Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

514 # Politie als sneue internethelden #
Gepost door Misdefinitie op 20-02-2011 om 22:13.
Op het moment plannen we een megagrote aanslag op alle mensen die we niet mogen. Zodra we voor de duizendste keer het woord berberaap gebruikt hebben, ontploft er een bom in een bekende school in een van de grote steden waar allochtonen het voor het zeggen hebben. Voorts dringen we een aantal dwaze onderwijsinstellingen binnen alwaar we alle gewetenloze bureaucraten doodsteken en alle pestkoppen in een vat met zoutzuur werpen. Politiehonden die zich enkel bezig houden met wat wij schrijven en hoe hard we rijden, worden gevangen genomen en gemarteld totdat ze bereid zijn echte boeven te vangen. Pedofiele officieren van justitie en rechters die zich beledigd voelen zullen aan hun ballen worden opgehangen en tot hun doodstrijd onze teksten moeten aanhoren. De AIVD wordt opgerold en gedropt boven hun goede vriendjes van Al Qaida. Voor groepen mensen staan er gaskamers klaar. Iedere imbeciel weet dat zulke praat op internet bullshit is. Behalve de politie die achterlijkheid en achterlijk zijn niet uit elkaar kan houden.

Woordgeweld van de internetheld.

Scholiere Charlotte Bouwman (17) deed wat zoveel mensen wel eens doen. Terrorisme heeft van veel hoge beleidsmakers bange mietjes gemaakt. Achter elke burger zien zij een potentiŽle terrorist. Al was het maar om hun angst over te brengen op de bevolking zodat ze sneller draagvlak kunnen creŽren voor een hele reeks aan privacyschendende maatregelen waarmee ze een totalitaire politiestaat kunnen realiseren. Over die angst en de maatregelen wordt natuurlijk volop gediscussieerd op het internet. Mensen stellen zich een geheime dienst voor die uit vrees voor aanslagen alle telecommunicatie van burgers aftapt en in actie komt zodra ze iemand over bommen en granaten horen praten. Om dat aftappen te kunnen beheren, is er dan veelal sprake van een "big brother is watching you"-systeem zoals Echelon. Spottend maken internetters daar sarcastische grappen over. Komt de politie echt? Bom, aanslag, school. Haha, zij kan dit makkelijk zeggen, want de politie is niet zo stom om te geloven dat zij echt zoiets gaat doen toch?!

Verstandige mensen hebben meteen door dat zulke kletspraatjes stoerdoenerij is van internethelden die al klaarkomen op aandacht. Dagelijks worden duizenden van dit soort dingen gepost op het internet en, als de beheerder een beetje oplet, ook weer verwijderd. Bij de politie denken ze daar anders over. Daar is een computer nog een magisch apparaat en wordt internet nog gezien als een almachtige tovenaar waar alles de waarheid is, echt gebeurt en serieus genomen moet worden. De geruchten gaan dat het meisje is aangegeven bij de politie door een laffe journalist van de Amersfoortse Courant. Die dwaas had zeker niks te schrijven en dan maken ze zelf maar het nieuws. De politie dacht niet langer na en trok er met minstens 5 agenten op uit om het onschuldige meisje mores te leren. Moordenaars, kinderverkrachters en linkse fascisten kunnen wel even wachten: scholieren kunnen levensgevaarlijk zijn. Charlotte werd gearresteerd, tussen de zware criminelen gezet en moest haar BH uittrekken uit angst dat daar nog twee bommen verscholen zaten.

