Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

652 # Zelfislamisering is hoogverraad #
Gepost door Misdefinitie op 11-01-2013 om 23:11.
Van onnozele zandnegerpijpers verwachten we het allerergste als het om het faciliteren van de multicriminaliteit gaat. Zulke gestoorde gekken worden verleid door slinkse propaganda van de zieligheidsindustrie en zijn daardoor gemotiveerd geraakt door het naÔeve en vooral gestoorde idee dat het voor wereldvrede zal zorgen als alle rassen, pardon, ideologieŽn, door elkaar worden gemengd op een stukje aarde dat op wereldschaal nog kleiner is dan een speldenkop. Deze ranzige malloten komen in twee smaken. Doorgaans vormen de links extremisten als Joke Kut voor weinig problemen. Te dom om te kakken, zorgen ze er zelf voor dat ze door justitie uit de weg worden geruimd zodat de nationalistische beweging dat niet hoeft te doen. Zelfislamisering door de grote massa, het oliedomme klootjesvolk dat Nederland nog "rijk" is, is wel een immens probleem omdat zij met honderdduizenden het hele volk ontwrichten. Zelfislamisering is hoogverraad. Landverraad door de vijanden van ons volk die er alles aan doen om hun rassenhaat jegens blanken om te zetten in de vernietiging van Nederland.

Verraders onder de "gewone" mensen.

Islamisering is als een sluipmoordenaar. Aan het begin van het proces, wanneer in het geniep de voorbereidingen plaatsvinden voor de jihad, de heilige oorlog uit naam van de islam, lijkt er weinig aan de hand. Overal laat de linkse vijand zijn propaganda horen waaruit u moet geloven dat er in de westerse wereld uitsluitend allochtonen worden gediscrimineerd, de blanken nog de meerderheid zijn en de macht hebben en er derhalve niks is om u zorgen over te maken. "Maak vooral kritische boodschappers kapot, want zij zullen ooit de wereldvrede bedreigen," roepen de schijnheiligen. Net als Hitler destijds, weten ze hun zondebokken prima aan te wijzen. Elke zichtbare aanwijzing dat er iets gruwelijks aan de hand is, wordt lachend weggehoond. Borden met "Voor Joden PVV'ers verboden" op een winkel? Niks aan de hand, gewoon de kop in het zand steken, dan komt het allemaal goed met die cultuurverrijkers. Islamisering is vergelijkbaar met de vijandelijke invasie uit de oorlog; vandaar dat voorstanders het proces desnoods met geweld ontkennen.

Met een aantal metaforen zijn de redeneringen achter zulke denkwijzen snel en eenvoudig te ontkrachten. Islamisering voltrekt zich op de manier waarop een onschuldig verjaardagsfeestje ontaart in Project X Haren. In eerste instantie nodigt u een paar goedwillende gasten uit. Net zoals Nederland na de oorlog zijn hand over zijn hart heeft gestreken en een paar kansloze Marokkanen en Turken de kans hebben gegeven te werken aan de wederopbouw. Totdat een stel onverlaten heel het land uitnodigen om bij u thuis te komen feesten en te parasiteren. Dan wordt alles kapot gemaakt en wilt u het liefst een atoombom op dat verfoeide nest kakkerlakken gooien. Alleen de gevangenis en de wil om toch de resten van uw thuis te bewaren, doen u voorkomen om deze wens zelfs maar uit te spreken in het openbaar. U weet immers hoe fascisten reageren op vrijheden. Over goed en fout praten we al niet meer. Het resultaat is fout. Afzonderlijke waterdruppels zijn goed, maar als er miljoenen liters water door uw woning stromen, wilt u alles weg hebben. Echt waar.

