Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

646 # Marokkanen zijn een racistisch probleem #
Gepost door Misdefinitie op 12-12-2012 om 23:14.
Diederik Samsom (PvdA) vertelde ooit het eerlijke verhaal dat Marokkanen een etnisch monopolie hebben op overlast en geweld. Aangezien etniciteit verwijst naar een specifiek volk, ras en cultuur, suggereert deze internationaal-socialist dat Marokkanen vooral agressieve primaten zijn die vanwege hun genetische inferioriteit zo'n ernstig steekje los hebben zitten dat ze hooguit kunnen handelen op basis van oerinstincten. Net zoals Van Bommel (SP) die meeliep in een demonstratie waar "Joden aan het gas" werd gescandeerd, komen dit soort figuren daar altijd mee weg. Abdelkader Benali beschrijft op het ultralinkse platform "Joop" Marokkanen als over het algemeen weinig gewaardeerde reservaatdieren. Wat is hier aan de hand? Beginnen ze aan de linkerkant eindelijk de noodzaak te zien van segregatie of zijn ze zoals gewoonlijk hypocriet, selectief verontwaardigd of weten ze het niet meer? Marokkanen zijn een racistisch probleem in een tot 50 jaar geleden prachtige, nette en fatsoenlijke blanke samenleving.

Marokkanenterreur.

Vraag de doorsnee blanke boerenlul om zijn ervaringen met crimineel tuig en de kans is groot dat hij daarbij Marokkanen, Surinamers of Antillianen noemt. Groepen die statistisch gezien in de top-3 van criminelen staan. Anders dan die verdorven linkse kliek u wil doen geloven, worden deze groepen niet specifiek aan de schandpaal genageld vanwege racisme. Amsterdam kent bijna 200 verschillende nationaliteiten waarvan de gemiddelde burger het bestaan niet eens van durft te vermoeden. Van blank tot zwarten die pikken pikzwart en van geel tot pimpelpaars. Zou het werkelijk om vreemdelingenhaat gaan, dan zouden al die andere soorten meerdere malen genoemd moeten worden. Toch beperken de negatieve ervaringen zich voornamelijk tot de eerste groepen waarvan de meeste moslims zijn. "Islamfobie," brult links. Harde feiten, zo laten de misdaadstatistieken ons al jaren zien. Feiten liegen echt niet. Van de Marokkanen is tweederde crimineel. Besef even dat de pakkans hooguit 1,8 % is, de overheid "Marokkaanse-Nederlander" onder Nederlanders telt en aangiften van Nederlanders vaak niet eens opneemt.

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) is begin dit jaar geschrokken van de hoeveelheid Marokkanen en Antillianen in de criminaliteit. Geen wonder dat we al jarenlang artikelen vol kunnen schrijven met de walgelijkste vormen van criminaliteit door dat Marokkaanse straattuig. Resultaten uit het verleden bieden echter geen garanties voor de toekomst. Mening linkse rat zoals Erik Schaap van Bureau Discriminatiezaken, betoogt dat wij als opiniemakers alle Marokkanen criminaliseren. Meneer mankeert echt wat aan zijn bovenkamer, want wij criminaliseren niet. Degenen die wij noemen, zijn crimineel. Wij benoemen enkel de feiten. Feiten die openbaar en voor iedereen leesbaar op het net staan. Zou dat per saldo betekenen dat wij volgens hen de meeste Marokkanen beledigen, dat betekent dat alleen maar feitelijk dat in werkelijkheid de meeste Marokkanen crimineel zijn. 65 % is 65 %, dat verzinnen wij niet. Thans gaat de discussie nog een stap verder. Wilders beweert dat het geweld van Marokkanen racistisch geweld is.

