Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

698 # De PvdA is een rottend kadaver #
Gepost door Misdefinitie op 29-08-2013 om 23:15.
Een van de verklaringen waarom mensen elkaar zo graag uitroeien met bommen en granaten en er tevens zoveel andere misstanden zolang kunnen voortwoekeren in de samenleving, is het verschijnsel dat de meeste mensen zo achterlijk zijn dat hun denkniveau zakt onder dat van de meest lage kruipende beesten. Hun verschrompelde hersentjes nemen steeds verkeerde beslissingen om daarna zo selectief mogelijk verontwaardigd te doen alsof ze het niet geweten hebben. Pedofielen aannemen en dan janken dat hun kindertjes worden gepakt. Nutteloze tussenpersonen zoals makelaars, notarissen en recruiters ondersteunen en dan klagen dat niemand zijn werk meer goed kan doen. Politieke beroepsleugenaars aan een baan helpen en dan verbaasd zijn over fraude. Moslimenclaves creŽren en dan huilen dat de criminaliteit onevenredig is toegenomen en er hele grote getto's ontstaan waar zelfs kakkerlakken niet levend gevonden willen worden. Tot inzicht komen lukt de meeste mensen pas als ze zelf het slachtoffer zijn geworden van hun beslissingen.

Backfire is eigen schuld.

Veel mensen leven ten onrechte in de veronderstelling dat de wereld waarin ze leven slechts beperkt te beÔnvloeden is en alles derhalve komt zoals het gaat. Weliswaar nemen ze heel veel beslissingen zelf, vooral als het om persoonlijke zaken gaat, maar er zijn zoveel externe factoren dat men niet in het algemeen durft te beseffen dat eigen individuele verantwoordelijkheid een hele grote rol speelt in een vrije samenleving. Lijdzaam ondervinden ze het genot en de ellende in het leven en spreken daarbij de hoop uit dat het een beetje in evenwicht zal blijven. Shit gebeurt echter niet zomaar, het wordt gemaakt door assholes en die ranzige poepgaten zijn in veel gevallen wel degelijk te identificeren. Mensen worden namelijk geacht te hebben wat dieren moeten ontberen: gezond verstand in ontwikkelde hersens die middels taal en communicatie de wereld (deels) naar zijn hand kan zetten en dat ook wilt. Bij het maken van (belangrijke) keuzen, is het de bedoeling dat u naast uw voorkeuren en eigenbelang, kijkt naar feiten en inzichten uit het verleden.

Wel nu, bij triviale zaken in het leven vinden we het niet belangrijk genoeg om na te denken. Mensen selecteren we snel en eenvoudig via huidskleur, de mate waarin de geile mokkels ons een stijve bezorgen en het idee dat we later van iemand kunnen profiteren. Gaat dat mis, dan is het hooguit jammer en zit de ander met de gebakken peren. Geen greintje berouw zullen we tonen. We behandelen mensen zoals ze ons behandelen, wel zo eerlijk toch? Politiek gezien ligt het anders. Politiek gaat over de maatschappij als geheel. Over het algemeen belang van alle Nederlanders en niet-westerse allochtonen die hier niet horen. Dergelijke besluitvorming heeft invloed op lange termijn en laat zich niet zo makkelijk bijsturen. Het is van belang om de juiste keuze te maken, anders zitten we met miljardenverspillingen, extreme staatsschulden en buitenproportioneel oplopende inflatie voor de komende honderden jaren. Aangezien u slechts eens in de paar jaar uw ongenoegen kunt uiten via het stemhokje, is het van belang dat u goed nadenkt en daar gaat het mis.

