebracht door een stelletje trieste roetmoppen en linkse dekzwabbers die vroeger iets te vaak met de roe hebben gehad en daarom als tegenstanders van zwarte Piet de strijd aangaan om ze allemaal met hun hoofd in de guillotine te krijgen. Interessant aan deze discussie is het feit dat het niet simpelweg linkse tegenstanders zijn en rechtse voorstanders. Vooral de groep met voorstanders is zeer gevarieerd en bestaat zeker niet louter uit rechtse rakkers. Dat links desondanks gebruik probeert te maken van zijn inmiddels vernietigde wapen van de demonisatie door keihard racisme te roepen, werkt alleen nog maar op de lachspieren. Een enkele rechtse weblogger uitmaken voor nazi en hem zo zwart maken dat de hele bevolking hem uitkotst is een appeltje eitje, maar miljoenen Nederlanders uitmaken voor racist omdat hun kinderen hun schoentje zetten, is te achterlijk. Zwarte Piet niet mee laten doen met het sinterklaasfeest omdat hij zwart is, is pas racisme!

Blijkbaar is racisme en discriminatie op huidskleur heel normaal voor al die slinksen. Zolang de slachtoffers maar nikkers zijn die zij zelf haten. Door hun gedrag is het zelfs voor kleine kinderen dagelijkse kost geworden om te roepen dat zwarte Pieten (naar hun eigen land) moeten oprotten. Kijk, dan levert zo'n discussie winst op. Domme links extremisten die in beginsel van plan waren om heel sinterklaasvierend Nederland weg te zetten als racisten, eindigen ermee dat ze alles waar ze (extreem) rechts van verwijten, in feite zelf doen. En u weet, zij deinzen er niet voor terug om u voor datzelfde gedrag dood te wensen, dus wie de leer van het consequente redeneren opvolgt, zal mogen concluderen dat die straf ook past voor imbeciele socialisten die zich zelf schuldig maken aan racisme. Wanhopig om het tij te keren, zorgen zij voor een spektakel aan tegenstrijdigheden die we u niet willen onthouden. Backfire is het beste wapen tegen linkse fascisten die dachten de strijd te kunnen winnen met demoniseren.

Tegenstanders verwijten de voorstanders dat ze teveel waarde hechten aan hun tradities. Zij vinden het allemaal hopeloos verouderd, een vals gevoel van jeugdsentiment en kinderachtige nostalgie die best kan wijken voor de lange pikkies van de gauwgekwetsten. Tradities, zo vinden zij, betekenen niet dat er nooit een verandering kan optreden. Klopt, maar die drogreden is zo te ontkrachten door op te merken dat het bestaan van een traditie ook niet betekent dat er wel iets moet veranderen. Sowieso kunnen er geen objectieve criteria omtrent de invulling van een traditie gegeven worden noch kan de waarde van een traditie via de rationele discussie bepaald worden. Tradities vormen een essentieel onderdeel van elke menselijke cultuur omdat ze veelal teruggrijpen op een gemeenschappelijk beleefd verleden van een volk. Zulke tradities ontstaan door de eeuwen heen door de mythen, sagen en legenden. Over smaak, voorkeuren, tradities en andere subjectieve belevingen valt niet te twisten.

Tradities nemen in samenlevingen dezelfde plaats in als religie. Objectief gezien kan de buitenstaander die er niks mee heeft zeggen: "Fuck God, neuk de pedoprofeet Mohammed in zijn reet en we worden er niet slechter van als alle tradities verdwijnen. Wat hebben wij met de islam, Allah, en de ramadan? Waarom zouden we niet alles wat blauw is veranderen in roze? Dat verandert objectief gezien toch niks? In Youtubefilmpjes worden mensen die trots zijn op hun land, cultuur en tradities, weggezet als genadeloze racisten, maar dat is een achterlijk standpunt van idioten als u bedenkt dat elk land zijn eigen tradities heeft. Niet omdat het objectief gezien noodzakelijk is om te kunnen overleven, maar omdat volkeren er waarde aan hechten om belangrijke zaken uit het verleden te blijven vieren en zich verbonden met elkaar voelen door de tradities die tenminste als onveranderlijk gegeven kunnen blijven bestaan. Bent u van mening dat u zwarte Piet best groen kan maken? Dan dagen wij u uit om in Arabische landen te pleiten voor een verbod op de ramadan.

