Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

628 # Waarschuwing van de verkiezingen #
Gepost door Misdefinitie op 13-09-2012 om 23:26.
Vol afschuw, verbazing en ongeloof moest de PVV-aanhang lijdzaam toezien hoe de PVV tijdens de verkiezingen gedecimeerd werd en volledig weggevaagd leek te worden. Terwijl woedende moslims in het Midden-Oosten weer eens hun achterlijkheid laten zien door als op hol geslagen primaten Amerikaanse ambassades in de fik te steken vanwege een filmpje waarin gesuggereerd wordt dat hun heilige verzonnen profeet Mohammed een ordinaire pedofiel is, moeten zij leren leven met de nieuwe werkelijkheid dat het Nederlandse klootjesvolk weer gekozen heeft voor de linkse georiënteerde liberalen en socialisten. Lafhartige overlopers die de PVV verraden hebben, proberen krampachtig hun keuze te verklaren door tussen de diehard tegenstanders van de PVV te roepen dat Geert Wilders zijn campagne verkloot heeft door de nadruk te leggen op Europa. Ondertussen probeert de vijand te zinspelen op het einde van de PVV. De uitslag van de verkiezingen brengt een belangrijke waarschuwing met zich mee. U kunt niet oneindig met oogkleppen op blijven stemmen.

Geen rechtvaardiging voor Paars.

Nu de rook van de verkiezingen is opgetrokken, komen de kakkerlakken uit hun holen gekropen om de PVV een trap na te geven. Overal op internet verschijnen er analyses die vooral beschouwingen zijn over hoe Wilders zijn partij naar de godverdomme zou hebben geholpen. Typisch voorbeeld is Afshin Ellian die ooit vanuit Iran naar Nederland is gekomen omdat ze aldaar zijn extreem linkse retoriek niet dulden, maar nu ongegeneerd een kruistocht voert tegen de PVV en zelfs suggereert dat Wilders het maar beter niet over Europa had kunnen hebben. Tegenstanders van de PVV krijgen bij het lezen van zulke stukjes bijna een orgasme en kraaien uit dat de PVV-aanhang nu maar met goede inhoudelijke tegenargumenten moet komen om dit te weerspreken. Alsof dat echt een prestatie zou zijn, nemen we die uitdaging graag aan. Al was het maar om een groot deel van de bevolking een hart onder de riem te kunnen steken. Diverse fora en opiniestukken melden het begin van het einde van het rechtse gedachtegoed en dat is alles behalve terecht.

Thans wordt Wilders neergezet als onbetrouwbare hond van de Romeinen waarmee niemand meer zou willen regeren. Kiezers zouden dat hebben opgemerkt en de PVV genadeloos hebben afgestraft. Deze weergave komt niet overeen met de werkelijkheid. De meerderheid van de bevolking stemde in de jaren '90 al massaal VVD en PvdA toen de PVV nog niet eens bestond. Blijkbaar zit het zelfkastijden de nieuwe Nederlanders in het bloed en kan zo'n situatie ongeacht het bestaan van de PVV steeds weer opnieuw bestaan. Tevens wordt er al 8 jaar geroepen dat niemand met de PVV wil regeren. Desondanks heeft de PVV een aantal mooie winsten geboekt en zijn er nog steeds bijna 1 miljoen mensen die onvoorwaardelijk voor de PVV kiezen. De PVV is nog steeds de derde partij van Nederland en groter dan mening partij die al veel langer het politieke strijdtoneel betreedt. De PVV de schuld geven is daarom onjuist. Eerder hebben we laten zien dat het succes van links dom volk is dat in inhoudsloze praatjes trapt en de hachelijke situatie waarin Wilders zit.

Leuk hoor dat de vijanden van ons volk zogenaamd tegenargumenten verlangen op basis van de inhoud. Zelf zijn ze zo hersenloos als een stuk spons dat te lang in de magnetron heeft liggen braden. Hoe kan er met dat soort mensen in hemelsnaam een discussie op de inhoud gevoerd worden als zij niet gehinderd door kennis van zaken hun gal spuwen? Iedereen zou ervan op de hoogte moeten zijn dat we na de puinhopen van 8 jaar Paars en het debacle met het CDA dat een behoorlijk linkse koers voer met de PvdA in Balkenende 4, opgescheept zitten met een staatsschuld van 400 miljard in plaats van 100 miljard, een verdubbeling van het aantal allochtonen hebben gezien die vrijwel allemaal PvdA stemmen en een keiharde maatschappij waarin verschillende culturen lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan met als gevolg radicalisatie, terrorisme, criminaliteit en vervolging van andersdenkende vrijsprekers. Mensen die moedwillig kiezen voor extreme schulden, fascisme, de multikul en miljardenverspilligen, zullen hun muil dicht moeten houden.

