Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

636 # Probleemgestuurd onderwijs #
Gepost door Misdefinitie op 23-10-2012 om 23:25.
Moderne gedragswetenschappers zouden door alle beschikbare kennis beter dan ooit in staat moeten zijn om het leerproces van scholieren te doorgronden. Inmiddels zijn we lang en breed op de hoogte van de meest basale kennis en vaardigheden die leerlingen op school moeten opdoen om in de grote boze buitenwereld te kunnen overleven. Taal onderscheidt ons van de aapachtigen en is cruciaal voor de broodnodige communicatie, kunnen rekenen bepaalt of u kunt begrijpen hoeveel belastingverhoging we te verstouwen krijgen voor elk miljard dat naar de Grieken wordt gepompt en vakken als geschiedenis zijn erg handig voor het begrip dat als de hedendaagse maatschappij teveel op een niet nader te noemen oorlog gaat lijken, we erg verkeerd bezig zijn. Kwestie van de kinderen naar een gedisciplineerde school sturen en ze thuis af en toe een afranseling geven, maar tegenwoordig is probleemgestuurd onderwijs de norm. Onderwijs glijdt steeds verder af naar een nutteloos tijdverdrijf waardoor kinderen worden verpest en belemmerd in hun ontwikkeling en functioneren.

Stop met dat geklier!

Elke keer als we over de erbarmelijke staat van het hedendaagse onderwijs moeten berichten, ervaren we net zulke plaatsvervangende schaamte als een berberaap die roept dat hij beledigd wordt nadat hij op een krukje met zijn broek op de enkels betrapt is achter een kameel. Alles ligt zo voor de hand dat we ons steeds moeten afvragen of we dit allemaal schrijven voor de kat zijn kut en of dat de zogenaamde intelligentie van de mensheid niet alweer een nieuw dieptepunt heeft bereikt. Iedereen zal beamen dat basisvaardigheden noodzakelijk zijn en dat een adequate training de enige manier is om het te kunnen beheersen. We worden immers niet allemaal als een geniale geboren en daarna gruwelijk gewiegd. Is de benodigde kennis eenmaal in de kinderhoofdjes gestampt, dan moet er een controle plaatsvinden middels een toets. Met zulke toetsen kan getest worden of een leerling het vereiste niveau heeft behaald. Logica wint het echter nooit van de achterlijke werkelijkheid van die imbeciele ambtenaren. Toetsen worden nu juist aangepast aan het niveau.

Wacht even hoor, nadat we van walging een emmer hebben ondergekotst, gooien we al onze behaalde diploma's, die toch al decennia lang aan hyperinflatie onderhevig zijn, in de openhaard. Inderdaad, toetsinstituut Cito, zo'n beetje het meest "gerenommeerde" instituut om te bepalen of uw lieve kindertjes op de basisschool wel genoeg geleerd hebben om de domme school te ontlopen, beweert dat een toets moet aansluiten op de vaardigheden van de leerling in plaats van andersom. Godverdomme, hebben wij het al ons hele leven fout of hebben ze daar bij het Cito hun hoofd in de reet van een varken gedouwd voordat ze met dit bericht naar de media kwamen?! De logica, de wetenschap en het gezonde verstand zeggen dat een toets de vaardigheid van de kandidaat moet meten. Dat is echt iets heel anders dan aanpassen aan de vaardigheid van de leerling. Van iets simpels maken zij een uitermate ingewikkeld gedrocht. Hoe kan een toets nog iets zinvols meten als de toets op zo'n manier wordt aangepast dat iedereen er in feite een voldoende mee scoort?

Zie hier een van de pijnpunten waarom het moderne onderwijs faalt. Vroeger zei men gewoon: "U dient 12 soorten sommen te beheersen. Na gedegen oefening, krijgt u een toets. Beheert u voldoende soorten opgaven, dan kunt u een voldoende halen en als u een voldoende heeft gehaald dan beheerst u het niveau dat we van u verwachten." Duidelijk en consequent, zonder poespas en zonder subjectieve beoordeling op dikke tieten of mooie huidskleur. In deze tijd doen ze het heel anders. Nu zeggen ze: "We doen het niet meer met kennis, want dan lopen we het risico dat bepaalde kinderen het wel goed doen en we willen invloed kunnen uitoefenen. Dus we leren u geen sodemieter. Om te voorkomen dat mensen massaal gaan kankeren, passen we de toetsen aan zodat het lijkt alsof een nog groter deel een voldoende haalt. Of U die aanpassing krijgt is natuurlijk een subjectieve beoordeling, desnoods op huidskleur." Bent u te dom om te kakken, dan wordt u geen putjesschepper meer. U krijgt een makkelijke toets om mee te kunnen pronken.

