Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

702 # Belasten door rare kwasten #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2013 om 23:12.
Vroeger kregen we als kinderen wel eens een pot snoep voor de hele maand. Binnen een paar uur hadden we niks meer en werden we door die ouwe voor de keuze gezet: zijn auto wassen voor meer of de rest van de maand op een houtje bijten. Onzin, vonden wij. Ieder kind denkt te weten dat zijn vader oneindig gratis geld uit de muur krijgt, dus kozen we voor het alternatief. Overal gingen we schooien en bedelen bij anderen om meer. Wie niet vrijwillig gaf, werd het snoepgoed hardhandig afgenomen, want eerlijk zullen we alles delen. Zo bij de hand waren we dan weer wel. Totdat we op een kwade dag door het halve dorp opgewacht werden en met veel klappen leerden dat mensen het niet lang accepteren als ze met grof geweld bestolen, afgeperst en emotioneel gechanteerd worden om de verspilzucht van anderen te compenseren. Daarna hebben we nooit meer in sinterklaas, God en het socialisme willen geloven. VVD, CDA en PvdA zijn samen verantwoordelijk voor de hele staatsschuld, lasten en werkloosheid, maar roepen nu dat u er maar aan moet wennen.

Wen maar aan de linkse ellende.

Socialisme betekent in de praktijk miljardenverspillingen, parasiteren en belastingverhogingen om dat allemaal te kunnen bekostigen. Vervolgens begint het verspillen weer van voor af aan. Het is een sluipmoordenaar die mensen een rad voor ogen draait door een vals beroep te doen op eerlijkheid en solidariteit. "Ach die rijken zijn egoÔstische kapitalisten, die hebben geld zat." Ze gooien wat kleingeld tussen de zwervers en iedereen juicht en zingt, maar de volgende ronde zijn er geen rijken meer. Dan pakken ze de mensen in de middeninkomens die keihard werken. Weer juicht het gepeupel. De armen krijgen immers een fooi en de allochtonen hun uitkering. Thans is ook daar het geld op en gaan ze weer een stukje naar beneden. Totdat niemand meer iets heeft en iedereen even arm is. Het gevolg van nivelleren en klaarblijkelijk wat het socialisme wil. Iedereen heeft straks evenveel: helemaal niks meer. Er is slechts 1 ding erger dan een neger: een blanke neger. Er is slechts 1 ding erger dan socialisme: salonsocialisme.

De meerderheid van deze debiele samenleving die altijd heeft gedacht dat belasting van de rijken gestolen werd om aan de armen te geven, komt nu in het nauw. Men begon bij de rijken, maar moet nu noodgedwongen ook de armen plukken. Men begon met discrimineren van blanken die tegen de multicriminele samenleving ageerden, maar eindigt nu in een samenleving waarin buitenlandse parasieten alles en iedereen beroven, maar niet die Marokkanen en Turken. In de troonrede van 2013 verraadde koning Willem Alexander Pechtold, hoe de elite werkelijk denkt over zijn volk. Rutte kan zichtbaar bijna zijn lach niet meer inhouden als de koning de door hem geschreven visie voorleest en daarmee de term "participatiesamenleving" introduceert. Terwijl de reguliere media niet verder komen dan het vertraagd afspelen van de emoties die bij de koning vrijkomen door privťzaken, wijzen wij op dit belangrijke inhoudelijke aspect. Met de term "participatie" laat het socialisme zijn waarde aard zien door tegen mensen te zeggen dat ze het lekker zelf mogen uitzoeken.

We willen hier wat langer bij stilstaan omdat dit in feite de kern weergeeft waar het allemaal om draait. Normaliter suggereert het socialisme dat zij mensen geld afhandig maken die iets kunnen missen en nivelleren om zo de verzorgingsstaat te kunnen betalen voor de zwakkeren in de samenleving zoals mensen die (chronisch) ziek zijn. Zij eisen een grote overheid die zich met alle facetten van het leven bemoeit. De andere kant van de politiek pronkt met liberale idealen en pleit voor een kleine overheid en voor de rest individuele verantwoordelijkheid. Socialisten noemen zulke visies rechts afbraakbeleid. Zijn het realisten of nationalisten, dan worden zij nazi's genoemd. Met de term "participatie" trachten zij te suggereren dat zij met hun socialisme wat meer naar de liberale kant schuiven, maar dat is slechts schijn. Zij stoppen niet met verspillen en zij verkleinen de overheid niet. Zij zeggen: "We hebben u nu kaalgeplukt onder het valse voorwendsel zorg en pensioen te verlenen, maar doen dat niet en krijg maar de tering.

