Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

614 # Onbetrouwbare politieke honden #
Gepost door Misdefinitie op 05-07-2012 om 23:19.
Binnen het politieke wereldje draait het vooral om de schijn hooghouden, rechtvaardigingen uitspreken voor algemeen bekend onrecht, stadhuiswoorden gebruiken om hardwerkende mensen nog meer geld uit de zak te kloppen voor de diverse linkse natte dromen en vooral de geloofwaardigheid van de poppetjes die de soap uitdragen naar de bevolking. Inhoudelijk blijkt het keer op keer niet zoveel uit te maken wat er verkondigd wordt. De rijke geschiedenis leert ons dat de meest achterlijke voorstellen tot aan genocide prima naar voren gebracht kunnen worden zonder dat er al te veel protest ontstaat onder de mensen die al tevreden zijn met het opium en de spelen van de moderne tijd. Vandaar dat een staatssecretaris die hevig van bil is gegaan met een geil tienermeisje van 19 wel door de publieke opinie verwerpelijk wordt gevonden en de miljardenverspillingen aan parasiterende Eurolanden wordt genegeerd. Schaamteloos wordt u in aanloop van de verkiezingen besodemieterd door socialistische bloedhonden die nog geen varkensvoer waard zijn.

Firma list en bedrog.

Diederik Samsom is partijleider van de meest achterbakse randdebielenpartij in de Tweede Kamer, de PvdA. Met een stortvloed aan onnozele socialistische retoriek probeert het rode kwaad, dat een naoorlogse fusie is van inmiddels verboden fascistische arbeiderspartijen, te suggereren dat ze vooral voor de hardwerkende arbeiders opkomen. Aangezien iedereen behoort te werken, er veel schaarse goederen zijn en kunnen werken cruciaal is om te kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften, creŽren ze voor het volk altijd een sluier van onwetendheid over de werkelijke intenties van de partij. Zoals zo vaak is gebleken, is de PvdA net zo min een partij voor de arbeiders als Auschwitz met de leus "Arbeit macht frei" een werkkamp was voor de vrije arbeid. Sinds het einde van de oorlog heeft de PvdA bijgedragen aan honderden miljarden euro's aan staatsschuld door hun linkse hobby's die arbeiders moeten betalen. Proleten van de Allochtonen is een betere benaming voor dat gepeupel dat financieren van de achterlijke multikul belangrijker vindt dan de eigen mensen.

Van een partij die is opgericht namens en door bewegingen waarvan we na de oorlog hebben geroepen dat zulke fascisten nooit meer voet aan de grond mogen krijgen, is het niet verwonderlijk dat de oude vossen wel hun haren, maar niet hun streken hebben verloren. Eerlijk de verkiezingscampagne ingaan? Wel nee, de nationaalsocialisten lieten zich onder Hitler graag verheerlijkend fotograferen met onschuldige lieve kindertjes zodat de pers kon schrijven hoe goed de nazi's waren als hoeksteen van de samenleving. Zeventig jaar later zijn de internationale socialisten dit wanstaltig stukje propaganda niet vergeten. Samsom ziet zijn tegenstanders als inferieure minderen en brengt zijn misselijke standpunten aan de man via zijn kinderen. Onder dwang, zo gaat dat altijd binnen het socialisme, wordt zijn minderjarige gehandicapte dochter onvrijwillig uithangbord voor een ideologie die ze later zal verafschuwen. Deze ranzige praktijk van die vieze vuile gore smiechten is eerder regel dan uitzondering. Socialist Dana Nechusthtan misbruikte al eerder kinderen voor het socialistische gewin.

