Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carriŤre als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

532 # Politieke verantwoording is een farce #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2011 om 23:22.
Verantwoording is een van de klassieke misdefinities binnen de politiek. Normaliter is de persoon die aan de touwtjes trekt verantwoordelijk voor het uitoefenen zijn bevoegdheden, activiteiten en opdrachten die namens hem worden uitgevoerd. Gaat er iets mis, dan is hij de lul en moet hij op het matje komen om verantwoording af te leggen. Zelfs als hij er op dat moment niks aan kon doen. Aangezien er zo wel heel makkelijk koppen kunnen rollen, concrete fouten zijn immers al snel te herleiden tot degene die moet oprotten, hanteren politici een ingewikkeld maar ingenieus systeem om de gehate verantwoordelijkheid zo vaak mogelijk af te schuiven op anderen. Zo kan het gebeuren dat "Verantwoordingsdag 2010" die in 2011 werd gehouden geen tribunaal is waarin de lapzwansen uit het kabinet Balkenende 4 terecht staan, maar een ordinaire aanval werd op de PVV die niet eens geregeerd heeft. Interessant is het verschijnsel dat de socialisten die tussen 2006 en 2010 grandioos gefaald hebben, de desastreuze gevolgen toeschrijven aan rechts.

Socialistische rechtsstaat.

Om het systeem beter te kunnen doorgronden, geven we eerst een globale schets van de situatie. De naam "Verantwoordingsdag 2010" impliceert dat er over het jaar 2010 en activiteiten uit het verleden die tot de situatie in 2010 en dit moment hebben geleid, verantwoording moet worden afgelegd. Destijds was het kabinet Balkenende IV aan de macht waarin de partijen CDA, PvdA en CU zaten. Vanwege de val van dat kabinet, zit er thans een nieuw kabinet met het CDA en de VVD die samen met het achterwiel PVV de boel draaiende moeten houden. Enkel het CDA zat in Balkenende IV. De VVD en de PVV worden derhalve gedwongen verantwoording af te leggen voor politiek die ze zelf niet bedreven hebben. Op zich is dit al een achterlijke situatie. Het is alsof de geallieerden verantwoording moeten afleggen voor de daden van Adolf Hitler. Niemand zou dat accepteren, maar in de hedendaagse politiek kan het gewoon. Belangrijk om te beseffen is het feit dat er dus verantwoording afgelegd moet worden voor socialistisch beleid tot en met 2010.

Voorts is van belang tot welke positie het socialistische beleid van het kabinet Balkenende IV Nederland heeft gebracht. Zeer concreet is het niet te ontkennen feit dat de staatsschuld door toedoen van links is opgelopen tot 370 miljard euro. Vorig jaar, in 2010 dus, hebben de socialisten ruim 32 miljard euro meer uitgegeven dan er via de door hen toch al extreem verhoogde belastingen binnenkwam. De Jager (CDA) probeert dat nog recht te praten door te roepen dat die uitgaven door de kredietcrisis kwamen, maar u weet hopelijk beter. Massa-immigratie kost meer dan 7 miljard per jaar, ontwikkelingshulp kost eveneens nog eens 8 miljard per jaar, er gaan miljarden naar dat gedrocht van een Derde Rijk Europa en de overige miljarden zijn verspild aan oorlog, extreem linkse clubs die aan het subsidie-infuus liggen, radicale moslimorganisaties en het vervolgen van iets te rechtse webloggers. Miljarden aan belastinggeld hebben die slinksen over de balk gegooid. Daar zouden we graag een gedegen verantwoording voor krijgen.

Over de gevolgen hoeven we niet lang uit te wijden. Door de miljardenstroom richting het financieren van de multikul en extreem linkse dhimmi's die het verstandige deel van de bevolking in toom moeten houden, zitten er thans bijna 3 miljoen allochtonen in Nederland waarvan bijna 1 miljoen moslims. Tijdens de regeringsperiode waarin de PvdA een grote vinger in de pap had, werden we overspoeld door een tsunami aan criminaliteit door in het bijzonder Marokkanen, Turken en Antillianen. Wel, u kent de feiten als u destijds het nieuws heeft gevolgd. Hele wijken verpauperden en werden zelfs nogo-areas voor politie en justitie. Alles islamiseerde en Nederlands spreken werd bijna een misdaad. Met geld en snoepreisjes werden de ergste relschoppers in toom gehouden terwijl kamelentuig oude oma's op straat aan het schoppen en het bespugen waren. Dan zijn er nog de vele bezuinigingen die we nu hebben. Door de miljardenschade, moeten we nu bezuinigen op (ouderen)zorg, politie, onderwijs, defensie, pensioenen en algemene veiligheid.