"Ja maar dat eigen verantwoordelijkheid is toch logisch en precies wat rechts ook wil?" Nee, nee, en nog eens nee. Onder het socialisme wordt u beroofd door een straatrover met de woorden dat het eerlijk, sociaal en solidair is. Eerst geeft hij nog een treinkaartje, maar nu geeft hij ook dat niet meer en zegt hij dat u zelf maar thuis moet komen. Rechtsrealisme zegt tegen u dat u uw zuurverdiende geld kunt houden, daarom in staat bent om eigen individuele verantwoordelijkheid te nemen en schopt de cokesnuivende verspillende straatrover terug naar zijn eigen land. Bovendien zorgt rechtsrealisme ervoor dat mensen door lagere lasten meer koopkracht hebben, bedrijven kunnen groeien en daardoor meer werk kunnen verschaffen. Nogal een verschil met het "eerst beroven en dan aan uw lot overlaten"-principe van het socialisme. Daarom is links zo ranzig. Altijd maar dat idiote gelul over eerlijkheid. Het is eerlijk om uw hele leven voor zorg en pensioen te betalen, zegt links, maar als u aan de beurt bent, mag u wel lekker creperen.

Wilders heeft aangegeven de troonrede een verschrikkelijk verhaal te vinden en de linkse bewindslieden wisten zich in het eerste Prinsjesdagdebat geen raad meer met de keiharde feiten waarmee ze om de oren werden geslagen. Op dit punt is het interessant om hun uitspraken te analyseren waardoor al gauw duidelijk wordt hoe zij erin staan. Voor u als burger zijn de problemen heel duidelijk. Uw koopkracht daalt, uw omgeving wordt onveiliger, uw huis staat onder water en hoogstwaarschijnlijk zit u op dit moment tegen uw wil (we hebben het hier nu niet over parasitaire uitkeringstrekkers) thuis. Een simpele vraag is dan of het kabinet de werklozen enig perspectief kan bieden. Zijlstra (VVD) geeft meteen aan dat een dergelijk perspectief niet te verwachten valt. Het kabinet is bezig met hervormen. Weer een loze term waar we niet blij van worden. Nogal een dooddoener waar niemand iets aan heeft. Hervormen betekent veranderen zoals in hersenloze reclames. Men suggereert dat veranderen gelijk staat aan verbeteren, maar het wordt altijd slechter.

"Ja maar we doen heel veel voor het onderwijs, zorg en de arbeidsmarkt." U doet godverdomme niks! Ja, het ontslagrecht versoepelen zodat mensen nog makkelijker ontslagen kunnen worden. Handig in crisistijd waarin iedereen zijn baan verliest. "Maar we moeten eens af van het idee dat de overheid mensen aan het werk kan helpen." Nee, we moeten af van het idee dat de steeds groter wordende overheid het recht heeft om de belastingen dermate te verhogen dat bedrijven kapot gaan en mensen op straat komen te staan. Waarom is het wel de taak van de overheid om de werkgelegenheid te verneuken en steken ze hun kop in het zand als hen gevraagd wordt de troep op te ruimen? We betalen bijna 80 % belasting. De overheid kan wat ons betreft de tyfus krijgen. U hoeft geen baan voor ons te regelen, maar blijf dan ook van ons geld af zodat we zelf een buffer kunnen opbouwen voor het geval van werkloosheid. Waarom steelt de overheid ons geld onder het mom van "wij zorgen voor zorg, onderwijs en banen" en doen ze niks meer als ze dat geld eenmaal hebben?!

