Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

709 # De Russen kunnen onze anus kussen #
Gepost door Misdefinitie op 23-10-2013 om 23:15.
Privť, politiek en zaken houden we bij voorkeur strikt gescheiden. Wat wij persoonlijk uitvreten in de veilige omgeving tussen familie en vrienden, gaat niemand een kont aan. Mensen worden gezien als individuen en beslissingen worden met de onderbuik genomen. Politiek bedrijven we door het streven om uit patriottisme en nationalisme wetten en beleid te veranderen in dienst van het algemene belang van volk en vaderland. Discussies gaan over onderwerpen die iedereen aangaan en de overtuiging kan enkel plaatsvinden door middel van goed onderbouwde argumenten en feiten. Opereren we zakelijk, dan gebeurt dat op een formele, zakelijke en professionele manier zonder aanzien des persoons. Zo kan het zijn dat we aan iemand waar we persoonlijk een hekel aan hebben en waarvan we politiek gezien vinden dat hij moet oprotten naar zijn eigen land, toch een oplawaai of iets anders verkopen zolang dat binnen het winststreven past. Heulen met de Russen doen we in beginsel voor de zakelijke samenwerking, maar is gedoemd te falen als het verzandt in een haat-liefdeverhouding.

Bemoeien met de eigen zaken.

Nederland is eeuwenlang een succesvolle handelsnatie geweest door zijn VOC-mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Onbekende en onbeduidende landen werden binnengevallen om te veroveren, met grootmachten werden afspraken gemaakt om weinig voor veel te ruilen, piratenschepen werden toentertijd gewoon naar de kabeljauwkelder opgeblazen, piraten werden opgeknoopt aan een galg op een of ander verlaten eiland en waar de wilden woonden, stichtten we koloniŽn met zwarte Piet slaven waar wij de baas waren. Tegenwoordig liggen de verhoudingen totaal omgedraaid. De zwarten koloniseren Nederland. Piraten en andere parasieten worden netjes opgevist en in ons kikkerlandje vertroeteld. Organisaties als Greenpeace mogen zelf de piraat uit gaan hangen in het buitenland. Als we handel drijven worden we opgelicht, ruilen we veel voor weinig en worden we elders uitgelachen en onder de voet gelopen. Zachtgekookte socialistische eitjes denken werkelijk dat zij hun gebruiken door de strot van het buitenland kunnen duwen zoals ze dat met ons doen.

Rusland versus Nederland is als communisme versus salonsocialisme. Hoewel beiden een gemeenschappelijk kenmerk hebben (allebei hanteren ze een achterlijke overheid die zo groot mogelijk wordt gehouden om zich met alle facetten van het leven van hun bevolking te kunnen bemoeien) bestaat het grootste verschil uit het feit dat men in Rusland gewoon onder het regime van een dictator leeft die geen discussiecultuur hanteert zoals in Nederland gebruikelijk is. Poetin spreekt gewoon machtspreuken uit. Op politiek vlak kunnen we derhalve nooit winnen omdat ze in Rusland hun macht kunnen aanwenden en ons ook op economisch vlak harder kunnen raken dan wij hen. Om nog maar te zwijgen over de fysieke onmacht waarin we verkeren tegen zo'n grootmacht. Het is daarom van levensbelang dat we als klein nietig landje de verhoudingen zo zakelijk mogelijk houden en niet gaan provoceren met gevaarlijke politieke spelletjes. Rusland heeft de macht en mogelijkheid om zich door niets en niemand de les te laten lezen. Zeker niet door een stelletje kaaskoppen.

