Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

553 # Criminele moslimkolonisatie #
Gepost door Misdefinitie op 03-09-2011 om 23:18.
Om nog enigszins vertrouwen te houden in de mensheid, wordt vaak de nogal naÔeve gedachte gehanteerd dat mensen, hoe achterlijk ze ook lijken te zijn, toch ergens in een verborgen hoekje wat gezond verstand hebben. Dat zij minstens in staat zijn om de triviale zaken in het leven te begrijpen, voor hen de uitkomst van 1 + 1 net als voor iedereen gewoon vast staat, algemene discussieregels kennen waaronder het geven van argumenten en morele normen en waarden in acht nemen in de omgang met andere mensen. Thans weten we hoe stom een dergelijk idee is. Vooral als het om zware onderwerpen gaat waar een taboe op rust, zijn veel mensen niet meer voor rede vatbaar. Islamisering en de gevolgen daarvan is zo'n onderwerp. Recent hadden we het over dhimmitude met betrekking tot de islam waarna de hel losbrak. Bedreigingen, klachten, scheldpartijen en aangiften werden over ons heen gestort als een lading stront. Kritiek op moslimkolonisten en de islamisering wordt nog altijd gezien als onvervalst racisme ondanks de overweldigende hoeveelheid bewijzen.

De realiteit is hard.

Inmiddels vliegen de socialistische drogredenen om onze oren en daar laten we u graag van meegenieten. Mensen snauwen ons toe wat voor last wij nou hebben van wat wij islamisering noemen. Wat voor last heeft u ervan als er pinguÔns met theedoeken door onze straten lopen? Wordt u er persoonlijk slechter van als de strijders van Allah Hakbar privileges krijgen van de overheid? Kan u het schelen dat ze in de koran schrijven dat alle blanken ongelovige roze varkens zijn die moeten worden afgeslacht; u hoeft dat immers niet te lezen. Maakt het werkelijk uit dat heel Nederland onder de haatkazernes komt te zitten? Die gebouwen bezoekt u gewoon niet. Shariarechtbanken? Dat is toch een verzinsel van extreem rechtse bloggers die worden veroordeeld wegens beledigende en discriminerende teksten? En waarom bent u zo verzot op de Nederlandse taal? Engels is mooi en van andere culturen kunnen we veel leren. Ingewikkelde maatschappelijke processen worden door die smerige lafhartige dhimmi's gereduceerd tot het ontkennen van kleine details.

Op dat soort linkse idioterie is een simpel antwoord mogelijk. Wat is er nou erg aan een Duits uniform? Wordt u er slechter van als Duitsers een helm met een hakenkruis dragen? Is Hitler echt zo slecht? Met ons had hij vast het glas geheven en geproost op een goede gezondheid. Mein Kampf hoeft u niet te lezen en dat was maar om te lachen. Gaskamers? Dat wordt door sommigen beschouwd als een verzinsel binnen de joodse versie van de Holocaust en is in 1942 indirect goedgekeurd door de Hoge Raad in het toetsingsarrest, maar voor de meeste mensen die tot verplichte erkenning moeten overgaan onder bedreiging van gevangenisstraf was het niet zo problematisch. Ze hebben het immers niet meegemaakt en / of zijn zelf geen Joden. Maakt het uit als hedendaagse wannabe's die geen flauw benul hebben van respect voor de geschiedenis nog met hun rechterarm zwaaien naar agenten? Wel nee, dan zwaait u toch gewoon even snel terug. Snapt u nu waarom hun redenaties achterlijk zijn? Mooi, dan zijn die slinkse ratten reeds uitgeluld.

Deze tot in het belachelijke getrokken vergelijking leert een belangrijke les. Natuurlijk gaat het hier niet om een kopvod of nazihelm en iedereen met een beetje gezond verstand zal moeten inzien dat het er bij de beoordeling of een verschijnsel onwenselijk is niet gaat om kleine details in het uiterlijk, maar om het hele verschijnsel, proces, achtergronden en gedachtegoed dat uiteindelijk moet leiden tot een bepaald doel. De nazihelm stond symbool voor een volledig fascistisch regime dat uit was op een wereldoorlog waarbij alle onreine elementen gezuiverd dienden te worden. Geen mongool zal het in zijn hoofd halen om dat niet te classificeren als een maatschappelijk probleem vanwege het enkele feit dat hij of zij zelf geen Jood, homo of gehandicapte is. Waarom dan wel zo achterlijk redeneren als het om moslimkolonisatie en islamisering gaat? Stop uw hoofd maar in de grond, het zal u niet helpen. Betrek de volledige context van de ontwikkeling in de discussie en open uw ogen voor de feiten die de harde realiteit weerspiegelen.