Buma (CDA) roept dat de overheid kleiner moet, de belastingen omlaag moeten en het nivelleren moet stoppen. Hij klinkt net als een NSB'er die tegen de nazi's gaat zeggen dat ze de capaciteit van de verbrandingsovens terug moeten draaien terwijl hij zelf betrokken was bij die besluitvorming. Hopelijk bent u niet vergeten dat Buma zelf heeft getekend voor de btw-verhoging van 2 % en diverse andere belastingen. Zijn CDA heeft bovendien tijdens 4 kabinetten Balkenende de staatsschuld verdubbeld en elk van die kabinetten hebben de belastingen verhoogd tot recordhoogte. Geloof hem maar niet. Als het CDA weer aan de macht komt, gaan de belastingen gewoon weer omhoog en bovendien staan christenen tegenwoordig aan de kant van de islam. Wilders springt hier meteen op in en stelt dat het ongeloofwaardig is wat Zijlstra en Buma zeggen. Beide heren zijn met hun partijen in samenwerking met de PvdA verantwoordelijk. Zijlstra roept heel dapper dat hij ook belastingverlagingen wil, maar dat we dat geld eerst moeten verdienen. Met nieuwe belastingen wel te verstaan.

Het vieze aan socialisme is dat ze aan new speak doen. Ze vervuilen onze woordenschat met termen, zinnen en uitspraken die achteraf een andere betekenis blijken te hebben en daarmee verdraaien ze de waarheid. Zo is het waar dat geld eerst verdiend moet worden voordat het kan worden uitgegeven. Geen speld tussen te krijgen zult u denken, maar met "verdienen" bedoelen de new speak-socialisten van de VVD dat ze dat geld bij u gaan stelen. Fout, de juiste manier om over meer geld te beschikken, is niet stelen, maar minder verspillen. Buma laat schijnheilig weten nu wel iets te snappen van het socialisme waar hij altijd aan mee heeft gedaan. Belastingen verhogen, maakt mensen en bedrijven failliet. Hierdoor zijn er minder banen. Voorts gaat de VVD geld uitgeven aan een banenplan. Zinloos rondpompen van geld. Leuk hoor Buma, maar als u dat snapt, waarom hebben we dan 4 CDA-kabinetten gehad? Wilders merkt honend op dat het in Spanje wel goed gaat. Met ons geld. Rutte 2 is populair in Griekenland en Afrika omdat die landen zwemmen in ons geld.

Zijlstra vindt dat de VVD Nederland sterker maakt omdat ze veel hervormingen doen. Het probleem is niet dat u geen werk heeft, maar dat u onzeker bent. Mooi, dan gaan we eventjes vol zelfvertrouwen maar zonder geld (want geen baan) een brood halen bij de bakker. Proest, wat een gelul. Buma vindt dat Wilders niet zo moet zeiken over Europa. In Europa zou het goed gaan. Alleen Nederland blijft achter. Dat zou betekenen dat het niet aan Europa ligt. Lachen met die socialisten. Zwervers dwingen ons al ons geld te geven en als we failliet zijn, is dat onze schuld. Natuurlijk gaat het goed met Europa. Zij hebben nu immers ons geld. Stop met verspillen. Stap uit de EU en geen cent meer naar Brussel. "Ja maar Wilders valt anderen aan." En terecht. Al die klote bedelaars rotten maar een keer op. Ga zelf werken en blijf van ons geld af. "DiscussiŽren met u is zo moeilijk omdat u nooit inhoudelijk gaat." Ach, de drogreden van de pedofiel die een ander van pedofilie beschuldigt. De pot verwijt de ketel dat hij zwarten binnenlaat.

Wilders test of Buma werkelijk zijn mening heeft veranderd. Hij stelt Buma voor om samen te werken om de belastingen te verlagen en dat te betalen door het stopzetten van ontwikkelingshulp, de massa-immigratie en uit de EU te stappen. Buma stelt enkel de wedervraag of hij bereid is om mee te werken aan alternatieven en noemt de plannen van de PVV onhaalbaar en niet-realistisch. Typisch een socialistenreactie. Alle plannen van de andere partijen zijn slecht, alleen die van het CDA zijn goed. Buma wil dus enkel meedoen als het naar zijn zin gaat, maar u weet dat het CDA kampioen belastingverhogen is. Een regelrechte farce dus. Wilders wijst voorts op het inconsequente betoog van Zijlstra. In de verkiezingscampagnes beloofde de VVD u nog 1000 euro en belastingverlagingen. Wat doen ze nu? Precies het omgekeerde. Het verhogen van de belastingen. Zijlstra wimpelt de bezwaren wel erg eenvoudig af. Politiek zou volgens Zijlstra slechts randvoorwaarden kunnen scheppen en geen banen.

