Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carriŤre als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

530 # Spookachterban van de PVV #
Gepost door Misdefinitie op 11-05-2011 om 23:41.
Infiltreren binnen de PVV is eigenlijk helemaal geen goede methode om de partij volledig kapot te maken. Karen Geurtsen had naar eigen zeggen ruim 4 maanden de tijd om de blonde FŁhrer te vermoorden, maar durfde uiteindelijk de grote stap nooit te zetten. Demoniseren was eveneens een probleem, want tegen alle verwachtingen in gingen de gesprekken binnen de ultrageheime kamers van de PVV nooit over concentratiekampen, gaskamers en deporteren zodat aantonen dat de partij levensgevaarlijk is niet door ging. Dan maar de geijkte socialistische methode gebruiken: leugen en bedrog. Helaas leverde ook die methode nauwelijks succes op. Mensen hebben namelijk meteen door dat infiltratie altijd door de vijand geschiedt en de van horen zeggen geruchten eerder keiharde leugens dan de waarheid bevatten. Net zoals u Traudl Junge niet op haar woord zou geloven als ze vertelt dat haar leider echt deugde. Vandaar dat de vijanden van de PVV externe factoren die zij beÔnvloeden proberen toe te schrijven aan een niet-bestaande spookachterban.

NSB'ers waren socialisten.

Geurtsen had het liefst gezien dat het hele pand waar de PVV verblijft zou volhangen met hakenkruizen, alle medewerkers van de PVV in de houding springen en "Sieg Heil!" roepen als de peroxidekop langsloopt en de partij oude spoorkaarten waarmee onwelgevalligen werden gedeporteerd aan de muur heeft hangen. Met zoveel concreet "bewijs" zou zelfs het feit dat de gevreesde hakenkruis slechts als swastika een teken is van de koelies geen zoden aan de dijk zetten. Mevrouw vond niks, maar dat is tegenwoordig niet meer nodig om de PVV in een kwaad daglicht te stellen. Socialisten die via de externe methode de PVV willen naaien, gebruiken de tactiek van de negatieve associatie. Voor twee ramen die de PVV bezet houdt in de Tweede Kamer, hing de bekende Prinsenvlag. Deze vlag is een historische Nederlandse vlag met bovenaan de kleur oranje in plaats van rood. Oranje is onze nationale trots! Oranje stond in onze vlag voor de overwinning op achterlijke politieke ideologieŽn zoals de inquisitie. Totdat landverraders het rood maakten.

Rood is de kleur van communisten wiens ideologie wereldwijd voor meer dan 60 miljoen doden heeft gezorgd. Rood is de kleur van hersenloze socialistische debielen die in een tsunami aan massa-immigratie een stortvloed aan vijanden van ons volk hebben binnengehaald. Rood is de kleur van het bloed dat aan linkse handen kleeft van de dood van alle vrijheidsstrijders die de afgelopen eeuwen hebben gevochten voor onze vrijheid. Met voetbal verbroederen we ons blijkbaar en mag alles oranje zijn, maar toch wordt een partij als de PVV die vol trots de vlag voert zoals hij in de gloriedagen was, genadeloos neergezet als de NSB. Waarom is deze vorm van karaktermoord zo gevaarlijk? Zou Geurtsen met eigen ogen echte NSB-vlaggen of hakenkruizen hebben zien hangen, dan had zij het hierboven beschreven probleem van ongeloofwaardigheid aangezien zij als vijand die rommel net zo goed zelf opgehangen kan hebben. Deze pierpraat is zo gevaarlijk omdat men een externe interpretatie op zo'n manier associeert dat het net lijkt alsof het intern een feit is.

