Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

521 # Veracht zielige allochtoontjes #
Gepost door Misdefinitie op 27-03-2011 om 23:32.
Jankend stonden we op het kogelvrije glas van het UWV te bonken. Smekend om erkenning, geld en privileges. "Alstublieft, we zijn zo zielig. Ons land is in oorlog en wordt overspoeld door een tsunami aan vijanden van ons volk. Justitie vervolgt ons al vanwege een handjevol beledigingen. Er zijn reeds mensen vermoord om hun mening. Geef ons geld, eten en een duur huis met een schotelantenne. Alles beter dan ons eigen land!" De baliemedewerker keek ons aan alsof we mongolen waren die net als vele anderen waren ontsnapt uit de tbs-kliniek en belde de politie. Eerder die dag hadden dergelijke smeekbeden wel tot de gewenste actie geleid. Van horen zeggen hebben we vernomen dat Marokkanen, Turken, Antillianen, Zimbabwanen en bavianen het regelmatig wel tot een goed einde weten te brengen en de beschikking kregen over een eigen bankrekening met contanten, een huurwoning, subsidies en lobbyorganisaties. Met grove minachting kleineren we zielige allochtoonjes die hier met wat krokodillentranen en criminaliteit alles krijgen wat ze willen.

Crimineel kuttuig.

Zoals u allang al weet, heeft de multiculturele onzin voornamelijk criminele cultuurverrijkers voortgebracht. Dagelijks vinden we in de media vele voorbeelden van hoe dat gespuis zich in de dagelijks praktijk manifesteert. Op deze plaats kunt u de tientallen artikelen invullen waarin we honderden criminele activiteiten van allochtonen hebben beschreven, maar u kunt er ook de recente actualiteit bij pakken. Twee Noord-Afrikaanse mannen, u weet wel zo'n beetje waar het land van Allah ligt, vonden het nodig om een minderjarig meisje met bruut geweld te beroven. Eenmaal een donker steegje ingetrokken werd ze bedreigd met een mes, bewusteloos geslagen en ontdaan van haar bezittingen. Klinkt als een linkse belastinginspecteur die geld inzamelt voor asielzoekers, maar dit is toch iets anders. Allochtone broodgooiers zorgen in de plaats Morgenstond voor een enorme overlast voor de echte Nederlanders. Overlast van meeuwen en ander ongedierte van wie we middels acties als "De Groene Moskee" worden gedwongen te leven volgens de islam.

Zulke vieze gore aambeienlikkende kamelennaffers kunnen ook uw zoon te grazen nemen. Hilversum was jarenlang het terrein van de blanke Gooise keeltjes die de Nederlandse cultuur hoog hielden. Anno 2011 loopt een onschuldige jongen van 14 zonder het te weten in een fuik vol licht getinte cultuurverrijkers. Door vijf over het algemeen weinig gewaardeerde dieren werd hij van zijn fiets getrokken, tegen de grond gewerkt en in elkaar geslagen. Daarna vonden die lieve leuke bondkraagjes het een fijn idee om zijn gezicht te bekrassen met een mes. Media zetten de daders neer als plaaggeesten. Alsof zware mishandeling met lichamelijk letsel ooit onder de categorie plagen kan vallen. Petjesvolk. Criminele berberapen. Stinkende varkens, kakkerlakken en alle andere woorden die 500 euro kosten. Dit zijn geen incidenten. Een tijd terug werd een meisje door Marokkaans gespuis mishandeld en daarna beroofd. Godverdomme, zulke gebeurtenissen moeten iedere gezonde Nederlander zo razend maken dat ze onmiddellijk in actie willen komen.

Dagelijks zijn er zoveel criminele activiteiten door allochtonen te vinden dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te sommen. Keer op keer moeten we weer lezen dat er licht getinte daders betrokken zijn bij zware berovingen. Zeggen we dit om te stigmatiseren? Wel, besef dat de feiten niet liegen. Het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) weigerde destijds de conclusie te trekken dat er een verband bestaat tussen ras en criminaliteit, maar feit is dat allochtonen over het algemeen 4 keer zo vaak een misdrijf plegen als autochtonen. Gossie, loopt het MDI nu alweer naar justitie om te klagen over discriminatie? Zeker 37 % van de verdachten in strafzaken is een allochtoon en dat cijfer is nog aan de lage kant. U moet goed begrijpen dat het een algemeen cijfer is dat bijvoorbeeld ook de zinloze vervolgingen van blanke Nederlanders bevat die enkel voor de rechter staan om hun mening. Eerder werd al bekend dat van elke twee Marokkanen die u ziet, er minstens eentje een crimineel is.

