Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 22 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

442 Allochtoons geweld voor geld (1)
441 The sound of goodbye (1)
440 Vernieuwing funest voor onderwijs
439 Internettrollen aan het werk (2)
438 Laffe dhimmi's capituleren voor de islam
437 PNVD vuistdiep in de kinderseks (1)
436 De vrijheid van de fascisten (1)
435 Draaikonten en hielenlikken (2)
434 Rassenrellen door multikul
433 APK vol verkooppraatjes
432 Terrorisme met racistisch motief (1)
431 Misdefinitie.nl wenst u een verbodloos 2010 (1)
430 Individualisme tegen socialisme
429 Halsema de klimaatonnozelaar (1)
428 Islamisering valt niet te ontkennen (4)
427 Callcenters teisteren consument
426 The amazing Retesmaad (6)
425 Ongewenste effecten multiflauwekul (1)
424 Pedosmet op discriminatiewetgeving
423 Stormfronter bestraft door varkensvoer

434 # Rassenrellen door multikul #
Gepost door Misdefinitie op 16-01-2010 om 23:45.
Problemen met Marokkanen, Turken en zelfbenoemde moslims worden al tientallen jaren onder het tapijt geveegd door het te bagatelliseren als incidenten. Holle linkse retoriek moet eraan te pas komen om dat gedrag te rechtvaardigen. We zouden discrimineren en daar onmiddellijk mee moeten stoppen. Racisme is geen mening, maar een misdaad. En misdaad is iets voor moslims. Gezien de typische veelzeggende actualiteiten die de laatste jaren regelmatig voorbij komen, denken we er toch net even iets anders over. Eind 2008 luidde een explosie aan Marokkaans geweld het failliet van de multiculturele samenleving in en gedurende 2009 is de steeds verdergaande islamisering tot een hoogtepunt gekomen. Thans hebben we te maken met de volgende stap van deze ellende. Grote groepen Marokkanen gaan andere groepen massaal te lijf waarbij ze niet terugdeinzen voor extreem racistisch geweld. Rassenrellen op basis van ras, huidskleur en geloof vormen een wereldwijd probleem door het mislukken van de multiculturele samenleving.

Racistisch en links geweld.

Marokkanen en Molukkers in de wijk Terweijde in Culemborg hebben tijdens de jaarwisseling het vuur zo hoog laten oplopen dat het tot een uitbarsting kwam waarbij extreem geweld niet werd geschuwd. Al jaren staan de twee buitenlandse volken elkaar naar het leven. Molukkers kregen in de jaren '60 de wijk toegewezen, maar toen er gaandeweg steeds meer Marokkaanse profiteurs gastarbeiders kwamen wonen, is de haat uitgegroeid tot ongekende proporties. Thans wonen er twee keer zoveel Marokkanen als Molukkers wat wel tot een veldslag moest leiden. Na een ruzie in een shoarmazaak kwam de wijk in staat van oorlog. De vonk sloeg over naar een uitbarsting en er ontstonden vechtpartijen. Ramen werden ingegooid en Marokkanen staken auto's in de fik. Dat laatste werd gezien door een meisje dat later aangifte deed. Haar daad moest ze bijna met haar leven bekopen. Vijf Marokkanen pleegden in een auto een aanslag op de getuige van hun brandstichting en luidden daarmee de rassenrellen in.

Culemborg is het schoolvoorbeeld geworden van de linkse natte droom van de multiculturele samenleving. Een spookstad waar de politie nauwelijks meer durft te komen, de ME iedereen om zijn jodenster ausweis vraagt en wederrechtelijk aanrandt en zware betonblokken de toegang tot de wijk moeten afsluiten. Bewoners moeten zelf de wacht houden en de burgemeester heeft uit angst de noodverordening opgeroepen. Wat nog meer bevoegdheden voor de politie moet inhouden die de rellen die al jaren voortduren toch niet in bedwang kan houden. Ondertussen geven Marokkanen en Molukkers in het hele land aan best in te zijn voor rassenrellen. Desnoods reizen ze met z'n allen af naar Culemborg om hun maten bij te staan met grof geweld. Volgens de Telegraaf zouden andere groepen via internet eveneens vergaande plannen hebben om deel te nemen aan de ongeregeldheden. Nederland is in oorlog. Waar blijven de AFA, IS, PvdA, SP, GroenLinks Milli Görüs en Moslimbroederschap nou met hun grote bek?