Kotslims vieren feest.

Graag willen wij u nogmaals laten zien over welk type dwazen we het nu eigenlijk hebben. Criminelen, radicalen, terroristen en andere vijanden van ons volk die in Nederland en de rest van Europa een sfeer creŽren waarin de criminele daden die we hieronder gaan beschrijven de kans krijgen zich als kanker in de maatschappij te manifesteren. Eerst even het geheugen weer een beetje opfrissen. Allochtonen zijn echt al jaren oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Cijfers uit grote steden als Rotterdam wijzen uit dat minstens 55 % van de Marokkanen in aanraking komt met de politie en echt niet vanwege een belediging op internet. Ziet u in Rotterdam 2 Marokkanen lopen, dan is er dus minstens 1 een crimineel. Dat zijn de harde feiten. Op zich is dat niet verwonderlijk. Marokkanen zijn 7 keer vaker psychisch gestoord dan normale Nederlanders en het zal u niet verbazen dat ze vaak een uitkering trekken. Met zulke feiten valt gewoon niet te ontkennen dat we in Nederland grote problemen hebben met moslims; in het bijzonder met Marokkanen.

Sinds 2008 hebben we letterlijk honderden berichten uit de media besproken waarin criminele berberapen volledig door het lint gaan alsof ze in het oerwoud aan de lianen aan het slingeren zijn. Analyses van hun gedrag, want het gaat hier ten overvloede niet om hun huidskleur, wijzen uit dat grote hordes van dat gespuis lak heeft aan de westerse samenleving en het liefst alles doet om van Nederland een islamitische kolonie te maken. Duizenden "incidenten" met betrekking tot walgelijke vormen van criminaliteit vliegen om uw oren. Intimideren en bespugen van bejaarden, uitschelden van Joden, homohaat, berovingen en verkrachtingen zijn slechts enkele daden van dat tuig dat sinds enkele jaren een steuntje in de rug krijgt van de overheid die op internet alle berichten laat censureren net zo lang totdat er niks meer overblijft en ze die vervelende webloggers voor het gerecht kunnen dagen. Wanneer we zouden willen, kunnen we elke week een nieuw artikel volschrijven met het criminele gedrag van allochtonen.

Af en toe komt er zo'n moraalridder zeiken dat zulke dingen tot het verleden behoren en dat het nu toch beter moet gaan. Deze mensen moeten we helaas teleurstellen. Media schreven in 2009 al dat bioscopen in Amsterdam en Rotterdam, steden waar het krioelt van de allochtonen, gesloten moesten worden vanwege tientallen moslimjongeren die zich er schuldig maakten aan beledigingen, vernielingen en het verstoren van de openbare orde. Hoe links de media ook zijn, destijds al moesten ze al schoorvoetend toegeven dat die apen er ieder jaar een bende van maken tijdens het suikerfeest. September 2010: Met man en macht moest de politie surveilleren bij voornamelijk bioscopen waar islamitische jongeren volledig door het lint gingen en alle andere bezoekers beletten om nog van de film te genieten. Recent kopte de Telegraaf: Bioscopen panisch voor moslimjeugd. Alle jongeren worden geweigerd tijdens het suikerfeest. Faizel Nabibaks, oprichter van maghreb.nl, begrijpt wel waarom ze bioscopen pakken. Kakkerlakken zitten graag in het donker.

Veel commentaar krijgen we altijd over de vergelijkingen tussen extreem gedrag van moslims en het naziregime, maar de gelijkenis is dan ook treffend. Beiden gedragen zich fascistisch, hebben een fascistische ideologie en hebben een gruwelijke hekel aan Joden en homo's. Eind 2010 kwam in de media te staan dat homo's regelmatig het slachtoffer worden van berovingen en mishandelingen in stadsparken. "Allochtone jeugd jaagt op moslims," kopte de Telegraaf destijds. Elsevier schrijft dat geweld tegen homo's veelal door jongeren van allochtone afkomst wordt gepleegd; in het artikel staat dat het om Marokkanen gaat. Het OM houdt voor de schijn verdachten even aan, maar laat hen weer lopen zonder vervolging. Een jaar later spuwen de weggepeste homo's nogmaals hun gal over, wat verrassend, PvdA-burgemeester Aleid Wolfsen omdat hij zijn fouten nu goedpraat nadat hij de daders van homogeweld liet ontsnappen. Renť van Rijckevorsel vraagt zich af waarom links Nederland steeds Wilders over de kling jaagt, maar niet verontwaardigd is over Marokkaans schorem.