Een dooddoener hierbij is de retorische vraag waarom de tegenstanders deze discussie niet mogen voeren op grond van de vrijheid van meningsuiting. Een vraag die reeds beantwoord kan worden door in moslimlanden de profeet Mohammed te tekenen en groen te kleuren. Kenners weten dat ze al vermoord worden als ze de profeet Łberhaupt afbeelden (u herinnert zich vast nog wel de cartoonrellen) en dat al die jankende baardapen hun tradities eveneens als heilig beschouwen. Kennelijk zijn wij het enige land ter wereld waarvan de taal, cultuur, gebruiken en tradities, niet worden gerespecteerd. Natuurlijk mag u de discussie voeren, maar u weet als hypocriete tegenstanders ook dondersgoed dat het niet om het eerlijke debat gaat, maar om het opdringen van uw mening. U heeft daadwerkelijk pogingen ondernomen om zwarte Piet te laten verbieden. U heeft daarbij voorstanders uitgemaakt voor racisten. Zie de felle reacties binnen de grote context waarbij massa-immigratie al zoveel verboden en kapotgemaakt heeft dat de grens allang is bereikt.

Goed, u vindt als tegenstander het feit dat iets een traditie is geen geldige reden om te respecteren? Prima, dan hoeven wij uw tradities ook niet na te leven. Weg met de ramadan. Weg met het suikerfeest. Weg met alle islamitische gebruiken en cultuuruitingen in Nederland. Allemaal oprotten naar uw eigen land. Wat nou traditie? Wat nou religie? Fuck you, het is allemaal niks waard toch?! Weg met vertalingen in het Arabisch. Weg met moskeeŽn. Daar voelen wij ons nu beledigd en bedreigd door. Blijven ze toch staan, dan schilderen we de minaretten wel in regenboogkleuren. U wilt immers ook onze zwarte Piet een ander kleurtje geven en het maakt toch niks uit als we iets doen voor mensen die gekwetst zijn? Nou, wij zijn ook gekwetst. Want begrijp een ding goed: u bent hier in ons land en als het u niet bevalt, dan flikkert u maar op naar uw eigen land. Ja, u vindt dat een dooddoener, maar alle landen ter wereld denken ook zo. Hoe lang zouden wij leven als we de "argumenten" van de tegenstanders in het Midden-Oosten zouden toepassen? Niet lang vrezen we.

Deze discussie wordt in verband gebracht met racisme en polarisatie door rechts-extremisten. Wij zien echter een hevige reactie op het feit dat dit laffe kutvolk eindelijk eens op de rem durft te trappen door een grens aan te geven. Tot hier en niet verder. We willen best voor de zwakkeren zorgen en oorlogsvluchtelingen helpen, maar zodra het gevaar geweken is moet iedereen terug naar zijn eigen land. U bent hier als allochtoon te gast en gasten verblijven altijd tijdelijk. Een Nederlander wordt u nooit, zelfs niet met een paspoort. Een poes wordt nooit een hond, ook niet als u hem leert blaffen. Tijdelijke gasten kunnen in vrede met ons leven en daarbij in de besloten kring van hun tijdelijke verblijfplaats hun eigen cultuur behouden, zolang dat niet ten koste gaat van de cultuur van het gastland. Alle landen ter wereld hanteren het principe dat een gast geen tradities mag veranderen. Het is hoopvol dat veel Nederlanders met het dreigende verbod op sint en Piet eindelijk eens durven te strijden voor een van onze tradities.

Tegelijkertijd is het een waarschuwing jegens iedereen die denkt dat ze straffeloos ons land onherstelbaar kunnen veranderen en beschadigen door het te veranderen in een smeltkroes van tuig. Lange tijd heeft u uw gang kunnen gaan omdat het vooral stiekem en achterbaks gebeurde via ingewikkelde en rare constructies en juridische procedures. Mensen begrepen het niet en wilden niet inzien dat buitenlanders langzamerhand alles te zeggen kregen in ons land. Vaak ging het ook om onderwerpen die de bevolking niet direct raakten, maar via een lange omweg. Mensen zijn domme kuddedieren die pas bereid zijn tot actie als het gaat om iets concreets waar ze meteen last van hebben. Sinterklaas en zwarte Piet is concreet genoeg. Opeens kregen miljoenen mensen door dat niet alleen die gekke weblogger met zijn vele titels voor de rechter moest verschijnen, maar dat zij als nette mensen ook racistisch genoemd worden. Linkse imbecielen en allochtone lafaards, besef dat er ook grenzen zijn die niet ongestraft en zonder geweld overtreden kunnen worden.

