Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

518 # Islamisering ŗ la 1939 #
Gepost door Misdefinitie op 12-03-2011 om 23:32.
Marokko vond ze maar kut en daarom nam Fatima Elatik (PvdA) afscheid van de woestijn en de berberapen en trok ze richting het rijke westen. Aangekomen in het tolerante Nederland werd ze met open armen ontvangen, trok ze heel snel een theedoek over haar hoofd die ze elders nooit droeg en maakt zij thans uw belastinggeld op als stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. Van dankbaarheid wil de krasse dame echter niks weten. Haar weldoeners worden massaal neergezet als genadeloze antisemieten die zelfs Hitlers gekrijs een allochtoontje lager zouden laten zingen. Geert Wilders met zijn kapsel gebleekt in peroxide vindt ze maar een kankernazi en tijdens de meest recente Provinciale Statenverkiezingen was ze verantwoordelijk voor educatieve bijeenkomsten waar activiteiten werden georganiseerd om de sociale cohesie te bevorderen met leuzen als "terug naar 1939" en "stem (PvdA) of sterf"! Antisemitisme is afkomstig van jodenhaters die hier met toestemming van hersenloze socialisten naar toe zijn gekomen voor hun heilige oorlog.

Kop in het zand.

Massa-immigratie heeft in Nederland en de rest van de westerse wereld voor een grotere tsunami gezorgd dan het natuurgeweld in Japan. Van heinde en verre spoelden enorme hoeveelheden antisemitisch gespuis aan; veelal uit de bekende moslimlanden. Amsterdam luidde medio 2010 de noodklok over extreme vormen van antisemitisme waarbij groepen Marokkanen steevast Joden belagen, bespugen en trakteren op scheldpartijen waarvan Hitler zelfs zou zeggen "Ach so!" Politieke partijen steken hun kop in het zand en de fantastische o zo neutrale en objectieve raadsheren van het gerechtshof in Amsterdam hadden eveneens geen oren naar het feit dat die criminele kut-Marokkanen de hele dag meeneuriŽn op teksten als "wij zullen het westen terroriseren en als de grote dag komt zullen alle jahoedies verdwijnen als sneeuw voor de zon". Uit eerdere analyses blijkt dat islamisering een goede voorspeller is van haat. Rechtse politici met historische leiders vergelijken is achterlijk als u bedenkt dat juist de vrienden der socialisten jodenhaat verspreiden.

Joram van Klaveren (PVV) legt uit aan welke gevolgen we onder andere moeten denken als de trend van de massa-immigratie en de islamisering zich voortzet. Wist u dat we in Nederland scholen en synagogen (joodse gebedshuizen) moeten beveiligen tegen moslimtuig dat met alle liefde van Allah de boel in de fik zou willen steken? Laat die informatie eens goed tot u doordringen. Dit gebeurt in ons mooie Nederland. Waar we in 1939 binnen 5 dagen capituleerden voor de vijand. Waar we na 5 harde jaren van oorlog waarin vele dappere strijders voor de vrijheid het leven hebben gelaten, hebben gezworen aan het nageslacht dat we "dit", een op het socialisme gebaseerde rassenoorlog, nooit meer zouden accepteren. In dat mooie land dreigt nu hetzelfde te gebeuren en wat wil de ironie nou? Dezelfde type socialistische rotzakken ontkennen de werkelijkheid en zetten juist het Verzet neer als de vijand van de Joden. Inderdaad, dat is even schrikken. Socialisten die het Verzet betichten van nationaalsocialisme (nazi's) terwijl ze zelf antisemieten binnenhalen.

Het schokkende aan die constatering is nog wel dat we niet spreken over een of ander achterlijk ontwikkelingsland, een officieel erkend oorlogsgebied of gevaarlijke locaties in het Midden-Oosten. Wij maken ons zorgen over zulke gebeurtenissen in eigen land. Een land waarin het tot 15 jaar geleden ondenkbaar zou zijn dat we scholen en religieuze gebouwen moeten gaan beveiligen omdat het land thans vol zit met dwazen die niet om kunnen gaan met westerse vrijheden. De PVV wil dat de overheid de beveiliging gaat betalen aangezien de volledige kosten nu terecht komen bij de instellingen zelf die soms jaarlijks een miljoen euro kwijt zijn aan particuliere bedrijven die de beveiliging moeten regelen. Wat ons betreft een zeer slecht initiatief omdat we weigeren ons over te geven aan de ontstane situatie. Stilletjes dit soort zaken in de doofpot stoppen moet eens afgelopen zijn. Zorgt islamisering voor problemen, dan is incidentenpolitiek geen oplossing. Ga voor duurzaam en beperk de islamisering totdat het stopt.