Wat hier is gebeurd heeft ons inziens weinig met de PVV te maken die immers al 8 jaar op dezelfde manier opereert, maar alles met de zwakke mentaliteit van dit volk dat alle wil en moed heeft verloren nog iets van Nederland te willen maken. Moed die deels verloren is gegaan door de hopeloze situatie waarin we ons bevinden. Sinds de invoering van de euro, hebben we niks anders gehad dan de ellende van crisis op crisis, miljardenverspillingen en om de twee jaar nieuwe verkiezingen. Mensen zijn geneigd om daar een zondebok voor te zoeken, zeker nu keer op keer blijkt dat wat het volk ook stemt, ze altijd van de regen in de drup belanden. Een zondebok eenmalig beschuldigen is simpel, maar wat als blijkt dat ook dat niet heeft geholpen om een goede verklaring te formuleren? Dan wordt het volk onrustig. Ruim 40 % van de kiezers is een zwevende kiezer die van de ene naar de andere partij huppelt. Besef dat de meerderheid van het volk niks over politiek weet, laag opgeleid is en stemt met het onderbuikgevoel.

Cruciaal is de constatering dat vrijwel iedereen denkt dat hun keuze nooit zo definitief kan zijn dat het land daardoor onherstelbaar beschadigt. Mensen denken vrijblijvend te kunnen stemmen. De ene keer geven ze de SP 9 zetels, de andere keer 25 en daarna weer 15. Zoiets gebeurt de PVV nu ook. Dit verschil kan ook verklaard worden als u bedenkt dat de zittende regering altijd de boeman is en dat het volk na de verkiezingen de regering wil afstraffen. Na het uitermate linkse beleid van Balkende 4, stemde men massaal "rechts" op de PVV en na de gedoogregering, wilde men rechts straffen en stemt men massaal PvdA. Rechtse aanhangers raakten daarvan zo in paniek, dat ze de PVV de rug toe keerden en strategisch VVD gingen stemmen. Om dat overlopen te kunnen rechtvaardigen, roepen ze dan maar dat de PVV te klote is geworden zodat ze zichzelf weer een beetje beter voelen. Deze verklaring is niet compleet. Verkiezingen zijn geen spelletjes die keer op keer opnieuw gedaan kunnen worden. Uw keuze kan het politieke landschap definitief veranderen.

Slechts weinigen begrijpen dat de bevolkingssamenstelling niet gelijk blijft als linkse partijen aan de macht komen en de "natuurlijke" schommeling tussen links en rechts als gevolg van onvrede over de regeringsdeelname, daardoor ernstig verstoord raakt. Deze situatie is gevaarlijk. Kijkt u maar eens naar de samenstelling van de zetels. Tegenstanders van de PVV beweren dat de PVV in feite het linkse blok heeft versterkt door weg te lopen bij het Catshuis. Gezien de zetelverdeling klopt daar geen bal van. Links is niet gegroeid, hooguit gefuseerd. Bijna alle extra zetels die de PvdA heeft gekregen, komen van GroenLinks. Daarnaast nog wat van de kleine partijen, maar dat mag geen naam hebben. U zou echter niet per se moeten kijken naar de verdeling als de linkse partijen bij elkaar opgeteld worden. Immers, als de PvdA 6 zetels minder had gekregen en GroenLinks 6 meer, dan hadden ze samen kunnen regeren. Belangrijk is dat het linkse blok voor een groot deel bestaat uit grote groepen allochtonen die alleen maar groter worden onder socialistisch beleid.

