Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

700 # De gewelddadige makakendans #
Gepost door Misdefinitie op 08-09-2013 om 23:13.
Van niet-westerse allochtonen, in het bijzonder moslims dan wel Marokkanen en Turken, wordt wel eens terecht gesuggereerd dat zij net zo waardeloos zijn als niet-recyclebaar vuilnis omdat ze zich vaak als beesten gedragen. Ruim 65 % van de moslims is ronduit crimineel en 50 % van de Marokkanen trekken niet alleen dagelijks aan hun pik, maar ook een uitkering op uw kosten. Moreel en seksueel lijken zij eveneens op inferieure voet te staan met wat gezonde mensen de norm vinden. Pedo Mohammed predikt dat men zich behalve aan de kamelen en eventueel aan passief homoschap, vooral kan en moet vergrijpen aan kleine onschuldige kinderen. Zo treft men binnen moslimkringen naast de gangbare praktijk om elkaar met gifgas uit te moorden ook de neiging aan om kleine meisjes van amper 8 jaar oud seksueel zo diep te penetreren dat ze volledig uit elkaar scheuren en vanwege de interne bloedingen overlijden. Verschillende achterlijke culturen bij elkaar zetten zorgt ervoor dat de mensheid degradeert tot het niveau waarop makaken met elkaar paren.

Kut-Marokkanen.

Zouden we met een pistool op ons hoofd of met het zoveelste arrest van de strafrechter verplicht worden om de woorden Marokkanen en positief in een zin te gebruiken, dan kunnen we vanuit de actualiteit alleen maar opmerken dat Marokkanen en Turken samen op een homoboot na copulatie seropositief zijn geworden. Ziet u wel, we kunnen het wel en we kennen alle uitzonderingen, maar voor de rest geeft het beschikbare feitenmateriaal geen fraai beeld over deze alom geprezen cultuurverrijkers. Deskundigen geven schoorvoetend toe dat die schrikbarende feiten voortkomen uit etnische inferioriteit van het soort dat zij cohort noemen. Klinkt een beetje cru en racistisch en gelukkig hoeven wij het niet te verzinnen, maar ook hun eigen mensen vinden dat de zachte heelmeesters stinkende wonden maken. Imam Yassin Elforkani vindt dat die teringhonden in concentratie heropvoedingskampen thuishoren. Met de komst van de zoveelste invasie aan criminele allochtonen is de maat vol en wordt de roep om maatregelen steeds luider.

Marokkanen schijnen niet te weten wat ze met een vrouw moeten doen. Al hun vrouwen lopen ingepakt met een kopvod als symbool der vrouwenonderdrukking rond als pinguÔns omdat de latent homoseksuele mannen bang zijn een stijve te krijgen. Het is een feit van algemene bekendheid dat vrouwen door hen nimmer als gelijkwaardig zullen worden gezien. A. Nanninga beschrijft op GeenStijl een troep bruine lichtgetinte ratten die bij de Haarrijnse Plas twee jonge meisjes hebben gelaagd. Eventjes rustig liggen op het strand was er voor de dames niet bij. Nauwelijks lagen ze tussen de zandkorrels of de rifapen schopten met opzet een bal tegen hen aan met de bedoeling om eens flink ruzie te trappen. U zult in deze multicriminele maatschappij genoeg hebben meegemaakt om meteen uw pistool te trekken, maar zij probeerden het netjes door te vragen of ze niet eens ergens anders konden gaan voetballen. Meteen kregen de meisjes een grote bek van die Marokkanen die hen omsingelden en finaal in elkaar schopten.

Het politiekorps van Dhimmitude komt ter plaatse. "Jammer mevrouwtje, maar er zijn ook verhalen dat jullie begonnen zijn met schelden," aldus Ellen de Heer. Natuurlijk zijn die verhalen er. Het hele strand puilt daar uit van dat rifschorem dat uiteraard nooit alleen aanvalt, maar altijd in groepen de zwakkere prooien uitzoekt. Zelfs als er over en weer scheldwoorden zijn gevallen, wat heel begrijpelijk is als zo'n klootzak zomaar andere mensen als voetbal gebruikt, dan nog is dat geen enkel excuus om iemand helemaal lens te trappen. Zouden wij deze redenatie van de politie consequent doortrekken, dan betekent dat concreet dat we vanaf nu het mandaat hebben om wild om ons heen te trappen zodra we worden uitgescholden. En gelooft u ons, we krijgen nogal wat scheldwoorden voor onze kiezen. Jammer genoeg trappen die Marokkanen nooit eens zo'n laffe politiewoordvoerder in de vernieling. O wacht.... Recreatiegebieden zoals plassen en zwembaden zijn al jarenlang het toneel van rassenrellen tussen Marokkanen / Surinamers en Nederlanders.

