Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

656 # De nationale kneuzenbrigade #
Gepost door Misdefinitie op 31-01-2013 om 23:08.
Statistieken wijzen uit dat de pakkans bij misdrijven slechts 1,8 % is. Van de misdrijven lost de politie dus meer dan 98 % niet op. Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de politie expres en geheel tegen de wet in aangiften weigert als bijvoorbeeld een blanke aangifte komt doen tegen een moslim, onder de opgeloste misdrijven ook de gedachtemisdaden worden geteld en derden alles doen om criminelen de bak in te krijgen. Media zijn er daarom toe overgegaan om voortaan te melden als de politie wel iets oplost, dat scheelt een heleboel tijd. Heeft u dus trek in iets lekkers, dan kunt u met een gerust hart een kind meetrekken in uw auto, een bejaarde verkrachten, iemand zwart maken op het internet of met zes man een willekeurig onschuldig slachtoffer in elkaar trappen. Inmiddels heeft de politiek ook gemerkt dat de prestaties van de politie om te huilen zijn en komen zij met iets "nieuws". De nationale politie is een veel te pretentieuze naam voor smerissen die zich doorgaans gedragen als de nationale kneuzenbrigade.

Slechts een ander etiketje.

Zoals u wellicht weet, zijn we in ons land dol op het anders benoemen van problemen en organisaties die keihard falen. Met het geven van een andere naam, wordt dan krampachtig geprobeerd om het slechte imago dat ze eenmaal hebben opgebouwd, weer teniet te doen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, want iedereen zou er toch in mee moeten gaan dat een nieuwe naam iets compleets nieuws betekent. Criminele allochtonen? Geen probleem, ze noemen dat gespuis voortaan gewoon cultuurverrijkers. Klinkt leuker en dan is het probleem vast opgelost. Marokkaantjes die overal lopen te roven en te verkrachten? Laat de mensen vooral niet blijven verwijzen naar Marokkanen, dat is slecht voor de statistieken, maar noem ze Marokkaanse Nederlanders zodat de cijfers door het CBS opgeteld gaan worden bij de misdaden van blanken. Faalt de politie dag in dag uit zo erg dat ze tegenwoordig door iedere burger grondig gehaat worden? Politici denken werkelijk dat de politie weer respect verdient, maar wij hebben niks op met de nationale alliantie van nationaal-socialisten.

Bepaalde opiniemakers en rechtsgeleerden, krijgen al een harde plasser bij het aanschouwen van de nieuwe plannen. Voor hen is de nationale politie een duidelijk signaal dat er gebroken wordt met het verleden. Versnipperde macht en het systeem van check-and-balances waarmee machtmisbruik voorkomen wordt doordat macht alleen maar uit te oefenen was door verschillende personen die zich allemaal aan strenge waarborgen moesten houden, worden vervangen door een nationaal korps dat alle macht in handen heeft en haast onbeperkte middelen krijgt om burgers op te jagen. Voorstanders vinden dat geen enkel probleem en wijzen erop dat 26 verschillende korpsen een absurde situatie is in een klein landje als Nederland en het handhaven van grondwettelijke waarborgen enkel de zaak vertraagt. Alles kan sneller en moet sneller. Volgens hun visie vraagt grensoverschrijdende criminaliteit een doeltreffende organisatie. Vergeten wordt dat de politie niet slecht functioneert vanwege de aloude decentralisatie, maar door onkunde, amateurisme, lafheid en discriminatie.

