Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 18 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

522 Overheid gooit privacy op straat (2)
521 Veracht zielige allochtoontjes (6)
520 Motiveren wordt discrimineren (1)
519 Angst voor de kern van de zaak
518 Islamisering ŗ la 1939
517 Geen smeergeld voor onderwijs
516 Spel der provincialen
515 Linkse nazi is mentale retardatie (1)
514 Politie als sneue internethelden (2)
513 Vluchten kan niet meer (3)
512 Hyperinflatie in het hoger onderwijs
511 Excuusneger is racisme (3)
510 Op naar een allochtonenstop (5)
509 Geen excuus voor immigratie
508 Politiek is een continu proces (1)
507 Hulp bij ruimen pedo's
506 Reken af met allochtonen
505 Politie: uw vriend, niet de onze (4)
504 Misdefinitie.nl wenst u een rechtvaardig 2011 (3)
503 Islamiseringswaarheid is hard (2)

511 # Excuusneger is racisme #
Gepost door Misdefinitie op 05-02-2011 om 23:41.
Racisme is typisch zo'n term die zijn waarde heeft verloren omdat er zoveel misdefinities aan worden gehangen. Vraag de gemiddelde onwetende droplul op straat wat racisme nu eigenlijk betekent en de kans is groot dat u een van de standaard in de stort geduwde misdefinities te horen krijgt waar links Nederland zo trots op is. Racisme vinden ze dan wanneer een blanke niet positief is over een zwarte of hem geen privileges gunt die hij zijn beste vrienden niet eens zou geven. Voorts wordt het begrip misbruikt om mensen met een kritische mening over de mislukte multiculturele samenleving de mond te snoeren. Tot slot is het begrip populair om juist onder de noemer positieve discriminatie aan racisme van het eigen volk te doen. Hierop commentaar leveren bezorgt u op z'n minst het stempel rechts-extremist gevolgd door een karaktermoord. Racisme is namelijk stout en als zij u een racist vinden, dan bent u dat. Racisme wordt vrijwel volledig beoefend door de linkse elite en allochtonen die zelf obsessief met selecteren op huidskleur bezig zijn.

Autochtonen gediscrimineerd.

Over de definitie van racisme zou niet zoveel onenigheid moeten bestaan. Het begrip is in principe heel eenvoudig. Racisme is het ongelijk behandelen van gelijke gevallen op basis van ras. Onder ras mogen we ook huidskleur verstaan. Ten overvloede melden we dat de wet daarbij geen specifieke kleur noemt. Discriminatie van zwarten is daarom net zo strafbaar als discriminatie van blanken, gelen, roden en pimpelpaarsen. Vrij logisch zult u denken, maar in de praktijk wordt dat regelmatig vergeten en neemt men ten onrechte aan dat er enkel van racisme sprake is als het zwarten treft. Misdefinitie heeft in het verleden regelmatig aangetoond dat die stelling niet houdbaar is. Reeds bij de start van Misdefinitie in 2004, hebben we laten zien dat de Hogeschool van Amsterdam (HvA) blanke studenten discrimineert en intimideert om allochtone studenten te kans te geven mee te liften op hun inspanningen. Over dit soort dingen kan nog altijd niet gesproken worden zonder diep in de problemen te komen.

Sindsdien is duidelijk dat discriminatie van blanke autochtonen een stuk erger is dan de vermeende discriminatie van zwarten. Autochtonen worden door de discriminatie minstens 3 keer genaaid. Ten eerste worden ze in hun eigen land door hun eigen mensen genaaid zonder de mogelijkheid te hebben de dans te ontspringen. Allochtonen kunnen bij discriminatie terug keren naar hun geliefde vaderland waar het blijkbaar allemaal een stukje beter is. Ten tweede kunnen ze vanwege het taboe dat rust op het discrimineren van blanken nergens het probleem ter sprake brengen. Een gediscrimineerde allochtoon kan op uw kosten terecht bij de vele linkse organisaties die een luisterend oor bieden. Bovendien kunnen ze op veel sympathie van de bevolking rekenen. Ten derde kan de blanke niks beginnen tegen de discriminatie omdat hij iedereen tegen zich heeft: de overheid, landgenoten en de vijanden van ons volk. Het feit dat blanken gediscrimineerd worden, wordt niet erkend en melden wordt zelfs afgestraft. Positieve discriminatie is daardoor legaal.

