Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

641 # Kruistocht tegen landverraad #
Gepost door Misdefinitie op 17-11-2012 om 23:09.
Beste zeer gewaardeerde echte landgenoten, kameraden, dappere verzetstrijders in deze angstige tijden en vooral al die hersenloze lamlendelingen die op de lagere school nooit begrijpend satire hebben leren lezen: na jarenlang vooral suggestieve en uitermate racistische stukken schrijven, kunnen we u melden dat vanaf heden de kristallennacht is aangebroken. Eindelijk zijn we op volle sterkte en kunnen we beginnen met het ruimen van alle vijanden. Landverraders gaan aan de schandpaal alvorens ze levend worden gefileerd, leugenachtige socialisten worden gedwongen hun eigen tong eruit te snijden en al die idiote lafaards die het genoegen hebben genomen op onze vrouwen te "passen", zullen rectaal bewerkt worden met een roestige ijzeren staaf. Beter neemt u dit serieus en publiceert u deze creatieve, hyperbolische en satirische uitingen op alle plaatsen waar de gedachtepolitie ze kan lezen, "Sadik" kon dat ook. Nederland zit vol collaborateurs die er alles voor over hebben ons land naar z'n godverdomme te helpen op de meest geniepige manieren.

Verraad is geen kattenkwaad.

Acht jaar geleden, we beschrijven 2004, heerste er vrijheid blijheid op grond van niemands normen en waarden. Drie volwassenen, alle drie mens en volgens de heersende leer dus alle drie gelijk, hadden ieder een mening. Theo van Gogh werd door om geitenneukers afgeslacht als een varken. "Sadik" deed zich voor als een terroristische berberaap die uit naam van Allah alvast de volgende massavernietiging van onwelgevallige Joden aankondigde in de vorm van de heilige oorlog en kreeg de meest lovende reacties van de extreem linkse grachtengordelelite waaronder Jood Cohen die destijds zonder blikken of blozen extremistische moskeeŽn ondersteunde in een van de meest rode steden van Nederland alwaar de werkloosheid onder allochtonen nog immer welig voortwoekert. Op Misdefinitie kaarten we sinds 2004 misstanden aan waarbij we blootgesteld worden aan fascisme, karaktermoord en discriminatie. Onze meningen een gedachtemisdaad noemen en ze zelfs met fascisme bestrijden, is een vorm van landverraad die alle vrijheden raakt.

Wacht even, voordat we verder gaan moeten we eerst controleren of de kust veilig is. Artikel 7 van de Grondwet geeft ons weliswaar het recht om zonder voorafgaand verlof dit artikel te publiceren, maar aangezien in de praktijk blijkt dat elke togadhimmi met een kleine piemel of penisnijd die zich beledigd voelt onmiddellijk een veroordeling kan uitspreken, moeten we nogal voorzichtig zijn. Ach wat, krijg de kanker maar stelletje berberapen, ezels, varkens, zwijnen en kakkerlakken, Nederland is een vrij land. Welke verdomde kontenbonker kan ons iets maken? O kut, politie! Rare woorden zeggen in dezelfde tekst waarin u de bezetters Arabieren noemt, is stout en zal leiden tot een circus dat zijn weerga niet kent. Jarenlange processen, tonnen aan kosten en uiteindelijk de boosdoener veroordelen zodat hij voortaan in deze maatschappij gediskwalificeerd en kreupel door het leven moet gaan. Nota bene op 11 september, dag van het moslimterrorisme, werd er door een moslim aangifte gedaan tegen Robert de Jonge.