Net als bij uit de hand gelopen feesten, is het grootste probleem bij de islamisering van Nederland het aanwijzen van het punt waarop het mis dreigt te gaan. Wat ons betreft maakt dat geen reet uit. Wanneer waren we in de jaren '40 precies in oorlog? Bij de eerste geruchten? Bij de verklaring? Bij de capitulatie waar nog niemand iets van merkte? Of pas bij verraad, geweld en het vergassen? En gold dat dan enkel voor de mensen die er daadwerkelijk last van hadden of was de oorlog voornamelijk het probleem van de Joden, vrijsprekers, het Verzet en iedereen die het toevallig slecht had? Natuurlijk boeit het precieze moment waarop we worden aangevallen geen sodemieter. Toen niet en nu ook niet. Niemand met enig fatsoen in zijn donder, zou (achteraf) willen betogen dat we pas iets aan de oorlog hadden moeten doen toen er een bepaald punt bereikt werd. Ingrijpen moet voor of meteen na de eerste vijandelijkheden. Oorlog is een sluipmoordenaar, maar waar u 70 jaar terug nog een "excuus" had om zogenaamd niks te weten, is het proces nu overduidelijk zichtbaar.

Pretpark Walibi Holland gaat voortaan Sharia for Holland heten. Sinds die bomgordelknakkers van Sharia4Holland dood verklaard zijn door de AIVD, denken anderen blijkbaar dat ze het stokje van de islamisering moeten overnemen als vijanden van ons volk. Walibi gaat namelijk bij wijze van onderbroekenlol een speciale gebedsruimte inrichten. Geen algemene ruimte waar alle gelovigen ongeacht overtuiging welkom zijn, maar een islamitische gebedsruimte waar men, gehurkt en geknield als latente homoseksuelen, in alle rust aan elkaars kont kunnen snuffelen. Wellicht bedoeld als nieuwe attractie "aapjes kijken" nadat religiefanaten massaal bij de directie gekankerd hebben dat Allah hen niet beschermt tegen de verleidingen die een pretpark normale bezoekers biedt. In het sprookjesbos van de Efteling merken ze die vraag helemaal niet. Daar moeten allerhande liefhebbers van sprookjes door hetzelfde bos lopen, ongeacht hun godheid. Walibi en de publieke opinie suggereren dat het puur een commerciŽle aangelegenheid is, maar harde cijfers worden er niet gegeven.

Opeens komen de slinksen uit hun holen gekropen. Wat is er nu erg aan een ruimte om te bidden? En Walibi is toch een commerciŽle organisatie waar de politiek niks mee te maken heeft? Typisch, nu het om zelfislamisering gaat, is het enige argument dat zij kunnen aandragen voor het toestaan van een dergelijke ruimte, een juridische. Namelijk dat de wet niet verbiedt om een gebedsruimte te plaatsen in een commercieel bedrijf. "Niks tegen in te brengen," roepen ze triomfantelijk. "Bullshit," zeggen wij. Wij zijn ook een commercieel bedrijf met een virtueel platform; deze website. Stel dat wij hier alleen maar blanken willen hebben. Aangezien we uw huidskleur van te voren niet kunnen zien, hangen we in ons niet voor iedereen openbare bedrijf allemaal beledigende teksten op over moslims zodat zij wel weg zullen blijven. Commercieel en ons bedrijf, dus gelukkig worden we niet aangeklaagd. Uiteindelijk draait het bij strafwaardigheid niet alleen om een handeling die op zichzelf beschouwd wellicht legaal is, maar om het resultaat.

Binnen de maatschappij is een (juridische) overeenstemming bereikt dat het ene commerciŽle bedrijf het andere niet is. Mededingingsregels, strafwetten en bestuursrechtelijke maatregelen zijn in het leven geroepen om organisaties met een bijzondere invloed in de maatschappij aan banden te leggen. Zou u als eenmanszaak in uw privťwoning zo'n ruimte bouwen, dan is er niemand die daarom maalt. Na de oorlog rekenen we wel met u af. Besluiten wij als ICT'ers eigen namen en merken in ons product te bouwen, dan boeit dat Europa geen fuck. Doet Microsoft het, dan worden er opeens rechtszaken gevoerd. Waarom? Omdat Microsoft nu eenmaal een niet te onderschatten invloed heeft op de samenleving. Een Windowsversie waarin we verplicht met een islamitisch gebedshuis geconfronteerd worden, bestaat dan ook niet. Voor openbare parken waar miljoenen mensen komen, geldt hetzelfde: veel invloed, dus beperkingen. Walibi heeft net als andere grote openbare bedrijven, een maatschappelijke functie waar iedereen zich neutraal en objectief welkom moet voelen.