Om die hypothese snel van een antwoord of verklaring te kunnen voorzien, zouden we natuurlijk kunnen overwegen dat al die honderden geweldsdelicten van Marokkanen die we hier besproken hebben, vrijwel altijd gericht zijn tegen blanke Hollanders. Oude blanke bejaarde oma's en opa's die allen meer dan 40 jaar hebben gewerkt om dit land op te bouwen, worden in grote steden waar steeds meer Marokkanen wonen stelselmatig gesard, beroofd, bespuugd en tegen de grond geslagen. Buschauffeurs kunnen al jarenlang niet meer fatsoenlijk rondrijden in Gouda vanwege dat gespuis. Wel, u kent die geschiedenis die we eigenlijk al niet eens meer hoeven te herhalen. Is dat tuig verontwaardigd over wat er in de media over ze geschreven wordt, dan gaan ze hun agressie altijd richten op het oer-Hollandse deel van de bevolking. Horen we eens een keer dat Marokkanen anderen aanvallen, dan zijn het bijvoorbeeld Molukkers. Neem het vooral niet van ons aan, maar niemand houdt van Marokkanen. Zelf de Marokkanen zelf verloochen hun soort die regelmatig aan de drugs zit.

Ondanks dat dit allemaal ruim bekend is, weigert dat tuig zijn gedrag te verbeteren. Met alle gevolgen van dien. Stelt u zich eens het volgende voor. Uw lieve opa van bijna 80 die nooit een vlieg kwaad doet, loopt op zijn krakkemikkige stok buiten rond om even een luchtje te scheppen. Opeens hoort hij een geluid alsof er tientallen kakkerlakken langs hem heen krioelen. Nog voordat het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) een verzoek tot verwijdering kon sturen vanwege de gedachtemisdaden die hij op dat moment zou plegen, bleken het echter een roedel agressieve Marokkanen te zijn die hem zomaar uit het niks een schop gaven. Uit pure wanhoop, strompelde hij naar zijn woning om een ijzeren staaf te halen. Zijn criminele belagers een stel berberapen noemen kost immers 1000 euro, ze een schedelbasisfractuur slaan zal wel eens noodweer kunnen opleveren. Thuis vergiste hij zich in het wapen. Opa zou een Uzi nodig hebben gehad om zich te verdedigen tegen 40 Marokkanen die hem levensbedreigend in elkaar schopten en afranselden.

Bij de politie riepen ze dat hij niet zo triest moest doen. De blauwe maffia surveilleert en daar moet de met de dood bedreigde man het maar mee doen. Hadden die laffe flikkers nou een Marokkaanse bejaarde in elkaar geramd, dan hadden hun vaders een ijzeren priem kapotgeslagen op hun blote ruggen. Opvallend is dat geen enkel medium durft te spreken van een racistische daad terwijl het wel gangbaar is dat er van racisme wordt gesproken indien het een allochtoon betreft die te grazen wordt genomen. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze hypocriet opmerken dat er geen bewijs voor racisme is. Iets wat ze nooit zeggen als ze een rechts denkende weldoener aan het hakenkruis kunnen hameren. Rotterdam is net als Den Haag gevallen en voor de meerderheid allochtoon. Een Rotterdamse voetbalfan kon daarover meepraten nadat hij werd neergeslagen om het eten van een broodje varkensvlees tijdens een wedstrijd. Ssst, wie geloven er in een fascistisch boek waarin staat dat alle niet-gelovigen onreine varkens zijn en dood moeten? Tolerantie, daar knapt heel Nederland van op. Proest!