Overlopers van de PVV naar de VVD beginnen dan met roepen dat ze een ramp hebben voorkomen door strategisch te stemmen. Belachelijk, u heeft niet strategisch gestemd, u heeft uitstel van executie aangevraagd. In 2010 ging het al bijna mis. Tussen de VVD en de PvdA zat toen slechts 1 zetel. De VVD kon toen een iets rechtsere koers gaan varen, omdat de christendemocratie nog niet volledig werd uitgekleed en de PVV te groot was om te negeren. Thans was het in 2012 kantje boord. Rakelings scheerde de VVD langs de PvdA om de grootste te worden, maar er zijn nu wel definitief veranderingen te bespeuren in de samenstelling van de kiezers. Dat de SP schommelt van 9 naar 25 en dan naar 15 zetels, is niet desastreus voor die partij. Al eeuwenlang is er wisselend vraag naar het socialisme. Ook voor de boodschap van Wilders zijn er altijd wel mensen warm te maken. Het CDA heeft een bijzondere positie. Mensen overtuigen van een religie, is onmogelijk. Het CDA kon alleen maar groot blijven zolang er voldoende christenen bestaan.

Nederland islamiseert in hoog tempo. Steeds minder mensen gaan naar een christelijke kerk en steeds meer mensen hangen de islam aan die lijnrecht tegenover het christendom staan. In zo'n maatschappij, groeien steeds minder mensen op met de christelijke tradities en zal de christendemocratie op den duur verdwijnen. Overigens is dat hun eigen schuld aangezien zij zich de laatste jaren, waarin we het tij nog hadden kunnen keren, toonden als vijanden van ons volk door openlijk partij te kiezen voor radicale moslims. Iedere Nederlander die daar kritiek op had werd door hen gediskwalificeerd. Een deel van die zetels gaan linea recta naar de PvdA en eventueel naar de kleine partijen. Dan zitten we dus met een levensgroot probleem. De rek is er bij rechts wel uit. Met "strategisch" stemmen heeft u de VVD op 41 kunnen krijgen. Wellicht kan daar nog iets bij als de PVV volledig kapot gaat. Wat u echter niet (meer) kunt voorkomen, is dat de massa-immigratie de PvdA nog hoger laat stijgen dan voor de VVD mogelijk is.

Bovendien heeft u ervoor gezorgd dat, nu de christendemocratie aan het verdwijnen is en de PVV veel kleiner is geworden, dat "rechts" nooit meer aan een meerderheid komt. Met dat zogenaamde "strategisch" stemmen heeft u er weliswaar voor gezorgd dat de PvdA nu niet de grootste wordt, maar dat is slechts een klein gelukje. Met de VVD en de PvdA aan het roer, eventueel aangevuld door D66 zodat Paars 3 het land weer kan verneuken, wordt er geen rem gezet op de immigratie. De miljardenverspillingen naar Europa gaan gewoon door. De VVD zal de linkse koers die zij hebben ingezet in het Lenteakkoord, u weet wel: 21 % btw, 400 euro eigen risico en de langstudeerboete, gewoon weer doorzetten. Rutte zal die keuzen rechtvaardigen door te zeggen dat we nu eenmaal schulden hebben en moeten bezuinigen zonder te beseffen dat die schulden zijn ontstaan door Europa, massa-immigratie en linkse subsidies. Ondertussen stroomt het land vol met buitenlanders die links groter en sterker maken dan ooit. Schulden verzwakken Nederlanders totdat het hele zaakje in elkaar klapt en PvdA de grootste wordt. Op naar de sharia!

Zouden de PVV-stemmers allemaal bij de PVV gebleven zijn en Rutte zou zijn afgestraft voor zijn samenwerking met de linkse Kunduzcoalitie, dan kon het inderdaad zo zijn dat de PvdA de grootste partij zou zijn geworden, maar daar hadden ze dan een stuk minder aan gehad dan de positie die ze nu hebben. Nu kunnen ze in principe zeker weten gaan regeren met de VVD. Rutte weet dat zijn VVD hooguit eenmalig zo groot is geworden omdat hij een deel van de aanhang van de PVV heeft gepakt, maar nooit op een andere manier kan regeren dan met de PvdA gezien het wegvallen van de PVV en het CDA. Rutte weet ook dat de PvdA de volgende keer een grotere kans heeft om te winnen dan hij omdat de PvdA nu eenmaal een keiharde kern aan profiteurs, werklozen en buitenlanders bevat. Met andere woorden: Rutte zal grotendeels links beleid moeten gaan uitvoeren net zoals hij dat deed in het Lenteakkoord en dat is een groot probleem. Hoe dan ook zal de VVD kleiner worden doordat zij links beleid doorvoeren, de PvdA de eerste partij wordt of de kiezers weer naar de PVV gaan.