Geen genade voor schijnzieligaards.

Linkse moraalridders die qua stemgedrag profiteren van de steeds verdergaande groei van het aantal allochtonen in Nederland en zichzelf in een aantal gevallen ook wel terugvinden in de criminele activiteiten zoals dat tuig van de AFA, zullen opspringen en roepen dat we racisten zijn omdat "ze niet allemaal zo zijn". Klopt helemaal, de cijfers geven inderdaad niet aan dat alle moslims, alle Marokkanen, alle Turken of welke andere groep dan ook criminelen zijn. Stelletje hersenloze imbecielen, dat heeft u ons dan ook nooit horen zeggen. Criminelen verdienen hun geld met de misdaden en de rest komt op andere manieren aan hun geld. Manieren waar we later nog op terug zullen komen. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom juist bepaalde type mensen vertrekken uit hun geboorteland om elders de parasiet uit te hangen? Oorlog en andere mensonterende omstandigheden vormen hun slappe excuusjes. Onleefbare omgevingen zouden echter tot gevolg hebben dat de meeste mensen vertrekken. Dat gebeurt niet en we weten waarom: vooral het tuig vertrekt.

Denk maar eens na over het volgende. Indien er in een land niet zoveel aan de hand is dat de situatie voor de meeste mensen onleefbaar is geworden en er hooguit een kleine groep gelukszoekers vertrekt, kunnen we aannemen dat het merendeel van de mensen het wel in orde vindt. Vooral als de mensen die zijn vertrokken later regelmatig tijdelijk blijken terug te keren naar hun geboorteland om er op vakantie te gaan zoals Marokkanen en Turken dat doen. Ligt het vertrek niet aan de omgeving, dan moet het wel aan de mensen liggen die vertrekken. Goede burgers die normaal doen en leven volgens de regels van hun land, komen over het algemeen niet snel in een situatie dat ze overal uitgekotst worden. Zij investeren in zichzelf, ontwikkelen een juiste mentaliteit, gaan werken en realiseren een woning en een gezin. Goede mensen die hun leven hebben opgebouwd hoeven niet weg. Criminelen daarentegen wel. Geen wonder dat immigranten doorgaans crimineel zijn. Elders konden zij zich vanwege hun criminele gedrag niet aarden, dus komen ze hierheen.

Overal ter wereld, uitgezonderd een aantal bananenrepublieken, worden criminelen als paria gezien en we hoeven ons derhalve niet te schamen voor de conclusie dat het voornamelijk tuig is dat de oversteek waagt omdat hun leven in hun geboorteland er niet prettiger op geworden is na het bekend worden van hun daden. Toch mogen we niet alles afschuiven op de criminaliteit. Er is namelijk nog een andere reden om zelf wel te vertrekken terwijl het merendeel van het volk gewoon in hun eigen land blijft. Namelijk een klote mentaliteit. Marokko en Turkije zijn evenals de meeste Arabische landen geen klote landen waar totaal niet te leven valt. Anders hadden de leiders het land wel aan de woestijn teruggegeven. Wel moet er overal gewerkt worden. Zelfs in socialistische landen. Goed, u bent te laf om te pikken en te lui om te werken. Anderen die wel werken hebben het goed. Wat gaat u vervolgens doen? Een mentaliteit hebben van een lui varken die zich de hele dag wil volvreten met gratis mais is reden om een gelukszoeker te worden.

Desondanks wil de linkse elite juist uitgaan van de premisse dat iedere buitenlander die doet alsof hij zielig is, daadwerkelijk in de watten gelegd moet worden. Op het eerste gezicht zien veel mensen hier geen problemen in. Wat kan er nu mis zijn aan hulp bieden aan een medemens in nood? Helaas wordt hier niet het hele verhaal verteld. Wat er feitelijk gebeurt is dat er extra privileges worden gegeven aan buitenlanders met een zielig verhaal en dat (financieel) ten koste gaat van Nederlanders. Vaak gaat het zelfs om zaken waar u zelfs geen toegang toe heeft. Zo maken 80 gemeenten in Nederland zich zorgen dat een zieke asielzoeker niet snel genoeg hulp krijgt. Wanneer zij buiten het spreekuur van de arts zouden willen bellen, moeten ze contact zoeken met een ander nummer. Hulp zou daardoor te laat kunnen komen of zelfs tot de dood kunnen leiden. Zielig hoor, maar dat geldt voor Nederlanders ook. Na het spreekuur kunnen wij eveneens niet meer bellen en in het weekend moeten Nederlanders in veel plaatsen zeker 10 km rijden voor een arts.