Wat ons dan weer verbaast is dat amper een jaar geleden een partij als de PvdA nog 38 zetels scoort in de Tweede Kamer terwijl De rode Hond nu gehakt maakt van die salonsocialisten die gedecimeerd dreigen te worden tot slechts 12 zetels. Een kadaver waaraan zelfs de varanen zich niet meer aan zouden branden. Overal horen we mensen klagen. Hun huizen staan onder water. Niet alleen vanwege de slecht onderhouden dijken omdat het geld massaal naar het buitenland wordt gestuurd, maar omdat het onderpand tijdens de crisis minder waard is dan de hypotheek. Werkloosheid neemt extreem toe terwijl de minister roept dat leraren enkel nog excellente oud-leerlingen mogen zijn. Geld zorgt voor een regelrechte malaise waardoor al die socialisten hun zwanenzang over kapitalisme maar weer eens van stal halen. Tot het moment dat ze beetje bij beetje gaan beseffen dat hun keuze voor de PvdA, geen handige zet is geweest. "Arbeit macht frei" is de lijfspreuk die socialisten al decennia hebben, maar onder hun bewind wordt er niet gewerkt, dat weet u dondersgoed.

Sinds de NSDAP in 1945 verboden werd en in 1946 een doorstart maakte onder de naam SDAP waarin alle arbeidspartijen zich gingen verenigen om hun vernietigende beleid voort te zetten, is er geen moment rust in de tent geweest. Elke keer als de linkse partijen weer aan de macht kwamen, gleed de maatschappij weer een stukje af. Toegegeven, in de officiŽle geschiedbeschrijving van de oorlog en de periode erna wordt zoveel gelogen dat we van u niet mogen verwachten dat u klakkeloos de joodse versie aanneemt zonder dat u daar ooit bij was, maar iedereen die oud genoeg is om zich bezig te houden met politiek, kent de gevolgen van de puinhopen van 8 jaar Paars en de Balkellendenorm die ons van 2002 tot 2010 gijzelde. In amper twee decennia leverde het beleid van vooral de PvdA een verdubbeling van het aantal allochtonen, een exponentiŽle toename aan criminaliteit en twee achterlijke verdubbelingen van de staatsschuld op. Niemand kan derhalve beweren dat hij het niet geweten heeft en niet kon voorzien dat het land naar de knoppen gaat met de PvdA aan het roer.

Vroeg of laat komen de socialisten tot hetzelfde dilemma als waar ze al eeuwen voor staan. Ze hebben miljoenen mensen afgeslacht door de eeuwen heen. Ze hebben miljoenen Joden vergast. Ze hebben in de moderne tijd het land bankroet gemaakt en ons laten overspoelen door hordes criminele niet-westerse allochtonen. Dat moeten toegeven zou de doodsteek betekenen, maar blijven zorgt ervoor dat er nog meer ellende op hun conto geschreven kan worden. Wat doet een rechtgeaarde PvdA'er dan? Heel simpel. De ratten verlaten het zinkende schip. Socialisme in de vorm van fascisme vinden namelijk heel leuk, maar het moet ook wel leuk in de peilingen blijven. Uiteraard gaat dat gespuis niet wachten tot de Neurenbergprocessen of het nieuwe Tribunaal van Misdefinitie als we deze oorlog gewonnen hebben, maar kiezen ze massaal het hazenpad. Stelletje lafaards! Blijf dan ook tot de bittere afrekening! Mensen, u bent allemaal besodemieterd door dat socialistische tuig. Nu u allen failliet bent, peren zij hem met uw laatste centen.

Kamerlid Myrthe Hilkens (ex-PvdA) is het zoveelste Kamerlid dat de PvdA met een opgestoken middelvinger verlaat. Heel politiek correct meldt ze haar voormalige werkgever dat de PvdA onder de duimschroeven van de VVD minder extreem links is dan haar idealen en dat ze daarom maar opstapt. Een beetje het idee van Brinkman die de PVV verlaat omdat het mandaat om buitenlanders te mogen vergassen achterwege blijft. Weg dus van het Binnenhof waar alleen maar gepraat wordt, maar geen actiebereidheid is. Mevrouw weet echter wel hoe de klok en klepel hangen. Jaren geleden schreef ze nog het boek "McSex" waarin ze ageerde tegen de pornoficatie van onze samenleving. Van die ranzige kutwebsites die de hele tijd met lullen, snikkels, poesjes en schedes werpen. Seks is voor haar te goedkoop geworden. Blijkbaar mogen alle mannen er voor een dubbeltje overheen. Seks moet verboden worden en de PvdA doet te weinig. Mevrouw klaagt ook over al die kankerallochtonen met hun seksuele raps. Net zoals Wouter Bos vertrok omdat hij zijn dochter niet op zwarte school wilde.

