Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 17 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

542 Hacker, cracker, slacker
541 Selectieve schijnprofessionaliteit
540 Homokunde moraliseert potenrammen
539 Vrijspraak voor levenslang
538 Gratis carriŤre als crimineel
537 Stigma van de losbandige jeugd
536 Pislams wil is wet
535 Computernerds massaal uitgebuit (3)
534 Wetenschap van de privacyschending
533 Competenties opgelost
532 Politieke verantwoording is een farce (1)
531 Schijt aan linkse spijt
530 Spookachterban van de PVV (1)
529 Moffenhoer van de asiel-SS (1)
528 Hbo, I hate to say I told you so
527 Michael op het hakblok
526 Verbod op fundamentele rechten
525 Leer de smeris wat eer is (4)
524 Nooit buigen voor chantage
523 Geen bonus voor afgunst

529 # Moffenhoer van de asiel-SS #
Gepost door Misdefinitie op 06-05-2011 om 23:14.
Moffenhoer Mei Li Goebbels Vos toonde bij Pauw en Witteman aan dat slinkse propaganda nog steeds tot de achterbakse methoden behoort van het socialistengespuis dat zich in de oorlog nog nationaal durfde te noemen. Nadat ze grandioos op haar muil viel omdat haar poging om respectloos de dodenherdenking op 4 mei voor het gewin van de PvdA politiek te maken mislukte, trachtte ze schaamteloos de aandacht af te leiden van het onderwerp door Hero Helder Drinkman ervan te beschuldigen dat hij haar moffenhoer genoemd had. Meteen moest ze haar leugen schoorvoetend toegeven door te bekennen dat Brinkman dat niet zelf gezegd heeft. Het zou "van horen zeggen" zijn geweest door een onbekende anonieme journalist. Je reinste laster, want wie dat was weet ze niet en geen enkele journalist heeft erover geschreven. Zorgelijk, want als er al over concrete feiten gelogen wordt, dan zal de rest ook wel niet kloppen. Massa-immigratie is zo'n probleem waarover hersenloze socialistische geschiedvervalsers zoveel leugens hebben verteld dat niks meer klopt.

Wie vertelt nou wat?

Hypocriet is het feit dat socialisten doorgaans niet vies zijn van een paar lekkere demoniserende Hitlervergelijkingen, maar zelf niet zo blij worden als ze met concrete feiten uit de oorlog om de oren worden geslagen. Op joop.nl vinden ze het correct om zulke vergelijkingen te maken onder het mom van de rechtvaardiging dat ze er heus geen moreel oordeel mee vellen. Vellen PVV'ers een oordeel over Michael Blok, dan voelt hij de tranen stromen alsof hij weer voor het eerst in elkaar wordt geschopt. Mei Li Vos heeft als oud-Kamerlid samen met haar kornuiten de PVV voor van alles en nog wat uitgemaakt. Nazi zus, schending van mensenrechten zo. Heeft de PVV in zijn programma staan dat ze de doden van de socialisten herdenken, dan is het huis te klein. Overigens is daar geen woord van gelogen, want de nazi's waren socialisten. De Nationaal Socialistische Beweging had dezelfde propaganda als de PvdA. Met boter op het hoofd worden Hitlervergelijkingen ondersteund terwijl ze kritische geluiden afdoen als zijnde fascistisch.

