Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

620 # Nafferagressie uit frustratie #
Gepost door Misdefinitie op 04-08-2012 om 23:20.
Geloof wordt al eeuwenlang misbruikt om mensen in een keurslijf te dwingen. Verplicht gehoorzamen aan middeleeuwse regeltjes en onder bedreiging met hel en verdoemenis achterlijke rituelen moeten uitvoeren, is een blok aan het been van vrijwel de hele wereldbevolking. Desondanks doet iedereen eraan mee en wordt het systeem in stand gehouden door buitenstaanders vakkundig te elimineren of op z'n minst maatschappelijk te diskwalificeren. Zo komt er rust in de tent en wie protesteert, kan zijn kop boven het maaiveld eraf gehakt zien worden. Leven volgens het boekje is echter bijzonder zwaar. Allemaal hebben we onze behoeften en als die niet bevredigd worden, krijgen we te maken met allerlei fysieke ongemakken. Bovendien zijn we als mensen niet ongevoelig voor de continue strijd tussen onrecht, morele normen en waarden en weten dat we besodemieterd worden door al die hele wijze heren. Gefrustreerde naffers gaan door het lint en gedragen zich als achterlijke agressieve primaten in de geest van hun woestijnideologie.

Criminele oerinstincten.

Achmed is de laatste tijd een beetje gefrustreerd. Die verdomde ramadan heeft hem weer volledig in zijn greep en dat betekent een maand lang niet vreten, zuipen of zijn kameel berijden. Zichzelf aftrekken is evenmin een optie; dat heeft de grote boze Allah verboden toen hij de schijnheilige profeet Mohammed zijn zegen gaf om het met kleine meisjes te doen. Allah wilde voorkomen dat er een extra ritueel nodig zou zijn tijdens zijn verering in de moskee als iedereen daar met blauwe ballen zou arriveren. Elke dag rolt Achmed om 12 uur uit zijn bed om daarna werkloos door de stad te kuieren alwaar hij tot zijn afschuw al die volgevreten blanke varkens tijdens hun lunchpauze fucking hamburgers naar binnen ziet stouwen. Onpasselijk en kotsmisselijk geworden, is zijn lijdensweg nog lang niet voorbij. Langs hem heen lopen de knappe blonde Arische vrouwen met blauwe ogen die hij steevast als westerse hoeren beschouwt. Kortom, al die nare blanke racisten doen alles wat God verboden heeft, daarom is het niet zo vreemd dat zo'n rifkikker zijn beheersing verliest.

Carmen en Fleur waren tot voor kort zorgeloze tieners uit Hilversum met gouden Gooise keeltjes. Van het soort dat letterlijk is opgegroeid met de linkse schoolpropaganda waarin de multiculturele samenleving tot hemel is verheven. Van het soort dat ver van websites als deze weggehouden wordt uit angst dat ze de harde waarheid zullen ontdekken. Van het soort dat nog heel naÔef een relatie met een zandneger zou beginnen als deze haar als loverboy mooie sieraden zou geven en daardoor als een kip in de roodverlichte etalages terecht dreigt te komen. En van het soort dat eerlijke hardwerkende rechtse burgers zou uitkotsen als die iets negatiefs zouden zeggen over die schattige buitenlanders, want ze "zijn immers toch niet allemaal zo". Totdat ze laatst door twee Marokkanen werden afgeranseld omdat de meiden hen geen sigaretten hadden gegeven. Een gebeurtenis die de meiden zou tekenen voor het leven. Pats, boem, knal: in een klap meer dan 10 jaar aan linkse indoctrinatie aan flarden getrapt. Weer onschuldige kinderlevens verwoest.