Van illegaliteit vond ze dat het ehh legaal moest blijven. Juist ja, dat is toch niet uit te leggen? Grammaticaal niet, semantisch niet en praktisch ook niet in een samenleving waar dat tuig de hele samenleving ontwricht. Jammer dametje, maar de VVD bestaat wel uit linkse liberalen, maar is (nog) niet zo extreem links dat de Volkertjes massaal komen uitrukken. Hoewel, die mongool is ook weer bijna vrij. Myrthe wist familieman Samsom met zijn gladgestreken bek regelmatig tot razernij te brengen. "Vuile kuthoer, vieze teef, als wij niet tot een compromis met de VVD komen omtrent de strafbaarstelling van illegaliteit, kan ik mijn macht en wachtgeld wel vergeten!" Samsom wilde wel de grenzen wagenwijd openstellen, maar nieuwe verkiezingen zodat de PVV aan de macht kan komen: "Dat nooit!" Wat doen de deserteurs dan? Die jutten anderen op als Mei li Vos en Arib om eveneens tegen de plannen te stemmen. Uiteindelijk heeft Rutte zich laten foppen, staan de grenzen nog steeds open en kunnen illegalen hun gang gaan.

Dťsirťe Bonis ging de politiek in met maar een doel: Nederland is groot genoeg om de hele wereld op te huisvesten en dus moet iedere buitenlander de kans krijgen om hier uit de toch al magere ruif te vreten en te parasiteren. Ongeacht de consequenties, zette zij hiervoor haar inmiddels snoeiharde ambtenarenmentaliteit in. Niks ontziend, geen mededogen, oogkleppen op en met haar kop in de reet van de kamelen zoals de meeste socialisten dat regelmatig doen. Helaas kwamen ze erachter dat er ook bij de PvdA van die gore bruinhemden zitten. Immers, iedereen die zulke types maar een strobreed in de weg legt, wordt een nazi genoemd. Zelfs als ze van dezelfde politieke kleur zijn. Als ambassadeur van SyriŽ, weet ze veel van de wereld van de woestijn. Helaas konden de feiten en de algemene kennis haar niet tot het inzicht brengen dat hun aanwezigheid in het westen nogal problematisch is. Opiniemakers wijten haar afgang aan het idee dat zij teveel de diplomaat wilde uithangen en geen politicus is.

Ondertussen is mevrouw weer teruggekeerd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Krijgen wij al een levenslang beroepsverbod van een paar iets te rechtse meningen op een onbeduidende website: zij mag met al haar falen voor niks in dienst komen. Voor niks inderdaad, want mevrouw werkt er niet echt, maar vangt wel eventjes 110 ruggen per jaar. Op zulke momenten horen we die teringsocialisten niet over eerlijk delen. Nederland moet socialer. Asociaal socialistischer zullen ze bedoelen. Doe dan afstand van uw salaris en geef dat geld aan de minima die zo onevenredig hard benadeeld worden door het linkse beleid, maar nee, die kunnen allemaal de klere krijgen. Binnen de coalitie wordt de sfeer er ook niet beter op. De angst zou regeren binnen de PvdA-fractie. Wacht even hoor. Angst? In de politiek? Dat is toch alleen maar zo bij de PVV? Wilders is toch zo'n dictator als de man met het snorretje? Samsom blijkt alles en iedereen onder druk te zetten en het dan af te doen met het smoesje dat zij geen compromissen willen sluiten.