Opvallend is dat de zwaar mishandelde bejaarde door de media met naam en toenaam wordt genoemd waardoor de kans dat hij straks 40 Marokkanen op visite krijgt wel erg groot wordt. Daarnaast heeft men al een idee wie het kan zijn, maar daaromtrent worden dan weer geen nadere mededelingen gedaan. Voorts wordt dit incident gewoon afgedaan als voetbalgeweld, maar het riekt naar een racistisch motief dat zomaar eventjes onder het tapijt wordt geveegd. Op internet heerst de opinie dat het heus geen racistisch incident was. O nee? Hoe zou uw mening luiden als rechtse personen mensen die een broodje shoarma met poepresten verorberen in elkaar slaan? Goed wetende dat de meeste mensen die zulke knoflooktroep vreten, voornamelijk van het andere soort zal zijn? Juist, dan zullen die linkse kuthoofden massaal gaan roepen dat er sprake is van racisme omdat de haat zich dan praktisch tegen een bepaald ras richt. Dit is met name van belang omdat als het OM vindt dat u als Nederlander een racistisch motief had, de strafeis wordt verdubbeld.

Nieuw dieptepunt in het racistische Marokkaanse geweld is de afschuwelijke dood van een grensrechter in Amsterdam van de voetbalclub Nieuw Sloten. Verdachte Yasin Dardak had zijn inteeltgenen nog in zijn balzak zitten toen hij samen met wat kameraden de grensscheidsrechter naar de tering schopte. Eerder hadden hij en zijn maten al laten zien dat die vieze Hollanders niks waard zijn en het beste bekeerd kunnen worden met grof geweld. "Buiten spel? Wat nou kankermongool! Ga je moeder neuken! Ik schop je verrot!" Yasin leerde al van jongs af aan dat een echte moslim geen autoriteit duldt van die blanke roze varkens. Allah is groot en de koran zegt dat alles wat niet-moslim is, de doodstraf verdient en hooguit gedoogd wordt zolang zijn aanhangers nog niet in de meerderheid zijn. Mourad Dardak was als vader een goede leermeester en werd in 2008 al geschorst voor het geven van een kopstoot aan de scheidsrechter. Bizar, een vader van een der verdachten is zelf grensrechter bij die club, maar u begrijpt dat het racistische tuig hun eigen mensen nooit aanvalt.

Scheidsrechters melden dat het steeds erger wordt in het voetbal. Drie keer per week ernstig met de dood bedreigd worden en regelmatig scheldkanonnades moeten aanhoren, is eerder regel dan uitzondering. De KNVB laat deze mensen keihard vallen en in de kou staan. Melding maken helpt allang niet meer. Deze reacties zien we helaas wel vaker en inmiddels zijn de linkse schandknaapjes alweer uit hun holen gekropen om te boel te bagatelliseren. Moet u even nagaan. Er is een grensrechter dood. In koele bloede vermoord door Marokkanen en wellicht een Antilliaan die al een geschiedenis hebben met geweldsdelicten en tot het gaatje gingen met de mishandeling; ook nadat het slachtoffer eerst nog even had kunnen vluchten. Vanwege het tijdsverloop dus moord met voorbedachte rade en genoeg reden om die drie kutapen 30 jaar cel te geven. Wat gebeurt er? Wilders benoemt het probleem en is nu opeens de boeman. Van de linkse politiek mag er niet gesproken worden over een Marokkanenprobleem. Hersenloze imbecielen, Wilders is nu wel het laatste waar u zich druk om dient te maken!

Mark Rutte, de schijnheil-premier die in de linkse multicriminaliteit, lastenverzwaringen en inkomensafhankelijke parasieten zijn natte droom heeft gevonden, was er als de kippen bij met zijn ontkenning dat er zeker geen Marokkanenprobleem heerst. Natuurlijk Rutte, wilt u soms ook nog even de Holocaust ontkennen als het toch zo makkelijk gaat om feiten te verkrachten?! "Boehoe, het is een probleem van iedereen, Wilders mag dat niet zeggen." Wilders bedoelde dan ook niet dat het een probleem van Marokkanen is, maar een probleem (veroorzaakt) door Marokkanen. Of anders gezegd, Marokkanen zijn het probleem (voor de hele maatschappij). Dan kan links wel weer een lullig taalspelletje willen spelen, maar dat probleem blijft. "Geweld komt bij iedereen voor," vindt Rutte. Klopt, maar het gaat hier over racistisch geweld. Geweld dat opzettelijk extreem wordt aangezet bij een blanke. Racistische motieven uiten zich in het feit dat het geweld voornamelijk gericht wordt tot een ras.

