Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

49 # Lapmiddelen voor het onderwijs #
Gepost door Misdefinitie op 25-04-2005 om 23:35.
De kwaliteit van het onderwijs daalt, maar men wil meer verdienen. Ik stuitte vandaag op een tweetal artikelen die dit verborgen principe illustreren. De Nederlandse Racistische Communisten schrijven dat de Universiteit van Utrecht een "top-opleiding" rechten is begonnen.

Zij proberen te concurreren met andere universiteiten. Hoewel ze wellicht niet al te veel concurrentie te vrezen hebben. De rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam staat bijvoorbeeld bekend om zijn slechte kwaliteit. Met name het intensieve werkgroep onderwijs schiet ernstig te kort. De Universiteit van Utrecht claimt echter dat hun opleiding meerwaarde biedt. Zo zou volgens de universiteit het onderwijs georganiseerd worden in kleine werkgroepen, is er meer ruimte om in de praktijk iets te doen (en we praten nog steeds over een WO-opleiding!) en is er sprake van extra voorzieningen. Welke dat zijn blijft nog een verrassing.

Het onderwijs is even duur als een reguliere opleiding. Daar staat tegenover dat er slechts plaats is voor 75 studenten en er dus gediscrimineerd wordt aan de pooort. Een pauperkop komt er niet in. Hopelijk krijgen studenten inderdaad meer waar voor hun geld. Het zou tijd worden. Vooralsnog is het een leuk reclamepraatje. Willen studenten die zich voor die opleiding aanmelden even laten weten hoe het allemaal verloopt?
Het huidige kabinet laat qua onderwijs ook weer eens van zich horen. CDA, PvdA en D66 erkennen dat het halen van een studie in 5,5 jaar door alle bureaucratische vertragingen van de onderwijsinstellingen wel erg kort is en maken er maar liefst 6 jaar van. U merkt wellicht op dat het kabinet het idee van het dure collegegeld er gewoon door gaat duwen. In een later stadium wordt die 6 jaar weer verlaagd, maar dat zeggen ze er even niet bij. Eerst in de reet douwen en dan laag vastzetten. Reden te meer om het kabinet letterlijk links te laten liggen.

Wat is nu nog steeds het geval? Het punt is nog steeds dat een student die langer studeert de universiteit niks extra's kost, maar wel extra geld in het laatje brengt. Hij gaat immers niet 2 keer zoveel naar college, maar brengt wel 2 keer zoveel geld op. Een inschrijving kost geen drol als iemand nauwelijks de universiteit betreedt. "De misdefinitie van de HvA" beschrijft al hoe het huidige collegegeld eigenlijk 20 euro per uur betekent. Het kabinet wil er 2500 euro voor vragen. Dat is 35 euro per uur. Ik pleit er nog steeds voor om eerst de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren om vervolgens per college te laten betalen. Het kabinet zou beter voor een goed systeem zorgen. Is dat eenmaal in orde en is kwaliteit gewaarborgd? Dan pas valt er fatsoenlijk te praten over een verhoging van het collegegeld.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.