De 22-jarige Erwin Visser zal na zijn ontslag uit het ziekenhuis wel een diehard neonazi worden na wat hem is overkomen. "Ey swa, paas mij eens die aansteker jonguh, ik zweer jou!" Op zo'n moment kunt u maar beter eventjes in uw zakken voelen of u daar niet toevallig een vlindermes aanwezig heeft, maar in dit geval kregen die lieve schatjes de aansteker gewoon. Anders zou het weer racisme zijn. Ergens denken wij dat Erwin liever voor de strafrechter had gestaan wegens discriminatie dan wat er daarna gebeurde, want toen hij zijn aansteker weer terugvroeg, gingen die Noord-Afrikaantjes volledig door het lint. Het slachtoffer werd op de grond gegooid en kreeg nog een paar flinke trappen tegen het hoofd. Met een hersenschudding en zware kneuzingen, lieten zij het slachtoffer voor dood achter op straat. Laat dit even op uw inwerken. Kapotgetrapt worden om een fucking aansteker van een paar euro. Marokkanen zouden al jarenlang de dienst uitmaken in Assen en willekeurig mensen met een andere huidskleur in elkaar meppen.

Wat deed de politie? U zult het niet geloven, maar zij stonden erbij en keken er naar. Godverdomme, zij keken rustig toe hoe iemand hersendood wordt geschopt door een roedel van minstens 20 doorgedraaide Marokkanen. Vooral aan de Brinkstraat in Assen is het regelmatig raak. Loopt u daar rond, PvdA'er of niet, dan loopt u het gevaar om in een ambulance of lijkenwagen terug te moeten. Zomaar in een willekeurige plaats in Nederland. Een 21-jarige vrouw uit dezelfde plaats maakt duidelijk hoe de politie reageert. Nadat zij was lastiggevallen door Marokkanen en dat bij de politie kenbaar maakte, werd zij als crimineel door de agenten op de grond geworpen en afgevoerd. Slechte dingen zeggen over dat soort primaten die zich gedragen als neanderthalers, mag niet. Marokkanen zijn lief en wie dat niet in koor wil scanderen terwijl hij met zijn handen voor zijn gezicht op grond mishandeld wordt, is een boef. Uit eerdere artikelen weet u inmiddels dat de politie zelf een criminele organisatie is die moslims de hand boven het hoofd houdt.

Probeer maar niet uw emoties te tonen als u geheel tegen elke vorm van de logica in zelf door die landverradende agenten, die hoogstwaarschijnlijk zelf allochtonen waren, wordt mishandeld alsof u de grootste pedofiel op aarde bent. Bent u in elkaar getrapt door Marokkanen? Dan verdient u gewoon dat de politie u als een hoop stront behandelt, want u heeft die lieverdjes gewoon zo uitgelokt dat de kat in het nauw zulke rare sprongen gaat maken dat de islamitische aap uit de mouw komt. O wee als u dan een vloek van verzuchting slaakt, want dat is openlijke geweldpleging en belediging van de politie. De enigen die de politie mag beledigen, dat zijn hun eigen mensen. Criminele islamieten die, als ze niet als radicalen en extremisten zich massaal mogen samenscholen, burgemeesters uitschelden voor nazi's en de politie voor NSB'ers. Goebbels die Mussert uitscheldt voor nazi, dan mag het zeker wel. Moslims en nazi's waren ooit goede vrienden door een gemeenschappelijke vijand. Thans is er nog niks veranderd. Politie en moslims: een pot nat.

