Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

458 # Islamiseren nooit accepteren #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2010 om 23:09.
"Bent u tegen discriminatie? Stem dan vooral niet op Wilders, want hij is een nazi!" luidt de boodschap van een walgelijke campagne van de zoveelste net opgerichte stichting die zich edelmoedig wil opwerpen als het verzet tegen "het grote gevaar" dat zij Geert Wilders noemen. Normaliter is het niet eens de moeite waard een artikel te wijden aan een paar naÔeve linkse studenten die veilig en anoniem achter hun computertje weer eens een haatcampagne tegen de PVV zijn begonnen. Nooit iets hebben meegemaakt in hun korte leventje en dan denken een belangrijke functie in de maatschappij te kunnen vervullen door met gore vuilbekkerij een democratisch gekozen politicus neer te zetten als een genadeloze racist. Toch gaan we de uitdaging aan omdat het eveneens een oorlogsverklaring betreft aan het Nederlandse volk. Stichting "Een voor 12" vindt dat we de multikul in de ogen moeten kijken en moeten accepteren. Nooit zullen we accepteren dat vaderlandslievendheid gelijk wordt gesteld aan discriminatie of toestaan dat islamisering ons land kapot maakt.

Valsheid in campagne.

De campagne bestaat uit het uitdelen van silicone anti-Wildersbandjes en staat bol van de holle zoetsappige slinkse retoriek. Taalgebruik is wollig gemaakt door algemene termen waarmee Wilders wordt beschuldigd van grove generaliseringen, het voortdurend over een kam scheren, toenemende intolerantie en verbittering. Volgens de studenten achter de stichting zou de PVV discrimineren en daarbij passen typische linkse oplossingen als distantiŽren en zich inlikken bij de cultuurverrijkers door ze al knuffelend en blazend in de oortjes toe te fluisteren: "Ik accepteer jou". Meteen komt er een cruciale vraag boven drijven. Wat accepteren ze nu precies? Gesuggereerd wordt dat als iemand anders behandeld wordt, dat altijd gebeurt op basis van afkomst, cultuur of geloofsovertuiging en het dus wel onder ongeoorloofde discriminatie moet vallen. Een fundamenteel verkeerde en gevaarlijke aanname. Al tientallen keren is aangetoond dat allochtonen niet anders behandeld worden om huidskleur, maar om zwaar crimineel gedrag.

Absurde aannames en redenaties hebben veelal dramatische consequenties. Wilders ageert met zijn PVV niet tegen alle moslims, alle allochtonen of alle vreemdelingen, maar enkel tegen de uitwassen van de islam, radicalen, terroristen en criminelen. Wie beweert dat dit discriminatie is en uit zogenaamde solidariteit roept dat hij dat gespuis, de criminelen dus, accepteert, zegt feitelijk dat hij gedrag van criminelen prefereert boven de waarschuwingen voor criminaliteit die Wilders geeft. Om de vraag te beantwoorden wat de stichting en hun linkse aanhang willen dat u accepteert, kunnen we dus simpelweg kijken naar de criminelen waar Wilders het over heeft. Even wat voorbeelden uit de oude doos bekijken. Eind 2008 serveerde de multikul een menu vol criminele Marokkaantjes die mensen uitschelden, bedreigen en bekogelen met stenen. Bent u een vrouw? Dan wordt u bespuugd. Gefrustreerde Marokkanen gingen zelfs volledig los op weerloze baby's om daarna zonder schuldgevoel deel te nemen aan groepsverkrachtingen.

Net zoals gematigde moslims regelmatig kansen in de maatschappij creŽren voor crimineel tuig van de richel, probeert "Een voor twaalf" te bewerkstelligen dat u zich maar bij deze vormen van islamisering neerlegt. U moet het maar accepteren. Aanvaarden dat u door geitenneukers in naam van Allah wordt beroofd. Lijdzaam toezien hoe uw buurtsuper wordt geplunderd door de struisrovers van Mohammed. Middels belastinggeld faciliteren van linkse landverraders die er alles aan doen om nog meer immigratie uit moslimlanden te realiseren. Hulpverleners moeten volgens de linkse kliek accepteren dat ze door grote moslimfamilies in elkaar worden gemept als ze proberen de levens te redden van mensen die net een afschuwelijk ongeluk hebben meegemaakt. Haathutten die de naam moskee niet zouden mogen dragen vormen in Nederland het strijdtoneel van radicalen die worden opgeroepen u te vermoorden. Integratie levert voornamelijk problemen op. Dat zijn de feiten.