Tot een geweldsuitbarsting kan het zeker komen zodra het volk doorkrijgt dat de multiculturele ellende al die jaren door landverraders uit hun eigen gelederen is gefaciliteerd. Door van die mensen die altijd hebben geroepen tegen racisme en discriminatie te zijn, maar stiekem blanken discrimineerden tegen gunste van zwarten. Mensen zullen niet alleen tot het inzicht komen dat ze besodemieterd zijn, maar ook beseffen dat juist die flikkers de grootste racisten zijn. Een prachtig voorbeeld biedt het incident waarop de landelijk bekend geworden "Pietitie" is "overhandigd" aan PVV-Kamerlid Joram van Klaveren. Nadat er tientallen haatreacties zijn binnengekomen op Facebook, lieten de initiatiefnemers weten dat de overhandiging zonder hun toestemming is gebeurd. Een normaal mens zal bedenken dat het geen kont uitmaakt wie het in ontvangst neemt in de politiek zolang er maar wat zinnigs mee gebeurt. "Oei, de PVV komt op voor zwarte Piet. Dat mag niet! PVV'ers zijn racisten! Die walgen van zwart!"

Bizar, links dat zwarten weg wil hebben en de PVV die zwarten steunt. Wat gebeurt hier in hemelsnaam? De waarheid is hard en de waarheid die aantoont dat de PVV nooit een racistische partij is geweest en zonder te kijken naar huidskleur opkomt voor de belangen van ons volk, is al helemaal onwenselijk binnen bepaalde kringen. Opkomen voor zwarte Piet en daardoor voor racist uitgemaakt te worden door extreem links, is nog net te behappen, maar als nu ook de PVV niet zo racistisch blijkt te zijn, is Wilders al die jaren voor niks bedreigd. Dat mag natuurlijk nooit toegegeven worden. Rechts moet gelijk blijven aan racisme en gelukkig hebben de tegenstanders daar mislukte types als Anouk voor. Anouk noemt alle Nederlanders die voor zwarte Piet zijn een stel lelijke, hatende racisten. Zelf pijpt ze als nikkersletje het liefst enorme zwarte negerlullen in plaats van bij ons op schoot te zitten en dat is natuurlijk geen racisme. Wigger Anouk zal op deze manier altijd nobody's wife blijven. Misschien kan ze vertrekken naar de rimboe en daar haar gerief vinden.

Op Stormfront werd ze 9 jaar geleden een blank inteeltsletje en een smerige stinkhoer genoemd die het blanke ras naar zijn ondergang brengt en thans zijn de reacties op haar Facebookpagina al niet veel beter. Wel oppassen geblazen als u haar bedreigt, want deze nikkerlover loopt u zo met naam en toenaam zwart te maken op internet en dat doet ze niet om te kunnen neuken. Dreigen met geweld en / of de dood is echter nooit goed te praten. Laat deze snol gewoon in haar sop gaar koken en ga over tot de orde van de dag. Een jong grietje dat jaarlijks op allerlei manieren de publiciteit probeert te halen, is het sowieso niet waard om veel aandacht aan te besteden. Een opvatting die thans tijdens deze discussie breed gedragen wordt. Opmerkelijk, want als Wilders bedreigd wordt, horen we hooguit commentaren dat hij zelf maar zijn beveiliging moest betalen. Blijkbaar mogen sommige mensen wat sneller dood. Anouk is het zoveelste slachtoffer van de backfire die demoniseren met het in onbruik geraakte begrip racisme met zich meebrengt.