Zakelijk handelen hoeft geen politiek probleem te zijn. Spreek simpelweg af hoeveel vrachtschepen en vliegtuigen er naar Rusland gestuurd worden met onze exportproducten en neem daarvoor de afgesproken beloning in ontvangst. Zo eenvoudig kan en moet het zijn, maar wat doet de politiek? Mensen opzwepen om nota bene tijdens een bezoek van Poetin in het kader van een zogenaamd vriendschapsjaar dat Nederland en Rusland houden, felle kritiek leveren op het homobeleid in Rusland dat daar extreem gevoelig ligt. Vanuit "onze" denkwijze is dat juridisch volledig correct. Vrijheid van demonstratie, vrijheid van seksuele geaardheid en de strafbaarheid van discriminatie van homo's, geven genoeg aanleiding om via onze wetten alle bezwaren van de Russen van tafel te vegen. Zakelijk gezien niet handig. Zo is het ook niet verboden om tijdens een sollicitatiegesprek als een verwijfde aap te doen. Economisch voordeel van een samenwerking verkrijgen kan alleen als slechts de voor de overeenkomst relevante informatie op tafel komt.

Voert u onderhandelingsgesprekken over een verkoop, dan kunt u er indirect bijna zeker van zijn dat de man die tegenover u aan tafel zit, hooguit enkele uren geleden nog zijn vrouw op zijn pik had zitten. Of zijn genotsknots in een of ander poepgat geduwd heeft en met kettingen aan de muur hing. Stel dat u het precies zou weten, zou u dan geen zaken meer met hem doen? Veel mensen zouden willen ontkennen dat zij zich laten leiden door vooroordelen, maar in de praktijk is het antwoord doorgaans "ja". Des te meer mensen over u te weten komen, vooral als het om persoonlijke zaken gaat waarbij iedereen een andere voorkeur ontwikkelt, des te groter is de kans dat ze ook zakelijk afhaken. Zelfs als het niet relevant is. De beste manier om dat te voorkomen, is om zakelijk te blijven. Zodra u er politiek bij gaat betrekken, wordt dat onderdeel van de deal en het is onmogelijk om daar samen uit te kunnen komen. De fucking arrogantie van het westen dat onze gebruiken, cultuur, wetten en opvattingen superieur zijn, breekt ons elke keer weer op.

Enig idee waarom ieder volk een eigen stukje wereld heeft gekregen? Omdat verschillende groepen, soorten en rassen van mensen allemaal afwijkende opvattingen hebben over morele en politieke kwesties die samenhangen met de context, cultuur en omgeving waarin zij zijn opgegroeid. Nederland is door de socialisten uitgegroeid tot een multiculturele wanorde met als complicerende factor dat het wel gewenst is dat alles en iedereen gelijk is. We zijn het enige land ter wereld dat zoveel tegenstrijdigheden introduceert die extreem indruisen tegen ons eigen systeem. Zo willen "wij" als land blijkbaar overal en altijd de extravagante relnichten uithangen in een samenleving waarin dezelfde mensen honderdduizenden homohaters uit andere culturen importeren. Nazi's laten samenleven met Joden en hopen dat het goed gaat, dat is de strekking van het nu al tientallen jaren falende socialistische gedrocht. Met al onze openheid, zijn we blijkbaar wel zo bekrompen dat we niet willen snappen dat ze er elders anders over kunnen denken.

Vol verontwaardiging wordt er gesproken over een wetsvoorstel in Rusland dat bedoeld is om kinderen weg te halen bij homoseksuelen. Een wet die eigenlijk de potentie heeft om zeer consequent te zijn. Men stelt namelijk dat kinderen het recht hebben op bescherming tegen een "niet traditionele geaardheid". "Een regelrechte schande," vinden mensen hier, maar wij doen het ook! Alleen dan met een andere geaardheid; namelijk pedoseksualiteit. Het argument is in beide gevallen hetzelfde: schade. Die schade kan in beide gevallen echt wel wetenschappelijk aangetoond worden en er zijn ook situaties waarin die schade niet optreedt. Qua argumentatie kunnen we zulke discussies met gemak winnen. We kunnen zelfs aantonen dat het pure willekeur is en een kwestie van de eigen persoonlijke voorkeuren. Maar dat is nooit genoeg, want binnen onze politiek verwerpen we net zo goed vaak de wetenschap en dat is gewoon macht. Nederland is het land der tegenstrijdigheden. Pro-homo zijn, maar anti-homo via massa-immigratie importeren. Hoe leggen we dat ooit uit?