Terwijl minstens een kwart van de politieagenten niet inzetbaar zijn om echte boeven te vangen omdat ze na de politiemavo nog altijd te incompetent zijn om een drol te draaien, justitie een veredelde bureaucratische molen is geworden om verkeersovertreders te straffen en duizenden veroordeelde verkrachters en moordenaars vrij rond lopen in plaats van hun straf uit te zetten, vindt het OM het nodig om voor de zoveelste maal een showproces te voeren vanwege een gedachtemisdaad. Orwell kon het niet beter bedenken. De zogenaamd goed geÔnformeerde rechtsere weblogs denken werkelijk dat het hier slechts gaat om het tweede proces tegen de vrijheid van meningsuiting, maar wie al langer op nationalistische websites zit dan hij een relatie kan onderhouden, kent de zaken van onder andere Misdefinitie, rechtser.com, Stormfront en nog vele anderen. Justitie zegt eigenlijk dat we beter kinderen kunnen verkrachten. Driessen (PVV) heeft voor zijn vertrek nog een wetsvoorstel ingediend om "groepsbelediging" te schrappen, maar dat zal met het huidige linkse kabinet wel verworpen worden.

Ergens snappen we wel dat De Jonge nu de lul is. "Marokkaanse Nederlander" wordt door socialistische agressievelingen geÔnterpreteerd als Nederlander en als een moslim aangifte doet tegen een Nederlander, is die Nederlander per definitie de lul. Andersom wordt de aangifte niet eens opgenomen zoals we al zo vaak besproken en aangetoond hebben. Nationaliteit wordt onder de linkse idioten wel vaker misbruikt. Linke Marx Rutte heeft samen met de nivellerende vinger van de PvdA in zijn reet besloten om een dubbele nationaliteit voortaan niet meer te registreren. Misdaadstatistieken zijn voor hen namelijk nare vervelende racistische cijfers die een heerlijk helder beeld geven over het feit dat buitenlanders oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Wordt een Marokkaan gewoon als Marokkaan gezien, dan zitten er minstens 29 % Marokkanen in de gevangenis en is zeker de helft een geharde crimineel. Door de tweede nationaliteit weg te poetsen, laten de cijfers zien dat slechts 5 % van de kontenbonkers in de cel Marokkanen zijn.

Die vuile linkse oproerkraaiers zaten aardig in het nauw met hun idiote gelul. Marokkanen en Turken mochten geen Marokkaan en Turk genoemd worden, want in de volksmond staan die woorden nog altijd synoniem aan crimineel en vies, wat de politiek correcte elite ook zegt. Geen rechter zal met een veroordeling kunnen bewerkstellingen dat die algemene opvatting verdwijnt. Dus wat doen die hersenloze socialistische randdebielen? Ze maken er stiekem Marokkaanse Nederlander van, maar dat is taalkundig en realistisch gezien natuurlijk niet correct. Een kat is een kat, een hond is een hond. Katse hond van de Romeinen of hondse poes is flauwekul voor de kat zijn kut waarvoor u zelfs nog uit de meest achterlijke kroeg weggelachen zou worden. Nu halen ze dat woordje Marokkaan maar weg, maar dat is alweer fout jongens. Een poes wordt nooit een hond, ook niet als u hem leert blaffen. Zo simpel is dat. Een kat geboren in een haringwinkel, wordt nooit een haring. Logica is zo moeilijk dat zelfs de linkse hoogopgeleiden het niet willen snappen.

Laat maar lullen die lapzwansen, want als we op straat een zwarte kat zien lopen op vrijdag de 13e, dan brengt dat gewoon ongeluk en als dat beest ook nog eens "miauw" zegt, is het voor ons gewoon een kat. Wat links en de wet ook zeggen. Al gooit zo'n achterlijke rechter ons 2 jaar in de bak, dan nog zullen we de kat van de hond kunnen blijven onderscheiden. Wel vervelend dat we niet meer op een presenteerblaadje krijgen aangereikt of het nu de kat of de hond was die onze vuilniszakken heeft opengekrabd, maar aangezien enkel de kat scherpte nagels heeft, is dat ook wel duidelijk. Hooguit is het jammer voor het argument tijdens discussie met idioten. Keiharde cijfers doen het altijd goed, zelfs bij dat klootjesvolk dat alleen geboren lijkt te zijn om propaganda op te nemen, te liegen alsof het gedrukt staat en te ontkennen alsof ze, als de waarheid uitkomt, voor hun eigen huis en haard moeten vrezen. Aan "newspeak", politiek correct geblaat en achterhouden van informatie doen we niet. Informatie op internet is niet tegen te houden.