Wel, hoe zat het ook al weer met de PvdA? Sociaal, eerlijk, een familiepartij die staat voor de allerbelangrijkste hoeksteen van de samenleving (namelijk het gezin) en altijd het prachtige verhaal laat horen. Zoiets als Allah en de eeuwige melk, honing en maagden zonder erbij te vertellen dat die maagden puisterige WoW-spelende nerds zijn. Van de verhaaltjes waarvan u op uw klompen had moeten aanvoelen dat het allemaal publicitair gelul is om stemmen te winnen. Leugens en beloften. Gouden bergen die nooit zullen worden nagekomen. Tenzij u zo naÔef en net zo fucking leugenachtig bent als die salonsocialisten, maar ook dan heeft u willens en wetens de boel lopen naaien en moet u achteraf niet komen klagen. De politieke praktijk heeft echter uitgewezen dat heel veel mensen toch gevoelig zijn voor propaganda. Al is het aantoonbaar onjuist, manipulatief en vol onzinnig en hersenloos geleuter. Samsom wist net als Wouter Bos iedereen te verleiden met zijn gladde smoelwerk, lekkere kontje en het geforceerd dragen van een stropdas.

Even zijn kindjes erbij betrekken en Goebbels Samsom kon iedereen om zijn vingers binden. Vooral door steeds de nadruk te leggen op Wilders die zou zijn weggelopen bij de Catshuisbesprekingen, maar thans komt hij erachter waarom werken met de VVD onwerkbaar is. Het zijn een stelletje politieke regenten die alles doen voor de elite en de burgers laten creperen. Precies hetzelfde dus als al die salonsocialisten, daarom passen de PvdA en de VVD zo goed bij elkaar, maar tegengesteld aan de belangen van ieder fatsoenlijk menselijk wezen. Weet u welk objectief criterium er bestaat om na te gaan of iemands intenties en bedoelingen zuiver op de graad zijn? Met rake woorden kunnen mensen u van alles wijsmaken, vooral als u daar vatbaar voor bent, maar wat u dient te onthouden is dat de overtuiging dat iemand eerlijk is pas kan komen op het moment dat iemand er werkelijk zelf naar wil leven. Daarom is al het socialisme hooguit salonsocialisme. Men legt u een levensstandaard op waar ze zelf nooit aan willen voldoen. Dat kan niet deugen.

Hoe kan een rode christenhond gelijkheid prediken en tegen discriminatie zijn als hij alle ongelovigen, PVV'ers en rechtsrealisten het liefst in een kist onder de grond wil stoppen? Hoe kan iemand overtuigend een goede huisvader zijn als hij zijn kinderen bont en blauw slaat? En hoe kan Samsom nu beweren dat zijn beleid leidt tot gelukkige gezinnen en hij altijd de eerlijkheid zelve is, als zijn vrouw van pure ellende bij hem wegholt? Domme snol, u neukte met een salonsocialist. Daar krijgt u geen hemelsorgasme van en ook geen nieuwe huisraad voor uw salon, maar u wordt wel op andere manieren genaaid. Vaderlief Samsom blijkt helemaal geen goede vader. Logisch, al die zogenaamde gelijkheid van het socialisme is pro-islam waar vrouwvriendelijkheid verboden is. Socialisme leidt tot armoede van iedereen. Financieel, maar zeker ook geestelijk. Het leidt tot onverschilligheid en vooral domheid. Ach, het aloude liedje. Propaganda met kinderen die slecht afloopt. Gelukkig leven de kinderen nog. Vroeger ging dat wel anders.

