Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carriŤre als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

536 # Pislams wil is wet #
Gepost door Misdefinitie op 10-06-2011 om 23:10.
Genocide is een van de manieren waarmee een psychologische oorlogsvoering te realiseren valt om de macht te grijpen. Vermoord een handjevol mensen, dump de lijken in massagraven waarin tezamen miljoenen slachtoffers liggen van een wereldwijde ziekte-uitbraak, laat de propagandamachine lekker draaien en stel kritiek op deze handelswijze strafbaar zodat de waarheid nooit meer aan het licht kan komen. Met de komst van al die verfoeide rechtse websites, zijn de klassieke manieren om oorlog te voeren in westerse landen een stuk lastiger geworden. Fysiek de macht grijpen door met enkele tienduizenden vijanden van ons volk binnen een paar dagen een land te bezetten, zou men door het internet allang moeten zien aankomen. Binnen 5 dagen capituleren is zo twintigste eeuw; dat doen we tegenwoordig niet meer. Vandaar dat de snelle oude methoden zijn ingeruild voor de trage slopende processen van de massa-immigratie. Moderne oorlogen worden gevoerd via de baarmoeders van vreemdelingen, extremistische propaganda, criminaliteit en racisme van autochtonen.

Sharia in het westen.

Val met een leger aan Duitsers een vreemd land binnen en mensen spreken er 70 jaar later nog de schande van. Laat de massa-immigratie verspreid over 50 jaar zijn vernietigende werking doen en onherstelbare schade aanrichten aan de Nederlandse bevolking en er kraait geen haan naar. Schop iemand tijdens het uitgaan helemaal naar de tering en u heeft misschien een probleem als die slappe zakken bij de politie eens een keer niet beledigd zijn. Pest iemand verspreid over 15 schooljaren helemaal kapot waarna er zelfmoord volgt en er is helemaal niks aan de hand. Deze voorbeelden maken pijnlijk duidelijk dat bepaalde groeperingen straffeloos alles en iedereen kapot kunnen maken mits ze ervoor zorgen dat hun individuele handelingen worden uitgemeerd over een hele lange periode en afgezonderd niet als extremistisch herkend worden. Mensen hebben namelijk erg veel last van een selectief geheugen als een zeef. Mensen zijn bij duizenden handelingen over een langdurige periode geneigd te kijken naar details die er op zich niet schadelijk uitzien.

Recent werd bekend dat de Universiteit Leiden in samenwerking met de European Council for Fatwa and Research (ECFR) een islamconferentie houdt met aan het hoofd de radicale homohater Yusuf al-Qaradawi. Hersenloze socialistische imbecielen die niet gehinderd worden door feitenkennis over het verleden van de multikul en weken terug nog aan het blazen waren over een Prinsenvlag in een van de kamer van de PVV, proberen uw aandacht af te leiden door te roepen dat er slechts sprake is van een debat zoals de universiteit er zoveel houdt. Tijdens zo'n debat heerst de vrijheid van meningsuiting waar u zo'n warm voorstander van bent, dus hoeft er over zo'n triviale gebeurtenis niet veel geschreven te worden en zeker niet op die akelige racistische websites. Op zich is deze conferentie inderdaad een van de vele bijeenkomsten over dit onderwerp, maar als onderdeel van het geheel betekent het echt veel meer. Openlijk worden er strafbare feiten gepleegd met belastinggeld wat snel gerechtvaardigd wordt met een beroep op grondrechten.

