Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 21 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

462 Stem met het gezonde verstand
461 Criminele privacyparia's
460 Aristocratie tegen de achterlijkheid (3)
459 Goochelen met rekenmeesters
458 Islamiseren nooit accepteren (1)
457 Verraad teistert de PVV (5)
456 Sabotage door wederzijds beschuldigen (3)
455 Genaaid op z'n Grieks (1)
454 Sharia heimelijk in rechtspraak
453 Oorlog tegen de angstcensuur (2)
452 Rechtsstaat dwaalt naar bananenrepubliek (10)
451 Onderwijs weer op de pijnbank (2)
450 Burger uitgeknepen om verspillingen (8)
449 GeenStijl ongefundeerd in de huichelarij (2)
448 Het socialisme van de piratenpartij
447 Racisme? Waarom niet! (2)
446 De ratten verlaten het zinkende schip
445 Bang voor islam? Naai katholieken! (1)
444 Automatisering misbruikt door overheid (1)
443 Grijsgedraaide verkiezingsretoriek

450 # Burger uitgeknepen om verspillingen #
Gepost door Misdefinitie op 06-04-2010 om 23:43.
Goed met geld omgaan is niet voor iedereen weggelegd. Veel kostwinnaars zijn drank- en gokverslaafd waardoor geldnood als het zwaard van Damocles boven hun hoofden hangt. Om de financiŽle malaise enigszins het hoofd te bieden, mishandelen ze de kinderen, ranselen ze hun vrouw af en bezuinigen ze op de eerste levensbehoeften. Geen hond zal eraan twijfelen dat deze aanpak op z'n minst verkeerd is. Een blinde kan zien dat het oplossen van de financiŽle problemen enkel kan geschieden door de verspillingen aan te pakken die gepaard gaan met het drinken en gokken. Zo slim als mensen in persoonlijke situaties zijn, zo dom reageren ze als het om de landelijke politiek gaat. Rekenmeesters van de overheid zijn tot de conclusie gekomen dat de regering de komende jaren structureel 29 miljard euro moeten bezuinigen. Erkennen waardoor we zo in de shit zijn gekomen mag niet. Er moet bezuinigd worden. Het gevallen linkse kabinet Balkenende 4 heeft miljarden verspild. In plaats dat ze stoppen met linkse hobby's, wordt u uitgeknepen.

Stop met linkse hobby's.

Onze eerste reactie op het nieuws dat Nederland zwaar moet gaan bezuinigen was nogal laconiek. Gedurende de crisis heeft sinterklaas Wouter Bos (PvdA) een slordige 100 miljard aan kapitaalinjecties uitgedeeld aan banken die door hun eigen graai- en bonuscultuur in de problemen waren gekomen. Uiteraard betrof het geen gift, maar een lening. Geld dat dus terugbetaald moet worden. Wat er moet gebeuren is derhalve heel simpel. Haal die 100 miljard terug en werk daarmee het tekort van 29 miljard weg. Appeltje eitje zouden we denken aangezien het uitgeleende geld ruim 3 keer zoveel is als het bedrag dat we nodig hebben. We houden dan zelfs nog 71 miljard over waarmee we tekorten en wantoestanden binnen de zorg kunnen aanpakken, het goede oude degelijke onderwijs weer terug kunnen brengen, meer agenten kunnen aanstellen om straatschoffies op te pakken en de AOW-leeftijd niet hoeven te verhogen. Opvallend genoeg is er niemand die een dergelijk simpele oplossing ziet. Men gaat bezuinigen op niet ter zake doende posten.