"Ja maar, die makkelijke toets is voor kinderen waarvan we toch al weten dat ze naar de domme school ehh vmbo gaan." Bullshit, de Citotoets was juist altijd bedoeld om mee te bepalen naar welke school iemand kan gaan. Onze leraar neukte met kleine meisjes en als jongetjes moesten we keihard rekenen om hogerop te komen. Dat kon toen nog. Om maar een voorbeeld te geven. Nee, serieus, blijkbaar staat de toekomst van uw kind al vast op basis van een subjectief oordeel. Behalve dat het belachelijk is en indruist tegen de rechten van het kind, wordt de Citotoets daarmee overbodig. Waarom toetsen als de uitslag van te voren vaststaat? Kijk, we snappen die softe linkse grachtengordeldebielen wel hoor. Zij gaan er vanuit dat het zelfvertrouwen niet naar beneden gaat als een dom kind met een makkelijke toets toch een voldoende krijgt. Achteraf zal de schade echter exponentieel toenemen. Krijgen we straks leerlingen die altijd hebben gedacht dat ze ook naar het vwo konden en later ontdekken dat ze de makkelijke toets voor imbecielen hadden.

Wel is er nog een uitweg. Met de makkelijke toets kan een kind nog steeds naar de havo. Lekker eerlijk. Degene met een advies voor de havo die zijn moeilijke toets verknalt, loopt kans alsnog bij de domoren te belanden. En degene bij wie het erom spant waar hij terecht komt, kan zomaar op basis van een subjectief oordeel van een geile leraar een grotere kans op havo krijgen door hem de makkelijke toets te geven. We adviseren mensen om deze toets voortaan te weigeren. Het is niet wettelijk verplicht om eraan deel te nemen. Breng uw zaak vervolgens desnoods bij de rechter indien de school uw kind niet wilt plaatsen op de school waar het, gezien het gehele leerverleden van uw kind, thuishoort. Die klote toets is allang niet objectief meer en de leraren samen met de directeur al helemaal niet meer. Toetsen aanpassen aan vaardigheden die mensen niet hebben. Daarom rijden er zoveel mongolen rond. Nivellering maakt het onderwijs kapot. Iedereen kan een voldoende halen. Iedereen even dom en diploma's degraderen nog sneller dan de euro.

Taal kan pas goede diensten bewijzen indien we allemaal dezelfde taal spreken. Anders is er sprake van een Babylonische spraakverwarring waarmee alleen God een reden heeft om zich af te trekken over al zijn domme volgers. Sinds de objectieve kennis en vaardigheden zijn verbannen uit het onderwijs en kinderen hooguit nog moeten leren dat de lieve heer tegenwoordig ook bruinwerkerij moet toestaan en kritiek op de almachtige overheid onder de discriminatiewetgeving valt, staat ook het spreken van onze mooie taal ter discussie. Kent u het boek 1948 geschreven door George Orwell? Daarin wordt een totalitaire politiestaat mogelijk gemaakt door de introductie van "newspeak". Een nieuwe zeer beperkte taal die ontstaat door de taal te verpesten zoals nu ook gebeurt. Om de zoveel tijd nieuwe spelling en onzinwoorden gaan toevoegen zodat niemand de taal nog beheerst en kritiek onmogelijk wordt. Machthebbers kunnen u niet beletten te spreken, maar als u simpelweg uw moerstaal niet meer kent, kunt u veel dingen niet meer zeggen.

Een van de manieren om uw woordenschat dermate te vervuilen dat u er op den duur niks zinnigs meer mee kunt, is het aanleren van een vreemde taal ten koste van uw eigen taal. Sinds 2003, vlak nadat de paarse kabinetten een verdubbeling van het aantal allochtonen in Nederland hebben weten te realiseren, gaf toenmalig minister van Onderwijs Van der Hoeven aan dat scholen best Turks of Arabisch mogen geven. Huiswerkvrije scholen riepen massaal daar wel brood in te zien. Met al die uren die vrij zijn gekomen omdat kinderen geen objectieve kennis meer mogen opdoen, kennis zorgt immers voor onwelgevallige zelfstandige en kritische denkers, kunnen ze best de tijd vullen met vreemde talen en religieuze onzin. Harry Potter in het Turks zeg maar, want de Turkse Arbeidersvereniging Amsterdam vindt dat er "weer" Turkse les gegeven moet worden aan kinderen op alle basisscholen in Nederland. Krijg de tering lijpe neanderthalers, in Nederlands spreken we godverdomme Nederlands! Nederland voor Nederlanders en aanpassen of opkrassen!

