Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

697 # Misstand in links verband #
Gepost door Misdefinitie op 24-08-2013 om 23:40.
Vragen waarom het socialisme en zijn linkse kornuiten zo slecht zijn, is als vragen waarom het Derde Rijk niet bij iedereen in even goede aarde viel. De Holocaust bestaat ****, maar over het socialisme willen we wel het zoveelste boekje open doen. Inmiddels bent u doodgegooid met de hoge staatsschuld, de criminaliteit van de massa-immigratie, het onder water staan van hypotheken en het gedag moeten zeggen aan uw pensioen omdat de fondsen verkeerd gegokt en afgeroomd hebben. Maatschappelijk gezien is er nog een ander kenmerk waaraan u kunt zien dat een land volledig naar de tering is geholpen. Namelijk het aantal (grote) misstanden dat in een land voorkomt en de mate waarin die ongein alle facetten van het leven raakt. Achterlijkheden waar u dagelijks mee te maken krijgt als u weer tevoorschijn komt achter uw anonieme computer en zich waagt in het echte leven waar treurnis en verderf hand in hand gaan. Misstanden worden overal zichtbaar nu de crisis als een vlam in de pan slaat en alles en iedereen elkaar loopt te besodemieteren.

Wonderland.

Allemaal willen we graag een dak boven ons hoofd zodat we niet onder de brug of in een krakersbolwerk hoeven te pitten. Studenten die niet tot hun 40ste bij mamma op zolder willen blijven wonen, komen zo op het idee om op kamers te gaan tijdens hun studie. Aangezien in deze tijd (huur)woningen ondanks de malaise op de huizenmarkt alsnog onbetaalbaar worden en studenten het nooit breed hebben, proberen ze in de vrije huursector een woning met meerdere studenten te huren om zodoende de kosten te delen. Amsterdam kent echter speciale regels om deze "woningdelers" dwars te zitten. Een huishouden per woning betekent niet 2 of 3 aparte volwassenen. Oprotten en als een zwerver gaan bedelen door de binnenstad dus, als het aan wethouder Freek Ossel ligt. Ten tijde van de crisis zouden we verwachten dat zulke nare mannetjes andere prioriteiten zouden hebben, maar dwarsliggen past dat gespuis blijkbaar goed. Machtsgeile symboolpolitiek waar enkel domme bureaucraten een harde fallus van krijgen.

Het echte probleem is natuurlijk niet dat een aantal studenten een creatieve manier hebben gevonden om toch hun vaste lasten te betalen. Volgens een of ander bureaucratisch regeltje mag het weliswaar niet en overlast ligt op de loer, maar overlast geeft die klote Turk van hierachter die om 4 uur 's nachts om Allah loopt te janken uiteraard ook. Waar het in beginsel om zal draaien, is dat er te weinig betaalbare woonruimte beschikbaar is voor de studenten. Bij de PvdA gooien ze al heel snel het bijltje erbij neer. Deze laffe rode honden overwegen dat de illegale kamerverhuur gelegaliseerd moet worden omdat het dan mogelijk wordt iets meer over de panden te weten te komen. "Handig," zo redeneren zij, "want nu het illegaal is, verkeren die panden in slechte staat en weten wij officieel van niks." Een redenatie van lik onze reet maar. Criminaliteit zal nooit de goedkeuring kunnen wegdragen. Socialisten werken veelal met het concept "legale misdadigers". Misdaad die zij goedkeuren en rechtvaardigen omdat zij zelf de boeven zijn.