Vreemd, want iedere mongool kan bedenken dat het bij het hebben van schulden verstandig is om eerst uitgeleend geld bij debiteuren vandaan te halen. Waar is het geld nog meer aan op gegaan? Voornamelijk aan linkse hobby's. Neem nou een post als ontwikkelingshulp. Reeds meer dan 50 jaar storten we jaarlijks miljarden in de bodemloze put van de ontwikkelingslanden. Grote leiders varen er wel bij, maar de mensen om wie het echt gaat blijven doodgaan omdat het geld aan de strijkstok blijft hangen. Kleine projecten laten hooguit af en toe wat resultaat zien. Goed voor beeldvorming en propaganda. Feit is echter wel dat we zo'n 8 miljard per jaar kwijt zijn. Vermenigvuldig dat met die 50 jaren en u vindt ruim het bedrag van onze staatsschuld. Stop die verspilling. Als onze kinderen weer eens moeten verhongeren omdat we nogmaals ontslagen zijn vanwege onze politieke overtuiging, krijgen goede doelen ook geen cent meer. Op ontwikkelingshulp kan eenvoudig bezuinigd worden aangezien het veelal verspild geld betreft. Bovendien horen giften vrijwillig te zijn.

Nog een andere grote schadepost voor onze samenleving vormt de linkse hobby die gevonden wordt in het faciliteren van massa-immigratie, de tsunami aan islamisering en het op 1001 andere oneigenlijke manieren binnenhalen van buitenlanders. Vorig jaar werd bekend dat massa-immigratie ons land minstens 200 miljard heeft gekost. Voordat Wouter Bos sinterklaas ging spelen was dat bijna onze volledige staatsschuld. Weg met die uitgaven. Begin alle criminelen terug naar hun eigen land te sturen. Hun aanhang, achterban en alle mensen die zo graag de landverrader uithangen mogen eveneens mee. Makkelijk verdiend. Kijk ook eens naar Europa. De Unie zou eerst een gemeenschappelijke handelsgemeenschap worden, maar is uitgegroeid tot een gedrocht met regelgeving die te vergelijken valt met het toenmalige Derde Rijk. Brengt Europa Nederland in gevaar, dan moeten we ermee stoppen. Ons geld is van ons. Stop met linkse hobby's, haal ons geld terug en knijp de hardwerkende bevolking niet langer uit!

Achterlijke "deskundigen".

Zelfbenoemde deskundigen denken er echter heel anders over. Na 3 jaar desastreus socialistische beleid, tracht Balkenende zijn naam te zuiveren door het instellen van 20 commissies die even moeten gaan kijken waar die miljarden vandaan te halen zijn. Maanden aan onderzoek leverde een heel pak papier op waarin het uitzuigen van de bevolking heel liefkozend "brede heroverwegingen" wordt genoemd. In hoofdlijnen kan gezegd worden dat vooral de zorg, het onderwijs, de arbeids- en woningmarkt en defensie het moeten ontgelden. Wie de rapporten bekijkt moet wel barsten van razernij. De zorg was al een zorgenkindje waardoor opa steevast minstens een week in een volgekakte poepluier moet liggen. Straks gaat het allemaal veel erger worden. U betaalt al een bom duiten voor een zorgverzekering die geen flikker vergoedt. De kostenpost aftrekken van de belasting is tegenwoordig verboden. Thans hebben ze het onzalige idee geopperd om de eigen risico te verhogen naar 775 euro. Per huisartsbezoek betaalt u nog eens 5 euro extra.

Anderhalve rug dokken, geen aftrekpost en nu dus ook bijna alles zelf betalen. Bent u chronisch ziek? Klaarblijkelijk vinden ze dat een luxe dat u voor de lol doet, want er is voor u geen compensatie meer. Zo kippig als de tering? Brillen worden niet vergoed. En kom vooral niet kleinzerig doen bij het ziekenhuis. Blijken uw verwondingen mee te vallen, dan kunt u een fikse rekening betalen. Toegankelijk en kwalitatief goede curatieve (genezende) zorg noemen ze dat. Nu maar hopen dat u inderdaad kwalitatief goed geneest zonder dokter, anders bent u gewoon het haasje. Verder moet er nog een voorsprong in informatie gerapporteerd worden. Leuke elektronische patiŽntendossiers die vroeg of laat op straat liggen en kinderdossiers waarin dankzij Rouvoet (CU) de lengte van hun piemel en schaamhaar wordt opgenomen. Zeuren mag niet. Vergeleken met "het buitenland" hebben we het prima voor elkaar hier. Hebben we u al verteld dat u de kanker kunt krijgen omdat het geld voor zorg opgaat aan extreem linkse anti-discriminatiebureautjes?