Tegenstrijdigheden ontdekken, dat is het leuke van ons vak. Wist u dat het concept excuusneger in het leven is geroepen omdat linkse dwazen van mening zijn dat een televisieprogramma, orkest of andere groep die alleen uit blanken bestaat, valt onder verboden racisme? Dat komt omdat zij uitgaan van de belachelijke premisse dat een groep blanken de zwarten wel gediscrimineerd moet hebben, omdat er anders heus wel een zwarte tussen zou hebben gezeten. Dat een en ander gewoon toevallig zo uitkwam of zo is samengesteld na een zorgvuldige sollicitatieprocedure, wil er bij die gestoorde gekken niet in. Een groep blanken is racisme. Dus voeren ze al jaren het beleid dat er in elke groep blanken tenminste een zwarte moet voorkomen. De excuusneger. Hij heet zo omdat men met die geforceerd toegevoegde neger als het ware een excuus maakt voor wat zij racisme noemen en de zwarten een plezier doen. Vaak krijgt de excuusneger extra privileges. Hij wordt bijvoorbeeld leider. Een zwarte leider met witte knechten. "Dat is geen racisme," vindt links.

Wacht even, een zwarte toevoegen aan een groep blanken die klaarblijkelijk in de eerste selectie niet aan de gestelde eisen voldoet, is geen racisme. Een groep blanken onder leiding van een zwarte blijkbaar ook niet. Waarom een groep zwarte Pieten onder leiding van een blanke sinterklaas dan wel? Hallo domme linkse mongolen, zijn jullie wel helemaal goed bij jullie hoofd? Dat is toch hartstikke tegenstrijdig?! En dan dat gelul over verandering. Jullie willen andere kleuren Piet? Misschien moeten we ze dan maar witte puntmutsen gaan aantrekken en hun pepernotenzak vervangen door brandende kruizen. Dan gaat er wel een lichtje branden niet waar? Mensen zijn het zat. Ze passen zich al jaren aan, moeten lijdzaam toezien hoe hun land verandert in een getto en worden nu ook al geacht hun tradities op te geven. En dan durven ze te zeggen dat de tokkies de discussie altijd lopen te verzieken. Al die buitenlanders kunnen, nadat ze ons land hebben gesloopt, nog naar hun eigen land. Wij kunnen nergens anders ter wereld heen als alles kapot is.

Discussies die heftige confrontaties opleveren tussen twee groepen die echt lijnrecht tegenover elkaar staan, worden gekenmerkt door de meest idiote redeneringen. Zo verwijten de tegenstanders de andere groep dat zij slechts laffe internethelden zijn en hun mening niet tussen de zwarten in de Bijlmer durven te uiten. Alsof dat een vereiste is om aan de discussie te mogen deelnemen. Extreem links heeft al jarenlang een sfeer van haat gecreŽerd in de maatschappij waarbij het zonder beveiliging nauwelijks meer mogelijk is om in het openbaar kritiek op de multikul of wat voor links stokpaardje dan ook uit te spreken en dat kan de andere partij echt niet kwalijk worden genomen. Het is eerder een argument om de multikul onmiddellijk te stoppen, want een land waarin men niet vrijuit kan spreken, is geen beschaafd land. Omgekeerd geldt dat ook die tegenstanders hun gelul niet tegen echte negers durven te zeggen. Ga maar eens aan een neger zeggen dat hij een racist is omdat hij zwart is. Als hij u niet uitlacht, krijgt u op z'n minst een hengst.

Vaak wordt gesuggereerd dat de echte Nederlanders de heisa hadden kunnen voorkomen door het te negeren. Flauwekul vinden wij dat. Negeren moslims kritiek op hun woestijnideologie? Gaan allochtonen rustig naar hun eigen land als blijkt dat ze oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit? Lijdzaam toezien hoe ons land beetje bij beetje kapot wordt gemaakt door dat linkse tuig hebben we al lang genoeg moeten slikken. Tot hier en niet verder, dit signaal heeft men gegeven. Dat niet iedereen daar even blij van wordt, is ons probleem niet. Bovendien was negeren sowieso geen mogelijkheid. Deze non-discussie is gestart door extreem links en voorts aangewakkerd door de linkse media. Tegen de tijd dat u dit artikel leest, is de discussie allang gevoerd en rest ons nog slechts de conclusies, consequenties en het geleerde veilig te stellen. Het blijft erg triest dat wij ons in ons land moeten aanpassen. Nederland heeft onder leiding van links alle buitenlanders binnengelaten die aan de grens stonden. We hebben al genoeg op eieren moeten lopen.