Renť Smit die als een van de weinigen nog een Nederlands klinkende naam heeft in Amsterdam, zal zijn rode kankerstad moeten verruilen voor een nederig stulpje in Badhoevedorp. Na jarenlang kapotgetreiterd te zijn door de lokale kut-Marokkanen, is bij hem de oase overgelopen met zand. Jarenlang heeft hij gestreden voor volk en vaderland zijn gezin. Zes aangiften gedaan, het stadsdeel gewaarschuwd en anoniem op extreem rechtse fora zijn beklag gedaan. Wat deed de politie? Het wordt eentonig, maar godverdomme, niks! Al die klote ambtenaren met hun grote bek lieten hem in de kou staan. De hoofdagent van Bureau Meer en Vaart, zat liever bij het MDI te klikken over Misdefinitie en riep het verbouwereerde slachtoffer toe dat hij vooral geen media-aandacht moest zoeken. Moslims zijn hier in Nederland namelijk de baas. Zou hij wel klikken, dan zullen ze hem weer opzoeken en hij weet, de politie doet niks. Schaamteloos geeft de politie het advies dat u zich maar moet neerleggen bij de terreur van dat zandnegervolk. Stelletje vuile lafaards!

Met alle liefde staan we nog zeker tien keer voor de strafrechter wegens het uitschelden van criminelen. Criminele Marokkanen zijn berberapen, wat zo'n fucking togadhimmi juridisch ook beweert. Nu willen we u best tegemoet komen hoor. Stel dat wij niet meer bestaan. Lekker rustig niet waar? U zult de rifapen, kakkerlakken en kamelenneukers nog gaan missen. Op een dag loopt u op straat. Achter u hoort u toch weer scheldwoorden. Zijn wij teruggekeerd? Wel nee, het zijn die lieve cultuurverrijkers weer die u zomaar uit het niks uitschelden. Bent u een crimineel? Nee, ze pakken u gewoon op uw huidskleur. Dacht u dat wij erg waren? Een man uit Breda weet wel beter. Tijdens het voorbijfietsen, werd hij zonder reden uitgescholden. Daarna kreeg hij een klap in zijn gezicht. Twee Marokkanen van een hele grote groep, begonnen hem daarna zo erg af te tuigen, dat hij zijn jukbeen op 4 plaatsen gebroken werd. "Weet jij wat de overeenkomst is tussen een ongelovig blank varken en een kerstboom? Je moet ze beiden eerst aftuigen voordat je ze in de fik zet!"

De media berichten dat het in Breda de laatste tijd wel erg vaak mis gaat met die Marokkanen. Zo werden twee jongens van 16 in Valkenberg ernstig in elkaar geslagen en van hun fietsen beroofd. Een 24-jarige vrouw uit Breda werd door twee mannen mishandeld na te zijn uitgescholden vanwege haar uiterlijk. Ze had zeker haar hoofddoekje niet op. Eerder dit jaar werden er ook al twee jongens mishandeld en zo zijn er nog tientallen incidenten die doorgaans de media niet halen. Wat zegt de politie? "Ja uh, met zoveel evidentie moeten wij wel vermoeden dat het om Marokkanen gaat." Denkt u dat zij niet lager kunnen zinken? Een bejaarde man van 78 werd in Den Haag na het pinnen bruut beroofd door een lichtgetinte man. U weet allemaal wat daarmee bedoeld wordt. Klein detail: het slachtoffer was invalide. Hoe laag kunnen ze in hemelsnaam zinken. Besef steeds dat dit de dagelijks realiteit is in uw eigen land. Wat hier gebeurt, is bijna niet te bevatten en erg surrealistisch. Het erge is nog wel dat men zich drukker maakt om wat wij schrijven.

Doorgaans zijn dit soort Marokkaantjes laffe flikkers. Zelfs om een kameel anaal te grazen te nemen, moeten ze in groepen opereren. Lukt zelfs dat niet en zijn de bejaarden te sterk, dan grijpen ze naar moeders en hun kinderen. Twee Marokkanen overvielen en mishandelden in Amsterdam een moeder en haar 3-jarige zoontje. Moederlief had namelijk net wat geld bij de bank gehaald en dat is een mooie aanvulling op de uitkeringen en subsidies van dat lichtgetinte tuig. Onder zulke artikelen verschijnen op internet verontwaardigde reacties van mensen die zich afvragen waarom we dat waardeloze volk niet gewoon ter plekke mogen afschieten. Valse honden worden immers ook afgemaakt en het zal een correcte straf zijn als geen enkele Marokkaan zich nog veilig voelt op straat. Een ander merkt op dat als een blanke man op zo'n manier een lichtgetinte vrouw had mishandeld en overvallen, het land te klein zou zijn, want racisme. Helaas, verder dan roepen dat zulk uitschot nog erger is dan beesten, komt dit volk niet. We zijn verraden door onze eigen mensen.

