Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 16 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

562 Massa-immigratie zal worden beperkt (1)
561 Egocentrische solidariteit zorg (1)
560 Uitstel vergassen onverantwoordelijk
559 Faillissement als ultieme sanctie
558 Parasiet die rechts verried (2)
557 Cabaret houdt politiek spiegel voor
556 Surveillancemaatschappij steeds dichterbij (1)
555 Beeldverhouding compleet zoek (1)
554 Socialistische irreŽle schijnangsten (2)
553 Criminele moslimkolonisatie (3)
552 Slinkse mooipraterij ontmaskerd
551 Scheid onderwijs van religieonzin (4)
550 Moslimpijpen norm tijdens ramadan (1)
549 Commercieel verandert niks
548 Hongernegers toorn van Afrika (1)
547 Schandpaal criminele eigenrichting
546 Breivik de internationale socialistenpik
545 Ronald (Djeez) vol onderbroekenlol
544 Rassensegregatie officieel toegestaan (1)
543 Randstad zuigende CV-verzamelaars

544 # Rassensegregatie officieel toegestaan #
Gepost door Misdefinitie op 20-07-2011 om 21:25.
Alle zwaar overdreven panische reacties op kritische goed onderbouwde teksten zijn te herleiden tot de fascistische wens om andersdenkenden de mond dicht te naaien middels stigmatiserende termen als beledigen, discrimineren en haatzaaien. Desgevraagd weten die over het algemeen weinig gewaardeerde knaagdieren met een herseninhoud nog kleiner dan een quark te mompelen dat discriminatie nu eenmaal guillotines en gaskamers impliceert. Zonder te begrijpen dat wat zij met opzet discriminatie noemen om te demoniseren geen discriminatie is, gaat de discussie vervolgens alleen nog maar over personen. Heerlijk op de man spelen en aan karaktermoord doen. Gaat het mis, dan wassen ze hun handen in onschuld, want u had toch gediscrimineerd en dat is in deze tijd nog erger dan een baby van 2 weken open te scheuren. Toch zijn er meerdere kanten aan het verhaal en een daarvan willen we graag belichten: moslims. Gedreven door haat en penisnijd door wat er in de fascistische koran geschreven staat, blijken de multiculturelen aan zelfkastijding te doen middels segregatie.

ZelfgecreŽerde apartheid.

Zeg eens eerlijk, vindt u ook niet dat degene die hard schreeuwt en blaat over gedrag van anderen, zich er zelf tenminste niet schuldig aan maakt? Pedojagers die roepen om de doodstraf voor veroordeelde pedofielen, horen zelf niet te rukken op kinderporno. Wilt u graag eigenaar blijven van uw spullen en kotst u op de duistere Noord-Afrikaanse multicriminele kant van de samenleving, dan pikt u hooguit van de Turken en de Antillianen. Is het de bedoeling om keihard te ageren tegen het onrecht dat links fascisme discriminatie heet, dan mogen we op z'n minst verwachten dat u niet zelf aan rassenscheiding wilt gaan doen. Vandaar dat we af en toe best lyrisch worden van het idee om de zogenaamde moraalridders tegen het licht te houden. Het voelt goed om hypocriete stakkers op hun plaats te zetten als hun gedrag weer eens totaal anders is dan wat ze in hun haatkazernes aan het prediken zijn. Denk aan de fatsoens- en gedachtepolitie die dingen doet waarvoor zelfs Adolf Hitler nog eens zijn rechterarm in de lucht zal zwaaien.

Allochtonen worden door de publieke opinie veelal neergezet als slachtoffers van al die genadeloze blanke racisten in Nederland. Waarom ze, indien ze werkelijk geloven dat zoiets achterlijks waar is, niet gewoon opflikkeren naar hun woestijn waar zelfs de kamelen niet meer naar ze omkijken, is ons een raadsel. Veronderstel dat ze dat geloven omdat hun koran nu eenmaal voorschrijft dat alle ongelovigen afgeslacht moeten worden als varkens, ezels en zwijnen. Dan weten we een leuke breinbreker voor de dhimmirat die hier over een paar jaar zijn toga over mag breken. Van hen mag dan verwacht worden dat ze zich zelf niet schuldig maken aan enige vorm van discriminatie of racisme. Vraag uzelf maar eens af of die mensen recht van spreken hebben als het racisme van blanken dat in hun sprookjesboek wordt gedoceerd wel acceptabel is. Stel nu dat het allemaal nog een graadje erger is met hun moraliteit. Wat zou uw reactie zijn als vermeende slachtoffers van discriminatie het zichzelf aan zouden doen en zelf streven naar apartheid?