Heeft u zich nooit afgevraagd hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is dat een partij als de PvdA, die 400 miljard staatsschuld heeft veroorzaakt met de massa-immigratie van 3 miljoen allochtonen op een bevolking die destijds hooguit 10 miljoen was, ooit weer aan de macht kon komen? Islamitisch stemvee creŽren is daarvoor een van de verklaringen. Thans levert het de PvdA al minstens 20 zetels op. De reden dat het stemvee massaal op de PvdA stemt, is in de eerste plaats dankbaarheid. Dankbaarheid van kanslozen die in hun eigen land worden uitgekotst door de hardwerkende allochtonen die wel in eigen land een fatsoenlijk bestaan hebben opgebouwd. Dankbaarheid van economische parasieten die Nederland kaalvreten door misbruik van uitkeringen, subsidies en gratis voorzieningen. Wat gebeurt er dan als zij voldaan zijn? Als zij in hun warme huizen zitten die u heeft mogen betalen voordat ze u failliet lieten gaan? De PvdA gedoogt al jarenlang illegale brandgevaarlijke moskee-internaten waar kinderen mishandeld en misbruikt worden uit naam van Allah.

Samen met de vele misstanden die we rond de verkiezingen zien als het om de PvdA gaat zoals met mensen meelopen in het stemhokje en islamitische mannen die hun vrouwen met de dood bedreigen voor een volmacht voor de PvdA, zien we ook gevallen zoals de gebeurtenis in Medemblik waar de gemeente gewoon een splinternieuwe moskee koopt voor overlastgevende moslims als de klachten te erg worden. Het betreft hier bepaald geen eenmalig incident. U kent inmiddels de klappen van de zweep wel. Dergelijke illegale misstanden worden zo goed verborgen gehouden door "Nederlandse" landverradende ambtenaren, dat de kans op ontdekking bijzonder klein is. Wordt het dan toch ontdekt, zoals in de genoemde gevallen, dan kunt u er vanuit gaan dat het slechts een topje van de ijsberg is en het landelijk duizenden tot tienduizenden malen voorkomt. Kwestie van statistiek en een beetje doorgeneraliseren. Socialisten bevruchten en werpen hun eigen stemvee en dwingen fatsoenlijke Nederlanders aan deze absurde en gestoorde situatie mee te werken.

Minister Jet Bussemaker behoort, hoe kan het ook anders, tot het elitaire gewin van de Partij van de Arabieren. Nederland gaat door een diep dal, door een alles verwoestende crisis. De werkloosheid neemt exponentieel toe en daarmee de criminaliteit omdat mensen toch gewoon moeten eten. Gaat deze minister eindelijk eens de grote verspillers aanpakken in het onderwijs? Al die zogenaamde multikul projecten en "hoe leuk zijn Marokkanen"-projecten op scholen? Wat te denken van al die miljoenen die worden besteed aan Turks op basisscholen, radicaliserende Marokkaanse kinderen die van huis uit ingeramd krijgen dat ze Joden en homo's moeten haten en linkse indoctrinatie om deze hele multiflauwekul mogelijk te maken? Wel nee, mevrouw haalt zoals het een echte PvdA'er betaamt, eerst nog eventjes een hele sloot aan buitenlandse studenten binnen en vindt het daarna een verrijking als zij voorgoed blijven. Links die allochtonen binnenhaalt en laat blijven: de bron van alle miljardenverspillingen en ellende die u nu ervaart. Het is maar dat u het weet.