Wouter Bos had het achteraf goed bekeken. Dochterlief mag niet met een nikker, Marokkaan, socialist of PVV'er thuiskomen. Waarschijnlijk wordt ze dan gewoon een pot of gaat ze richting de bestialiteit. Iets met van bil gaan met kamelen, dat mogen we over blanken wel zeggen. Ja toch? Algehele ellende, dat is het socialisme. Wantrouwen en alle andere negatieve emoties die erbij komen kijken. Socialisten zijn ratten, dat weet u. En als ze dat niet zijn, dan zijn het kakkerlakken net als hun kunstmatig gecreŽerde en vluchtig geÔmporteerde achterban. Willens en wetens kiezen voor dat soort gespuis, we zeiden het al. Zeg dan eens eerlijk, had u toen u bij de PvdA ging echt niet kunnen voorzien dat u massaal zou worden afgeluisterd? Sowieso wordt alles en iedereen afgeluisterd in de politiek door de geheime diensten. Zij leveren immers de telecommunicatiediensten en doen dat niet voor de kat z'n kut. Denk eens wat beter na. Alle privacyschendende middelen zijn te wijten aan de PvdA in samenwerking met de VVD en CDA.

Al tientallen jaren wordt het land volgehangen met camera's en verspillen wetenschappers meer tijd en energie aan het uitwerken van spionagemeuk dan aan het voorkomen en bestrijden van kanker. Had u dan werkelijk de naÔeve gedachte dat u in de Tweede Kamer niet zou worden opgenomen? Kom op zeg, u heeft daar zelfs vaste IP-nummers zodat we weten dat u zich op deze teksten loopt af te rukken omdat er dingen staan die u wel wilt zeggen, maar niet kan zeggen daar in die zachte blauwe stoeltjes. Men weet al dat u daar naar dierenporno loopt te kijken en tijdens de debatten door loopt te snuiven aan de coke. Op full-hd zien we zelfs het witte poeder aan uw kleren hangen en kom niet aan met de smoes dat het make up is voor de televisie. Overal worden we afgeluisterd en bekeken. Ongewenst? Waarom dan? Wij worden toch ook als criminelen behandeld? Nota bene door de wetten die u daar heeft aangenomen! Samsom verdedigt de afluister- en opnamepraktijken met het idee dat het slechts notulen zijn, maar Kamerleden worden er wel op afgerekend.

Notulen in de vorm van bandopnamen, hoe gek denken die gestoorde debielen dat we zijn? Dergelijke notulen zijn sowieso al onpraktisch. Wie wil weten wat er gezegd is, moet achteraf de hele tape afluisteren en later alsnog notulen gaan maken. De Telegraaf geeft een verklaring en beschrijft bij de PvdA een ware kadaverdiscipline waarbij de opnamen worden misbruikt om Kamerleden op ongepaste momenten onder druk te zetten. We zien het al helemaal voor ons. "Voorzitter, ik zal mij in alle hevigheid verzetten tegen strafbaarstelling van illegaliteit." *Rewind* *Klik* "Alle Marokkanen zijn rifapen. Al die allochtone kakkerlakken moeten met chemische bestrijdingsmiddelen worden opgeruimd. Ze zullen het allemaal berouwen! We moeten sterk en meedogenloos handelen! Sieg Heil!" *Klik* "Oepsie, ik stap op. Ik kan hier mijn idealen niet meer verwezenlijken." Fijne mensen en heerlijk volk, al die slinksen. Eerlijk en sociaal onze reet. Samsom, de "goede" huisvader, ontpopt zich achter de schermen als een ware stalinist.