Om deze vraag te beantwoorden, gaan we naar het algemeen bekende concept van een typisch Nederlands zwembad. Bak met water, ranzige pissende jongetjes in chloor met een slechte zuurgraad, pedofiele badmeesters die geen Verklaring Omtrent Gedrag meer kregen voor onderwijswerk en jattende Marokkanen waarvan we het nooit kunnen bewijzen. Los daarvan is het doodnormaal dat we gemengd zwemmen. Jongens en meisjes samen in een zwembad. Juridisch is dat eveneens vastgelegd in al die wetten die voornamelijk bedoeld zijn om die dwaze multikul te ondersteunen. Bij de Amsterdamse zwemvereniging De Waterlelie denken ze daar heel anders over. De wet wordt ritueel verbrand zoals grote geesten dat wel eens met de koran doen en alle anti-discriminatieshit is niet meer van toepassing op het moment dat moslima's een frisse duik willen nemen. Mannen worden massaal geweerd in dit islamitische shariaparadijs. Inderdaad, u leest het goed. Al die theedoek- en kopvoddendragers die ons bloed wel kunnen drinken, vinden apartheid geen enkel probleem.

Zodra de als non verklede pinguÔns het terrein betreden, moeten alle blanke mannen opzouten. Juridische kenners weten dat er met alle vormen en gronden van discriminatie gelijkwaardig om wordt gegaan. Alle wetten die hierover gaan, inclusief de Grondwet, verbieden in een adem zonder onderlinge rangorde discriminatie op ras, huidskleur, geslacht, seksuele voorkeur en politieke gezindheid. Zouden wij als blanke mannen het zwembad binnenstappen en ons eigen uurtje eisen zonder vervuiling, dan wordt onmiddellijk de politie gebeld en verdwijnen we voor maanden de bak in. Discriminatie is immers stout en als in een hyperbolische omschrijving van de werkelijkheid in de eigen woorden van de auteur gespeeld wordt met woorden als kakkerlak en vieze bruine ratten, dan zijn de berberapen gaar. Dat het dan over criminelen gaat vinden ze niet relevant, want alles wat naar discriminatie ruikt is goor. Blijkbaar is het voor de moslima wel toegestaan om op basis van haar overtuiging een ras en geslacht naar voorkeur te eisen.

Toegegeven, het idee is best leuk. Wij zouden volgens dat zelfde principe ook wel onze mensen uit willen kiezen in het zwembad. Doet u voor ons maar de zaterdagmiddagen waarbij alleen de knappe blanke vrouwen met blond haar en blauwe of groene ogen naar binnen mogen. Wat nou strafbaar? Als zij het mogen in een land waar ze te gast zijn, dan mogen wij dat verdomme in ons eigen land toch zeker ook? "Ja maar jullie selecteren ras en geslacht." Zeker, net zoals die moslima's in dat zwembad. Of dacht u soms dat hun criteria zomaar zijn gekozen? Officieel is men slim genoeg om niet te roepen dat al die vieze roze varkens niet het zwembad in mogen. Praktisch gezien is het zo geregeld dat het wel degelijk leidt tot rassenscheiding. Wanneer alle mannen worden uitgesloten, dan blijven de vrouwen over. Nederlandse vrouwen zullen echter wegblijven omdat zij walgen van de smerige discriminatie van hun echtgenoot. Zo kunnen wij het ook. Geen mannen meer in het zwembad en wie blijven er over als wij 1 man sturen? Juist. Met wat trucjes, lukt het wel.

