Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

71 # NA forum offline na hetse GeenStijl #
Gepost door Misdefinitie op 03-07-2005 om 21:35.
Nadat Ben van der Kooi opgepakt was omdat hij verdacht wordt van de brandstichting in de Rotterdamse moskee schreef weblog GeenStijl met grote letters op hun voorpagina "Nationale Alliantie achter moskeebrand". De Nationale Alliantie vond echter dat er ten onrechte werd verwezen naar hun eerdere extreem rechtse activiteiten. Een bezoeker van het forum van de NA raadde de partij zelfs aan om een advocaat in de arm te nemen. Waarna de administrator van het forum aangaf al bezig te zijn om de geheime medewerkers van GeenStijl te ontmaskeren.

GeenStijl bestaat namelijk, in tegenstelling tot wij hier, uit een aantal anonieme journalisten die geen blad voor de mond nemen om ongenuanceerd het nieuws te brengen. GeenStijl veranderde de kop van het artikel vervolgens in "Sympathisant Nazi Alliantie achter moskeebrand". De "bedreiging" van de NA om de adressen van het GeenStijl personeel te achterhalen zette kwaad bloed bij de bezoekers van de populaire weblog. Een van de bezoekers van GeenStijl merkte op dat de Nationale Alliantie (NA) wel een heel erg oude versie van PHP BB draait. PHP BB is een open source (de programmacode is dus beschikbaar) forum die mensen op een website kunnen draaien. De NA had echter nog een versie draaien met als copyright jaartal 2001-2002 eronder.

Aan updaten deden ze kennelijk niet. Op GeenStijl werd al geopperd dat het forum heel makkelijk plat te leggen is. Oude versies van software kunnen namelijk nog kritieke fouten bevatten waardoor het mogelijk is om stoute dingen met het forum te doen. In nieuwe versies worden die fouten meestal opgelost, maar ja, dan moeten ze wel updaten. Bij de NA hebben ze daar nu ook lucht van gekregen en daarom prijkt er nu al een tijd een mededeling op het forum: "Wegens diverse updates die op het forum plaats vinden is het forum tijdelijk offline! Freespeech4u.com".

Zijn ze nu toch gehackt of kiezen ze liever eieren voor hun geld? Mensen op het forum van NA en mensen die op GeenStijl posten lopen wel eens over om op elkaars website rare dingen te posten. Daar wordt uiteraard tegen opgetreden, maar over het algemeen worden de mensen bij de NA gezien als grenzeloze racisten die extreem nationalisme verheerlijken. De uitlatingen op het NA forum liggen vaak aan de grens van wat nog wettelijk is toegestaan. Overigens zijn bepaalde topics op het oude NA forum nog wel te bereiken. Naar verwachting zullen ze later wel weer online komen.

Alles wijst erop dat de NA het forum tijdelijk heeft stilgelegd om wraakacties en juridische acties vanwege de soms bizarre inhoud van het forum te voorkomen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.