Verwacht geen gezond verstand bij dit soort knaagdieren. Wat nou misbruik van kinderen? Het had nog allemaal veel harder gekund volgens Jaap van Eyck. Een PVV'er ging van bil met een meerderjarige. Dan kan zo'n rooie filmmaker natuurlijk keiharde kinderporno maken om uit te beelden wat de PVV doet. De makers verwijzen ook naar het idee dat zij gewelddadige scŤnes hadden kunnen maken tussen kinderen om de vermeende roddels over geweld van PVV'ers uit te beelden. Inderdaad, als we zo gaan beginnen, kan het nog harder. Te beginnen met moordpartijen op kleuterscholen om de kogels en het slagersmes van links uit te beelden die Fortuyn van Van Gogh hebben mogen vellen. Daarna kinderen die met naam en toenaam zwart worden gemaakt en met de dood worden bedreigd na lastercampagnes van die lelijke linkse apen. Wat te denken van kinderen die helemaal kapot worden gepest tot zelfmoord aan toe namens het "fijne" socialisme? Zijn die imbeciele linkse zwijnen nu helemaal van de pot gerukt? Kinderen misbruikt u niet. Nergens voor. Al helemaal niet voor leugens van een ideologie die zelf stikt van de fascisten.

Luuk Koelman ging in een column kritisch in op de walgelijke propagandaspot van Samsom. De spot zou op een vieze manier de privacy van het kind schenden en de schrijver dient daarom een klacht in bij de Reclame Code Commissie. De geldingsdrang van de PvdA maakt de partij echter totaal blind voor de harde realiteit. Binnen de PvdA denkt men dat ze perfect zijn. Superieur aan alle lagere vormen van levende wezens zoals mensen die rechts gedachtegoed willen aanhangen en de partij uitkotsen. Altijd denkende het gelijk aan hun zijde te hebben, kunnen ze niet bevatten dat veel mensen een hartgrondige haat hebben gekregen tegen die geldverslindende communistenmachine. Tevens heeft links overal zijn kornuiten zitten die hun macht misbruiken om kritische geluiden te onderdrukken. Dus als er dan eens een columnist een stukje plaatst, dan gaat zo'n slinkse er natuurlijk van uit dat het een leuk positief stukje is. Samsom is zo verblind en zo gehinderd door onkunde, dat hij naar de kritiek linkte op Twitter alsof het stuk complimenten bevatte.

Jammer Samsom, de tijden dat mensen onder dwang alles censureerden en het socialisme op handen droegen, is definitief voorbij. Wat doet een linkse vloklul als hij ontdekt een blunder van jewelste te hebben gemaakt? Dan geeft hij onder geen beding zijn fouten toe, maar schuift hij de schuld in andermans schoenen. Lastig, want een Twitteraccount is doorgaans persoonlijk en moet derhalve wel van hem afkomstig zijn. "Account gehackt", schreef hij daarom op Twitter. Tuurlijk jochie, een of andere PVV'er heeft uw Twitter gehackt en laat vervolgens het wachtwoord intact zodat u weer kunt inloggen en de boel kunt veranderen. Onlogisch, wie gehackt wordt, raakt meestal de controle volledig kwijt. Even later kwam de leugenachtige islamitische aap alweer uit de mouw. Samsom had gelogen. Niks hack, gewoon een foutje. Wel een foutje dat nog even bij een fractielid naar binnengeschoven kon worden. Incompetente droplullen hanteren daar de touwtjes waaraan de teflonpoppen met slappe knieŽn hangen die enkel met uw geld lopen te gokken.

Altijd komen er weer van die vuilakken roepen dat fouten maken nu eenmaal menselijk is. Zeker, af en toe fouten maken is menselijk. Zelfs continu fouten maken is menselijk, maar als het vaak gebeurt, is het bewust en met opzet. Menselijkheid is sowieso geen argument bij bewuste acties. Dat mensen elkaar naaien is evident, maar het beroep op menselijkheid met het idee dat hij er niks aan kan doen en het daarmee gerechtvaardigd is, getuigt van hypocrisie. Samsom is namelijk een bewezen leugenaar. Woordvoerders uit de nucleaire sector en de politiek zeggen dat Samsom en zijn extreem linkse radicale groeperingen nogal selectief omgaan met de feiten. Een kwaal die we terug zien bij alle socialisten. Hij was een soort Volkert van der Graaf die tegen iedereen een grote bek had en het gevaar bijna in hun hoofden schreeuwde. Vervolgens ging hij gewoon bij het gevaarlijke materiaal zitten. Had u ook al de indruk dat Samsom gewoon een lompe boer is met een te grote bek terwijl de waarheid hem keihard om de oren slaat?