Onzin, politiek is gewoon het afpakken van geld van burgers om het vervolgens aan iets anders te besteden. Aangezien alles om geld draait, bepalen de hoeveelheid geld die ze pakken en de manier waarop het besteed wordt, alles in de samenleving. Ons bezwaar is dat links het geld aan zijn achterban, buitenlanders, Europa en andere linkse hobby's verspilt waardoor alles kapot gaat. Stop daarmee en maak de overheid zo klein mogelijk zodat de belastingen omlaag kunnen. Dan hebben burgers en bedrijven meer geld en komen er meer banen. Dit gevolg is linea recta gekoppeld aan politieke beslissingen. De politicus die beweert geen invloed te hebben op werkgelegenheid, is zeker ongeschikt voor zijn positie. Pechtold wil dat er fiscale prikkels komen om oudere werknemers in dienst te nemen, maar dat is ijdele hoop. Jongeren zijn altijd goedkoper en hebben minder risico's, dus krijgen ouderen geen kans. Haal bureaucratie weg, verbiedt spookvacatures, versnel procedures en als dat niet helpt, richt een landelijk arbeidsbureau op dat mensen toewijst.

Samsom (PvdA) laat zien dat ook hij als socialist kan doen alsof hij het licht heeft gezien. Behalve hervormen, moeten we ook de begroting op orde krijgen, roept hij stoer. Erg ongeloofwaardig als u bedenkt dat vrijwel de volledige staatsschuld te wijten is aan de PvdA in combinatie met CDA / VVD. "We moeten gericht investeren." Aha, daar is de socialist weer. Geld uitgeven dat er niet is. Ook daar heeft hij iets op gevonden. "Niet met de schatkist, want die is leeg." Gossie, komt u daar nu pas achter? Meneer wil dat de pensioenfondsen weer gaan beleggen. Natuurlijk, gokken met geld. Zo kennen we de socialisten weer. Terwijl iedereen al op de basisschool leert dat gokken met geld dat ze broodnodig hebben niet verstandig is, moet een gokspelletje bepalen of u nog een oude dag heeft of niet. Door beleggen zijn die fondsen kapot gegaan. Wij willen juist van dat hele achterlijke pensioenstelsel af. Pensioenfondsen zijn in het leven geroepen nadat mensen niet meer zelf konden sparen voor hun oude dag omdat ze beroofd zijn door socialisten.

Roemer (SP) geeft aan dat hervormen gewoon afbraak betekent. De bouw ligt al jaren op zijn gat. Hij wil een investeringsplicht hebben. Nog zo'n socialist. Waarmee moeten ondernemers investeren? Alles en iedereen is platzak na het zoveelste socialistische graai in hun zak. Ja dag, als we onze zak moeten legen en genaaid worden, willen we ook neuken. Samsom roept honend: "Pas op hoor, dat is wel geld van de belastingbetaler." Sinds wanneer maakt hij zich daar druk om? Zijn partij heeft in 60 jaar een slordige 15 biljoen euro aan betaalde belasting omgezet naar 400 miljard schuld en 3 miljoen allochtonen. Er zijn er tijdens de Neurenbergprocessen voor minder veroordeeld. Pechtold merkt op dat belastingen en nivelleren banen vernietigt. Klopt als een bus, maar zijn partij was eveneens betrokken bij de belastingverhogingen van 8 jaar Paars en heeft ons ook nog genaaid met Balkenende. Wij vergeten nooit! Zijlstra jammert dat hij de crisis niet kan bestrijden zonder dat iemand het merkt. Dat u de pijn lijdt en hij niet, vindt hij hooguit "vervelend".

Zouden VVD, CDA en PvdA niet al die honderden miljarden verspild hebben, dan hadden we geen crisis en ook geen pijn. Bovendien is de crisis wel degelijk te bestrijden zonder dat de burgers kapot worden gemaakt. Deze crisis is, zoals zo vaak gezegd, een schuldencrisis. Verminder de schulden en het probleem is opgelost. Schulden verminderen kan alleen door minder verspillen. Stop dus met die linkse hobby's. Geen ontwikkelingshulp, geen Europa, geen massa-immigratie, geen fraude, geen bureaucratie en een kleine overheid. We kunnen zo tientallen miljarden besparen zonder dat de burger het merkt, maar dat wil de socialistische elite niet. Ze laten u creperen. U wordt bedonderd. Er is geld in overvloed. We betalen 250 miljard (!) per jaar aan belasting. Denkt u werkelijk dat dan de enige mogelijkheid is om u af te persen voor 6 miljard? Wel nee, zij zijn gewoon verslaafd aan verspillen en moeten weg. Buma geeft toe dat nu zijn CDA niet aan de macht is, de grenzen van belastingverhogingen wel zijn bereikt. De vuile hypocriet.

