Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

64 # Opnieuw linkse fascisten opgepakt #
Gepost door Misdefinitie op 12-06-2005 om 01:14.
Dat de veelgehoorde uitspraak "de nieuwe fascisten zullen zichzelf anti-fascisten noemen" of "de fascisten van morgen zullen zich anti-fascisten noemen" steeds vaker de waarheid lijkt te weerspiegelen blijkt wel uit een aantal incidenten op een demonstratie in Rotterdam. De Nationale Alliantie hield daar een demonstratie "tegen de voorgenomen vestiging van een moskee aan de Kreekhuizerlaan te Rotterdam".

Linkse fascisten waren het niet eens met het recht om vrij een demonstratie te kunnen voeren en kondigden volgens de NA een tegenactie aan om de vredige demonstratie met grof geweld te verstoren. "De linksen" ontpoppen zich als echte extremisten die er alles aan willen doen om ons land naar hun hand te zetten. Met geweld als dat moet. In tegenstelling tot Nationale Alliantie die overigens een nette vergunning had geregeld voor de demonstratie.

Om de opkomst te verhogen ging de NA folderen in Rotterdam en verstuurden zij mailings. Zij vinden "dat de islamisering van ons land moet worden gestopt voordat het te laat is en iedere Nederlander gedwongen zal worden zijn neus naar Mekka te richten."

Verder schreven ze: "Extreem linkse fascisten hebben aangekondigd de Nationale Alliantie te zullen beletten hun demonstratie te gaan houden. Daarom willen zij om 13:00 's middags het terrein bezet gaan houden. Wij zullen dit echter niet tolereren, indien deze Volkerts oorlog willen dan kunnen ze deze krijgen."

Waarmee ze duidelijk maken dat ze bereid zijn te vechten als de linkse fascisten-elite van plan is aan te vallen. De NA: "Wij rekenen er op dat de politie de linkse relschoppers er tussenuit zullen pakken en deze blokkade niet zal toestaan. Mocht de politie echter verzaken, dan beroepen wij ons op de vrijheid van zelfverdediging, waarbij zoals in de wet staat aangeduid proportioneel geweld gebruikt mag worden."

Volgens hen verrichtte de politie dit keer eens goed werk. Men rapporteert dat er 44 linkse activisten zijn opgepakt. 12 van hen werden opgepakt omdat ze weigerden op de op hun toegewezen plaats te demonstreren. Zij wilden koste wat het kost de confrontatie met geweld aangaan om ervoor te zorgen dat de NA niet kon demonstreren. 32 anderen werden opgepakt omdat ze in de Merwehaven vandalisme pleegden door het gooien van stenen en het knippen van gaten in hekken. Hieruit blijkt maar weer dat links de problemen met geweld en vandalisme wil aanpakken.

De organisatie van Samen tegen anti-fascisme is woedend op de politie. Zij gingen bij het politiebureau prostesteren tegen de arrestaties die ze "schandalige praktijken noemden". Zij vinden het niet normaal dat zij wel opgepakt zijn omdat ze geweld gebruikten en dingen vernielden terwijl een nette partij die vredig demonstreert niet opgepakt wordt. Inderdaad onbegrijpelijk. De organisatie toont zich bereid de politie eventueel aan te klagen. We zullen er wel meer van horen. En de demonstratie van de NA zelf? Die verliep volgens de politie rustig zonder problemen. Hieruit blijkt dat rechts helemaal niet zo gewelddadig is als links ons wil doen geloven. Links gebruikt zelf hypocriet geweld.

De NA oppert een strijdkreet: "Nooit meer Lenin, nooit meer Volkert, nooit meer Mohammed!"
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.