Voorbeelden van discriminatie van autochtonen hebben we in het verleden regelmatig gezien. GroenLinks wilde aparte metrowagens voor moslims vanwege de superioriteit van het moslimras boven dat van de blanken. De PvdA pleit al jaren voor apartheidregimes. Rassenrellen hebben voornamelijk vervelende consequenties voor autochtonen. Vorig jaar hadden we daar wederom een voorbeeld van tijdens rellen tussen Marokkanen en Molukkers. Op hogescholen, sportverenigingen en GGD's wordt gediscrimineerd bij het leven. Noem het en we hebben er in het verleden over geschreven. Anoniem solliciteren was volgens een links onderzoek noodzakelijk vanwege discriminatie, terwijl later uit onderzoek van Misdefinitie bleek dat werkgevers massaal blanke mensen met goede papieren aan het discrimineren waren. Hoogverraad moest snel worden aangepakt, maar wat bleek? Islamisering treft natuurlijk vooral autochtonen. Inmiddels weet u weer dit naar toe gaat. Thans mogen blanken niks meer zeggen uit angst voor vervolging en moeten we excuusnegers tolereren.

Excuusnegers.

Wat is nou eigenlijk een excuusneger en waarom is dat verschijnsel een groot probleem? Nederland is echt een zielig kutland geworden vol met linkse idioten die zichzelf naar aanleiding van de Tweede Wereldoorlog en de Joodse versie van de Holocaust een schuldgevoel hebben aangepraat jegens de vele buitenlanders die hier na de oorlog gekomen zijn. Zij gaan uit van de onjuiste veronderstelling dat blanken overal ter wereld zwarten hebben uitgebuit en dat nog steeds doen. Om dat standpunt kracht bij te zetten zijn ze desnoods bereid om te liegen, te manipuleren en een slavernijverleden erbij te halen uit de oudheid waarin zo'n beetje ieder land slaven had. Uit dit schuldgevoel is de gedachte gekomen dat blanken voor deze verzonnen misdaad nog generaties lang moeten boeten en alles moeten doen om allochtonen te behagen. Ongeacht of het criminelen, radicalen en terroristen zijn. Deze psychisch labiele dwazen redeneren dat als er in een productie enkel blanken te zien zijn, dat discriminerend is tegenover zwarten.

Waarom is dat discriminatie? Omdat zij weigeren te erkennen dat zoiets gewoon toeval kan zijn of het gevolg is van de juiste mensen met de juiste papieren op de juiste plaats. In plaats daarvan noemen zij dat racisme omdat ze vinden dat een filmproductie met daarin alleen maar blanken vast het gevolg is van racisme aangezien blanken vroeger slavendrijvers, nazi's en fascisten waren. Heeft u ooit zoveel bullshit bij elkaar gehoord wanneer u deze website niet meetelt? Blijkbaar gaan ze er vanuit dat iedere blanke man een potentiŽle racist is omdat er ooit bazen en nazi's waren. Opvallend is dat dit soort hersenloze imbecielen altijd roepen dat er gegeneraliseerd wordt als we het over criminelen hebben, maar er zelf niet vies van zijn om hele groepen in diskrediet te brengen omdat hun huidskleur overeen komt met de vroegere nazi's. Toch zijn ze ons best genadig, want we krijgen nog een kleine kans. Die linkse dwazen willen dat alle blanken erkennen dat ze racisten zijn en daarvoor alvast hun excuus aanbieden door als straf een zwarte te tonen.

Vandaar de term excuusneger. Dat is een neger die geforceerd in een productie wordt gestopt om twee redenen. De eerste is al genoemd: we zijn allemaal racisten en voor ons is het derhalve een forse straf om iets waar we allemaal van walgen in onze producties op te nemen. De tweede reden is een signaal naar de allochtonen om heel schijnheilig te zeggen dat we ons heus niet schuldig maken aan discriminatie. Reuze belangrijk, want als allochtonen boos worden krijgen we terrorisme en criminaliteit waar tegen we niet mogen optreden uit angst dat we ons schuldig maken aan racisme. Zo is het kringetje rond. Zouden we dit allemaal niet doen, dan belanden we vast op de negerstoel van 1000 volt, krijgen we op onze kop van Europa en zullen de rellen in Nederland vast veel erger zijn dan wat ze in Egypte hebben meegemaakt. Het probleem is hier natuurlijk het grote taboe dat rust op kritiek op dit gedoe. Alle kritiek op deze achterlijkheid wordt gezien als discriminatie of racisme en kan ons ten hoogste 2 jaar celstraf opleveren.