Oprotten met dat gedoe. Straks krijgen zij nog sneller een arts te spreken dan de Nederlanders die zich blauw betalen voor haast onbetaalbare zorg. Om nog maar te zwijgen over alle misstanden in verzorgingstehuizen door gebrek aan geld. Geld dat blijkbaar ter beschikking gesteld moet worden zodat asielzoekers, die in hun eigen land sowieso geen zorg kregen, op hun wenken bediend kunnen worden. We mogen toch hopen dat al die stakkers die ons racisten hebben genoemd in zo'n verzorgingstehuis terecht gaan komen, maar dat zal wel niet. Ach, zolang asielzoekers maar hun zorg krijgen komt alles goed toch? Migranten die thuis voor familieleden zorgen moeten als het aan het Instituut voor Multiculturele vraagstukken ligt beter ondersteund worden. Behalve de woorden discriminatie en uitkering hebben ze geen reet aan de Nederlandse taal gedaan en kennen derhalve de term mantelzorger niet. Sowieso is het al van de zotte dat er zulke subsidieslurpende toko's bestaan die allochtonen aansporen om van ons geld gebruik te maken.

Wat doet een zwarte als hij betrapt wordt terwijl hij in een peperdure villawijk een woning betreedt zo groot als een appartementencomplex? Juist, dan zegt hij tegen de politie dat hij als schoonmaker werkt. Een mooi excuus. Overdag met de bus naar de stinkend rijke Nederlanders rijden, een kraak zetten en bij ontdekking roepen dat u slechts een schoonmaak-Turk bent. Busbedrijf Connexxion meldt dat er dagelijks hele bussen Afrikanen richting die wijk vertrekken met een door de staat betaalde OV-chipkaart. Of ze rijden net zo zwart als ze werken en zijn. Hoe dan ook, grote groepen niet-westerse allochtonen verblijven illegaal in Nederland zonder dat hen een strobreed in de weg wordt gelegd. Zonder verblijfsvergunning hebben ze geen echte identiteit, worden ze niet gevolgd door Big Brother en betalen ze geen belasting, want genietend van een uitkering werken al die teringlijers zwart. Links Nederland steelt uw zuurverdiende centen om ze weg te geven aan illegalen. Zwart werk moet kunnen en illegaliteit moet legaal zijn.

Uiteraard begrijpen wij ook wel dat des te meer de linkse elite asielzoekers in de watten kan leggen en hen een verblijfsvergunning kan geven, des te meer dankbare parasieten ze hebben die op hun zielige partijtjes stemmen. Pure partijpolitiek. Machtspelletjes die gespeeld worden om meer macht te krijgen. Om met vage intenties bizarre doelen na te streven. Een verneukte samenleving waar blanken met terugwerkende kracht gestraft lijken te worden voor zaken die hen door socialisten in de schoenen geschoven worden. Vuile hypocrieten. Lekker thuis met een uitkering lopen roepen dat het wel erg buitenproportioneel is om illegaliteit, wat gewoon de wet overtreden is, te bestraffen. Alsof het bestraffen van meningen op internet niet alle proporties te buiten gaat. Alsof het bestraffen van Nederlanders die hun lichamelijke integriteit niet willen schenden niet volslagen achterlijk is. Laat geen enkele linkse rat het woord buitenproportioneel in de mond nemen na alle ellende die door hen is veroorzaakt.