Kom maar op met die verantwoording. Zeg ons wanneer we al die miljarden terug krijgen. Erken nu eens voor eens en voor altijd dat die multiculturele shit gefaald heeft en volledig terug gedraaid moet worden. Zet de treinen op de rails, richt de Transavia-vliegtuigen in en laat de deportatiecentra hun werk doen. Betuig spijt voor het binnenlaten van honderdduizenden criminelen, radicalen en extremisten. Evenals voor het middels extreme massa-immigratie introduceren van het terrorisme in Europa. Leg aan burgers die al 45 jaar gewerkt hebben uit waarom hun pensioenen in de massa-immigratie zijn gestopt en neem vervolgens plaats op de guillotine om terecht te staan wegens misdrijven tegen de menselijkheid. Sap (GroenLinks) wil daar graag iets over zeggen en begint tijdens de verantwoordingsdag met een aantal prangende vragen aan de huidige (!) premier. Over hoe Rutte zich voelt door de PVV. Pardon? Vraag liever aan de Nederlanders hoe het voelt om van miljarden bestolen te zijn en hoe het voelt dat Nederland niet meer Nederlands is.

Mevrouw Sap steekt vervolgens een verhaaltje af dat ze eigenlijk naar de PvdA had moeten richten. Gesuggereerd wordt dat Rutte, de huidige premier, zich zou moeten schamen om met de PVV te regeren. De PVV zou de Arabische lente ontkend hebben. Welke "lente"? Bedoelt ze soms het feit dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit? Wilders zou mensen weigeren op basis van hun vluchtelingenstatus. Een grove leugen, dat is nooit gezegd. De grenzen moeten volgens de PVV dicht voor alle (niet-westerse) allochtonen aangezien zij voornamelijk criminaliteit en andere ellende hebben gebracht. Bovendien zijn het zonder uitzondering vrijwel allemaal profiteurs omdat ze niet uit landen komen waar oorlog woedt. Als het criterium van GroenLinks is dat allochtonen mogen blijven als ze vluchteling zijn, dan betekent dat dus dat ze niet mogen blijven als ze geen vluchteling zijn en dat zijn ze niet. Rutte zou volgens GroenLinks een man zijn die geen draagvlak creŽert. Alsof haar linkse vrienden wel draagvlak creŽerden voor massa-immigratie.

Rutte wordt daarna vergeleken met illusionist Hans Klok. Neppe zooi met Wilders als die man die achter de coulissen aan de touwtjes trekt. Sap maakt zich druk over de geplande 18 miljard bezuinigingen. Hypocriet als GroenLinks is, werd er nooit bezwaar gemaakt tegen het laten oplopen van de staatsschuld naar 370 miljard door haar linkse vrienden bij de PvdA. Nederland dreigt "onderverzekerd" te raken op defensie. Was GroenLinks niet tegen de JSF en tegen oorlog in het algemeen om zeer recent nog in te stemmen met een oorlog in LibiŽ?! Hervormingen zou het huidige kabinet niet aandurven. Wel, dit kabinet zit er nog maar 7 maanden, misschien kan zij eens vertellen waarom GroenLinks gedurende de 4 jaar dat Balkenende IV er zat, nooit de mond heeft open getrokken over het stilzitten van links hieromtrent? Verpleegkundigen zouden er niet komen, maar GroenLinks heeft dat verwijt nooit eerder gemaakt. Aardig is in dit verband het verwijt dat het huidige kabinet controle onmogelijk zou maken, terwijl zij die controle nooit verlangd hebben.