Excuusneger in de praktijk.

Met deze achtergrondinformatie in het achterhoofd, kunnen we analyseren waarom het inzetten van excuusnegers een groot probleem is. Allereerst moeten we eens kijken naar wat er nu eigenlijk gebeurt als een televisiezender een excuusneger wil inzetten. Kennelijk heeft hij zijn sollicitatieprocedure te neutraal ingericht en mensen aangenomen op kwaliteiten, werkervaring en diploma's. Achteraf komen ze erachter dat de hele cast blank is en dat aan het principe dat tenminste een bepaald percentage zwart moet zijn, opgelegd door linkse machthebbers, niet is voldaan. Op dat moment moet er een grote aanpassing worden gedaan en moet voorkomen worden dat zoiets de volgende keer weer kan gebeuren. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft daar een snelle "oplossing" voor gevonden: ze introduceren gewoon een allochtonenquotum. Zo'n quotum kan om te beginnen eisen dat 11 % van de mensen allochtoon moet zijn. Denk even goed na wat er moet gebeuren om aan zo'n quotum te kunnen voldoen. Juist, er moet gediscrimineerd worden op huidskleur.

Merk op dat we hier het zoveelste dilemma van links te pakken hebben. Aan de ene kant zeggen ze te ageren tegen racisme wat voor hen per definitie inhoudt dat een stoute blanke een arme zwarte selecteert en discrimineert op basis van zijn huidskleur. Aan de andere kant voeren ze een allochtonenquotum in dat vereist dat juist zij mensen selecteren en discrimineren op huidskleur. Concreet is het namelijk zo dat als een blanke met de juiste papieren komt solliciteren, hij desondanks toch niet aangenomen wordt als een zwarte met alleen een niet afgemaakte vmbo-opleiding komt aanzetten op het moment dat het quotum nog niet bereikt is. Je reinste racisme natuurlijk. Niemand die hier een woord over durft te zeggen, want de mening van een slinkse is goed, de mening van een moslim is geloof, de mening van een allochtoon en zijn gedrag is goed door positieve discriminatie en de mening van een blanke is racisme. Gebruik maken van excuusnegers impliceert ongeoorloofde discriminatie op huidskleur en is derhalve racisme dat verboden is.

Geforceerde beeldvervuiling is tegenwoordig een groot probleem dat alleen maar veroorzaakt wordt door de politiek correcten. KPN Generatie Volslagen imbeciel is een koning als het gaat om het geforceerd plaatsen van typische excuusnegers in zijn reclamespots. Bekijk maar eens wat oude en nieuwe spots van KPN. Zo komen we onder andere deze verwijfde excuusneger tegen die zich kennelijk moet gedragen als mislukte pooier zonder al te veel bling-bling. Van hetzelfde kaliber is deze loverboy die net zijn mishandelde meisje heeft verloren aan een andere onderdrukker. Drie blanken in een spotje mag in deze eeuw natuurlijk niet meer, dus wordt er regelmatig een vervangen door een semigrappige zwarte. Leuk hoor, maar we zien toch duidelijk dat het wel erg geforceerd en opzettelijk is ingemonteerd. Nog eentje dan. Twee blanke mannen op de achtergrond en de excuusneger die overduidelijk opstaat aan het begin. Om nog maar te zwijgen over die reclame in dat woonhuis waarin een stuk of 50 schijnbaar illegale zwarten naar 1 televisie aan het kijken zijn met op de tafel een blik bruine bonen.

