Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

637 # Mesjokke van politiesokken #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2012 om 23:12.
Het ideaalbeeld van een streng doch rechtvaardig politieapparaat dat snel, effectief en vakkundig de wet handhaaft en al het gajes achter de auto zo het huis van bewaring insleept, is allang verworden tot een lachwekkende mythe waarin slechts nog de meest hersenloze commissarispijper gelooft. Termen als amateurisme, onkunde, corruptie en discriminatie vallen steeds vaker in combinatie met de tegenwoordig bruine arm der wet. Van alle beschikbare tijd houdt de politie zich slechts een heel klein deel bezig met hun belangrijkste bestaansreden: boeven vangen. Criminelen krioelen als bruine kakkerlakken door onze straten en de politie weet zich hooguit staande te houden als ze een grote bek kunnen opzetten tegen fatsoenlijke burgers die heel wat te verliezen hebben. "Misdaad moet u maar over u heen laten komen, dan blijft u het langst leven" is het motto van de blauwe maffia die om respect schreeuwt. Wanneer de politie nog langer op de huidige manier doorgaat, zal hun waardigheid dalen tot beneden het niveau van kruipende pissebedden.

Bevolking geconfronteerd met stinkjuut.

Hoogstwaarschijnlijk kunt u lang en breed meepraten met het volgende bizarre incident. Met uw beeldschone vriendin loopt u gezellig door de stad wanneer u gepasseerd wordt door zo'n op uw neerkijkende wout die, al schuinsmarcherend als een flikker, respect probeert af te dwingen door zijn angstzweet weg te werken en met opgeheven hoofd een arrogante blik te geven aan iedereen die het waagt zijn richting uit te kijken. Opeens lijkt het net alsof er een strontkar langskomt en wanneer de diender achterom kijkt kunt u met moeite uw walging verbergen. De penetrante geur van ongewassen honden die net kak hebben gevreten, dwingt u er iets van te zeggen, maar hoe? Stel dat u die flik toeroept dat hij ruikt als de reet van een baviaan, dan zullen die blauwe apen u arresteren wegens belediging. In een visioen zien we nog de officier van justitie in de rechtszaal janken dat onze opmerkingen beledigend bedoeld waren. Politiesukkels die geloven in hun uniform en denken dat speldjes respect opleveren, lopen als varkens rond in gore ongewassen voddenbalen.

Die smerissen hebben helemaal geen kritische webloggers nodig om beledigd te worden, ze beledigen zichzelf. Agenten moeten zelfs van collega's broeken gaan lenen. Broeken die niet gewassen worden omdat ze bang zijn dat de stof van ellende uit elkaar valt. Leuk als een van die oelewappers net heeft lopen masturberen op de porno die hij op andermans computer aantrof. Nog bonter maken ze het als hun gedrag gegeneraliseerd wordt naar slachtoffers van ernstige misdrijven. Een 24-jarige man uit Hilversum werd door vijf uiteraard Marokkaanse mannen volledig afgetuigd, bewerkt met een mes en beroofd van telefoon, geld, fiets en schoenen. Na een helse tocht op zijn sokken, kwam hij aan op het politiebureau. Inmiddels weet u als rechtgeaarde Nederlander hoe het gaat bij de politie. Zodra zij horen dat cultuurverrijkers u te grazen hebben genomen, nemen ze geen aangiften meer op en kunt u verder de tering krijgen. Politiemensen worden altijd neergezet als mensen die hun leven geven, maar te vaak is er niks menselijks aan hun vernederende gedrag te ontdekken.

Iets zegt ons dat de hedendaagse agenten beter kunnen oppassen voor hun collega's die een hekel hebben aan zwervers. Weerloze zwervers die gewoon rustig zitten, worden finaal kapotgetrapt door vol met haat zittende wouten. Vol overgave meewerken of in elkaar storten na de openlijke geweldpleging, weerhoudt die schandknapen er niet van om nog eens lekker door te trappen. Van hele gevaarlijke mongolen die rond scholen zwerven en injectienaalden in de armen van uw kinderen prikken, weten ze dan weer niks. Kwestie van scholen die gevaren wel deels zien aankomen, maar het om een of andere reden toch niet bij de politie onder de aandacht kunnen brengen. Wel, we kennen allemaal nog wel die nieuwsitems over politieagenten die geheel tegen de wet in aangiften niet willen opnemen voor misdrijven die zij niet erg genoeg vinden of waar een allochtoon die zij willen beschermen bij betrokken is geraakt. Alles past in het plaatje waarin de politie simpelweg wat aanrommelt en af en toe een succesje denkt te kunnen vieren in de hel die ze achterlaten.