Jeroen de Kreek kan daarover meepraten. Op zijn website hetzuur.nl hanteert hij de redenering dat als iemand 100 keer roept dat 2 + 2 echt 5 is, die persoon gewoon een imbeciel is en bij zijn volgende bewering, bijvoorbeeld dat de Holocaust echt heeft plaatsgevonden, niet meer serieus te nemen is. Helaas zegt hij dat op een bijzondere manier. Zo schrijft hij dat Joden niks waard zijn, Geert Wilders een gevaarlijke hufterige oorlogsmisdadiger is, arabist Hans Jansen kijkt als een hoop stront en jurist Arnoud Engelfriet adviseert als een amateuristische kluns. Fred Teeven, Uri Rosenthal en de directeur van het CIDI noemt hij kankergezwellen, schoften en chauvinistische racisten. Verder is alles en iedereen een nazi of een zionist en lacht hij om vergaste Joden. De Kreek is uiteraard een derderangs randdebiel wiens herseninhoud nog kleiner is dan zijn schoenmaat tot de macht min googol. Jeroentje laat een prachtig paradox van het socialisme zien. Wilders een nazi noemen, maar er zelf een zijn en verteerd worden door Jodenhaat.

Vandaar dat we niet geÔnteresseerd zijn in verhalen die de joodse versie van de Holocaust moeten bevestigen of ontkrachten. Socialisten die anderen onder dwang opleggen wat ze moeten geloven, denken of zeggen zijn geen haar beter dan degenen die in het verleden de vrijheid van meningsuiting hebben verkwanseld. Socialisten die de Holocaust ontkennen, doen dat aan de ene kant om hun gedachtegoed te rechtvaardigen, maar hebben aan de andere kant de intentie om de Holocaust nog eens dunnetjes over te doen. Wat tegenstrijdig is, want wie zegt dat zijn gedachtegoed nooit tot een Holocaust heeft geleid en zal leiden, maar er tegelijkertijd wel naar streeft, zegt twee totaal verschillende dingen. Bekennen dan wel ontkennen is derhalve niet relevant. Net zoals het niet relevant is om Harry Potter, God of kabouter Spillebeen te ontkennen. Interessanter zijn de vele wegen die naar de Holocaust leidden. Gegeven de onder dwang opgelegde premisse dat de joodse versie van de Holocaust klopt, zoeken we een verklaring voor dat eindstation.

Asielcriminelen.

Vraag de gemiddelde "deskundige" om zijn visie betreffende het ontstaan van de Holocaust en u hoort de gladgestreken propaganda over racisme van gewetenloze nazi's. Toch kan dat niet het hele verhaal zijn, want zelfs Hitler is niet geboren met zijn rechterarm omhoog. Net zoals die gaskamers er niet onmiddellijk middels een toverstokje zijn gekomen. Anderen weten nog te vertellen dat voorafgaand aan de massamoord de Joden steeds minder rechten kregen en werden gediscrimineerd. Kan, maar de borden met "Voor Joden verboden" kwamen er, in tegenstelling tot de borden "Voor PVV'ers verboden" niet van de een op de andere dag. Dat kan ook niet, want Hitler is niet altijd aan de macht geweest. Pas vanaf de jaren '30 begon zijn invloed te groeien. Zijn haat was toen al zo groot dat het niet logisch is om te veronderstellen dat hij nooit eerder acties tegen Joden heeft ondernomen. Hitler beschreef zelf in zijn boek dat hij een antisemiet was geworden. Juist dat proces is erg interessant om te analyseren.

Alles begint met de constatering dat bepaalde volkeren veel vaker schade toebrengen aan de maatschappij dan anderen. Overal waar Hitler kwam, zag hij criminele Joden die als kakkerlakken overal in het systeem waren gekropen en teveel invloed hadden op sociale, economische en politieke ontwikkelingen. Andersdenkenden werden op geraffineerde manieren zo verneukt dat niemand het in de gaten had. Afwijzingen voor sollicitaties en opleidingen, ambtenaren die met hun bureaucratie precies diegenen tot wanhoop dreven waar ze een hekel aan hadden en achterbakse vormen van karaktermoord met als opmerkelijke gevolg algehele maatschappelijke diskwalificatie. Achteraf zeggen mensen dat Hitler een racistisch monster was en het falen aan zichzelf te wijten had, dat zijn bezwaren die hij tegen Joden had gebaseerd waren op antisemitisme en dat normale mensen andere wegen zouden bewandelen om de problemen op te lossen. Klinkt plausibel, maar dan moet men ons toch eens verklaren waarom we heden ten dagen hetzelfde zien en dezelfde leugens horen.

