Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

461 # Criminele privacyparia's #
Gepost door Misdefinitie op 31-05-2010 om 23:45.
"Geen paspoort na zwaar misdrijf" kopt de media als de VVD plannen bekend maakt om strengere eisen aan immigranten te stellen. Wat ons betreft een dom proefballonnetje, want een beetje crimineel heeft schijt aan het wel of niet legaal verblijven en bovendien kunnen zij zo op de boot gezet worden naar hun eigen land waar dat gedrag wellicht wel gewaardeerd wordt. Eigenlijk willen we het gaan hebben over een veel groter probleem. Blijkbaar zingt de gedachte rond dat iedereen die geen crimineel is en de Nederlandse nationaliteit bezit, een paspoort moet kunnen krijgen. Daaruit volgt dat wie aan de eisen voldoet en toch geen paspoort heeft, een crimineel is. Nu wil kennelijk het lot dat wij geen paspoort of identiteitskaart hebben en dat ook niet kunnen aanvragen ondanks een blanco strafblad. De aanvraag van dat document vereist namelijk een handeling die tot voor kort alleen criminelen ondergingen. Privacy en vrijheid verdwijnen in rap tempo en wie daartegen ageert wordt gecriminaliseerd als een paria en uitgesloten van de samenleving.

Heeft u soms iets te verbergen?

Of we wel helemaal goed bij ons hoofd zijn en meteen willen vertrekken voordat ze de politie bellen, kregen we te horen aan de balie van het gemeentehuis. Woorden die gericht werden tegen nette blanke Nederlanders zonder strafblad die al hun hele leven werken en een paspoort kwamen aanvragen. Mevrouw de ambtenaar wiens salaris wij betalen vroeg namelijk of we zo vriendelijk wilden zijn of we onze lichamelijke integriteit wilden opgeven door onze vingerafdrukken af te staan. Een vraag waar we even over moesten nadenken. In een flits vlogen er flarden uit het verleden voorbij. Nog geen jaar geleden mochten vingerafdrukken alleen worden afgenomen als iemand werd verdacht van een zwaar misdrijf. Laten we zeggen een misdrijf waarop een maximumstraf staat van minstens 4 jaar zoals moord en verkrachting. Tientallen jaren hebben we dat eveneens in films mogen zien. "Ja," zeiden we, "u mag onze vingerafdrukken hebben en zelfs een anale visitatie doen. Zodra u kunt aangeven wie we vermoord hebben."

Thans zitten we in een padstelling. Willen we een paspoort, dan moeten we een privacyschendende maatregel ondergaan die bedoeld is voor zware criminelen. Op het moment hebben we niks gedaan, dus geen haar op ons hoofd die eraan denkt om vingerafdrukken af te staan, een foto van recht van voren te nemen en een nummer op onze borst te laten plakken. Dan maar geen paspoort. We blijven wel in eigen land en leven zonder ooit iets crimineels te doen. Dat zouden meer mensen moeten doen. Helaas ziet de overheid een blanco strafblad als een uitdaging. Raar maar waar: braaf zijn en dus ook geen handelingen voor criminelen willen verrichten staat gelijk aan crimineel gedrag! Ieder moment kunnen we namelijk aangehouden worden, een boete krijgen, met geweld meegenomen worden en gedwongen worden tot bloedafname ter identificatie. Bovendien zien ze ons als criminelen aangezien we geen paspoort hebben. Nederland is een fascistische bananenrepubliek geworden voor nette mensen die weigeren grondrechten als privacy en vrijheid op te geven.

Andere consequenties liggen op het gebied van de maatschappelijke diskwalificatie. Banken hebben ons geld, maar laten ons niet meer binnen voordat we een ausweis laten zien. De gele ster die we van opa hebben geleend en nog herinnert aan het feit dat een dergelijke manier van mensen uitsluiten levensgevaarlijk is, leverde ons een "ik bel de politie" bedreiging op. Voordat de moffenhoer de telefoon kon grijpen, vluchtten we weg. Daarbij net de camera en irisscan ontwijkend. Werk krijgen we allang niet meer. Alle werkgevers verlangen een kopie van het paspoort. Opa wist nog te vertellen dat hij dat vroeger oploste door ondernemer te worden. De Duitsers vonden zwart werk niet zo erg zolang hij maar belasting afdroeg. Het werkt. We dragen netjes 80 % van onze inkomsten af wat door de overheid weer wordt misbruikt om nog meer NSB'ers te werven. Boze tongen fluisteren dat we crimineel zijn. Mensen vragen of we iets te verbergen hebben. Nee. Geen paspoort, geen eigendom, geen werk en geen strafblad. Helemaal niks.

Privacy steeds verder ingeperkt.