Fleur, nog maar 15 jaar oud, moet blijvende invaliditeit vrezen dankzij deze berberapen en het enge is dat het iedereen had kunnen overkomen. Iedereen maakt wel eens mee dat hij om sigaretten en / of een aansteker wordt gevraagd. Mensen die niet roken, hebben die meuk vanzelfsprekend niet op zak. Wat in deze maatschappij blijkbaar reden is om mensen het ziekenhuis in te trappen of erger. Met deze zaak is nog iets vreemds aan de hand, namelijk het laffe optreden van de politie. Na het eerste contact dat de meiden met de Marokkanen hadden, werden ze uitgescholden. De politie kwam erbij: "Pas op hŤ meiden, laat jullie gewoon uitschelden. Ga niet terugschelden en noem die cultuurverrijkers vooral geen berberapen, kakkerlakken, ratten of varkens, want dan komen we wel in actie en dat kost jullie 1000 euro." Weg waren die toffe agenten en toen roken die honden van de Romeinen Nederlands bloed. De politie wilde niet optreden tegen die scheldende en dreigende "heren". Nadat de Marokkanen de meiden hadden afgeranseld, wilde de politie zelfs geen aangifte opnemen.

Stelletje klote rifapen, blijf met uw handen van onze meiden af! Godverdomme, ze zouden de handen van die bosmongolen moeten afhakken en gedoopt in varkensbloed boven de minaretten moeten hangen. Het is van de zotte. Lang hebben we lijdzaam moeten accepteren hoe de nieuwkomers in Nederland zich als neanderthalers gedragen. We hebben respect en waardering moeten hebben omdat ze helemaal vanuit de woestijn in een moderne geÔndustrialiseerde omgeving terecht kwamen die ze niet kennen. Een land waar ze van de linkse elite continu een minderwaardigheidsgevoel aangepraat krijgen door de onterechte bewering dat iedereen die kritiek heeft op gedrag van dat tuig, per definitie bedoelt dat zij niet deugen vanwege hun huidskleur. Dit gaat echter te ver. Twee jonge onschuldige meiden die niet om deze multicriminele flauwekul gevraagd hebben, moeten nu een leven lang omgaan met een gevoel van onveiligheid. Wees die barbaarse oerinstincten de baas of ga een kameel neuken stelletje randdebielen! Of is dat een belediging voor de kamelen?!

Overal op internet is de verontwaardiging te lezen. Tuig ranselt meisjes af, luidt de veelzeggende titel. Uitgaansgebied De Groest in Hilversum is al tijden het terrein van losgeslagen allochtone jongeren die als zich als doldwaze idioten schuldig maken aan alle denkbare vormen van gewelddadig gedrag. De Telegraaf meldt dat in mei een 30-jarige Zweed bijna dood is getrapt en begin april werden twee mannen door Marokkaanse jongeren het ziekenhuis ingeslagen. De mishandelingen komen niet uit de lucht vallen. Media melden dat Hilversum al een echte getto is geworden. Een no-goarea waar allochtonen de dienst uitmaken middels bedreigingen, agressie en openlijke geweldpleging. Locoburgemeester Jan Rensen nuanceert de situatie. Marokkanen zijn heus wel lief. Geweld tolereren ze niet en de politie doet er alles aan. Ja ja, ha ha ha, de laffe politie. Die sukkels nemen niet eens aangiften op. Met wat petten op de fiets en een convenant, proberen ze het tij te keren omdat de politie niet meer durft. Kroegbazen willen camera's. Dat zal de boeven leren! Proest...

Ergens hebben we het idee, dat het niet uit had gemaakt of de dames die zandnegers had voorzien van het gewilde rookwaar. Sofie Peeters uit BelgiŽ maakte een documentaire waarin ze aan haar geschokte kijkers liet zien hoe zij door een zooi rifapen op straat wordt nagefloten en uitgescholden. Past ze eventjes niet goed op, dan zitten ze bijna in haar rokje. Haar, naar de maatstaven van de islam, veel te korte rokje, want Sharia4Belgium, waarvan we hier in Nederland een tegenhanger hebben in Sharia4Holland, vindt dat Sofie de Noord-Afrikaanse ellende zelf over zich afroept omdat ze zich kleedt als een hoer. Voornamelijk allochtone mannen zouden haar seksistisch bejegenen en dat is opmerkelijk, want als u in Nederland de opmerking zou maken dat ze maar van bil moeten gaan met een dromedaris als ze zo geil zijn, dan weten politie en justitie u wel te arresteren en tot de Hoge Raad te vervolgen. Pas na het uitkomen van de film, hebben de beleidsmakers maatregelen genomen. Waarom rotten die mongolen niet op als ze onze vrouwen niet willen zien?