Docenten worden in elkaar geslagen, criminele kut-Marokkanen groeien voor galg en rad op, het Nederlandse onderwijs dreigt failliet te gaan door een lerarentekort en kinderen beheersen de basisvaardigheden taal en rekenen niet meer. "Geen gekanker, Nederland moet blanker zwarter," roepen de slinksen in koor. Multikulti-projectjes op school, lief leren omgaan met medemensen waar u eigenlijk van walgt, Turkse lessen op de basisschool en natuurlijk ruim 4 miljard bezuinigen op onderwijs. Houd de mensen maar lekker dom. Dan zullen ze nooit protesteren tegen het uitknijpen en nooit beseffen grandioos genaaid te worden. Jarenlang pompen ze miljoenen in het onderwijs om nog iets te redden van de onderwijsmethoden van de PvdA die vernietigend uitpakten. Nu mag alles weer op de schop. Minder lessen in het voortgezet onderwijs, minder studierichtingen in het MBO en beurzen zullen verdwijnen. De overheid verspilt miljarden, maar de werkgroepen vinden dat u meer verantwoordelijkheid moet nemen. Gewoon lekker schulden maken.

Heel fijn jongens. Gooi die collegegelden maar omhoog tot 4500 euro per jaar. Duizenden studenten zullen stoppen zodat we geen goede mensen meer hebben en het geld weer rondgepompt kan worden voor het hierheen halen van Polen. Niemand die het merkt. Behalve dat mensen die hun vak verstaan tegenwoordig geen Nederlands meer spreken. Maak masteropleidingen maar onbetaalbaar. Dan weten we allemaal heel veel van weinig en bestaan er geen specialisten meer. Zadel studenten maar op met een studieschuld van 20.000 euro. Dan kunnen die slinksen in een linkse kabinet een mooie JSF kopen terwijl studenten tot hun 45ste bij pappa en mamma moeten blijven wonen omdat ze eerst die schuld moeten aflossen voordat ze een woning kunnen financieren. Hoe lossen ze dan het gebrek aan kennis op? Door de onderwijsdoelen "duidelijker" te stellen. Natuurlijk. Kind moet leren rekenen. Duidelijk. Alleen is er geen geld voor. Al jaren wordt het onderwijs genadeloos uitgehold door die achterlijke imbecielen. Dit is de zoveelste klap.

Waar komt het geld eigenlijk vandaan? Van u, de hardwerkende burger. Werken is voor de meeste mensen de enige manier om geld te verdienen. Zonder geld kunnen mensen zichzelf niet onderhouden. Logischerwijs is het hebben van een (goede) baan een vereiste om in de eerste levensbehoeften te kunnen voorzien. Elke idioot kan bedenken dat werk hebben heel belangrijk is. Zelfs de overheid moet dat beseffen. Wanneer mensen geen baan hebben, betalen ze immers geen belasting. Zij redeneren andersom: geen werk hebben betekent het betalen van een uitkering en daar moeten we vanaf. Wellicht denkt u dan dat ze de meest nutteloze uitkering aanpakken. Namelijk de bijstandsuitkeringen aan niet-werkende allochtonen, strafuitkeringen aan criminelen en de kosten van het gevangeniswezen. Helaas, ze pakken juist de type uitkeringen aan die mensen die werken zelf betalen. De WW wordt ernstig beperkt tot 1 jaar. Maatregelen om mensen sneller aan het werk te helpen? Ho maar. Alleen beperken en jatten. Dat kunnen ze goed.