Eerder gaven we het voorbeeld van de tsunami. Water kan goed of slecht zijn. Stroomt het goede water echter vermengd met een grote hoeveelheid vergiftigd water door het land, dan krijgen we ellende. Weggespoelde huizen, vele doden en totale meltdowns van kerncentrales die later door de radioactieve straling allemaal achterlijke mongolen opleveren. Zo werkt dat met massa-immigratie ook. Al die goede moslims mengen zich met de slechte moslims en ons volk waardoor de problemen niet meer te overzien zijn. Dan gaan we natuurlijk niet doen alsof dat nu eenmaal zo is gebeurd en werken met schijnoplossingen zoals beveiliging. U wilt toch ook niet in een land wonen waar alle openbare voorzieningen eruit zien als oorlogsvestigingen waar overal camera's hangen omdat de regering bang is dat u verkeerde dingen gaat doen of waar u al compleet gescreend wordt als u naar een bijeenkomst gaat? Inmiddels kent u het verschijnsel islamisering zo goed dat u weet dat het proces vele schadelijke effecten heeft.

Beperk islamisering.

Wilt u antisemitisme voorkomen en bestrijden, dan zult u zich elke keer weer moeten richten op het analyseren van het proces islamisering dat het klimaat creŽert voor de slechteriken om als moslim religie te misbruiken voor een misselijkmakende oorlog tegen alles en iedereen die niet in de islam gelooft. Om dat goed te kunnen doen, is het noodzakelijk om de vorderingen van het proces in de gaten te houden. Zo komt u erachter op welke manieren het proces steeds meer grip krijgt op de maatschappij en weet u waar u de klappen moet uitdelen. Oud-hoogleraar Henk Vroom toont precies aan hoe het kan dat we in Nederland 15 jaar geleden nog zelden hoorden over islamisering en het land tegenwoordig vol zit met islamitische antisemieten. Linkse imbecielen die dol zijn op vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog kunnen hun hart ophalen. Hitler kwam niet onmiddellijk aanwaaien, hij had een klimaat nodig. Meneer Vroom van Christenen Dienen Allah (CDA) pleit voor wettelijke aanpassingen om de regering te verplichten samen te werken met moskeeŽn.

Pardon?! Is de scheiding van kerk en staat niet juist een van de beginselen van onze democratische rechtsstaat? Sinds wanneer is het legitiem dat een religieuze instelling (mede) gaat bepalen wat er in een land gebeurt? Gedurende de middeleeuwen was het inderdaad gangbaar dat de kerk het voor het zeggen had in de westerse landen en dat de collectivistische religies als de islam de dienst uitmaakte in de tijd dat iedereen nog in zijn eigen land zat, maar we moeten thans toch concluderen dat het christendom niet meer het recht heeft om mensen op de brandstapel te gooien als ze kritiek leveren op het geloof en de islam dan wel de sharia niet meer het recht heeft voet aan de grond te krijgen. Op onze kalender zijn de middeleeuwen al een half millennium voorbij. Vroom wil echter wettelijk de "dialoog" regelen. Opvallend, want normaal praten is niet verboden, dus gaat het hier om macht. Vindt u het ook niet typisch dat juist een christen mogelijkheden wil creŽren om de islamisering alle ruimte te geven ten koste van zijn God?

Kom niet aan met praatjes over integratie, want integratie betekent dat nieuwkomers opgaan in het geheel. Dus precies zo leven en gedragen als de gastheren. Nederlands spreken, onze regels naleven, onze mensen respecteren en geen pogingen doen om de eigen gebruiken op te leggen of het land op zo'n manier in te richten dat het gaat lijken op het land van herkomst. Geen moskee bouwen en de eigen jankliederen zingen, maar opgaan in de massa en gebruik maken van de lokale faciliteiten. Geen islamisering toepassen en de omgeving vervuilen, maar u Nederlands gedragen en u verdiepen in de Nederlandse cultuur. Vroom verraadt al zijn ware intenties door aan te geven dat bedrijven en instellingen zich moeten gaan aanpassen aan islamieten in plaats van andersom. Bedrijven moeten rekening houden met de ramadan en scholen mogen geen tentamens afnemen als moslims net met de kont omhoog liggen. Godverdomme, dit is landverraad! Hoe kan een christen nu pleiten voor verspreiding van een ideologie die hem en zijn mensen als varkens ziet?!