Nijmegen is altijd al een links krakersbolwerk geweest vol met werkschuw tuig. Geen wonder dat de socialisten het graag in eigen hand houden. Nazi-Duitsland gebruikte dezelfde tactiek. Door het hoogste rechtscollege lieten zij de decreten van de FŁhrer bestempelen als wet in formele zin zodat in feite alles tot en met de concentratiekampen gelegaliseerd werd. Voorts werd het een professionele vernietigingsorganisatie compleet met alle vormen van bureaucratie die u maar kunt verzinnen. Allemaal netjes opgeschreven en volgens hele "correcte" procedurele regeltjes. Klachten werden niet behandeld of het moest gaan om hele triviale zaken. Bestuursrechtelijk jammeren dat de verbrandingsovens voor een onaangename geur zorgden in de tuinen van de rijken zodat daar tegen moet worden opgetreden. Ingrijpen om de gruwelijke en illegale activiteiten een halt toe te roepen? Waarom? Het is toch legaal? Studenten voelen zich gedwongen genoegen te nemen met levensgevaarlijke situaties en afpersing door de huurdersmaffia.

Onderdeel van het probleem is dat studenten de huisvesting niet meer kunnen betalen vanwege de hoge lasten. Zware belastingen, extreem hoog collegegeld en allerlei bijkomende kosten die erbij komen kijken. Allemaal geld dat gestolen wordt om de linkse hobby's te kunnen blijven financieren in tijden dat het toch al heel slecht gaat met de economie. Kunstmatig gecreŽerde schaarste is een ander probleem waar de overheid verantwoordelijk voor is. Door massa-immigratie is Nederland vol, ontstaat er schaarste en neemt de vraag en dus ook de prijs van woonruimte toe. Zonder allochtonen hadden we allemaal voor een prikkie aan de linkse grachtengordel in Amsterdam kunnen wonen. Gemeenten halen de gekste trucjes uit om het woongenot onmogelijk te maken. Bijvoorbeeld via peperdure erfpachtconstructies. Verschillende groepen worden wel gesubsidieerd en anderen niet. De regelgeving is doorgeslagen. Stuk voor stuk oorzaken die dienen te worden aangepakt voordat het probleem kan worden opgelost. Nederland verzuipt in de bureaucratie.

Socialisme trekt als een orkaan een vernietigende storm achter zich mee die zonder genade iedereen op de knieŽn dwingt. Banken misbruiken huiseigenaren massaal als melkkoe. Hypotheken zijn hele procenten te duur waardoor mensen honderden euro's per maand meer kwijt zijn. De reactie van de socialist is dat het door de kapitalistische instelling van de banken komt, maar ze vergeten erbij te melden hoe de banken in de positie kunnen komen om mensen zo uit te knijpen als een citroen. Zonder overbevolking, zou de vraag naar huizen kleiner zijn, is de prijs lager, hoeven mensen minder te lenen en worden ze minder uitgeknepen. Zonder miljardenverspillingen aan Europa, ontwikkelingshulp en oorlog, konden de belastingen omlaag waardoor mensen meer kunnen sparen in plaats van lenen. Zonder regeling die aflossingsvrije hypotheken mogelijk maakten, gingen de huizenprijzen niet over te kop. Wetgeving zou erop gericht moeten zijn om eerlijke hypotheken te verstrekken. De overheid heeft verdomme 2 grote systeembanken in bezit.

Een hypotheek krijgen is echter net als solliciteren. Uw huidskleur, netwerk om een bepaald soort baan te krijgen en subjectief geleuter van gespuis dat veel te veel verdient voor kutadviezen, bepalen of en onder welke voorwaarden u een hypotheek kunt afsluiten. Mensen zijn met handen en voeten gebonden aan het systeem en dat zorgt ervoor dat banken zulke capriolen kunnen uithalen. Omliggende landen doen het anders. Werkenden krijgen daar de mogelijkheid om te sparen voordat ze een huis kopen. Bijvoorbeeld door de lasten niet steeds te verzwaren. Door de objectieve eis van spaargeld te stellen in plaats van te teren op subjectieve oordelen, is de hypotheek behalve meer gefundeerd ook eerlijker en transparanter. Immers, met een objectief criterium kan degene die een hypotheek wil zeggen: "Voor jouw bank 10 anderen". Concurrentie is het toverwoord op de vrije markt; geen geleuter over vermeend kapitalisme. Langzamerhand beseffen steeds meer mensen dat al die bedrijven die hen lopen te naaien, dat kunnen doen vanwege het socialistische systeem.