Zorg nou verdomme voor een goede hervorming van de arbeidsmarkt. Maak het plaatsen van spookvacatures strafbaar. Draai de versoepeling van het ontslagrecht terug. Aangezien een vaste baan van levensbelang is, moet het beŽindigen ervan niet zo makkelijk zijn als het dumpen van een scharrel. Stel een sollicitatiecode op waarin onder andere wordt vastgelegd dat een werkgever die een vacature plaatst de eerste 3 mensen met de juiste papieren moet uitnodigen en aan 1 van hen de baan moet geven. Pak discriminatie op de werkvloer nu eens echt aan. Dat gelul over het niet aannemen van blanke korpschefs bij de politie, homoseksuelen die niet mogen werken en mensen die de PVV steunen en niet meer aan het werk komen moet nu eens afgelopen zijn. Haal belemmeringen weg in plaats van ze te creŽren. "Ja maar, als we de WW weghalen neemt u sneller een cheap ass baan aan." Sodemieter gauw op! Mensen die onvrijwillig thuiszitten willen graag aan het werk, maar dan wel werk waarmee ze hun levensonderhoud kunnen betalen.

Over levensonderhoud gesproken: wonen wordt een luxe in Nederland. Verzamel alvast een grote kartonnen doos of reserveer een plaatje onder de brug, want als we nu weer een linkse kabinet krijgen wordt dat wellicht de realiteit. Huren wordt zwaar ontmoedigd. Wilt u wonen in een populaire wijk? Lees: een wijk waar nog de meerderheid blank is zodat u niet continu beroofd wordt, dan gaat uw huur omhoog. Wonen op minder gewilde plaatsen, bijvoorbeeld in de broeinesten van Gouda, Rotterdam of Culemborg wordt iets goedkoper. Tenminste, als u niet al te veel verdient. Men lijkt namelijk van mening te zijn dat kunnen wonen altijd het maximum bedrag moet kosten dat u nog kunt betalen zodat u uw hele leven vastzit aan een klein rijtjeshuis. Gaat u meer verdienen? Dan moet u ook meer gaan betalen voor een huurhuis. Mensen die gaan kopen krijgen te maken met de afschaf van de hypotheekrenteaftrek. Straks moet u drie-verdiener zijn om een huis te kunnen kopen. Het geld gaat naar Marokkanen die wel gratis een woning krijgen.

Oorlog lijkt niet meer van deze tijd. Bommen en granaten gooien en middels geheime missies zoveel mogelijk mensen afslachten hoeft tegenwoordig niet meer. In een moderne tijd wordt een oorlog gevoerd door mensen psychisch kapot te maken en dom te houden. Legers worden uitgebreid door immigratie waarbij de nieuwelingen in ruil voor geld, woning en privileges hun baarmoeders beschikbaar stellen om nieuwe rekruten te baren. Ouderwetse defensieposten raken in onbruik en kunnen derhalve worden ontmanteld. Wie dacht dat ze hele dure projecten als de JSF stoppen heeft het mis. Miljardenprojecten mogen niet worden stopgezet vanwege de grote stijve piemels die de hoge heren ervan hebben gekregen bij het uitzoeken van hun nieuwe speeltjes. U moet het weer ontgelden. Zo willen ze de dienstplicht weer invoeren. Fijn voor Nederland aan flarden geschoten worden door islamitische strijders. Kap met die onzin. Strijden doen we alleen voor volk en vaderland. Haal onze mensen allemaal terug.

Overweging.