Wat zou er gebeuren als de Albert Heijn opeens ruimtes gaat inrichten met als opschrift "Nieuw Rechts" en "De nationale alliantie"? Juist, massaprotest en dan boeit het opeens niet meer of een bedrijf commercieel is en er geen enkele juridische actie mogelijk is. Dan staan die linkse fascisten op straat op te ruien tot brandstichting, geweld en zelfs tot moord. Laten we dus niet zo hypocriet doen. Iedereen weet dondersgoed dat al deze walgelijke vormen van islamisering het begin van het einde inluiden. Niet in een keer, in de oorlog stonden in 1940 immers ook niet meteen de volledige capaciteit aan verbrandingsovens klaar, maar stapje voor stapje. Kijk maar eens om u heen hoe vaak u "opeens" een moskee ziet opdoemen in buitenwijken die tegenwoordig zijn opgeknapt tot ellendige vinexwijken. Is Rome in een dag gebouwd? Nee, Mekka ook niet. Het zijn de resultaten van die stapjes die u gemist heeft. Wilt u echt dat uw kinderen op een dag, die leuk behoord te zijn, continu geconfronteerd worden met dat gejank om Allah? Dacht het niet.

Overigens moet de Efteling niet zo schijnheilig doen. Behalve dat moslims daar al aan hun trekken kunnen komen bij de Fata Morgana en het gebouw van de Fakir, heeft de Efteling de niet te vreten grashamburgers vervangen door halalvoedsel. Weg met gezond fruit, wie in de Efteling iets wil eten moet zijn mond voortaan volproppen met dŲner kebab met poepresten en Turkse pizza. Mekkafood wordt het gekscherend genoemd. Werkelijk om te huilen. Altijd en overal moeten we met lede ogen aanzien hoe Nederland steeds meer van zijn eigen cultuur en identiteit verliest. Vaak gaat het om kleine details, maar dat zijn nu juist de details die het leven leuk maken. Een dagje uit moet een zorgeloos dagje uit betekenen. Weg van de fascisten, politiek en haatdragende mongolen op het internet. Lekker in ons eigen land met onze eigen mensen, eten en cultuuruitingen, zonder die vieze multikul. Hebben wij godverdomme als Nederlanders als een van de weinige volkeren in de wereld geen recht op ons eigen land?!

Naar mate er meer voorzieningen worden gebouwd voor de islamitische invasie, neemt de overheersing buitenproportionele vormen aan. Niet omdat moslims slecht zijn, maar omdat de wet van de grote aantallen nu eenmaal voorschrijft dat overdaad schaadt. Dappere gezinnen hebben Walibi inmiddels laten weten er nooit meer op bezoek te gaan, maar het vermijden van plaatsen des verderf is slechts een tijdelijke en onhoudbare oplossing. Wanneer we als Nederlanders elke bezoedelde plek moeten mijden, hebben we straks nog minder rechten dan de Joden destijds hadden. Bovendien blijft het verschijnsel niet beperkt tot pretparken. Overal is de islamisering zichtbaar. Woningcorporatie Eigen Haard heeft in Bos en Lommer speciaal 188 appartementen aangepast aan de eisen van moslims. Inderdaad, u leest het goed. Speciale halalwoningen geheel ingericht om de "moderne" moslimgemeenschap te plezieren ten koste van Nederlanders. Wilders merkt boos op dat ouderen vaak jarenlang moeten wachten voor aanpassingen in hun woning, maar men voor de islam meteen op de hurken gaat.