Opvallend is de manier waarop de politie "voortvarend" te werk is gegaan. Eenmaal aangehouden moest de scholiere puur om haar te intimideren een nacht in een kale koude cel doorbrengen tussen de zware criminelen. Pas de volgende dag volgde het verhoor waaruit bleek dat de politie incapabel was en niet gehinderd werd door kennis van zaken. De domme dienders aldaar bleken niet eens te weten wat Twitter is en hoe het werkt. Terwijl het toch wel een vereiste is dat politieagenten weten waar ze het over hebben voordat ze iemand gaan beschuldigen. Feit is namelijk wel dat wie eenmaal politie aan de deur krijgt, per definitie daar zijn of haar hele leven last van houdt. Mensen zullen altijd blijven denken dat de politie heus wel deskundig en professioneel is en dat wie opgepakt wordt iets op zijn of haar geweten heeft. Waar rook is, is vuur zullen ze redeneren. De waarheid verdwijnt. Juridisch was er niet eens sprake van bedreiging. Deze behandeling van dat meisje is buitenproportioneel en heeft voor haar hele grote gevolgen.

Shocklog GeenStijl is een typisch voorbeeld van hoe onzin, sarcasme en dwaze opmerkingen bij elkaar kunnen komen tot een smakeloze brij aan achterlijkheid waar niemand mee geassocieerd wil worden. Kenmerk van dergelijke websites is riooljournalistiek voor de domme massa waarbij het een kunst is om dingen zo op te schrijven dat het provocerend is, waarbij iedereen hoort te weten en zien dat het allemaal een hoop stront is en er derhalve toch nog mensen in trappen omdat ze hun kop zo diep in de reet van de politieke correctheid hebben zitten dat ze sowieso niks begrijpen van de wereld waarin we leven. Zodoende staat GeenStijl vol met sarcastische en leugenachtige hyperbolen die bedoeld zijn om de lezer op een verkeerd spoor te zetten. Dit leidt veelal tot wat zij een hoax noemen. Tekstueel de lezer op zo'n manier bedriegen dat hij gelooft dat er iets gezegd wordt terwijl iedereen ziet dat het onzin is. Niks is leuker dan lachen om hersenloze dwazen die denken dat iets echt is terwijl de domste mongool overduidelijk ziet dat het nep is.

Het bevestigen en uitvergroten van bekende vooroordelen tot generalisaties is een veelgebruikte manier op shocklogs om grappen te maken. Normale mensen zien onmiddellijk dat het om een grap gaat en niet om een belediging of discriminatie terwijl de gauwgekwetsten met hun lange tenen en hun lage IQ al snel schuimbekken van woede. Het principe is algeleid van de belgenmoppen en creŽert op websites als GeenStijl een bijtende sfeer die ze daar chargeren noemen. Alle Nederlanders zijn gierig, alle Marokkanen zijn berberapen, alle Belgen zijn dom, alle Turken zijn kakkerlakken, alle Duitsers zijn nazi's, alle moslims zijn terroristen, alle zwarten eten samen bonen en alle Polen zijn tuig. Allemaal. Zonder uitzondering. Lachen, want u weet allang hoe de vork in de steel zit en na een niet al te gierige lachbui of verontwaardiging is het voorbij. Wie geen gevoel voor humor heeft, zal beginnen met afzeiken. Totdat die zuurpruimen van het MDI het interpreteren als discriminatie. Deze rancuneuze aanbrengers eisen straf voor iets wat iedereen doet.

Internet lijkt door overheidsinstanties steeds vaker gezien te worden als broedplaats voor allerlei crimineel gespuis. Opvallend is echter dat men zich vrijwel altijd richt op verspreiders van informatie zoals webloggende vrijsprekers en niet op de typische vormen van computercriminaliteit zoals het ongeautoriseerd toegang verschaffen tot computersystemen (hacken), fraude met gestolen gegevens uit computers en het schade aanrichten aan systemen. Julian Assange liet als oprichter van Wikileaks de "Cablegate" publiceren. Een duizelingwekkende hoeveelheid van honderdduizenden documenten met daarin pijnlijke informatie over hoe de overheid ons al die tijd besodemieterd heeft. Overheden liegen en bedriegen, voeren oorlogen om geld, macht en genocide in plaats van om vrede en maken diplomatieke betrekkingen onmogelijk door elkaar in onvriendelijke bewoordingen uit te maken voor rotte vis. Uiteraard vinden de hoge pieten niet dat ze iets verkeerds hebben gedaan, maar ligt het aan dat vervloekte internet dat alles openbaar maakt.