"Wees eerlijk over Europa," vindt Samsom, "vertel de mensen gewoon dat we het uitgeleende geld aan Griekenland gewoon nooit meer terug zien". Wederom een voorbeeld van hoe de socialistische retoriek op het eerste gezicht best aardig lijkt te klinken, maar bij een nadere beschouwing de smaak van zuur in de mond achterlaat. Samsom maakt deze opmerking alleen maar om te voorkomen dat de VVD met hun bezuinigingsronde de kiezer meekrijgt. Want hoezo zijn zij wel "eerlijk"? Alsof de PvdA elke keer als ze daar de term eerlijk gebruiken de fucking waarheid vertelt, integendeel. Vertel de mensen dan ook eerlijk dat de PvdA pro-Europa is en derhalve medeverantwoordelijk is voor al het beleid wat door en namens Europa door onze strot wordt geduwd. Inclusief alle verspillingen. Laat de mensen eerlijk weten dat al die miljarden die namens de PvdA aan het buitenland en buitenlanders worden verspild, het probleem is. Ze doen het zelf. Hitler die klaagt dat hij de snelwegen niet kan onderhouden omdat de gaskamers zo duur zijn om te stoken, nemen we toch ook niet serieus.

Verstandige mensen hebben meteen door dat het niet de bedoeling is om het volk eerst te naaien en dan doen alsof het allemaal koek en ei is als de flikkerstreken "eerlijk" worden opgebiecht. We hoeven geen detailrapport over hoeveel Joden er destijds zijn omgekomen. Net zo min zijn we geÔnteresseerd in kletspraat van socialisten die ons wel even komen vertellen wat we al weten, namelijk dat links met ons geld smijt en we dat nooit meer terug zien. Onderzoeken die aantonen dat mensen in grote steden als Amsterdam waar veel allochtonen wonen, vaak typische PvdA-aanhangers, het IQ hebben van een garnaal die net cocaÔne heeft gesnoven, zijn voor ons algemeen bekende feiten die allang tot het kennispakket van mensen gezond verstand horen. Stop die klote smoesjes, we willen godverdomme dat het ophoudt! De conclusie moet niet zijn: "We worden genaaid en het is goed als we dat vertellen." Stoppen, nu! Bij de PvdA geven ze toe dat er miljarden verspild worden waardoor de btw en het eigen risico in de zorg omhoog moeten. Gaat u met die wetenschap nog links stemmen?!

Natuurlijk stemt u dan niet meer op die rode rakkers. Wanneer Hitler destijds persoonlijk had toegegeven dat zijn Derde Rijk niet ingegeven was door de ambitie om de grootste rijkdom voor allen te creŽren en er een rechtvaardige maatschappij van te maken, maar door hebzucht, racisme en fascisme, dan hadden niet zoveel mensen op de NSB gestemd. Kijk, dat mensen in het verleden en zelfs nu met alle moderne communicatiemiddelen nog steeds in de linkse droom willen geloven van een paradijs waarin niemand ooit hoeft te werken en het geld dat voor het oprapen ligt gelijkmatig verdeeld wordt, is nu eenmaal te wijten aan hun zeer beperkte intellectuele vermogens. Komt de boosdoener echter toegeven dat zijn systeem per definitie niet aan dat ideaal kan voldoen en het feitelijk een ranzige poging is tot zelfverrijking, dan zullen toch zelfs de meest dwaze stomkoppen met hun rotkop de steun moeten staken. IJdele hoop, zelfs als Samsom letterlijk het verband tussen de PvdA-verspillingen en belastingverhogingen zal uitspreken, stemmen mensen nog op hem.