Volgens de woningbouwcorporatie moeten we niet zo zeiken en is het risico dat er enkel moslims komen wonen nihil omdat die woningen ook geschikt zullen zijn voor Nederlanders. Jazeker, wij Nederlanders isoleren onze vrouwen ook volledig van de mannen omdat ze lelijk zijn en we anders onze oerdriften niet kunnen verbergen. Ook wij zitten als gehurkt als een kameel te kakken op de rand van de wc, gebruiken de extra kraan in onze kont voor reinigingsrituelen en sluiten de keuken geheel af zodat de theedoeken onzichtbaar zijn voor het mannelijke gezelschap dat in de huiskamer enkel elkaars handjes vasthouden en elkaar lopen te kussen als Allah's homofielen. Geloven ze dat nu echt? Kijk, een moslim wenst ook niet in een woning te wonen waar nationaalsocialistische idolen hangen, de televisie speciaal staat afgestemd op antizionistische propaganda, vrouwen knap en gelijkwaardig zijn en er geen geloof heerst. Waarom worden wij Nederlanders geacht te wonen in de apartheid terwijl zij zich ook kunnen aanpassen aan de indeling die wij hier normaal vinden?!

Vrouwendiscriminatie en onderdrukking worden ondersteund en niemand die zich daar iets van aantrekt. Totdat ze oud en krakkemikkig worden. Dan beseffen ze opeens dat al die honderden miljarden die ze de afgelopen 50 jaar aan de massa-immigratie hebben verspild, ervoor gezorgd hebben dat ouderen helemaal geen zorg meer hebben. Twee weken in een stinkende poepluier lopen ruften voordat er weer zo'n halalvreter uw reet voor de helft wil afvegen, gaat u niet in de koude kleren zitten. Gelukkig bent u altijd een Nederlander gebleven en kunt u in uw eigen land voorlopig nog genieten van een Nederlands zorgcentrum. Totdat er opeens een overvalwagen voor de deur stopt. Brutale mannen die overduidelijk uw taal niet spreken, rukken al uw cultuuruitingen van de muur en beginnen een volledige verbouwing van uw oude vertrouwde ruimte. Deze worden vervangen deze door leuke en vrolijke Arabische tapijten. Zorgcentrum Julianastaete in Gouda dat volledig Nederlands was, werd in een week omgetoverd tot een Marokkaans slachthuis in handen van de bezetter.

Wat dacht u stelletje socialistische tyfuslijers? Dat u uw hele leven lang de salonsocialist kon uithangen en PvdA kon stemmen en dan kon verwachten dat u de tijd wel uitzingt en ertussen uitknijpt voordat we een burgeroorlog hebben door de islam? Besef een ding heel goed. U kunt honderdduizend keer roepen dat wij genadeloze racisten zijn, maar de islamisering treft u allen. Zelfs als u extreem links bent zult u de wansmakelijkheden van de islam niet kunnen afwenden. Ja ja, we weten het, vroeger had u een zwart boekje met daarin allerlei stempeltjes en onderscheidingen die u van de bezetter kreeg voor uw verraad en waarmee u privileges kon afkopen, maar als ze uw zorgcentrum binnenvallen en ontruimen, dan gaat u mooi de overvalwagen in. Waar naartoe? Voor u een vraag en voor hen een weet. Het erge is dat het u opeens van de een op de andere dag kan overkomen zonder dat u daar iets aan kunt doen. Omwonenden in Leiden proberen al jarenlang krampachtig de bouw van een haatkazerne tegen te gaan uit angst voor waardeverlies en overlast.