Capitulatie vormt steeds vaker het eindstation van iedere discussie over het gedrag van allochtonen. Mensen mokken en klagen, maar als het erop aan komt, durven ze niet door te stoten. De maatschappelijke onrust die is ontstaan door een stelletje malloten die de hele samenleving weg zetten als racistisch, had gewroken moeten worden. Wat doet de bevolking? Zij capituleert en dat begint al met "Zwarte Piet" met een hoofdletter te schrijven. Impliciet het teken dat men bang is geworden om voor racist uitgemaakt te worden door het goed te schrijven. De naam van de zwarte knecht met zijn dikke rode lippen is namelijk Piet. Piet is zijn voornaam. Piet is zwart. Zwart is in dit geval gewoon een bijvoeglijk naamwoord en maakt geen deel uit van de naam. Het is dus zwarte Piet. Zonder hoofdletter voor het woord zwart dus. Piet is geen achternaam en zwarte geen voornaam. Of roept u hem soms met "Hey Zwarte!"? Op straat iemand met zijn huidskleur aanspreken. Dat kan alleen racistisch links verzinnen.

PostNL mag in het vervolg zijn "NL" wel weglaten nu het gezwicht is voor de idioten door postzegels uit te brengen met een rode sinterklaas en een paarse zwarte Piet. Blijkbaar vond de postbesteller het nodig om voorstanders van het traditionele sinterklaasfeest de dikke lul te geven door de kleur van een typische snikkel aan Piet mee te geven. Dan kunnen de kinderen eraan likken. Een zegsvrouw roept snel dat het besluit om van kleur te veranderen al lang genomen was voordat de zwarte Pietdiscussie uitbrak. Bekend is immers dat als u aan de kleur van zwarte Piet komt, u met de dood bedreigd kunt worden. Groene Pieten werden in Hoogezand-Sappemeer niet gewaardeerd. Stichting Minimaclub staat sindsdien bekend als een NSB-club. Wij trappen er niet in. Wie het nieuws heeft gevolgd, weet dat de excuusneger die de discussie opstartte reeds vorig jaar bezwaar wilde maken en de discussie dus toen al bekend was. Huidskleur veranderen mag als links dat wil. Mogen wij ook zwarte kinderen blank maken met de waterstofperoxide van Geert Wilders?

Wilt u een fraai staaltje (morele) superioriteit van blanken zien? Dan moet u echt eens vaker kijken naar het cabaret dat plaatsvindt tussen al die zwarte raadsleden van stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost. Een stelletje zwarten die, als ze een neger op de boot zetten, een creatie voortbrengen die meer hersencellen heeft dan hun baas, pleiten voor een verbod van (jawel) zwarten. Tenminste als ze Piet heten. Ten eerste is dat al achterlijk. Hebben ze niks beters te doen? Ten tweede gaan die landverradende flikkers daar helemaal niet over. En ten derde was er helemaal geen vergunning aangevraagd voor dat stadsdeel. Te dom om te kakken, echt waar. Dat zijn nu bestuurders. Dat zijn nu mensen die iets te zeggen hebben. Mensen die "namens" het volk gekozen zijn om problemen op te lossen. Waar houden ze zich mee bezig? Kindersprookjes. Hoe hard kan een partij als de PvdA hiermee falen? Werkelijk te triest voor woorden dit. Buitenlanders die in apengebrabbel ons land naar hun sodemieter helpen op onze kosten. En dan roepen ze dat wij discrimineren. Godverdomme!