De beruchte wijk Terwijde in Culemborg is al jarenlang het terrein van kut-Marokkanen die Molukkers aanvallen en vice versa. Elke jaarwisseling is het weer raak en ontstaan er rellen tussen beide groepen. Slinksen die roepen dat Nederlanders daar niks mee te maken hebben, hebben het mis. Een van de redenen dat de multiculturele samenleving failliet is, is namelijk het feit dat de aanwezigheid van grote groepen allochtonen in Nederland leidt tot spanningen, rellen en andere ellende die ons allemaal raakt. Wanneer twee bevolkingsgroepen een oorlog uitvechten op ons grondgebied, dan hebben we hier gettovorming en moeten wij kosten maken om die ratten uit elkaar te halen. Het behoeft geen betoog dat we zonder multikul deze rotzooi niet hebben gehad. Om nog maar te zwijgen van al die Nederlanders die tussen zulke rivaliserende bendes moeten wonen en de waarde van hun huis zien dalen. Thans is het opnieuw onrustig in Culemborg, maar de politie zegt dat we op twee oren mogen slapen. Doorlopen mensen, niks aan de hand. Maar natuurlijk!

Angst regeert in de wijk Woenselse Heide in Eindhoven. Marokkaanse rifapen schijnen daar de baas te zijn en de bewoners aldaar weten de linkse flikkers haarfijn uit te leggen waar zij nou last van hebben. Zodra er mot is met zo'n kut-Marokkaan, dan grijpt hij naar zijn gejatte smartphone en dan ziet het binnen een kwartier zwart van de rellende Marokkanen. Erg sociaal komen ze dan vragen of de bewoners een probleem hebben. Goedwillende burgers die de moed hebben om dat tuig aan te spreken op hun gedrag, worden beloond met stenen door hun ruiten. Instanties moesten na de vele incidenten toegeven dat er iets mis was, maar er mag niet over Marokkanen gesproken worden. De politie houdt vol dat het om groepen met "wisselende samenstelling" gaat, maar bewoners spreken dat tegen. Zij voelen zich genaaid door de politie. Terwijl die juten in de berm flitsen, worden buurtbewoners bedreigd door dat gespuis. Marokkanen dealen drugs, intimideren, rijden levensgevaarlijk hard door woonwijken en bedreigen omstanders. De politie doet godverdomme niks.

Ede is berucht geworden vanwege zijn Marokkaanse straatschoffies. Lekker dansen toen hun soortgenoten in de WTC toren vlogen en al jarenlang zorgen voor ellende. De gemeente kreeg 4 miljoen euro om die Marokkanen te deporteren, maar dacht de problemen af te kunnen dekken door coaches. Het punt is namelijk dat Marokkanen volgens edestad.nl wars zijn van autoriteit en sowieso niet luisteren naar gezagsdragers. Politieagenten zijn om op te spugen en te bedreigen, zo leren die kut-Marokkaantjes al sinds 2004 op de basisschool. Agenten worden regelmatig met de dood bedreigd en ook de banden van hun mooie wagens die ze misbruiken om webloggers mee op te halen, worden lekgestoken. Districtschef A. Kloosterman wist de bedreigingen prima te bagatelliseren. De politie had het vertrouwen van de Marokkanen geschonden door een poging te ondernemen om hen aan te houden voor criminele daden. Marokkanen staan al jaren op voet van oorlog met christenen. De gemeente doet sinds 2008 het probleem af met samenscholingsverboden.