Af en toe zonderen wij ons af om tot bezinning te komen. Zoveel ellende raakt ons als mens en dat moet verwerkt worden. Op een rustig plekje waar tevens gemasturbeerd kan worden, denken we na over de toekomst. Wat zouden onze kinderen en kleinkinderen te lezen krijgen in deze verpeste geÔslamiseerde maatschappij? Bij de Openbare Bibliotheek in Amsterdam weten ze het antwoord al. Daar lenen zij vertaalde islamitische boeken uit aan kinderen waarin incest en chantage aan de orde van de dag zijn. Onmiddellijk zouden wij als genadeloze racisten worden weggezet als we opmerken dat de gehele op de islam gebaseerde cultuur bestaat uit incest, maar hier kunt u het zelf aanschouwen. Het boekje beschrijft een islamitische smeerlap die met een klein kind, dat ook nog eens zijn kleine nichtje is, wil neuken en haar later chanteert voor geld als ze in de problemen komt. Je reinste kinderporno, incest en chantage. Wanneer pedo Norbert de Jonge beschrijft dat hij zijn pik best eens in een klein jongetje wil stoppen, breekt de hel los, maar dit soort islamitische inteelt blijft gewoon tussen de kinderboeken staan.

Van oudsher kiest Nederland in het conflict tussen IsraŽl en Palestina de kant van de Palestijnen. Want moslims, dus vrienden. Dat de islam in de koran voorschrijft dat elke moslim een antisemiet moet zijn, deert blijkbaar niet. Het is net alsof we nooit met antisemitisme te maken hebben gehad in ons land, anders hadden ze wel wat langer nagedacht. Om hun voorkeur te laten blijken, proberen landverraders de islamisering te versnellen, maar ze hebben wel een probleem als een maatregel zowel Joden als moslims treft. Voorbeeld is het rituele slachten volgens religieuze gebruiken. Weerloze dieren worden bij de rituele slacht levend en onverdoofd de keel doorgesneden. Een beetje zoals de islam moslims oproept om ongelovigen te killen. Naar Nederlands gebruik vinden we dat achterlijk. Onze slachthuizen zijn immers professionele concentratiekampen voor miljoenen beesten zoals we dat ooit geleerd hebben. Poolse rechters verbieden de rituele slacht gewoon. In Nederland gaan ze met islamitische dierenextremisten onderhandelen.

Gesprekken met islamitische koepelorganisaties gaan niet over dierenwelzijn, dieren zijn net als vrouwen minderwaardig binnen de islam, maar over de vraag of hun religieuze voorschriften wel worden nageleefd. Islamisering dus. Denkt u dat het aan uw reet kan roesten omdat u er toch niks mee te maken krijgt? Verkeerd gedacht. U zult maar wonen in een van de vele appartementencomplexen die uitpuilen van de moslims die allemaal aan ritueel slachten willen doen. Zit zo'n geitenneuker opeens een geit te slachten op het balkon boven u waardoor het bloed alle kanten op gutst als u daar net met uw lieve kindertjes zit. Gezellig, maar u gaat het echt niet waarderen. Tijd voor actie, maar als u het allemaal pas wilt en gaat begrijpen op het moment dat u de geiten hoort mekkeren, is het te laat. Islamisering gaat over iets wat structureel is. U heeft er niet eenmalig last van, maar altijd en overal. Eerwraak is eveneens zo'n cultuurgerelateerd verschijnsel. Iedereen weet welk soort zich hieraan schuldig maakt. Het inferieure soort.

Professor Smalhout geeft in zijn column aan dat er minstens 400 gevallen van eerwraak per jaar zijn in Nederland. Dagelijks wordt er dus iemand vermoord door een islamiet met lange tenen en een kort lontje. Eer is een smerig motief omdat het nogal eenvoudig is om u gekwetst, beledigd of aangetast te voelen. Zouden wij aan eerwraak doen en iedereen moeten aanpakken die onze goede eer en naam hebben aangerand, dan hadden we nog niet genoeg middelen kunnen krijgen als we alle gaskamers van Hitler zouden kunnen huren. Binnen de islamitische cultuur is eerwraak echter wel de juiste weg om te kiezen en daar kwamen de slapende politici weer eens achter toen er een 16-jarig meisje werd doodgestoken omdat ze, naar het oordeel van haar islamitische moeder, teveel een westerse hoer is geworden die naar de pijpen van de blanken danst. Meteen roept de vooral linkse Kamer dat er aan eerwraak een einde moet komen. Fout, er moet een einde aan de multiculturele samenleving komen, want anders is het dweilen met de islamitische kraan open.