Toegegeven, een verkeerde structuur kan er inderdaad voor zorgen dat mensen langs elkaar heen werken, misdrijven uit verschillende steden die verband met elkaar houden niet opmerken en de bureaucratie optreden onmogelijk maakt. Die constatering betekent echter niet dat het samenvoegen van de ellende per definitie tot een goed resultaat zal leiden. Al vaker hebben we besproken dat de problemen bij de politie grotendeels liggen aan de mentaliteit, manier van werken en onnozelheid. Verandert daarin niks, dan kan er weliswaar een mooie juridische omslag plaatsvinden, maar daar hebben we als bevolking geen fuck aan. Wilma van Stek van de ondernemersraad van de politie in Amsterdam laat weten dat de nationale politie vooral een papieren constructie is. Door alle reorganisaties, die toch al zouden plaatsvinden door de crisis en agenten die het verdienen, kan de politie nog jarenlang niet op volle sterke draaien. Veel van de capaciteit bestaat enkel op papier, alles is nog onduidelijk, er wordt slecht gecommuniceerd en de ICT-plannen zijn te ambitieus.

Na het van start gaan van de nationale politie begin 2013, begon de molen van de propaganda op volle toeren te draaien. Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) belooft dat de politie klantvriendelijker wordt, slachtoffers hun aangiften straks overal kunnen doen en de politie effectiever te werk gaat. Gemeenten maken zich weinig zorgen over het nieuwe politieapparaat. Zij verklaren dat hun takenpakket omtrent uw veiligheid toch al behoorlijk is gegroeid omdat de politie door zich terug te trekken steeds vaker in gebreke is gebleven om burgers te beschermen tegen criminelen. Niks aan het handje dus. Wordt u genaaid door een boef, dan krijgt u als u aangifte komt doen van de politie de gebruikelijke lamlendige behandeling en klopt u bij de gemeente aan, dan zal het bureaucratische bestuursrecht u al gauw tot de meest idiote vorm van wanhoop drijven. Samen staan ze sterk, die overheidsinstanties. Geen woord wordt er gerept over de wettelijke verplichting om alle aangiften op te nemen en serieus te behandelen.

Op papier wordt de nationale politie verheerlijkt op grond van het realiseren van grote kostenbesparingen en efficiŽnt opsporingswerk. De praktijk laat nogal wat haken en ogen zien. Korpschefs hadden best veel macht en dat moet met een reparatiewet weer teruggebracht worden. Ministers, het beheer en de regioburgemeesters moeten meer bureaucratische voeten in de aarde krijgen. Waarom dat belangrijk is, wordt al snel duidelijk als blijkt dat korpschef Bouman mot heeft met de vakbonden. Die hebben zijn beŽdiging geboycot omdat ze hem zien als een soort van interim-directeur die eventjes al het onnodige vuilnis buiten gaat zetten. Funest voor de belangen van de vakbond, dus komt er protest. Bouman vindt dat allemaal maar gelul. Zekerheden liggen niet voor het oprapen, gedwongen ontslagen vinden "waarschijnlijk" niet plaats en er komt geld bij. Vooral in zijn portemonnee, maar dat detail verzwijgt hij. Besef dat de politie er is om boeven te vangen en dat het geleuter om werk de politiemedewerkers nu niet bepaald zal motiveren.

Dacht u dat een nationale politie frisse medewerkers met zich mee zou brengen die beter opgeleid zijn en beschikken over een gezond stel hersens? Dat heeft u dan verkeerd gedacht. Zo zullen mensen met een fatsoenlijk denkvermogen meteen kunnen begrijpen dat we in Nederland de journalistieke vrijheid kennen en dat journalisten alles mogen filmen op de openbare weg. Staat een agent dus zijn kleine piemeltje te compenseren door een onschuldige zwerver tegen het hoofd te trappen en u maakt daar een opname van, dan is dat uw goed recht. Komt die agent vervolgens bij de hand doen, dan kunt u hem voor 50 euro een klap voor zijn kanis verkopen. Mag allemaal volgens de rechter. De politie mag dan niet zijn geweldsmonopolie misbruiken om eens te laten zien dat ze stoer zijn. Logisch toch? Niet voor de blauwe maffia met het IQ van garnaal. Binnen de nationale politie moet het duurbetaald uitgelegd worden. Persjournalisten krijgen de afspraak dat ze voortaan geÔnformeerd worden, maar het blijft behelpen en agenten blijven verzwijgen.