Politieke systemen zijn zo verschillend, dat het link is om te verlangen dat onze uitkomsten ook de uitkomsten zouden moeten zijn in het buitenland. In Rusland heeft men net zo goed een parlement en als wetsvoorstellen niet deugen, worden ze ingetrokken en later gewijzigd weer ingediend. U kunt het dan alsnog niet eens zijn met de beslissing en daartegen ageren, maar dat betekent niet dat u het recht heeft om uw mening op te dringen. Ranzige trucs die hier in Nederland wel werken omdat u de opinie kunt beÔnvloeden, hebben in Rusland weinig waarde. Cheryl Maas tracht als snowboardster in Sotsji een olympische medaille te halen, maar maakt ook de klassieke Godwin door opvattingen van anderen, in dit geval die van Rusland over homo's, te vergelijken met de verschrikkingen tijdens WO-II. Mevrouw wil als lesbienne gaan provoceren met een regenboogvlag, maar daar zijn alle levensbeschouwende uitingen verboden. Kijk, iemand uitmaken voor nazi en hem laten doodschieten door Volkert lukt in Nederland, maar in Rusland lachen ze u uit en gaat u de bak in.

Hetzelfde geldt voor het gebruiken van propaganda om een zieligheidscultuur te scheppen. Nederlanders zijn gewend om met een handjevol voorbeelden en incidenten de ander moreel tot een niet ter zake doend standpunt te dwingen en de tienduizenden incidenten met Marokkanen te negeren uit eigenbelang. "Weer brute mishandeling," koppen ze bij diverse gaysites. Een homojongen wordt mishandeld en verkracht met een fles. Dat laatste vond hij lekker, maar hij moest ook zijn naam bekend maken en dat is minder fraai omdat ze dan al gauw een maatschappelijke haatcampagne tegen hem op gaan zetten. Mag natuurlijk niet en zou niet moeten gebeuren, maar homo's hebben net als Joden een neus voor het schromelijk overdrijven van hun slachtofferrol. Zulke acties vinden ook in Nederland plaats waar Łbernicht Gordon in elkaar werd gemept door een roedel Marokkanen. Dan is er niks aan de hand en geen haat, want Marokkanen. Homogeweld neemt toe in Rusland. Net als in Nederland overigens, maar hier wordt het er niet zo dik bovenop gelegd om de multikul te dienen.

Tot afschuw van de Russen, had Bussemaker (PvdA) nota bene als minister van Onderwijs (wat de fuck heeft dat met flikkers te maken) een onderonsje met homoactivisten. "Boehoe, je ziet dat het anti-homobeleid mensen raakt, angstig maakt en hun vrijheden ernstig inperkt." Ook deze laffe gesprekjes zijn typisch Nederlands. Wie niet bekend is met deze tactiek, ziet een stel huilende mietjes die op uw gevoel proberen te werken. In werkelijkheid worden deze groepjes zorgvuldig uitgezocht, worden hun verhalen sterk aangedikt en gaan die socialistische honden alleen langs bij organisaties die partijdig zijn en zich gedragen als extreme beroepsquerulanten. Zulke organisaties doen alsof ze zo begaan zijn met hun doelgroep en uit een mond spreken namens de slachtoffers, maar zijn in feite bezig met een hele andere politieke strijd. Opmerkelijk is dat andere minderheden wel gewoon de klere kunnen krijgen. Angst en inperking van vrijheden zijn ook van toepassing op mensen met een rechts gedachtegoed, maar dat boeit die PvdA'ers dan weer geen flikker.