Over Wikileaks horen we niet bijster veel meer nu de storm even is gaan liggen. Desondanks is de casus tekenend voor wat het vrije internet heden ten dage bedreigt. Cruciaal is de constatering dat de echt hele grote misstanden niet (direct) wereldkundig gemaakt mogen worden. Overheden sturen de wereld gaandeweg richting een alles vernietigende oorlog, maar we mogen het niet weten omdat we anders in paniek raken. Oorlogen worden gevoerd uit rassenhaat; iets wat wel verborgen moet blijven omdat de bevolking anders zijn mandaat zal willen terugtrekken. Niet dat zoiets veel zal uitmaken, want de groten der aarde doen toch precies wat ze willen. Geheime diensten bestaan zelf uit spionnen en staan het toe dat het proces van de islamisering onomkeerbaar wordt. Daar komt herrie van, maar zolang het voor u verborgen blijft is er niks aan de hand. Alles moet simpelweg in de doofpot verdwijnen. Wikileaks wordt misbruikt om de vrijheid van informatie neer te zetten als een bedreiging van de wereldvrede zodat het kan worden beperkt.

Feitelijk is de Wikileaksinformatie op zich niet zo interessant. Men heeft zoveel documenten vrijgegeven dat het onmogelijk is om alles na te trekken en de zaken in een grotere context te plaatsen. De herkomst is verder zo dubieus dat er sowieso moeilijk concrete conclusies te trekken vallen anders dan wat we al weten: namelijk dat overheden corrupt zijn en we door iedereen hard genaaid worden. Alles wat goed is en wat moet gebeuren is allang bekend. De enige reden waarom de slechte mensen hun shit kunnen doordrijven is dat zij en hun duizenden vriendjes op posities zitten waarop ze de absolute macht kunnen uitoefenen over de wereld. Waar het werkelijk om gaat is dat Wikileaks in verband wordt gebracht met terrorisme vanwege het verspreiden van informatie. Het gevaar daarvan is dat het verspreiden van informatie in de zin van klokkenluiden als geheel als terroristische daad gezien wordt. Is het mogelijk om een klokkenluidersplatform in de hoek van het terrorisme te duwen, dan lopen alle vrije websites gevaar.

Zo werken de corrupte overheden al jaren. Websites van het internet afhalen is vrij makkelijk. Informatie laten verwijderen is een stuk moeilijker als meerdere websites het overnemen. Wanneer men nu klokkenluiders in een slecht daglicht kunnen plaatsen en hen kunnen beschuldigen van terrorisme, dan wordt het opeens mogelijk om strengere wetgeving aan te nemen. Informatie kan dan op verboden lijsten worden geplaatst. U weet wel: zo'n kinderpornolijst waarmee alleen mensen worden gepakt die niks bewust met kinderporno hebben gedaan. Gaandeweg kunnen ze lijsten en filters gaan realiseren, want terrorismebestrijding wil toch iedereen? Later verdwijnen er steeds meer websites en informatiebronnen in dat soort filters. Net zolang totdat overheden een rechtvaardiging hebben gevonden om het hele internet te reguleren. We komen dan vanzelf in de situatie dat schrijven op internet levensgevaarlijk wordt. Internet wordt gezien als een grote bedreiging omdat de waarheid makkelijk kan bovendrijven. Daarom doen overheden alles om het te beperken.