Gelukkig hoeven die helden op sokken niet altijd een bruine arm bij de boeven te halen om beledigd te worden. Nu kabinet Rutte 2 in aantocht is, kunnen ze zich gesteund voelen door de gedachtepolitie van de VVD. Dennis Salman die raadslid was voor de VVD in Noordwijk, sneuvelde nadat de VVD hem had berispt omdat hij de politie voor leugenaars zou hebben uitgemaakt. Tijdens een incident zou de politie geroepen hebben dat ambulancepersoneel belemmerd werd en die "waarheid" bleek net eventjes teveel verzonnen. Daar mag u niks over zeggen, want de politie heeft natuurlijk altijd gelijk. Gangbaar is het standpunt dat de politie superieur is en wie kritiek heeft dus wel een crimineel moet zijn. Op u heeft de politie wel kritiek. Rijden ze godverdomme met 120 over een kruispunt binnen de bebouwde kom nadat ze een vette bek hebben gehaald door een lekker broodje dŲner kebab met poepresten te verorberen, rijdt u daar met uw dinkytoy. Hulpverleners waaronder de politie, vinden dat u als klootjesburger niet kan rijden.

Proest, de politie die commentaar levert op onze rijkunsten moet echt eens komen uitleggen waarom er vrijwel geen politiewagens rondrijden zonder deuken. Exemplaren die net uit de fabriek komen uitgezonderd. Wekelijks komen we zo'n klojo tegen die heel stoer in zijn politiewagen denkt dat hij een voorrangsvoertuig is als hij geen signalen voert. Incidenten die bij elkaar opgeteld bij het merendeel van de bevolking blind haat oproept tegen alles wat met de politie te maken heeft. Toegegeven, vele dwazen kunnen echt niet rijden en het kan geen kwaad om gestandaardiseerde regels vast te stellen voor automobilisten hoe ze moeten omgaan met hulpvoertuigen die signalen voeren, maar ze moeten zich onthouden van zulke waardeoordelen aangezien er bij de korpsen van alles mis is. Lekker rijden in een onopvallende wagen om "overtreders" te bekeuren en dan denken dat licht en geluid voorrang geeft. Elke keer moeten we horen dat agenten zogenaamd speciale opleidingen hebben zodat ze gevaarlijke capriolen kunnen uithalen. Niet dus, doe verdomme normaal.

Alle gekheid op een politiestokje, waar het om gaat is of de politie nog wel in staat is burgers te beschermen en boeven te pakken. Ooit hebben we ergens gezamenlijk "afgesproken" dat we als burgers een deel van onze vrijheid opofferen om de politie aan een geweldsmonopolie te helpen zodat het oplossen van misdaden gecentraliseerd kan plaatsvinden. Vangen ze te weinig boeven, dan valt hun hele bestaansrecht weg en hebben burgers derhalve het recht om de politie te diskwalificeren voor hun taak. Veelal vormt het element "boeven vangen" het belangrijkste "argument" tegen mensen die kritisch zijn op de politie. "Zeik niet zo," is hun opvatting, "ook al zou het politieapparaat vrijwel volledig uit zwarten, domkoppen en achterlijken bestaan die de hele dag in een flitsauto of achter hun computertje zitten te koekeloeren naar wat u aan het doen bent, zolang ze ook de boeven vangen, gaat alles perfect." Kranten staan echter vol van het falen van politie en van boeven vangen is nauwelijks sprake. Recent bleek dat ze weer minder misdrijven oplossen.

Hooguit 25 % van de misdrijven wordt opgelost. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat vrijwel de volledige inzet van het politieapparaat plaatsvindt voor lichte verkeersovertredingen, gedachtemisdaden en het fietsen zonder licht. Eigenlijk is de situatie nog nijpender. Alle oplosstatistieken gaan ervan uit dat er aangifte is gedaan van het misdrijf. Misdrijven waarvan geen aangifte wordt gedaan, vallen sowieso buiten bereik van de politie. Nu wil de propaganda u voornamelijk wijsmaken dat het feit dat er geen aangifte wordt gedaan vooral bij de burgers ligt, maar dat standpunt is apert onjuist. In de praktijk blijkt de politie vaak te weigeren om aangiften op te nemen. Met name als ze verwachten dat ze een misdrijf toch niet kunnen en / of willen oplossen. Aangiften opnemen die blijven liggen, zorgt dan alleen voor vervelende statistieken en dat willen die laffe dienders liever voorkomen. Met eigen ogen hebben we mogen vernemen dat onze aangifte tegen moslims niet worden opgenomen. Huidskleur bepaalt voor een deel of misdaden worden opgelost.