Bloggers als Afshin Ellian denken arrogant dat de westerse leefwijze ze het recht geeft om te roepen dat er keihard moet worden opgetreden tegen de Russische politiek van Poetin. Hij stelt dat het anti-homobeleid het gevolg is van het zoeken naar een gemeenschappelijke vijand die een voortzetting zou zijn van de onwaarheden van het socialistische regime. Laten we nou eerst de hand in eigen boezem steken met betrekking tot het falen van het socialisme, want onze politiek hier is zo links als de tering. Vrijwel alles waar wij in Rusland tegen ageren, doen we hier ook, maar dan met en tegen andere groepen. Behoort u hier in Nederland tot de groep paria's, waarin u al terecht kunt komen als u eventjes te rechts denkt en op de PVV stemt, dan overkomt u zowaar hetzelfde: maatschappelijke diskwalificatie, uitstoting en onterechte vervolgingen. "Ja maar Rusland gebruikt angst voor homos's tegen het westen." Demoniseren is ons land eveneens niet vreemd. Alsof de verzonnen angst tegen nazi's niet misbruikt wordt om alle rechtsrealistische geluiden in de kiem te smoren.

Wouter Hamel is een bang schoothondje dat voor zijn leven vreest als de discussie over homoseksualiteit weer oplaait in Rusland. Moet u nagaan hoe bang wij moeten zijn als we belaagd, bedreigd en vervolgd worden om onze politieke gezindheid: een discriminatiegrond die in dezelfde wetsartikelen strafbaar is gesteld als discriminatie op seksuele geaardheid, maar zelfs in ons eigen land niet wordt nageleefd. Wij kunnen nergens naar toe of blijven. Krijgen we daar aandacht voor? Natuurlijk niet, want groepen zijn alleen maar zielig als ze aansluiten bij de overtuigingen, voorkeuren en aanbevelingen van de zieligheidsindustrie die enkel strijdt voor homo's, Joden en zwarten. "Maar homo's worden in de val gelokt door neonazi's." Huichelaars, als die homo's in de val worden gelokt door Marokkanen, is de verontwaardiging niet zo groot. Demonstranten belagen elkaar en dan kiezen ze uiteraard partij. Roepen dat openlijk homo zijn niet past wordt gezien als schending van de mensenrechten, maar vinden dat rechts geen plaats heeft is normaal.

Terwijl het verstandig zou zijn om binnenlandse politieke aangelegenheden zoals het beleid omtrent homoseksualiteit te laten rusten omdat een land daar nu eenmaal soeverein zijn beslissingen in kan nemen, moet Nederland zich wel daadkrachtiger gaan opstellen als het om onze interne aangelegenheden gaat zoals het handhaven van de wet. Wij hebben geen fuck te zeggen over wat er in Rusland gebeurt, maar andersom moeten wij erop staan dat zij niks te maken hebben met hoe wij onze shit hier oplossen. Wanneer onze agenten een idiote man aantreffen die een kind aan de haren door de galerij sleurt en nog een paar trappen verkoopt, dan wordt zo'n achterlijke imbeciel opgepakt, in een politiebusje gepleurd en vastgezet op het bureau. Wat zegt Rusland? Een diplomaatje met strafrechtelijke immuniteit vanwege een aantal verdragen? Prima, maar dat is tijdens de misdaad niet zichtbaar. Eerst arresteren dus. Overal ter wereld geldt de ongeschreven regel dat er eerst een einde wordt gemaakt aan de misdaad, de verdachte de cel in gaat en we daarna zoeken naar de identiteit.

Rutte moet eens ballen kweken. Een boef die met zijn bibliotheekpasje zwaait, is geen diplomaat. Van de politie kan niet verwacht worden dat ze idioten laten begaan. Daar moet Rusland het maar mee doen. Wij bepalen wat hier gebeurt. Voorts had Rutte tegen Poetin moeten zeggen dat immuniteit niet verder gaat dan functionele immuniteit wat inhoudt dat er alleen immuniteit bestaat voor activiteiten die te maken hebben met het werk van de diplomaat. Aangezien kindermishandeling nooit onder werk kan vallen, hoeven wij de immuniteit niet te erkennen. In de gevangenis dus met dat uitschot. O, Rusland is het er niet mee eens? Mooi, dan mogen ze naar een internationale rechter. Die wij niet erkennen zoals zij in onze procedures ook de rechters niet willen erkennen. Politiek hoort politiek te blijven. Regel conflicten op de juridische manier. Blijf formeel en koppel het niet aan homoshit en zooi. Voorkomen moet worden dat het idee van vriendschap, zaken doen, politiek en juridische conflicten, door elkaar heen lopen.