Wetgeving omtrent belediging, discriminatie en haatzaaien stellen op gelijke voet een hele reeks uitingen strafbaar. Een uiting is strafbaar op het moment dat er opzettelijk een groep mensen wordt beledigd of gediscrimineerd op basis van ras, huidskleur, seksuele geaardheid en politieke gezindheid. Derhalve is de ultieme wens om Nederland weer te zuiveren van niet-arische rassen net zo goed strafbaar als roepen dat alle homo's moeten worden vermoord. De "juridische" term doodstraf maakt dergelijke uitspraken niet minder erg omdat Al-Qaradawi verschillende keren een fatwa, een islamitisch vonnis dat doorgaans de dood betekent voor groepen onwelgevalligen, heeft uitgeroepen over de darmkanaalridders. Vaak komen we van die linkse stakkers tegen die suggereren dat het uitroeien van homo's slechts een mening is, maar zij staan de volgende dag weer te doen alsof rechts alle moslims wil vergassen. Fascisme is geen mening; dat is een misdaad. Merk op welke types dit soort randdebielen altijd lopen te verdedigen.

"Ja maar, die kamelenneukers gaan echt niet tijdens die conferentie praten over hoe ze homoseksuelen met een stok in de kont van de hoogste verdieping van een flatgebouw gaan gooien hoor!" werpen de slinksen tegen. Indirect gebeurt dat echter wel. Radicalen komen er bijeen om te praten over de invoering van de sharia in het westen. Zoals u weet, is de sharia radicale islamitische wetgeving waarbij het heel gewoon is om de doodstraf te eisen voor Joden, homo's en iedereen die niet in de islam gelooft. Het betreft hier geen juridische eis voor een rechtbank tegen een verdachte die iets heeft misdaan, maar een algemene goedkeuring voor iedereen om mensen uit deze groepen te vermoorden. Onder zulke "wetgeving" is het mogelijk om openlijk op straat elke homo te stenigen. Al hebben die radicale geitenneukers met dat gedrag wel een probleem omdat zij zelf vaak hand en hand lopen als flikkers. De islam in samenwerking met de sharia is zo'n achterlijke politieke ideologie dat elk fatsoenlijk mens er afstand van moet nemen.

Joram van Klaveren (PVV) stelde Kamervragen naar aanleiding van deze conferentie. Kranten staan er vol mee en overal op internet verzamelen er linkse ratten om te roepen dat Wilders niet gastvrij is. Moeten zij nodig zeggen. Alsof ze zo standvastig de vrijheid van meningsuiting staan te verdedigen als Wilders of andere rechtse vrijsprekers zwaar de klos zijn. De verdedigers van de sharia, dat radicale islamitische gespuis of mensen die op wat voor manier dan ook medeplichtig zijn aan landverraad, moeten beseffen wat het inhoudt als de sharia in Europa voet aan de grond krijgt. Ten eerste zullen de mensen die het zo goed op hebben met de sharia, volgens de sharia behandeld gaan worden. Alle ongelovigen, dus ook socialisten en christenen, zijn volgens die leer apen, ezels en varkens die genadelos mogen worden afgeslacht in de naam van Allah is groot en de pedofiele profeet Mohammed. Vrouwen zijn nog slechter af met de sharia. Zij zijn minderwaardig en volledig ondergeschikt aan die soepjurkmannen.

Na alle ophef reageert de universiteit zoals verwacht met een ontkenning. In een land waar ontkenning van de Holocaust verboden wordt, mag de fascistische islamitische overheersing middels de sharia gewoon ontkend worden. Maurits Berger is hoogleraar islam aan de Universiteit Leiden. Het is sowieso al achterlijk dat de islam eigen leerstoelen krijgt in onze universiteiten aangezien andere politieke ideologieŽn zoals het nationalisme, realisme en het nationaal-socialisme geen enkele kans krijgen terwijl die een stuk minder gewelddadige plannen hebben met de wereld. Volgens Berger moeten we niet zo zeiken. Hij doet gewoon wat hij wil en de politiek heeft er niks mee te maken. Berger vergeet even dat wij zijn salaris betalen en hij hamburgers bij de Febo moet gaan flippen indien die gestoorde socialisten de islam niet aan wal geholpen hadden in Nederland. Universiteiten leven van belastinggeld. Spreken over "wetten" die gaan over het vermoorden van tegenstanders, het besnijden van vrouwen, polygamie en eerwraak, is geen debat of onderzoek.