Nogmaals, stel dat een groep blanke boeren een Marokkaanse scheidsrechter naar de eeuwige maagden van Allah hadden gezonden, dan hadden al die flikkers over Nederlands geweld gesproken en alle extremistische linkse dwazen op internet over blanke extreem-rechtse racisten. Prompt wordt Geert Wilders ruim 20 keer met de dood bedreigd na zijn feitelijke analyse en het woord Marokkanenprobleem. Daarmee wordt aangetoond dat we in Nederland wel degelijk een probleem door Marokkanen hebben dan wel dat Marokkanen een probleem zijn. Ongeacht het feit dat we hier enkel en alleen over criminele Marokkanen spreken, laten we dat nog maar een keer benadrukken voordat er weer zo'n togadhimmi over valt, is het gewoon een logische conclusie dat als we geen Marokkanen zouden hebben in Nederland, zulke problematiek met een specifiek racistisch motief niet voorkomt. Zonder Marokkanen zou Wilders ook niet zo vaak bedreigd worden. Hoezo geen Marokkanenprobleem? Zeg iets over Marokkanen en u kunt op z'n minst vervolging verwachten of uw testament alvast in orde gaan maken.

Op het Huygens College doet directeur Rick d'Ancona alsof hij geschokt is door het nieuws dat twee verdachten van de moord op de grensrechter wellicht van zijn school komen. Zijn school zou net als alle scholen op papier de beste, gezelligste en pedagogisch perfecte school zijn in Nederland. Toch vond de directeur het nodig om nog even 37 gesprekken te voeren met de voornamelijk allochtone leerlingen, want blijkbaar heerste er een gevoel van trots onder de Marokkaanse leerlingen. Een van hun soortgenoten heeft immers de toorn van Allah, die uitvoerig staat uitgewerkt in de koran, uitgevoerd op een ongelovige. Op Twitter riepen die bontkraagjes op tot het vrijlaten van hun held. Die grensrechter is toch maar een blanke en zij zijn natuurlijk superieur. Reden voor de directeur om tegen de leerlingen te zeggen dat zo'n tweet impact heeft. Uiteraard voornamelijk voor zijn school en reputatie. Een van de weinige Nederlandse leerlingen beschrijven echter in een brandbrief dat ze op die school al jarenlang worden geterroriseerd door Marokkanen.

Marokkanen die nog niet eens het vocabulaire zouden hebben van de apen in de Artis, zouden volgens de brief met uitermate racistische motieven Nederlandse leerlingen kapottreiteren. Nederlands spreken leidt daar tot fysiek geweld, wat volledig gebagatelliseerd en genegeerd wordt door de directeur die het allemaal wel goed vindt. Boeken worden vernield; blijkbaar leest dat tuig niet. Tijdens de ramadan worden Nederlandse leerlingen met geweld gedwongen om ook te vasten. Wie ham meeneemt, wordt zo'n beetje in de aula gestenigd. Jarenlange pesterijen zouden voornamelijk racistisch van aard zijn, gebaseerd op wat dat soort vindt, gelooft en doet. De school zou een kweekvijver zijn van multicriminele ellende die steeds erger wordt naar mate dat tuig groter en sterker wordt. De schrijver meldt dat het beslist geen toeval is dat die vreselijke school meerdere malen vanwege grof geweld in het nieuws komt. Slecht functionerende scholen waar personeel jongeren slechte dingen leert en een slechte opvoeding resulteert in zware problemen met Marokkanen.

Overweging.