Niemand gelooft een vijand, maar dat die concrete vlaggen daar hingen is een feit en dat is bewijs voldoende dat de PVV net zo'n partij als de NSB is toch? Die vlaggen hingen immers intern en kunnen hooguit door internen, dus van binnenuit, zijn opgehangen. Misschien wel door Adolf Wilders zelf. Een intern feit vanuit de partij moet wel bewijs zijn. Klinkt aannemelijk, maar er zit een grote denkfout in. Het enkele feit dat de Prinsenvlag er hing mag dan wel correct zijn: het gedeelte van de NSB is toch echt het gevolg van externe interpretatie van hun vijanden. Dat het voeren van die vlag als dubieus bestempeld wordt komt enkel en alleen door een interpreatie van de joodse versie van de Holocaust die stelt dat de vlag besmet is geraakt door de NSB. Brinkman (PVV) geeft aan dat de Prinsenvlag helemaal geen NSB-vlag was. Met dit feit leggen we de zoveelste socialistische drogredenatie bloot. Zouden we de linkse redenatie aanhouden, dan impliceert gebruik door een foute partij dat iets nooit meer gebruikt kan worden.

Laat nou juist deze redenatie grote consequenties hebben voor socialisten. Hun redenering luidt blijkbaar dat omdat de NSB ooit de Prinsenvlag heeft misbruikt, deze vlag zo besmet is dat als een hedendaagse organisatie de vlag voert hij dus een NSB'er is. En NSB'ers kunnen we niet hebben, want bla bla Joden vermoord enzovoort. Dus socialisten vinden een enkel gebruik door de NSB voldoende om een hele partij te diskwalificeren. Prima, dan weten we het goed gemaakt. Wat betekent de S in NSB ook alweer? Juist, die hele fucking NSB was gebaseerd op het socialisme. Volgens de linkse redenatie betekent dit dat het socialisme niet meer gebruikt mag worden. Gebeurt dat toch, dan zijn dat voor links blijkbaar NSB'ers. PvdA, GroenLinks en SP gebruiken allemaal nog het socialisme, dus zijn zij de NSB'ers. Op een gegeven moment kwamen die achterlijke dwazen er zelf ook achter dat hun extreme ideeŽn imbeciel zijn. Wanneer alles faalt, kan de linkerzijde van de politiek zich nog altijd verlagen tot het gewoon uitschelden voor NSB'ers.

Nog afgezien van het feit dat NSB'ers landverraders waren. Zij verraadden hun land en volk aan de vijand. Tijdens die oorlog bestond die vijand uit een invasie aan buitenlanders; namelijk de Duitsers. Even goed nadenken. Welke partijen en ideologieŽn zijn er ook al weer verantwoordelijk voor de tsunami aan buitenlanders? Wie zorgen voor islamisering? Wie vervolgen het vrije woord en wie zijn de slachtoffers van dit fascistische gedrag? Prima, u weet het wel, maar al die linkse flikkers die te dom zijn om te schijten willen niet snappen hoe erg ze zichzelf voor lul zetten. Desondanks vinden ze de PVV te vergelijken met de NSB en roepen ze dat graag in discussie gaan met de PVV. Doet de PVV dat niet, dan gaan ze alle discussies uit de weg en is zogenaamd het bewijs geleverd dat de PVV een nietsontziende dictatuur voorschrijft zonder discussies, democratie, rechtsstaat en fatsoen. Daar zit wat in niet waar? Moderne politiek bestaat vrijwel alleen uit discussies die veelal uitmonden in felle debatten. Praten in plaats van oorlog is de norm.

Toegegeven, partijen die nooit in discussie durven gaan om hun standpunten te verdedigen, bestaan uit slappe zakken die hun bestaan niet waardig zijn, maar ziet u wat er niet klopt? Het betreft geen discussie over standpunten, maar over een ordinair scheldwoord van de vijand. Hun drogredenatie is dat als zij zeggen dat PVV'ers NSB'ers zijn, dat een feit is en de PVV dat maar moet gaan ontkrachten. Dus als u zegt dat alle moslims berberapen, kakkerlakken of ratten zijn, dan zijn zij verplicht om in een discussie in het hol van de leeuw het tegendeel te bewijzen. Altijd leuk om te weten, maar zo werkt het natuurlijk niet in de praktijk. Iedereen heeft het recht om waardeoordelen en scheldpartijen te negeren en iedere "discussie" daarover te weigeren. Wie beweert moet bewijzen en niet andersom. Anders zouden we op elk scheldwoord moeten gaan reageren en ons zwart laten maken in de omgeving van de vijand. Kijk, als links nou kan aantonen dat niet zij maar de PVV miljoenen buitenlanders binnenliet en ons volk verraadde, dan praten we verder.