Het zijn vanzelfsprekend elke keer weer diezelfde linkse dwazen die, hangende aan het subsidie-infuus, anderen lopen te demoniseren. Nee, we willen die asielzoekers niet vergassen en in ovens verbranden. Wel wijzen we erop dat het merendeel als economische gelukszoekers naar Europa en in het bijzonder Nederland is gekomen en dat het niet de bedoeling is dat de belastingbetaler opdraait voor de pleziertjes van links. Neem zo'n zwarte lekker zelf in uw woning en laat hem desnoods van bil gaan met uw blanke dochter indien u geen kamelen heeft. Van ons geen cent meer. FNV, CNV, Unicef, Raad van Kerken, gemeentebesturen, vakcentrales en kinderrechten-, en migrantenorganisaties: allemaal uit op uw geld. Nog erger dan hoeren die u naaien voor veel te veel geld terwijl u er niet om gevraagd heeft. Instellingen krijgen willekeurig subsidies om fijn de allochtonenknuffelaar uit te hangen en wat krijgt u? U mag lijdzaam toezien hoe er miljarden bezuinigd moet worden op uw zorg, onderwijs en pensioen om die grapjes te kunnen betalen.

"Ja maar, ze zijn zo zielig," jammert links. Turkse jongeren zouden in een isolement terecht komen omdat deze boze racistische maatschappij hen geen binding gunt. Misschien moesten ze zich eens wat minder als kakkerlakken gaan gedragen en wat meer integreren. Is het onze schuld dat tienermeisjes zich openbaar in de Telegraaf beklagen dat al die Ali's net kakkerlakken zijn omdat ze voordat ze het weten in hun broekje zitten? Iets zegt ons dat de meeste Nederlanders geen problemen hebben met nette fatsoenlijke Turken, maar goed, dat horen al die Nederlandse racisten niet te laten merken natuurlijk. Ach, we zijn zo harteloos. Ruim de helft van de Turkse vrouwen werkt niet. Door "ziekte". Gelooft u dat de helft van die vrouwen zo ziek is dat ze niet kunnen werken? Zeker niet. Zoals hierboven opgemerkt vertrekken die doorgaans luie parasieten naar het beloofde land. Mensen die wel werken blijven liever. Marokkanen en Surinamers schijnen eveneens wel raad te weten met het verschijnsel ziek melden en hun getinte handje ophouden voor meer geld.

Zijn de voorgaande manieren om voorzieningen te misbruiken nog aardig subtiel in te kleden zodat de gemiddelde burger nooit te weten krijgt dat zijn geld daaraan verspild wordt: fraude met uitkeringen wordt zo achterbaks onder uw neus gerealiseerd dat het volgende allang gesneden koek voor u moet zijn. Reeds in 2002 werd bekend dat een kwart van de niet-westerse allochtonen een uitkering kreeg. Vooral Marokkanen en Turken kregen destijds al meer dan 2 keer zo vaak een uitkering als autochtonen. Later werd dat alleen maar erger. Kijk eens naar de cijfers van de bijstand. Geld waar dus niet voor gewerkt is. Turken en Marokkanen krijgen 9 tot 11 keer zo vaak bijstand. Steun voor snoepreisjes en leuke dingen. Werken willen die luie ratten niet. Denkt u dat ze werkelijk zielig zijn? Helaas, velen bezitten grote lappen grond, landhuizen en bedrijven in hun geboorteland en snoepen hier uw geld op. Zelfbenoemde professionals als Turkse psychiaters frauderen door Turken geestelijk ziek te melden zodat ze een levenslange uitkering krijgen.

Overweging.

Massa-immigratie van voornamelijk niet-westerse allochtonen kost de Nederlandse samenleving jaarlijks 7 miljard exclusief de kosten voor het omgaan met de door hen gebrachte criminaliteit. Deze tsunami van allochtonen wordt gerechtvaardigd met zielige praatjes over mensonterende omstandigheden in hun geboorteland waarna er een beroep wordt gedaan op onze sociale gevoelens. Met de gedachte dat wie in zijn eigen land zo ernstig gemarteld is, in een ander land best geknuffeld en vertroeteld mag worden. De harde werkelijkheid is echter dat we hier opgescheept zitten met immigranten die elders om de een of andere reden niet welkom waren. Niet vanwege oorlog. Vrijwel alle allochtonen in Nederland komen uit landen waar ze met gemak jaarlijks nog op vakantie gaan. Niet vanwege willekeurige vervolging. Fatsoenlijke Turken en Marokkanen konden gewoon in hun land blijven wonen. Nederland heeft blijkens de feiten voornamelijk crimineel tuig en parasiterende luilakken geÔmporteerd om socialisten te behagen.