Diverse bontkraagjes maakten het wel erg bont in Assen in zwembad De Bonte Wever. Elf Marokkaanse jochies zorgen al weken voor ernstige overlast in de buurt door vernielingen en openlijke geweldpleging. Deze jongeren komen uit de aldaar bekende wijk Pittelo; een wijk waar dat gespuis als onkruid kan voortwoekeren. Typisch een getto waarvan we er al zoveel hebben in Nederland. Niet alleen in de grote steden die inmiddels een meerderheid aan allochtonen bevatten, maar helaas ook in gebieden die zo afgelegen liggen dat u nooit zou verwachten dat ze daar in grote getale aanwezig zijn. Het is wel opvallend dat de overlast van zulke rifknapen zich vooral manifesteert op plaatsen die voor vertier moeten zorgen. Met name als er water in de buurt is. Wellicht omdat die ratjes niet kunnen zwemmen en zich massaal storen aan schaars geklede vrouwen. Ontblote lichaamsdelen mogen niet van de islamitische God. Allah vindt dat alle mannelijke moslims broeders moeten zijn. Vandaar dat zij elkaar vaak openlijk lopen te kussen en af te lebberen.

De gettovorming is vanzelfsprekend de PVV niet ontgaan. Media melden dat de Haagse Schilderswijk is gevallen en het er thans krioelt van de orthodoxe (lees: extremistische) moslims die de sharia er met harde hand inslaan bij de nog schaars aanwezige oorspronkelijke bewoners. Schrijven we het zo op, dan lijkt het nogal een triviaal probleem. Mensen die anderen hun wil opleggen zijn immers eerder regel dan uitzondering. Besef wel dat de sharia niet zomaar een kwestie van wil is, maar fascistische islamitische "wetgeving". Wie zondigt aan alcohol of varkensvlees, zijn hond uitlaat of zich als vrouw te luchtig kleedt, loopt het risico uitgescholden, bedreigd en gestenigd te worden. Wat doet de politie? Godverdomme, niks. Uit angst proberen zij "hulp" te vragen aan de ordedienst van de islamitische enclave. Alsof een Jood hulp vraagt aan de Waffen-SS. De linkse politiek weigert het natuurlijk serieus te nemen. Sharia staat voor fascisme. Geweld, vrouwenbesnijdenis, polygamie en een verbod op genotsmiddelen en plezier. Zij leven nog in de middeleeuwen.

Interessant wordt het als verschillende groepen uitschot die allen het motto "wat dijn is, mijn is" hanteren, elkaar dwarszitten. Krakers behoren zonder twijfel tot hetzelfde linkse schorem dat de grenzen wagenwijd openzet om allerlei parasieten binnen te laten. Ergens nestelen in een hol dat niet van hen is, kenmerkt die groepen. Kakkerlakken zitten nu eenmaal graag in het donker. Vijftig nationaal- en internationaalsocialisten hebben een pand dat eerst aan de UvA toebehoorde maar door de Marokkaanse overheid is gevorderd, gekraakt. Het is sowieso al achterlijk dat Marokko hier in Nederland een pand in bezit heeft, maar dit is uiterst vermakelijk omdat de nu al gehate initiatiefnemer zelf een Marokkaan is. Zo ziet u maar weer, dieven zijn echt niet loyaal jegens elkaar. Het is ieder voor zich en Allah voor de kamelen. De Marokkaanse honden van de Romeinen zijn woest over "hun" territorium. Marokkanen dreigen met oorlog. Het is hun grondgebied. Krijg de tering maar zandslikkers. Nederland is godverdomme van ons! Opkankeren profiteurs!

Overweging.

Marokkanen die betrokken zijn bij de beschreven walgelijke mishandelingen, komen niet toevallig in zulke situaties terecht. We schrijven niet over de minimum hoeveelheid geweld die in elke samenleving wel aanwezig is. Elk volk, elk ras en elke groep kent wel een bepaalde hoeveelheid geweld. Geweld is nooit volledig uit te bannen en het zou niet interessant zijn om over dat minimum te schrijven aangezien dat immers bij iedereen voorkomt. Wat deze zaken zo schokkend maken, is het feit dat het steeds gaat om voorbeelden die slechts het topje van de ijsberg zijn. Om een top die aangeeft dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Over dat overgrote deel van de mishandelingen die juist niet door andere groepen gepleegd worden. Geweld dat steeds zowel in omvang als extremiteit ver boven al het andere gaat wat we kennen. Grove mishandelingen die het terrein zijn van criminelen, maar normaal worden. Ibrahim Wijbenga vertelt als veldwerker in Amsterdam Nieuw-West dat jonge Marokkanen grof geweld als liquidaties doodnormaal vinden.