Overduidelijk is dat we een gigantisch probleem hebben met Marokkanen. Niet met alle Marokkanen, laat dat heel duidelijk zijn, maar het feit dat we dat elke keer weer moeten vermelden en dan nog worden beschuldigd van racisme, geeft al aan dat menig hersenloze socialistische imbeciel nog dommer is dan de drollen die hij uitkakt. Overal op internet verschijnen opiniestukken waaruit blijkt dat het probleem niet serieus genomen wordt. Wilders zou volgens Johan Fretz alleen maar groot worden doordat hij weer eens zijn momentje heeft kunnen pakken omdat die grensrechter toevallig gevloerd is door Marokkanen. Politieke tegenstanders moeten hem weer als vijand der multikul zien en dat gaat ze zoals gewoonlijk prima af. Zelfs Rutte, die maanden terug nog de ballen van de PVV-leider had willen aflikken als hij in het Catshuis zou blijven, gedraagt zich als de eerste de beste socialist. Wilders heeft in deze gelijk. Niemand durft het racistische probleem van Marokkanen te benoemen terwijl ze geen moeite hebben om rechtse blanken van racisme te beschuldigen.

Aangezien racistisch geweld van Marokkanen zo extreem is dat het zelfs tot zware mishandeling en moord leidt, is het feitelijk niet zo moeilijk en zeker niet onrechtvaardig om een harde oplossing voor te stellen zonder het probleem onnodig ingewikkeld te maken. Als 65 % van een groep gasten in een herberg crimineel blijkt te zijn en onder hen een stel moordenaars bevinden, dan zal de herbergier in beginsel wensen dat die hele groep oprot. Ook als er binnen die groep goedwillende lieden te vinden zijn die nog geen strafblad hebben kunnen krijgen omdat de lokale bromsnor zo corrupt als de pest is. Het probleem is daar concreet genoeg voor. We zitten in Nederland met minstens 150.000 Marokkaanse criminelen. Toegegeven, die zijn lang niet allemaal gewelddadig, maar het is nu ook weer niet zo dat zij in aanraking komen met de politie voor gedachtemisdaden zoals we hier al veel vaker hebben gezien. Voor een oplossing hoeven we maar terug te grijpen naar hoe Marokko het zou doen. Marokko dumpt immigranten gewoon in de woestijn.

Wel, als Marokko geen problemen krijgt met het dumpen van alle immigranten ongeacht of ze wat hebben gedaan, dan moet er bij ons toch tenminste enige vorm van draagvlak te vinden zijn om ons op de een of andere wijze te ontdoen van al die criminelen. Wat kan er in hemelsnaam mis zijn met het terug sturen van crimineel tuig dat hier loopt te plunderen, kamelen te neuken en te moorden? Ach, daar draaien ze weer het plaatje van "te extreem" en racisme. Bizar, over racisme en discriminatie jeremiŽren terwijl er in Nederland op klaarlichte dag bejaarden in elkaar worden getrapt vanwege het eten van een broodje varkensvlees en grensrechters worden vermoord omdat dat Marokkaanse tuig geen autoriteit boven zich duldt. Goed, laten we er dan tenminste als normale mensen over praten. Dat moet toch tenminste tot de mogelijkheden behoren als zij bij links beweren in elk geval voor rede vatbaar te zijn? Binnen de Tweede Kamer durfde geen enkel (links) Kamerlid te debatteren over de racistische Marokkanen in Nederland.

De laffe opstelling van het parlement, linkse opiniemakers en achterlijke forumtrollen verbaast ons niks. Bij de regering van Hitler konden onze voorouders ook geen debat voeren over het gedrag van de nazi's. Zelfs niet toen er dode na dode viel. Negeren en bagatelliseren. Wat kreeg Nederland daar achteraf spijt van nu we ons 70 jaar later in de situatie bevinden dat we de grootste nettobetalers zijn aan het Vierde Rijk EurarbiŽ waarbij de multikul voornamelijk weer eens bestaat uit agressievelingen die tot overmaat van ramp niet alleen een gruwelijke hekel hebben aan Joden, maar aan elke niet-moslim. Grondige haat die zo gevaarlijk is dat de daders blijkbaar in staat zijn om het racistische karakter van de haat te verbergen voor de buitenwereld. Althans te realiseren dat de linkse grachtengordel bereid is om de werkelijke motieven van hun laffe criminele daden politiek te negeren. Achmed Ba‚doud vindt dat grensrechters maar een zelfverdedigingscursus moeten nemen. Ja, en dan zeker net als Jackie Chan 40 man verslaan met het interieur van het voetbalveld.