Crimineel tuig dat alles krijgt wat hun hartje begeert en uit dankbaarheid onze jongeren beroven en aftuigen. Gespuis dat 's nachts als u slaapt na een dag harde arbeid om hun uitkeringen te betalen op juwelenjacht gaat in uw woning. Parasieten die doen alsof ze ziek zijn en dikke premies en subsidies vangen voor ziekten die bij u niet erkend zullen worden. Achterbakse eikels die hier een uitkering aanvragen terwijl ze in hun geboorteland dikke huizen, auto's en grote landerijen hebben. Ondertussen kankert men voort, want als zij voor hun hypochondrische ziekten hulp nodig hebben, dan moet er meteen een arts klaarstaan. Hebben ze geen vrienden, dan komt dat niet doordat ze niet weten wat een deodorantbus is, maar omdat wij Nederlanders zulke racisten zijn. Door dat "onterecht" als voldongen feit kunnen ze weer een beroep doen op meer geld. Des te zieliger, des te meer ze van u loskrijgen. Blijkbaar maakt het niet uit hoe de feiten liggen. We laten ons zoals gewoonlijk besodemieteren door krokodillentranen.

Lange tijd mochten we niet over de problemen van de multikul praten. "Geef ze alles wat ze nodig hebben, want ze zijn zielig," was en is nog steeds het linkse motto. Elke keer slagen allochtonen erin om Nederlanders zo te manipuleren dat ze akkoord gaan met de meest achterlijke gebruiken. Hoogleraar Dick Lindhout beschuldigt dit kabinet ervan dat ze de theorie van de rassenverbetering van de nazi's aanhangen. Wat wil het geval? Binnen moslimculturen is het heel normaal om van bil te gaan met kamelen o nee, dat kost 500 euro neven en nichten. Iedereen weet dat neuken met familie incest is en verboden is omdat het zorgt voor mismaakte kindertjes. Iets met een beperkte genenpoel terwijl er voor gezonde kinderen verschillende genen uit verschillende families nodig zijn. Normale mensen vinden incest derhalve verkeerd. "Ho, wacht eens even," vindt Dick Lindhout: "Wanneer moslims incest willen plegen en mismaakte berberaapjes krijgen, moeten we dat niet verbieden. Dat is rassenverbetering en dat doen nazi's."

Ja joh Dick lulhannes, en boeven opsluiten is gelijk aan het in werking stellen van gaskamers. Zulke redenaties gaan er bij ons niet in. De linkse oppositiepartijen gooien het over een andere boeg en willen graag weten hoeveel meisjes er als Sahar rondlopen die uitgeprocedeerd zijn en dus moeten oprotten. Men schat in elk geval 400, maar met die informatie kunnen ze in elk geval trachten uw gevoel te manipuleren. Want wie wil er nu jonge schattige meisjes het land uit sturen? Opvallend is het standpunt van de Christen Dienen Allah (CDA). Al die klootzakjes die telkens wilden beweren dat het CDA geen linkse partij is, zullen raar opkijken als ze vernemen dat het CDA tegenwoordig bestaat uit een groot aantal islamitische raadsleden. Deze raadsleden waarschuwen het CDA dat als ze de uitstroom van islamieten niet kunnen stoppen, ze hun achterban kwijtraken en de partij failliet is. Kan het nog idioter? Behalve dat de ultra linkse partijen als de PvdA, SP en GroenLinks allochtonen als stemvee importen doet het CDA dat (nu) ook!

Besef dat al die linkse partijen goedkeurend toestaan dat crimineel tuig en parasieten naar Nederland komen om het land leeg te roven als ze maar genoeg stemmen krijgen om de macht te kunnen behouden. Gelukkig zijn er nog mensen die hun verstand niet verloren hebben. Geert Wilders merkt op aan NU.nl dat met de islam elke democratie fake blijft. Inderdaad, de meerderheid heeft niet gekozen voor een samenleving vol theedoeken, antisemieten, criminelen en parasieten. Volgens de PVV-leider is de golf tegen de islam niet meer te stoppen en staan we aan de vooravond van een grote Holocaust grote veranderingen. De grenzen moeten potdicht voor alle allochtonen. Alle criminelen, parasieten en ander gespuis moet met een schop onder hun hol terug naar hun eigen land getrapt worden. Alle linkse medeplichtigen gaan mee. Uitkeringen zijn enkel voor zieke mensen die echt niet kunnen werken. Mark Rutte (VVD) geeft aan dat het multikul-experiment is begraven. Zand erover. Woestijnzand wel te verstaan.
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 29-03-2011 om 09:28.
Alle feiten die je beschrijft zijn bij iedereen wel bekend; we worden gedwongen om de mulikul te accepteren want anders ben je een vuile racist enz. enz...