Beeldvorming door externe factoren.

Interpretaties waarover de PVV geen controle heeft, worden gebracht alsof het feiten zijn die intern, van binnenuit, door PVV'ers zijn veroorzaakt. Zodat het net lijkt alsof de PVV of zijn achterban iets doet terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is. Erg achterbaks, want normaliter denken veel mensen niet verder na waardoor ze makkelijk in de war kunnen worden gebracht. Voor een voorbeeld hoeven we niet ver terug te zoeken. Herman van Veen werd bedreigd nadat hij de PVV vergeleek met de NSB. Linkse logica stelt dat het logisch is dat bedreigingen altijd komen van degenen tegen wie een uitspraak gericht is. Van Veen richtte zijn uitspraken naar PVV'ers, dus is de linkse conclusie dat PVV'ers hem bedreigd hebben. Objectief beschouwd is dat een baggerredenatie aangezien zij dat helemaal niet kunnen weten. Mensen van buiten de PVV, externe vijanden, kunnen het ook gedaan hebben. Door net te doen alsof de bedreigingen intern vanuit de PVV of zijn achterban komen, trachten ze controle te krijgen over de beeldvorming.

Gevaarlijk, want aan de PVV worden intern zaken toegeschreven die juist door externe factoren worden beÔnvloed. Neem het vorige maand naar buiten gekomen bericht dat de PVV zijn glans verliest. Minder dan 80 % van de PVV'ers zou opnieuw op de PVV stemmen. Concreet probeert dit bericht tegen alle PVV'ers te zeggen dat ze beter als ratten het zinkende schip kunnen verlaten, want als zelfs fanatieke aanhangers van de PVV die bereid zijn stomme onderzoekjes in te vullen roepen dat ze de PVV de rug toekeren, dan moet het wel waar zijn. Fout! De Hond zegt dat het PVV'ers zijn en doet dit op basis van aannamen. Dit is internet, elk socialistisch knaagdier kan zich voordoen als PVV'er. Bovendien werken PVV'ers wel in tegenstelling tot de rode honden en zullen zij zich minder snel verlagen tot het invullen van die meuk. Het is de zoveelste linkse poging om u te laten geloven dat de PVV gaat verdwijnen. Neem geen linkse beweringen als feit aan. De PVV laat echt geen anonieme rukkertjes hun beeldvorming bepalen.

Aanverwant is het probleem van de "PVV-aanhangers" die zichzelf zouden groeperen in een vereniging voor de PVV. Kritische aanhangers zouden een vereniging hebben opgericht omdat ze de PVV niet democratisch genoeg vinden. Koren op de molen van links, want die kunnen nu gaan roepen dat ze het al die tijd al gedacht hebben dat de PVV niet democratisch, maar fascistisch is. Echte aanhangers van de PVV die zich er minder in verdiepen zouden in de war kunnen raken. Immers, indien diehard aanhangers een vereniging oprichten vanwege het ondemocratische gehalte van de PVV, dan moeten ze wel bang zijn dat de PVV straks een dictatuur voorschrijft. Om over het verschil tussen parlementaire democratie en interne partijdemocratie maar te zwijgen. Die nuance valt natuurlijk geheel weg. Achterban is achterban. Nader beschouwd zien we echter Oege Bakker en Geert Tomlow als de grote initiatiefnemers. Beide heren hebben grandioos gefaald bij de PVV, kwamen niet in de Kamer en werden verstoten. Hun zuurheid leidde tot deze wraak.