Al wachtende op de trein op het station in Waddinxveen, kijkt u even op uw telefoon naar het laatste nieuws. Ha, die gekke mongool met zijn website is gestraft door de rechter omdat hij kritiek had op gedrag van criminele Marokkanen. Nu zijn de berberapen voor hem gaar, dat zal hem leren, racisme is stout. Totdat er opeens vanuit het niets klinkt: "Hey swa, kankerhoer, ik zweer jou, hier die telefoon!" Voordat u kunt reageren probeert een van die leuke knuffel-Marokkanen een greep te doen naar uw peperdure mobiele speeltje. Natuurlijk weigert u uw telefoon aan zo'n lulhannes af te staan en aangezien u geleerd heeft hoe verrijkend andere culturen kunnen zijn, zal hij het daar wel bij laten. Een vrouw van 25 weigerde haar eigendom los te laten en werd door deze aap over het perron gesleurd als een holbewoner die zijn vrouw de grot in trekt. Hij kon haar voor de trein gooien, dus liet ze los. Omstanders die blijkbaar al net zo geÔndoctrineerd waren over de goedheid van dit soort Noord-Afrikaanse mongolen, durfden niet in te grijpen.

Dordrecht was het terrein van een laffe overval waarbij een licht getinte "medelander" zijn pijlen had gericht op een invalide man in een elektrische rolstoel. In naam van onze gastvrijheid, beval hij de man zijn halstasje af te geven. Toen de man dat weigerde, rukte de allochtoon het tasje van de hals van de man en ging er als een haas vandoor. Begin april wilde de politie eindelijk eens in actie komen voor een gewelddadige beroving in een woning die reeds een half jaar eerder had plaatsgevonden. Ook hier geldt weer dat het ook zomaar U had kunnen overkomen. Zit u lekker knabbelend in een zak met chips naar het nieuwe programma van Gordon te kijken, gaat de deurbel. Bij het opendoen staan er drie Marokkaanse fatsoensrakkers voor de deur. U denkt nog dat heel Nederland het cultuurverrijkers vindt en u door de maatschappij wordt uitgekotst als u uw vooroordelen etaleert, maar dan begint de pret. Nijmegen staat bekend als extreem links bolwerk, maar dat neemt niet weg dat elk moment de deurbel kan gaan en er drie Marokkanen voor uw deur staan die u in elkaar gaan trappen en beroven.

Misschien bent u wel zomaar een hele nette man die met zijn overhemd en stropdas bij de bushalte van het station staat te wachten met zijn Blackberry in zijn handen. Pas op in Zaandam, daar loopt u het risico om slachtoffer te worden van licht getinte gauwdieven die in een moment van onoplettendheid zo uw smartphone uit uw handen grissen. Natuurlijk hebt u dan niet geluisterd naar het advies om een explosief in het toestel aan te brengen die ontploft zodra die ranzige pikkedief minstens 20 meter van u vandaan is, dus kunt u ervan uit gaan dat u de telefoon voorgoed kwijt bent. De politie doet toch niks anders dan slapen en flitsen. Gelukkig zijn er nog dappere burgers die in de bres durven te springen voor de slachtoffers. Alweer in Zaandam werd een jong stel beroofd door een langsfietsende woestijnrat die de tas van de man afpakte. Een medebewoner van Zaandam zag het gebeuren en pakte de dader. Weliswaar lukte het de burger niet om de dader lang vast te houden wegens gebrek aan materiaal, maar zij hebben meer lef in hun donder dan de dienders.