Islamisering heeft nog een andere verwoestende uitwerking. Grondrechten worden steeds makkelijker opzij gezet. Dacht die linkse prutstichting nu echt dat zij namens een soort van "verzet" kan spreken? Sodemieter op. Vrijsprekers die openlijk afstand durven te nemen van moslimextremisme, linkse landverraders en het schenden van onze belangrijkste vrijheden, hebben pas lef. Zij worden immers zonder pardon voor de rechter gebracht als zij het wagen de multiculturele samenleving in twijfel te trekken. Tientallen berichten teisteren de media over kut-Marokkanen die hier alles doen behalve werken en belasting betalen. Meiden in Gouda werden gestenigd. Door kleine apen die nog nooit een poesje, niet zijnde een gewaardeerde viervoeter, van dichtbij hebben gezien. En kom maar op met dat gelul over belediging stelletje laffe politieagenten. Zo stoer bent u echt niet tegen Marokkanen. Justitie is zo bang voor die criminelen dat ze snoepreisjes beloven als die rotjochies stoppen met vernielen.

Dit is wat links accepteert.

Daag ons uit met leugens en gelul over solidariteit en u zult het krijgen ook. Laten we nu eens de recente actualiteit erbij pakken om erachter te komen wat die linkse ransapen nu eigenlijk willen dat we zo nodig accepteren. Vol trots roepen ze tegen discriminatie te protesteren. Discriminatie van zwarte criminelen wel te verstaan. Blanke Nederlanders moeten het onderspit delven. Zo bestaat biljartclub Ericahorst uit Ede al 30 jaar en hebben ze sinds 5 jaar eindelijk een fatsoenlijk onderkomen kunnen regelen waar 3 tafels staan. Thans zijn de biljarters zo boos dat ze hun keu wel in de hol van een stel Marokkanen kunnen steken, want sinds de gemeente een multikulsubsidie heeft ontvangen hebben zij te horen gekregen dat ze moeten oprotten. Waarom? Omdat een Marokkaanse vereniging die ruimte "nodig" heeft. O ja, even goed opletten waarom die Marokkanen nu voorrang krijgen ten koste van Nederlanders. "Marokkanen passen beter bij het gebouw omdat er ook andere allochtonen zitten." Racisme van autochtonen op grond van afkomst en ras dus.

Aan gasten vragen of ze zich aanpassen aan de huisregels mag niet. Dan mompelen de slinksen iets over cultuur en vooroordelen. Van vreemde culturele gebruiken vinden ze dat we het juist moeten omarmen zodat het vredig naast onze cultuur kan bestaan. Hoe dat in de praktijk in zijn werk gaat zien we in de Haagse wijk Transvaal. Koninginnedag vieren? Wel nee, dat is vast een nationalistische uiting. U bent toch geen racist? Dus mag u fijn accepteren dat Turkse culturele evenementen onze koningin onderdrukken. Lang leve de tolerantie. Vreet nog lekker een broodje kebab, naai uw vrouw van onderen dicht en laat de gassen in uw onderbuik tot ontploffing komen midden in het feestende publiek. Mocht u ooit in het paradijs terecht komen, zwaai dan met uw blauwe bandje van de stichting. Misschien dat de profeet u gunstig gezind is en u vergezeld wordt door eeuwig maagd gebleven criminelen en radicalen. Wilt u leven in een land waar onze cultuur wordt vervangen door een dominante cultuur van haat en geweld jegens alles wat niet-moslim is?!

Islamisering door stapje voor stapje Nederlandse feesten islamitisch te maken is niet het enige probleem waar we sinds de tsunami aan islam mee opgescheept zitten. Ellende zit overal. "Kwajongens laseren politiehelikopter" kopten een aantal kranten. Schijnen in de ogen met een laserpen kan een piloot verblinden met alle gevolgen van dien. Nu moet u weten dat het in Amsterdam-West gebeurde en wat woont daar voornamelijk? Juist, de kwajongens blijken weer Marokkanen te zijn. Met een kleine boete zijn ze huiswaarts gestuurd. De laserpen mochten ze houden. Begin mei werd een homoseksuele man, nota bene bij het homomonument, gemolesteerd door twee Marokkanen. Hij werd door dat kamelentuig uitgemaakt voor flikker om daarna geschopt en geslagen te worden. Fijne jongens, zo net na het bevrijdingsfeest. Hoezo zijn we bevrijd? Over de oorlog gesproken: weet u waar het respect voornamelijk niet vandaan komt? Jarenlang voetballen met name Marokkaanse jongeren respectloos met de kransen van de dodenherdenking. Iets met moslim en anti-semitisme.