Communisme is zwaar verwant aan het socialisme, om niet te zeggen dat ze precies hetzelfde zijn, dus de Kamerleden en andere aanhang hadden moeten weten zo door hun partij gepiepeld te worden. Leren ze ervan? Helaas moeten we steeds constateren dat het niet het geval is. Oudgedienden als Klaas de Vries (PvdA) en Hans Hillen (CDA) vinden de totalitaire controle prima. Het hoort bij hun idealen, totdat ze er zelf mee geconfronteerd worden natuurlijk, en zal geheel bij hun salonsocialistische manier van menselijkheid passen. "Handig," zeggen zij, "en niemand maakte destijds in de jaren '80 bezwaar." Natuurlijk niet. In de jaren '40 mocht u mee in de gaskamers als u tegen de wensen van de socialisten inging en sinds de multikul van de jaren '60 is uitsluiting, uitstoting en maatschappelijke verbanning uw beloning. Bovendien kon niemand destijds vermoeden hoe smerig zulke informatie misbruikt zou worden in de internetmaatschappij. Hoogstwaarschijnlijk hanteren zij geheimhouding en leugens omdat ook zij gechanteerd worden met onthullingen die nog ergens op band bestaan.

Anonieme bronnen van de Telegraaf, hoe dubieus ook, zouden met zeker 6 leden bevestigen dat zij ongewenst geconfronteerd en gechanteerd worden met oude opnamen. Zo moeten NSB'ers zich ook wel eens gevoeld hebben in de oorlog toen ze erachter kwamen dat door hun landverraad ook goede (joodse) vrienden aan het gas gingen terwijl zij zich aantoonbaar alleen maar druk maakten over de bewijslast die het oorlogstribunaal eventueel tegen hen zou hebben. Net een maffia-organisatie. Levenslang meedoen en de meest akelige dingen doen, of eventueel eerst een aantal jaren cel voordat u door uw kop geknald wordt. Erg voorspelbaar en voorzienbaar, daar ligt het niet aan. Mensen wilden het zelf, wisten wat er ging gebeuren en stonken er toch met eigen ogen in. Moeten we dan medelijden hebben? Zeker niet. Of bent u vergeten hoe Geert Wilders vergruisd is met roddels over vermeende dictatoriale trekjes van de FŁhrer? Wilders wordt al gediskwalificeerd omdat sommige mongolen hem al een nazi vinden omdat zijn partijstructuur niet democratisch genoeg zou zijn.

De socialistische structuur die wel zogenaamd een democratisch gehalte zou hebben, blijkt al tijdenlang een schijndemocratie te zijn waar andere meningen niet worden geduld. Ook dat mag geen verrassing zijn, want degenen die mee hebben gedaan met de PvdA hebben dat juist ook gedaan om de vrijheid van meningsuiting geweld aan te doen. Vanaf welke kant komen de kogels? Vanaf welke kant komen de rechtszaken tegen bloggers en rechts politici? Juist, van de linkerkant. Dezelfde kant waar ze nu klagen onder leiding van Stalin hun werk te moeten doen. Blijkbaar mag er wel een rechts partij op die manier gediskwalificeerd worden, maar moeten we het de PvdA maar vergeven. Net zoals we moeten vergeven dat ons mooie land naar z'n sodemieter is gegaan en er op dit moment niks anders op zit dan hopen dat we zo erg kapot gaan dat er genoeg mensen op willen staan om samen het proces toch nog een halt toe te roepen. Ondertussen draait de malle socialistische wirwar gewoon verder. Zo wordt u het recht op een schone luier vakkundig ontnomen.

Overweging.

Tot inzicht komen moet net zoals bij oprechte spijtgevoelens van binnenuit komen gebaseerd op de wil van de persoon. Laat het daar nu eens gruwelijk aan schorten. Inzicht betekent niet dat u, nadat u de boel heeft verneukt, opeens wil stoppen met uw gedoe omdat de consequenties u te zwaar worden. Net zoals spijt niet betekent dat u er met de woorden "het spijt me" bent of dat er per definitie een goed gevolg aan moet worden gegeven. Wat ons betreft is het net andersom. Wie ons ervan wil overtuigen tot inzicht te zijn gekomen, moet niet alleen per direct gestopt zijn zodra duidelijk werd dat het niet deugt, maar ook ondubbelzinnig afstand nemen van de ratten en het fascistische gelul. Bovendien moet hij in woord en daad laten zien daadwerkelijk een andere richting te zijn ingeslagen. Maar nee, in plaats daarvan blijven ze zeker nog medeplichtig, vallen ze hun makkers niet af en lokken ze anderen in de val. Vandaar dat we geen enkele medelijden hebben met de verraders en hen zullen straffen ongeacht hun mooie praatjes.