Denkt u nu dat het alleen Marokkanen zijn die rottigheid uithalen? Wel nee, dit land zit vol met landverraders dus ook met blanke imbecielen die trots de samenwerking aangaan met criminele zandnegers. Beter kunt u sowieso tegen de politie zeggen dat ze moeten oprotten, voordat uw misplaatst respect voor hun gezag wordt beloond met een beroving omdat het nepagenten blijken te zijn. Drie mannen in Koog Zaandijk, waarvan een met een bekende huidskleur, konden geld jatten van een toerist nadat ze zich hadden voorgedaan als de domme arm der wet. Twee gemaskerde mannen waarvan eentje duidelijk als kansarme te herkennen viel, wilde een Lidl overvallen, maar deinsden terug toen bleek dat ze voor een dicht deur kwamen te staan. Een vrouw in Maasland zal zich voortaan wel twee keer bedenken voordat ze een vriendelijke vrouw en haar rifvriendje de weg zal wijzen. Als dank voor haar hulp, werd ze bestolen. Moraal van het verhaal: denk maar niet dat de blanke toegift een beroving zal voorkomen. Wees op uw hoede voor iedereen!

Lidle was ook al de klos in Wezep waar een bontkraagje met een pilotenbril op zo de winkel binnen liep en de caissiŤre bedreigde om geld. Geld dat hij overigens niet kreeg, waarvoor hulde! Een 16-jarige jongen werd op de fiets in Santpoort-Noord aan zijn T-shirt getrokken door zo'n lieve zielige Maurotype en er werd geld geŽist. Dat geld kwam er blijkbaar niet snel genoeg, dus kreeg het slachtoffer ook nog een paar klappen. Een Hagenaar is gewond geraakt tijdens een beroving die wonderwel niet plaatsvond door de bekende daders, dit keer waren het andere negers. U mag immers nooit vergeten dat het niet alleen de Marokkanen zijn waaronder de meeste criminelen te vinden zijn. "Geef die immigranten toch de kans, ze worden al zo uitgestoten en gediscrimineerd in dit land!" aldus de linkse elite. Een 68-jarige homo uit Amsterdam volgde dit advies op en nam twee knuffel-Marokkanen naar huis. Eenmaal een paar keer gezellig op de koffie gekomen, begonnen de Marokkanen hun gastheer te mishandelen en te beroven. Waar hebben we dat eerder gezien?

Aan al deze ellende met buitenlanders, kan een hele lange reeks toegevoegd worden waarvan we hier slechts een deel kunnen behandelen. Nadat een man uit Groningen naar het casino was geweest, werd hij van zijn fiets geduwd door een neger en een Marokkaan en van zijn geld beroofd. Nog brutaler is een beroving in Utrecht waarbij een naffer in een auto een fietser opzettelijk aanreed om hem van zijn telefoon te kunnen beroven. Ze hebben hem waarschijnlijk zien bellen, niet meer doen dus. Twee mannen hadden in Hilversum een afspraak gemaakt via Marktplaats om naar wat goederen te komen kijken. Aldaar werden ze opgevangen door u weet wel wat, bedreigd en beroofd. Meerdere berberapen drongen bij een vrouw in Arnhem binnen en gebruikten grof geweld bij een beroving. Met haar vriendin liep een 75-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn te kuieren toen ze opeens beroofd werd door een van haar zwarte tas. Wat zij die fucking rechter ook al weer tegen onze beheerder? Dat de feiten ontbraken en het nog duidelijker over criminele apen moest gaan?! Tot uw dienst.