Wilders bindt er geen doekjes om en laat Samsom zien waarom mensen boos worden. AOW'ers worden gepakt, studenten worden gepakt, ZZP'ers worden gepakt, werknemers worden werkloos en wat horen zij? Dat het kabinet voor miljarden JSF's gaat kopen. Hoe kunnen ze dat uitleggen aan al die mensen die hun baan verliezen, in de schuldsanering komen of onder een brug moeten gaan slapen? Samsom weet zich geen raad en begint maar met het stotteren van zijn standaardwoorden: "Het eerlijke verhaal is... ehhh, ehh, als we de JSF niet kopen, houdt u 0 euro over." Wacht even hoor, die snappen we niet. Als we 4,5 miljard in handen hebben en niks kopen, dan hebben we nog steeds 4,5 miljard domme imbeciel. Zijlstra stelt dat ze alleen een vliegtuig vervangen zoals mensen wel eens een auto vervangen. Fout, de mensen hebben geen geld meer om iets te vervangen en bovendien kopen ze geen auto ten koste van de kinderen. "De JSF is maar 3 weken zorg." Dat geeft alleen maar aan dat door links de zorg te duur is en u best 3 weken zonder kan volgens de VVD. Fijn hoor.

Roemer wijst erop dat de VVD tijdens zijn verkiezingscampagne wel 1 op 1 vergeleek: ouderen of JSF? Nu is het dus JSF geworden. Goed, u wordt continu geplukt en kunt dus geen reserves opbouwen. Dan wordt u werkloos. Door de crisis of omdat GeenStijl en Retecool uw naam belasteren op het internet. Samsom zegt emotioneel dat schrijnende gevallen hem in zijn hart grijpen, maar het is uw eigen schuld. U heeft teveel bij postorderbedrijven gekocht. Het komt vooral niet door de zware belastingen om het geld daarna naar het buitenland te sturen. U verdient een schop onder uw kont. Ga nou werken. De echt schrijnende gevallen wil Samsom helpen in de schuldhulpverlening. Als mensen al kapot zijn en het dus te laat is. Roemer vindt dat er te weinig wordt gedaan aan voorlichting. Luister maar goed, want dat u schulden heeft komt omdat u gewoon nooit op school geleerd heeft om met geld om te gaan. Pechtold voegt toe dat de vrouw vaak zelf de beslissing neemt om te weinig te werken. Want voor werk hoeft u niet te solliciteren, net als hij...

Volgens Samsom moeten we niet zeiken. Zijn beleid zorgt ervoor dat 300 leraren weer aan een baan komen, maar we hebben 700.000 werklozen. Werkenden gaan er volgens hem als enigen op voorruit, maar we hebben 700.000 werklozen. Kritiek wuift Samsom weg met de woorden dat de koopkrachtcijfers niet kloppen en dat hij wel gelijk krijgt als er meer "specifiek" gekeken wordt. Pechtold betoogt dat mensen geen aansluiting vinden op de arbeidsmarkt. Ja, daarom zitten er veel hoogopgeleiden thuis. De arbeidsmarkt is gewoon puur gebaseerd op vriendjespolitiek en discriminatie, maar daar wil niemand zijn handen aan branden. Zijlstra beweert dat er ook lichtpuntjes zijn. We moeten maar stoppen met negatief zijn. Zo zouden de huizenverkopen aantrekken. Ja, op executieveilingen of tegen bedragen waardoor er een extreme restschuld overblijft. Dat is geen groei. We zijn gezakt in Europa. Dat is geen groei. Zijlstra: "Het loopt niet vast. Het einde is in zicht. Houd vol!" Na het zuur, komt het zoet. Waar hebben we dat eerder gehoord? U moet er maar aan wennen.