Turkse advocaten stellen dat kinderen volgens Europese verdragen en de Verenigde Naties recht hebben op onderwijs in hun moedertaal. Prima, dat recht hebben ze ook, maar dan wel in hun eigen land. Hup in de roeiboot of tjoeketjoeke-trein terug naar uw oerwoud of woestijn. We vinden het allemaal heel normaal dat wie Italiaans op school wil spreken, in ItaliŽ op school moet gaan. Duitsers horen in Duitsland. Spanjaarden in Spanje en Turken in Turkije. Simpel, duidelijk en consequent. Het is godgeklaagd. Komen die buitenlandse profiteurs aan de Nederlandse grens, dan willen ze Nederlander worden. Willen ze een huis, een auto en veel geld van hardwerkenden, dan zeggen ze dat ze Nederlander zijn. Is hun tijdelijke verblijf afgelopen, dan blijven ze hier onder het mom van dat ze Nederlander zijn. Zeggen wij iets over criminele apen, dan roept dat tuig dat ze als Nederlander beledigd zijn. Opvallend is dat allochtonen als ze niet willen integreren, de samenleving tot last zijn en ons misbruiken, opeens wel weer Turk zijn.

Zoals u wel bekend, heeft het "genieten" van verkeerd en slecht onderwijs dramatische gevolgen voor het vervolgtraject. Hele generaties kinderen groeien op zonder te weten wat een miljard is en wat de consequenties zijn van onbeheersbare verspilzucht zonder te kunnen berekenen wat dat op lange termijn doet met een land. Communicatie is door alle vervuiling, straattaal en geschreeuw van makaken verworden tot een kakofonie waardoor zelfs "geleerde" rechters moeite hebben om ingewikkelde zinsconstructies te begrijpen. Om te voorkomen dat hele grote groepen massaal stranden in het vervolgonderwijs, is het hele niveau van het middelbare en hogere beroepsonderwijs naar beneden gegooid om geen argwaan te wekken. Zodoende troffen we recent in de kranten koppen aan in de trant van dat hbo's in de grote steden (na ruim 10 jaar dat wij erover berichten) nog steeds kut met peren en huilen met de pet op zijn. Eerder dit jaar bleek al dat het taalniveau op hbo's bedroevend slecht is en al jarenlang tonen wij aan dat de rest net zo triest is.

Opeens krijgen we een vreemd visioen vanuit de toekomst. Kranten zijn beperkt tot hooguit een A4'tje en aangezien de "newspeak" onze ooit zo mooie taal terug heeft gebracht tot een handjevol woorden om enkel "mooie" dingen te kunnen zeggen zodat de inmiddels extreem fascistisch geworden overheid nooit meer in diskrediet gebracht kan worden door gedachtemisdaden, zijn de zinnen makkelijk en simpel. Op dat blaadje staan hooguit de open deuren. Sneeuw is wit, hbo's zijn slecht en Marokkanen zijn criminelen gras is groen. Kent u "De misdefinitie van de HvA" nog uit 2004? Anno 2012 is dat nog altijd actueel. Triest, in Nederland hebben we letterlijk honderdduizenden van die zogenaamde hogeropgeleiden die hun waarde nog niet eens zouden kunnen bewijzen als ze een wc-borstel in de handen gedrukt kregen. Studenten nemen het hogere beroepsonderwijs dan ook heel erg serieus en stunten erop los. Vanuit huis hebben studenten net gedaan alsof ze stiekem op "school" hebben geslapen. Jongens, wat een pret! Succes later met jullie nepdiploma.

Eenmaal afgestudeerd, zitten we opgescheept met een ware maatschappelijke catastrofe. Bij wijze van spreken de diploma's uitdelen bij een pak wasmiddel is niet zo moeilijk, maar in het bedrijfsleven en de wetenschap moet in beginsel gewoon gewerkt worden. Voortrekkerij is daar natuurlijk eveneens aan de orde van de dag waardoor de meeste incompetente idioten alsnog aan een baan komen, maar op een gegeven moment valt het toch op dat bijna niemand in deze maatschappij zijn werk nog fatsoenlijk kan doen. Kijk voor de grap eens kritisch om u heen en merk op dat vrijwel overal waar u komt, de meest banale zaken de mist in gaan. Vooral bij bureaucratische instellingen waar ze veel met brieven werken gaat het mis en al die deskundigen waar u als kind zoveel over gelezen heeft, werken gewoon via standaardoplossingen. Als u met uw probleem komt is het altijd net even teveel gevraagd en weten ze het niet. Grote organisaties als Stork en AkzoNobel melden de noodklok en zeggen het werk naar India te moeten verplaatsen omdat onze ICT'ers mislukte sukkels zijn.