Even voor de duidelijkheid. Links haalt per jaar tienduizenden buitenlandse studenten binnen op uw kosten, geeft ze een diploma en zegt geld te verdienen als ze daarna voor altijd blijven. Vertel dat even aan al die Nederlandse studenten die na een studie in het hoger onderwijs werkloos thuiszitten omdat alle goede baantjes al zijn ingepikt door allochtonen. Klinkt wel weer erg kinderachtig, daar zijn we ons terdege van bewust, maar het is wel de waarheid in een land van 10 miljoen dat zomaar binnen een paar decennia naar 17 miljoen en 400 miljard staatsschuld is geklommen. Zorg er eerst voor dat Nederlanders allemaal een baan kunnen krijgen. Eigen volk eerst! Wat nou 740 miljoen euro opleveren voor de schatkist? Trut, de massa-immigratie kost ons verdomme 7 miljard. Per jaar, dus niet eenmalig. De enige manier om goed te besparen, is het afschaffen van die klote linkse multiculturele natte droom. Besef goed dat alle kosten van de multikul, hoe ze ook tot stand komen, door ons worden betaald.

Voordat u weer denkt van lul maar een eind raak, willen we u wijzen op een groep die hier de dupe van wordt. Denk even met ons mee. Studeren kost de student per jaar al bijna 1800 euro. Studies worden echter deels door de overheid bekostigd. Men gaat er vanuit dat studies eigenlijk 4800 euro kosten en de overheid derhalve 3000 euro bijlegt. Vandaar dat de nu afgeschafte langstudeerboete 3000 euro was. Elke extra buitenlandse student, kost daarom ook 3000 euro per jaar. De PvdA heeft daar wel een oplossing voor. Onder hun leiding werd het instellingscollegegeld ingevoerd. Kort gezegd komt het erop neer dat universiteiten voor een tweede studie na de eerste, zelf bepalen wat ze vragen aan studenten. Met als gevolg dat alle universiteiten het collegegeld voor tweede studies omhoog gooien vanaf 9.000 euro tot 25.000 euro. Een tweede master gaan volgen nadat u bent ontslagen om uw mening kan niet meer. Jazeker, u leest het goed. Die groep studenten gaat per persoon de studie van 2 tot 6 buitenlanders betalen. Werkelijk absurd.

Europa is al lange tijd een pijn in de endeldarm voor hardwerkende burgers. Het probleem dat hier speelt is heel simpel. Alle miljarden die naar Europa gaan, zijn we voorgoed kwijt en kunnen niet worden ingezet om in eigen land orde op zaken te stellen. President Herman Van Rompuy wil dat we miljoenen extra gaan betalen, maar wij vinden dat zulke randfiguren de middelvinger moeten krijgen omdat Nederland al 75 % van wat we aan douaneheffingen kunnen innen moeten afstaan aan Europa. Ingewikkelde constructies en regeltjes zijn nodig om waar we recht op hebben grotendeels aan Brussel af te staan in plaats van dat elk land weer soeverein en autonoom in zijn handelen wordt zoals iedereen eigenlijk wil. Mark Rutte naait u al helemaal. Wat raakten al die VVD'ers opgewonden toen hun sorrypremier besloot om de zorgpremie niet geheel inkomensafhankelijk te maken. Wel verhoogde hij weer de belastingen. Rutte heeft u voor de verkiezingen 1000 euro belooft en gezworen dat we de miljarden aan Griekenland echt niet kwijt zijn. Wel dus, weg miljarden.

Kunt u begrijpen en aanvaarden dat de politiek miljarden gratis weggeeft aan landen als Griekenland die al decennia lang profiteren, corrupt zijn en hun eigen geld hebben verspild terwijl onze ouderen, zieken, studenten en de zwakkeren in de samenleving worden uitgeperst als derderangs sinaasappelen? Wellicht wel als u minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken hoort kakkelen. Hij vindt namelijk dat de Europese Unie een verbond moet sluiten met de Arabische Liga, een organisatie die is opgericht om de belangen van het Midden-Oosten en dan met name de radicalere landen te vertegenwoordigen. Een "nette" en erkende vorm van Al Qaida, maar dan officieel. Belachelijk. Laat ze daar in het Midden-Oosten zelf maar hun achterlijke woestijnideologie verdedigen. Laat ze elkaar daar maar dood maken uit naam van hun Allah en zorg dat ze daar alle vrijheid hebben om hun cultuur uit te kunnen oefenen. Conflicten in het Midden-Oosten zijn nog gebaseerd op achterlijke middeleeuwse gebruiken en oerdriften die hunkeren naar oorlog om land te kunnen veroveren.