Voorts tellen misdrijven waarvan de politie meteen laat merken er geen zin in te hebben eveneens niet mee als "niet opgelost". Het programma Tros Opgelicht laat heel vaak oplichtingszaken zien waarbij de politie niks doet. Terwijl oplichting gewoon strafbaar is volgens de wet en derhalve echt onder het strafrecht hoort te vallen, roept de politie al te makkelijk dat een zaak civiel recht is. Met andere woorden: "Krijg de tering met uw aangifte, ga maar naar de burgerlijke rechter waarvoor u een advocaat moet nemen van 300 euro per uur." Onaanvaardbaar, want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, verplicht de wet aan de politie om aangiften van misdrijven op te nemen. De politie houdt zich dus niet aan de wet en u weet dat de leer van het consequente redeneren impliceert dat als de politie, die toch echt een voorbeeldfunctie heeft, schijt aan de wet heeft, u dat ook mag hebben. Fuck de politie, als zij geen boeven willen vangen en hun gore reet afvegen met de wet, dan verdienen zij geen respect. Oprotten en geef een ander de kans!

Zoals met zoveel misstanden waarover u hier kunt lezen, is het uitermate amateuristische optreden van de politie bepaald geen incident en valt er ook weer uit de recente actualiteit op te maken waar de politie zich dan wel mee bezig wenst te houden. Sommige tieners zijn nogal vindingrijk en hebben de gave snel kennis te vergaren over techniek. Zodoende knutselen ze een auto in elkaar en er is niks leukers dan het bouwsel op de openbare weg te laten rijden. Mag formeel niet natuurlijk en een beetje politieman geeft dan gewoon een waarschuwing. De helden van de politie in Edam trokken echter fel van leer en namen de wagen in beslag. Gefeliciteerd helden op sokken, al die drugsrunners die met 200 kilometer per uur over binnenwegen scheuren richting de grens, zijn een stuk lastiger te pakken. Om over gevluchte overvallers hoeven we het niet eens te hebben. Iets met filefuik en moord op de snelweg. Vraag de gemiddelde burger naar hun ervaringen met de politie en allemaal zullen ze hetzelfde hebben meegemaakt met die prutsers.

De vorige keer dat we over het falen van de politie spraken, kregen we een heleboel berichten die ons honend toespraken en beweerden dat de politie heus niet in een situatie terecht komt waarin heel veel burgers hen simpelweg haten omdat ze niet doen waar ze voor aangesteld zijn. Leuk bedacht jongens, maar de bewijzen liggen keihard op tafel. Het afgelopen half jaar zijn er bijna 1000 geweldsincidenten gemeld en dan gaat het, ten overvloede, enkel nog om meldingen die bekend worden. Amsterdam brengt liever geen incidenten tegen de politie naar buiten omdat allochtonen in die rode stad inmiddels in de meerderheid zijn. Harde jongens proberen nog krampachtig het tij te keren door hun wapenstok en pepperspray ter hand te nemen, maar ze weten allemaal dat die trieste sokken man tegen man geen moer waard zijn. Hele families zijn tegenwoordig bereid om excessief geweld te gebruiken tegen politieagenten. Respect moet verdiend worden, helaas zijn er maar weinig mensen die dat kunnen begrijpen. Een uniform en een penning stellen geen reet voor.

Steeds meer mensen durven in opstand te komen tegen het incompetente apparaat der sneuelingen. Stoere agenten uit Rijen trachtten een stroomstootwapen, dat in het bezit was van een 16-jarig meisje, af te pakken. Twee straten verderop doen de drugskoeriers, verkrachters en moordenaars hun werk, maar dit moest een simpel klusje worden. De tiener wist de agenten paar flinke schoppen te verkopen. Een agent die bezig was met een verkeerscontrole in plaats van achter zedendelinquenten aan te gaan, werd door een motorrijder voor zijn flikker gereden. Ga boeven vangen was de boodschap. Natuurlijk, eigen rechter spelen mag niet in Nederland, maar aangezien de huidige rechters allemaal van die softe D66-mongolen zijn die enkel recht spreken wat krom is, hebben we daar geen sodemieter aan. Talloze jongeren proberen de politie op hun eigen manier duidelijk te maken dat ze verkeerd bezig zijn. Begrijpen doen ze het niet. Jongeren kunnen maar weinig respect opbrengen voor agenten die scooters aanhouden terwijl jeugdbendes de straten overnemen.