Absolute objectieve controlemogelijkheden verlangen is nogal hypocriet wanneer u bedenkt dat de linkse partijen al tientallen jaren pretentieloos miljarden over de balk smijten. Hebben ze van de PvdA geŽist om hun doelen en ambities op tafel te leggen met betrekking tot het islamiseren van Nederland? Moest de PvdA concreet aangeven hoeveel nikkers zij naar Nederland halen en met welk doel? Hoeveel islamitisch stemvee wilde links eigenlijk ruilen voor onze vrijheden, privacy en rechtsstaat en hoeveel slachtoffers onder de vertolkers van het vrije woord hadden zij in gedachten? Het ziet er naar uit dat ze van partijen die hun standpunten niet delen, veel meer eisen dan van partijen die hetzelfde socialistische gedachtegoed aanhangen. Over de extreme problemen met de multiculturele samenleving zeggen ze dat participatie de beste zekerheden biedt. Participatie waaraan? Aan de keiharde criminaliteit? Links heeft het recht niet om tijdens de verantwoording over hun eigen misdaden te klagen over en te eisen van rechts.

Ondertussen trachten die linkse knaagdieren wel een doemscenario neer te zetten voor als "rechts" aan de macht zou blijven. Plannen met betrekking tot de leefomgeving zouden onherstelbare schade opleveren. Mooie drogreden, maar wat heeft links nu eigenlijk gedaan voor het milieu? Reed Halsema niet in een oude vervuilde Mercedes? Hebben die emotionele linkse huilebalken niet steeds de mond vol van een slechte jeugd als er brandstichters gepakt moeten worden? Zijn ze soms vergeten dat de socialisten miljarden aan de verkeerde zaken hebben uitgegeven waardoor het milieu jarenlang verwaarloosd is? Om nog maar te zwijgen over het door onze strot duwen van die klote spaarlampen die behalve dat ze slecht zijn voor de ogen ook nog vol giftige rotzooi zitten? Natuurorganisaties stappen naar de rechter. Terecht volgens GroenLinks. Natuurlijk, maar zij gaan dan wel naar de rechter vanwege het oude linkse beleid. Beleid laat immers altijd pas zijn sporen na ruim nadat het is ingevoerd. Alle schade die u thans ziet, is nog het gevolg van decennia lang links.

Opeens maken die linkse stakkers zich druk om het openbaar vervoer. Zijn ze even vergeten dat zij tientallen miljoenen hebben verspild aan dat trieste sprookje van de OV-chipkaart? Daar hadden ze veel lijnen rendabel voor kunnen maken die nu gesloten moeten worden. Natuurlijk, het is makkelijk de schuld geven aan een nieuw kabinet dat moet bezuinigen omdat ze de lege linkse schatkist hebben aangetroffen, maar in plaats van 7 miljard per jaar te betalen om de multikul hier te financieren, hadden ze het hele land kunnen volbouwen met OV. De afhankelijkheid van olie neemt toe, maar we mogen geen kerncentrales bouwen. Europa kan dikke boetes opleggen als we niet doen wat Brussel wil, maar we mogen niet uit de Unie stappen. Zelfs niet als lidmaatschap van de Unie gaat betekenen dat we voor nog eens honderden miljarden het schip in gaan als feestvierende landen als Griekenland failliet dreigen te gaan. Degradatie van de kenniseconomie schuiven zij af op rechts. Daarbij even vergetend dat de PvdA met zijn onderwijsvernieuwingen het onderwijs verkracht heeft.

Bovendien beklagen zij zich erover dat de rechtsstaat bij dit "rechtse" kabinet niet in goede handen is. Moet u nagaan hoe achterlijk dat standpunt is. Onder links maakten we een tsunami aan criminele allochtonen mee, moesten we lijdzaam toezien hoe de schatkist voor honderden miljarden werd geruÔneerd en werden andersdenkenden met een afwijkende mening continu met tien man aan politie uit hun bed gesleurd en voor de rechter gesleept. En maar verwijten maken. Toegang tot de rechter zou moeilijk worden. Alsof wij fucking kans hadden tegen een links overheidsapparaat en tegen voor miljoenen gefinancierde fascistenclubjes als het MDI. Gesuggereerd wordt dat de levenslange benoemingen voor rechters iets is voor fascisten. Wij denken eerder dat het feit dat de meeste rechters thans nog links zijn omdat ze benoemd zijn door links gespuis als Hirsch Ballin, nog een stapje erger is. Links beweert dat rechts journalisten lastig vindt. Wat deed links ook alweer met journalisten? De AIVD erop afsturen misschien?! Smerige ratten!