Met een grote VVD, een grote PVV en een grote CDA, zal de PvdA als ze al de grootste woorden na de volgende verkiezingen algauw een deel van zijn aanhang weer verliezen aan GroenLinks. Met de VVD als grootste partij en het verdwijnen van het CDA en de PVV, is het een kwestie van tijd voordat de PvdA de boel overneemt. Nogal een verschil. Bedankt "strategische" stemmers. Dit was overduidelijk geen strategie anders dan kortetermijndenken. "Ja maar Wilders is een onbetrouwbare hond omdat hij wegliep bij de onderhandelingen in het Catshuis." Zie hier zo'n beetje het niveau van het volk dat zich massaal heeft laten verleiden door de belofte van Rutte dat ze 1000 euro zouden krijgen en de belofte van Samsom dat de werklozen een hogere uitkering zullen krijgen. Wanneer leert u verdomme nu eens dat de beeldvorming in de media bedoeld is om u te verneuken? Weglopen, is niet per definitie slecht. Wilders onderbrak de onderhandelingen niet, hij ging, aan het einde van de onderhandelingen, niet akkoord met extreem links beleid. Dat is iets heel anders.

Bent u een wegloper bij een salarisonderhandeling als u 3000 euro verdiende en de nieuwe baas na een ferme onderhandeling hooguit 1000 euro wil geven en u uw handtekening niet wil zetten? Bent u een wegloper als u bij een makelaar de vraagprijs biedt, maar de makelaar weigert aan u te verhuren? Nee, als na een intensieve onderhandeling blijkt dat de tegenpartij niet voor rede vatbaar is en u een contract onder uw neus schuift die u enkel wel of niet kunt ondertekenen, dan is de opmerking dat hij zijn contract in zijn reet kan stoppen geen handeling van een wegloper te noemen. Hooguit weglopen in de fysieke zin. In de zin van als eerste door de deur naar buiten lopen, maar als mensen die fysieke handeling interpreteren als weglopen in de zin van niet willen onderhandelen zonder te begrijpen wat er inhoudelijk is gebeurd, dan is alles sowieso verloren. Tegen zoveel domheid strijden lukt niet. Het vermoeden rijst dat de bij de PVV weggelopen kiezers in 2010 vooral zwevend waren. Nadenkende PVV'ers laten zich niet zo makkelijk voor de gek houden.

Voor de rest richt de kritiek zich jegens de PVV op dezelfde manier zoals zijn vijanden dat al jaren doen. Bij elk positief bericht over de PVV het zo draaien dat hij er negatief uitkomt, scheldpartijen, bedreigingen en demonisatie. De oude platen worden weer grijs gedraaid. Wilders zou heel erg onbetrouwbaar zijn. Iemand als Rutte die belastingverlagingen belooft terwijl hij net in het Lenteakkoord alleen maar lastenverzwaringen en verhogingen van de belastingen heeft gerealiseerd, wordt blijkbaar wel heel betrouwbaar gevonden. Evenals iemand als Samsom die steeds geroepen heeft dat hij het eerlijke volledige verhaal vertelt, terwijl hij stiekem even de malaise van Paars en Balkenende (waaraan zijn partij meer dan 15 jaar heeft meegewerkt en wat tot de verdubbeling van het aantal allochtonen, criminaliteit en staatsschuld heeft geleid) als een heel betrouwbaar manschap wordt gezien. Kritiek die we allemaal al een keer gehoord en ontkracht hebben.