Bedrijven zouden massaal schreeuwen om informatiemanagers die een brug kunnen slaan tussen programmeurs, leugenachtige verkopers en personeelszaken. Een soort van interdisciplinaire alleskunners dus die voor het salaris van een juniorprogrammeur die net van het mbo komt een bagage meeneemt met twee academische titels, 10 jaar werkervaring en niet vies is om af en toe de wc eens flink uit te soppen. Deels is dit niet per se te beschouwen als een probleem dat rechtstreeks door slecht onderwijs speelt. Opleidingen zijn naar hun aard vrij algemeen en wie of wat u ook bent: wie gaat werken bij een nieuwe werkgever, zal ingewerkt moeten worden en ter plekke specialistische kennis en vaardigheden moeten opdoen om zijn werk goed te kunnen verrichten. Daar is nou een contract voor onbepaalde tijd voor nodig. Jarenlang bij hetzelfde bedrijf zitten en meegroeien, maar dat kan allemaal niet meer. Schapen met vijf poten kosten nu eenmaal veel geld en bedrijven willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Toegegeven, het probleem is iets ingewikkelder dan we in het kader van dit artikel kunnen uitwerken. Al die grote bedrijven lopen al jaren met hun spookvacatures goede kandidaten weg te jagen die vrijwel precies voldoen aan wat zij nodig hebben. Misdefinitie heeft regelmatig goede kandidaten laten solliciteren, maar geen van de grote bedrijven had interesse omdat de vacatures die zij zeggen te hebben, simpelweg niet echt zijn. Vacatures op internet zijn vrijwel synoniem aan reclame en die pierpraat over India is gewoon gelul. Alsof ze het daar beter voor elkaar hebben dan hier. Feit is gewoon dat die bedrijven zelf niks te bieden hebben, de lonen daar lager liggen en ze in Nederland inmiddels alle goede kandidaten zo erg hebben verkracht dat die allang elders werkzaam zijn. Aan de andere kant deugen opleidingen gewoon niet en wordt er niks aan gedaan om het op te lossen. Zorg voor kwalitatief goed onderwijs, controleer deze opleidingen en eis van bedrijven baangaranties als studenten goede opleidingen volgen.

Thans is het onderwijsklimaat heel slecht voor ambitieuze studenten. Nog een tweede opleiding volgen nadat u al een opleiding heeft afgerond behoort niet meer tot de normale mogelijkheden. Tenzij u letterlijk minstens 8 (!) keer zoveel collegegeld wilt betalen dan het wettelijke tarief. Mensen met twee titels zoals onze beheerder, zullen naar verwachting schaars worden. Aan onderwijs valt echter nog een heleboel geld te verdienen. Kwaliteit of niet, hele volksstammen geloven nog dat een diploma veel waard is en geloof is alles in deze samenleving. Geld is immers ook slechts iets waard omdat we met z'n allen doen alsof het die waarde heeft. Kunnen hedendaagse studenten niet met kwalitatief goede opleidingen gelokt worden, dan is er nog altijd de leugen waarmee het geprobeerd kan worden zoals de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam aantoonde. Zo legde de VU een test van Elsevier heel creatief uit. Op de website van de VU waren lange tijd beweringen te vinden over "beste" opleidingen, maar uit het onderzoek van Elsevier bleek iets heel anders.

Net als u denkt dat het allemaal niet nog erger kan, komt er een massale berichtenstroom opgang waaruit blijkt dat het onderwijssysteem geen lang leven meer beschoren is als we niet rigoureus ingrijpen. Het onderwijs is nu letterlijk in geldnood geraakt en de Algemene Onderwijsbond (AOb) en CNV Onderwijs luiden de noodklok over openbare scholen die met zulke grote tekorten kampen dat de bezuinigingen de situatie alleen maar verslechteren. Scholen maken zich steeds vaker los van de gemeenten. Vergeten wordt dat die scholen slecht zijn en de kinderen ondanks het onderwijs nog beter kunnen rekenen dan het bestuur. Incompetente bestuurders geven als socialisten het geld uit als water. Mooi gebouwtje hier, prachtige gymzaal daar en voor de rest is het vriendjespolitiek wie de leukste banen krijgen. Absurde projecten waarbij er fonteintjes verschijnen, drijven de kosten op tot recordhoogte. Gemeenteraden horen de boekhouding van scholen te controleren. Onder curatele zeggen wij en sluit scholen die slecht zijn en verspillen.

Scholengroep Amarantis had geen zin in onze expertise toen we er ooit gingen solliciteren. Knoeien met renteverzekeringen vonden ze interessanter en aangezien ze daar geen verstand van hebben, anders waren ze er niet eens aan begonnen, ging het grandioos mis. Verliezen stapelden zich op en leningen om luxe pleziertjes mee te bekostigen konden niet meer worden terugbetaald. Ligt het nou aan ons of zijn wij de enigen die de mening zijn toegedaan dat scholen niet horen te klieren met geld dat bestemd is voor onderwijs? Serieus, ondanks het recht om onderwijs te geven in de Grondwet, moeten mensen met verstand hemel en aarde bewegen om een school te mogen oprichten. Amateurs kunnen daarentegen gewoon hun gang gaan en tienduizenden scholieren en studenten duperen. Crisismanagers aanstellen helpt niet hoor, echt niet. Bijna iedereen is in deze maatschappij incompetent, dat is het probleem. Diverse schoolbesturen en stichtingen gaan over de kop wegens wanbeleid. Ja, wij zijn nazi's en beledigen. Alles draait om de juiste prioriteiten.