Gelukkig zeggen ze dit keer wel echt geleerd te hebben van het verleden. Het opzetten en onderhouden van een nationale politie, schijnt al drie keer eerder mislukt te zijn en een discussie te zijn die al eeuwen op de lange baan geschoven wordt. Nu er eindelijk weer draagvlak is voor deze socialistische vinding vanwege de samenstelling in de Tweede Kamer, willen ze dat het eens goed gaat. Reden temeer om eens te gaan kijken welke lessen de politie geleerd heeft van zijn falen. Ver hoeven we daarvoor niet te zoeken. Bekend is dat de politie, geheel tegen de wet in, zelf een inschatting maakt of een feit strafbaar is en op basis daarvan beslist of ze een aangifte opnemen. Erg fout natuurlijk, alleen een officier van justitie kan oordelen over de vraag of vervolging juridisch haalbaar is. Politieagenten zijn in beginsel gewoon domme ambtenaren die hun plicht moeten doen als er iemand aan de balie staat. Binnen de nationale politie gaat men gewoon op de oude voet door. Mishandeling heeft geen enkele prioriteit voor die dienders.

Moet u even nagaan dat de politie tegenwoordig de hele dag op internet zit. Agenten zitten zich dagelijks af te trekken op onze teksten in de hoop dat ze ons weer voor de rechter kunnen dagen. Op Twitter lopen ze de hele dag bij de hand te doen alsof ze daarmee misdrijven oplossen. En op Facebook lopen ze mensen te ontmoedigen om criminelen aan de schandpaal te spijkeren omdat zij er dan zelf anders last mee kunnen krijgen. Wat zeggen ze (veilig achter hun computertjes of in hun flitsauto) als ze eens echt met een fysieke misdaad te maken krijgen? "Ach jongen, je verwondingen stellen niks voor. Als ik met mijn homoseksuele partner aan wurgseks doe, gaat het er een stuk ruiger aan toe." Klein detail is dat een jongen van 20 in Haarlem volstrekt willekeurig van zijn fiets is getrokken en door 6 gasten in elkaar is getrapt. Blijkbaar vindt de politie dat minder erg dan onze teksten. Nog altijd geven ze bij de politie prioriteit aan de minst belangrijke gedachtemisdaden en lossen ze verder geen sodemieter op.

Behalve een verbetering in het boevenvangen, wat vooralsnog niet lijkt te werken als de prioriteiten nog immer gesteld worden zoals in het verleden, belooft de nationale politie ook een betere besteding van overheidsmiddelen waaronder vooral geld. EfficiŽnter werken is het motto. Samenvoegen van lokale korpsen zou vooral een dikke kostenbesparing met zich mee kunnen brengen. Goed nieuws voor de steeds maar falende ICT-projecten die telkens een rib uit het lijf van de overheid kosten. In het verleden kampte ook de politie met miljoenenverspillingen aan ICT-systemen die achteraf niet bleken te functioneren. Iedereen klaagde de afgelopen jaren steen en been. Die meuk was verouderd, had teveel storingen en werkte nooit als die vervelende internetnazi's weer eens hun beledigende gal spuwden over moslims. Veel van de schuld werd neergelegd bij de lokale structuur die eilanden creŽerde. Zoals verwacht blijft alles nog tijdenlang bij het oude en kost dat de belastingbetaler tot 2017 minstens 326 miljoen.