Terwijl ze in Gelderland elkaar de hersens inslaan, schijt de politie in Gouda tien kleuren bagger vanwege de witte sneeuw. Niet om de zoveelste poging te doen om alles wat wit is bruin te maken, maar uit angst voor wat Marokkanen in de probleemwijken in Gouda. Zat u tijdens de kerst lekker te gourmetten: 32 Marokkanen maakten toen barricades met sneeuw en gooiden met ijsballen naar niks vermoedende voorbijgangers. Eenmaal tot stoppen gedwongen werden ze met openlijke geweldpleging beroofd. Ditmaal ontsprongen de slachtoffers de dans met betrekking tot verkrachting. De vrieskou liet de kleine pikkies van de belagers teveel krimpen. In de wijk Oosterwei, bekend van de spugende Marokkanen, werden er ijsballen naar beveiligingscamera's gegooid. Incidenten? Hierover berichten is discriminatie? Helaas moeten we u melden dat de hier beschreven wandaden slechts het topje van de ijsberg zijn. Politie en justitie liegen ons voor en verzwijgen een heleboel zaken. Verklaring? Dhimmitude, vriendjespolitiek en keihard falen van justitie.

Links bijt ons vaak toe dat echte racisten altijd wel redenen vinden om op basis van huidskleur te discrimineren. Dat klopt. Turken en Tukkers in Enschede voerden het voetbal aan als excuus om elkaar eens flink te beschadigen met fietsen, hekken, glazen en vuurwerkbommen. Weer kwam de politie te laat en weer grepen ze heldhaftig in. Ruim 1 hele relschopper werd opgepakt. Drie maal raden wat zijn afkomst was. Wel had de politie extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Iedereen werd preventief gefouilleerd. Waarmee maar weer eens is aangetoond dat het aanranden van het blanke Nederlandse lijf door een agentje die hoogstwaarschijnlijk al moeite had met het vmbo geen flikker bijdraagt aan de algemene veiligheid op straat. Waar komt dat rellende gedrag toch vandaan? Voer voor psychologen, maar de actualiteit wil ons vast wel een goede hint geven: uit het buitenland. Verschillende Turkse stammen bekogelen elkaar in Turkije met stenen en molotovcocktails na een politiek akkefietje.

Nederland is dus zeker niet het enige land waar extremistische moslims zich laten gelden. Nagaa Hamady is een stad in Egypte waar het ook al tot uitbarstingen is gekomen en moslims bij betrokken zijn. Radicale moslims schoten vanuit een auto op een menigte waarbij 9 mensen omkwamen. Volgens christenen ontstonden er vechtpartijen omdat zij als tweederangs burgers worden gezien. Zelf zijn het ook geen lieverdjes aangezien zij de winkelvoorraden van islamieten aanvulden met stenen door de ramen. Onder het mon van "Godverdomme, Allah is voor dommen" besloot een rechter in Maleisië dat het niet uitmaakt of een sprookjesfiguur God of Allah wordt genoemd. Moslims gingen vervolgens door het lint. In de koran staat namelijk dat alle ongelovigen, dat bent u al als u niet in de islam gelooft, varkens zijn die op de meest gruwelijke wijzen moeten worden afgeslacht met een bot zakmes. Ketters die Allah zeggen? Dat nooit! Boze moslimgroepen gooiden uit wraak brandbommen naar kerken.