Journalisten hebben pas onder links geen leven meer getuige de keiharde aanvallen van links tegen de journalistiek. Nederland zou geen belangrijke uitnodigingen meer krijgen in belangrijke landen. Natuurlijk niet, want na tientallen jaren links is de dhimmitude van de linkse landverraders zo groot dat zelfs Al Qaida begint te roepen dat ze echt niet met terroristen gaan onderhandelen. Om over mensenrechten nog maar te zwijgen. Vanuit links hebben ze daarover altijd een grote bek, maar zijn zij opgekomen voor ernstige schendingen van onze privacy, levenssfeer en vrijheden? Natuurlijk niet. Ieder extreem links fascistisch regime vindt het eigen handelen in naam van de maatschappij en dat maakt het socialisme nu juist zo gevaarlijk. Zeer opvallend is het gedrag van links als ze staan te hakken op bezuinigingen. Geen enkele socialist wenst over de echte miljardenverspillingen te praten. Alle bezuinigingen en "asociale" plannen zouden zo van tafel kunnen wanneer we de multikul stopzetten en terugdraaien.

Jammer genoeg weigeren de politici waar het echt om ging in het vorige kabinet verantwoording af te leggen. Balkenende IV was een kabinet dat vooral om de PvdA draaide. Balkenende draaide en zoog net zolang totdat hij kon blijven zitten op de pluche. Vandaar dat de PvdA alle ruimte kreeg om keer op keer onderwijssystemen te veranderen net zolang totdat hbo-diploma's niks meer waard werden. Ze konden net zoveel immigranten binnen halen als nodig was om hun islamitisch stemvee uit te breiden. Iedereen weet dat de PvdA islamieten binnenhaalde en dat islamieten uit dankbaarheid voor woningen en uitkeringen voornamelijk PvdA stemmen, maar Roemer van de Socialistische Partij (SP) vond dat een belediging en wilde daar niet naar luisteren. Logisch, want zijn partij profileert zich als nette partij die net als de PVV kritisch is op immigratie, maar de gekleurde medemens stiekem te leuk vindt. Cohen bleek in Oslo met geslepen tong gesproken te hebben. Immigratie was een foutje. Toen de PVV hem confronteerde, begon hij te liegen.

Wat vindt de PvdA eigenlijk van de rampzalige uitwerkingen van de multikul, de staatsschuld en de hedendaagse schendingen van onze vrijheden? Niks eigenlijk. Volgens hem speelt de PVV steeds hetzelfde riedeltje af. Elke keer is het inderdaad hetzelfde liedje. De PvdA weigert verantwoordelijkheid te nemen. Wat had u gezegd als Hitler zo'n antwoord had gegeven? Precies, dan had u gezegd dat de misdaden bekend waren en zijn partij kon oprotten. Nu kunt u betogen dat wat de PvdA heeft gedaan nog niet zo erg is, maar dan moet u zich maar bedenken dat in de islamitische Mein Kampf, de koran, staat dat moslims alle ongelovigen, in het bijzonder Joden, moeten afslachten als een ongecastreerd varken. Pechtold van D66 dan, wat heeft hij in te brengen? Waarom heeft hij niet geprotesteerd tegen de miljardenverspillingen, de extreme lastenverzwaringen en de grote hoeveelheid criminele allochtonen? Pechtold wil het liefst dat Wilders oprot en al zijn interrupties tijdens debatten zijn dan ook gericht op kinderachtigheid.

Volgens Pechtold betekent het feit dat Wilders tegen extra geld naar Griekenland is, dat Wilders moet garanderen dat het ook niet gebeurt. Dat garanderen zou hij alleen kunnen, als hij bereid is om uit de gedoogregering te stappen wanneer het toch gebeurt. Anders zou Wilders geen enkele macht hebben en kan hij net zo goed niks zeggen. Domme Pechtold, als iets zeggen in de Kamer alleen maar mag als anderen daar daadwerkelijk iets mee moeten doen, dan kan de oppositie zichzelf inclusief D66 wel opheffen. De oppositie heeft immers per definitie niks te zeggen of te garanderen. Wil Pechtold deze consequentie aanvaarden? Dan zal Wilders ook bereid zijn om op zo'n manier te werken, maar dat betekent wel dat Pechtold voortaan zijn mond zal moeten houden bij gebrek aan macht. Vanuit links komt voorts het argument dat Wilders een verkeerde positie inneemt in het debat over Griekenland. Socialisten stellen dat geen extra geld geven juist betekent dat we geld gaan verliezen.