Duidelijk is dat we een maatschappelijk probleem hebben van ongekende proporties en u van de linkse landverraders geen steun hoeft te verwachten om tot een oplossing te komen. Sterker nog, ze proberen uit alle macht sabotage te plegen als artikelen te fel worden. Tijdens een voetbalduel in Arhnhem, werd een scheidsrechter geslagen door zo'n leuke zuig-Marokkaan. Na het niet krijgen van een strafschop, begon hij eerst alle scheldwoorden met het woord "kanker" erin op te sommen. Een rode kaart werkte als een rode lap op een stier en hij begon de scheidsrechter te slaan. Gelukkig liep het hier wat beter af, maar duidelijker bewijs dat het om structurele problemen gaat, is er niet. Het aardige is nog wel dat de media later de afkomst wijselijk weg liet, maar het kwaad was al geschied. Alweer Marokkanen die door het lint gaan dus, maar dat moet u, gezien het voorgaande niet eens verbazen. Knuffel-Marokkaan Ali B. wil liever Wilders afzeiken en vindt dat hij een haatcampagne voert. Fout, die criminelen zorgen er zelf met hun gedrag voor dat mensen Marokkanen gaan haten.

Racistisch gedrag van Marokkanen kent nog een andere variant. Behalve dat blanken regelmatig racistisch bejegend worden door die geitenneukers, is er nog een groep die voor Marokkanen (en Turken) inferieur is. Vrouwen zijn binnen hun cultuur minderwaardig. Zijn het potten, dan zijn de berberapen gaar. Twee lesbo's uit Bos en Lommer werden een half jaar gepest door Marokkanen en Turken totdat zij hen aan hun lurven naar het COC sleurde dat dat gajes eens haarfijn kon uitleggen hoe fijn anale seks kan zijn. Minder geluk had een zwangere Marokkaanse vrouw. Zij werd door 5 van die ransapen uitgescholden voor negerhoer omdat ze een Surinaamse vriend had en verloor na een mishandeling haar baby door een miskraam. Duidelijk is dat de aanpak van Marokkaans tuig al jarenlang ernstig faalt in Nederland. Het erge is nog dat het racistische geweld plaatsvindt terwijl rechtse webloggers worden vervolgd. Absurd genoeg gaat de politie in het kader van het diversiteitsbeleid (lees: meer multikul) steeds snoepreisjes houden in Marokko. Zo vangen ze geen boeven en dat is precies wat de linkse overheid wil.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 18-12-2012 om 00:09.
http://www.politie.nl/nieuws/2012/december/17/07-vrouw-en-kind-bedreigd-en-beroofd-dordrecht.html
.
Wanneer is de maat ooit vol???

Reactie door Sickofleft op 20-12-2012 om 02:01.
Goed nieuws gisteren, zeker ook voor de beheerder alhier.
Geen geld meer naar MDI....

Weg met dat smerige linkse gespuis!
Dicht met die gedachtengestapo-toko!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 20-12-2012 om 19:01.
Prachtig nieuws, dank voor het delen van deze informatie. Zo ziet u maar weer: deze strijd is niet nutteloos en extreem links kan worden overwonnen. Het MDI geeft nog wel aan bezwaar aan te tekenen tegen het intrekken van de subsidie. In principe kunnen ze ook zonder subsidie hun activiteiten voortzetten. Al is het maar de vraag hoe lang ze het nog zullen volhouden zonder subsidie en een directe link naar justitie.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.