Rot even gauw op, voor dat geld leveren we voor alle korpsen die het echt nodig hebben (dus niet aan agenten die enkel zitten te rukken op websites) een prachtig systeem die doet wat het moet doen. Namelijk de administratie bijhouden, aangiften opnemen en vooral behulpzaam zijn bij het vangen van de echte boeven. Informatie blijft sowieso een pijnlijk punt binnen de politie. Er staat een grote reorganisatie aan te komen. De grote schoonmaak waarin al het tuig hopelijk de deur gewezen wordt en plaats moet maken voor competente hoogopgeleide medewerkers die verstand hebben van het bestrijden van misdaad. Bouman, de eerder genoemde korpsbal, is er net in geslaagd om een signaal op te vangen van zijn medewerkers dat de informatievoorziening ronduit kut is. Applaus! Proest, niemand die de blauwe petten eventjes vertelt hoe getraumatiseerd ze kunnen raken op internetwebsites waar zij worden neergezet als domme apen. Graag zouden wij die duidelijkheid wel willen geven. Al jaren zien we de noodzaak dat alles vertrekt en compleet opnieuw wordt opgebouwd.

Binnen de politie en andere overheidsorganen, is het de laatste decennia gemeengoed geworden om gebruik te maken van het principe dat discriminatie positief is. Concreet houdt dat in dat allochtonen, vrouwen en gehandicapten bij gelijke geschiktheid voorrang krijgen op de sterke, blanke, autochtone man. De nieuwe instroom die daardoor voornamelijk bestond uit kansloze allochtonen die nergens anders aan de bak konden en ook, waarschijnlijk door agressie, waren uitgesloten van een uitkering, bracht het probleem van de criminele afkomst met zich mee. Criminelen en hun familie kregen door het beleid van de politie opeens toegang tot een beroep waarin ze macht kunnen uitoefenen over al die blanke ongelovige varkens die ze volgens de koran zo moeten haten en bij de politie zelf leek het motto te heersen "met boeven vangen we geen boeven". Boeven vangen gaat sindsdien samen met ervaring van boeven. Zulke misstanden zijn onder de nationale politie nog aantoonbaar aan de orde van de dag. Voorbeeld is een politieagent als winkeldief.

Privacy is altijd al een lastig probleem geweest voor de politie. Komt u aangifte doen tegen een moslim, dan wordt al heel snel het advies gegeven om er maar vanaf te zien omdat anders uw gegevens bij de daders terecht komen en onder die culturen eerwraak met de dood als gevolg nogal gebruikelijk is. Besneden vrouwen, mishandelde hoeren en dood verklaarde onwelgevalligen kunnen vervolgens onverrichter zake weer naar huis gaan alwaar ze steevast worden opgewacht door hun overspelige echtgenoten. Gelukkig zijn daar nog de burgerrechercheurs die braafjes de politie faciliteren en hun ogen en oren openhouden. De kans is groot dat er ook daders zitten tussen die burgers. Het is dus van groot belang dat zij onbekenden blijven voor elkaar. Wat doet de politie? Die sturen gewoon e-mails rond met alle namen en e-mailadressen in de e-mail. "Vervelend," zeggen de politiewoordvoerders. "Onaanvaardbaar," vinden wij. Bij de politie weten ze niet eens het verschil tussen CC en BCC. Onder hun schrikbewind moeten wij ons veilig voelen. Foutje, bedankt.

Autorijden is al jaren een van de grotere problemen van de politie. Op de televisie hebben ze een grote smoel over de speciale opleidingen die zij krijgen waardoor zij in staat zouden zijn beter te rijden dan wij. Iedere bokkenlul weet echter dat politieagenten niet kunnen rijden. Haast nooit zien wij een politieauto zonder deuken. Onder de nationale politie gaat het niet veel beter. Zo kunt u tegenwoordig zelfs in een Mini Cooper de politie eruit rijden en ontkomen aan die dwazen die met hun zwaar opgevoerde wagens en motoren er niet eens in slagen om de boeven tot stoppen te dwingen. Dan maar even de harde cijfers. Elke agent krijgt extra opleidingen en trainingen. Elk jaar maakt elke auto zeker een ongeluk. In 80 tot 90 % van de gevallen gaat het om parkeerschade. Amsterdammertjes die krom staan, zijn meestal door een politieauto geraakt. Het rijgedrag van agenten is ver onder de maat. Aanrijdingen zijn meestal de schuld van de politie. Deze brokkenpiloten vinden het maar normaal. Ze zijn immers vaak op de weg. Ook als het slecht weer is...