Bent u nog altijd in de veronderstelling dat wij beledigen en discrimineren en er niks aan de hand is met die inteeltimmigranten? Dan gaan we nog even verder. Twee allochtone mannen brachten een vrouwelijke automobilist in Utrecht Overvecht een bezoekje en namen pinpas, pincode en trouwring mee. Al op 18-jarige leeftijd leerde een Tilburger de harde multikul kennen. Zijn telefoon werd weggegrist door een licht getinte man met een baseballkap. Eind juni werd een bewoonster in Ter Apel vastgebonden door twee buitenlanders die er met hun sieraden en geld vandoor gingen. Tassen zijn gewild in Leeuwarden. Twee mannen, waarvan een licht getint, bedreigden een vrouw en jatten haar tas. Ja, het zijn niet altijd Marokkanen. Kan het nog lager? Zeker, twee kleine kinderen van 9 jaar werden door zo'n licht getinte aap aangesproken waarna de dappere dader hen de kettingen van de nek trok. Stoere mannetjes. Durf nou nog maar eens te suggereren dat het slechts incidenten zijn en kom maar kankeren over belediging, het interesseert ons geen reet meer.

Zoals u kunt zien gaat het allemaal om misdaad uit de afgelopen periode en kunnen we voor elke week zo'n lange opsomming maken zonder in herhaling te vallen. Vooruit, nog een kleine ronde om het af te leren. Kort na middernacht zat een man nog even in zijn auto te roken toen er twee ondankbaren kwamen aansnellen. Meteen werd hij bedreigd met een wapen om zijn spullen af te geven. Lopende in de binnenstad van Zutphen, werd een man aangesproken, mishandeld en beroofd door drie mannen waarvan tenminste een van de bekende signatuur is. Twee jongens, licht getint en "mogelijk" van Noord-Afrikaanse afkomst, begonnen uit het niks een man uit Weesp uit te schelden. Na een reactie werd hij door de jongens in elkaar getrapt. Witte petjes van alweer "vermoedelijk" Noord-Afrikaanse afkomst hebben twee mannen afschuwelijk mishandeld in Vlissingen. Deze maatschappij is werkelijk om te huilen. Allochtone meisjes zijn ook niet echt lief, al hebben die een iets andere afkomst. Alleen om te laten zien dat ze niet allemaal zo zijn, toch?

Overweging.

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda, Helmond en Hilversum zijn slechts kleine greep uit de lange lijst met steden die inmiddels uit wijken bestaan die we in het buitenland verafschuwen: getto's waar criminelen het voor het zeggen hebben en die grotendeels al no-goareas zijn geworden voor fatsoenlijke mensen. Wijken waar geweldsexplosies aan de orde van de dag zijn, berovingen tot de nieuwe standaard zijn verheven en de politie weigert om aangiften op te nemen omdat ze zelf bang zijn voor de criminelen. Vanuit zulke wijken slaat de verloedering en verpaupering toe in het hele land. Niet langer hebben we slechts te maken met een aantal probleemwijken waarin orde op zaken moet worden gesteld, maar met een landelijk probleem. Een probleem dat eruit bestaat dat er in Nederland hele grote groepen immigranten de wet stelselmatig overtreden en een attitude hebben gecreŽerd van "wie maakt mij wat?" Allochtonen zijn al jaren oververtegenwoordigd in de criminaliteit, dat is een feit. Gebleken is dat het steeds een stapje erger wordt.

Terwijl dat criminele tuig als kakkerlakken en bruine ratten de straten afstropen en daar alles en iedereen mishandelen en beroven, worden wij blanke Nederlanders stelselmatig gediscrimineerd. Gediscrimineerd door volgevreten linkse vetzakken die hun kop nog steeds in de kont van de islam hebben zitten. Van die flikkers die ons brieven sturen dat ze geen zaken meer met ons willen doen vanwege de meningen die we geven in onze artikelen. Werkgevers die afwijzingen sturen op sollicitaties omdat ze het niet kunnen uitstaan dat we ze op internet openlijk met hun neus op de feiten drukken. Politie en justitie die ons nog immer achtervolgen omdat ze bang zijn dat het volk doorkrijgt dat zij hun geweldsmonopolie niet waard zijn aangezien ze de mensen toch niet kunnen beschermen tegen dat criminele buitenlandse gespuis. Kostbare energie gaat verloren en de criminelen hebben vrij spel gekregen. Hele procedures worden er gevoerd om ons juridisch klein te krijgen, maar weet u, als u straks in elkaar wordt getrapt, dan zijn wij dat niet.