Aangezien de LPF op een gruwelijke wijze verminkt is van 26 naar 0 zetels door een stel incapabele dwazen die over elkaar heen buitelden in de strijd om de macht, ligt het voor de hand dat de socialisten eveneens de middelen van ruzies opstoken, liegen en ophitsen tegen de PVV zou gebruiken. Roddel en achterklap werkt uitstekend. Brinkman werd lange tijd neergezet als verrader binnen de PVV. Zinspelend op wat de moffen ooit deden met verraders, hoopten ze op een breuk. Na het drankincident van Brinkman, bleef hij echter zitten waar hij zat. Later berichtten media dat Brinkman gezegd zou hebben dat hij door de grote leider met zijn gebleekte pruik gedwongen zou zijn om te zeggen dat hij een drankprobleem had. Anders moest hij oprotten uit de partij. Onrust stoken is de tweede naam van veel socialisten. Tijdens de behandeling van de problematiek rond het onverdoofd slachten hoopten ze op een crash. Klaarkomend van plezier gonsde het van de linkse geruchten dat de PVV op splijten stond vanwege het joodse onverdoofde slachtprivilege.

Toch wordt de achterban van de PVV gezien als zeer gevaarlijk omdat zij de PVV aan de macht helpen. Vandaar dat er een heleboel stront wordt gespoten in de hoop dat mensen massaal de PVV gaan verlaten. Socialistische organisaties zouden het liefst van de daken schreeuwen dat PVV'ers in hun leider de Hitler zien die hen gaat verlossen van al die kankerzwarten. Daarom denken ze dat als ze de achterban van de PVV nu kunnen wijsmaken dat de PVV allochtonen in feite heel lief vindt, ze de partij laten vallen als een baksteen. Zo berichtte Novum dat het Kamerlid Fritsma van de PVV er geen bezwaar tegen heeft dat Sahar een verblijfsvergunning kreeg. Her en der op niet nader te noemen nationalistische fora, zijn er geluiden te horen dat men juist door dit soort berichten sterk beginnen te twijfelen aan hun partij: Godverdomme, waar blijven die razzia's, deportaties en vuilverbrandingen die ze beloofden? Blijf helder van geest en besef dat de vijanden van ons volk zo talrijk zijn dat ze zelfs kunnen simuleren dat ze PVV'ers zijn.

Weer een ander trucje is het optreden als een roddelblad die allerlei rare verhalen de wereld in brengt. Zo zou een medewerker van de PVV geneukt hebben met de ex-vriendin van PVV-europarlementariŽr DaniŽl van der Stoep. Lekker belangrijk. Al zou Van der Stoep in de fractiekamer van Wilders gangbangs organiseren met Fleur Agema. Onzinnig geleuter. Of is de PvdA opgeheven toen bleek dat Rob Oudkerk naar de hoeren ging? Kennelijk worden kosten noch moeite gespaard om de achterban van de PVV het gevoel te geven dat zowel de achterban als de medewerkers van de PVV het allemaal spuugzat zijn. Een cordon sanitaire wordt gebracht aan de achterban alsof het de intentie van de PVV is om toch nooit enige vorm van verantwoordelijkheid te nemen. Niet in de regering met een verwijzing naar de gedoogpositie en ook niet in de Provinciale Staten waar ze naar de geruchten een verbod op theedoeken willen. Sinds de komst van het internet moet u zich er heel goed van bewust zijn dat we worden overspoeld met niet ter zake doende bullshit.

Overweging.

Partijen zouden elkaar inhoudelijk moeten beconcurreren op gedachtegoed. Ze moeten aantonen dat hun gedachtegoed kan bijdragen aan het oplossen van problemen die in de hedendaagse maatschappij de meeste prioriteit vragen. Onderwijs, (ouderen)zorg en politie schreeuwen om betere systemen. Complete hervormingen op het terrein van de arbeidsmarkt, infrastructuren, economie, pensioenen en rechtspraak zijn noodzakelijk om de maatschappij weer de welvaart van weleer te geven. Om dat te kunnen bereiken moeten de financiŽn weer op orde worden gebracht door de staatsschuld af te lossen en de miljardenverspillingen aan Europa, ontwikkelingshulp en massa-immigratie te stoppen. Allemaal onderwerpen waarover zeer interessante discussies te voeren zijn die snel moeten leiden tot concrete oplossingen. Dat links de PVV kut vindt is algemeen bekend, maar waarom komen ze zelf niet met oplossingen? Socialisten zijn niet in staat in redelijkheid te denken en zijn inhoudelijk en intellectueel allang failliet. Enkel de leugens zijn er nog.