Besef dat de ophef ontstaat omdat het nu al de zoveelste keer is dat ze op universiteiten de Nederlandse geschiedenis, cultuur en volk schade toebrengen door extremistisch tuig een podium te geven. Steeds moeten we dit soort zaken zien in de gehele maatschappelijke context van de radicale islamisering van de afgelopen decennia. Vandaar dat we u een aantal recente gevolgen willen laten zien om daarmee duidelijk te maken dat het proces van de vernietiging van het Nederlandse volk zich nog altijd voortzet. Heeft u deze week de krant gelezen? Bent u niet ontzettend boos geworden over alle bezuinigingen die gedaan moeten worden op het onderwijs, de zorg, pensioenen, openbaar vervoer en de arbeidsmarkt? Wel, wat het kabinet u niet durft te vertellen is dat die bezuinigingen alleen maar nodig zijn omdat ze, mede door het CDA, niet in staat zijn om te bezuinigen op de echte geldverspillers in de maatschappij. Overal in Nederland worden nutteloze maar peperdure multiculturele instituten gebouwd om het islamitische Derde Rijk te realiseren.

Jazeker beste mensen, terwijl u zich 45 jaar lang naar de klote heeft gewerkt en nu lijdzaam moet toezien hoe u pensioen is verdampt, sleept directeur Sadik Harchaoui zo maar even 142.000 euro per maand binnen voor slechts 4 dagen werk. Voor dat geld ziet u nu overal negers zoenen met blanke meiden, praten ze in de metro enkel nog straattaal waar u geen moer van begrijpt en worden uw vrijheden stuk voor stuk afgenomen. Kost wat, maar dan heeft u ook het beste van het beste. Dacht u dat we een fatsoenlijke rechtsstaat zijn waarin toezichthouders de boel in de gaten houden zodat zulke dwaasheid niet lang stand kan houden? Sadik bouwde op uw kosten een mooie DVD-speler in zijn Audi A6, maar volgens de Raad van Toezicht is dat allemaal afgesproken werk. Zo gaat dat nu eenmaal. Goebbels kreeg van zijn baas ook regelmatig een nieuwe wagen. Geen DVD-speler, dat dan weer niet. Daar gaat uw geld nu heen. Nederland kent voor miljoenen euro's per jaar tientallen instanties bedoeld om de multikul voor altijd te vervlechten in het systeem.

Allochtone haatpropaganda.

Grote misstanden in de maatschappij kunnen blijven bestaan door ze te verbergen met propaganda. Miljoenen vreemdelingen in ons land waarvan een groot deel ons vijandig gezind is, is alles behalve normaal. Overal worden bijeenkosten georganiseerd waar duidelijk wordt hoe buitenlanders over onze samenleving denken. Op straat wordt steeds minder de Nederlandse taal gesproken en alles in de maatschappij wordt afgeknepen om de multikul te kunnen financieren. Net zoals de Euro, wordt dat gewoon door uw strot geduwd en wordt er gelogen over de voordelen. Veel zwarte en islamitische scholen presteren slecht, met uitzondering van een aantal koeliescholen. Op zich vrij logisch. Zonder het argument van de genetische achterstand en achterlijkheid naar boven te halen, zal iedereen begrijpen dat allochtonen over het algemeen slechter zijn in de Nederlandse taal en onze gebruiken slechter begrijpen. Witte scholen presteren zo goed dat de onderwijsinspectie blanken moet discrimineren met hogere eisen om hen niet te intelligent te laten lijken.

Het is vrij logisch om te pleiten voor het behoud van de perfecte witte scholen en het verbeteren van de kwaliteit op zwarte scholen. Nee, zegt de multikul, islamisering en cultuurverrijking is goed, dus gaan we mengen. Zo wordt de zwarte school een stuk beter. En de witte school een stuk slechter, maar dat vertellen ze u niet. Meng uw melk met smeerolie, smeer alle kleuren op uw verfpalet door elkaar en hussel alle kinderen door elkaar en zie het resultaat. Ondrinkbare melk, een vieze brij met een kleur waarmee hooguit poep te verven valt en goede scholen. Pardon? Zeggen ze goede scholen? Op de Universiteit van Amsterdam vinden ze dat kinderen op gemengde scholen betere maatschappelijke vaardigheden leren. Proest, die vaardigheden bestaan uit geloof en het op de Marokkaanse manier oplossen van conflicten. Rekenen en taal beheersen ze op gemengde scholen juist slechter en daar gaat het om! Hoogleraar Jaap Dronkers roept "Blank is beter!" Gemengde scholen zijn volgens hem slecht voor de leerprestaties.