Een aanverwant probleem wordt gevormd door criminele actiegroepen die hun belangen met geweld willen nastreven. Hersenloze mongolen van groepen als de AFA, worden indirect door de overheid gesteund en gefinancierd waardoor er gezegd kan worden dat zulke groepen via overheidsfunctionarissen aanwijzingen kunnen krijgen om zich te gedragen als informele knokploegen. Handig, want als een specifiek probleem niet met argumenten kan worden opgelost in het parlement, dan wordt er gewoon onderhands een Volkertje betaald om het met geweld op te lossen. Officieel gebeurt dat stiekem. Het enige dat zichtbaar wordt, is af en toe een subsidieverstrekking en het feit dat de politie niet optreedt. Socialisten in de lage landen denken dat ze op dat systeem een monopolie hebben, maar het gebeurt overal ter wereld. Het zijn criminele organisaties die zo sterk zijn als de fysieke overmacht van hun gastland. Inzetten van zulke heimelijke organisaties heeft voor een klein land weinig zin in internationale conflicten die we niet kunnen winnen.

Rusland heeft zijn eigen AFA, bijvoorbeeld in de vorm van de LGTB. Poetin gaat zijn handen natuurlijk niet vuil maken aan de Nederlandse politie die volgens hem veel te ver is gegaan. Een mannetje belt naar een nog vuiler mannetje en opeens wordt een van onze diplomaten in elkaar geramd. Officieel luidt het standpunt dat het gewoon een incident is door criminelen en de organisatie die bij naam genoemd wordt, ontkent alle aantijgingen. Iedereen kan zeggen dat hij namens de LGTB handelt. Is het wraak? Vast, maar daar valt bijzonder weinig tegen te doen nu we in een stroom van wederzijdse verwijten zitten. Had Nederland meteen daadkrachtig duidelijk gemaakt dat we bij binnenlandse zaken geen enkele bemoeienis accepteren, dan hoefde het zo ver niet te komen. Vergeet niet dat Poetin na het incident met zijn mishandelende diplomaat, het niet meer over zijn kant kon laten gaan om gezichtsverlies te voorkomen. Hij had immers gevloekt en getierd. Alle landen hebben binding met criminele organisaties. Willen we die niet ontmantelen, dan moeten we het maar ontkennen en gescheiden houden.

Maak iedereen maar wijs dat de AFA een normale organisatie is en criminele activiteiten door buitenstaanders worden gepleegd die niks met de overheid te maken hebben. Gelooft u het? Natuurlijk niet. Net zoals wij Rusland niet geloven als zij beweren niks te maken te hebben met de mishandeling van onze diplomaat. We kunnen het ons echter niet veroorloven dat officiŽle politiek gelinkt gaat worden aan criminele activiteiten van derden, zelfs niet als die derden dat indirect doen op verzoek van de overheid. Doe maar net alsof we geen controle hebben over boeven, maar zorg er ondertussen wel voor dat die dwazen zich gedeisd houden, want het loopt erg in de kijker. De Russen doen alsof hun neus bloedt; waarom zouden wij dat niet doen? Over en weer worden, nu het conflict oplaait, speldenprikjes uitgedeeld om te treiteren. Niks aan te doen, dat is nu eenmaal wat publiciteit en zulke clubs thans opleveren. Is het voorts toeval dat er wordt ingebroken in een woonhuis dat wordt beheerd door de Russische ambassade? Wie weet, maar is dat van belang?