Kritiek wordt veelal weggewuifd met de stelling dat de politie er heus wel is als we ze echt nodig hebben in levensbedreigende situaties. Wat ons betreft is dat gewoon hun werk en doet dat niks af aan het feit dat de politie op bijna alle terreinen zeer slecht presteert. Bovendien is het nog maar de vraag of de politie inderdaad beschikbaar is op het moment dat u ze het hardst nodig heeft. Om ze te kunnen bereiken, is het landelijk nummer 112 ingesteld voor levensbedreigende situaties. Ondanks dat 112 het belangrijkste telefoonnummer in Nederland is dat iedereen zou moeten onthouden, blijkt het nummer op gezette tijden onbereikbaar te zijn. Het televisieprogramma Brandpunt meldde dat de politie al jarenlang weet dat 112 vaak kampt met technische problemen. Onacceptabel als u bedenkt dat u juist 112 belt op de momenten waarop elke seconde telt en iemand in acute levensgevaar kan zijn. Deskundigen zeggen dat er geen deskundigheid is bij de politie. Twee cruciale glasvezelverbindingen werken vaak niet.

Het CDA noemt de situatie rondom 112 zorgelijk. Minister Opstelten vindt echter dat u niet moet zeuren. De uptime lag zeker boven de 99,9 %. Nogal een dooddoener. 99,9 % van de tijd heeft u 112 niet nodig. Het gaat verdomme juist om die enkele seconden tot minuten eens in de 20 jaar waarin het zo fucking dringend is dat als de ambulance een minuut later komt, uw dierbare al overleden kan zijn. Neemt u er dan genoegen mee dat 112 in andere gevallen voor andere mensen wel heeft gewerkt? Natuurlijk niet, het zal u maar overkomen. Het argument van Opstelten kan hooguit hout snijden als het gaat om een internetverbinding van een consument, maar niet om een telefoonnummer dat levens moet redden. Een dergelijk telefoonnummer hoort minstens 5-voudig uitgevoerd te worden en gegarandeerd 100 % van de tijd bereikbaar te zijn. Technisch gezien is dat mogelijk, het kost alleen wat, maar dat is niet erg. Onvoldoende deskundigheid en amateurisme zorgen ervoor dat het onderhoud van de meest cruciale lijn van Nederland slecht wordt uitgevoerd.

Los van de technische problemen, heeft 112 nog een ander mankement waar de politie voor verantwoordelijk is. Hersenloze grapjassen vinden het leuk om zomaar 112 te bellen en dan medewerkers uit te schelden zoals het geval was in Den Haag. Aldaar belde een vrouw zeker 75 keer naar 112 en begon toen een scheldkanonnade waarvan we hier zelfs nog rode oortjes zouden krijgen. Kijk, als wij een verkeerd woord zeggen op een website met miljoenen woorden, dan weten ze ons te vinden. Als we een cent te weinig belasting opgeven, dan worden we financieel uitgekleed. Maar zo'n verwarde troela mag blijkbaar 3 maanden lang in totaal zo'n 125 keer bellen voordat de politie eindelijk eens op het idee komt om de vrouw op te halen. Fuck you domkoppen. Ten eerste moet iemand bij het eerste niet-serieuze telefoontje gewoon geblokkeerd worden. Ten tweede kan dat traceren en het arresteren van de dader onmiddellijk. Waarom blijft de politie toch altijd in gebreke als ingrijpen relatief eenvoudig is?

Overweging.