"We moeten de begroting op orde brengen en dat kan niet snel," stelt Samsom. Op orde brengen? Een schuld van 400 miljard met 6 miljard op orde brengen?! Wereldvreemde uilskuikens, als we niet nu meteen al die tientallen miljarden aan verspillingen stopzetten, gaan we failliet. "Ja maar ik geef de armen 100 euro." Zo'n fooi is een druppel op de gloeiende plaat van de belastingen. "Dat is angst aanjagen," roept Samsom bijna huilend uit. Roemer merkt op dat het zwart op wit in de stukken slaat. Zijlstra heeft het over perspectief bieden, maar er komen een paar honderd banen over vele jaren. We begrijpen hieruit dat u zeker 3 jaar zonder eten kunt blijven leven. Samsom verwijt de anderen dat ze niet willen inzien dat regeren een visie hebben betekent, maar de visie van de socialisten komt steeds neer op behoud van verspillingen. Kunnen ze dan helemaal niet tot elkaar komen? Samsom vindt dat het zeker kan. "Met het woonakkoord zijn we geslaagd," zegt Samsom trots. Nee, het kabinet heeft gewoon net zo lang gewacht totdat de kritiek doodbloedde.

Samsom zegt elke dag nieuwe kansen te zien. Waarmee hij nogmaals aangeeft dat zijn partij geen langetermijnvisie heeft, maar dat hij dagelijks gewoon kijkt naar wat er nu weer op hem afkomt. Zijlstra wijst op het bericht dat het CPB heeft gezegd dat zijn bezuinigingen de economie nauwelijks schade toebrengen. Leugens, klote leugens, statistiek. De economie is al kapot en gemiddelden na alle lastenverzwaringen zeggen niks. Wat genoeg zegt, is dat bijna 10 % werkloos is naast alle ongeregistreerden die geen werk hebben en we van elke euro zo'n 80 % moeten afstaan. Dat zijn de feiten. Buma ziet zijn kans nog even schoon om Wilders op te naaien. "Wilders praat nooit over inhoud. Ik wil het hebben over de toon." De pot verwijt de ketel weer. Wat was het geval? Wilders zou Rutte een autist hebben genoemd. "Een grove belediging," aldus Buma. Wilders legt uit dat politiek autisme niks met ziekte te maken heeft. Politiek autisme betekent dat Rutte wereldvreemd het land kapot blijft maken. U weet: als links geen argumenten heeft, beginnen ze over de toon.

Overweging.

Constateren dat wat politici openbaar zeggen en wat ze doen in de praktijk totaal iets anders is, lijkt het intrappen van open deuren. Desondanks laten de meeste mensen zich leiden door geŽnsceneerde televisiedebatten waarin de politici hen gouden bergen beloven. Incidenten uit het recente verleden en de geschiedenis van partijen worden daarbij verdrongen, ontkend en achterwege gelaten. Wat voor mensen telt is het hier en nu. Lekker makkelijk en vooral overzichtelijk alles vergeten wat is voorgevallen. Politici spelen handig in op het verschijnsel dat mensen het liefst aan de schone lei denken. Met de mooiste ingestudeerde zinnen, weten ze op het eerste gezicht vaak prachtige coherente verhalen neer te zetten waarvan iedereen het idee krijgt dat het wel moet kloppen. Mensen zijn vaak geneigd om het als waarheid aan te nemen omdat ze stiekem wel erg tegen de "hoogopgeleide" volksverlakkers opkijken. Enkel wanneer u bereid bent goed op te letten, komt u erachter dat zij dezelfde bullshit al tientallen jaren oplepelen.

Nu de economie volledig op zijn gat ligt, iedereen werkloos dreigt te worden, de belastingen oplopen en het land vol zit met criminele allochtonen, horen we mensen klagen, kankeren en jammeren dat ze het allemaal niet geweten hebben. Stelletje leugenachtige dwazen, de harde waarheid is dat u een harde plasser of een natte poes kreeg van de beloften van Rutte en Samsom. Na de crisis van de jaren '80, Paars en Balkenende, wist u wat er ging gebeuren. U heeft er alleen verkeerd op gegokt en gehoopt dat de ellende anderen zou treffen en u daarvan lekker kon profiteren. Boos roepen die mensen dan dat wij het ook niet van te voren wisten. Om vervolgens heel verontwaardigd en verbaasd te kijken als wij ze op oudere artikelen wijzen waarin deze ellende al lang en breed uit de doeken werd gedaan nog voordat deze kliek aan de macht kwam. "Hoe kan het dat jullie dat al wisten? Dat is zeker toevallig!" Mensen, wij hebben geen glazen bol. Wij gebruiken enkel onze hersenen en de feiten. Alle (mis)daden van VVD, CDA en PvdA zijn al 60 jaar bekend.