Extreem linkse gelooft allang niet meer in die pierpraat. Ex GroenLinks-Kamerlid Femke Halsema laat het niet gebeuren dat haar blanke dochter ooit thuiskomt met een nikker. Zodra ze erachter kwam dat dochterlief het risico loopt ontmaagd te worden door een zwarte, haalde zij haar zonder pardon van school. Dit nadat zij jarenlang pleitte voor zwarte scholen en iedereen die kritiek leverde op de multiculturele samenleving indirect uitmaakte voor extreem rechtse racisten. Jarenlang heeft ze Wilders neergezet als gevaar voor de samenleving, maar toen ze eenmaal uit de politiek stapte bleek dat haar vriend een hekel heeft aan islamieten: die mochten niet met haar dochter spelen. Over de reden zei ze dat haar kinderen geen sociaal experiment zijn. Deze overwinning hebben we nog lang nagevierd. Het is nogal wat om van een nogal radicale slinkse te horen dat het socialisme slechts experimenteert. Vindt u het nog steeds rechtvaardig dat socialisten ons opdringen mee te doen aan het experiment van de vernietiging van ons volk en vaderland?!

Iris is een mooi arisch meisje. De dochter van salonsocialist Wouter Bos. Voormalig leider van de PvdA die verantwoordelijk was voor de verdubbeling van de staatsschuld voor de multikul. Honderden miljarden zijn er onder leiding van de PvdA naar de strijders van Allah, Europa, ontwikkelingshulp en radicale islamitische organisaties in Nederland gegaan. Decennia later zitten we hier met miljoenen allochtonen, extreme vormen van criminaliteit en zonder vrijheid om te zeggen wat we willen. Wie kritiek heeft op de islam is een nazi. Pim Fortuyn en Theo van Gogh moesten worden vermoord om hun mening en daarna waren de vrijsprekers aan de beurt om voor het gerecht te verschijnen. Want zwart is goed. Die mensen zijn zielig. De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten. De PvdA deed alles om zoveel mogelijk te spreiden. Alles goed en wel, maar Iris mag van Bos niet thuiskomen met een Turk of Marokkaan. Alle kinderen van die hypocriete socialistische dwazen gaan naar witte scholen. Vindt u ook niet dat u dat recht zelf ook heeft?!

Gelukkig is daar nog de integratie. Geloof het of niet, maar heel "toevallig" aan dezelfde Universiteit Leiden waar het radicalen toegestaan is om te pleiten voor een fascistische rechtsstaat op basis van de sharia, haalt Sheida Novin haar doctorstitel door te stellen dat emoties van Marokkanen erg lijken op die van Nederlanders. Wanneer u een milkshake over de schoenen van een Marokkaan laat lopen, zal deze niet meer als vroeger reageren met "Stomme kankermongool, ik zweer jou, ik jou vermoorden!", maar met "Kijk toch uit wat je doet!" Novin mag wat ons betreft meteen die titel weer inleveren, want "Kijk wat je daar hebt flikker! Ik ga jou zo een klap geven want dit is niet mijn winkel vriend!" Met de kennis die u heeft, kunt u vast meerdere mooie voorbeelden vinden. Iets met groepen Marokkanen die hun conflicten oplossen met geweld, bedreigen, bespugen, aanranden, beroving en discriminatie. Universiteiten kunnen hun faillissement tegemoet zien wanneer ze titels uitdelen voor zulke onzin.