Dominee Henk Leegte wil als voorzitter van de Amsterdamse sinterklaasintocht gaan "praten" met sinterklaasorganisaties met als doel het geleidelijk aan vernietigen van de aloude traditie. Wij wijzen hen erop dat wij niet dom zijn. Wij zijn dodelijk consequent. Als zwarten moeten verdwijnen omdat links ze racistisch vindt, dan moeten alle zwarten oprotten uit Nederland. Wij weigeren te discrimineren door alleen zwarten buiten te sluiten waarvan links walgt. Passen zij onze tradities aan, dan eisen wij dat andere tradities net zo consequent worden aangepakt. Bijvoorbeeld door de tijden, dagen en regels van de ramadan te veranderen. Amsterdam, dat in handen is van allochtonen en de PvdA, is sowieso een van de broeinesten van landverraad. Eberhard van der Laan heeft ondanks uw protesten met de wens om de aloude traditie niet te verneuken, toch veranderingen doorgevoerd. Uit angst houdt hij het geheim. Ranzige grafbekken, als er al een motivatie is om een oorlog te beginnen, dan is het wel die walgelijke arrogantie van dat vuile NSB-volk.

Belangrijke organisaties en personen blijken tijdens zo'n discussie toch niet zo belangrijk als ze zichzelf maken. Zo worden de Verenigde Naties gezien als een intergouvermentele organisatie die wereldwijd samenwerkt om mensenrechten te behouden. De ernstigste schendingen van mensenrechten komen natuurlijk voor tijdens bloederige oorlogen. Miljoenen mensen die liggen te creperen en een gruwelijke langzame dood sterven, moeten echter eventjes geduld hebben, want de VN richt zich op belangrijkere zaken, namelijk ons kinderfeest! Professor Verene Shepherd is als hoofd aangesteld van een speciale VN-werkgroep over zwarte Piet. We lachen onze lul uit onze broek. Een fucking professor die zich bezighoudt met kinderfeestjes en een grote organisatie die ons miljarden heeft gekost die daarin meegaat. Wilders heeft dan ook terecht opgemerkt dat het een stelletje gekken zijn en dat er een einde moet komen aan de VN. Die VN-lafaard is trouwens te schijterig om gewoon eens te komen kijken naar de intocht van sinterklaas om te zien dat het echt een kinderfeest is.

Overweging.

Inhoudelijk gezien stelt de zwarte Pietendiscussie helemaal niks voor. Een kinderfeest en alle doorsnee gezinnen die sinterklaas vieren in verband brengen met racisme is dermate achterlijk dat de tegenstanders vanaf het begin al gediskwalificeerd kunnen worden door het superieure morele gelijk van de voorstanders. Wat doorgaans volgt bij controversiŽle onderwerpen is een welles-nietesdiscussie die ontaardt in wederzijds schelden, bedreigen en moddergooien. Totdat de deelnemers tot de conclusie komen dat er eindeloos over door te praten is zonder tot een oplossing te komen, want beide partijen gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Tegen de tijd dat de discussie dan is doodgebloed, is iedereen deze discussie inmiddels spuugzat omdat elke website en weblog er wel iets over geschreven heeft. Wie zich dan met oogkleppen op aan zulke discussies gaat irriteren, heeft alsnog de strijd verloren. Bij zinloze discussies moet de conclusie niet zijn dat u er niet uitkomt, maar wat de discussie daadwerkelijk voor inzichten heeft opgebracht.

Winnen van een discussie is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet het hoogst haalbare doel. De meeste mensen zijn domme idioten die het van drogredeneringen, verdachtmakingen en valse schrijftechnieken moeten hebben en nooit uw gelijk zullen willen toegeven. Op de lange termijn zult u enkel kunnen winnen als u de inzichten uit zulke discussies meeneemt en ze consequent toepast op de tegenstanders. Het belangrijkste inzicht is dat het begrip racisme totaal geen waarde meer heeft. Als racisme al gelijk staat aan het vieren van een kinderfeestje, dan kan links iedereen wel een racist gaan noemen, maar wekt het enkel hoongelach op. Voorts is duidelijk geworden dat juist links de racist uithangt. Zij zijn geobsedeerd door huidskleur. Zij willen zwarten wegjagen. Dan kunnen we ook de ontwikkelingshulp stopzetten, want als we geen zwarte Piet mogen hebben, spelen we ook niet meer voor sinterklaas. Links die zich racistisch uit, de PVV die laat zien niet te discrimineren en een volk dat eindelijk in opstand komt, is de overwinning!