Ergens begrijpen we wel waarom mensen er stilzwijgend mee akkoord gaan dat zulke misstanden blijven dooretteren. Deze materie wordt al gauw erg abstract en lijkt daardoor eerder het karakter te krijgen van makkelijke en zielloze beschuldigingen jegens de linkse politiek dan dat het een gedegen en nette analyse vormt. Uw gevoel heeft helemaal gelijk als het voelt alsof het niet deugt. Gevoelens gaan over hevige emoties die op een bepaald moment worden opgeroepen en kijken op de korte termijn naar eenvoudige oorzaken. Gevolgen worden wel meegenomen, maar moeten dan wel in direct verband staan met wat nog te begrijpen is. Helaas werkt het in de maatschappij niet zo eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld eens naar het probleem van de leegstand van kantoren. Menigeen komt niet verder dan de constatering dat men door de crisis gewoon niet genoeg geld heeft om te huren doordat het slecht gaat met bedrijven. Leegstand heeft echter grotendeels te maken met ellendige bureaucratische procedures die kosten opdrijven waardoor ondernemers er niet aan beginnen.

Politiek draait om wetten maken waarmee beleidsmakers uw geld aan anderen kunnen geven. Meer is het niet. Bij een zakenman die miljoenen heeft, is het de bedoeling om hem met zoveel mogelijk regels uit te zuigen. Belastingen, maar ook door vergunningen en beschermingsconstructies die hem geld kosten. Die kosten berekent hij simpelweg door waardoor kantoren duurder worden en minder ondernemers interesse hebben. Die regels maken het probleem echter ook zo ingewikkeld, dat het heel problematisch wordt om Łberhaupt te kunnen huren. Hierdoor ontstaan er weer nutteloze beroepsgroepen die vooral bestaan uit beroepsleugenaars zoals makelaars en notarissen. Zou het systeem gewoon simpel zijn, dan zou de eigenaar gewoon een paar honderd tot duizend euro per maand vragen en is een geldstorting voldoende. Thans moeten er hele complexe overeenkomsten gesloten worden die alles behalve gunstig zijn voor huurders. Alle complicaties overzien is onmogelijk, maar bedenk dat het gehele politieke en economische systeem een samenklontering van mislukkingen is.

Van hetzelfde laken en pak zijn de bazen die de jeugd proberen uit te buiten in een economisch slechte situatie. Jongeren zijn bereid om zich helemaal de tering te werken voor een hongerloontje omdat de banen thans niet voor het oprapen liggen. Robbert Coenmans stelt als voorzitter van FNV Jong dat de jongeren maar moeten klagen als ze worden uitgebuit. Van de arbeidsinspectie hoeven ze niks te verwachten en van de vakbonden die nog nooit hun nut hebben bewezen kunnen ze eveneens door de stront zakken. Controles worden niet meer uitgevoerd. Minderjarigen worden geacht zichzelf op de hoogte te stellen van ingewikkelde juridische procedures die zelfs meesters in de rechten tot waanzin zullen drijven. Wat is er mis met gewoon helderheid en inzicht geven met eenvoudige regels? Waarom wordt het aannemen van personeel door de politiek zo ingewikkeld gemaakt? Puur om de vele extra zware belastingen. Verplicht vaste contracten, stel minimumlonen vast en zorg voor hele duidelijke regels die zelfs een kind kan begrijpen.