Ede weet anno 2011 nog steeds niet dat samenscholingsverboden niet werken. Wat denken ze nou? Dat riftuig negeert de wet door bewoners te terroriseren. Waarom zouden ze zich opeens aan de wet gaan houden als er een nieuw verbod komt? Burgemeester Cees van der Knaap ondernam een poging om thee te drinken met die relschoppers zoals Cohen dat altijd zo goed kan. Aldaar werd hij echter getrakteerd op een scheldkanonnade. Cameratoezicht heeft er niet voor gezorgd dat wij Youtubebeelden te zien krijgen en ook niet dat het probleem wordt opgelost. Bewoners kunnen niet anders dan anoniem hun beklag doen over de vele vernielingen in hun wijk. Amsterdam heeft al tijden te maken met Marokkaanse jongeren die zonder pardon invalidenbusjes vernietigen met brandbommen. Het jaar daarvoor deden ze het nog met stenen. Blijkbaar is recent hun uitkering verhoogd zodat ze konden beschikken over betere middelen. De haat van de Marokkanen zou gericht zijn tegen andere religies waaronder het christendom, maar ze houden zelf minder van vuur.

De Brabantse stad Helmond is het terrein van je reinste terreur van die klote Marokkanen. Een wanhopige moeder vertelt aan een verslaggever dat een troep van 40 wilde Marokkanen haar 10 jaar oude dochtertje 10 euro bood om hen te pijpen. Een daarvan liet op dat moment zijn broek zakken. De politie bellen haalt niks uit tegen dat tuig. De politie is te druk met masturberen achter Twitter en de Marokkanen beginnen dan een eindeloze reeks pesterijen. Andere incidenten beschrijven een jongetje van 3 dat gedwongen met de broek op de enkels seksuele handelingen met een Marokkaan moest gaan verrichten. Kut-Hollander is de standaard groet van Marokkanen op straat als ze een Nederlander tegenkomen. Of kankerhoer, daar zijn ze ook goed in. Ook de moskee in de buurt zorgt voor hoofdbrekers. De aanwezigheid van zulke haatkazernes en Turkse en Marokkaanse winkels zorgt voor ware terreur. Ouders durven de straat niet meer op en worden met de dood bedreigd. Bewoners zijn de terreur van Marokkanen spuugzat en roepen op tot het formeren van knokploegen om die berberapen volledig tot moes te slaan.

Tekenend voor de situatie is de reactie van de laffe gemeenten die haar bewoners in de kou laten staan. Volledig voorbijgaand aan de problematiek met de Marokkanen, stellen ze dat er ook goede Marokkanen zijn. Ja, die hangen we later wel apart stelletje mongolen. Houd toch op met die bagatelliserende onzin in de trant van er zijn ook goede nazi's. Ja, die zijn er. Die liggen op het kerkhof. Burgemeester Fons Jacobs (CDA) denkt dat God de mislukkingen van Allah wel vergeeft en stelt dat mensen niet zo moeten zeiken. Helmond is volgens hem goed bezig en zelfs het toonbeeld voor andere gemeenten die overlast hebben van Marokkanen. Jacobs vindt zelfs dat criminele Marokkanen geen straf verdienen. Geen strafblad voor Marokkanen vindt hij. "Het is fout om mensen die een foutje maken een strafblad te geven en hen te betitelen als tuig. Marokkanen moeten geknuffeld worden. Nederlanders zijn racisten." Maar natuurlijk meneer Jacobs, een strafblad is voor blanke rechtse webloggers die negatieve dingen schrijven over die criminele berberapen. Oepsie, dat kost ons 1000 euro.

Overweging.

Er zijn mensen die zullen beweren dat we niet meer te redden zijn. Dat we genadeloze racisten zijn die enkel de islam en moslims in een slecht daglicht willen stellen in de hoop dat er overal in Nederland knokploegen opstaan om af te maken wat Hitler heeft nagelaten. Word wakker stelletje hersenloze imbecielen! Zoals u hierboven heeft kunnen lezen gaat het niet om huidskleur, afkomst of ras. Het gaat hier om uitermate crimineel gedrag van grote hoeveelheden gestoorde Marokkanen. De bagatelliserende woorden van een aantal doldwaze socialistische Marokkanenknuffelaars kunnen niet verhinderen en verhullen dat er dagelijks vele tienduizenden Nederlanders gebukt gaan onder de terreur van dat tuig. De vraag wat voor last wij hebben van de kolonisatie en de islamisering is daardoor in de eerste plaats eenvoudig te beantwoorden door de grote kans dat ook u te maken krijgt met criminele Marokkanen. Laten wij ook een vraag stellen. Waarom is links altijd selectief verontwaardigd over kritische schrijvers en nemen ze nooit afstand van criminele Marokkanen?