Vandaag is weer zo'n troosteloze dag. Weer de verplichting om een artikel te schrijven dat hooguit door een stel wannabe nazi's zal worden gelezen en die eeuwige sollicitatieplicht van het UWV. Zeker 3 afwijzingen komen er binnen. Een vrouwelijke collega is afgewezen nadat ze geen seksuele diensten wilde verrichten met de baas, de beheerder omdat het bedrijf zijn naam heeft gegoogled en de rest vanwege een of andere vage zwarte lijst. Eindelijk komt er goed nieuws. Een internetprovider wil graag internet verkopen. Volgens hun informatie is onze oude Betamax niet compatible met de hedendaagse moderne standaarden. Teeven (VVD) geeft een idee wat daarmee bedoeld wordt. Hij wil namelijk al uw internetverkeer laten controleren om te kijken of u niet stiekem downloadt. Spioneren op afstand dus wat met oude techniek niet mogelijk is. Op zich al een achterlijk idee. Downloaden is niet strafbaar. Films en muziek downloaden voor eigen gebruik is nog steeds toegestaan.

Downloaden dat wel illegaal gebeurt is in principe zo'n klein probleem dat het geen extreme privacyschendende maatregelen kan rechtvaardigen. De kleine gebruiker die eventjes een kopietje van Photoshop downloadt voor een schoolproject is nauwelijks een gevaar. Pas als criminelen de software aan duizenden mensen gaan aanbieden tegen betaling is er een probleem, maar dat is op een andere manier te ontdekken dan het aftappen en opslaan van uw internetverkeer. Ondertussen gaat de deurbel. Een gerechtsambtenaar kondigt met strenge stem aan dat hij een vonnis komt betekenen. Opa vertelde dat het dan de bedoeling is dat we een hand omhoog steken en iets roepen, maar we wisten even niet meer wat. Een naam beginnende met een H. Hirsch Ballin! Voordat we kunnen spreken moest er een handtekening gezet worden. Op het vonnis staat iets over beperkingen die noodzakelijk zijn in de samenleving. Misdefinitie zou de waarde van een miljoen apen hebben miskend door hen te vergelijken met over het algemeen weinig gewaardeerde mensen.

We zouden zweren dat de aanklacht juist andersom was en er daardoor weer vrijspraak zou moeten volgen, maar in hoger beroep schijnt het een en ander veranderd te zijn. Ook zou de zaak pas veel later plaatsvinden zodat we een goede verdediging konden neerzetten, maar door het eerdere verlies hebben ze maar besloten bij verstek te veroordelen tot 80 uren werkstraf. Werken is binnen de kringen van de beesten die beledigd worden namelijk een straf. Binnen Nederland Luilekkerland heeft iedere inwoner van Artis een verzorger gekregen en zijn de mensen om dat te betalen verplicht om te werken tot hun 67ste. Opeens gaat de telefoon. Een collega meldt dat onze Toyota Prius in beslag is genomen. Ditmaal niet vanwege 4 km overschrijding van de snelheid, dat ding gaat niet harder dan 50 km / uur sinds we er geen benzine meer voor krijgen, maar omdat het spionagekastje van Eurlings een kwaad woord hoorde. Politie en justitie jagen tegenwoordig niet meer op pedofielen, maar met zeer geavanceerde apparatuur op argeloze automobilisten.

Reizen is sowieso een grotere uitdaging geworden dan het vinden van een verstandig mens op aarde. Staan we met het enige wettelijke betaalmiddel, chartaal geld, op het station om een treinkaartje te kopen, blijkt dat niet meer mogelijk te zijn. Pinnen kan wel, maar sinds de bank verplicht een kopie van een identiteitsbewijs eist die we niet kunnen overleggen, zijn onze rekeningen geblokkeerd. Af en toe zwart een raampje lappen om toch wat centen te sprokkelen heeft kennelijk ook geen zin meer. Inmiddels wordt een van ons herkend door de volautomatische gezichtsherkenningsapparatuur van Hirsch Ballin. Een paar seconden later worden we omsingeld door een vijftal dienstkloppers uit een flitsauto die toch in de buurt was. We zouden op raadselachtige wijze op een zwarte lijst terechtgekomen zijn. Computerscanners pikten gisteren de naam Hirsch Stalin op in een nog niet verschenen artikel. Reizen is tegenwoordig alleen nog mogelijk via elektronische wegen waarmee ze al uw gangen kunnen nagaan.