Wel vinden we de politie massaal terug in seksclubs waar ze opeens 350 man nodig hebben om 41 mensen te controleren. Gezellig allemaal hoor, maar waar waren die lijpe juten toen zorgverleners zich massaal aan honderden patiŽnten vergrepen en al die geile psychologen van jeugdzorg hun tampeloeris in veel te kleine kinderen persten? Ach, de overheid geeft gewoon een excuus aan de ouders van de verkrachte kinderen. Zand erover, net als bij An en Eefje destijds. Eigenlijk weten we dondersgoed hoe het allemaal zit. Getuigen verklaren dat Joris Demmink, tot eind oktober topman bij het ministerie van Justitie, van bil ging met voornamelijk Arabische jongetjes. Deze dienaars van Allah zou Demmink geronseld hebben bij een pooier. Minister Ivo Opstelten (Justitie) neemt het luchtig op. Volgens hem moet iedere agent over een lokpuber kunnen beschikken om te pijpen om pedofielen te lokken. Vindt u nog steeds dat politie noodzakelijk is, goed werk verricht en waakzaam en dienstbaar is voor fatsoenlijke burgers? Wij niet.

Rutte 2 wil meer blauwe maffia op straat, maar wij vrezen dat enkel een volledige hervorming en reorganisatie het politieapparaat nog kan redden. Met volledig bedoelen we dat alles en iedereen moet oprotten, er nieuwe mensen en een nieuw arbeidsmoraal moet komen dat ten dienste staat van de bevolking en dat de bazen bij justitie moeten worden aangepakt. Zo is bekend geworden dat het OM in Arnhem opzettelijk een pedofiel heeft laten vluchten naar de Filippijnen die al meerdere keren voor ontucht veroordeeld is. Aldaar kon hij zijn walgelijke praktijken voortzetten. Zelf voor eigen rechter spelen nu politie en justitie zelf de boeven blijken te zijn, is er niet bij. Een beveiliger uit Oostzaan die een inbreker wat klappen verkocht, moet nu zelf voor het hekje verschijnen omdat de boef wat beschadigd bleek. Teksten op internet kunnen zoals gewoonlijk wel op belangstelling rekenen van justitie. Grappenmakers die op Twitter leuk denken te doen met teksten over negers, krijgen het hele korps over zich heen. Uw verkrachting is niet belangrijk.

Overweging.

Ten onrechte hebben mensen nog het klassieke model in hun hoofd over wat de politie behoort te doen in de maatschappij. De bevolking gaat er nog altijd vanuit dat ze een deel van hun vrijheid hebben ingeleverd zodat de politie ruimte en bevoegdheden kan krijgen om boeven te pakken. Boeven vangen is cruciaal in dat model. Worden misdadigers niet effectief opgespoord en kan de wet niet gehandhaafd worden, dan motiveert dat mensen om zelf crimineel te worden. Geld bemachtigen is immers op oneerlijke manieren doorgaans eenvoudiger dan via hard werken. Bij dat model horen een aantal logische aannames. Zo gaan mensen er vanuit dat het feit dat politiecapaciteit niet oneindig is, ertoe leidt dat de politie prioriteit geeft aan de ergste misdaden waar burgers het meeste schade door oplopen. Eerst de ergste misdaden aanpakken en dan met de minder ernstige misdaden doorgaan zonder selectief verontwaardigd te zijn. Feiten wijzen uit dat de politie juist kiest voor de minder ergere zaken en slachtoffers van ernstige misdrijven ronduit schoffeert en benadeelt.

Overvallen in inbraken worden in 93 % van de gevallen niet opgelost en van de overige misdrijven lossen ze zeker 75 % niet op. Het gaat dan nog alleen om de misdrijven waarvan ze bereid zijn aangiften op te nemen. Van die paar misdrijven die ze wel oplossen, moet u nog de gedachtemisdaden aftrekken. Meningen zouden niet strafbaar mogen zijn in deze maatschappij. Zeker niet aangezien de meeste zware misdrijven zoals moord, (kinder)verkrachting en beroving niet worden opgelost. Klinkt logisch, maar als bewoners in de praktijk aangeven dat de politie de boel loopt te belazeren en hun wijken overspoeld worden door criminelen, dan krijgen ze te horen dat veiligheid een gevoelskwestie is. Gezien de huidige opstelling van politie en justitie, vinden ze het wel best dat deze situatie voortduurt. Zult u net zien dat wij voor het wijzen op de feiten, later een veel zwaardere straf krijgen dan die vieze criminelen. Taakstraffen, die overigens gewoon af te kopen zijn, worden vaak gegeven voor moord en verkrachting. Dezelfde straf die justitie tegen Misdefinitie eiste voor een paar meningen.