Deze zaak leert u in eerste instantie meer dan u op het eerste gezicht zou verwachten. Behalve dat moslima's ongestraft op geslacht mogen discrimineren, wat er uiteindelijk toe leidt dat enkel moslima's overblijven aangezien Nederlandse vrouwen zich te bezwaard gaan voelen om te mogen zwemmen, krijgen ze ook meer privileges dan anderen. Voor de moslima die zich schaamt voor haar lelijke lijf, plakken laffe dhimmi's in naam van Allah de ramen van het zwembad dicht. Nu horen we u denken dat u ook wel eens het gevoel heeft gehad dat u niet wil dat een buitenlander naar uw mooie blanke torso of silicone borsten kijkt. Wilt u als Nederlandse vrouw zijnde eens een leuk experimentje doen? Vraag de badmeester of hij de kleedhokjes waarin zich Marokkanen bevinden wilt afplakken omdat u van uw geloof niet virtueel mag worden aangerand door starende kerels. Dat moet echt geen problemen opleveren. Opvallend is verder dat de bewakingscamera's werden uitgeschakeld. Kennelijk jatten die moslima's onder elkaar een stuk minder.

De absurditeit straalt er vanaf. Wanneer wij in het zwembad eens ongegeneerd aan onze pik willen trekken, worden die klote dingen ook niet uitgeschakeld. Trouwens, het spreekt voor zich dat bepaald materiaal dat daar rondloopt, en dan hebben we het niet over kinderen, daar sowieso niet voor geschikt is. Dus waarom men met alle geweld afgezonderd wilt pierenbaden zal gerust alles te maken hebben met rommel in de bovenkamers. Wie goed kijkt, zal opmerken dat deze waanzin niet beperkt wordt tot een incident in een zwembad. Jaren geleden zagen we al een opmerkelijk tafereeltje in Thermen Holiday Schiedam. Moslims kunnen daar gebruik maken van een heuse badkledingsauna. Krijg nou geen visioenen van stinkende brievenbussen die na een minuut al onder hun boerka's beginnen weg te meuren, want dat mag niet. Stapje voor stapje wordt met een beroep op het geloof actie ondernomen om Nederland islamitisch te maken. Om het geloofwaardig te maken, werd er destijds net gedaan alsof blanke vrouwen eveneens niet naakt in de sauna willen.

Iets zegt ons dat als wij erin zouden slagen om iemand van het andere soort te vinden die onze ideeŽn zou onderschrijven, dat geen argument zou zijn voor apartheid. Enkel de moslim mag discrimineren in Nederland. Want hij is zielig en wij zijn de racisten. Een stelling die steeds minder vol te houden is. Wellicht bent u benieuwd naar wat de toekomst gaat brengen en daarom proberen we een tipje van de sluier op te lichten. In MaleisiŽ bestaat een club die zich de "gehoorzame wijvenclub" noemt. Binnen die club worden er moslima's geronseld die "sekslessen" moeten geven aan hun soortgenoten. Werpen zullen ze er niet leren, maar de cursisten wordt aangepraat dat ze hun man moeten gehoorzamen en dienen en wel beter dan een derderangs drugshoertje dat zelfs paarden zou pijpen indien ze ervoor betaald werd. De opvatting dat vrouwen hoeren zijn. Waar hebben we dat meer gehoord? Recht van spreken over "discriminatie" hebben ze allang niet meer met zulk extreme gedragingen. Gij zult gehoorzamen. Ongeacht wat er gebeurt.

Mensen zijn domme kuddedieren en zoeken altijd manieren om te verenigen. Verenigingen zijn uiteraard onderhevig aan wetten en mogen derhalve niet discrimineren. Slinkse kwaadsprekers hebben hiervan gemaakt dat als zij roepen dat er sprake is van discriminatie, dat per definitie waar is. Vandaar dat het opzetten van een rechtse vereniging ondanks alle grondrechten haast een onmogelijke zaak is. Islamieten hebben het echter een stuk makkelijker en mogen daarbij zover gaan als ze willen. Studentenvereniging MashriQ is door en door islamitisch en vanwege de structuur, het aannamebeleid en de sfeer waarin de bijeenkomsten plaatsvinden, is er in de praktijk enkel ruimte voor islamieten. Vrijwillige segregatie waar niemand over valt. Ter vergelijking: noem uw organisatie "Nederlandse vereniging" en zorg dat er enkel blanke Nederlanders komen en merk op dat justitie u al voor dat plan heeft gevonden. Erg dubieus dat de bevolkingsgroep die het hardste schreeuwt dat ze gediscrimineerd worden, zelf altijd de apartheid introduceren.