Moderne maatschappijen hebben allang erkend dat achterlijk doen door oorlog te voeren alleen maar bloedvergieten tot gevolg heeft. Sindsdien erkennen we elkaars grenzen, elkaars land en elkaars soevereiniteit. Dhimmitude die ertoe leidt dat we in conflicten worden getrokken waarin we per definitie geen partij horen te zijn, zorgen enkel voor problemen in ons eigen continent. Immers, al die radicale allochtonen die hier wonen en zo schijnheilig Nederlander zeggen te zijn, kijken wel met een schuin oog naar Nederland als wij volgens hen te weinig partij trekken. Die lui lopen te demonstreren als we elders niet genoeg vijanden doodschieten, hun rebellen bevoorraden met voedsel en wapens en niet openlijk in de media zeggen hoe fout de wederpartij wel niet is. Om een en ander af te leiden van het financieren van terrorisme door die laffe dhimmi's, roept Bernard Wientjes dat we de EU nodig hebben. Voor slechts 6 miljard verdienen we er 180, roept Wientjes. Bullshit, als we 180 miljard verdienen, waarom hebben we dan 400 miljard schuld?

Overweging.

Onder landverraad kunnen we alle vijandelijke activiteiten scharen die ons land bewust en opzettelijk ernstige schade toebrengen. Meestal denken mensen dan aan fysieke acties zoals het met duizenden soldaten een oorlogsgebied binnenmarcheren, openlijk heulen en onderhandelen met extreem terroristische organisaties en het deporteren van onwelgevalligen naar het oosten. Binnen hedendaagse maatschappijen gaat het er echter heel wat subtieler aan toe aangezien fysieke aanvallen doorgaans meteen massaal zouden worden opgemerkt in deze informatiemaatschappij. Tienduizend treinen klaarzetten zou nogal opvallen, daarom gaan de vijanden van ons volk in deze tijden heel wat geniepiger te werk dan 70 jaar geleden. Het kan zeker geen kwaad en is zelfs van harte aan te bevelen dat u leert op welke manieren u besodemieterd wordt zodat u in elk geval uzelf kan indekken mocht dat te zijner tijd nodig zijn. Oorlog en verraad worden tegenwoordig psychologisch gevoerd en onderdeel gemaakt van het hele maatschappelijke leven zodat het niet opvalt.

Binnenvallen en binnen vijf dagen capituleren maakt plaats voor onstuimige massa-immigratie die in 50 jaar het hele land heeft overgenomen. Een proces dat uiteen valt in een heleboel subactiviteiten die onmogelijk allemaal te beschrijven zijn, maar waarvan we in dit artikel alvast een aantal op een rijtje hebben gezet. Kenmerkend aan die activiteiten is het verschijnsel dat verschillende groepen mensen speciale privileges krijgen. Net zoals u als Duitser sneller de vrije doorgang kreeg terwijl u als Jood een gele ster moest dragen, krijgt de socialistische elite het voor elkaar om vrij te bewegen in de maatschappij terwijl andersdenkenden allerlei beperkingen opgelegd krijgen. Als eerste zien we dat terug in materiŽle privileges. Kanslozen die naar Nederland komen, krijgen subsidies, huizen en geld waar Nederlanders geacht worden het allemaal zelf op te lossen en te betalen. Door steeds zwaardere belastingen te heffen en het volk uit te knijpen, komen de eerste levensbehoeften in gevaar en dat maakt het volk laf.