Met de politie en justitie die voor gedachtemisdaad dezelfde straf eist als voor verkrachting en moord, valt niks te beginnen. Zoals we het opschrijven, lijkt het onwerkelijk. De Nederlandse politie die door en door corrupt blijkt te zijn, justitie die met kleine jongetjes gaat en vele misdrijven die nooit kunnen worden opgelost door die incompetente idioten. Uiteraard is het zo dat ze niet allemaal zo zijn, het getuigt al van hersenloosheid dat we dat elke keer weer moeten zeggen, maar feit is en blijft dat het hele apparaat niet deugt en de maatschappij bloot wordt gesteld aan buitenproportioneel veel criminelen die door een professionele organisatie wel hadden kunnen worden opgepakt. Tegenover de buitenwereld blijft de politie doen alsof er allemaal niks aan de hand is. "Kritiek komt van haters, beledigingen zijn net zo erg als verkrachtingen en wie neemt die randdebielen van een webloggers serieus?" Al vaker hebben we gezegd dat het gewoon een kwestie van afwachten is totdat de politie zichzelf heeft vernietigd.

Teksten zoals deze laten enkel zien hoe door en door verrot de politie is. Ongeschikt voor het werk om echte boeven te vangen. De KLPD is ontzettend blij met de propaganda die ze op RTL 4 kunnen maken met het programma "Unit Luchtvaartpolitie". Mensen kunnen dan eindelijk eens zien dat hun werk niet volledig poep is. Klopt, de politie doet (gelukkig) ook veel goed werk, maar het aantal misdrijven dat ze oplossen was hooguit genoeg om een paar van die afleveringen te kunnen vullen. Daarna moesten ze de afleveringen uit BelgiŽ gaan uitzenden. Kortom, dat handjevol mensen dat ze pakken weegt niet op tegen een geheel ontwrichte maatschappij waarin tienduizenden criminelen vrij spel hebben, honderden veroordeelden vrij rondlopen, de grootste pedofielen bij justitie zitten en automobilisten en webloggers worden opgejaagd alsof het wilde honden zijn die nu ter plekke een kind zouden willen verscheuren. Politieagenten die wel goed hun werk willen doen, rapporteren massaal posttraumatische stress en willen zichzelf voor de trein gooien.

Ons geduld is eindeloos en we zijn ervan overtuigd dat het perverse systeem zichzelf kapot maakt en iedereen zijn verdiende straf gaat krijgen. Voor de maatschappij is het alles behalve een pretje om de aftakeling van dichtbij te moeten meemaken. Buitenproportioneel gestraft worden als fatsoenlijke burger omdat zo'n sukkel in zijn penning gelooft en lijdzaam moeten toezien hoe de grote criminelen de dans ontspringen omdat de politie te laf en te laks is om adequaat in te grijpen. Behalve de al eerder genoemde oplossingen om tot een volledige hervorming van het politieapparaat te komen, hopen we met dit artikel ook een oproep te doen aan alle goedwillende agenten. Kom op, u hoeft geen NSB'er te zijn, u kunt zich ook aansluiten bij het Verzet. Stop met schrijven van nutteloze parkeerbonnen en ga achter de boeven aan. Zit niet de hele dag grijzend aan uw pik te trekken terwijl u deze teksten zit te lezen. Help mee aan een gezonde samenleving waarin boeven gepakt worden, dan zal het volk u helpen en zult u vanzelf minder geweld en stress tegenkomen.

Programma's als Marokkaan Gezocht Opsporing Verzocht tonen aan dat gewone burgers bereid zijn om de politie te helpen. Evenals telefoonnummers waarop mensen de politie kunnen bereiken. Recent is er een man overleden nadat hij een medemens probeerde te redden die op een treinspoor zat met de bedoeling om zelfmoord te plegen. Mensen zijn blijkbaar bereid om hun leven te geven voor een veiliger, fatsoenlijker en menselijker Nederland. Van de hedendaagse politie krijgen zij alleen maar stank voor dank. Zeg de verkeerde woorden en u belandt zelf in de gevangenis in plaats van de criminelen. Veel mensen hebben zich daarom tegen de politie gekeerd en de politie wil daar kennelijk alleen op reageren door zich als nog ergere randdebielen te gedragen. Vergeet nou eens al die onzin en zorg ervoor dat de meerderheid van de mensen die geen criminelen zijn, weer samen aan uw kant komen te staan. Er heerst nog altijd een taboe op kritiek op de politie, maar we ontkomen er niet aan voordat mensen het recht nog meer in eigen hand gaan nemen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Pieter Veenstra op 05-11-2012 om 10:07.
Een zeer goed artikel, Misdefinitie!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.