Zelf vindt Wilders dat hij zijn Europaverhaal de volgende keer nog beter moet uitleggen, maar we betwijfelen of dat gaat helpen. Meindert Fennema, die schreef over tovenaarsleerlingen wat zegt genoeg over het niveau, stelt dat het Europaverhaal simpelweg niet is aangeslagen. Op zich is dat niet zo vreemd. Het verhaal van Wilders is op de harde werkelijkheid gebaseerd. Miljardenverspillingen ten koste van alles wat ons dierbaar is en alleen maar ellende oplevert met schulden en radicale moslims. Een verhaal dat niet lekker wegleest als een sprookje zoals de links liberale en socialistische verhalen dat wel doen. Voorts lijkt de PVV het slachtoffer te zijn geworden van de harde tweestrijd in de media die, geheel in Amerikaanse stijl, de verkiezingen reduceerden tot een stem op de links liberalen en socialisten. Het zegt heel veel over de bevolking als deze zich zo makkelijk laat naaien. Mensen zouden zich volgens Fennema in grote mate laten leiden door het verrassingseffect en teleurstelling.

Zoals gezegd, zit er achter dat zogenaamde "strategisch" stemmen helemaal geen strategie. Op de lange termijn zal dat er zelfs toe leiden dat, als de PVV geen orde op zaken kan stellen, er een vaste kern aan slinksen ontstaat door de massa-immigratie. Dat idee wordt verstrekt door de bewering van overlopers die roepen dat ze geen PVV meer hebben gestemd omdat ze al van te voren het idee kregen dat de PVV toch niet meer zou gaan regeren. Een onzinargument, want als een grote kans hebben op regeringsdeelname een keiharde eis voor stemmers zou zijn, waarom zijn er dan behoorlijk wat zetels gegaan naar partijen waarvan men al van te voren wist dat regeren daarmee onmogelijk is omdat die partijen te klein blijven zoals 50plus en SGP? Nee beste mensen, zelfs de geroemde teleurstelling zal geen legitiem argument kunnen vormen om de schuld daarvan in de schoenen van Wilders te schuiven. Mensen zijn dom. Een groot deel van de kiezers denkt aan de verkiezingen als een soort sinterklaas. Die krijgen nooit wat ze willen en zullen altijd boos zijn.

Het is onvermijdelijk dat na de groeispurt van de PVV van 9 naar 24 zetels, minstens de helft van die groei te danken was aan mensen die even snel dachten dat ze konden krijgen wat ze wilden. Er zijn serieus veel mensen geweest die in 2010 eenmalig op Wilders hebben gestemd in de hoop dat hij binnen een paar jaar alle zwarten kon opruimen, uit de EU kon stappen, de gulden weer kon invoeren en 60 jaar mislukt socialistische beleid kon opruimen. Toen bleek dat zoiets onmogelijk is binnen zo'n kort tijdsbestek, stampten ze als ondankbare kinderen op de grond en gingen ze in 2012 af op de belofte van de VVD voor een zoethoudertje van 1000 euro. We voorspellen dat die mensen er over een paar jaar weer achterkomen niks te krijgen en weer verder hoppen. Gelooft u ons nou, de meeste mensen zijn te dom om te kakken. Het gemiddelde IQ is 100 en 50 % van de mensen zit daar simpelweg onder. Democratie is de dictatuur van de domme meerderheid en er zal een tijd komen waarin de democratie instort ten gunste van het linkse fascisme.

Overweging.

Welbeschouwd en kijkende naar de zetelverdeling, zijn er interessante trends te ontdekken. Allereerst merken we op dat allerlei schreeuwlelijkerds en verraders er niet in geslaagd zijn om zetels te bemachtigen. Veelbelovend zou bijvoorbeeld Zero Drinkman zijn geweest die, nadat hij Wilders een dolk in de rug heeft gestoken, nu weer bonnetjes mag gaan schrijven aan wildplassende allochtonen. Niet verwonderlijk heeft ook de Piratenpartij geen buit kunnen binnenhalen aangezien hun voorman op de televisie niet eens uit zijn woorden kon komen. Uitzondering vormt 50plus die, na een eerdere zegen in de Eerste Kamer, twee zetels bemachtigde voor een variabel AOW, wat dat dan ook wezen mag. De christendemocratie is overduidelijk kapot aan het gaan en omdat zij afhankelijk zijn van hun specifieke religie, kunnen ze het voorgoed schudden als steeds minder mensen de normen en waarden van het christendom aanhangen. Uiteindelijk is links niet gegroeid, maar gefuseerd. En uiteindelijk is de PVV niet weggevaagd, maar ontdaan van mensen die in sinterklaas geloofden.