Toespraken van onwelgevallige politici kunnen eveneens aanleiding zijn voor rellen en bedreigingen. Geert Wilders is in Nederland een democratisch gekozen politicus. Laatst reisde hij naar Engeland af om daar een toespraak te houden. Heel vredelievend en precies volgens de regels en rechten die de moderne democratie biedt zouden we denken. Moslimextremisten denken daar anders over. Openlijk roepen ze op om Wilders te vermoorden en verzamelen zich met duizenden aanhangers in de stad om eens flink te gaan rellen. Toen duidelijk werd dat ze niks zouden bereiken, kwam de oude retoriek weer boven. De islam zal ongelovigen straffen met de doodstraf en de hele wereld veroveren. Partijen in Engeland die willen demonstreren tegen die soort moslimextremisme worden verwelkomd op de typische islamitische manier. Extreem linkse fascisten die zich antifascist noemen, net zoals de AFA in Nederland, sloegen de demonstratie met geweld uit elkaar.

Denk nou niet dat radicale moslims een monopolie hebben op geweld. Aanverwant aan rassenrellen zijn rellen waar links gespuis bij betrokken is. Zij zijn immers degenen die massa-immigratie mogelijk hebben gemaakt waardoor we nu met alle ellende zitten. Wat er gebeurt als linkse jongeren worden dwarsgezeten door hardwerkende normale burgers die wel willen werken kunnen we zien in Griekenland. Gewelddadige linkse studenten gooiden daar stenen en brandbommen naar de politie en staken auto's in de brand. De gelijkenis met de andere rellen is treffend. Niet voor niks is links vaak grote vriendjes met radicale moslimgroeperingen. Zelfde ideologie, zelfde gedrag. Eerder was het ook al raak toen een tiener de dood vond door een politiekogel. Over de schuldvraag spreekt niemand meer. Linkse jongeren in Hamburg schijnen ook wel van een leuk feestje te houden. Na afloop ging het finaal mis in Duitsland. Honderden linkse relschoppers vernielden auto's en gooiden flessen naar de politie. Typisch links. Typisch socialisme.

Laffe slinksen.

Dacht u dat de linkse elite de hand in eigen boezem steekt na het vernemen van deze chaos? Of dat ze met goede oplossingen komen om de door hen veroorzaakte puinzooi weer op te ruimen? Wel nee, ze gaan gewoon op oude voet weer verder. Rellen in Culemborg? Gewoon even 150.000 euro extra geven om straatcoaches in te zetten. Een geweldige overmacht van maar liefst 3 zachte psychologen moet met de jongeren gaan praten zodat ze het voortaan wel uit hun hoofd laten om brand te stichten en zich schuldig te maken aan doodslag. Links wil praten. Voor de zoveelste keer. Al weten ze uit het verleden dat praten geen zak oplost. Prominente moslims weten raad en spreken een fatwa, achterlijk islamitisch vonnis, uit. De fatwa houdt in dat Arabieren en moslims geen kerstvieringen meer moeten toestaan. Binnen de ChristenUnie (CU) uit men zorgen om moslims die eigenlijk gewoon heel erg zielig zijn. Directeur Gert-Jan Segers stelt dat jonge generatie moslims gewoon in een identiteitscrisis zijn beland.

Dingen wegstoppen, de boel bagatelliseren en verzwijgen. Daar zijn die slinksen goed in. Kranten stonden de laatste tijd weer vol met ellende met immigranten, maar daar heeft de linkse kliek iets op gevonden. Een rapport van stichting Open Society Institute (OSI) stelt dat discriminatie van moslims in Europa alarmerend toeneemt. Geen woord over het alarmerend toenemen van rassenrellen die gepaard gaan met extreem geweld. Nee, het zou er weer aan liggen dat die zielige moslimzieltjes gediscrimineerd worden. Ach, hebben we uw tere zieltje beledigd met een paar lettertjes? En moet u dan weer uw lange tenen laten gelden met veldslagen en oorlog? Rot lekker op naar uw eigen land. Feit is dat we hier rustig en vredig leefden zonder uw komst. Dat heeft niks met discriminatie te maken. Het gaat om een objectieve constatering. Geef vooral geen anderen de schuld van iets dat u zelf doet. Vermeende discriminatie kan nooit een rechtvaardiging zijn voor geweld. Zou dat wel zo zijn, dan konden wij half links Nederland in afranselen.