De verklaring waarom mensen ondanks dat ze voor hun neus grandioos verneukt worden is niet alleen de macht der gewoonte, maar voornamelijk omdat de linkse elite er tientallen jaren aan heeft gewerkt om bij de bevolking een soort van onfeilbare waarheid in te rammen die woorden als eerlijk en sociaal nu eenmaal met zich meebrengen. Noem handelingen eerlijk en ze zijn voor veel mensen eerlijk, ongeacht de hoeveelheid tegenbewijs die er te leveren valt. Thans is het zelfs voldoende om het woord gewoon te noemen zonder dat het deel uitmaakt van enige onderbouwde argumentatie. Zo heeft Samsom haast tegen iedere politicus de laatste tijd het verwijt gemaakt dat zij geen eerlijk verhaal vertellen. Mensen horen dat en denken: goh, PvdA is wel eerlijk en andere partijen dus niet. Gelooft u ons, dat is zo'n beetje het niveau van de meerderheid van de Nederlandse bevolking die helaas ook naar de stembus gaat. Volgens Samsom zet Roemer (SP) de pensioenen op het spel door tegen het noodfonds te zijn, maar juist door dat fonds zien we ons geld niet meer terug.

Wacht even, voor de PvdA is het noodfonds "eerlijk" omdat we anders pensioenen verliezen. Zwakke landen zoals Griekenland worden echter uit dit noodfonds geholpen en dan is het volgens de PvdA weer eerlijk om te vertellen dat we het geld dat we weggeven gewoon kwijt zijn. Geld dat we kwijt zijn, kan echter niet meer aangewend worden om onze pensioenen te redden, dus de conclusie moet dan toch zijn dat de "eerlijkheid" van de PvdA die in beginsel is begonnen om nationale staten, pensioenen en buitenlandse betrekkingen te redden uiteindelijk tot gevolg heeft dat we zoveel miljarden verspillen dat wat de PvdA zegt te willen redden juist verloren gaat? Dit is een beetje zoals Joden verraden om te voorkomen dat de Duitsers razzia's gingen houden, in de wetenschap dat het verraad er hoe dan ook toch voor zorgde dat zij werden uitgemoord. Niet zo verstandig zeggen wij en dat is nogal zwak uitgedrukt. Vergeet die zogenaamde beladen emotionele termen waarmee "menselijkheid" wordt uitgedrukt. Liegen is menselijk, maar niet in belang van mensen.

Sybrand van Haersma Buma (CDA) heeft hele goede ervaringen met de PvdA. Zich profilerend als enige fatsoenlijke christelijke partij die conservatief staat tegenover de maatschappij om allerlei zaken uit de goede oude tijd te behouden, willen ze al jaren voorkomen als linkse partij te worden gezien. Zelfs een blinde kan echter opmerken dat ze wel degelijk links zijn, getuige hun vurige pleidooien voor een verenigd Europa, de ultieme socialistische heilstaat, en hun innige samenwerking met de grootste linkse partij de PvdA. Tijdens kabinet Balkenende IV waren het CDA en de PvdA als vier handen op een buik. Lekker samen de salonsocialisten uithangen en de staatsschuld laten verdubbelen om de multikul, de vervolging van andersdenkenden en het financieren van Europa. Iemand moest echter de schuld gaan krijgen van de verdubbeling van de staatsschuld en de extreme verhogingen van de multikulbelastingen. Om niet de schuld te krijgen van het falende socialistische beleid, verraadde de PvdA het CDA waardoor Balkenende IV viel als een baksteen en het CDA kapot ging.

Ondanks het verraad, wil Buma graag weer zaken doen met de PvdA. Wel moet de partij zich wat consistenter opstellen. Weg met dat schijnheilige. PvdA is links, CDA is links. Beiden willen Europa. Beiden willen de multiculturele heilstaat met een mengelmoes aan achterlijken en criminelen. Beiden willen miljarden verspillen aan de bodemloze putten van ontwikkelingslanden en Europa. Daar hoeven ze niet meer zo geheimzinnig over te doen, want iedereen weet nu toch wel dat de combinatie CDA en PvdA garant staat voor extreem links beleid, belastingverhogingen en massaverspillingen aan linkse hobby's. Laat de schaamte varen en doe mee aan extreem linkse projecten van de Kunduz-coalitie. Allemaal linkse partijen die bij elkaar klieken. Wordt links en blijf links is het motto. Buma wil met alle linkse partijen samenwerken. De PVV is niet links en wordt derhalve bij voorbaat al uitgesloten van deelname. Eerlijkheid duurt het langst. Het CDA is links, werkt samen met links en zal de belastingen en verspillingen tot ongekende hoogte laten stijgen.