Juridisch gezien heeft de invoering van de nationale politie nogal wat consequenties. Er komt een reorganisatie van ongekende proporties aan, miljoenen aan belastinggeld zijn er nodig om de ouderwetse systemen en logo's aan te passen en een golf aan bureaucratie zal het logge systeem niet harder in beweging brengen dan de trage stront die het nu is. Intern zullen de veranderingen niet minder klein zijn en dat er beleid omgevormd zal worden, zal ook voor iedereen duidelijk zijn. Op papier is het een hele operatie die vooral iets nieuws en effectiefs tot stand moet brengen. Een nieuwe frisse start waarbij politie en justitie denken dat ze het oude slechte imago dat ze in de loop van de afgelopen decennia hebben opgebouwd, kunnen vervangen door een schone lei. Nogal naÔef, want de bestuurlijke veranderingen zijn voor de doorsnee burger helemaal niet interessant. Voor hen telt vooral de praktijk. Naamsveranderingen zijn slechts voor de schijn. Het systeem voorziet niet in een algehele mentaliteitsverandering en een grote schoonmaak.

De algemene verwachting is dat de politie gewoon op de oude voet verder gaat. Immers, de belangrijkste facetten waar de problemen zitten, worden niet aangepakt. Boeven kunnen niet gepakt worden omdat de politie in veel gevallen weigert een aangifte op te nemen. Zou Opstelten binnen het nieuwe systeem op straffe van oneervol ontslag, een verplichting en digitale mogelijkheid in het leven hebben geroepen waarmee elke aangifte wordt opgenomen en serieus wordt behandeld, dan hadden we een verbetering. Een ander pijnpunt is en blijft het opportuniteitsbeginsel van justitie. Justitie mag nog steeds in alle vrijheid bepalen welke zaken ze wel en niet vervolgen. Zo zullen we tot het einde der tijden zitten met de situatie dat bepaalde pedofielen en moordenaars niet vervolgd worden terwijl justitie wel prioriteit blijft geven aan het kapot maken van webloggers die een afwijkende mening opschrijven. Van geldbesparing is evenmin sprake nu blijkt dat oude systemen gewoon blijven en met veel geld achterstallig onderhoud nodig hebben.

Hadden ze nu maar een wet uitgevaardigd die agenten verbiedt om achter de computer te zitten tenzij dat echt nodig is voor het vangen van boeven. Weg met die agenten die de hele dag in een flitsauto of achter een PC'tje zitten. De straat op en boeven vangen. Neem verdomme ook eens agenten aan die kunnen rijden. Gebeurt dat niet, dan kunnen ze miljoenen uit blijven geven aan nutteloze opleidingen waar ze toch niet beter van worden. Zorg er eens voor dat hoogopgeleiden intelligent opsporingswerk kunnen doen in plaats van dat de politiebureaus worden volgestouwd moet incapabele idioten die nog net hun veters kunnen strikken als het ze wordt voorgekauwd. Verbiedt communicatie die makkelijk kan uitlekken. Wat de neuk worden gevoelige adreslijsten via e-mail verstuurd en hoe komt het dat zulke informatie net zo eenvoudig naar tientallen mensen wordt gezonden alsof het openbaar beschikbaar mag zijn?! Laat de overheid maar lullen dat er bureaucratisch veel is veranderd. De nationale politie is even incompetent als al die lokale afdelingen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat ook het volk de politie nog steeds ziet in zijn oude hoedanigheid. Als incompetente imbecielen die de burgers zo vaak lopen te naaien dat er een algemene "opstand" gaande is overal waar de politie gehaat wordt. Tijdens de nieuwjaarsnacht van 2013, bleek dat weer uit te monden in excessief geweld en bedreigingen tegen hulpverleners en tegen de politie. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Dordrecht, Groningen en Apeldoorn waren het toneel van incidenten tegen de politie en de brandweer zoals we die al jaren zien. Van te voren had Opstelten wel gedreigd met zware straffen, maar ook de nationale politie is in samenwerking met justitie niet slim genoeg om te beseffen dat rechters niet zomaar zwaardere straffen gaan opleggen omdat de misdaad toevallig op 1 januari plaatsvond. Het is immers een dag als alle anderen. Om dit gedrag te stoppen, is meer nodig dan straf. Burgers keren zich massaal tegen de politie uit protest voor alle onkunde en gerotzooi door de politie. Pak dat aan, anders blijft het mis gaan.