Alles begint met de juiste voorstelling van zaken. Alle partijen, behalve de PVV, hangen socialistische systemen aan. Men wil een grote overheid die al uw geld afneemt om het vervolgens naar eigen inzicht uit te geven. Daarbij wil men dat iedereen een gelijk inkomen heeft ongeacht de hoeveelheid arbeid en opleiding. De elite wordt natuurlijk uitgezonderd; die salonsocialisten hanteren voor zichzelf wel een absoluut eigendom en excessieve salarissen. Nu zullen heel veel mensen dit willen ontkennen, maar de feiten liegen niet. We gaan simpelweg het rijtje af. De VVD heeft altijd de belastingen verhoogd evenals de staatsschuld. De VVD heeft vervolgens dat geld altijd uitgegeven aan zaken die niet in het algemeen belang van de bevolking zijn. Aan landen die parasiteren en oorlog voeren, massa-immigratie en Europa. Dus zijn het socialisten en dus valt de VVD ons inziens gewoon onder de linkse partijen. Iedereen hoort te weten dat extreme belastingverhogingen om verspillingen te financieren, uitsluitend het terrein is van socialisten.

De VVD kan wel zeggen dat ze een kleinere overheid willen en suggereren dat ze daarmee aan de liberale kant staan, maar in de praktijk verhogen ze keer op keer de belastingen waardoor de overheid juist groter wordt en meer invloed krijgt op uw persoonlijke leven. De VVD kan wel nieuwe termen als "participatie" verzinnen, maar aangezien ze met torenhoge belastingen gewoon het monster van de socialistische heilstaat blijven voeden, is dat geen kleine overheid in de zin van het liberalisme, maar gewoon een synoniem voor "u blijft gewoon dokken voor het socialisme, alleen geven wij er nu helemaal niks meer voor terug". Buma kan wel roepen dat de belastingen omlaag moeten, maar het CDA heeft altijd de belastingen verhoogd. Samsom doet altijd heel zielig over armen en zwakkeren, maar koopt nu gewoon peperdure vliegtuigen en laat de armen creperen. De schatkist is leeg, maar hij blijft schulden maken. D66 en CU die de VVD en PvdA op televisie regelmatig aanvallen, gaan die partijen doodleuk aan een meerderheid helpen, dus zijn ze het eens.

Roemer van de SP roept altijd dat het kabinet moet stoppen met bezuinigen op armen en zwakkeren, maar vindt het geen probleem dat er miljarden worden verspild aan ontwikkelingshulp en massa-immigratie. Geld naar Europa vindt hij wel eens belachelijk, maar wil niet meestemmen om Nederland uit die geldverslindende EU te krijgen. Iedereen weet tevens dat Roemer, die nu tegen de belastingverhogingen ageert, juist de man is van de belastingverhogingen. Als het aan hem ligt, wordt alles en iedereen genivelleerd; desnoods met inkomstenbelastingen tot 72 %. Alle partijen, met uitzondering van de PVV, willen oneindig in uw zakken kunnen graaien. Met verhaaltjes proberen ze hun socialistische driften te verbergen en hangen ze het sprookje op dat andere partijen te rechts zijn, maar allemaal doen ze aan oneindige belastingen, miljardenverspillingen en onder al die partijen gaat het land echt kapot. U kunt dit al jaren met eigen ogen zien. Het feit dat de meerderheid van u er toch voor gekozen heeft, is een kwestie van bewust willen en weten.