Linkse politieke spijtoptanten zijn laffe honden van de Romeinen. Imbecielen die geen spijt hebben van wat zij en anderen met hun hulp hebben aangericht, maar enkel spijt hebben van het feit dat ze u niet nog erger hebben kunnen verneuken. Spijt van het feit dat zij niet degenen zijn die de bandrecorder bedienen, want eigenlijk is het best een leuk idee om iedereen tot in de lengte der dagen te kunnen chanteren met oude woorden waarvan het publiek niet kan weten of ze 40 jaar of 40 minuten oud zijn. Spijt van het feit dat zij niet de opperbaas zijn. Spijt dat ze zelf, hun kinderen of vrienden eveneens genaaid worden door het socialisme en zij dat niet kunnen voorkomen. Zij zeggen niet "kut dat die Joden door mijn schuld vergast zijn, we moeten allemaal de doodstraf krijgen", "maar jammer dat ik niet achter de knoppen zat." Het is die Łberranzige mentaliteit waarvoor ze zoveel straf verdienen. Let maar eens op de beweegredenen van socialisten om uit het systeem te stappen. Het kon niet extreem genoeg en hun dierbaren worden ook gepakt.

Elke keer als er een linkse uit de politiek verdwijnt, dan heeft dat direct of indirect te maken met een misdrijf of misstand die we net als allochtonen niet willen hebben in deze samenleving. Wouter Bos en Halsema verlieten de politiek omdat hun lieve geile roomblanke dochtertjes niet tussen de weerzinwekkende blagen op semi-gemengde scholen wilden hebben. Zouden wij zoiets zeggen en doen, dan is het strafbaar, maar zij komen er ongestraft mee weg. De rest verlaat de partij omdat ze niet hun extreem linkse ideologische shit kunnen uitvoeren. Het liefst pleuren ze de hele grens wagenwijd open om alle mensen ter wereld in Nederland te laten wonen behalve de nationalistische blanken. Worden ze tegengewerkt, dan gaan ze ergens anders een dik salaris trekken. Over dik salaris gesproken: het is u vast opgevallen dat socialisten eveneens verdwijnen als ze erachter komen dat ze in het bedrijfsleven 3 keer zoveel gaan verdienen. Angstcultuur, kadaverdiscipline en stalinisme hebben de PvdA binnen een jaar doen verschrompelen tot een rottend lijk.

Moedeloos liep Samsom recent over de markt als een oud-SS'er die nog zijn verderfelijke boodschap probeerde te slijten. In 1944 was hij nog het echt het mannetje, maar eind 1945 manen zelfs oude diehard PvdA-fans hem met een priemende vinger dat hij moet oppassen en nu eens moet kappen met die onzin. Terecht, met pek en veren het land uit. Net zoals al die cultuurverrijkers die zijn partij binnenbracht. Iets moet ons toch van het hart. Als iedereen van te voren alle ellende met het socialisme kon zien aankomen en er zelf ook steeds mee geconfronteerd wordt, waarom gaan ze er dan keer op keer mee in zee? Waarom moeten er eerst 74 miljoen andere doden vallen in de oorlog voordat men tot inkeer komt? Waarom moet het salonsocialisme dat het fascisme is van deze moderne tijd, eerst het land volledig kapot maken voordat men snapt dat het zo niet kan? Waarom trapt men steeds weer in dezelfde valkuil? Van de PvdA is niks meer dan een kadaver over, maar al die miljoenen domme medeplegers tonen aan dat de mensheid niks anders verdient dan ellende.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.