Het is opvallend hoe al die anonieme lafaards die wel een bedreiging durven te mailen nooit ageren tegen het criminele gedrag van Marokkanen. Sterker nog, die laffe dhimmi's nemen de lul van die ratten in de mond en komen met een hoop bullshit om maar niet te hoeven praten over de gevolgen van de islamisering. Het kan geen kwaad om een aantal van zulke drogredeneringen te bekijken. Altijd zeggen ze dat kritische schrijvers racisten zijn. Dat is makkelijk te ontkrachten door hen fascisten te noemen. Het is maar een woordenspel. Dan hebben ze commentaar over de toon en het taalgebruik. Wat enkel een afleiding is omdat ze geen argumenten hebben. We mogen het volgens hen niet over "moslims" hebben. Waarom niet dan? De besproken criminelen voelen zich moslim, zijn moslim en prijzen hun Allah Gods hemel in. Laten we elkaar geen mietje noemen en gewoon zeggen waar het op staat. Al die zogenaamde "argumenten" van de tegenpartij komen neer op de beschuldiging van racisme.

Alles wordt uit de kast gehaald om de "voordelen" van allochtonen op te noemen om maar niet te hoeven ingaan op de constatering dat zij wel erg vaak het criminele pad kiezen. Mensen die hier geboren zijn, zouden geen moslim zijn. Jammer jongens, maar een poes wordt nooit een hond. Ook niet als ze hem leren blaffen en dat in zijn paspoort schrijven. Kennis zou komen uit het buitenland en van allochtonen. Natuurlijk, kennis van de criminaliteit. Niet bepaald kennis die wij willen. Werkgevers zouden allochtonen hierheen halen. Rot even op met die onzin, we hebben meer dan 400.000 werklozen en dus geen allochtonen nodig. "Oei oei, jullie discrimineren op ras en huidskleur." We noemen afkomst en analyseren gedrag. Als mensen dat met hun botte hersens niet willen snappen, dan hebben ze pech. Allochtonen zouden ons lekker eten, muziek en cultuur hebben gebracht. Dus hadden we voor de oorlog niks te eten? Links vindt dat we moeten tolereren en mensen een goed gevoel moeten geven. Iedereen wil ergens bijhoren. Daarom worden ze zeker crimineel.

Felle discussies over dit onderwerp voltrekken zich doorgaans onder berichten die uit de actualiteit komen. Dergelijke berichten behandelen een paar details of een "incident" en u kunt dan wel raden wat er gebeurt. Slinkse ratten lijden aan geheugenverlies en doen alsof het dan de eerste keer is dat zoiets in het nieuws komt. Ze bagatelliseren, ontkennen, relativeren en zeggen dat het toch goed is opgelost door de gemeente en de politie. Om de daad te verbergen trachten ze overige allochtonen op te hemelen en iedereen die over de bredere problematiek met Marokkanen wil praten, wordt weggehoond, uitgescholden, verbannen of erger nog: bedreigd. Goedwillende mensen proberen wel eens om zulke idioten netjes uit te leggen hoe het werkelijk zit. Dat de maatschappij niet alleen uit losse details bestaat, maar dat er ingewikkelde structuren en processen zijn die verder gaan dan hun welles-nietes-spelletje. Misdefinitie is van mening dat er met idioten niet gediscussieerd moet worden aangezien zij er enkel op uit zijn om te trollen.

U bent goed bekend met dat principe. De trol ontkent de Holocaust en eist bewijs, maar elke keer als u meer bewijs levert zal hij dat bewijs niet accepteren en belachelijk maken. Uiteindelijk zult u merken dat zelfs indien u de 6 miljoen doden individueel en onomstotelijk kunt bewijzen, de trol nog steeds in de ontkenningsfase zal verkeren. Meestal komt het zover niet, want door alle poep die de trol spuit zal er vanzelf een beheerder komen die u het zwijgen oplegt. Of in het echte leven een aangifte waarna een rechter u erin naait. De reden dat we dergelijke artikelen publiceren is om te laten zien dat we al die randdebielen eenvoudig kunnen verslaan met de feiten. Anderen kunnen deze verzamelingen gebruiken om die klootviolen te laten weten dat ze ongelijk hebben, dat ze moeten oprotten en dat ze de trotse nationalistische bewegingen niet kunnen beletten te strijden voor ons volk en vaderland. Met zoveel bewijzen dat de multikul ons land vernietigt is de tijd dat we energie gaan steken in het informeren van vijanden voorgoed voorbij.