Ondertussen wordt de linkse politiek net een soap waarin iedereen elkaar lijkt te willen uitwonen. Samsom wil ook wel graag met het CDA, want ondanks alle perikelen weet hij dat het CDA zijn PvdA geen strobreed in de weg heeft gelegen om eens flink de bloemetjes buiten te zetten op uw kosten. Wel heeft hij kritiek op de Kunduz-coalitie. Hij verwijt VVD, CDA, D66, GL en CU dat hun verhaal het verhaal is van hoogopgeleiden die het er mee eens zouden zijn. Laagopgeleiden, met name de achterban van de PvdA, zijn het daar niet mee eens. Gewone mensen die hard werken zouden liever iets anders zien. Fuck you Samsom, kijkt u eens naar alle titels van onze beheerder. Hoger opgeleid dan minstens 95 % van Nederland, zijn wij net zo goed van mening dat de plannen van de ultra-linkse Kunduz-coalitie niet deugen, maar we zijn eveneens van mening dat de ideeŽn van de PvdA geen doorgang moeten vinden in Nederland. Belastingverhogingen zijn inderdaad uit den boze, vooral als ze misbruikt worden voor linkse hobby's. Geld stelen van anderen moet net zo goed verboden worden.

Aan de "andere" kant wil de VVD bij D66 anaal naar binnen. Nog even en we hebben weer een paarse coalitie bestaande uit VVD, PvdA en D66. Dat zal u in de jaren '90 erg goed bevallen zijn. Weet u het nog? Paars 1 en 2 waren de kabinetten van de eerste grote verdubbelingen. Tijdens die regeerperioden verdubbelden de staatsschuld en het aantal allochtonen. Een paar jaar later kwam de PvdA met het nog linksere CDA aan de macht. Gevolg: nogmaals een verdubbeling van het aantal allochtonen en de staatsschuld. D66 stond erbij en keek ernaar. Dit moeten we met z'n allen niet willen. Tenzij u in 2016 een staatsschuld wil zien van 800 miljard en een land wil hebben met daarin minstens 8 miljoen allochtonen op een bevolking van 20 miljoen. Het land is nu al overbevolkt. Vol met criminelen uit de multikul, loodzware belastingen om dat allemaal te kunnen bekostigen en crisis na crisis die ons uitkleedt. Al die vijanden van ons volk kunnen liegen alsof het gedrukt staat, maar de geschiedenis herhaalt zich en we zien daar al jaren het bewijs van.

Overweging.

Alles wijst erop dat de aloude politiek correcte elite gewoon weer op de oude voet wenst door te gaan na de verkiezingen. Alle bewezen feiten rondom deze ellende, hadden we ook in de jaren '30, '70, '80 en '90 van de vorige eeuw kunnen aantonen. Het is elke keer hetzelfde. Met dit verschil dat we, in tegenstelling tot de situatie in het verleden, er zelf bij zijn en derhalve het bewijs daarvan met eigen ogen hebben kunnen zien. Gedurende onze hele jeugd zijn we geÔndoctrineerd met verhalen over een oorlog die zomaar opeens ontstond doordat er een gek met racistische ideeŽn opstond. De crisis was als een soort van monster die weer het gevolg is van een soort abstract en harig beest dat ze recessie noemen. Tegenwoordig weten we beter. Keer op keer zijn het de socialistische partijen geweest die, samen met hun schijnheilige aanhangers die doen alsof ze liberaal en conservatief zijn, de boel naaien. Miljardenverspillingen aan het grote Derde Rijk, buitenland, oorlog en vervolging van andersdenkenden zijn kenmerken die we altijd terug zien.