Dikke falende postbodes kunnen niet altijd derderangs darters worden, dus moet er een andere voorziening getroffen worden. Massa-ontslag en oprotten naar BelgiŽ is het advies als u nu nog uw rug breekt met een zware postzak. Wellicht dat u daar de zakkenwasser uit kan hangen, want hoewel de posterijen hun langste tijd gehad lijken te hebben in Nederland, kennen die patatvreters daar grote tekorten. "Komt door de crisis," scanderen de slinksen. Dat is veel te makkelijk. Jarenlang kende de post een ongezonde situatie. Van staatsbedrijf omdat post te beschouwen is als algemene nutsvoorziening tot geprivatiseerde shit die maar half is uitgevoerd. Privatiseren en de vrije markt passen nu eenmaal niet bij de socialistische constructies van gare vergunningen en kunstmatig gecreŽerde monopoliŽn. Toestaan dat die semi-monopolisten de tarieven konden verhogen en hun diensten mochten uitkleden, was de druppel. Laat het eens tot de politici doordringen dat de overheid de algemene moeilijk realiseerbare voorzieningen moet regelen en verder niks.

BelgiŽ weet sowieso wel raad met werknemers die hier waardeloos zijn omdat bedrijven en instellingen zo afgeknepen worden door dit afbraakkabinet dat de kwaliteit daar onder gaat lijden. Binnen het basisonderwijs hebben veel kersverse leraren te horen gekregen dat ze na de zomervakantie niet meer terug hoeven te komen. Het geld is op na de bonussen van de directeuren en de mooi gepimpte schoolgebouwen. Schoolboeken? Goed onderwijs? Deskundige leerkrachten? Wel nee joh, dat is allemaal niet nodig. Kinderen komen tegenwoordig met een tablet iPad naar school om lessen via het internet te volgen. Kinderporno, smaad, laster en pesten. Dat moeten ze leren. Dat zijn de vaardigheden die in een socialistische maatschappij nog eens van pas komen. Wat moeten ze nu met rekenen, taal en algemene kennis? Daar worden mensen alleen maar slimmer en derhalve mondiger van en dat wil de overheid niet. BelgiŽ kent nog wel onderwijs oude stijl. Diehard leren, trainen, kennis opdoen, kritisch zijn en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Ellende veroorzaakt door externe factoren zoals de politiek, is niet zomaar te negeren en weg te wuiven. Wel kunnen mensen proberen om aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen met de gangbare roesmiddelen. Van xtc is bekend dat de weinige hersens die de gebruikers toch al hebben schrikbarend krimpen. De drug zou daardoor het langetermijngeheugen aantasten waardoor men alleen nog op korte termijn kan denken en dus nog socialistischer wordt. Redenen om het toch te willen gebruiken, zijn dan vermeende positieve effecten. Schijt aan het negatieve, gewoon uit uw plaat gaan en constant strak staan. Twee ton aan subsidie werd er een paar jaar geleden uitgetrokken om die positiviteit te vinden. Mensen komen er echter steeds vaker achter dat effecten die theoretisch wellicht positief kunnen uitpakken in een laboratorium, in de praktijk zeer ernstige gevolgen kunnen hebben. Drugs zijn echt niet om mee te spelen. Vooral jonge mannen die stoer dachten te zijn komen op grote evenementen zwaar in de problemen door die ranzige meuk.

Het Trimbos Instituut geeft constant waarschuwingen af omtrent onder andere xtc. De illegaliteit van drugs zorgt ervoor dat er een heleboel rommel in omloop is waarvan u de herkomst niet kent en dus ook niet kunt controleren of het allemaal wel snor zit. De werkzame stoffen die de drugs zo duur maken vervangen door goedkope en levensgevaarlijke troep, is een bekend trucje van dealers om rijk te worden van die junkies die zichzelf toch kapot willen maken. De tabletten komen in alle vormen en maten. Tegenwoordig kampt de drug met problemen als veel te hoge doseringen, troep die er niet in thuis hoort en vreemde bestanddelen als PMMA in plaats van MDMA. Hierdoor worden de effecten uitgesteld waardoor mensen sneller tot een overdosis komen en compleet verrast worden door effecten die ze nooit hadden verwacht. Kenners wijten de problemen deels aan de bemoeilijkte aanvoer van de grondstoffen. Bij de gebruikers van xtc zit de angst er inmiddels goed in. Troep door crisis en slecht politiek beleid? Zal wel, maar dood willen ze stiekem niet.