Van belang is dat we altijd professioneel blijven en daarmee laten zien dat we consequent kunnen handelen. Inbraak is inbraak, daar komt een onderzoek aan te pas. Lafbekken bij de overheid kiezen vanwege de politieke druk voor de fanatieke aanpak en kunnen zowaar binnen een week een verdachte oppakken. Interessant, als ze bij u inbreken, dan wordt het in nog geen 2 % van de gevallen opgelost. Als ze al langs willen komen en de aangifte opnemen. Wil men per se politiek bezig zijn, waarom dan niet alle schijn afwerpen er iets mee te maken te hebben door de verdachte naar Rusland te sturen? Laat Poetin die veelpleger maar straffen, ons lukt het blijkbaar niet. Het zal Rusland gunstig stemmen omdat geen land ter wereld zijn kameraden die hij zelf de opdracht heeft gegeven, zal uitleveren. Terstond zal er waarschijnlijk ook een einde komen aan "spontane" incidenten en kunnen we deze poppenkast sluiten. Criminaliteit komt overal voor en we zullen er nooit achter komen wie precies de opdrachtgevers zijn, maar zaken doen staat daar los van.

Overweging.

Nederland gaat er ten onrechte van uit dat zaken doen betekent dat we ook de kontenkruiper moeten uithangen en de weldoeners moeten aflebberen totdat er een soort van vriendschap zonder seks maar met naaien ontstaat. Belachelijk, de Russen zijn onze vrienden niet. Net zoals China en al die middeleeuwse woestijnen in het Midden-Oosten dat ook niet zijn. Is het niemand opgevallen dat we in geografische zin dermate nietig zijn, dat we geen reet voorstellen? Waarom doen landen dan zo graag zaken met Nederland? Tulpen kunnen ze zelf ook wel laten groeien en een recept voor kaas is zo gejat en nagemaakt. Men doet zaken met Nederland omdat wij er per saldo altijd op achteruit gaan. Wij zijn de grootste nettobetalers. Wij geven het meeste gratis weg. Wij nemen met het minste genoegen. En wij zeggen ja en amen en zijn bereid Poetin te pijpen als hij dat zou vragen. Buigen en zuigen om een klein beetje geld. Nederland heeft zich door een nederige positie in te nemen verlaagd tot schoothondje en denkt naÔef dat we nog iets te zeggen hebben.

Ondanks dat Nederland zich als een waardeloos stuk vreten gedraagt, is de realiteit dat landen als Rusland ook geen ruzie met ons willen hebben. In het Russische parlement is men deels van mening dat de betrekkingen tussen de landen wederzijds voordelig is. Door de persoonlijke en politieke crap te scheiden van het zakelijke voordeel, kunnen we die positie behouden. Daarvoor is moed en standvastigheid nodig. Het allerbelangrijkste is dat we het signaal afgeven dat binnenlandse aangelegenheden enkel tot de soevereiniteit van ons land behoort. Kritiek leveren doet u maar in het maatschappelijke debat, maar de overheid hoort ervoor te zorgen dat allerlei persoonlijke meningen en criminele activiteiten van dubieuze organisaties, niet gaan gelden als het officiŽle standpunt van Nederland. Dat zou voor beide landen moeten gelden. Poetin gaat over zijn homobeleid, wij over ons eigen beleid. Concreet houdt dat in dat we niet hoeven te accepteren dat Rusland zich bemoeit met wat wij hier doen en andersom. Incidenten negeren we daarbij.