Tegenwoordig staan de kranten namelijk vol met berichten over criminele Marokkanen. Zo terroriseren treiterbroers al maanden de Utrechtse wijk Terwijde. Hen wordt mede verweten dat zij hun buren hebben weggepest en een homostel zo ernstig hebben geterroriseerd dat ze voorgoed de benen hebben genomen. Hitler hield ook niet van buitenlanders en homo's. Nog idioter is de laffe beroving van een bijna blinde jongen van 15 door een stel licht getinte cultuurverrijkers. Die apen grepen de jongen bij de keel en vernielden zijn visuele hulpmiddelen waaronder een peperdure bril en een vergrootglas. Allochtone jongens groeien voor galg en rad op. Met als gevolg dat een kind van 11 door 3 somaliŽrs te grazen werd genomen. Net als de Duitsers destijds hadden ze het gemunt op zijn fiets en staken ze hem met een mes. Justitie reageert adequaat, efficiŽnt en rechtvaardig en stelt dat ze kleine kinderen niet vervolgen. Inmiddels weet u dat er in de afgelopen jaren duizenden van dit soort wantoestanden in Nederland zijn beschreven.

Hetzelfde patroon herhaalt zich weer. Een specifiek volk overspoelt het land met ellende, maar er mag niet over gesproken worden. Landverraders ontkennen en bagatelliseren de gebeurtenissen, zeggen dat de klokkenluiders racisten zijn en roepen op tot aanpappen en nathouden. Wie niet politiek correct wil denken, wordt strafrechtelijk vervolgd en zwaar gestraft dan wel uitgesloten van het maatschappelijke leven. Maar beste mensen, de gebeurtenissen van 70 jaar geleden moeten we wellicht van u aannemen omdat we er zelf niet bij waren: nu kunnen we met eigen ogen zien dat die rooie honden over lijken gaan om hun verhaaltje aan de man te brengen. Misschien had de man met het bekende snorretje toch gelijk. Hij ziet wat wij nu zien. Hij merkte dat zelfs de meest basale feiten werden ontkend. Hij werd vernederd, vervolgd, uitgesloten en opgesloten. Zijn mogelijkheden om het normaal op te lossen waren afgepakt. Geen wonder dat de oorlog zoveel taboes kent. Zijn ze soms bang dat u erachter komt dat de socialisten van nu de fascisten van toen zijn?

Verketterd en uitgestoten als crimineel vanwege het geven van een mening over de onaanvaardbare situatie in zijn land, was er nog maar 1 oplossing. Politiek bedrijven. Daar zaten hoogopgeleide deskundigen. Daar viel te praten. Daar konden achterlijke wetten veranderd worden waarvan ieder logisch denkend mens zou moeten inzien dat ze volslagen debiel waren. Helaas bleek dat niet het geval. De rode politiek zorgde ervoor dat er meer profiteurs kwamen die vrijwel altijd werkloos waren. Al die monden moeten natuurlijk wel gevoed worden en dat wordt betaald door de inheemse bevolking die wel werkt. Krijgt de politiek het eindelijk voor elkaar om de verplichting in te stellen dat een uitkeringstrekker moet gaan solliciteren, dan vertikken die dwazen het gewoon om normaal te solliciteren. Liever solliciteren in apentaal zodat ze nooit worden aangenomen, kunnen blijven klagen en hun uitkering houden. Ondertussen worden er nutteloze miljoenen uitgegeven om die uitheemse klerelijers tevreden te houden zodat ze de boel niet afbreken.