Beperken is makkelijker als ze beginnen bij kleine slachtoffers die zich niet kunnen verweren en waarvan veel mensen wel het idee kunnen krijgen dat het terecht is dat het wordt aangepakt. Op Twitter verscheen een dreigtweet waarin Wilders met de dood wordt bedreigd. Voor een voornamelijk links bestuur in een linkse overheid is dat geen probleem. Laat ze hem maar afknallen, dan zijn ze hem af. Bert Brussen dacht als journalist een punt te maken door de tweet te kopiŽren en het op zijn website te plaatsen. Dan wordt het interessant. Een weblogger die regelmatig een stukje tekst typt die door veel mensen gelezen wordt kan wel eens een bedreiging vormen. Niet degene die de oorspronkelijke bedreiging deed waarbij we een grote kans hebben dat Wilders inderdaad vermoord wordt. En ook niet al die demoniserende linkse flikkers die elders op het internet serieus te nemen bedreigingen schrijven. Echte criminaliteit is niet belangrijk. Mensen die schrijven op het internet zijn het grote gevaar, want dat impliceert vrijheid. Tuurlijk politie.

Vroeger als kleine broekenmannen speelden we met onze vriendjes buiten en deden we oorlogje. Houten voorwerpen werden gebruikt om een geweer of ander wapen uit te beelden en al rondrennend werden er geluiden gemaakt die een kogelregen moesten voorstellen. Soms werd het nog best wel serieus aangepakt. Speciale ruimtes die als barak moesten dienen om de vijand op te sluiten en op te brengen, kleding die werd geprepareerd om door te gaan als kleding die echte soldaten dragen en zwart geverfde blokken hout om die meer op een oorlogsgeweer te laten lijken. Destijds moest de fotocamera van moederlief gejat worden om het geheel op de foto te zetten wat meestal mislukte, maar de pret was er niet minder om. Tegenwoordig doen kinderen dat anders. Als ze niet met hun blote reet voor de webcam zitten om een pedofiel te plezieren, maken ze met hun mobieltjes opnames alsof ze echte oorlogsstrijders zijn. Zulke filmpjes verschijnen in deze moderne tijd natuurlijk op Youtube zodat ze ook stoer kunnen doen voor hun vriendjes op het internet.

Blijkbaar zijn de dienders op het politiebureau nooit jong geweest of hadden zij nooit vrienden, want bij het zien van het Youtubefilmpje ging bij hen het licht uit. "Oei, op Youtube staat een filmpje waarop een 17-jarige jongen te zien is met een wapen. Youtube is internet. Internet is gevaarlijk. Iedereen is altijd serieus op internet. Dus moet het wel een terrorist zijn." Gelooft u ons, zo denken die mongolen. Meteen springen ze in hun auto met snelheidsradar en blazen ze naar het huis van de onverlaat. Vanzelfsprekend treffen ze daar een tiener aan met een nepwapen die even stoer wilde doen op Youtube. De helden. Echte criminelen pakken is moeilijk, maar scholieren aanpakken kunnen ze wel. "Het leek zo echt," verontschuldigde de politie zich later. Er zouden steekvlammen te zien zijn in het filmpje. Die waren in het filmpje gemonteerd met Windows Movie Maker. Dat kan zelfs het kleinste kind. Vraag u zich maar eens af waarom de politie de tijd heeft om de hele dag te internetten terwijl de werkelijke criminaliteit op straat gebeurt.

Overweging.

Onkunde, een chronisch gebrek aan kennis, laksheid en gemakzucht zorgen ervoor dat het internet door politie, justitie, de geheime dienst en andere duur betaalde instanties van onze belastingcenten als een grotere bedreiging wordt gezien dan het in werkelijkheid is. Iedereen weet dat het internet in feite een vergaarbak is van de samenleving met als enige verschil dat het voor een grotere groep mensen zichtbaar is. Het is net een schoolplein waarop stoute Marokkaantjes worden gepest met de opmerking dat ze zo getint zijn geworden omdat hun ouders vaak op hun pissen. Of een kroeg waar een stel ruziemakers elkaar helemaal naar de tering schelden omdat het ene alfamannetje van bil is gegaan met de shemale van de andere. Over dit alledaagse verschijnsel hebben we ons nooit druk gemaakt. Internet heeft als nadeel dat alles bewaard blijft en emoties en sarcasme verloren gaan in de teksten. Politie en justitie horen professioneel te zijn en van professionals mogen we verwachten dat ze kennis hebben van dit verschijnsel.