Onderwijsgigant Zadkine in Rotterdam is het bokje nu blijkt dat ze bijna kapot gaan omdat ze veel te veel gebouwen hebben gekocht, onbekwame idioten hebben aangenomen en er niet in slagen goed onderwijs te geven waardoor de leerlingen wegblijven. Logisch, opleidingen volgen is duur en in die tijd kan er niet gewerkt worden, dus als mensen doorkrijgen dat ze na een jarenlange studie geen flikker zijn opgeschoten, worden ze niet blij en maken ze slechte reclame. Zo simpel is dat. Wat opvalt is dat scholen zich massaal bezighouden met activiteiten die niet onder hun kernactiviteit, namelijk het verzorgen van onderwijs, vallen. Leningen zijn er aan de orde van de dag. Lenen kost geld, dat weten we allemaal. Vooral sinds de overheid daar zo erg de nadruk op legt. Hoe is het mogelijk dat scholen zoveel gebouwen kopen en deze erg fraai aankleden terwijl ze zichzelf daardoor gewoon kapot lopen te maken?! Overheidsscholen, waarvoor we allemaal belasting betalen, lopen gewoon te beleggen (gokken dus) in plaats van goede leerkrachten aan te nemen.

Overweging.

Vanzelfsprekend zouden we niet zoveel kabaal maken als de malaise binnen het onderwijs niet zoveel nare gevolgen zou hebben. Oliedom volk, hersenloze bestuurders, hyperinflatie van diploma's, overal incompetente idioten in het beroepsveld en scholen die op onze kosten financieel over de kop gaan. Erg triest en het bizarre is dat het allemaal bekend is en we voor ons gevoel grotendeels bezig zijn om open deuren in te trappen. Desondanks is het gewoon keihard nodig dat we er elke keer weer aandacht aan besteden, want hoewel het onderwijs zichtbaar onder uw neus wordt verkracht en zo langzamerhand de doodsteek heeft gekregen, zijn er nog steeds initiatieven aan de gang om u een rad voor ogen te draaien. De Hogeschool van Amsterdam is al sinds de oprichting een van de slechtste Hogescholen in Amsterdam en omstreken. De Nationale Studenten EnquÍte geeft echter aan dat studenten tevreden zijn. Studenten van de HvA zouden volgens de propaganda vooral hun opleiding en docenten de hemel in willen prijzen.

Over het verschijnsel dat verschillende groepen in Nederland de ondergang van het onderwijs niet onder ogen willen zien, is al veel geschreven. Teveel mensen hebben op de een of andere manier een groot belang bij het systeem zoals het nu geworden is. Achterlijke parasieten die van elders zijn gekomen en enkel hun zwartje handje willen ophouden voor een dikke aalmoes, vinden het wel best dat positieve discriminatie hen helpt aan een diploma waarvoor ze onder normale, eerlijke en objectieve omstandigheden de hersenen voor missen. Incompetente falers uit het bedrijfsleven die voor een dik salaris docentje kunnen spelen op Hogescholen en universiteiten, profiteren dik van de roep om goede docenten. Vervolgens kunnen ze hun beloften niet waarmaken, maar daartegen durft vrijwel niemand te ageren. Politici als Mark Rutte en Verhagen konden hun strepen eveneens goed verdienen en niemand klaagt erover. Al vaker hebben we opgemerkt dat vrijwel alle misstanden in deze wereld nog bestaan omdat er genoeg draagvlak voor is. Te bizar voor woorden.

Om als maatschappij internationaal niet massaal door de mand te vallen met het slechte onderwijs, zijn er allerlei constructies ontstaan om de schijn hoog te houden dat het onderwijs heus wel deugt. Zo stelt het Cito dat de kinderen goed scoren op sociaal gebied om zogenaamd aan te tonen dat het onderwijs dat ze krijgen perfect is. Proest, het Cito is naar onze mening wel de laatste instantie die in dit soort kwesties serieus genomen moet worden. Zoals hierboven beschreven, begrijpt dat toetsinstituut niet eens het meest elementaire doel van toetsen namelijk het toetsen van vaardigheden die iemand bezit en het dus niet de bedoeling is dat de toets aangepast wordt aan het kind dat de vaardigheden niet beheerst. Zo'n instituut moet eens flink uitgelachen worden. Dyslexie neemt zogenaamd toe. Gewoon omdat kinderen niet meer leren lezen. Nooit geleerd hebben om te rekenen noemen ze dyscalculie. Kinderen leren niks meer en als we daarop wijzen, dan wordt er gewoon geroepen dat die kinderen een stoornis hebben.