Nederland is het land van de onbegrensde mogelijkheden voor allochtonen, dus als moslimgroeperingen niet zelf keihard discrimineren, dan is er altijd een linkse rat die het hen leert. Het Commissariaat voor de Media weigerde zendtijd aan twee moslimomroepen omdat zij niet representatief voor de moslimgemeenschap zouden zijn. Pardon? Het is dus blijkbaar de bedoeling dat er moslimomroepen bestaan die zich puur en alleen op moslims richten. Probeer als Nederlander "Eigen Volk Eerst" op te richten en dan zendtijd te krijgen om op de publieke omroep enkel programma's voor de echte Nederlanders uit te zenden. Daar krijgt u gegarandeerd gezeik mee en u zit al in het politiebusje voordat u uw omroep heeft kunnen opzetten. Sowieso is het concept van een omroep speciaal voor een bevolkingsgroep uit den boze in een land waar men al schreeuwt dat er racisten zijn als het om de eigen inheemse bevolking gaat. Bij de Raad van State heerst de dhimmitude al zo erg dat er per definitie zendtijd voor zulke specifieke, op apartheid gebaseerde, omroepen moet zijn.

Ondertussen weten de hypocriete relallochtonen en het linkse gespuis wel te protesteren als een juwelier puur uit zelfbescherming moet besluiten om voortaan geen allochtone jongeren meer binnen te laten. Vooral criminele berberapen zijn de klos na een reeks overvallen waarbij de gastheer meerdere malen de loop van een pistool tegen zijn slapen gedrukt kreeg. Overal gaat de linkse publieke opinie door het lint over zo'n grove daad van racisme. Kijkt u er wat nuchterder tegenaan, dan zult u racistische moslima's op basis van een sprookjesboek tegenover de juwelier moeten zetten die op basis van objectieve statistieken werkt. Kamerbeek wijst erop dat alle overvallen gepleegd zijn door Antillianen en Marokkanen. Haar man raakte verlamd nadat hij meerdere malen in zijn borst is geschoten, dus hebben ze het wel even gehad met die criminele bontkraagjes. Al draagt een aap een gouden ring... Concreet mag de blanke man die niks heeft gedaan niet gaan zwemmen met moslima's, maar mag de blanke man andersom geen crimineel riftuig weigeren.

Overweging.

"Discriminatie" is zonder twijfel een van de grootste misdefinities die er bestaan. Het begint al bij de betekenis van het begrip dat niemand schijnt te snappen en een hoop juridische achterlijkheid die niet eens door de hoogste rechters begrepen wordt. Alle taalpuristen ten spijt, is het begrip een waardeloze holle term geworden die gebruikt wordt om vrijsprekers te schaden in plaats van dat het nog aangeeft wat het werkelijk betekent. Namelijk ongelijke behandeling van gelijke gevallen. Mede door het met opzet verkrachten van de betekenis, wordt echte discriminatie niet herkend en teksten die niks met discriminatie te maken hebben bestempeld als racistisch. Dit wordt gerechtvaardigd met het idee dat racisme uiteindelijk tot genocide kan leiden en dat is zo erg dat mensen zonder blikken of blozen aanvaarden dat er levens kapot worden gemaakt middels vele onterechte beschuldigingen. Een van de kanten die niemand durft te belichten is de constatering dat de zogenaamde "slachtoffers" zichzelf discrimineren.

Alle begrippen die verwijzen naar discriminatie en aanverwante termen moeten verdwijnen uit het Wetboek van Strafrecht, mensen die zulke begrippen misbruiken moeten niet meer serieus genomen worden en degenen die zich aan de in dit artikel genoemde vormen van rassensegregatie schuldig maken moeten gestraft worden. Tot deze conclusie komen is gerechtvaardigd omdat niemand serieus over discriminatie en racisme kan klagen als hij zelf steeds een situatie creŽert waarin dat als vanzelfsprekend gebeurt. Waarom zou een moslima nog recht van spreken hebben over het discriminatievraagstuk als ze zelf met een tent op haar kop in een alleen voor moslims toegankelijke sauna gaat zitten? Zou iemand een sauna alleen voor Nederlanders maken op basis van een overtuiging, dan heeft niemand meer een argument om dat te verbieden. Voor klagen over discriminatie op geslacht en ras geldt natuurlijk hetzelfde. Bij ons komen zeiken over discriminatie, maar vervolgens wel het eigen geslacht en ras selecteren als superieur.