Wel heeft de uitslag van deze verkiezingen een harde waarschuwing gegeven die helaas weer niet door iedereen begrepen wordt. Wat u ook van Wilders mag vinden, Wilders is het probleem niet en deze verkiezingen analyseren met het idee om de zoveelste poging te ondernemen om de PVV dood te verklaren, is hooguit interessant voor de vijanden van ons volk die toch al niks op hebben met de echte Nederlanders. Wilders is niet bezig om onze ouderen op straat te beroven, onze meiden te verkrachten en van onze staat een islamitische heilstaat te maken waarin op het uitspreken van een onwelgevallige mening al de doodstraf staat. Wilders is niet degene die in Europa miljarden aan het verspillen is waardoor de zorg, het onderwijs en uw pensioenen het moeten ontgelden. Wilders is niet degene die belastingverlagingen belooft en ze daarna verhoogt. Leer nu eens de zaken en feiten in perspectief te zien. Blijft u op Wilders lopen zeiken of gaan we nu echt eens orde op zaken stellen?

Aanhangers van de PVV die vooralsnog hun partij trouw gebleven zijn, komen er eveneens niet zonder kleerscheuren vanaf. Zit niet zo te janken op die pro-PVV fora. Geef nu eens zelf toe dat u er deze keer geen fuck aan gedaan heeft om uw blonde leider te steunen. Heeft u flyers rondgedeeld of zijn poster op de verkiezingsborden geplakt? Vast niet, wij hebben ze in elk geval niet kunnen ontdekken. Bent u überhaupt wel komen stemmen? De opkomst was lager dan normaal. Of bent u zo'n typische verrader die al jaren stiekem de meest racistische uitingen doet op het internet en bent overgelopen omdat het u allemaal niet vlug genoeg ging? Had u liever gehad dat Wilders al voor de verkiezingen een burgeroorlog zou ontplooien door het anti-islamfilmpje op zijn eigen website te zetten, nogmaals voor de rechter gedaagd zou worden om zijn meningen over moslims inclusief scheldpartijen tegen de zandnegers? Stelletje lafbekken, we hadden voor de verkiezingen gewoon gelijk. Luie lamlendelingen zijn jullie die nergens moeite voor willen doen.

Jammer, want wat er de laatste 15 jaar aan vernietigingen gebeurt, is direct het gevolg van dat de politiek muur en muur vastzit en mensen daarom maar op de bekende gevestigde partijen stemt. Wat we nodig hebben is een echt rechts kabinet dat orde op zaken kan stellen, maar aangezien links voor een groot deel bestaat uit een vaste kern aan allochtonen, profiteurs en vele andere idioten, houdt rechts te weinig zetels over om een meerderheid te vormen. Al voor de verkiezingen hebben we daarom gezegd dat een coalitie met de VVD en de PVV in beginsel aangevuld zal moeten worden met een nieuwe breed gedragen volkspartij. Een partij die de PVV kan aanvullen op de punten waar zij steken laten vallen zoals hervormingen van de zorg, het onderwijs, pensioenstelsel en de arbeidsmarkt en akkoord kan gaan met de punten waarop de PVV juist ijzersterk is zoals bij het bestrijden van de multikul en de Europese Unie. Uit ons eigen WC-eendonderzoek is gebleken dat dit volk helemaal geen behoefte heeft aan een nieuwe beweging om de politiek weer los te trekken.

Zo kon het gebeuren dat een grote groep mensen die in hun hoofd horen krijsen dat al die zwarten moeten oprotten, in eerste instantie op de PVV stemden en toen ze niet kregen wat ze wilden, toch maar vriendjes worden met de multikul. Grotendeels omdat ze niet begrijpen dat de oplossing niet in een nacht geïmplementeerd kan worden en zeker buiten bereik komt nu zij de PVV verraden hebben. Ook door een gebrek aan kennis waardoor ze niet snappen dat geld maar een keer kan worden uitgegeven en mensen pas iets aan de voor hen secundaire problemen willen doen als ze voldoende hun eerste levensbehoeften hebben kunnen bevredigen. Kijk maar naar waar de PvdA-stemmers voornamelijk vandaan komen. Natuurlijk uit de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht waar de allochtonen inmiddels in de meerderheid zijn, maar ook in bijna heel het noorden van Nederland waar de problemen minder zijn. Ga u in een hoekje zitten schamen en denk de komende jaren eens na over of u werkelijk wilt dat de multikul het hier voor het zeggen heeft.