Excessief geweld dat we vroeger alleen in de film of in extreem criminele bendes aantroffen, komt steeds vaker voor onder Marokkanen die de gemeenschap als "normaal" betitelt. Het type knuffel-Marokkaan waarvan de meerderheid vindt dat ze beschermd moeten worden tegen onze harde woorden. Draaien ze zich om, dan hebben ze al een onschuldig kind te grazen genomen. Laat dat nu juist onze verontwaardiging oproepen. Zoals gezegd gaat het hier niet om de vormen van (gewapende) criminaliteit die we in elke groep zouden kunnen aantreffen, maar juist om dat soort criminaliteit dat steeds vaker voorkomt onder wat men de "goede" moslims noemt. Jaren geleden wist de Nederlandse recherche al dat er een nieuwe lichting Marokkaanse topcriminelen aan zat te komen, maar het probleem is zoveel groter. Behalve dat we er een groot aantal zeer extreme misdadigers bij hebben gekregen, is nu elke Marokkaan verdacht. Naast de 65 % van de moslims die geregistreerd crimineel zijn, lopen er nog tienduizenden agressievelingen als een tijdbom rond.

Met aanpappen en nathouden heeft de politiek een Marokkaans monster lopen creŽren dat zelfs voor die handjevol gematigden niet meer in de hand te houden is. Imams waarschuwen dat het geweld van Marokkanen steeds heftiger wordt nu zij naar steeds zwaardere wapens grijpen. Vol ongeloof nemen wij zulke berichten in ons op. Marokkanen die in ons land oorlogsmaterieel tot hun beschikking hebben om onwelgevallige onschuldige burgers als varkens te kunnen afslachten. In Nederland, laat dat even tot u doordringen. Alle rede is volledig verdwenen. Met zulke terroristen valt niet te praten en al die halfzachte wetten met een politie die liever een bruine arm haalt dan de sterke arm der wet speelt, kunnen we ook niet bijdragen aan de veiligheid. Kijk, de Marokkaanse gemeenschap moet niet zo hypocriet janken. Zij hebben ons land dermate geÔslamiseerd dat zij daarmee een sfeer van fascisme creŽerden. Aan krokodillentranen hebben wij niks. Al die zogenaamde "goeden" zullen collectief tot de conclusie moeten komen dat alles weg moet. Alles.

Door de politiek en het laffe politieapparaat, worden we massaal verraden. Ontkennen en bagatelliseren zijn hun voornaamste wapens. Jeugdbendes vol dappere Marokkaantjes, roven, plunderen en slaan er oplos, maar wat doen de machthebbers? Voor de show eventjes 7 van die rifflikkertjes oppakken en daarna weer vrijlaten. Mishandelingen worden weggezet als kwajongensstreken. Hetzelfde soort mensen van wie de ouders riepen dat de concentratiekampen prachtige vakantiedorpen waren. Bij de NOS zetten ze berichten in elkaar waarin alleen de positieve bewoners aan het woord komen. De rest is vermoord, mishandeld of gevlucht, maar dat mag de pret niet drukken. Woordvoerder Ron Reinds ontkent bij de politie in Assen dat er stelselmatige problemen met Marokkanen zijn. "Als de politie niet optreedt, dan is er geen probleem." Hij kan zich niet voorstellen dat de politie niet optreedt bij echte problemen. Ach, de Hoge Raad die decreten van de FŁhrer als wet zag, justitie die webloggers vervolgt in plaats van criminelen en de politie die vol dhimmi's zit, zijn slechts enkele voorbeelden dat zij niet deugen.