U hoeft ons niet te geloven, laat de feiten voor zich spreken. Agenten in Moordrecht moesten halsoverkop een woning invluchten die al vernield werd door opgeschoten jongeren. De groep belaagde namelijk de politie en die kwamen er al snel achter dat fysiek politiewerk iets anders is dan webloggers een dagvaarding betekenen wegens groepsbelediging. Zelfs een vrouw is teveel voor de dappere dienders. Bij het aanhouden van een vrouw uit Doetinchem die bij een ruzie betrokken was, beet zij de agent in zijn arm. "Boehoe, dat is mishandeling," roept de agent. Ach, de verwonding was niet zo groot, dat heeft geen prioriteit. Iemand storen bij de kleine boodschap, is eveneens niet zo'n goed idee. "Ga nou boeven vangen teringjuut," dacht een 19-jarige zeikerd uit Veldhoven. Na een mislukte vluchtpoging trapte hij de agent in zijn gezicht als dank dat hij hem stoorde tijdens het wildplassen. Kan gebeuren, toch? Verzet door mensen die in hun leven al vele malen het bloed onder de nagels vandaan getergd zijn door de politie, wordt gemeengoed.

Lood om oud ijzer, die nationale politie. Twee tieners uit Zetten vonden het niet zo tof dat de politie een van hen weer naar het gesticht wilde brengen terwijl de politie zich ook kan bezig houden met verkrachtingen en diefstal door Marokkanen. Na een worsteling met de dienstdoende wout, wisten ze hem te verwonden en te ontsnappen. Zo kunnen we nog duizend voorbeelden geven, maar van belang is dat de politie door niemand geliefd wordt en zij dit over zichzelf afroepen. Een politieachtervolging leidde tot de dood van een joyrider. Het OM zegt doodleuk dat de agenten niks te verwijten valt. Twee jongens uit Rotterdam werden ten onrechte aangehouden wegens het dreigen met een vuurwapen. Foutje, verkeerde daders. Een oud-agent moest door zijn eigen makkers worden neergeschoten toen hij met zijn wapen op weg was om iemand te vermoorden. Gezellige boel daar, maar een verbetering is het zeker niet. Twee jongens werden in Loenersloot onterecht beschuldigd van brandstichting in een trein. Excuses konden er niet vanaf.

Vanaf de zijlijn kunnen we makkelijk schreeuwen, dat beseffen we maar al te goed. Voor al die medewerkers van de politie die wel proberen er tenminste iets van te maken en / of met gevaar voor eigen leven wel gevaarlijke zaken tot een goed einde kunnen brengen, moet het werkelijk een ware hel zijn om te constateren dat al hun werk en hun posttraumatische stres teniet worden gedaan door de hele organisatie inclusief al die lulhannesen die niet eens geschikt zijn om schoenen vol hondenpoep aan af te smeren. Beschuldig echter vooral niet de boodschappers die het slechte nieuws eerlijk en zonder omwegen voor de burgers inzichtelijk maken. Verborgen lijken in de kast komen toch wel naar buiten. Vergeet niet dat de politie geen kleine organisatie is waarin een paar goedwerkende medewerkers die kar volledig moeten trekken, maar een miljardenorganisatie van de overheid waarvoor wij allemaal dagelijks krom liggen. Al het incompetente beleid gebeurt met opzet en gezien de offers die het volk moet brengen, hebben wij het recht hen wegens misstanden te diskwalificeren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.