Verder is de vrijheid van meningsuiting cruciaal in de oorlogsvoering. Degene die beperkt wordt kan immers zijn politieke overtuiging niet openbaar maken. Bezetters hadden al gauw door dat ze onwelgevallige meningen beter konden onderdrukken om te voorkomen dat mensen gaan nadenken en protesteren. Vandaar dat NSB'ers wel mochten roepen dat alle Joden stinkende zwijnen waren die allemaal in de gaskamers moesten verdwijnen, maar dat het Verzet niet eens mocht roepen dat Hitler een massamoordenaar was. Later treffen we dan weer de Marokkaan die aantoont dat als hij een boek aankondigt waarin de heilige oorlog wordt verklaard waarbij alle ongelovige blanke varkens mogen worden afgeslacht uit naam van Allah, hij ruim baan krijgt. Blanke webloggers die daarentegen ageren en met beeldspraak, hyperbolen en satire dezelfde woorden gebruiken en aanvulen met berberapen en kakkerlakken, worden keihard genaaid. Bestuurders, politici en andere "belangrijke" mensen op strategische plaatsen, geven voorrang aan hun eigen geluid en bestrijden de tegenpartij met fascisme.

U zult begrijpen dat als het standrechtelijk executeren van andersdenkenden en zelfs het vergassen van 6 miljoen Joden niet opvalt voor het normale klootjesvolk, ze al helemaal niks meekrijgen van al die schijnprocessen die tegenwoordig tegen vrijsprekers worden gevoerd. Zelfs nationalistische websites die doorgaans beweren volledig geÔnformeerd te zijn, denken dat het Wildersproces de allereerste rechtszaak tegen de vrijheid van meningsuiting was en de zaak van Robert de Jonge de tweede. Heimelijk ergens binnenvallen, iemands computers in beslag nemen, hem als crimineel neerzetten en zorgen dat anderen hem op internet zo zwart als een nikker maken, is dus een uitermate effectieve manier om iemand de mond te snoeren. Werkt bij de slimme mensen en nog 100 keer beter bij al die stomkoppen. Informatie, daar draait het om. We zijn ervan overtuigd dat er opstand uitbreekt als iedereen dit alles weet. Wat zou het volk veel ellende bespaard zijn gebleven als iedereen het beroemde boek uit 1924 begrepen zou hebben. Vandaag de dag is informatie nog net zo belangrijk.

Voor bezetters is het dus zaak om informatie uit handen van het grote publiek te houden en als dat niet mogelijk is, de goede informatie te vervuilen door propaganda en indoctrinatie. Binnen deze surveillancemaatschappij bestaat informatie pas als het geregistreerd is. Eenmaal geregistreerd, krijgt het de cultstatus van de alwetende, neutrale en objectieve informatie die altijd de waarheid bevat. Wil de overheid dat bepaalde feiten en meningen verdwijnen, dan hoeven ze er enkel voor te zorgen dat die informatie niet meer in de officiŽle databases verschijnen. Immers, als hun databases de echte waarheid bevatten, dan kunnen al die achterlijke nazi-weblogs wel de feiten noemen, maar dat wordt door de elite en het klootjesvolk al snel als moderne vorm van hekserij beschouwd. Zo gaat de thans nog extremere linkse overheid ervoor zorgen dat nationaliteit niet meer geregistreerd wordt met maar een doel. Door de nationaliteit weg te laten, mogen we voortaan niet meer zeggen dat uit onderzoek is gebleken dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit.

Hitler was destijds net zo slim. Hij vond Joden geen mensen, maar smerige kakkerlakken. Dus als hij werd aangesproken op het feit dat hij Joden vergaste, zei hij doodleuk dat er geen mensen vergast werden. Net zoals er in 2002 geen minister-president is gedood, in 2004 geen vrijspreker maar een racist is verongelukt en er geen rechtse meningen bestaan maar enkel uitermate racistische uitingen. Informatie wordt versoberd en de taal wordt steeds meer uitgekleed omdat we bepaalde woorden niet meer mogen zeggen. Totdat niemand meer een fatsoenlijke woordenschat heeft en het fysiek onmogelijk wordt om nog kritiek op de overheid te hebben. Newspeak dus, Orwell had het net na de oorlog prima gezien en omschreven. Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken, heeft de overheid natuurlijk steun nodig. De NSB'ers van nu. Landverraders die bereid zijn altijd en overal socialistisch te stemmen. Socialistisch stemvee wordt kunstmatig gecreŽerd door massa-immigratie, indoctrinatie, dwang en onderdrukking.