Harde maatregelen tegen islamitisch tuig kunnen we echter wel vergeten getuige de manier waarop er wordt ingegrepen vanwege de uit de hand gelopen situatie op het Huygens College in Amsterdam. De zwarte school krioelt van de criminele Marokkanen, Turken en andere negersoorten en geniet landelijke bekendheid vanwege het doodschoppen van een grensrechter. Leerlingen van die school zouden massaal de omgeving terroriseren. De situatie is inmiddels zo uit de hand gelopen, dat de school zich inkwartiering van een agent moet laten welgevallen. Ondertussen zit heel Nederland in de ontkenningsfase. Media mogen vooral niet zeggen dat het om Marokkanen gaat. Om criminele berberapen die Nederland onleefbaar maken. Niemand die de conclusie trekt dat als Marokkanen hier in Nederland niet te handhaven zijn, ze allemaal moeten oprotten. Net zoals de geallieerden ons hebben verlost van het Duitse volk. Aanpakken van crimineel moslimtuig begint bij erkennen dat islamisering een invasie is. Een buitenlandse bezetting die moet worden doorbroken.

Overigens zult u de bewering dat moslims en andere niet-westerse allochtonen genetisch gezien inferieur zijn, niet van ons te horen krijgen. Hoogleraar Tineke Abma weet dat wel zo'n beetje te suggereren omdat het slecht is voor de medische zorg als de meerderheid van de patiŽnten in een gebied een niet-westerse achtergrond hebben terwijl de artsen roomblank zijn. Pardon? Een menselijk lichaam is toch gewoon een menselijk lichaam? De een wat meer behaard en stinkend naar knoflook dan het andere, maar toch? Blijkbaar is het behandelen van een zwarte iets heel anders dan behandelen van een blanke en verschillen ze dus genetisch van elkaar. Een hoogleraar zegt het, dus wie zijn wij om dat te ontkennen. Ergens begrijpen we het wel. Al die rifapen zijn allemaal racistisch volgens GeenStijl en Wilders. Ahmed Marcouch zei jaren geleden al dat geweld tegen hulpverleners in de Marokkaanse cultuur zit. Blijkbaar gedragen veel Marokkanen zich dermate als primaten, dat ze zelfs de apartheid willen doorvoeren tot aan de dierenarts.

Overweging.

Zelfislamisering is als zodanig te beschouwen als een van de ergste vormen van landverraad omdat de daders willens en wetens opzettelijk de bezetters faciliteren ten koste van het Nederlandse volk, hun cultuur en eigendommen. Er wordt een enorme en onherstelbare schade aangericht aan het volk en zijn vaderland. Hoewel het geven van concrete voorbeelden de vijanden altijd maar weer kan motiveren om excuses te verzinnen, de islamisering te ontkennen en de gevolgen te bagatelliseren, gaat het natuurlijk niet om dat ene incident, maar juist om het verschijnsel dat het proces van de islamisering in stapjes verloopt, alsmaar erger wordt en doorgeneraliseert naar de hele maatschappij. Walibi is op zich helemaal niet belangrijk. Zou dat park morgen gesloten worden, dan zullen er wat protesten volgen die nauwelijks noemenswaardige schade opleveren. Het is evenmin een activiteit ingegeven door de commercie. Walibi is slechts een voorbeeld. Waar het om gaat is dat Nederlanders steeds minder welkom worden geacht in hun eigen land.