Met dit artikel kunt u vijanden om de oren slaan en diskwalificeren in elke discussie omtrent dit onderwerp, maar daarmee zijn we er nog niet. Alle vormen van criminaliteit die we hier besproken hebben, staan niet op zichzelf. Die kut-Marokkanen zijn hier niet plotseling komen aanwaaien waarna ze op een donkere maandagmiddag tijdens de treinreis naar het UWV hebben bedacht dat ze ook kunnen gaan jatten. Van criminaliteit is bekend dat bepaalde omgevingen eerder tot criminaliteit oproepen. Nederland had zo'n omgeving niet. Van de jaren '50 is bekend dat ze heel netjes waren zonder allochtonen. Juist hier komt het proces van de moslimkolonisatie en de steeds verdergaande islamisering om de hoek kijken. Ga de feiten maar eens na. Iedere moslim wordt geacht de koran te gehoorzamen en de koran schrijft een werelddoel waarin alle ongelovigen worden vernietigd op last van Allah. Aangezien moslims (nog steeds) in de minderheid zijn, ligt een fysieke jihad (nog) niet voor de hand.

Met ongeveer 1 miljoen moslims 16 miljoen anderen aanvallen, is niet zo handig. Zomaar een meerderheid importeren, behoort eveneens niet meteen tot de mogelijkheden. Vandaar dat het in stappen gebeurt. Islamitisch stemvee motiveert de linkse partijen om zoveel mogelijk de grenzen open te zetten voor niet-westerse allochtonen. Meer stemmen betekent immers meer macht. Op zo'n manier begon Nederland steeds meer op een islamitische kolonie te lijken. Toen die linkse dhimmi's eenmaal hun ziel aan de duivel hadden verkocht, konden ze niet meer terug. Zouden rechtse bloggers de multikul failliet verklaren, dan moet alles teruggedraaid worden en zouden zij hard gestraft worden. Dus doen ze er alles aan om dat te voorkomen. Zomaar een moskee bouwen in een land dat grotendeels christelijk is, was net zo ondenkbaar als in een islamitisch land een afzichtelijke kerk neer te zetten. Met behulp van islamisering gaat het makkelijker. Verander eerst alle snackbars in shoarmatenten en de moskee komt vanzelf.

Met 3 shoarmazaken, 2 illegale belwinkels en een moskee waaruit het geluid niet te harden is, trekken blanke Nederlanders weg en is de islamisering daar voltooid. Links kan blijven zeggen dat het toch goede ondernemers zijn, maar als daarna een radicale imam in de moskee komt prediken houden ze wijselijk hun mond. Criminaliteit heeft dezelfde uitwerking. In steden waarin zij de overhand krijgen, roven en verkrachten Marokkanen alles wat los en vast zit. Nederlanders komen hun huizen niet meer uit en alles islamiseert. Dit proces creŽert een omgeving waarin de islamisten en hun radicale gedachtegoed prima kunnen gedijen en zodra zij de baas zijn over een groot gedeelte van onze steden zoals Rotterdam, Ede, Utrecht en Helmond nemen ze de volgende stap in de voornamelijk psychologische oorlog. De islam noemen zij een religie, dus eisen ze extra privileges voor hun geliefde ramadan inclusief suikerfeest. Universiteiten geven moslims geld terug, supermarkten gaan halal verkopen en als alles en iedereen islamitisch is, durft niemand meer te ageren tegen dat bioscooptuig.

Adolf Hitler hing na de capitulatie ook niet meteen het bord "Voor Joden verboden" op. Eerst moest alles Duits worden. De taal, het onderwijs en de wet. Anders liep hij het risico op burgerlijke ongehoorzaamheid. Al vanaf het begin werden Nederlanders gedwongen om in de taal van de bezetter te gaan communiceren. Net zoals we nu overal Arabische vertalingen van maken en zelfs een windroos naar Mekka in politiecellen, waar allochtonen nu eenmaal graag vertoeven, ontbreekt niet. Voor de bezetter golden andere wetten. Wat zij deden, al gingen ze op den duur mensen vergassen, was niet strafbaar en mocht geen strafblad opleveren. Het is behoorlijk eng om te zien dat er heden ten dage alweer een arbeiderspartij voorop loopt door te zeggen dat crimineel tuig geen strafblad verdient. Daarmee staan Marokkanen feitelijk al boven de wet. Vervolgens legt links de nieuwe kolonisten geen strobreed in de weg. Shariarechtbanken waarin blanken worden veroordeeld om een mening over criminele moslims zijn in Nederland al een feit.