Gebrek aan vaardigheden door slecht onderwijs wordt weggewuifd door etiketten op kinderen te pakken zodat het net lijkt alsof ze een stoornis hebben, kinderen die gepest worden of anderszins geen vriendjes hebben om buiten te spelen zijn depressief, autistisch of hebben ADHD en als het Cito aan de overige kinderen vraagt wat ze ervan vinden dat ze geen sommetjes hoeven maken maar lekker kunnen aanrommelen met wat ze zelf leuk vinden, geven die kinderen in onderzoeken natuurlijk aan dat hun meester de liefste van de klas is. Af en toe komt er een rare meneer in de klas om in het Turks te vertellen dat homoseksuelen ook nette mensen zijn, behalve in de islamitische religies, en verder is het gewoon lang leve de lol want kinderen weten toch niet beter. Onwelgevallige geluiden worden het liefst met of zonder theedoek onderdrukt en alle achterlijken regeren de wereld via corruptie en vriendjespolitiek. Zolang wij van de oude stempel kunnen schrijven, zullen we tegen deze waanzin ageren. Goed onderwijs is een grondrecht. Laat u en uw kinderen dat niet afnemen.
Reacties: 15
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 26-10-2012 om 01:43.
Is er nog wel een sector/markt/onderdeel van "iets" in dit land dat wel nog naar behoren functioneert?
Ik kan er met de beste wil echt geen bedenken nl.
Werkelijk alles is door socialisten doelbewust om zeep geholpen omdat het "altijd eerlijker moet".
Altijd moet alles op hun moreel superieure wijze gebeuren, maar wel tegen elke logica in.

Nederland is nu ook zodanig verrot dat de gemiddelde burger het zelfs helemaal niet meer kan doorzien.
Op zijn salaris wordt grotendeels beslag gelegd nog voordat hij het zelfs maar in handen krijgt.
Daarvan worden ongevraagd de meest idiote zaken gedaan die de burger niet eens meer wil weten.
Het interesseert hem helemaal niets meer.
De gemiddelde burger is slaafs, volgzaam, willoos, kritiekloos, etc geworden.
Hij vindt alles wel goed, vertrouwt erop dat er wel iemand voor hem zal zorgen.
Verdiept zich ondertussen in zaken als GTST, the Voice of whatever, boer zoekt vrouw, etc en gaat naar bed.

Ondertussen glijdt ons land heel hard weg op globale schaal gezien.
Dit is ook niet meer te stoppen dit proces, behalve met een staatsgreep en veel geweld.
Daar begin ik niet aan en daarom staat mijn besluit te vertrekken vast.
Zeker gezien de meer dan droevige verkiezingsuitslag en formatie van linkse en nog linksere idioten die nu de kruimels gaan verdelen.

Ik wens iedereen in NL veel sterkte.

Reactie door Moses 35i op 26-10-2012 om 21:54.
Ik vrees dat het enige wat hier perfect werkt, is het plukken van de burger! En dat zal alleen maar erger worden. Ik weet niet waar ze met z'n allen op uit zijn maar ik zie nog wel gebeuren dat er een burgeroorlog uitbreekt. Maar gezien de houding van velen, zoals jij heel duidelijk opmerkt, Sickofleft, is dat brood en spelen hier bij de bevolking nog steeds de hoogste prioriteit lijkt te hebben...

Jammer maar als men zich niet actief opstelt, gewoon weer zoals altijd dom stemt, dan vragen ze er ook om. Het vervelende is dat degenen die wel nadenken daar nu mede de dupe van worden!

Waar ga je heen als je je besluit gaat uitvoeren? Buiten de EUSSR neem ik aan? Ik zal nog niet kunnen emigreren, onvoldoende middelen, dankzij deze roverheid!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 27-10-2012 om 00:16.
Aan mensen die willen emigreren om te vluchten, hebben we net zo weinig als aan dat volk dat zich met de kop in het zand in slaap laat wiegen. Manschappen horen hun generaal niet voor dood achter te laten op het slagveld. Onderwijs hoeft niet slecht te zijn als we meer van onze mensen op belangrijke functies in het onderwijs kunnen krijgen. Genoeg mensen die stilzwijgend aan onze kant staan en die mogelijkheden hebben, maar we horen nooit van ze. Ja, het volk is laf, maar de meeste mensen die zeggen het anders willen, gedragen zich precies hetzelfde.

Reactie door Sickofleft op 27-10-2012 om 02:10.
Beste misdef & Moses & andere lezers,

Vertrekken heeft, gezien de toestand waarin NL anno 2012 zich bevindt, helaas niets meer met laf te maken.
Er zijn simpelweg te weinig medestanders meer te vinden in onze manier van enigermate nationalistisch en vrijheidsdenken.
Je kunt wel op die medestanders blijven hopen maar ze zijn er niet en komen er ook simpelweg niet!

Dit land zit ondertussen wel bewezen bomvol met parasieten, saboteurs, leugenaars, communisten, criminelen, kanslozen, nietsnutten, ambtenaren en ander hoogst ongewenst spul.
Kijk daarvoor toch simpelweg om je heen.
Kijk alleen al naar de verkiezingsuitslag! een ramp voor de gewone burger die alleen maar een fijn en normaal leven wil.