Zulke discussies zullen u helpen om over de morele grens van links heen te denderen zonder uzelf bezwaard te voelen. We zijn allemaal mensen en als links een moreel beroep doet op het feit dat tradities en religie voor hun allochtone achterban net zo belangrijk is als voor ons, dan bent u geneigd om dan maar toe te staan dat hier moskeeŽn worden gebouwd en volksvreemde feesten en tradities worden gevierd. U staat toe dat die mensen hun cultuur laten overheersen en uw tradities vervangen om ze een warm welkom te geven zonder dat daar ooit een rationeel tegenargument voor gebruikt mag worden. Gewoon uit menselijkheid. Fout! Links en allochtonen geven niks om tradities. Tenminste niet om uw tradities. Daarmee valt het argument van traditie en religie weg en is het gerechtvaardigd dat we ons hier in Nederland ontdoen van alle tradities, culturen, volkeren en andere ellende die hier niet horen. Voortaan kunt u die dwazen negeren. Dit is ons land. Wij bepalen hier de tradities en gebruiken. Wie dat niet wil, flikkert maar op.

U heeft nu kunnen ervaren hoe het voelt als men plotseling van de een op de andere dag een cruciaal element van een traditie wegvaagt en wat voor prettig gevoel van samenhorigheid het strijden tegen de gemeenschappelijke vijanden van ons volk oplevert. Houd dat gevoel vooral vast en probeer het steeds te verfijnen. Bedenk waarom u pas nu heeft gereageerd. Al tijden is men bezig geweest het sinterklaasfeest te veranderen. Was sinterklaas vroeger een voorname man die leiding had over zijn zwarte knechten: tegenwoordig wordt hij in alle kinderprogramma's afgeschilderd als een achterlijke domme blanke lul die niks meer kan zonder zijn superieure hoogopgeleide Pieten. Wie wel eens de Club van sinterklaas heeft gevolgd, weet wat we bedoelen. Je reinste linkse propaganda die eveneens niet overeen komt met de realiteit. U had in moeten grijpen, maar besefte pas het gevaar toen Piet groen en geel zag. Nu is het tijd om rond te kijken en op te merken dat die klote extremisten de samenleving al veel langer hebben geschaad.

Laat u nooit van de wijs brengen door mensen die brullen dat kinderen massaal op straat zwarte mensen discrimineren door hen uit te maken voor zwarte Piet. Kinderen van alle generaties weten dondersgoed het verschil tussen zwarte Piet als mythologisch figuur die bij sinterklaas hoort en die zwarten die hier als raven stelen en nooit meer weg gaan. Zwarte Piet wordt zwart door de schoorsteen, als hij in Spanje met de handen tegen de muur zwart wordt gespoten en door links zwart wordt gemaakt. Misschien kan zwarte Piet aan al die domme losers eens zijn witte L laten zien om weer eens in herinnering te brengen dat het een kinderfeest is. Doe liever wat aan de traditie van de PvdA-sinterklaas op de schatkist die zwart stemvee permanent naar Nederland haalt dat hier steevast oververtegenwoordigd is in de criminaliteit. U heeft gezien waar de domkoppen en verraders zitten. Onthoud dat goed en verzaak nooit. Wanneer u niet bereid bent om te vechten, pakken ze alles van ons af. Gisteren sinterklaas, vandaag uw taal, geld, waardigheid en land.
Reacties: 8
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 05-11-2013 om 11:21.
Volk, opstand?

Er is geen volk meer sinds in de paradijselijke EU de staatsgrenzen open zijn. Hoe moet je een elite als de vroegere SS formeren? Waar is de erfelijke aristocratie? Natuurlijke leiders zijn er niet meer of ze worden vervangen door 4-jaars academici met geleerde lesjes.

De Pietietie was eventjes een volks-verontwaardiging, goedmoedig ook nog maar van volkswoede is geen sprake.

Alleen ondergrondse actie is mogelijk, zoals milieu-, dieren- en ultralinkse groeperingen verrichtten; denk eens aan die Macro-branden, als organisatie perfect. Die Oost-Duitse jongelui met hun 10 liquidaties zijn eigenlijk nog te geÔsoleerd geweest maar daarom des te onopvallend.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 05-11-2013 om 17:46.
Natuurlijk heeft u gelijk. Kleine ondergrondse organisaties kunnen zich veel beter, onopvallender en extremer organiseren. Miljoenen burgers met allerlei nationaliteiten en belangen, zijn echter bijna onmogelijk te sturen en te motiveren tot verontwaardiging. Laat staan dat ze bereid zijn tot actie. Lange tijd leek het alsof al die mensen geen principes hadden en nooit tot een weerwoord zouden komen.