Eerder hebben we de metafoor van het water gebruikt. Gezuiverd water uit plaatsen waar we het verwachten, de kraan, is goed. Van iedere druppel kunnen we apart zeggen dat het goed is. Wanneer er echter een dijk breekt en het hele land onder een tsunami aan islam bedolven wordt, gaat u dan van elke druppel die niet in uw huis gestroomd is zeggen dat het goed is of klaagt u over het algemeen over de vloedgolf die het hele volk heeft geruÔneerd? Dan roept u toch ook "Alles moet weg!" En stel dat links ervoor zorgt dat hun huizen buiten schot blijven, mogen we dan pas klagen en ingrijpen op het moment dat de ramp zich bij elk huis voltrokken heeft voordat links de ernst van de zaak inziet? Wat ons betreft begint het ingrijpen reeds voordat er iets gebeurt en nu er al veel water door de dijken sijpelt zal het linkse excuus dat er ook wel mensen voordeel bij hebben geen enkele waarde hebben. We hebben er genoeg van. Alles zal zich moeten richten op het stoppen van de islamisering en het daaruit vloeide criminele klimaat in Nederland.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 06-09-2011 om 01:24.
Zeer goed stuk heer, hulde.
Ik kan er met mijn verstand maar niet bij waarom we de al duizenden keren geschetste problemen in NL reeds decennia lang uit de hand laten lopen als NL-bevolking?
We hebben nu toch echt genoeg wanprestatie gezien van onze miljarden souperende overheid en het wordt hoogste tijd ons zelf te mobiliseren en verdedigen tegen de afschuwelijke idioterie en criminaliteit die vnl. Marokkanen (maar ook legio andere allochtonen) onze bevolking aan doen.
Ik kom regelmatig in andere landen en zie hoe de orde daar lokaal gehandhaafd wordt.
Het is daar heel simpel, wanneer iemand iets doet wat niet door de beugel kan, zeg een diefstal pleegt, dan roept de getuige van het voorval keihard dief! en de halve buurt stormt naar buiten en grijpt die dief in zijn kraag.
De dief krijgt ze er vervolgens een half uur ongenadig van langs tot de politie komt.
Die nemen zo'n stuk tuig (dat te lui is om zelf te werken voor zijn geld) dan mee naar bureau en daar krijgt hij nog heel wat klappen te verduren voordat de bekentenis op papier staat.
Zo'n dader laat het in vervolg echt wel uit zijn hoofd om nogmaals zulk soort dingen te doen.
Het resultaat is een heerlijk rustige woonomgeving waar je de voordeur bij wijze van open kunt laten.
Een criminele buitenlander bijv. gaat er onherroepelijk uit, stempel in de pas "persona non grata" en klaar, probleem opgelost.
Het niet betalen van een verkeersboete kan soms al genoeg zijn voor dergelijke rigoureuze stappen...
Maar hoe anders gaat dat in NL??
Hier hoef je geen hulp te verwachten.
Zelfs de politie laat je in de kou staan.
112 centrale presteerde het bij mij zelfs de hoorn erop te gooien na een acuut hulpverzoek!
Van criminelen worden in dit land categorisch slachtoffers gemaakt en omgekeerd.
Het woord uitzetten komt niet eens voor in de vocabulaire van onze linkse overheersers.
Dat ons land zo naar de klote geholpen is verwijt ik alleen maar de linkse en religieuze partijen die chronisch weigeren op te treden tegen criminelen.
Het enige dat ze doen is de werkzame burger sarren met hun regeldrift, niks anders.
Het erge is dat elke bestuurslaag volgepakt zit met linksmensen, het OM, rechtbanken, alle gemeentebesturen, de schoolbesturen, de tweede kamer, de eerste kamer, alles hangt aan mekaar van de linkse vriendjespolitiek.
Geen haar op hun hoofd dat er aan denkt om door de burger gewenste veranderingen door te voeren.
Men blijft chronische problemen af doen als incidentjes.
Men treedt pas op als de burger uiteindelijk het heft in eigen hand dreigt te nemen, dan stuurt men de ME en al het mogelijke erop af om dergelijk ongewenste eigenrichting hard af te straffen.
(ik hoor het die hoofdcommissaris van A-dam nu nog zeggen)
Voor mij zijn al die linksmensen die verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van deze hele ellende en ook de voortdurende islamisering van ons land (ook al wordt die ontkend) niets meer dan vuile landverraders.
Ze verdienen een ongenadig harde straf voor het vernielen van ons eens zo mooie land.
Aan al dat marokkaanse tuig en ander gespuis dat dagelijks onze straten loopt te vervuilen wil ik het volgende nog effe kwijt.
Denk eens even heel hard na over waar jullie mee bezig zijn eikels!
De dag dat jullie op alle criminaliteit en wangedrag afgerekend gaan worden gaat komen, hoe dan ook.
Ondertussen vraag ik me af waar jullie het gare lef vandaan halen om een land dat jullie alles maar dan ook alles gratis aan reikt alsnog zo te durven verzieken.
Wat jullie verdienen is deportatie naar jullie thuisland.
Kijken of jullie daar ook het lef hebben zo'n grote bek open te trekken en zulk wangedrag te vertonen.
Ik heb daar mijn twijfels over aangezien jullie het daglicht dan nooit meer zouden mogen aanschouwen.
Het wordt hoogste tijd dat jullie de hand die jullie voedt eens gaan respecteren.
Zo niet, dan is gedwongen vertrek uiteindelijk alleen nog maar de oplossing
Ik persoonlijk ben links en allochtoon NL inmiddels zo zat dat mijn emigratieplannen ver gevorderd zijn.
Ik heb geen zin meer te werken en zo ervoor te zorgen dat dit totaal absurde systeem in stand gehouden kan worden.
Nederland is een vieze linkse teringbende geworden.
Onze gasten schijten daarom dan ook inmiddels op ons tapijt, maken onze vrouwen uit voor hoer en slaan onze zonen en dochters in elkaar.
Fijne gasten zijn dat!
Ik zou zulke gasten met geweld verdrijven uit mijn huis.
Vraag me alleen nog af wat de Nederlandse bevolking nog let om het zelfde te doen.