Al dat ongewenste spul heeft nu simpelweg totaal de overhand gekregen als het op stemmen aan komt.
Dat krijg je dus ook nooit meer veranderd. (stemvee simpelweg allemaal gekocht m.b.v. gestolen $$$ van anderen)

De gastheer is nu wel zover aangetast door de parasieten dat deze echt geen overlevingskansen meer heeft.
Alleen als de productieven onder ons allemaal vertrekken en de parasieten daarop de hongerdood sterven of huiswaarts keren, dan lost het probleem zich op.
Eerder niet.

Ik heb er iig geen zin meer in om als een weerloze idioot toe te moeten kijken hoe zowat mijn hele inkomen jaar in jaar uit afgenomen wordt onder dreiging van geweld.
Om vervolgens machteloos toe te moeten zien hoe die vruchten van mijn werk worden verbrandt door linkse totaal-idioten met waanideeŽn en morele superioriteitsgevoelens.

Mijn visumaanvraag is ondertussen al een maandje de deur uit en ik wacht dat verder af. (uiteraard buiten eussr... waarheen precies houd ik liever voor mezelf.)
Ik ben er ook ziek van maar het is helaas niet anders.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 27-10-2012 om 15:57.
Het standpunt dat de echte Nederlanders maar moeten emigreren, we het land moeten weggeven aan parasieten en de nationalistische beweging niet bestaat, komt akelig dichtbij wat links altijd roept. Wat voor belang heeft u om dat hier eindeloos te herhalen? U vergeet het meest fundamentele in de hele strijd. Wij zijn Nederlanders, onze taal is Nederlands, onze gebruiken zijn Nederlands en ons land is Nederland, dus de strijd zal altijd in Nederland moeten plaatsvinden.

Dat er weinig draagvlak is voor de extreme vormen van het nationalisme, is voor ons niet relevant. We zijn een maatschappelijk platform dat breed georiŽnteerd is. We hebben deskundigheid en ambities op alle belangrijke terreinen. Onderwijs is daar een van. Elke verbetering die richting onze ambities gaat, is er een. Elk kind dat Nederlands spreekt, is winst. Elk kind dat leert rekenen, is winst. Elke seconde dat mensen Nederlandse teksten tot zich nemen, is winst. Alle aandacht en discussies over hoe het beter zou kunnen in Nederland, is winst. Hiervoor is de draagvlak een stuk groter, al spreekt het voor zich dat de mensen die daaraan meewerken, zich niet openbaar uiten op een website als deze.

We zijn niet ideologisch bezig zoals veel nationalisten, maar realistisch. Rome is ook niet in een dag gebouwd. We doen wat we kunnen om Nederland zo lang mogelijk leefbaar te houden. Even goede vrienden als mensen dat niet zien zitten, maar ga dan weg en laat mensen die wel willen hun werk doen.

Reactie door Moswolkje op 27-10-2012 om 20:27.
Ja, het gaat beroerd met het onderwijs, zeker als je ziet (en nog niet eens vanuit dit artikel, maar vanuit de realiteit van alledag) dat jongelui amper nog normaal ABN kunnen schrijven of uitspreken.

Weglopen heeft dus geen enkele zin...dat betekend slechts dat er nog een gezin minder onze taal spreekt, en doorgeeft.
Dat betekend nog een stem minder die tegen de socialisten kunnen stemmen.
Dat betekend nog een man minder die onze geschiedenis kan vertellen.

Ikzelf doe op heel bescheiden schaal mijn best door o.a. mijn kleindochter heerlijk mee te nemen in verhalenboeken, jeugdfilms (in het Nederlands uiteraard, het kind is nog geen vijf jaar en kan nog niet lezen) samen te bekijken, door boerendagen te bezoeken waar pure Hollandse dingen te zien, te ruiken en te beleven zijn zoals koeien en kaas...kortom, ja, ik beken het...ik indoctrineer zowat.

Het wichtje ZAL haar Nederlandse afkomst niet vergeten en verleren!
En dan te bedenken dat ze half Antilliaans is whahaha!
Maar dat stukje zal slechts aan haar kleur terug te leiden zijn...(*_*)

Reactie door Sickofleft op 27-10-2012 om 23:17.
Ik heb er geen belang bij om hier dingen te herhalen.
Het is concluderend simpelweg steeds hetzelfde totaalplaatje dat boven komt drijven.

Links Nederland denkt in haar eigen visie dat men hier in NL een soort Utopia heeft geschapen.
Nou, voor mij niet helaas.
Voor mij is dit hier inmiddels een aan communisme grenzende hel om in te leven.
Een soort slavenkolonie.
Het is simpelweg mijn land niet meer zoals ik het voorheen kende.
Ik heb er nu ook geen band meer mee.
Ik geef er niets meer om. Het kan me gestolen worden.
Het is trouwens ook zo goed als failliet op financieel vlak. 400+ miljard staatsschuld...............
Niemand die dat nog bij elkaar gaat werken hier.