Behalve de consequentie dat geen moslim meer zou mogen klagen over vermeende discriminatie en de consequentie dat blanke Nederlanders voortaan ook hun eigen zwembaden, sauna's, campings, winkels en al het andere waar het eigen volk gewenst is, heeft hun discriminerende gedrag eveneens als consequentie dat hun gedrag tegen tegenstanders tegen ze gebruikt mag worden. Binnen de radicale islam is het heel normaal om de redenatie te volgen dat wie iets over de islam zegt meteen Allah beledigt en moslims discrimineert. Uitgaande van deze verkeerde premisse, vinden ze het acceptabel om de boodschapper te vermoorden. Van mening zijn dat iemand discrimineert is voor hen dus voldoende om iemand te vermoorden. Wat mogen wij dan doen met de feiten die zeggen dat de vijanden van ons volk Nederlanders aan het discrimineren zijn? Meerdere moorden? Genocide? Of moeten wij weer het verstandigst zijn? Zouden we werkelijk op dezelfde manier redeneren als degenen die werkelijk een apartheidsregime uitvoeren, dan wordt het oorlog.

Gelukkig zijn wij niet achterlijk en gebruiken wij niet dezelfde redenaties. Wij zetten niet alle moslims die discrimineren op de dodenlijst. Wij gaan niet alle linkse fascisten die ons naar het leven staan vervolgen. Wij misbruiken geen macht om net als justitie onschuldigen uit hun huizen te sleuren. We zouden volgens de genoemde argumentatie wel het "recht" hebben om een genocide uit te voeren op racisten. Immers, "zij" mogen dat al als ze alleen maar denken gediscrimineerd te worden. Wat mogen wij dan als de feiten aan onze kant staan? Natuurlijk willen we bereiken dat u nu uitschreeuwt dat zoiets achterlijk is. Niemand heeft het recht op bedreiging, discriminatie, moord en genocide. Maar roep dat godverdomme niet tegen ons, mensen die enkel prikkelbare columns schrijven, maar neem eens stelling tegen de echte vormen van segregatie die u om u heen kunt waarnemen en waar een taboe op rust. Racisme? Waarom niet? Als moslims hun eigen apartheid creŽren, waarom dan klagen over anderen en waarom moet dat per se in Nederland?

Ons inziens zou de discussie moeten gaan over het echte racistische gedrag. Kom niet zeiken dat wij racistisch zijn, maar durf eens iets te zeggen over de moslima die enkel haar eigen volk en geslacht blieft in zwembaden en andere openbare plaatsen. Schreeuw geen moord en brand over rechtse verenigingen zolang islamitische verenigingen zonder moeite kunnen bestaan. Vraag uzelf af hoe u nog voor uzelf kunt verdedigen tegen discriminatie te zijn indien u zulke vormen gewoon negeert. Bedenk hoe achterlijk het is dat een beschuldiging van racisme leidt tot levenslange bedreigingen, fatwa's en genocide in het licht van als Nederlanders op dezelfde manier gaan denken, het niet echt gezellig gaat worden. Besef dat er verschil zit tussen een moslima die discrimineert op geslacht en ras en de onterechte beschuldiging van racisme die vooral rechtse webloggers en politici om hun oren krijgen. Wanneer u het verschil kunt uitleggen tussen demonisatie en werkelijke segregatie en wie daarvoor verantwoordelijk zijn, heeft u deze tekst vast begrepen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 22-07-2011 om 13:09.
Eergisteren maakte een Rotterdamse vriendin van mij ook kennis met een overbevolkte sauna; de Nederlanders werd namelijk botweg de toegang ontzegd in die Thermen in Schiedam en allemaal trokken ze toen richting de Thermen in Barendrecht.

Geen enkele keer zal ik nog een Thermen bezoeken!
Wat een landverraders!
Ik dacht dat ik niet nijdiger kon worden met wat ik allemaal weet en gezien heb hier in ons land, maar het gemak waarmee segregatie wordt toegestaan, en zoals beschreven door jullie wettelijk verboden is, maakt mij des duivels...
Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.