Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

66 # De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos #
Gepost door Misdefinitie op 17-06-2005 om 22:29.
Waar denkt u aan als er een situatie geschetst wordt waarin er aparte parken, bossen en openbare gebouwen worden gecreŽerd waarbij de ruimte alleen voor het "superieure" ras bedoeld is? Segregatie (apartheid)! Een systeem waarbij men de rassen van elkaar probeert te scheiden en waarmee Hitler zich toentertijd niet bepaald populair mee maakte. Onze buitenlandse bezetters proberen via allerlei instanties de apartheid zo langzamerhand weer in te voeren. Ditmaal zijn de autochtonen de klos. Er wordt een speciaal allochtonenbos gemaakt in het Nationaal Park Zuid-Kannemerland dat volgens parkbeheerder Bosma primair bedoeld is voor zwarte apen.

De waffen SS bestaat uit de Vereniging Natuurmonumenten. Zij beheren een deel van het park. Weet u ook meteen waar uw centen naar toe gaan als die paupers weer eens komen collecteren. Verder wordt het project financieel ondersteund door het NSB-fonds en de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM). Als ze toch iets willen maken dat alleen voor allochtonen is, waarom geeft de KNHM ze niet gewoon een heide? Daar loopt heel wat zachts rond om plezier mee te maken.

Politiek correct gezien geven bovengenoemde instanties subsidie aan het uitbreiden van de apartheid om "de natuurbeleving onder allochtonen te bevorderen". Maar ja, alleen voor allochtonen. We worden voor de zoveelste keer gewoon in ons eigen land gediscrimineerd. Kantara-woordvoerder Mostafa El Filali reageert hierop echter dat het apenbos voor iedereen beschikbaar is. Natuurlijk mogen blanken in theorie door een bos lopen met voornamelijk makaken, maar iedereen weet ook wel dat ze in de praktijk er niet meer ongehavend zullen uitkomen. Zelfs niet met een Delta Floyd verzekering.

Valt het dan niemand op dat onze vrienden proberen om locaties te regelen waar blanken straks niet meer welkom zijn? Helaas blijkt het volgende excuus dat gegeven wordt voldoende om alle argwaan van de bevolking weg te nemen:

"In de grote steden wonen nu eenmaal heel veel allochtone kinderen, vandaar dat we dat in het projectplan hebben meegenomen."

Natuurlijk. Gelooft u het? Wij niet. Want een woordvoerder van de KNHM reageert verbaasd te zijn over het politiek correct willen maken van het allochtonenbos. Op een wat nettere manier stellen ze: "Waarom die nuance? We mogen hier in Nederland godverdomme toch wel openlijk de apartheid invoeren en de autochtonen discrimineren zonder daar geheimzinnig over te doen?" "We bouwen nu moskeeŽn aangezien het land toch al weggegeven is" aldus de heer Bos van de PvdA.

De KNHM stelt verder: "Wij hebben 17.000 euro ter beschikking gesteld juist omdat het project zou zorgen voor actief samenleven tussen allochtonen en autochtonen". Ja ja. Stelt u zich eens voor wat er gebeurt wanneer u op dezelfde manier voorstelt om parken, winkels en treinen alleen toegankelijk te maken voor blanken om het actief samenleven te bevorderen. Zullen ze het u in dank afnemen? Ik dacht het even niet. Hier is echt sprake van racisme waarbij autochtonen worden gediscrimineerd. Het verbaast me steeds meer dat dit soort dingen zomaar kunnen in Nederland.

Het NSB-fonds laat weten dat kinderen alle ruimte en vrijheid krijgen om in natura te doen ehh met de natuur te spelen. Een paradijs voor kinderlokkers. Het park biedt echter nog meer voordelen:

"Ze kunnen bomen klimmen, eraan hangen, hutten bouwen en vruchten plukken". In bomen klimmen? Hangen? Dat klinkt echt als een apenbos. Verder is het echt een allochtonenbos. Zij hoeven zich namelijk niet aan regels te houden: "Het natuurspeelbos moet dan ook een plek worden waar mensen kunnen dwalen zonder vooropgesteld doel of opgelegde regels." Als dat maar goed gaat.

Terwijl de allochtonen in Nederland steeds meer extra voorzieningen krijgen om aan hun behoeften te kunnen voldoen, kunnen autochtonen de dikke vinger krijgen van onze overheid. Zullen we Nederland anders maar meteen sluiten voor zijn oorspronkelijke bewoners en het land weggeven aan de allochtonen of gaan we eens een keer normaal doen?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.