Nette burgers als u worden door dat linkse tuig onder de politieke dwazen niet serieus genomen. Stel u voelt zich gediscrimineerd door al dat islamtuig dat steeds weer roept dat Joden, homo's en andersdenkenden dood moeten, vrouwen minderwaardig zijn en de islam zal overheersen ten koste van de blanke Nederlandse cultuur. Genoeg anti-discriminatiebureautjes, maar daar wordt u keer op keer weggestuurd met de mededeling dat "criminele berberaap" wel strafbaar is, maar "dood aan homo's" wel gezegd mag worden door die kakkerlakken. Weet u wat links dan tegen u zegt? Jammer hoor dat u als rechtse leerkracht nergens meer aan de bak komt. Jammer dat niemand meer uw taal spreekt in uw eigen land. Jammer hoor dat u bedreigd en gediscrimineerd wordt door die zandapen. Uw kritiek is strafbaar, hun criminele gedrag niet. Frederique Janss van Bureau Discriminatiezaken verafschuwt klagende blanken. Witte mensen die klagen zijn gewoon boos. Die haten allochtonen en willen daarom niet dat ze voorgetrokken worden. Blank mag niet klagen.

Snapt u hem? Wanneer u als blanke autochtone Nederlander klaagt over racisme, dan is het slechts uw "beleving", maar als een allochtoon erover klaagt, dan moet hij worden voorgetrokken en worden Nederlanders gestraft. Janss komt zeker nooit op de intieme plekjes in grote steden. Rotterdam is een broeinest van criminele allochtone jongeren. Minstens 55 % van de Marokkanen onder de 22 komt in aanraking met de politie wegens zware criminaliteit. U kunt zulke feiten inmiddels opdreunen, maar misschien beelden we het ons allemaal wel in. Althans, dat is de mening van de door ons betaalde Dienst Ruimtelijke Ordening (DRO). GroenLinks wethouder Maarten van Poelgeest is blij. Blanken neuken meer en er komen meer hoogopgeleiden (allochtonen vallen daar blijkbaar niet onder) naar de stad. Harde feiten van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) laten anno 2011 een hele andere, schrikbarende realiteit zien. Amsterdam bestaat voor de meerderheid uit allochtonen! Onze hoofdstad, met 2 universiteiten en 2 gerechtsgebouwen, is officieel bezet gebied!

Onaanvaardbaar gezien het feit dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. U kent allemaal wel de ellenlange lijsten die vol staan met honderden criminele acties van allochtonen die we in de loop der jaren hebben gemaakt en het houdt maar niet op als we naar de recente actualiteit kijken. Soms lijkt het alsof Marokkanen nergens meer respect voor hebben. Marokkaans tuig reed in Amersfoort minutenlang op hun fiets rond een langzaam rijdende rouwauto te zieken en antisemitistische geluiden te maken. Hopelijk zullen zij het ooit ook eens waarderen als er op hun begrafenis "Blank is Beter" en "Eigen Volk Eerst" wordt gezongen. Deze etterbakken waren er bewust op uit om nabestaanden, vooral Joden, te kwetsen. Veenendaal wordt al lange tijd geteisterd door loverboys. Aangezien iedereen weet om wat voor soort het hier gaat, hebben politici maar een geheime bijeenkomst gehouden. Linkse verantwoordelijken roepen meteen dat de problematiek heus niet erger is dan elders. Fuck you, schop die apen nu eens het land uit!