Maar wat nou zo bizar is, is dat er niets ondernomen wordt tegen deze dwang.
In Artikel 8, lid 1 van de Verklaring voor de rechten van de inheemse bevolking
http://www.nusaalifuru.org/php/index.php?pag=48&id_hm=2
staat toch heel duidelijk dat dat wettelijk verboden is.

Westerse Nederlanders zijn de enige groep die zich niet als zodanig mogen organiseren of voor hun belangen op mogen komen, zonder dat dat als discriminerend of racistisch wordt aangemerkt door de politiek correcte meute en/of linksdraaiende rechters.
Dat is via artikel 27 van het Convenant van de burgerlijke en politieke rechten van de mens, in strijd met onze mensenrechten!

Verder is de opgedrongen en onontkoombare multicultuur, per definitie een andere dan de Nederlandse cultuur.
Weliswaar daarop geŽnt, maar uiteindelijk toch anders.
Er moeten immers andere culturen worden gefaciliteerd.
Daardoor ontstaat er een steeds weer een nieuwe mix, die steeds meer afwijkt van de Nederlandse cultuur.
Via de wetten van de politieke correctheid zoals haatzaaierij, discriminatie en racisme wordt die multicultuur vervolgens dwingend opgelegd.
Daarmee wordt de Nederlandse cultuur feitelijk geassimileerd door de multicultuur.
En dat is zoals ik al aangaf via artikel 8 van de Verklaring van rechten van de inheemse bevolking, een schending van ONZE mensenrechten.

De gedwongen multiculturalisatie is een directe schending van de rechten van de westerse mens!


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 29-03-2011 om 15:40.
Al die verklaringen, verdragen en zelfs grondwetten hebben in de praktijk geen enkele waarde. Op papier staat het allemaal prachtig geformuleerd en hebben we rechten, vrijheid en privacy. De harde werkelijkheid is dat het allemaal zo vaag, ruim en dubbelzinnig geformuleerd is dat het in de praktijk enkel tegen de bevolking gebruikt wordt.

Willen ze u de mond snoeren, dan zwaaien ze met de artikelen over non-discriminatie. Dan is zo'n verklaring of verdrag opeens extreem van belang. Gaat het om uw rechten, dan zeggen ze dat U het zo op die manier niet moet interpreteren. Vandaar dat we ook niet bang moeten zijn om als Nederland zijnde verdragen en afspraken die enkel misbruikt worden op te zeggen zodat we eindelijk eens orde op zaken kunnen stellen.

Reactie door Moswolkje op 29-03-2011 om 23:31.
Maar die gronwettelijke rechten zijn toch godverdomme niet zomaar opzij te zetten?

Ik weet het...de rechters hier zijn gelikte kinderliefhebberts die graag alles naar hun kant willen interpreteren, maar toch; interpretatie of niet; de wet is de wet.

Bram M...waar zijt gij?

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 30-03-2011 om 00:23.
Opzij zetten van rechten is de dagelijks praktijk. U moet de wet zien als een woordenboek. Alles staat er wel ergens in, maar degene die schrijft of rechtspreekt, bepaalt wat hij gebruikt. Met het recht is elke uitkomst mogelijk.

Verder zijn er talloze manieren om op een legale manier de boel dwars te zitten. Denk aan minister Leers die de uitzetting van Sahar net zo lang heeft uitgesteld totdat de situatie in haar land dreigt te verslechteren.

Reactie door Moswolkje op 02-04-2011 om 20:16.
Ja, dat is zo...en zo doorzichtig ook die stap van Leers.

Nou, dan moeten er nog maar heel wat koppen afgesneden worden van VN-medewerkers; wellicht dat de mening dan iets bijgesteld wordt.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 02-04-2011 om 22:15.
De VN had zich nooit moeten mengen in interne buitenlandse conflicten. Het Midden-Oosten is van de volkeren die daar wonen en als die oorlog willen voeren is dat hun zaak. Net zoals Nederland van de Nederlanders is en wij hier bepalen wat er moet gebeuren.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.