Vroeger waren de problemen toch heel wat minder gecompliceerd. Nederland was een blank en trots land waarin iedereen een gruwelijke hekel had aan misdaad en criminelen. Weliswaar heeft de wet altijd wel een streng verbod gekend op eigenrichting, maar niemand lag er echt wakker van als een straatrover met zijn tandjes op de stoeprand naar de andere wereld werd geholpen. Kwestie van moraal waarvoor u in een fatsoenlijk land alleen maar kan worden gehuldigd omdat tuig dat enkel geweld verstaat, ook enkel met geweld kan worden bestreden. De mensheid voert niet voor niks al eeuwenlang oorlog. Op een gegeven moment zullen de meeste mensen inzien dat een samenleving zonder criminaliteit niet mogelijk is, maar we er wel zo dichtbij mogelijk kunnen komen. Mensen die elkaar blieven, respecteren en elkaar als gelijken zien, zullen elkaar per definitie veel minder tegen de haren in willen strijken. Thans hebben we echter te maken met zeer veel groepen die we de vijanden van ons volk kunnen noemen wat tot onoverkomelijke problemen leidt.

Koos Visser organiseerde voor zijn door Marokkanen in elkaar geramde zoon een, wat hij noemt, Hollands Offensief. Gewoon een verkapte oproep aan echte Nederlanders om de straat op te gaan om die rifnegers eens met de harde vuist en desnoods vuurwapens mores te leren, maar dat mag niet gezegd worden in dit land op straffe van opruiing. Foto's, video's, communicatie en persoonlijke gegevens van de daders moeten allemaal online gezet worden zodat er een heksenjacht kan ontstaan. Hoewel het officieel niet mag, zijn we best wel gecharmeerd van dit offensief dat privacyschending nu eens inzet tegen je reinste criminelen. Normaliter worden wij zwart gemaakt voor slechts het schrijven van achterlijke stukken tekst, maar hier wordt het uitschot der aarde voor lul gezet omdat ze mensen mishandelen, beroven of anderszins lastigvallen. De initiatiefnemer moet echter oppassen voor rare vijanden. Politie en justitie zijn er altijd als de kippen bij om normale burgers het vuur aan de schenen te leggen. Zelfs als het slachtoffers zijn van misdrijven.

Reacties op Facebook zijn uiteraard overweldigend positief. Thuis veilig anoniem achter uw computertje roepen dat "we" alle Marokkanen in elkaar gaan trappen, is precies waar het internet groot door is geworden. Grootspraak en daarna weer lekker masturberen bij moedertje op zolder. Het punt is dat we behalve tegen criminelen ook tegen hun vriendjes bij politie en justitie moeten strijden en derhalve ook tegen de gehele rechterlijke macht en de overheid. Al die zogenaamde gematigden die ook een duit in het zakje doen, hoe klein ook, zullen strijden aan de verkeerde kant. Figuren die zomaar op straat een ander beginnen uit te schelden in de hoop dat ze in een ruzie te ver kunnen gaan, groepen die u zomaar uit het niks omsingelen en de stille dieven die voordat u het weet al uw kostbare pasjes jatten voor een stuiver. Mensen krijgen dan al gauw het idee dat we tegen iedereen gaan strijden. Voor een oplossing zullen mensen daadwerkelijk het verschil tussen racisme en de strijd tegen misdadig gedrag moeten snappen.

Na ontkennen, bagatelliseren en medeplichtigheid door de autoriteiten, zult u gerust al weten wat de volgende stap is. De stap van de dhimmitude waarbij de zogenaamde gematigden en "nette" blanke linkse burgerij met hun kop in de reet van de islamieten duiken om hen te plezieren ten koste van ons volk. Over dat principe zullen we nog vele artikelen gaan wijden, maar we wijzen toch nog op mensen die tegen wil en dank hun linkerwang toekeren als ze op de rechter worden geslagen. Zo durven cabaretiers als Hans Teeuwen die op straat regelmatig worden nageroepen met "Psst, jij bent toch racist?" en diverse scheldwoorden, op niet verstane wijze de discussie aan te gaan en het op intellectueel vlak te winnen. Desondanks laten de berichten dat cabaretiers aan zelfcensuur moeten doen, niks aan duidelijkheid te wensen over. Slachten van kritische meningen is normaal en de krakers moeten worden afgetuigd. Ontwikkelingspsycholoog Esmah Lahlah geeft goede raad. Pas op de kinderen. Marokkanen schijnen hen massaal te mishandelen en te verkrachten. Wat is hun cultuur toch een verrijking voor Nederland.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.