Mensen die roepen om een boycot zijn niet goed wijs. Denkt u werkelijk dat Nederland met zijn achterlijke methoden om andersdenkenden de mond te snoeren dat ook kan doen bij landen die fysiek 1000 maal sterker zijn? Nederland heeft het geld van de export gewoon nodig en dat geld wordt er niet minder waard om als Rusland intern politiek bedrijft waar bepaalde mensen het hier niet eens mee zijn. Homobeleid is, hoe u het wendt of keert, gewoon onderdeel van de politieke besluitvorming. Wat voor wetgeving er ook uitkomt: het blijft hun systeem. U bent het er niet mee eens? Dat kan. Wij zijn het ook niet eens met vele wetten in Nederland. Daarom strijden we met woord en daad om het veranderd te krijgen. Maar we zijn Nederlanders en we strijden in Nederland voor verandering. Over andere landen hebben we niks te zeggen. Behalve dan dat we vinden dat supranationale structuren moeten verdwijnen. Van politieke betrekkingen hangt zoveel vanaf dat het achterlijk is om meteen van boycotten te spreken bij een paar incidenten.

Nederland heeft het over zichzelf afgeroepen dat we nergens ter wereld echt serieus worden genomen. Goederen en geld zijn welkom, maar voor de rest moeten we onze grote bek houden. Zo weet de hele wereld dat als wij klagen over racisme, we zoiets kinderachtigs bedoelen als sinterklaas en zwarte Piet. Klagen over racisme in het voetbal, heeft dan weinig zin meer. U wilt boycotten? Dan blijft u maar weg, want hoe belangrijk bent u nou? Homo's klagen over hun rechten, angst en inperking van vrijheden, maar heel de wereld weet dat wij andersdenkenden vervolgen om hun mening. Hoe kunnen we dan beleid in het buitenland onaanvaardbaar en racistisch noemen? Trouwens, als we zo pro-homo zijn, hoe kan het dan dat dezelfde linkse dwazen die staan te roepen dat hun poepgat behalve een uitgang ook een ingang mag zijn, zo positief tegenover de massa-immigratie staan die de homohaters aflevert? Wees en nu eens van bewust dat uw bekrompen gedachten, niet door de rest van de wereld worden gedeeld.

Typische Nederlandse methoden zoals achterbaksheid, boycot, demonisatie en de zieligheidsindustrie, werken niet bij grootmachten zoals Rusland. Justitie kan Rusland geen dagvaarding sturen als zij homo's beledigen. Zo simpel is dat. De overheid kan niet dreigen met rechtszaken als dat nare gespuis van Greenpeace niet onmiddellijk wordt vrijgelaten. Die lui wisten van te voren precies waar ze mee bezig waren. Rusland had ze nog gewaarschuwd. Geen enkel land kan accepteren dat een stel terroristen, want dat zijn het, op een boorplatform klimmen met als gevolg een schade die in de miljoenen kan lopen. Om nog maar te zwijgen wat voor gevaar dat voor de nationale veiligheid zal meebrengen. Op het overtreden van de regels staat straf en die straf krijgen ze nu. Gaan wij dan voor een stelletje criminelen de handelsbetrekkingen op het spel zetten? Nee, wat niet wegneemt dat het debat wel ons terrein blijft. Zaken doen is prima, maar aangezien zij in hun land doen wat zij willen, doen wij dat ook zonder concessies.

Los van de zakelijke belangen, is het onze zaak dat we openlijk spreken over de wens om alle communistische regimes ter wereld ten val te brengen. Wat wij van homoseksuele smeerpijpen vinden, is onze zaak. Daar hebben we Poetin niet voor nodig. Net zoals zijn communistische klotezooi geen enkele overtuiging meebrengt en onze juridische procedures van toepassing zijn op iedereen die hier komt. Of de Russen dat nu leuk vinden of niet. Behandelen ze onze gevangen als stront, dan zullen wij hun mensen als stront behandelen. Vooral als ze met hun gore handen aan kinderen komen. Die Greenpeace gasten eventjes in hun broek laten poepen en het ze voorgoed af te leren criminele praktijken te volbrengen is hun goed recht, maar als daarbij ernstige mensenrechten worden geschonden, dan moet Rusland internationaal worden aangepakt. Via het internationale recht zoals dat nu ook correct gebeurt. Daar gaan wij over. Met een harde zakelijke opstelling, wordt meer bereikt dan continu knielen en buigen als een slaaf die zijn dienaar wil afzuigen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.