Speciale moslimflats inrichten is niet zomaar een commercieel besluit van een enkele organisatie om meer geld te verdienen. Het is een signaal naar de samenleving dat moslims meer waard zijn en meer voor elkaar kunnen krijgen. Immers, onze ouderen moeten jarenlang vechten en strijden voor een aanpassing die hoogst noodzakelijk is door hun handicap terwijl de moslimflat vooral luxe, onderdrukking en discriminatie van vrouwen betreft. Ook hier gaat het natuurlijk niet om het specifieke voorbeeld in Bos en Lommer. Feit is dat als een schaap over de dam is, ze allemaal geslacht worden door de islam. Is het in Nederland eenmaal toegestaan om woningen in te richten waarin vrouwen gescheiden worden, dan kan dat in heel Nederland gebeuren. Dan zien we in een razend tempo het verschijnsel ontwikkelen in heel veel (islamitische) woningen. De vervolgstap is dat er op die manier huizen voor Nederlanders verdwijnen. Huizen en grond zijn, ondanks de crisis, een schaars goed in Nederland. Door er moslimhuizen van te maken, jaagt men Nederlanders weg.

Moslims zullen samenscholen in aparte wijken in de stad, getto's vormen en Nederlanders het gevoel geven dat ze er beter niet tussen kunnen gaan wonen. Is die stap eenmaal gezet, dan is het niet langer nodig om aparte gebouwen te bouwen en in te richten. Men kan simpelweg elk gebouw pakken, onteigenen, de Nederlanders wegjagen en het ten goede laten komen aan Marokkanen. Denk aan de invasie in het Goudse zorgcentrum. Decennia lang volledig Nederlands, maar van de een op de andere dag wordt het centrum aangekleed volgens de tradities van de Marokkanen en spreekt men in het beleid uit dat het centrum binnen een paar jaar volledig Marokkaans wordt. Je reinste bezetting, diefstal en deportatie van blanken, maar zo willen de vijanden van ons volk het uiteraard niet noemen. Kan het met zorgcentra, dan kan het ook met werkgevers, winkels, bejaardentehuizen, gestichten, bibliotheken of waar u maar wilt komen. Zouden wij opeens moskeeŽn gaan bestormen, inrichten volgens onze tradities en roepen dat het voortaan een Nederlands gebouw is, dan vliegen we zo de gevangenis in waar voornamelijk hun soort zit.

Openbare gebouwen worden zo een taboe voor Nederlanders. Juridisch verandert er vooralsnog niet al te veel, zullen voorstanders roepen. Bewoners van dat zorgcentrum mogen gewoon blijven zitten. Alsof zij niet moreel gedwongen worden om hun heil snel ergens anders te zoeken als hun dag- en nachtrust verstoord wordt door jankbeden jegens Mekka. Alsof wij Nederlanders in huizen gaan wonen waar vrouwen een aparte kennel hebben en SBS 6 vervangen is door een schotelantenne waarmee we enkel jihadistische propaganda kunnen zien. Nee beste mensen, nadat u niet meer welkom bent in steeds meer gebouwen, komt onze cultuur veder in gevaar. Musea zullen onwelgevallige afbeeldingen voor moslims moeten verwijderen. Bijvoorbeeld als er varkens op staan afgebeeld. Wetenschap en letterkunde zal bestaan uit incestueuze boeken waarmee kinderen geleerd wordt dat het neuken van hun nicht heel normaal is. Incest, liegen, propaganda, chantage, fraude, discriminatie, apartheid en racisme van blanken wordt er straks flink ingeramd.