Gouda is een stad die al jaren kampt met antisemitisme, criminaliteit en terreur van Marokkaans straattuig. Joden kunnen er niet meer veilig over straat en zodra u een keppel draagt kunt u scheldkanonnades en de Hitlergroet verwachten indien u het lef heeft om langs een groep Marokkanen te lopen. Verder wordt u geslagen, beroofd, bespuugd en belasterd, maar dat hoeven we u na zoveel beledigende artikelen vast niet meer te vertellen. Gelukkig bezit Gouda de daadkrachtige burgemeester Wim Cornelis die wel even orde op zaken zal stellen. Deze burgemeester is pro-islam en komt regelmatig in opspraak door zijn softe aanpak van die rel-Marokkanen. Hij heeft zeker 17 nevenfuncties (lees: banen). Wie zelf werkt weet dat het al heel moeilijk is om 2 deeltijdbanen te combineren, laat staan 17, maar hij kan het. Verder is hij lid van diverse stichtingen ten behoeve van Marokkanen en Ghana. Burgemeester Cornelis is natuurlijk een PvdA'er en kwam recent weer in opspraak. Hij zou geld en goederen van Gouda verduisteren.

Moet u nagaan. Een burgemeester die weet dat zijn stad vol zit met moslims die Joden haten is lid van diverse stichtingen waar geld naar toe gaat in het voordeel van Marokkanen en aanverwante multikulprojecten. Ondertussen sluist hij geld en ambulances door naar Ghana en bouwt daar op kosten van de belastingbetaler een kapitale villa. Zoals het een PvdA'er betaamt roept hij socialistische drogreden over sterkste schouders die de zwaarste lasten moeten betalen en hekelt hij kapitalisme. Straks gaat hij met pensioen en zitten wij in een land vol antisemieten en hij in een dure villa. Met zulke verraders hebben we geen buitenlandse vijanden nodig om het land volledig naar de knoppen te helpen. Deze burgemeester moet per direct opstappen en al het verdiende geld inclusief al het uitbetaalde salaris waar hij geen flikker voor heeft gedaan, terugbetalen aan de slachtoffers van zijn beleid. Bizar is de constatering dat PvdA'ers de grofste beschuldigingen doen waar ze zich zelf schuldig aan maken. Alsof de PvdA vroeger de NSDAP was.

Misschien wordt het u langzamerhand duidelijk waarom islamisering een groot probleem is en door wat voor personen dat proces gefaciliteerd wordt. Vrijwel altijd zijn het linkse ratten op plaatsen waar ze nooit zouden mogen zijn. Corruptie, fraude, diefstal en verduistering worden niet geschuwd. Toch valt het probleem niet enkel terug te brengen tot personen die toevallig in het zadel zijn geholpen door zionisten met een dubbele agenda. Islamisering die op den duur een klimaat schept waarin antisemitisme mogelijk is, gebeurt met name onverwacht en onzichtbaar. Op de meest vreemde momenten. Treffend is het voorbeeld van de islamitische docent van de Hogeschool van allochtonen Amsterdam (HvA) die weigert om vrouwen een hand te geven uit angst dat hij daarvan een kamelenneuker wordt. De beheerder van Misdefinitie mocht oprotten nadat zijn politieke overtuiging bekend werd, maar deze man kwam terug. Misdefinitie legde reeds 7 jaar geleden bloot dat de HvA discriminatie niet schuwt. Om dat te verbergen nemen ze een communicatiemedewerker aan.

Vaak wordt islamisering afgedwongen door instanties die zonder rechtsmacht de taal van de sharia wensen te spreken. Zo bepaalde de Commissie Gelijke Behandeling (CGB) dat een hoofddoekverbod in een openbare ruimte als een school discriminatie is. Voor Misdefinitie kost een advocaat 400 euro per uur, maar wie een theedoek draagt mag pro-deo de school voor de rechter dagen om ervoor te zorgen zij het islamitische symbool der vrouwenonderdrukking mag blijven dragen in een klas vol Nederlandse kaaskoppen. Shariarechtbanken bestaan niet in Nederland. We horen het al die imbecielen op internetfora nog zeggen. Vandaar dat Ybo Buruma, die banden heeft gehad met de extreemlinkse beweging XminY, wordt voorgedragen om rechter te worden bij de Hoge Raad (de hoogste rechter in Nederland). Kent u de beruchte halalhypotheken nog die worden ingevoerd omdat islamieten geen belasting rente betalen? Marokkaanse banken zijn flink in opkomst in Amsterdam. Marokkanen zien liever hun eigen volk achter de balie. Ja, wij ook...