Ondanks dat we als journalistiek platform volledig onafhankelijk zijn van welke partij dan ook, is het onze maatschappelijke plicht u te informeren over de slinkse trucjes waarmee men tracht leugens zo te verdraaien dat het net lijkt alsof het als zijnde de waarheid uit de monden van PVV'ers of hun achterban komt. Trucjes die al snel te doorzien zijn. De PVV is geen NSB omdat hun vijanden dat zeggen. De PVV is geen NSB omdat er toevallig een keer een vlag hangt die door de NSB is besmet. Het hele socialisme is door zo'n beetje alles inclusief de NSB besmet, dus als dat een geldig argument is moeten die socialisten eerst hun partijen opheffen. Dat er tegenwoordig een discussiecultuur gaande is waarbij alles en iedereen denkt dat ze over alles kunnen en mogen discussiŽren, neemt niet weg dat mensen het recht hebben om achterlijkheid te negeren. In discussie gaan over scheldwoorden hoeft niet. Gelukkig behouden mensen het recht om niet in discussie te hoeven gaan als ze vergeleken worden met massamoordenaars uit de oorlog.

De belangrijkste les is echter dat interpretaties van vijanden die vaak toegeschreven worden als zijnde gezegd door de PVV of hun achterban, niet van de PVV of hun achterban komen. NSB is een linkse interpretatie van een vlag. Het idee dat de PVV zijn achterban in de steek laat, is een idee dat u vooral tegenkomt door verraders die onzeker zijn over hun eigen gedachten en vijanden die toch al alles uit de kast halen om de PVV zwart te maken. Bedenk goed dat de meeste mensen op internet veilig anoniem achter hun computertje lopen te roepen zonder enige kennis van zaken. Iedereen kan zeggen dat hij PVV'er is, teleurgesteld is en nooit meer op de PVV gaat stemmen. Het is waarschijnlijker dat u te maken heeft met een rode rat die probeert te doen alsof hij een PVV'er is in de hoop dat anderen hem als kameraad zien en eveneens afhaken. Zijn hoedanigheid is echter totaal niet van belang. Nadenken kunt u zelf ook wel. Gebruik uw hersens en laat al die toetsenbordhelden maar masturberen achter hun zielige PC'tje.

Wat voor de PVV geldt, geldt eigenlijk voor alle nationalistische bewegingen van nu en in de toekomst. Al hun vijanden zijn groot in aantallen en hebben zich als kanker verspreid in het systeem. Deze vijanden hebben alle middelen in handen en gaan over lijken om vrijheidsstrijders uit te schakelen. Zo gaat dat al eeuwenlang. Uw (voor)ouders hebben ervoor gezorgd dat we niet gekoloniseerd werden door de Duitsers. Nu moet u kolonisatie door Noord-Afrikanen, Oost-Blokkers en TunesiŽrs tegengaan. Onze vijanden zijn desnoods bereid om in deze oorlog uw bloed te laten vloeien. Aan een ding kunnen ze echter niet komen. Uw gezonde verstand. Alle pogingen om dat verstand te vergiftigen, zullen we voor u fileren zodat u ze vroegtijdig kunt herkennen. Politiek is geen sinterklaas die in december cadeautjes brengt. Het is een langdurig proces dat invloed heeft op alle facetten van uw aardse leven. Laat de socialisten nooit twijfel zaaien in uw hart, uw gedachtegoed, kameraden en nationalistische gevoelens. U weet waar u voor staat.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 15-05-2011 om 16:53.
Goede uitleg en verduidelijkingen.

En deze zin is toch wel het mooist uit dit artikel:

Laat de socialisten nooit twijfel zaaien in uw hart, uw gedachtegoed, kameraden en nationalistische gevoelens. U weet waar u voor staat.

Chapeau.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.