Ga vooral niet proberen om de discussie met dat gespuis aan te gaan, want waar doctor Novin nog beweerde dat conflicten beschaafd net als bij de Hollanders worden uitgepraat, krijgt u in Amsterdam West gewoon een zooi kogels in uw hoofd door een groepje opgeschoten Marokkaanse jongeren. "Fawaka, ik zweer jou, pang, pang, pang!" Gewoon een incidentje zoals dat zo vaak gebeurt, maar de mensen kijken er niet eens meer van op. Minister Leers heeft er de juiste mogelijkheden voor geschapen. Illegaal zijn is en wordt niet illegaal en levert daarom geen gevangenisstraf op. Oplettende lezers zullen nu moeten concluderen dat als iets illegaals zelfs niet illegaal is, wat moeten er dan in hemelsnaam gebeuren voordat er opgetreden wordt? Ondertussen overweegt Leers dat er meer immigranten moeten blijven die bang zijn om terug te gaan. Opvallend genoeg vreest men geweld, maar doen ze het hier dunnetjes over. Brussel laat Nederland gewoon verrotten en eenmaal verzorgde buitenlanders moeten eeuwig geld krijgen. Zelfs als ze ooit terugkeren.

Overweging.

Veel mensen zijn vanwege de maatschappelijke complexiteit en de traagheid waarmee (politieke) processen verlopen niet in staat om een coherent oordeel te vormen over wat ze waarnemen. Verzopen in de drukte en waan van alledag, zien zij slechts fladeren voorbijschieten van incidenten waarbij ze hun schouders ophalen en zich hooguit een enkele keer afvragen hoe het toch kan dat het zover heeft kunnen komen in Nederland. Inderdaad, los beschouwd zijn veel zaken die we hier beschrijven niet per se van dien aard dat er direct oorlog van komt. Mensen zien slechts een debat en koppelen daar vrijheid aan. Af en toe zien ze kostbare centra voor allochtonen, maar zien het verband niet tussen die kosten en bezuinigingen. Aan propaganda hebben zij steun omdat het precies zegt wat ze graag willen horen. Mooie beloften over dat het goed gaat of weer goed gaat komen. Slaap zacht en rust fijn. Kritische denkers durven alles in samenhang te beschouwen en zien dan dat de multikul steeds grotere onherstelbare schade aanricht aan Nederland.

Voorstanders van de multikul trachten de discussie te vertroebelen door een ontrecht beroep te doen op de vrijheid van meningsuiting zoals in het geval met de islamconferentie. Om verschillende redenen is dat daar geen valide argument. Ten eerste is wat ze daar roepen, doodstraf voor homo's vanwege hun gezindheid, gewoon strafbaar. Ten tweede is er geen sprake van een mening geven, maar van gerichte actie om de democratische rechtsstaat omver te werpen. De sharia duldt geen andere rechtsstelsels. Moslims worden door onder andere de koran letterlijk opgeroepen om andersdenkenden te vermoorden. De islam als politieke ideologie moet overheersen en alles, ook extreem geweld, is daarvoor toegestaan. Verder brengt de sharia achterlijke gebruiken naar Nederland zoals eerwraak en vrouwenbesnijdenis. Ten derde gunnen zij anderen geen vrijheid van meningsuiting. Kritiek op de islam betekent de doodstraf. Wilders wordt door hen neergezet als iemand die moslims vergelijkt met dieren. Zelf noemt de koran alle ongelovigen apen en varkens en vinden ze homo's nog lager dan pissebedden.

Voer het volgende gedachte-experiment uit. Ga terug naar de jaren '60. Naar de situatie dat er in Nederland nog geen allochtonen waren. Houd dat beeld vast en in plaats dat de tijd op normale snelheid verloopt, bedenkt u dat u opeens uw ogen open doet en voor het eerst de situatie in 2011 aanschouwt. Wat ziet u? U ziet dat islamieten er blijkbaar op een gerespecteerde universiteit in geslaagd zijn om verkapt strafbare uitingen te doen terwijl blanken dat niet mogen. U ziet overal cultuurorganisaties die elke cultuur verheerlijken behalve de Nederlandse. U ziet overal allochtonen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en alles jatten wat los en vast zit. U ziet een politiemacht die aan de kant van de boeven staat en mensen met kritiek oppakken en vervolgen. U ziet overal leugens. U ziet dat het mogelijk is geworden voor de islam om openlijk de sharia in te voeren. Nu weet u alles. Alles komt samen in de fascistische ideologie van met name die islam die een situatie creŽert in Nederland waarmee hun wil letterlijk wet wordt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.