Allemaal knappe koppen hebben zich verzameld in 20 commissies om in alle hoeken en gaatjes geld te zoeken. Hoogopgeleide professionals die in een aantal gevallen zelfs gepromoveerd zijn tot doctor of het geschopt hebben tot professor. Juristen, fiscalisten, economen, technici en noem het allemaal maar op. Niet de eerste de beste dwazen zouden we denken. Balkenende en Hirsch Ballin hebben eveneens de nodige opleidingen genoten. Toch klopt er iets niet. Rekenmeesters doen alsof we het moeten hebben van kleine bezuinigingen op posten waar hooguit enkele miljoenen te scoren zijn, Balkenende bedreigt ons met een doemscenario als er niet drastisch wordt bezuinigd en als we niet beter zouden weten en enkel op het nieuws afgaan zouden we de indruk kunnen krijgen dat Nederland aan het afstevenen is op een ramp die enkel nog tegengehouden kan worden door het afpersen van de burgers. Komt er nou godverdomme niemand op het idee dat de miljarden voor het oprapen liggen als we de linkse geldkranen dichtdraaien?!

Zijn die achterlijke, voornamelijk socialistische, debielen nu helemaal gek geworden?! Lijdzaam moeten we toezien hoe miljoenen worden verspild aan rechtszaken tegen het vrije woord en totalitaire systemen als de ID-kaart en de vingerafdrukken in het paspoort om de bevolking in de gaten te houden. Nutteloze ICT-projecten worden uitgevoerd om vriendjes bij de overheid aan het werk te houden. Databases worden aangelegd met als enige doel datamining. Controle van onschuldige burgers. Diverse subsidieverslindende NSB-organisaties worden door de overheid betaalt om te klikken over meningen, legale downloads en lichte verkeersovertredingen. Om nog maar te zwijgen over al die miljarden aan immigratie, Europa, ontwikkelingshulp en banken waar blijkbaar niemand over durft te praten. Bang om voor kapitalist, racist of fascist te worden uitgemaakt. Nu moet het eens een keertje afgelopen zijn. Overheid, leg ons nu eens uit waarom de bronnen der verspilling niet worden aangepakt en de burgers weer de rekening krijgen.

Aan achterlijkheid alleen kunnen we het niet toeschrijven. Evenmin is het al lang failliete socialistische gedachtegoed alleen de schuldige. Een veel groter deel is bewuste opzet. Weet u nog wat de socialisten van het CDA en de PvdA deden zodra ze in 2006 aan de macht kwamen? We waren net weer een beetje opgekrabbeld uit de puinhopen van 8 jaar paars uit de jaren '90. Hadden ze toen de kraan dichtgedraaid, dan hadden we alle ellende niet gehad. Zij gingen echter de belastingen verhogen. Structurele verhogingen van ruim 8 miljard die nog steeds elk jaar afgedragen moeten worden. Met dat geld hadden ze natuurlijk de staatsschuld moeten aflossen zodat we daar minder rente over moeten betalen en dat geld aan nuttige dingen kan worden besteed. Desnoods konden ze dat geld in de zorg of het onderwijs stoppen. Gekozen werd echter voor een groot aantal generale pardonnen en nog meer massa-immigratie. Waarschuwingen mochten niet baten. Zonder blikken of blozen werden de belastingverhogingen aangewend voor de linkse hobby's.

Daarom vermoeden we dat er ook nu weer een vuil spelletje wordt gespeeld. Net als in 2006 verwachten we dat de belastingverhogingen en de bezuinigingen niet zullen worden aangewend voor het omlaag brengen van de staatsschuld, maar voor het keihard door laten gaan van het financieren van die afschuwelijke linkse hobby's. Het zijn verdomme net gokverslaafden die voor de 100ste keer zeggen het geld dit keer echt voor voedsel te gebruiken. Gelooft u het? Wij niet. Laten we spijkers met koppen slaan. De verslaafden krijgen geen cent meer. Weg met al die linkse hobby's. De miljarden moeten terug, de staatsschuld moet worden afgelost en alle voorgenomen verhogingen van belastingen die toch enkel dienen voor hun vermaak mogen geen doorgang vinden. Voor al die zogenaamde deskundigen hebben we wat leuks in petto. Geef al die dwazen netjes een modaal salaris zoals gewone burgers dat hebben. Pas als de machthebbers zelf aan den lijve ondervinden wat hun voorstellen zullen inhouden, zullen ze het probleem echt gaan begrijpen.
Reacties: 8
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 07-04-2010 om 13:53.
Schrijver van dit artikel zou in de regering moeten zitten.
Hulde.