Onze hoofdredacteur wordt het te heet onder de voeten en hij dacht slim te zijn om het land te ontvluchten met een geldig maar iets ouder paspoort zonder biometrische gegevens. Volledig legaal en zonder strafblad moet het een koud kunstje zijn om weg te komen. Na een undercoveronderzoek bij de Helpdesk Allochtonen, gelooft u ons: dat bestaat, weten we dat immigranten bij aankomst in een land overladen worden met cadeautjes als uitkeringen, huizen, snoepreisjes, subsidies en positieve discriminatie. Andere landen zouden ons vast ook op die manier welkom heten. Zeker na wat we als Nederland voor al hun allochtonen hebben gedaan. Op Schiphol werden we aangenaam verrast. Waar Alberto Stegeman zonder problemen een fles met onbekend spul naar binnen kon smokkelen en een bekende moslimterrorist kon opstappen om later een bom tot ontploffing te brengen, stonden wij voor dichte poortjes. Luchthavens worden uitgerust met bodyscanners waarbij iedere IQ-loze drol uw tampeloeris of doos kan zien en biometrische scanapparatuur.

Overweging.

Bovenstaand scenario is niet een of ander fantasieverhaaltje over een toekomst in een science fictionwereld. Het is geen halfslachtige poging om een schrikbeeld neer te zetten en angst te zaaien. Ook is het geen relaas om aan te tonen dat we inmiddels zijn beland in de situatie uit het beroemde boek 1984 van George Orwell. Dit gaat over de huidige situatie van onze privacy in Nederland. Niet in een ver verleden toen we nog niet over grondrechten spraken en ook niet in een verre toekomst waar we hooguit over kunnen speculeren. Nee, het gaat om wat er zich nu afspeelt. Over wat er zich binnen een generatie in zo'n 15 jaar tijd heeft ontwikkeld. Van een vrij en liberaal land naar een socialistische heilstaat die onder totalitaire politiecontrole staat. Een land waar we prat op gaan over een vrije kenniseconomie waarin iedereen meedoet en het recht heeft zich te ontplooien. Door de situatie die nu is ontstaan te analyseren en te combineren met kennis uit het verleden, kunnen we u vertellen hoe het zover is gekomen.

Twintigste eeuw, 1945. De nationaal socialisten zijn overwonnen, het Derde Rijk is ingestort en voor de bevolking stond vast dat zoiets nooit meer mocht gebeuren. Mensen zouden verstandiger geworden zijn na alle verschrikkingen van de oorlog en voortaan beter opletten. Arbeiderspartijen als de (N)SDAP en de NSB die altijd verwarring hebben geschept over hun werkelijke fascistische aard, hadden nu het nakijken. Geen hond die nog maar iets met het socialisme te maken wilde hebben. Of ze het nu NSDAP of SDAP noemen. Iedereen wist opeens dat "Arbeit macht frei" sarcastische bedoeld was om de activiteiten in vernietigingskampen te verbergen. De socialisten moesten iets anders verzinnen. (N)SDAP en nog een aantal anderen werd de PvdA. Opgericht in 1946. In plaats van "Arbeit macht frei" was het nu Partij van de Arbeid. Zelfde mensen, zelfde ideeŽn. Om stemmers te krijgen bedachten ze een list. Fatsoenlijke mensen stemden niet meer voor die partij. Dus gingen ze mensen uit het buitenland halen als stemvee.

Het idee was simpel. Mensen waren het socialisme zat en kregen werk. Dan willen ze niet meer links stemmen. De socialisten riepen toen dat er zat werk is wat Nederlanders niet willen doen om zo te rechtvaardigen dat er een slordige 150.000 gastarbeiders naar Nederland werden gehaald. Slim, want tegen zo'n leugen kan een volk zich niet verdedigen. Er ligt namelijk altijd wel wat werk en als het er niet is, dan kan het van een Nederlander afgepakt worden. Zo geschiedde het. Gastarbeiders kwamen, pikten banen in, kregen alles wat ze nodig hadden en middels een slinkse truc bleven ze net zo lang totdat ze niet meer weggestuurd mochten worden. Twee vliegen in een klap voor de PvdA: heel veel dankbare immigranten die op hen gingen stemmen en heel veel Nederlanders die hun baan verloren, een uitkering kregen en ook links gingen stemmen om die verdomde uitkering te kunnen houden. De basis was gelegd. Sinds die tijd is het aantal immigranten dat als steevee kan dienen explosief gegroeid.

Gedurende de jaren '70 en '80 kwamen er diverse projecten zoals de "Oil for immigration" op gang. Stiekem opgezette semi-verdragen die zogenaamd geen juridische status hadden, maar wel bindend werden geacht voor landen. Grenzen werden wagenwijd opengezet voor economische gelukszoekers en profiteurs. Mensen die later weer uit dankbaarheid voor wat ze ons hebben afgenomen op hun linkse weldoeners gaan stemmen. Critici worden vakkundig de mond gesnoerd. Vanaf de jaren '80 en '90 werden er regelmatig politieke processen gevoerd om tegenstanders van het nieuwe socialistische regime de mond te snoeren. En geen fascistisch socialistisch regime zonder Derde Rijk: een Europa kwam eraan en werd al gauw door onze strot geduwd. Zodat ze kunnen zeggen dat alle maatregelen die ze invoeren door Europa, die ze zelf in het leven hebben geroepen, wordt opgelegd zodat u geen recht heeft om te klagen. Eindeloos een beroep doen op het zogenaamde sociaal zijn en gelijkwaardigheid hebben ervoor gezorgd dat niemand durft te protesteren.