Tot nu toe waren de werkelijke intenties altijd vertroebeld door leugens die vanwege gebrek aan informatievoorzieningen moeilijk te doorgronden waren voor de gewone bevolking. Hoewel het volk in de jaren '30 al een wereldoorlog achter de rug had en het vrij logisch klinkt dat de verliezers in een tweede oorlog nog een keertje wraak zouden willen nemen, was het al moeilijk voor te stellen hoe men de plannen van de FŁhrer over het hoofd kon zien terwijl die letterlijk stonden opgetekend in zijn boek die hij voor de oorlog in gevangenschap schreef. In deze moderne tijd, weten we eindelijk hoe dat zo is gekomen. Mensen belemmeren fascisten niet om een reguliere politieke partij te starten en te onderhouden. Mensen zijn niet bereid om desnoods met manifestaties en geweld, ervoor te zorgen dat miljarden aan belastinggeld niet aan oorlog en andere elitaire hobby's worden besteed door de macht. Boven alles zijn veel mensen zelfs met alle informatie die nu beschikbaar is niet in staat de verwoestende uitwerking van het socialisme te begrijpen.

Zeker, na 1914-1918 was het excuus ongeloof en een goede propagandamachine om het onheil niet te willen stoppen. Na de oorlog was de smoes de wederopbouw waar we zogenaamd hulp bij nodig hadden van parasiterende immigranten. Sinds de jaren '60 werd de immigrantenstroom zo groot dat linkse partijen zoveel macht kregen dat ze alle kritiek de mond konden snoeren en vroeger heerste er sowieso een cultuur dat iedereen zijn mond hield en misstanden in de doofpot liet verdwijnen, getuige het hele debacle met misbruik in de katholieke kerk. Voorts kwam er nog de crisis van de jaren '80 nadat de socialisten alweer 2 decennia lang hun falende beleid hadden doorgeduwd. Het volk had het druk met overleven en bemoeide zich niet met de politiek. Nieuwe informatie begon algemeen beschikbaar te worden, maar de oude geschiedenis was enkel beschikbaar in legendevorm, met veel leugens, dus moesten we opnieuw starten. Halverwege de jaren '90 leek er nog niet zoveel aan de hand te zijn en nam iedereen ten onrechte aan dat er niet ingegrepen hoefde te worden.

De paarse kabinetten traden aan, het aantal allochtonen en de schulden verdubbelden. Vernacheld door het slechte rekenonderwijs, konden mensen daar niet de gevolgen van inzien. Tussen 2000 en 2006 hebben we regelmatig gewaarschuwd voor de gevolgen van nieuwe linkse kabinetten, met name als het ging om partijen als de PvdA. Hirsch Stalin ging als CDA'er voor de PvdA de kastanjes uit het vuur halen door justitie de opdracht te geven mensen die een andere mening hadden te vervolgen. Dat de demonisatie van links leidde tot moordpartijen in Nederland, boeit hen tot op de dag van vandaag niks. Tussen 2006 en heden werden diverse webloggers uit hun bed gelicht en voor de rechter gedaagd. Ze worden kapot gemaakt, maatschappelijk gediskwalificeerd en hun waardigheid en geloofwaardigheid worden ontnomen in de hoop dat u gaat weigeren om de harde feiten onder ogen te zien als links aan de macht blijft. Recent heeft de Hoge Raad zelfs een partijdige PvdA-rechter moeten inzetten om de vrijsprekers van Misdefinitie de mond te snoeren.