Wij maken ons ernstig zorgen om de toekomst. Onze munt weg, onze macht weg, onze trots weg en bijna onze cultuur weg. Daarvoor in de plaats krijgen we een achterlijke cultuur waarin de publicatie van een onwelgevallige tekst of film al aanleiding geeft tot rellen waarbij woedende apen de boel in de fik komen steken. De enige partij die daar iets tegen kan en wil doen, de PVV, wordt door de bevolking uitgekotst. Uiteraard door zijn vijanden, dat gebeurt nu eenmaal, maar juist ook door de mensen die doen alsof ze hersenen hebben en begrijpen wat er in deze maatschappij gebeurt. We worden aangevallen. We worden financieel uitgeknepen. We verliezen soevereiniteit. We moeten gehoorzamen aan het etablissement in Brussel. Vreemde uitheemse culturen nemen het land over waardoor uw gebruiken, uw etiquette, uw normen en uw waarden geen deel meer mogen uitmaken van uw leven. Wilt u dat? Blijkbaar wel. Besef dat u zich heeft laten bangmaken door de schijnmacht van de PvdA en daardoor niet inziet dat u de enige strijder monddood heeft gemaakt.

Lange tijd hebben we gedacht dat u het maar proefsgewijs moet ondervinden. Hang lekker de linkse liberaal of socialist uit en zie wat er gebeurt. Paars heeft het land verkracht. Uw zorg, pensioenen, onderwijs en veiligheid zijn volledig weggenomen. Balkenende 4 deed het nog eens flink over. Nederland is failliet. De btw staat op 21 %, alle belastingen gaan omhoog, zorg wordt onbetaalbaar en de PvdA voert al de discussie of u wel geopereerd moet worden als u te oud bent. De Nederlandse belastingdruk is het hoogst in Europa als u alle lasten optelt. Ondertussen wordt u door geïmporteerd tuig zonder reden op straat in elkaar geslagen of in uw eigen huis beroofd. Dat moet tot een extreme reactie leiden, dachten we. De woede ging zich echter richten op de vrijsprekers. Stank voor dank en nu kiest Nederland gewoon weer voor Paars met een extreem groot component aan rood extreem links in het kabinet. Gefeliciteerd met uw keuze. We gaan de VVD en de PvdA kritisch volgen en hopen voor u dat u ooit uw ogen nog eens gaat openen.
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 17-09-2012 om 01:13.
Beste Misdef,

Ik vind u overwegend een meesterlijk analist maar soms schort het u aan realiteitszin.

Kijk eens om u heen op straat en aanschouw de gemiddelde autochtone Nederlander.
U ziet dan grotendeels geretardeerd volk voorbij lopen dat echt te dom is om hun veters te strikken.
Daarvan verwacht u werkelijk dat ze het complexe politieke landschap van Nederland kunnen doorzien?
Cq zij Nederland daarna wel even voor zijn zelfvernietiging gaan behoeden?

Het zit zo:

80 tot 90% van het volk gelooft echt klakkeloos de leugens en gekleurde beeldvorming die de (volledig in linkse handen zijnde) publieke omroep op hen los laat.
Ze hebben niet door dat links onwelgevallige info simpelweg wordt weggelaten door de P.O.

Verder is het nog eens zo dat:

*Een miljoen ambtenaren overwegend links stemmen, zij vinden het geweldig dat leven (lees parasiteren) op geroofde taxpoet van anderen.
*Een miljoen wao'ers, die vinden het beslist eerlijk als de pvda hun uitkering nog wat verhoogt en veilig stelt.
*een half miljoen burgers die langdurig en veelal gewenst in de bijstand vertoeven omdat ze geen zin hebben hun nest uit te komen.
Die stemmen zeker pvda, puur om dat zo te houden.
*Meer dan een half miljoen ww'ers, die vinden het ook best sociaal om anderen voor hun te laten betalen, veelal pvda stemmers dus.
*2,5 miljoen allochtonen die het hier te lande heerlijk toeven vinden omdat anderen wel voor hen werken... nog veel meer vnl. pvda stemmers...
Je gaat toch niet op een ander stemmen dan op je broodheren?