Ondertussen worden we vernacheld met zoetmakertjes. Nederlands spreken zou een eis worden van de bijstand. Fuck you, wij spreken Nederlands, maar toen onze beheerder ontslagen werd vanwege de meningen op Misdefinitie, lachten ze hem uit en zeiden ze dat hij maar zijn huis moest opeten. Daarna kon hij onder de brug gaan slapen als hij geen werk meer kreeg. Criminele parasieten horen Łberhaupt niet thuis in Nederland. Laat staan dat ze een uitkering moeten krijgen. Later werd duidelijk hoe de slinksen het aanpakken. Kinderen worden door die afschuwelijke socialisten volgepompt met multicultureel vergif en moeten dictees schrijven waarin de multikul verheerlijkt wordt. Volgens de dicteeschrijvers zou Yasmine uit SomaliŽ komen en heimwee hebben. Dikke lul, als ze heimwee had, zat ze nu in haar eigen land. Yasmine heeft helemaal geen heimwee naar een land waar haar clitoris eruit gesneden wordt. Yasmine heeft geen heimwee naar haar ontmaagding op 9 jarige leeftijd door pedofiel Mohammed, uithuwelijking, polygamie en eerwraak.

Wat nou heimwee? Nederlanders hebben heimwee naar de goede oude tijd waarin Nederland nog correct, blank Nederlands en trots was. Godverdomme, staat u 15 jaar lang op de wachtlijst voor een huurwoning, moet u vernemen dat de eerste de beste zandstuiver gratis kost en inwoning krijgt ten koste van de keihard werkende autochtone bevolking. Daar zouden zelfs wij nazi's van worden. Wel zijn ze erg zielig, want ze mogen hun gratis huis niet meer weigeren. Ook mogen ze niet meer echt zelf bepalen waar ze gaan wonen. Minister Kamp van Sociale Zaken vindt dat tuinders ontzien moeten worden wanneer ze weer eens spotgoedkope Roemenen binnenhalen. Al die Oostblokers komen hier stiekem zwart werken onder het minimumloon zodat wij niet meer aan het werk komen. Na een tsunami aan Antillianen, Turken, Marokkanen en cheap ass Polen zit straks heel Oost-Europa hier. GroenLinks lobbyt voor extra Afghanen. Al deze achterbakse maatregelen bij elkaar zorgen voor een stormloop aan profiteurs waar Nederland op den duur failliet aan gaat.

Aan deze ellende komt maar geen einde. Islamitische koepelorganisaties uit Nederland, lees: extremistische shit zoals de Moslim Broederschap, willen in heel Europa slechts een type vlees zien en dat is halal. Wellicht heeft u zelf al gemerkt dat uw varkensvlees de laatste jaren naar berengeur ruikt en ronduit kut smaakt. Dat komt omdat al die roze varkens hun ballen mogen houden. Supermarkten verkopen steeds vaker ongecastreerde meuk omdat die biggen niet meer onverdoofd gecastreerd mogen worden. Officieel voor het milieu en dierenwelzijn. Gaat u maar bewijzen dat bepaalde mensen erachter zitten die liever niet willen dat u varkensvlees eet. Eng hŤ, en dan te bedenken dat de overwinnaars van de oorlog de geschiedenis herschrijven zonder blijk te geven van kennis van zaken. Minister Leers van Immigratie en Asiel doet geen flikker om een halt toe te roepen aan deze waanzin met allochtonen. Leers zet liever in op het snel weggeven van huizen. Dat zou 65 miljoen moeten besparen, maar de massa-immigratie kost 7,5 miljard per jaar.