Het verschil tussen de huidige situatie in 2012 en die van 2006 is dat we nu kunnen putten uit feiten, omstandigheden en gebeurtenissen die vrij recent zijn. Niet langer hoeven we terug te grijpen naar een ver verleden, maar kunnen we u erop wijzen dat in 2010, amper 2 jaar geleden, bleek dat na een socialistische regering de schulden wederom verdubbeld waren waardoor we nu al 5 jaren lang van crisis naar crisis hobbelen en we dankzij Europa oneindig garant moeten staan voor alle landen die er een potje van maken. Met andere woorden, als links na de verkiezingen in september aan de macht komt, gaan we nog meer naar de verdommenis. Justitie en de AIVD zijn in alle staten. Van alle kanten worden we in de gaten gehouden en men bereidt nieuwe, zwaardere acties voor in de hoop ons de mond te kunnen snoeren. De feiten omtrent falend socialistisch beleid worden steeds harder en dat willen ze niet horen. Misdefinitie knaagt met zijn scherpe onthullingen en analyses aan de fascistische wereldorde. Justitie wordt onrustig. Bang dat we ze allemaal pakken.

De vijand weet zich geen raad met een platform waarop de feiten over het oververtegenwoordigd zijn van allochtonen in de criminaliteit, het extreem lage oplospercentage van misdrijven door politie en justitie, het ronduit fascistische vervolgingsbeleid als het om gedachtemisdaden gaat, de toename van de staatsschuld, het dreigende faillissement van vele landen in Europa en het hele doldwaze systeem van Europa dat meer lijkt op het Derde Rijk van nazi-Duitsland dan een Europese Economische Gemeenschap, openbaar in al zijn facetten en commentaar te bewonderen is. Inclusief alle schuldigen, het ontkrachten van alle drogredenaties over dit onderwerp en de achterbakse manieren waarop machthebbers omgaan met mensen die kritisch zijn tegenover politici die alles behalve het landsbelang nastreven. Domme kinderachtige spelletjes moeten de geloofwaardigheid van vrijsprekers en rechts aantasten. Zo meldt het rode Noordhollands Dagblad dat Monica Nunes, een ex-PVV'er, actief was op Stormfront dat bekend staat als nazi-website.

Diskwalificatie van vrijsprekers zal op den duur een halt toegeroepen worden. Mede omdat mensen steeds beter geÔnformeerd raken. Straks komen ze erachter dat hun rekeningen zijn verdubbeld in verband met het Europese noodfonds. Daar krijgt zelfs de meest extreem-linkse rakker een slappe van. De perioden tussen het falen van links beleid worden steeds kleiner zodat het brakke geheugen van veel mensen alsnog een paar flarden onthouden. CDA en PvdA samen in de regering? Veel mensen willen dat echt niet, al "vergeten" ze dat ze daarvoor gewoon niet op die partijen moeten stemmen. Bij de VVD hebben ze de onderhandelingen met de PVV laten mislukken en komen ze later doodleuk met het verhaal dat ze heus wel 3 miljard op ontwikkelingshulp hadden willen bezuinigen. Ja, alleen niet in samenwerking met de PVV, wel in samenwerking met links. Waarom? Niet om de gevolgen van de btw-verhoging te verzachten. Wilders heeft groot gelijk dat de verkiezingen werkelijk om Europa gaan. Stap uit de EU, dan kunnen we eindelijk orde op zaken stellen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 11-07-2012 om 00:13.
Na het lezen van een aantal uitspraken van een D66er zie ik inmiddels wel waarom burger en politiek zo uit elkaar zijn gedreven.
Zie http://www.nu.nl/politiek/2853901/de-europese-karavaan-trekt-gewoon-verder.html
De enige manier voor de Nederlander om op korte termijn zijn onafhankelijkheid nog te kunnen behouden is er daadwerkelijk voor te gaan vechten!
En wel op straat.
Degenen die nu de macht hebben werken volledig tegen de wil van de meerderheid van het volk en doen alles
om dit land te saboteren en liefst volledig kapot te maken.
Het zijn ook allen linksmensen die ons in deze socialistische Europese nachtmerrie aan het storten zijn.
Nadat deze Europese nachtmerrie voorbij is hoop ik dat er toch echt voorgoed een einde gemaakt gaat worden aan socialisme als systeem.
Er moet een compleet verbod komen op het nastreven van socialisme. Socialisme is nl. niets minder dan communisme.
Een verwerpelijk systeem, gedoemd om te mislukken.
Weer zal er bloed gaan vloeien door die verdomde linkse dromers!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.