Het enge is dat de allochtone misdaadgolf in extreem tempo uitwaaiert over het hele land en het iedereen kan overkomen. Nadat wij met de dood bedreigd werden, alles kwijtraakten en voor de rechter werden gedaagd, kregen we veel berichten van mensen die vonden dat we dat aan onszelf te wijten hadden. Een eigen mening hebben die afwijkt van wat de rest van de wereld gelooft, leidt immers al eeuwenlang tot de brandstapel. Thans zijn de ontwikkelingen echter zo dat de kans levensgroot wordt dat ook U te maken krijgt met extreme vormen van criminaliteit zonder dat u daar iets tegen kunt doen. Op het perron staan met een telefoon in de hand, is genoeg om beroofd te worden of zelfs opeens in levensgevaar te zijn. Hoeveel van u lopen of fietsen wel eens met de telefoon zichtbaar voor iedereen? Wie loopt er wel eens doelloos door de stad met zijn vriendin? En wie moet er wel eens over straat om ergens te komen? Zeiken over het noemen van afkomst en harde bewoordingen is u aangeleerd door de indoctrinatie op school, maar het gevaar zit niet bij ons.

Natuurlijk weten wij ook wel dat niet alle criminele activiteiten verricht worden door allochtonen en uiteraard hebben we het altijd over het criminele deel. Waar het om gaat is dat de aanwezigheid van grote groepen allochtonen in Nederland de criminaliteit tot ongekende hoogte heeft gebracht. Hoe u daar verder ook over denkt, dat is een vaststaand feit. Tientallen jaren geleden, betroffen het nog maar een paar wijken in een paar steden. Voor veel mensen was dat niet erg genoeg om daar een punt van te maken. Thans zitten er in de meeste steden veel allochtonen en de recente actualiteit geeft aan dat des te meer allochtonen ergens geconcentreerd zijn, des te meer zware criminaliteit er plaatsvindt. Niet leuk om te horen voor dat deel van de allochtone gemeenschap die wel normaal probeert mee te draaien, maar zoals zo vaak geldt: wie zich aangesproken voelt, zal meestal zelf een crimineeltje zijn. Inderdaad, we noemen man en paard. De gaskamers kwamen van de nazi's en de hedendaagse criminaliteitsgolf door allochtonen. Feiten liegen niet.

Stak de Nederlandse bevolking alle energie die ze misbruiken om critici de mond te snoeren maar in de bestrijding van de criminaliteit. Jammer genoeg willen beleidsmakers en een groot deel van de bevolking in Nederland de problemen laten "verdwijnen" door opiniemakers uit de weg te ruimen zodat niemand er iets van hoort. Lange tijd hebben zulke mensen zich onaantastbaar gevoeld, maar nu de criminaliteitsgolf zulke extreme vormen aanneemt en haast iedereen slachtoffer kan worden, kan deze problematiek niet meer onder het tapijt geschoven worden. Ze moeten ophouden met lullen en demoniseren. Al die linkse dwazen zullen moeten erkennen dat de multikul gefaald heeft en het steeds erger wordt als we niet ingrijpen. Laat al die allochtonen die vinden dat zij niet "zo" zijn ook eens constructief actief worden om dat criminele tuig met pek en veren het land uit te jagen. Daar heeft iedereen belang bij. Rot op met dat gezeik over belediging en discriminatie. Dit zijn de feiten en als u niks doet, ligt u binnenkort wellicht ook wel op de grond.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Linsky op 09-08-2012 om 11:03.
Excellent artikel weer! :)

Het er onmiddellijk een topic van gemaakt op http://diamental.nl/

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.