Hun redenatie luidt dat we de reeds 4 miljard die we aan Griekenland hebben gegeven onherroepelijk kwijt zijn als ze failliet gaan. "Rechts" zou dan aan de achterban moeten gaan uitleggen waarom er bezuinigd moet worden terwijl dat geld door de wc is getrokken. Achterlijke dwazen. Ten eerste hebben zij die eerste 4 miljard uitgedeeld die ze sowieso niet hadden mogen geven. Ten tweede moeten zij eens, als ze echt gaan begrijpen dat miljardenverspillingen betekenen dat het voetvolk op hun oude dag in 24-uursluiers moet zitten, uitleg geven waarom zij in hemelsnaam een multicriminele samenleving gemaakt hebben en daarbij tenminste 350 miljard hebben verspild binnen 2 generaties. Ten derde betekent extra geld geven dat we bij een eventueel faillissement niet 4, maar 8 miljard kwijt zijn. Dan kunnen we oneindig blijven geven. Vier miljard verliezen nemen we voor lief indien we daarmee erger kunnen voorkomen. Verslaafde junks moeten geen geld krijgen. Alles wat ze krijgen, betalen ze nooit en te nimmer meer terug.

Willen dat Griekenland gaat herstructureren betekent daarom niet dat we het geld voorgoed kwijt zijn. Schop ze uit Europa, laat ze hun eigen nationale munt weer terug nemen en eis dat ze de broekriem aanhalen totdat ze hun zooi weer op orde hebben. Daarna kunnen we die 4 miljard terugvorderen met rente. Niet nog eens miljarden pompen en daarna tot de conclusie komen dat het nog erger is geworden. Griekenland lacht ons uit. Wanneer zij beseffen dat ze weer op eigen benen moeten staan, dan zullen ze moeten bezuinigen totdat ze een ons wegen. Ongeacht de hoeveelheid stakingen. Cohen vindt dat erg simplistisch. Volgens hem moet er meer gebeuren, maar achter dat standpunt zit totaal geen visie. Mevrouw Sap valt hem bij en stelt dat er vooruit gekeken moet worden. Nog iets van links waar ze zich zelf nooit aan houden. Hebben zij ooit vooruit gekeken naar wat ze met al die allochtonen gaan doen? Links maakt weer eens een denkfout. We moeten niet voort blijven bouwen op drijfzand, maar de brakke fundering slopen. Weg met Europa!

Overweging.

Politieke verantwoording is werkelijk een farce. Op een verantwoordingsdag die overduidelijk bedoeld is om verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid in 2010, een jaar waarin voornamelijk de socialisten het voor het zeggen hadden in Balkenende IV, kregen we geen antwoorden op de meest dringende vragen. Waarom hebben die linkse knaagdieren zoveel moeite gedaan om de massa-immigratie harder te laten stijgen dan ooit te voren? Welke ambities hebben ze met al die allochtonen, waar gaan ze de parasieten te eten van geven, hoe bouwen ze woningen voor hen die niet willen werken? Wat gaan ze doen tegen de criminaliteit die hun islamitische stemvee oplevert en hoe gaan ze om met extremistische gevoelens vanuit de allochtone gemeenschap? We hadden graag gezien hoe links hakkelend en stuntelend verantwoording hadden moeten afleggen over de honderden miljarden die ze van u gestolen hebben. Waar is al ons geld gebleven links? En waarom blijven jullie doorgaan terwijl jullie kankeren over de door jullie veroorzaakte bezuinigingen?