Onderwijs is kapot.
Zorg is kapot.
De rechtstaat, politie en justitie zijn kapot.
De arbeidsmarkt is op sterven na dood.
De woningmarkt is totaal kapot.
Onze overheid is met niets bezig dan zakken vullen en nepotisme.
Onze bevolkingsopbouw is totaal ontwricht door absurde immigratie.
Onze cultuur is grotendeels gesloopt door diezelfde massa-immigratie.

Hier functioneert niks meer zoals het moet.


Reactie door Moswolkje op 28-10-2012 om 16:48.
Koot em Bie noemden dat doemdenken, zelfs al in maart 1980...

Reactie door Sickofleft op 28-10-2012 om 17:24.
Ik noem het liever nuchter kijken naar wat er tot nog toe allemaal gebeurde in dit land.
.
En was dat maar "Van Kooten en de Bie", dan kon ik er mogelijk nog om lachen.
Maar wat er werkelijk aan de hand is in NL is om te huilen.
Het is bittere ernst.
De (a)socialisten hebben alles gesloopt.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-10-2012 om 18:00.
Niemand zal kunnen ontkennen dat er veel mis is in Nederland, maar dat "totaalplaatje" is overal ter wereld hetzelfde. Overal zitten er communisten, criminelen en ander ongewenst tuig. Om nog maar te zwijgen van oorlog, hongersnood en gebrek aan goed onderwijs.

Het gaat erom hoe mensen daar persoonlijk mee willen omgaan. U kunt heel depressief alles verloochenen in een poging elders de melk, honing en eeuwige maagden te vinden. In dat geval zou ik zeggen: tik drie keer met uw hakken tegen elkaar en kijk of u inderdaad in het paradijs terecht komt.

Wij staan heel anders in het leven. Onze taal, afkomst, cultuur en land zijn ons leven. Wat de vijand sloopt, bouwen wij weer op. Desnoods starten we weer van voor af aan en vechten we voor elke millimeter vooruitgang. Het is ieders goed recht om weg te gaan en zich niet bezig te houden met activisme, maar steek dan ook geen energie in het proberen om anderen, die er nog wel heil in zien, hetzelfde aan te praten.

Reactie door Sickofleft op 30-10-2012 om 00:43.
Er is enorm veel mis in dit land.
En nu, met Samson en Rutte aan het roer, gaat het niet meer te harden worden.
Vandaag kreeg ik de ene na de andere maatregel door van dit nieuwe kabinet.
Ik ben er kotsmisselijk van, en dat meen ik.

Heb gewoon geen zin meer hier allemaal actief/gedwongen aan te moeten bijdragen.
Als ik volgende week mijn visum kreeg vertrok ik per direct.

Nederland zal door links en linkskwadraat uitgehold worden tot het niet verder meer kan.
Ooit zullen de burgers smeken om Geert.

Reactie door Moswolkje op 30-10-2012 om 15:45.
Nou...het uitruilen wat nu gebeurd zie ik dan toch nog liever dan die slappe compromissen waarin alle betrokken partijen nauwelijks vlees noch vis kregen.

Hele lagen met ambtenaren zullen gaan verdwijnen, op Ontwikkelingssamenwerking wordt 1 miljard euro bezuinigd, de Publieke Omroep zal dusdanig gekort worden dat Net 3 waarschijnlijk de sjaak is...ik zeg: het is niet ideaal maar ik zie stapjes vooruitgang.

Reactie door Sickofleft op 30-10-2012 om 17:42.
Hmm,dat is vreemd, ik zie nl. alleen maar enorme verlinksing en verslechteringen, en niet zo'n kleine!!
Knap dat u stapjes vooruit kunt ontwaren...............

Liegende Mauro's mogen blijven.
Belastingen gaan netto omhoog.
Aftrek wordt op tig wijzes beperkt.
EU krijgt nog meer prioriteit.
Volledige linkse onbenullen op belangrijke ministeries als Buza/biza. etc.

Ongelofelijk.

Reactie door Sickofleft op 30-10-2012 om 20:41.
Oh ja, al gehoord?

Zorgpremie voor uitkeringstrekkers wordt 20 euro per maand.
Zorgpremie voor werkenden die redelijk verdienen wordt 200 tot 480 euro per maand!

Daarnaast mogen de beter verdienenden ook uiteraard de hele uitkering betalen en dus eigenlijk ook nog die fake geheven 20 euro!
De werkenden worden gewoon helemaal kaal geplukt!
Fuck socialisme!
De VVD is net zo socialistisch als de pvda.

Dit land is verloren.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 30-10-2012 om 21:33.
Wat er nu gebeurt, is een forse achteruitgang. Rutte 2 is een PvdA-kabinet. Meer hoef ik er nu niet over te zeggen. Er verschijnt binnenkort wel een nieuw artikel over.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.