Plus geeft meer. Veel meer. Zoals het introduceren van een excuusneger tussen drie blanke vrouwen. Plus dat de excuusneger zich verkleedt als Hollandse boerin om even met een sneer de Hollandse cultuur belachelijk te maken. Want een Hollandse boerin in een jurk stoppen is een uiting van onvervalst nationalisme en dat is het gedrag van al die blanke vervelende racisten. Dus hijsen ze een excuusneger in die jurk om zodoende het punt te maken dat alles wat ooit Hollands was, zwart zal worden. Tingeling, weer wat goodwill en centjes verdiend. Wat zegt u? Humor? Mogen wij dan ook lollig zijn en een blanke verkleden als de profeet Mohammed die een biddende moslim laat schrikken? Nee zeker, want selecteren op huidskleur, het belachelijk maken van andermans cultuur en humor is enkel voorbehouden aan bepaalde mensen met een bepaalde huidskleur. Zo blijft racisme fijn onder die grote familie. Let ook even op de nadruk die ze leggen op Hollandse prijsweken met een zwarte als Hollandse.

Feitelijk gaat het niet alleen om het introduceren van de excuusneger en het belachelijk maken van typische Nederlandse cultuuruitingen, maar ook om het idee dat er letterlijk verborgen propaganda wordt gevoerd voor de multikul. Plus suggereert dat "Hollands" tegenwoordig zwart betekent. Ons inziens is dat pertinent onjuist. Er zijn geen Nederlandse allochtonen, enkel teveel allochtonen met een Nederlands paspoort. Maar hij spreekt toch Nederlands en is fijn geÔntegreerd zult u zeggen? Vast wel, maar een ding moet u goed beseffen. Een poes wordt nooit een hond. Ook niet als ze hem leren blaffen. En zeker niet als de wet hem "hond" noemt op een stukje papier. De juridische werkelijkheid wijkt hier te ver af van het gezonde verstand. Van racisme is hier geen sprake. Het is evident dat een poes nooit een hond zal worden. Ooit zal deze opmerking wel leuke stof tot nadenken geven in de rechtszaal. Wanneer de excuusneger tevens propaganda maakt die niet klopt, mogen wij dat ontkennen. Als het ene mag, mag het andere ook.

Onder racisme vallen tevens standpunten die de superioriteit van bepaalde rassen verkondigt volgens Van Dale. Makkelijk gezegd: van racisme is sprake wanneer men het ene ras beter neerzet dan het andere ras. De Koninklijke Landmacht, ook al zo'n organisatie die wordt betaald van uw belastinggeld, weet prima welk ras superieur is. Kijkt u eens naar de volgende reclame waarin een zwarte als keeper voor een voetbaldoel staat. Een omstander vraagt hem naar de stand waarop hij antwoord dat ze 8-0 voorstaan. Deze man is dus geschikt voor de landmacht. Toen deze reclame werd uitgezonden, was dat het eerste deel. Daartussen kwam een andere reclame om de aandacht even af te leiden en daarna kan de subliminale boodschap. Deel twee toont een blanke man. Ook aan hem wordt de stand gevraagd: 0-0. Daardoor is hij afgeleid waardoor de tegenstanders makkelijk scoren. Blank is ongeschikt. De Koninklijke Landmacht beeldt hier uit dat zwarten superieur zijn aan blanken en derhalve meer geschikt zijn om daar een baan te krijgen.

Overweging.

Excuusnegers richten zoveel meer schade aan dan enkel beeldvervuiling tijdens de reclamerondes waar steeds minder mensen naar kijken. Elke positie waarop een excuusneger plaatsneemt, is een positie waar uw blanke reet had kunnen zitten en dat heeft grote consequenties. Hogescholen van universiteiten geven omwille van "diversiteitsbeleid" allochtone studenten voorrang bij bepaalde inschrijvingen en vakken waar een maximum geldt. Gevallen als de HvA trekken allochtone studenten voor en dwingen autochtone studenten twee keer zoveel werk te doen zodat de zwarten kunnen profiteren. Overheidsinstanties die als werkgever optreden zoals de gemeente, kennen tegenwoordig een beleid dat ze "bij geschikte geschiktheid de voorkeur geven aan vrouwen, gehandicapten en allochtonen". Het spreekt voor zich dat u als blanke Nederlandse man veel minder kansen heeft op een baan en raad eens voor wie de uitkeringen zijn? Het is een grof schandaal om te moeten constateren dat de excuusneger discriminatie en racisme van blanken heeft kunnen legaliseren.