Vergeet niet dat alle pijnlijke bezuinigingen die nu doorgevoerd moeten worden op pensioenen, zorg, onderwijs en veiligheid het gevolg zijn van de linkse miljardenverspillingen. Het gezonde verstand zou denken dat die miljardenverspillingen gewoon stop worden gezet waardoor bezuinigen niet nodig is. Maar weet u, wat die linkse hypocriete honden u niet vertellen is dat zij er middels achterlijke wetten, constructies en demonisatie voor hebben gezorgd dat de grenzen niet zomaar dicht kunnen, Europa geld blijft verspillen en de bodemloze put van de ontwikkelingshulp oneindig is. Daarom wordt er bezuinigd op wat u belangrijk vindt, want dat is nog het enige dat wettelijk is toegestaan. Ondertussen doet links alsof de rechterkant het expres doet. Erg geraffineerd, want de minder geÔnformeerde burger vindt dat er gewoon minder verspild moet worden. Het wordt tijd dat de wet verandert. Slim bedacht van links, maar niet slim genoeg. Wij leggen voor hen de verantwoording af die zij hadden moeten afleggen.

Kom niet met die schijnheilige praatjes over rechts die de rechtsstaat besodemietert als iedereen net met eigen ogen heeft kunnen aanschouwen dat de rechtsstaat onder links meer in gevaar was dan ooit te voren. Wanneer links echt begaan was met de rechtsstaat, dan werden er geen vrijsprekers in Nederland vervolgd om hun mening. Dan werden er geen fascistische methoden ingevoerd om van iedereen biometrisch materiaal vast te leggen. Iets wat zelfs de nazi's niet deden. Ook zouden criminelen dan geen privileges krijgen terwijl slachtoffers niet eens fatsoenlijk aangifte kunnen doen van zware misdrijven. Lul niet over het milieu indien u als linkse hond zelf een grote vervuiler bent. Stelletje imbecielen dat jullie daar zijn. Een beetje roepen dat het onderwijs is verknald terwijl het de PvdA is geweest die het onderwijs anaal heeft lopen verkrachten met hun achterlijke linkse poep. Gelukkig kent u wel de waarheid, alleen moet de rest van Nederland nog bijgeschoold worden. Goebbels zou geen betere propaganda kunnen maken.

Met liefde zouden we die linkse schurken in de diepste kerkers tussen de ratten willen laten wegrotten na alles wat ze ons mooie Nederland hebben aangedaan. Zij hadden zich moeten verantwoorden en door het tribunaal berecht moeten worden. In plaats daarvan kozen ze ervoor om heel schijnheilig een naar hun mening te rechts kabinet aan te vallen op cruciale punten die juist zij hebben verneukt. Cohen begon zelfs Balkenende IV te prijzen terwijl het toch zijn partij was die de stekker eruit heeft getrokken. Na verantwoording en de straf, komt het herstellen van de schade. Aangezien niemand daarover durft te praten, doen wij dat maar. Criminele allochtonen terug naar hun eigen land, de grenzen dicht voor alle allochtonen, ontwikkelingshulp stopzetten, geen cent meer naar het buitenland, Nederland moet uit de Europese Unie en alle geldkranen naar linkse hobby's moeten voorgoed worden afgesloten. Draai alles terug wat mis is gegaan en zet alles stop wat verspilt. Alleen zo kunnen we de schade van tientallen jaren links herstellen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 23-05-2011 om 01:07.
Echt ongelofelijk wat er zich in ons door en door rotte land allemaal af speelt, dit zonder dat daar ook maar een iemand voor ter verantwoording wordt geroepen...
Linksmensen blijven gewoonweg weigeren hun fouten te erkennen en hiervoor enig verantwoording af te leggen.
Problemen werden en worden nog steeds glashard ontkend.
Afschuwelijk gewoon.
Linkse do-gooders, die in hun verachtelijke streven van "alles is van iedereen" niet willen inzien dat gebruiken/mensen/geloven etc niet gelijk zijn....
Die oorzaak en gevolg steevast blijven omdraaien.
Die tegenstanders/nuchtere mensen chronisch voor nazi etc blijven uit maken.
.
Iemand wordt niet links geboren, wel links gemaakt, vnl. door indoctrinatie vanuit zijn omgeving, scholen, overheid kerk etc.
Links NL heeft werkelijk alle sleutelposities in heel NL gekaapt.
Overal zitten pvda burgemeesters door heel het land.
Politietop zit vol linksmensen.
Rechterlijke macht is links als de pest.
Alles wat macht heeft is links. (gemaakt)
.
Daarom haat ik dit land, ik veracht het, wil nog maar een ding en dat is weg.
Laat die linkse ratten hun eigen zieke plannen maar financieren.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.