Gelegaliseerde pillendraaiers proberen u geregeld een poot uit te draaien. Zorgverzekeraars klagen over het feit dat artsen veel te dure medicijnen uitschrijven terwijl al die hypochonders die de lekker hoge premies betalen, ook wel geholpen zouden kunnen worden met een placebo. Winst gaat voor alles en het enige dat een verzekering u wilt verzekeren, is verzekeren dat u uw geld kwijt bent. Wederom een gevalletje van twee partijen die u besodemieteren omdat het gare linkse politieke systeem dat mogelijk heeft gemaakt. Artsen zijn ratten geworden die aan u beginnen te knagen en liever niet hebben dat u komt omdat ze gesubsidieerd worden op praktijkgrootte. Komt u jammeren over lichamelijke klachten, dan kost dat tijd en moeite en daar verdienen ze niet extra aan. Op hun luie reet zitten en geld vangen is een alternatief dat veel hoger gewaardeerd wordt. Een vrije markt zoals bij kappers past veel beter. Zorg is een socialistische pot geworden waarin iedereen een torenhoge premie stort, maar waarbij een vele profiteurs het hele systeem naaien.

Vroeger kostte een bezoek aan de huisarts gewoon een geeltje en legden we nog een tientje neer voor een potje kwakzalverij bij de apotheek. Verzekeren was alleen nodig voor die ene keer dat u voor maanden in het ziekenhuis belandt wegens ziekte en / of ongeluk. Wat doet de overheid? Alles in een grote pot gooien waaruit iedere parasiet mag graaien. Lekker declaraties indienen, frauderen en bevriende producten aanraden. Met als gevolg dat de premies de pan uit rijzen, zorg onbetaalbaar wordt en een heleboel dingen toch niet vergoed worden waardoor er weer extra verzekeringen nodig zijn. Kosten die heel veel mensen financieel niet kunnen dragen en omdat het mensonwaardig is om deze figuren te laten creperen, zijn er weer subsidieregelingen nodig waarvoor we weer extra mogen betalen. Zo blijven we hangen in een vicieuze cirkel. Wordt de zorg daar beter van? Nee, we zitten als ratten in de val. Maak dokters onafhankelijk. CreŽer een vrije markt waarin kartelvorming, vriendjespolitiek en corruptie geen rol spelen in cruciale beslissingen.

Rutte en Samsom blijven ondertussen steeds weer proberen om nieuwe middelen te vinden om de bevolking uit te knijpen. De bevolking waarvan de meerderheid met hun volle verstand, willens en wetens, voor deze twee clowns hebben gekozen nadat ze zijn gewaarschuwd door de puinhopen van 8 jaar Paars. Weer krijgen we die loze socialistische beloften dat er "eerlijk gedeeld" gaat worden. Eerlijk delen is socialistische newspeak voor oneerbaar stelen. Men komt namelijk niet 50 % van uw arbeid uitvoeren, maar wel 50 % van wat u nu nog over heeft na alle lastenverzwaringen van de afgelopen jaren, uit uw portemonnee jatten. Hebben ze dan niks beters te doen? Bestaan er dan geen belangrijke misstanden? Bijvoorbeeld een stel gestoorde kinderverkrachters, moordenaars en socialisten die in een tbs-kliniek gezellig tosties mogen bakken om voorts geheel voor niks de brandweer te laten uitrukken? Ongelofelijk is dit weer. Over gestoordheid gesproken: de mishandelaars in Eindhoven krijgen een lagere straf omdat hun privacy is geschonden. Terwijl uw privacy geen ruk waard is.