De Tweede Kamer heeft deze week boos gereageerd op het allochtonenquotum van de NPO. Nogal schijnheilig, want de Tweede Kamer heeft regelmatig openbaar vacatures geplaatst waarin keihard werd gezegd dat etnische minderheden de voorkeur krijgen. Zet in uw vacature dat u liever blonde blanke vrouwen heeft en de politie weet u wel te vinden. Alle politieke partijen waaronder de PVV zijn door Misdefinitie een aantal keren op de hoogte gebracht van die onzin, maar niemand voelde zich geroepen om te reageren. Hetzelfde geldt voor GeenStijl en Powned. Jarenlang hebben ze dit soort berichten verzwegen en nu het al jaren lang en breed op het internet staat waarbij klokkenluiders alle risico hebben gelopen, gaan ze opeens met het nieuws lopen zwaaien alsof zij het onderzocht hebben. Beste heren, wij weten het al jaren, wij informeren u al jaren en u heeft al die jaren liggen slapen met stront in uw luie ogen. Geef op z'n minst toe al die tijd met de kop in de kont van de politiek correcten te hebben gezeten en geef de credits maar aan ons.

Quota worden met de hand geregeld en dat betekent gewoon mensonterende discriminatie op huidskleur. Programmamakers, werkgevers en andere racisten zitten letterlijk te turven hoeveel ze hebben van een bepaalde kleur. "Vieze rode, ranzige gele, kanker blanke, aha, een zwarte. Laten we die erbij nemen." Zo concreet gesteld ziet u hoe achterlijk dat is. Hoe kan een slinkse dhimmi ons ooit nog beschuldigen van racisme als hij in feite 10 keer erger is? Hij noemt ons een nazi, maar turft zelf huidskleuren. Erger nog, hij gebruikt huidskleur als selectiemiddel om mensen wel of geen baan te geven. Nog erger: hij misbruikt huidskleur om aan te tonen dat de gekozen huidskleur superieur is aan de niet gekozen huidskleur. Hij doet alsof zijn racisme de normaalste zaak van de wereld is en vindt dat hij daarna het recht heeft om anderen uit te maken voor racist. Want hij strijdt zogenaamd voor het goede. Dan komen we weer bij het aloude kenmerk van de pedofiel die roept dat de ander een pedofiel is en de racist die de ander een racist vindt.

Wederom worden een aantal eerder getrokken conclusies bevestigd. Blank racisme bestaat niet; het zijn juist de blanke autochtonen die middels positieve discriminatie slachtoffer worden van racisme. Het zijn de autochtonen die lijdzaam moeten toezien hoe zij worden afgewezen omdat de werkgever per se een zwarte wil hebben. Moeten we dat accepteren? Nee, natuurlijk niet. Linkse fascisten hebben tientallen jaren gemeend dat alles geoorloofd is zodra zij racisme ruiken. Karaktermoord, geweld, doodslag, bedreiging vinden zij een correcte bejegening aangezien ze racisme als een van de ergste zaken beschouwen. Wel nu, zij mogen hun borst natmaken nu wij hebben aangetoond waar racisme werkelijk vandaan komt en waar het nu te vinden is. In tegenstelling tot die ratten zijn wij consequent. Oog om oog, tand om tand. Ze maken zich schuldig aan racisme? Godverdomme, we zullen ze krijgen! Sluit u bij ons aan. De komende jaren gaan we hen laten sidderen en beven totdat ze om genade smeken en gestraft zijn voor hun landverraad.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door E.Eliveld op 08-02-2011 om 08:54.
Heeft u ook een strategie?

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 08-02-2011 om 18:24.
Mensen zullen zich eerst bewust moeten worden dat dit soort misstanden spelen. Dat is een proces van jaren zoals u kunt zien. Voor die tijd is het niet verstandig om alle kaarten open op tafel te leggen.

Reactie door A1824G op 09-02-2011 om 00:50.
Een hogere en twee negers, het was de politieman die ze opleidt voor de verkeerscontrole. Meermaals keek ik achterom, zag hun kinderlijke gelaten en gevoelde in een opwelling dat de leerlingen analfabeet moesten zijn.

Dat quotum-gedoe komt altijd weer terug. Blanke vrouwen in de topfuncties. meisje Merkel had erover. Tegenstemmen zijn bezorgd dat een wet inzake +d in strijd kan zijn met de Duitse grondwet.

De +d in Amerika is na tientallen jaren toch door en rechter verboden geworden met hetzelfde argument?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.