Over Marokkanen heersen een heleboel vooroordelen, maar zij zijn toch degenen die stelen? Een op de drie dieven in Gouda is een Marokkaan. Of bedoelen ze een op de drie Marokkanen is een dief? Hoe dan ook, de feiten liegen niet. Van vooroordelen is dan ook zeker geen sprake. Linkse organisaties kunnen wel vinden dat het niet getuigt van smaak om het hier over te hebben, maar wij rennen niet weg voor de harde waarheid. Veenendaal heeft al lange tijd te maken met extreme vormen van Marokkaans geweld. Onschuldige jongens worden van hun fiets getrokken, geschopt, uitgekleed en met pepperspray bespoten. Na wat slag- en steekwerk namen ze een aantal portemonnees mee. Vrouwen en meisjes die alleen over straat gaan worden door groepjes "licht getinten" vastgehouden, geslagen en beroofd. De mishandelingen gaan maar door. Zelfs kinderen van een jaar of 13 worden genadeloos afgetuigd door die berberapen. Zo heren en dames van de werkschuwe stichting van lik onze gebruinde reten. Ga nu maar terug naar school om echt iets te leren over Nederland.

Ondertussen gaat de schijnbaar grenzeloze islamisering van Nederland onverminderd door. Moslimouders in Slotervaart willen dat er islamlessen komen op scholen. Gezien de ervaringen met koranlessen in haatkazernes waarbij kinderen kapot worden geslagen als ze niet onmiddellijk op commando tien bedreigingen jegens homo's, joden en ongelovigen kunnen opdreunen, is de bedoeling hiervan nogal duidelijk. Overigens willen de ouders zelf niks organiseren. Dat mogen linkse landverraders doen. Op onze kosten. Portefeuillehouder De Wilt van het stadsdeel legt uit dat hij met de rug tegen de muur staat. Het is of islamlessen op school of extra koranlessen waar geweld een grote rol speelt. Luisteren wij Nederlanders niet, dan worden er imams ingevlogen die niet zelden extreem radicaal zijn. Pure chantage. Schaamteloos roepen ze snel dat er heus geen sprake is van islamisering. Nederland voor Nederlanders! In Nederland is het onderwijs Nederlands en spreken we godverdomme Nederlands!

Zijn wij de enigen die opmerken dat het op z'n zachtst gezegd de verkeerde kant opgaat met de islamisering? Gelukkig niet. Televisiezenders in Noorwegen laten alarmerende cijfers zien waaruit blijkt dat 41 extreem gewelddadige verkrachtingen allen gepleegd werden door immigranten. Rapporteren over immigratie blijft echter een taboe. Ondanks het feit dat er eveneens veel anti-semitisme van moslims wordt gerapporteerd, wordt vermoed dat wat we weten slechts het topje van de ijsberg is. Dhimmitude, volledige capitulatie aan de islam door het eigen volk te verraden, zou eraan in de weg staan het verschijnsel volledig te onderzoeken en te rapporteren. Vlakbij Stockholm dacht een imam dat hij profeet Mohammed was en neukte een 11-jarige. Radicalen wilden in Ierland een Zweedse cartoonist vermoorden. De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad beschuldigde het westen van terrorisme. Bedenk goed dat dergelijke gebeurtenissen in het buitenland een voorbode kunnen zijn van wat ons hier te wachten staat.

Overweging.

Tart ons met idiote linkse retoriek en we zullen er verbaal gehakt van maken. Blijkbaar kreeg de stichting na hun campagne een stortlading aan kritiek, want achteraf publiceren ze opeens een artikel waarin gesteld wordt dat "Geert wel mag spreken" en er zeker geen sprake is van uitsluiting. Laat dat achterbakse gedoe maar achterwege. Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde partij. Dat betekent dat alle andere partijen niet voor hem spreken. Een PvdA'er kan net zo goed zeggen dat de SP of GroenLinks niet voor hem spreken. Toch kiezen ze ervoor tegen de PVV te ageren. Niet inhoudelijk op basis van argumenten, maar op basis van de hersenloze aanname dat Wilders discrimineert en het idee dat we de criminelen waar hij het over heeft maar moeten accepteren. Ook stellen ze dat de meerderheid niet voor de PVV stemt. Klopt, maar dat geldt voor alle partijen. Waarom dan specifiek aanvallen? Al die schijnheiligen weten dondersgoed dat ze de PVV demoniseren in de hoop dat iemand hem afknalt. Is dat nou tolerantie en vrijheid?