Reactie door David op 07-04-2010 om 16:14.
Mocht de schrijver van dit artikel in de regering zitten dan kreeg hij zonder twijfel mijn stem.

Goed overzicht van de linkse hobby's. Verbanden weer prima aangegeven, nu dit nog laten lezen aan dergelijke linkse figuren.

Reactie door Sickofleft op 07-04-2010 om 23:47.
@ David en Moswolkje etc.,
Ik denk dat enorme aantallen Nederlanders de totale idiotie, die al tientallen jaren in Nederland aan de gang is, ook HELEMAAL zat zijn.
Dat zal op 9 mei (hopelijk) duidelijk worden. (lees nu al reeds de slinkse berichtgeving over verhoogde terreurdreiging rechts geweld... etc)
Nu dus al zweet links NL peentjes dat hun macht kentert.
De NOS draait overuren met hun smerige linkse propaganda.
Pvda doet het nu reeds lijken of ze ook na die periode nog aan het roer staan.
.
Ieder normaal denkend mens heeft de opsomming van Misdefinitie zelfs niet nodig om te beoordelen dat de leiders van dit land helemaal van de pot gerukt zijn.
Het is gvd. om gek van te worden.
Momenteel ben ik serieus bezig mijn emigratieplannen te evalueren.
Helemaal zat ben ik dit land met zijn gristen socialistisch inslag.
Snappen ze niet dat NL niet zit te wachten op religieuzen? op communisme?
Maar ja, vertel dat maar eens aan de talloze uitkeringstrekkers die het allemaal wel lekker vinden zo als het is.
Aan alle miljoen raamambtenaren met vet salaris die NL rijk is...
Aan de 2 tot 3 miljoen allochtonen die dankzij links NL binnen kwamen zonder kloppen.
Aan de linkse NLse huisvrouwenclub die NL rijk is.
Alles wat links is stinkt.
.
Misdefinitie, wanneer giet u uw site eens in een ooglijker jasje zodat mensen niet meteen afhaken al 10 seconden
na het openen van deze site?
Ik denk dat u met een mooie lay out een groot publiek kunt aanspreken.
Moet toch een kleine moeite zijn?

Reactie door Moswolkje op 08-04-2010 om 11:21.
Sickofleft, het gaat toch om de inhoud!
Als mensen al afhaken omdat de kleuren niet subtiel genoeg zijn, zijn deze lieden zeker niet opgewassen tegen de vlijmscherpe teksten.

Reactie door Sickofleft op 08-04-2010 om 23:01.
@ Moswolkje,
En toch is het waar wat ik zeg.
Ik heb een aantal mensen verzocht eens een paar stukken te lezen.
Allemaal haakten ze af, dankzij de lay-out en gebruikte kleuren.
Dat vind ik jammer.
Heeft deze trouwens site stats?

Reactie door Sickofleft op 08-04-2010 om 23:03.
P.s. de teksten snijden hout, zijn to the point.
Daar ligt het niet aan.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 08-04-2010 om 23:24.
Klachten over de website kunt u doen per mail. Hier graag ontopic blijven.

Reactie door Moswolkje op 12-04-2010 om 23:56.
Ik las ergens dat het antal Nederlanders zonder de instroom van buitenlanders weer op 11 miljoen inwoners zou liggen.
Werk aan de winkel dus voor o.a. de PVV, en aan ons gelijkgestemden natuurlijk...
Voorlopig heb ik me maar vrijwillig te werk gesteld als folderaar en plakker voor de PVV.
Men kan wel van alles roepen, maar er dienen ook handen uit de mouwen geschud te worden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.