Oorlog, daar zijn we met z'n allen goed in. Bemoeien met idiote binnenlandse aangelegenheden waar we geen flikker mee te maken hebben. Lekker belangrijk als Assad het mosterdgas na de maaltijd opdiende. Defensie hoort ons volk en vaderland te beschermen tegen de vijanden van ons volk, maar faalt elke keer grandioos. Tijdens de oorlog konden ze de Duitsers niet uit Nederland houden en tijdens de nieuwe invasie liepen alle niet-westerse allochtonen zo de grens over naar de uitkeringsinstanties en de boevengildes. Waardeloos systeem dat jaarlijks tientallen miljarden kost die beter gebruikt kunnen worden om elke oudere in het verzorgingstehuis het recht op een schone luier te geven. Wat doet defensie dan wel? Reorganiseren en daarbij discrimineren op leeftijd door met name ouderen eruit te gooien. Dertig jaar lang gediend voor uw land? Dan kunt u een schop onder uw hol krijgen als het aan Rutte en Samsom ligt. Twee jaar eerder namen ze nog elke jongere aan die "Sieg Heil!" kon roepen. Thans is er bij defensie eerder sprake van een bonte verzameling relnichten.

Crisis of niet, de betutteling op allerlei terreinen moet natuurlijk wel gewoon doorgaan. Hoeren worden steeds vaker gemeden. Onfatsoenlijk normloos gedrag vinden de politici dat, maar in werkelijkheid druipt de dhimmitude er vanaf aangezien het bij iedereen een feit van algemene bekendheid hoort te zijn dat hoeren in sommige rifaapkringen nog lager zijn dan vrouwen terwijl daar toch elke vrouw met een kort rokje als hoer beschouwd wordt. Zodoende moeten de prostitutieboten in Utrecht dicht en verdwijnen er in de grote steden her en der diverse ramen. Bijvoorbeeld in Amsterdam waar flikker Van der Laan zijn paarsgepunte lans breekt voor de homobeweging en tegelijkertijd probeert uit naam van de PvdA de allochtone homohatende achterban te bevredigen. Iets wat nog lang niet meevalt vanwege de interne tegenstrijdigheid, maar dat zullen zij nooit kunnen begrijpen. Aan de andere kant vinden we een bordenjungle. Automobilisten zijn het melkkoetje van de socialistische overheid die hen met vele borden, camera's en idiote infrastructuren tot wanhoop drijft.

Het moet u zijn opgevallen dat men totaal geen oog heeft voor het onderscheid tussen cruciale zaken in de maatschappij en onbenulligheid. Kinderen worden door Jeugdzorg genadeloos op Marktplaats gezet. Gezien de vele missers die uitgebreid in het nieuws zijn geweest, is het enige dat daarvoor nodig is een soort van klikspaan en falende medewerkers die een corrigerende tik voor zware mishandeling aanzien. Voorts worden uw kinderen bij u weggehaald en verhandeld. Te koop: klein kind, rijdt lekker en is (mis)bruikt. Mag zomaar en geen haan die ernaar kraait omdat het juridisch dichtgetimmerd is. Slaagt u erin om te overleven, dan zult u erachter komen dat u nooit veilig bent. Thuishulpen hebben een bejaarde vrouw van 91 dermate mishandeld dat de dood erop volgde. De zorginstelling zwijgt natuurlijk in alle talen over de raadselachtige dood. Slechte screening, werkdruk of gewoon achterlijkheid? Honderden afwijzingen hebben we hier liggen met de strekking "u bent een nazi". En wie nemen zij aan? Precies. Welterusten.

Criminaliteit wordt mede mogelijk gemaakt door gelegenheid. Wordt het niet adequaat aangepakt, dan gaan mensen calculeren. Levert het meer op dan de risico's, dan wordt de kans op misdaad groter. Wellicht heeft u wel eens van die programma's gezien over oplichting in het buitenland. Zodra u zich als toerist op onbekend terrein begeeft, kunt u worden meegenomen. Door hoeren die u naar kroegen leiden waar de drankjes 800 euro per stuk kosten, maar ook door malafide portiers die toeristen oplichten en andere bedrijven afpersen. Willen zij nog klanten krijgen, dan zullen ze de maffiaportiers grof geld moeten betalen. Doodschieten deze kakkerlakken, zulke dwaze shit willen we niet in ons mooie land. Ga dat maar doen in Marokko of Turkije, maar vooral niet hier. Wat doet de overheid? Die laat de fiscus contact opnemen met de portiers. Of zij de opbrengsten van hun misdaad wel eerlijk willen delen. Gij zult niet stelen, de overheid duldt geen concurrentie. Misdaad op zijn beloop laten omdat de regering eraan verdient. Zoiets als de IRT-affaire.