Dierenwelzijn zal straks beperkt worden tot de vraag of het lijden van dieren in lijn is met religieuze voorschriften. Moord en doodslag worden onder de noemer eerwraak gelegaliseerd op alle Joden, ongelovigen en andere blanke varkens die het wagen om ook maar iets over de islam te zeggen. Zo schrijven de "wijze" boeken van die radicale ideologie immers voor hoe zij westerlingen moeten behandelen. De voorbeelden die wij geven, komen duizenden keren voor in ons hele land. Hele lijsten zouden we kunnen maken met protesten tegen moskeeŽn die massaal in de kiem worden gesmoord. Kritische webloggers die worden vervolgd vanwege meningen over de islam. Cartoonisten die met de dood worden bedreigd om een tekening en enge mannetjes die overal op internet roepen dat we maar moeten stoppen met het vrije woord om vooral geen moslims tegen het hoofd te stoten. "Provoceren," roepen ze en dat is onze schuld. Islamisering zal ontkend blijven worden en de geschiedenis leert dat fascisme onderschat wordt zelfs nadat de verbrandingsovens zijn gebouwd.

Denk nou niet dat we over elke vreemde cultuuruiting willen zeuren. Het gaat om de manier waarop en de mate waarin het gebeurt. De introductie van de Italiaanse pizza heeft er in Nederland niet voor gezorgd dat we niet mogen vinden dat alle Italianen dom zijn. Ook niet dat hun voedsel overal moet worden verkocht en zeker niet dat er speciale flats worden ingericht om de maffia tevreden te houden. De komst van Chinezen naar Nederland, heeft er niet voor gezorgd dat we nu met miljoenen criminele Chinezen opgescheept zitten. Zelfs van de Duitsers die hier ooit jarenlang de dienst uitmaakten, hebben we geen boekjes genaamd "Kinderficken wie ein Weltmaster!" Door de islam hebben we al dat gesodemieter wel. Er is geen land ter wereld waar de islam niet voor ellende zorgt. Alle islamitische zooi moet verdwijnen. We strijden niet tegen al het water. We strijden tegen al het water dat deel uit maakt van een overstroming. Strijden tegen de islam is geen racisme, maar een strijd tegen fascisme. Stop de islamisering voordat het te laat is en ook u vergiftigd wordt.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 15-01-2013 om 10:08.
Stapje voor stapje voor stapje BAH!....Ik walg van alles wat dit in werking heeft gezet en in stand houdt.

Ik heb je artikel meteen bij mij neergezet en ik hoop dat er een discussie uitkomt, want alles wat je hebt beschreven IS gewoonweg, helaas, niet te ontkennen.

Reactie door Sickofleft op 16-01-2013 om 09:06.
Is toch vreemd allemaal.
Ik kreeg onderstaande antwoord van Walibi:

Geachte heer,

Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om ons te schrijven naar aanleiding van de gecreŽerde stilteruimte.
Aan uw opmerkingen hechten wij veel waarde. Wij zijn altijd zoekende naar verbeterpunten en zullen deze, daar waar mogelijk, doorvoeren.

Tijdens het seizoen krijgen wij meerdere malen de vraag van onze gasten of er een rustige plek voor hun ter beschikking is. Om die reden hebben wij besloten om een ruimte, die niet gebruikt werd, in te richten als stilteruimte, waar gasten zich terug kunnen trekken.
Deze ruimte is geschikt voor iedereen die daar behoefte aan heeft en is dus niet specifiek gericht op ťťn doelgroep zoals dit in de media naar voren komt.

Wij betreuren het dat de communicatie in de media over de stilteruimte uw enthousiasme getemperd heeft over ons attractiepark. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Tůch hopen wij u wederom te mogen verwelkomen in Walibi Holland, voor een fantastische dag uit, vol plezier!

Wij wensen u alle goeds toe. Graag tot ziens in Walibi Holland!

Met vriendelijke groet, Best Regards, Mit freundlichen grŁŖen,

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 16-01-2013 om 22:26.
Zo'n reactie is een typisch politiek correct leugenachtig standaardantwoord dat ze aan iedereen sturen. Tegen de Telegraaf verklaarde woordvoerder Lindy Voskuil dat er "een toenemende vraag van religieuze gasten naar een gebedslocatie is" en "islamitische bezoekers bleken er behoefte aan te hebben". Een overduidelijk geval van zelfislamisering.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.