Eenmaal het project op de rails zonder dat er een haan naar kraait, werd het midden jaren '90 tijd voor de grote klapper. Namelijk de beruchte tsnunami's van immigratie. Binnen 15 jaar verdubbelde het aantal allochtonen in Nederland. De criminaliteit en de staatsschuld verdubbelde eveneens, maar daar horen we nooit iemand over. Generaal pardon op generaal pardon. Dweilen met de kraan open. Alles verliep zo snel dat niemand tijd had om te reageren. Miljarden worden doorgesluisd naar deze linkse hobby's waardoor de burgers steeds meer uitgekleed werden. Eenmaal in hun nakie, is het makkelijk om ze tot gehoorzaamheid te dwingen. Mensen zijn van nature eerste geneigd om de eerste levensbehoeften veilig te stellen en wie honger en dorst heeft let niet zo nauw op de politiek. Vrijsprekers worden de nek om gedraaid. Doodgeschoten na demonisatie of simpelweg maatschappelijk gediskwalificeerd. Balkenende IV zorgde er met Hirsch Ballin voor dat elke vrijsprekende website van betekenis werd opgepakt, gedagvaard en veroordeeld.

Ondertussen blijven ze nette hardwerkende burgers beroven totdat ze zo arm zijn dat ze zich niet meer kunnen verweren tegen het fascisme van de socialisten. Terwijl iedereen bezig is met overleven, doen ze er alles aan om hun stemvee te vertroetelen. Waarbij ze niet beseffen dat het voornamelijk kansarmen zijn die naar Nederland zijn gekomen. Want zeg nou zelf: iemand die normaal doet, niet crimineel is, werkt en daardoor een leven opbouwt, gaat niet naar het buitenland. Met als gevolg dat er hier voornamelijk criminelen komen. Criminelen die het land overspoelen met zware misdaden als moord, verkrachting en terrorisme. Ook dit pakte blijkbaar gunstig uit voor de linkse partijen. Steeds meer linkse partijen proberen mee te eten van de koek. Door alle criminaliteit zijn er maatregelen nodig. Maatregelen die niemand kan weigeren, want de dogma's veiligheid en sociaal overheersen. Gebrek aan veiligheid wordt vervolgens als rechtvaardiging gebruikt voor de invoering van privacyschendende maatregelen.

Vingerafdrukken afnemen hoort bij criminelen te gebeuren, maar omdat links hun schatjes niet meer onder controle heeft wordt het ingevoerd om juist de nette burger te pakken. Overal camera's zou zogenaamd de veiligheid vergroten. Al worden apen die zomaar een bus in de fik steken er nooit mee gepakt. Reizen kan niet meer anoniem. Ze willen u precies kunnen volgen. Nooit heeft dat ongure types die niks te verliezen hebben tegengehouden. Alles wordt overal opgeslagen. Een onbekend aantal duistere figuren hebben toegang tot uw gegevens. Bedrijven en instanties werken met zwarte lijsten waar u op elk moment opgezet kan worden. Daar staat u dan. Uitgesloten van de maatschappij met een leeg strafblad terwijl pedofielen en ander gespuis de meeste rechten hebben. Protesteren mag niet, want alles is voor de veiligheid en wie protesteert is tegen veiligheid en dus een gevaar. Opkomen voor uw grondrechten staat tegenwoordig gelijk aan staatsgevaarlijk zijn.

Uit het verleden weten we wat de dramatische gevolgen zijn als er zondebokken gezocht worden die verstoten worden uit de samenleving. De Joden waren onschuldig. Vrijsprekers zijn onschuldig. Pim Fortuyn en Theo van Gogh waren onschuldig. Wij zijn onschuldig. Allemaal normale mensen die zich zorgen maken over de huidige ontwikkelingen en niet te laf zijn om daar de bek voor open te trekken. Geen strafblad en nooit iets verkeerds gedaan. Mensen die allemaal vermoord dan wel strafrechtelijk vervolgd zijn om hun mening. En kom maar op met die verwijten. Dat we zeuren over links. Dat we overdrijven. Bedreig, belaster en lieg er maar op los. Terwijl u diep in uw hart weet dat de feiten niet liegen. Ja, we hebben het ook tegen u. De laffe NSB'er die achter zijn computertje de boel tegen beter weten in loopt te bagatelliseren. Destijds was het resultaat zes miljoen doden door alle privacyschending. Verstoot, vervolg en vermoord het vrije woord maar. Wij hebben een schoon geweten. Als u niks doet, dan pakt dit systeem op den duur ook U.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.