Reactie door Moswolkje op 09-09-2011 om 22:05.
Mijn hemel...Sickofleft...blijf alstublieft!
Godskolere, mensen zoals jij daar draait de autochtone geest toch op!

We weten wie we zijn, we weten hoe het was, en we weten wie het kapot wil maken.Neem vandaag...een analphabeet probeerde mijn plaats in te pikken in een lange kassa rij.

Met duidelijke stemverheffing maakte ik nitwit duidelijk dat dit niet de normale gang van zaken was; "no Dutch..ehhh...no Dutch"

Waarop ik haar mijn vuist onder haar gelige- HIV- doordrenkte knokenhoofd duwde en zei dat zij OP MOEST PLEUREN! Naar achteraan de rij!

Ze snapte het...

Ik bedoel maar te zeggen dat wij Hollanders niet af moeten wachten tot een of ander forum het heft in handen neemt, maar dat wij Hollanders op ieder moment dat wij weten dat er tegenkracht getoont dient te worden, wij dit allen ook blindelings doen!!

Reactie door Sickofleft op 15-09-2011 om 23:41.
Vandaag kreeg ik, na het lezen van dit stuk, een gevoel van "EINDELIJK".
Een linksmens die met eigen ogen aanschouwde waar Misdefinitie.nl al jaren over schrijft.
Nl. dat vele vele Marokkanen zich hier gedragen als ware varkens.
Dat er vanuit die groep geen enkel respect is voor iets of iemand ook maar.
Dat de politie niet in grijpt en zijn status verloor.
En vooral dit:
ďIk zal niet zo snel meer denken, dat valt vast mee, als mensen klagen over overlast.Ē
Man man man, die linksmensen staken hun kop tot nu toe extra in hun reet.
Wanneer wordt dit probleem nu eens echt aangepakt??
En dan bedoel ik met aanpakken: boot, veel handboeien, vol laden, retour ellendig land van herkomst.
Wat een achterlijk land is me dit NL onder linkse heerschappij.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.