Helaas snappen die dwazen niks van het internet en behandelen ze het netwerk alsof het normale gesprekken op straat betreffen. Inderdaad, wanneer een agent heimelijk achter een muurtje staat en een terrorist zegt dat hij op een specifieke tijd een bepaalde school gaat opblazen, dan is de kans groot dat hij geen grappen maakt. Hetzelfde geldt voor het aftappen van een telefoon. De afgeluisterde weet niet dat hij wordt afgeluisterd en gaat er vanuit dat zijn gesprek anoniem en voor niemand hoorbaar is. Niemand maakt grappen in de wetenschap dat er toch niemand kennis van neemt. Bij de politie snappen ze niet dat het feit dat teksten op het internet openbaar zijn, het objectieve waarheidsgehalte vrijwel volledig laat verdwijnen. Zij redeneren nog steeds alsof zij achter hun computertje heimelijk "afluisteren" van wat er openbaar op internet staat, de dader dat niet weet en dus wel de waarheid moet spreken. Fout! Mensen zijn zich ervan bewust dat het internet openbaar is, dus zullen ze niet zo dom zijn criminele acties openbaar te bespreken.

Uitzonderingen daargelaten, wordt ellende meestal niet aangekondigd. Hebben de terroristen van 9/11 van te voren op een forum gezet dat ze het WTC gingen vernietigen? Kent u terroristische aanslagen die van te voren op zo'n manier openbaar werden aangekondigd? Natuurlijk niet idioten. Wanneer Charlotte werkelijk van plan was om haar school op te blazen, dan had ze dat gewoon gedaan. Misschien zou ze achteraf anoniem op internet die aanslag hebben opgeŽist. Worden bommeldingen op naam gedaan? Simpele zielen, wie een bommelding doet, trekt een bivakmuts over zijn hoofd en gaat met handschoenen aan een telefooncel binnen. Schreef Volkert van te voren op zijn weblog dat hij Fortuyn ging vermoorden? Of belde Karst Tates de weblog Autoweek op om te zeggen dat hij de volgende dag een aanslag op de koningin gaat plegen? U kent inmiddels het antwoord: nee, natuurlijk niet. Dan verhogen ze immers meteen de pakkans. Besef nu eens dat het internet bestaat uit internethelden die continu kanker, berberaap, kanker, vergassen en bomaanslag schreeuwen.

Misdefinitie vindt de ontwikkelingen met betrekking tot het verkwanselen van het vrije internet ongewenst en overweegt daartoe het volgende. De politie in Nederland is werkelijk om te janken. Van de grote stoere blanke bromsnorren waar mensen alleen maar respect voor konden hebben zijn ze de afgelopen decennia afgegleden tot een klein apenkorps bestaande uit zielloze internethelden. Internethelden die geen sodemieter weten over internet en computers wel te verstaan. Stoffel Heijsmans is korpschef bij de politie in Utrecht en heeft geen goed woord over voor zijn dienders en de systemen waarmee ze moeten werken. Jaarlijks worden er 1,2 misdrijven geregistreerd. Dus exclusief alle bedreigingen, racisme van de blanke autochtoon en andere misdrijven die nooit worden opgenomen door de politie. Van dat aantal worden slechts een kleine 200.000 misdrijven opgelost. Ja, u leest het goed. Doelloos zit de blauwe maffia de hele dag te kijken wat u schrijft op het internet terwijl 84 % van de misdrijven onopgelost blijft.