Vandaar dat de massale instroom van economische profiteurs zonder ophouden door blijft gaan. Europa wordt thans overspoeld door alweer de zoveelste groep. Ditmaal met Tunesische parasieten die politiek correct vluchtelingen worden genoemd. Even oversteken naar ItaliŽ en hoppa, ze zijn Europa binnen. ItaliŽ wil ze niet, dus geeft men ze een gratis visum in de hoop dat ze oprotten. Daarna komen ze in Frankrijk, Duitsland en Nederland terecht. Als dank voor deze gulle gift, wil ItaliŽ wel nog even 100 miljoen van Europa. Aangezien Nederland de grootste nettobetaler is van Europa, zullen wij weer op onderwijs, zorg en pensioenen moeten bezuinigen om dat gajes te vreten te geven. Nederland heeft kennelijk geleerd van zijn ervaringen inzake capitulatie, want zodra ze opgetrommeld worden, springen ze weer in de bres. Uiteraard zijn we de klos na elke hulpactie: ze moeten onderhouden worden. Haast elke actie van de linkse politiek is erop gericht om zoveel mogelijk mensen binnen te halen op wat voor manier dan ook.

Steeds meer mensen krijgen door dat als ze roepen dat ze vluchtelingen zijn, ze heel makkelijk Europa binnenkomen. Met bosjes komen ze aan in landen met het minst strenge immigratiebeleid. Lampedusa, een Italiaans eiland, is sinds kort weer 800 "vluchtelingen" rijker. Zogenaamd vertrokken uit LibiŽ. Rot maar lekker op, want als wij met geweld gaan protesteren tegen al die linkse ratten in Nederland, worden wij ook vervolgd. Er zijn al mensen voor minder gemarteld en vermoord. Nederlandse truckers worden massaal belaagd door die economische parasieten. Zodra ze in Griekenland gaan rijden met hun vrachtwagen en even de snelheid eruit halen, bestormen minstens 60 van die asielzoekers de trucker om zich met grof geweld overal in en onder de vrachtwagens te verstoppen. Op zich vrij logisch. Kakkerlakken zitten graag in het donker. Onaanvaardbaar, maar justitie pakt liever de webloggers aan. Binnen de Tweede Kamer vragen ze zich inmiddels af hoe het toch kan dat antisemitistische Marokkanen vrij spel hebben en niet worden gepakt.

Voorts gaat het spelletje jaar in jaar uit door. Honderden smoesjes worden er verzonnen om maar niet tot ingrijpen over te gaan. Dat een groot deel van de nieuwkomers zwaar crimineel is, vindt links geen argument. Sterker nog, wie erover begint loopt zelf kans een proces aan zijn broek te krijgen. Elke discussie met links leidt tot het binnenlaten van meer en meer allochtonen. Procedures worden extra gerekt zodat links kan zeggen dat het onmenselijk is om ze terug te sturen. Moeten er uiteindelijk asielzoekers terug, dan blijkt dat ze hun uitzetting makkelijk kunnen annuleren. Gewoon geweld gebruiken zodat ze niet weg kunnen. Wie een agent bedreigt kan nogmaals procederen, wie een agent slaat mag een tijdje blijven en wie een agent zwaar letsel toebrengt en de vlucht in gevaar zou brengen krijgt een verblijfsvergunning. Terwijl de oplossing voor dit probleem nogal simpel en doeltreffend is. Spuit die flikkers godverdomme plat, prop ze in het vliegtuig en dumpt hen bij Bin Laden. Volgens Amnesty International is Bin Laden immers net zo zielig.

Overweging.

Oplettende lezers zullen wellicht opmerken dat het net lijkt alsof een aantal zaken tegenstrijdigheden opleveren. Het is tijd om de puzzelstukjes bij elkaar te passen. De linkse politiek vindt dat zij als socialisten sociaal zijn. Beide woorden betekenen iets anders, maar daar zijn ze nog steeds niet achter. Socialistische systemen gaan uit van een gemeenschappelijke leider, geldpot en rijk waarin niemand echt iets bezit en iedereen een klein gelijk deel van de overheid kan gebruiken om in leven te blijven. In ruil voor deze welvaart, moet iedereen zijn vrijheid inleveren en is de overheid de baas van alles. Helaas vinden vele mensen dit niet zo sociaal en zullen ze nooit socialistisch stemmen, dus importeren socialisten hun stemvee uit het buitenland. Fatsoenlijke mensen krijgen ze echter nooit mee. Die bouwen wel een bestaan op in eigen land. Enkel de profiteurs willen graag verandering. Zodoende zitten we met een land vol profiterend stemvee door het socialisme.