Overweging.

Blijkbaar moeten we keer op keer in herhaling vallen als de meest simpele uiteenzettingen niet begrepen worden. Een daarvan is het idee dat die slinksen gewoon achterlijk zijn in hun pogingen om mensen te demoniseren met hun vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog. Hun drogreden daarbij is zoals bekend een alleen door hen aanvaard axioma dat zij de waarheid spreken, dat PVV-aanhangers nazi's zijn en dat zij daarmee de rechtvaardiging hebben om dat met welke methode dan ook een halt toe te roepen. Nazi's zijn immers de meest gruwelijke monsters van de 20ste eeuw en daarvan mag niemand het erg vinden dat ze worden uitgeroeid. Om een aantal redenen is deze drogredenatie zo achterlijk dat het niet eens het bespreken waard is. Ten eerste zullen redelijk denkende mensen moeten beseffen dat massamoord tijdens een oorlog iets heel anders is dan politiek bedrijven met onschadelijke woorden. Voorts zal het besef moeten komen dat die vergelijkingen als een lul op een drumstel slaan omdat juist de vergelijkers zich eraan schuldig maken.

Mensen worden door de socialisten onterecht beschuldigd van antisemitisme terwijl diezelfde socialisten volk binnenhaalt waarvan algemeen bekend is dat hun politieke ideologie voorschrijft dat alle ongelovigen, in het bijzonder Joden, moeten worden vermoord uit naam van de grote machtige heerser en een pedofiele profeet. Uit de PvdA-koker komen figuren als Cohen en Cornelis die allemaal een kenmerk gemeen hebben: hun stad is dankzij hun pro-islambeleid een antisemitistische puinzooi geworden waar Joden en anderen niet meer veilig over straat kunnen en zij faciliteren daarbij het tuig dat openlijk hun jodenhaat tentoonspreidt met geld en goederen. Zijn ze niet bezig om deze criminelen te helpen, dan helpen hun vriendjes wel mee om middels op het eerste gezicht onschadelijke vormen van islamisering een klimaat te creŽren waarin haat, geweld en de sharia prima kunnen gedijen. Hakenkruizen op posters van PVV'ers moeten verhullen dat zij in feite jodenhaters zijn en daarbij haatmoslims financieren.

Oplossen van deze problematiek zal een langdurig en pijnlijk proces worden, maar we kunnen in elk geval een begin maken door het kruid weg te nemen door de mogelijkheden van bepaalde mensen te beperken. Jongerenorganisatie ASRI die verantwoordelijk was voor de smakeloze haatcampagne met de verwijzing naar 1939 mag onder geen enkele voorwaarde meer subsidies krijgen. Het zijn gewoon particulieren die kunnen worden aangeklaagd voor belediging. Alle burgemeesters uit de PvdA-koker moeten verdwijnen. De burgemeester moet een neutrale baas van de politie kunnen zijn op gemeenteniveau zonder politiek die gericht is op het faciliteren van criminelen. Maak er desnoods gekozen burgemeesters van zoals gebruikelijk in andere landen. Projecten die enkel bedoeld zijn om de multikul te faciliteren moeten verboden worden. Cornelis moet alle door hem misbruikte voorzieningen terugbetalen aan slachtoffers. Stuk voor stuk moeten de rotte appels worden aangepakt waarna we verder kunnen gaan met de grotere schoonmaak.

Gezien het onderwerp van dit artikel lijkt het net alsof we ons alleen willen richten op antisemitisme, maar dat is niet het geval. Het punt is dat de rechtse politiek met het antisemitisme van 1939 en de daarop volgende oorlog wordt vergeleken terwijl in werkelijkheid grote delen van het maatschappelijke proces te vergelijken is met de manier waarop links het proces van de islamisering laat verlopen. Dat veel islamieten tevens antisemieten zijn maakt de vergelijking hooguit wat concreter, maar niet alles draait om antisemitisme. Is het echt belangrijk welk volk zichzelf slachtoffer kan noemen? Nee, belangrijker is dat islamisering behalve antisemitisme in heel Nederland voor problemen zorgt. Om een punt te maken naar die linkse dwazen is een vergelijking met antisemitisme heel geschikt. Voor wie de context wil bestuderen, is het algemene proces interessanter. Merk op dat het proces van de islamisering, de propaganda, de leugens en de manier waarop het als een sluipmoordenaar werkt wel erg lijkt op 1939.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.