De pakkans voor criminelen is gedaald naar 16 %. Lees die cijfers nog maar een aantal keer en verbaas u steeds weer. Wanneer u eindelijk eens aangifte kunt doen, wordt de helft van uw informatie niet geregistreerd. Justitie doet er nooit meer wat mee. Verdachten ontspringen de dans omdat het OM door het falen van hun systemen de zaak niet voor de rechter brengen. Hoewel, de oplettende lezer zal opmerken dat hier iets niet klopt. Bent u slachtoffer van een misdrijf, dan gaat de dader in 84 % van de gevallen vrijuit. Ongeacht of het gaat om zware misdrijven als bedreiging, verkrachting en moord. Schrijft u iets op het internet, dan bent u wel de lul. Kennelijk kunnen die smerissen niet fatsoenlijk uw aangifte opnemen, maar hebben ze door veel ervaring op doen wel geleerd om de hele dag te internetten om te kijken wat u schrijft. Wacht, er zijn nog meer vreemde dingen aan de gang bij justitie. Niet alleen blijven echte misdrijven onbestraft: internetters worden wel erg selectief aangepakt.

Charlotte wordt als goedlachse scholier wel erg hard aangepakt na haar publicatie op het internet. Zij blijkt veel vaker te schrijven op het internet en wel in een tegenschoolkrant waarin ze tot grote ergernis van haar school, leraren op de hak neemt. Een kritische denker, dus zo'n meisje mag snel kapot gemaakt worden. Met naam en toenaam in de Wereld draait door. Leuk voor als ze over een paar jaar wil solliciteren. Cartoonist Gregorius Nekschot wordt door 10 agenten van zijn bed gelicht, in de cel gezet en bedreigd met het openbaar maken van zijn identiteit zodat hij kon worden afgeslacht door boze moslims. Aangezien het OM niks had om hem te vervolgen, werd hij maar 2 jaar in onzekerheid gelaten over zijn vervolging. GeenStijl wordt aangepakt door het MDI, maar vanwege de grote van die website zal het met een sisser aflopen. Misdefinitie werd veroordeeld voor wat meningen. Zie hier een fraai staaltje selectieve verontwaardigdheid. Criminelen en tuig gaan hun gang en de goede burgers worden gepakt.

Vandaar dat we vinden dat er echt iets moet veranderen. Politie en justitie hebben hun geweldsmonopolie misbruikt voor dubieuze politieke belangen om hun onkunde te verbergen. Het wordt tijd dat ze hun monopolie kwijtraken en dat wij burgers het recht krijgen onszelf te verdedigen tegen crimineel tuig en corruptie politieambtenaren. Nederland is een bananenrepubliek geworden waarin de machthebbers lief zijn tegen criminelen en extreem buitenproportioneel reageren tegen onschuldigen die een keer een grapje maken op het internet. Wat ons betreft keert dat helemaal om. Agenten die geen boeven vangen moeten daar oprotten om een ander de kans te geven. De politie moet boeven op straat vangen en mag niet meer beschikken over computers met internet. Internet moet weer vrij worden. Misdrijven met betrekking tot teksten moeten verwijderd worden dan wel worden aangepast aan deze tijd. Vrijheid weggeven uit angst voor terrorisme? Dat nooit! Want als zij de boeven niet pakken maar ons arresteren, is het fascisme weer terug.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 21-02-2011 om 15:41.
Wie een kapotte straattegel meeneemt is strafbaar wegens diefstal. En wildplassen is een aanslag op het milieu.
De dienders hebben een robottische routine in arrestatie. Het maakt eigenlijk niet uit wie het is, wat het inhoudt, doel is hechtenis, verhoor en proces-verbaal.
Dat het vrije woord wordt gepest (!) met onder andere een instrument voor een tipgeld van Ä75.000 per jaar, het MDI is walgelijke politiek, denunciatie optima forma.
Grapjes maken kan niet meer. Alleen Joden onderling kunnen met hun humor over hun verleden grappen.

Reactie door Moswolkje op 24-02-2011 om 12:01.
Het lijkt wel of de politie terug wil keren naar de (wellicht voor hen) nostalgische dagen van Groep 10...ze doen er in elk geval wel heel hard hun best om die indruk te geven.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.