Links heeft zijn kiezers dus gekocht met geroofd geld van anderen.

Wie blijft er dan wel nog over om het politieke landschap gezond te maken? vrij weinig stemmers.

Van die over gebleven stemmers is ook nog eens de helft vrouw, die hebben zowat allemaal een zwak voor "zielige allochtonen".
Die zielige allochtonen die PVV zo haat.

Ik vind het knap dat de PVV überhaupt nog bijna 1 miljoen kiezers trok...

Mijn grote vraag is toch echt waarom Nederlanders dit alles hun eigen land en volk aan doen?

Zelfhaat en gestoordheid, anders kan ik niets verzinnen.
Men vraagt er om, dus dan rest mij niets meer dan te vertrekken.
Ik wens iedereen hier veel succes.

Reactie door Moswolkje op 17-09-2012 om 13:40.
Ehh...ik heb echt geflyerd en gepostert hoor, en ja, had zelfs een mooie poster van Geert tegen mijn raam geplakt.
Ruiten zitten er nog gewoon in (*_*)

Maar het politieke landschap wordt er inderdaad niet rooskleuriger op.

Mocht die verdomde euro en die hele Unie nou omvallen, zou dat van invloed zijn op onze politiek?
Ik weet het, zoiets is dacht ik nog niet eerder voorgekomen...devaluaties zullen aan de orde zijn, we worden dan wellicht aan de dollar gekoppeld, waar moeten we met onze export heen, hoe zit China daarin...vragen, vragen....

Maarrrrr...omdat de welvaart dan naar beneden is gelazert, zullen heel veel mensen (lees: gelukszoekers enz) hier vertrekken en weer naar een plek gaan waar zij verder kunnen parasieteren.
Zou op termijn nog wel eens gunstig uit kunnen vallen, zo'n scenario.

Ik zit maar wat te mijmeren, dromend van een ouderwets Nederland...

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 17-09-2012 om 15:12.
@Sickofleft:
Dat de meeste mensen dom zijn en het daardoor steeds minder realistisch wordt om het tij nog te kunnen keren, is in het artikel ook al aangegeven. Toch blijven we proberen om mensen wakker te schudden en te mobiliseren omdat er geen alternatief is.

Wie er nog overblijven? De groepen die u noemt overlappen elkaar grotendeels. Het artikel zinspeelt op een oplossing waarbij er naast VVD en PVV nog 20 zetels gerealiseerd kunnen worden op onderwerpen die Wilders laat liggen.

@Moswolkje:
U bent gelukkig een van de prettige uitzonderingen. ;) De oude situatie kan alleen maar terugkeren, als de politiek daar zo snel mogelijk voor kiest voordat er onherstelbare schade optreedt. Wordt er gewacht totdat de Europese Unie "zelf" in elkaar stort, dan gebeurt dat omdat er landen kapot gaan door de schulden en blijven we berooid achter.

We geven nu euro voor euro onze huizen aan parasieten. De huizen zijn al aangetast, dat is waar. En als we nu stoppen, moeten we het verlies van de daken voor lief nemen. Maar alles beter dan doorgaan, op straat komen te staan en dan later te horen krijgen dat de EU toch is ingestort. Nu ingrijpen is gewenst. De gulden moet als vanouds weer aan de Duitse mark gekoppeld worden. Met de miljarden die we van de EU besparen, kunnen we de schade gaan dekken en orde op zaken stellen.

Reactie door Moswolkje op 18-09-2012 om 16:44.
De gulden aan de mark gekoppeld...ik hoop het; zou dat helemaal geweldig vinden.

Uit de EU; ik kan niet wachten!

Reactie door Moswolkje op 18-09-2012 om 16:47.
Misschien is dit wel aardig (het is voor zover ik zag gratis, maar dat zal wel niet):

http://www.crashinvestor.nl/als-de-euro-sterft

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 19-09-2012 om 22:43.
Beleggen in crisistijd lijkt me niet zo verstandig. Zulke websites zien we als spam. Gouden bergen beloven, maar u weet, wat te mooi is om waar te zijn, is ook niet waar. Ik zou het afraden met zulke bedrijven in zee te gaan, maar dat is weer een heel ander onderwerp.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.