Om herstel te bespoedigen, doen wij een aantal voorstellen. Allereerst willen we dat er in de Grondwet wordt opgenomen dat de overheid zo klein mogelijk gehouden wordt en enkel gerechtigd is om belasting te heffen voor zaken die in het algemeen belang van de bevolking zijn en niet (goed) door de private sector kunnen worden verwezenlijkt. Dit principe stoelt op het idee van het sociale contract. Vrijheid, gezondheid en geluk zijn de drie belangrijkste zaken waarover een mens kan beschikken. Om Łberhaupt een deel van die vrijheid te willen weggeven, moet er een verdomd goede reden zijn. Veiligheid door het beperken van de chaos en de oorlog van allen tegen allen die zou ontstaan als we allemaal onze zin deden, is zo'n reden, maar ook niet meer dan dat. Mensen geven derhalve een beetje vrijheid op voor een kleine overheid die de zaken regelt die zij zelf niet hadden kunnen regelen en daar moet het bij blijven. Misdefinitie wil dat er in de Grondwet limitatief wordt opgenomen waaraan de overheid geld mag besteden zoals dijken, politie en rechtspraak.

Voorts introduceren wij de vlaktaks. Aangezien de overheid beperkt geld mag besteden en niet meer, kan er een vast bedrag aan belasting worden berekend. Heel simpel: iedereen krijgt bij zijn geboorte 500.000 euro belastingschuld. Is dat eenmaal afbetaald, dan is het klaar. Andere belastingen zijn niet toegestaan en ook niet nodig: de overheid mag immers niet meer uitgeven. Het bedrag kan laag zijn omdat we geen belastingkantoren, wetgeving en handhaving meer nodig hebben. Zwart geld bestaat niet meer en iedereen mag houden wat hij verdient. De arbeidsmarkt is dan aan een hervorming toe. Ideologisch zouden wij zeggen dat werk best privaat geregeld kan worden, maar de praktijk leert dat een baan krijgen een kwestie is van discriminatie. Bazen zeggen altijd objectief de beste kandidaat aan te nemen, maar als u daarna gaat kijken, krijgen daar altijd de jongste, geilste en zwartste idioten de baan. Los dat probleem op door een landelijk arbeidsbureau op te richten dat kandidaten objectief op grond van opleiding verplicht toewijst.

Baas heeft vacature, meldt zich verplicht bij het bureau, zegt dat hij een ingenieur nodig heeft en degene die het langst werkloos is met de juiste papieren, krijgt verplicht de baan. Binnen een dag regelen en geen gelul. Vereenvoudig wetten. Een nettosalaris en zoals gezegd, geen belastingen. Verbied tijdelijke contracten. Als er werk is, dan bestaat dat werk zolang het bedrijf bestaat. Geen juridische trucs om iemand weg te sturen. Mensen moeten weer hun leven lang bij een bedrijf kunnen werken. Geen versoepeling van het ontslagrecht. Dat gelul over verstoorde werkrelatie omdat de baas loopt te klieren, moet maar eens afgelopen zijn. Nu mensen weer werk hebben, hebben ze geld en kunnen ze zelf verantwoordelijk gehouden worden voor hun eigen leven. Niet zoals het socialisme doet: mensen beroven en ze dan aan hun lot overlaten. Er zit een maar aan: wie niet werkt, zal niet eten. Simpel. Met een eenvoudige overheidsvoorziening die zorgt voor mensen die wegens ziekte echt niet kunnen werken, lossen we de rest van dat probleem op.

Naast werk, moeten we wonen. Iedereen oprotten naar zijn eigen land, dan komt er land vrij, loopt de vraag terug en wordt het aanbod goedkoper. Aangezien iedereen zijn eigen geld mag houden, kunnen we in een land van maximaal 10 miljoen mensen allemaal een huis bezitten. Voedsel wordt 21 % goedkoper omdat we geen btw meer heffen en zo zijn alle eerste levensbehoeften vervuld. Mensen houden geld over, kopen meer luxe, bedrijven doen goede zaken en kunnen daardoor meer banen creŽren. Economie en de maatschappij functioneren in cirkels en conjuncturen, dat weet u. Onderwijs kan grotendeels privaat worden geregeld. De overheid hoeft enkel erkende toetsinstituten te creŽren. Slechte scholen verdwijnen vanzelf omdat leerlingen gewoon de staatsexamens niet kunnen halen zonder kennis en vaardigheden. Voor zorg en pensioen kunnen mensen zich privaat verzekeren. Ouderen van nu moeten gecompenseerd worden. Rechtsrealisme op zijn best: kleine overheid, vlaktaks, arbeid in beheer en de overige zaken privaat. Linkse hobby's en verspillingen verdwijnen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.