Vol overtuiging schrijven ze dat ze zich schamen. Inderdaad, zij en hun aanhang hebben alle reden om zich te schamen. Racisme kunnen we alleen samen bestrijden. Dan hebben we het niet over de linkse misdefinitie van racisme die inhoudt dat alle kritiek op de multiculturele samenleving en de islamisering per definitie racisme of discriminatie is, maar over ongeoorloofde discriminatie waarbij mensen worden uitgesloten op basis van ras, geslacht, seksuele geaardheid en politieke gezindheid. Dus ook over blanken die hun standplaats kwijtraken om Marokkanen rustig te houden. Ook over de blanke leraar die zijn baan verliest omdat hij een andere politieke overtuiging heeft. Ook over de homoseksuelen die vanwege hun geaardheid worden belaagd door Marokkaanse rotjochies. En zeker ook over iedereen die maatschappelijk gediskwalificeerd is om een andere mening dan de linkse. Vrijwel alle aanhangers van de PVV hebben een hekel aan racisme. Het is een gemiste kans al deze mensen uit te sluiten.

Graag zouden we een aantal aanbevelingen willen doen aan stichting "Een voor twaalf" over hoe ze een goede campagne kunnen opzetten waar Nederland echt iets aan heeft. Houd u bek over generalisatie als u hypocriet alle PVV-aanhangers beschuldigt van discriminatie. Wilt u distantiŽren? Prima, dat willen wij ook. Neem openlijk afstand van die criminele klote Marokkanen die onze vrouwen beroven, mishandelen en verkrachten. Spreek u krachtig uit tegen alle onwenselijke vormen van islamisering in Nederland. Sta niet toe dat traditionele feestdagen waarop we al eeuwen feestvieren worden verdrongen door wereld- en cultuurvreemde evenementen die hier niks te zoeken hebben. Accepteer geen radicale moslims in Nederland. Laat ons onderwijs neutraal en objectief blijven. Geen islamlessen op scholen waardoor leerlingen straks niet meer over de gruwelijkheden van de Holocaust onderwezen kunnen worden. Eis dat alle criminele moslims en landverraders per direct het land uit worden getrapt voor een betere samenleving.

Gaat het over verbittering? Val dan niet de boodschapper aan die met harde feiten komt. Denk eens aan al die mensen die lijdzaam moeten toezien hoe hun buurthuizen gesloten worden uit angst voor rellende Marokkanen. Vraag u af waarom we er niet in slagen meer politie op straat te krijgen voor uw veiligheid terwijl er wel geld is voor windrozen voor moslims in cellen, speciale verhoormethoden voor Marokkanen en anti-blankcampagnes die ervoor zorgen dat blanke mannen moeilijk nog aan de slag komen bij de politie. Help mensen die slachtoffer zijn van moslimterreur. Kom bij de rechtbank demonstreren als er weer eens iemand om zijn mening wordt vervolgd. Noem niet iedereen te pas en te onpas Nederlander omdat het anders niet in uw bekrompen wereldje past. Een poes zal nooit een hond worden. Ook niet als u hem leert blaffen en ook niet als u de wetgever zover krijgt het in de wet te zetten. Protesteer tegen onrecht dat er echt toe doet. Islamisering, criminaliteit, verlies van onze identiteit en stalindictatuur.

Simpele zielen die enkel discriminatie roepen bij het zien van zoveel feiten tonen aan dat het vergeefse hoop is dat we ooit samen zullen strijden tegen discriminatie. De linkse lieden zijn te laf om het over echte discriminatie en criminaliteit te hebben. Zij willen dat u zwijgt zodat hun moslimaanhang door kan gaan met criminaliteit en het zaaien en haat en geweld. Zodat de islamisering de overhand neemt en de sharia kan worden ingevoerd. Fuck you, zou het ons land niet zijn, dan maakte het niet zoveel uit. Wat kan het ons schelen dat die linkse rakkers straks het slachtoffer worden van de radicale islam. Nederland is echter wel ons land. Dus hebben al die linkse stakkers de keuze. Normaal doen en samen met ons strijden tegen onrecht als racisme. Of doorgaan met die onzinnige demonisatiepogingen en straks merken wat we voor hen in petto hebben: wij in ons land en zij in het land van hun schatjes. Op den duur zullen alle radicalen, landverraders en ander gespuis moeten vertrekken. Goedschiks of kwaadschiks.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door David op 19-05-2010 om 12:42.
De voorbeelden van islamisering stapelen zich op, helaas zijn velen pas bereid hiertegen in actie te komen wanneer ze zelf het slachtoffer worden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.