Overweging.

Het is geenszins de bedoeling om klakkeloos de linkse politiek de schuld te geven van alle ellende in de wereld. Al is daar meer dan genoeg evidentie voor. Waar het in het algemeen om gaat, is de objectieve constatering dat als de linkse politiek aan de macht is of is geweest, het significant slechter gaat met de samenleving dan wanneer dat niet het geval is. Deelname van de VVD maakt het geheel er niet beter op. Van liberalisme is bij die partij allang geen sprake meer sinds ze met alle socialistische winden meewaaien. Wie denkt de waarheid onderuit te kunnen schoffelen met de bewering dat het enkel beschuldigingen zijn, moet eens diep door het stof gaan, zijn kop uit de kont van die kameel halen en tenminste twee belangrijke vragen beantwoorden. Hoe kan het dat een groot deel van de ellende gerelateerd is aan socialistische beslissingen en systemen en hoe komt het dat vooral hun achterban betrokken is? U hoeft niet alle finesses tot in het abstracte volledig te doorgronden om te begrijpen dat er een gure socialistische winter aankomt.

Schuld is sowieso een breed begrip dat zowel "het gedaan hebben" betekent als hetgeen dat we de daders kunnen verwijten. Een systeem dat de mogelijkheid tot fraude, corruptie en andere misstanden biedt, sluit niet uit dat de onmensen die het uitvoeren sowieso imbecielen zijn. Laat dat duidelijk zijn. Banken besodemieteren inderdaad de boel. Of zij oorzaak zijn van de crisis, daarover verschillen mensen van mening. Wij vinden in beginsel dat de crisis wordt veroorzaakt en aangewakkerd door overheden die miljarden verspillen en ze dan weer virtueel bijdrukken, maar dat ter zijde. Het neemt allemaal niet weg dat de politiek de banken de mogelijkheid geeft om zich zo te gedragen. Het is makkelijk om te roepen dat geprivatiseerde banken kapitalisten zijn die gewetenloos de economie uitzuigen. Nadenken over de vele condities die de overheid creŽert waardoor banken die macht hebben, is een stuk moeilijker. Beleid blootleggen dat via omwegen na jaren een gedrocht gecreŽerd hebben waarbinnen misstanden mogelijk worden, zien wij als onze taak.

Kunt u wat met deze informatie? Jazeker. Overzichtsartikelen geven globaal een probleem weer dat vervolgens in andere artikelen in detail worden uitgewerkt. We hopen dat u leert verbanden te leggen tussen misstanden in de maatschappij en het beleid dat de politiek over meerdere jaren mogelijk heeft gemaakt. Dat u bij elke beslissing van de overheid kritisch na kunt gaan denken over de complicaties op lange termijn. Dat u snapt dat als de overheid voor extra massa-immigratie zorgt, de overbevolking en schaarste op diverse posities in de maatschappij zijn uitwerking kent. Dus ook zijn invloed zal uitoefenen op de erbarmelijke illegale studentenwoningen die van ellende in elkaar storten maar desondanks voor woekerprijzen worden verkocht. Praten we dan over schuld? Dat mag u voor uzelf uitmaken. We praten in elk geval over beleid dat niet deugt en moet stoppen dergelijke effecten teweeg te brengen. Uiteindelijk zullen mensen moeten inzien dat de manier waarop de linkse politiek loopt te nivelleren, steeds tot dezelfde problemen leidt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.