Deze constructie is te makkelijk aan te vallen door tegenstanders. Wanneer de kranten vol komen te staan met criminele acties van het tuig, zullen mensen met gezond verstand immers heel eenvoudig kunnen betogen dat het afgelopen moet zijn en iedereen moet oprotten. Daar hebben de socialisten iets op gevonden. Tegenstanders die kritiek hebben worden gewoon weggezet als racistische nazi's. Met de drogreden dat als zij iemand een nazi noemen, hij dat ook is, snoeren ze iedereen de mond. De nazi's hebben immers 6 miljoen Joden vermoord en wie daarmee geassocieerd wordt is zijn leven niet meer zeker. Toch maakten de socialisten een gruwelijke fout. Nazi betekent nationaal socialist. Het is niet meer dan een variant van het socialisme. Ze kunnen nationaal opereren of, zoals tegenwoordig, internationaal, maar het zijn socialisten. Communisme en collectivisme zijn er ook varianten van. Alle varianten van het socialisme kenmerken zich door gemeenschappelijk bezit, dictatuur, fascisme, dwang en verlies van vrijheid en privacy.

Voorts blijkt dat ze soortgelijke posters, propaganda en leuzen (Arbeit macht frei versus Partij voor de Arbeid) gebruiken, een Europa nastreven en Jodenhaters als vrienden hebben. Hitler en zijn nationaal socialistische vrienden haatten Joden. De hedendaagse socialisten inclusief Jeroen de Kreek haten samen met hun islamitische en Poolse vrienden de Joden net zo goed. Zeer pijnlijk, want de socialisten beseffen maar al te goed dat zij de nazi's zijn en derhalve rechtsdenkenden niet meer kunnen demoniseren. Verder zitten de Holocaustontkenners altijd aan de socialistische zijde. Ze worden extreem rechts genoemd, maar denken links en hebben net zo vaak een hekel aan Wilders. Erg vervelend, want links wil juist altijd rechts voor de rechter slepen wegens belediging en dat gaat dan moeilijker. Nog vreemder wordt het indien u bedenkt dat er parallellen te trekken zijn met de jaren '30 toen. Hitler stond met zijn rug tegen de muur. Zijn land werd geruÔneerd en net als nu wordt dat met geweld ontkend en wordt de ondergang gefaciliteerd.

Een allesomvattende verklaring vinden voor het gehele proces is extreem moeilijk. Suggereren de feiten dat het niet ondenkbaar is dat de mensheid in beide tijdvakken te maken had met crimineel tuig met dit verschil dat de nationaal socialisten toen hun eigen rommel opruimden en de socialisten van nu het probleem juist veroorzaakt dan wel verergerd hebben? Is het verschil tussen beide socialisten niet slechts het volk dat ze willen uitroeien? Het internationale Jodendom versus de vernietiging van de Nederlandse autochtonen? Iedereen mag er het zijne over denken, maar vast staat dat we in elk geval te maken hebben met dubbele agenda's en eenzijdige dilemma's van socialisten waardoor niet al het gedrag in het plaatje lijkt te passen. Er wordt gelogen en er wordt verborgen. Vast staat dat we een groot probleem hebben met criminele allochtonen dat door socialisten is veroorzaakt. Goedschiks of kwaadschiks moet het immigratieprobleem opgelost worden en we laten ons daarbij niet demoniseren door hen die zelf de nazi's zijn.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 26-08-2012 om 01:32.
Kritische communisten in de 70er noemden de voormalige USSR al staatskapitalisme.
Ben Verwaayen noemt in Zomergasten van 19-8-2012 China kapitalisme.
Resteert de EU voor decreetkapitalisme.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.