Nu zijn ze er toch in geslaagd om, al is het uiteraard te weinig en te kortstondig, zich collectief te uiten. Honderden mensen gingen fysiek demonstreren, miljoenen mensen uitten hun ongenoegen op internet en ook op straat hoorden we mensen zich laagdunkend uitlaten over de gauwgekwetsten die alles racisme noemen. Het is niet vreemd om dan de hoop uit te spreken dat mensen gaan beseffen dat opkomen voor Nederland naar meer smaakt.

Reactie door A1824G op 06-11-2013 om 01:41.
'N incident kan de vonk zijn, zoals in landen geweest bij extreme verhoging van de broodprijs. De regering past wel op voor opvallende lastenverzwaring, procentjes vallen minder op. Volgend jaar een sigma van % zal wel voelbaar zij; wie weet wat er gaat gebeuren.

Reactie door Sickofleft op 08-11-2013 om 23:40.
Na eerst juridisch de zaak verloren te hebben laat deze groep ellendelingen zich nog even van hun ware kant zien.
http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22042342/__Piet-haters_dreigen_met_geweld__.html
en
https://twitter.com/djsabroso/status/398832581707173888
.
D'r uit!

Reactie door Sickofleft op 10-11-2013 om 17:22.
Zou deze zwarte hufterpiet ook ontslagen worden als leraar?
[Link]

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 10-11-2013 om 19:56.
Ontslag? Waarom? Oproepen tot geweld is toch heel wat normaler dan vervelende meningen?

Reactie door Sickofleft op 10-11-2013 om 21:30.
Nee, dat ziet U verkeerd, nationalistisch denken is de walgelijkste daad die een mens kan praktiseren.
Voor we het weten is er een blonde leider met snor en denderende treinen naar het zuiden!
Dat moet ten alle tijden voorkomen worden.
Uiteraard is ontslag en levenslange uitsluiting van de beroepsgroep de aangewezen straf daarvoor.
Linksmodus off.

Dit hele zaakje toont toch even perfect aan dat multicultuur in het ware leven niet kan bestaan.
Alleen in de zieke hoofden van walgelijke linksmensen kan zulke shit bedacht worden.
In dit land zullen de heersende linkse idioten dan ook over lijken gaan om hun dood geboren gedachtekindje levend te houden.
Men maakt de ene helft van de bevolking ondertussen onzichtbaar slaaf van de andere helft, dit d.m.v. anonieme blauwe dreigbrieven.
Uiteraard hebben de nazaten van de blanke slavendrijvers deze uitbuiting ruimschoots verdiend.
Die werkende helft wordt daarnaast ook geacht hun bek te houden op straffe van valse beschuldigingen van racisme, discriminatie, vervolging en uitsluiting.
Media verdraaien voortdurend en met opzet het nieuws om multicul niet in een negatief daglicht te brengen.
De overheid buigt criminaliteitsstatistieken om de zaak te verbloemen.
De TV programma's moeten moedwillig overspoeld met met negers omdat die moeten.
Banen op cruciale overheidsposities worden weggegeven aan degene met het meeste pigment i.p.v. aan de geschiktste kandidaat.
Gestolen belastinggelden worden met vrachtwagenladingen tegelijk naar het buitenland gebracht omdat men er daar simpelweg recht op heeft.
Het rechtssysteem is onzichtbaar gedeeld, zachte straffen sprekend allochtoon recht en keihard autochtoon recht.
Onder het motto geloof worden alle autochtone vrijheden een voor een afgenomen.
Privacy bestaat niet meer dankzij import van islamitische terroristen.
.
Ons land is letterlijk ons land niet meer omdat linkse dwazen het met plezier en opzet hebben weggegeven puur uit haat jegens de gewone burger.
Dat vraagt om reactie!


Reactie door A1824G op 11-11-2013 om 02:47.
Praten kan niet, schrijven kan niet meer, handelen evenmin.
We zijn geboeid door Marxistische ketens.
De armoede is de final touch.

Een collectief verzet is niet realiseerbaar.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.