Kijk maar eens naar de maatschappelijke gevolgen en de akelige persoonlijke consequenties als u openlijk toegeeft niet socialistisch te zijn. Iedereen die wel eens bekend heeft gemaakt voor de PVV te stemmen of anderszins rechts te zijn, kan daarover meepraten. Dankzij de import en het strategisch kunnen plaatsen van linkse vijanden op belangrijke posities in de maatschappij, is het mogelijk om andersdenkenden het leven zuur te maken. Net zo lang totdat zij het bijltje erbij neer gooien. Lukt het dan nog niet, dan importeren ze nog meer mensen. Extra buitenlandse studenten waarvan ze dan weer vertellen dat de maatschappij het nodig heeft terwijl er 500.000 mensen thuis zitten zonder werk. Studenten waarvoor Nederlandse studenten die een extra opleiding willen doen, moeten betalen. Net zoals de Joden destijds hun geld, eer en waardigheid moesten afstaan om de bezetters en verraders te financieren. Parallellen trekken met die verschrikkelijke oorlog wordt door velen als heiligschennis beschouwd, maar het gaat om de maatschappelijke processen.

Naast het onderdrukken van andersdenkenden, informatie en massa-immigratie is geld vooral de energiebron waar elke oorlog op draait. Met geld creŽert men macht, koopt men wapens, krijgt men strijders aan hun kant en is de vijand lam en monddood te maken. Het is niet toevallig dat vrijwel alle kabinetten van de afgelopen 50 jaar socialistisch zijn geweest en allemaal begonnen om de belastingen te verhogen. Wanneer burgers zich zorgen maken over hun vreten, durven en kunnen ze niet vechten. Rutte 2 deelt thans een nieuwe klap uit met torenhoge belastingen. Wat daarmee gedaan wordt? Nog meer massa-immigratie en geldverspilling. Nederlandse fosfaatfabrieken sluiten, maar we betalen door de EU wel voor een fosfaatfabriek in Marokko, nota bene niet eens een EU-lid. Rutte 2 heeft al 11 miljoen betaald aan Turkije om zielige Syrische vluchtelingen op te vangen. De Grieken krijgen wat miljarden extra. Laat de waanzin stoppen! Alsof Marokko ooit voor onze fabrieken, Turkije ooit voor de massa-immigratie en Griekenland ooit voor onze zieken zouden betalen!
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 21-11-2012 om 01:49.
In dit land zijn inmiddels zo veel linkse misstanden gecreŽerd dat het voor de gewone burger niet meer allemaal is te overzien!
Zeer goed geschreven stuk, geen woord verkeerd aan!
Ik zou bijna willen pleiten om NL op te delen in een links en rechts deel.
Van mekaar afhalen en dan kan het linkse crapuul zich zelf wel bedienen.
Ik blijf het zeggen, linkse mensen zijn gestoord.
Zij zijn onze ware vijanden!

Reactie door Pieter Veenstra op 21-11-2012 om 18:32.
Ik kan niets anders dan het volledig eens zijn met dit artikel. Goed geschreven!
Nederland is doorspekt met landverraders; van het lage deel van de bevolking tot en met het hoogste deel van de regering. Stuk voor stuk zijn het landverraders die hun straf niet mogen ontvluchten.

Eens komt de dag dat deze zogenaamde onschendbaren de tol zullen betalen van wat zij net Nederlandse volk hebben aangedaan de afgelopen 40-60 jaar. Desnoods moeten ze uit hun graf worden gesleept!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.