Anderen apen het in een slachtofferrol kruipen graag na zodat ze niet naar hun eigen daden hoeven te kijken. Turkije noemt Geert Wilders een fascist en een racist terwijl de racistische Turken elkaar daar naar het leven staan. Ga daar eerst wat aan doen zouden we zeggen. Ondertussen gaat de islampropaganda gewoon door. Günther Verheugen roept als vicepresident van de Europese Commissie dat de EU Turkije hard nodig heeft. Waarom dan? Om nog meer uitgemaakt te worden voor racist en die gezellige rassenrellen? Laat maar zitten hoor. Blijf allemaal lekker daar. U wilt niet weten waar de linkse politiek op het moment mee bezig is. Turkije krijgt ten onrechte veel geld van de EU waarmee ze makkelijker kunnen toetreden. Uiteraad op slinkse wijze zonder dat u er iets van merkt. Een beetje zoals het doordrukken van de Europese grondwet. Walgelijk en zeer achterbaks.

Onder de "oplossingen" van links treffen we het aloude concept van de positieve discriminatie aan. Uit het verleden kenden we natuurlijk de snoepreisjes voor Marokkanen als ze in het vervolg zouden beloven geen politieauto's meer kapot te maken. Sindsdien vieren ze hun gekrenkte gevoelens bot op uw wagen. Tijd voor iets nieuws. Zo mogen de relschoppers in Gouda in alle weelde naar hun inburgeringscursus. Gratis met de taxi van uw belastingcenten terwijl u mag lopen als de treinen weer eens niet rijden. Nieuwkomers worden hier zo vertroeteld dat ze niet meer weg willen. Typisch links. Als hun stemvee niet meer wil vertrekken, krijgen zij meer zetels. Een Amsterdams plan om allochtonen nog meer in de watten te leggen gaat veel verder. Hoge functies laten verrichten door hoogopgeleide blanke Nederlandse mannen? Dat mag niet meer. Allochtonen worden voorgetrokken. PvdA-raadslid Piggy Burka wil hoge functies exclusief voor allochtonen reserveren ten koste van autochtonen. Pure discriminatie!

Die schatjes worden daar niet liever van. Zouden die wildvreemde PvdA'ers eens op straat komen, dan zouden ze anders piepen en de poep uit hun ogen moeten halen. Herbert Raat is gemeenteraadslid voor de VVD in Amstelveen en werd in de metro aangerand door 3 agressieve theedoeken. Klodders spuug vlogen zijn richting op en hij moest lijf en goed verdedigen tegen dat tuig. Molukkers en Marokkanen zeiden recent verplicht "sorry" tegen elkaar, maar dat belooft niet veel goeds voor de toekomst. Met lede ogen moeten we zien hoe links er een zootje van maakt. Asielzoekers worden opgevangen in dure attractieparken. Dan bereikt ons het zoveelste schokkende bericht. Veelplegers zijn steeds vaker Marokkaan of Turk en ze worden alleen nog maar gewelddadiger. Wanneer gaan de socialisten eens leren dat er echt iets moet gebeuren? Dit wordt een links gebed zonder einde. Laffe dhimmi's. Italië weet wel raad met relschoppers. Na massale rellen werden immigranten gedeporteerd met bussen.

Overweging.

Nederland staat in brand en is in staat van oorlog. Hoewel we er steeds nadrukkelijk de kanttekening bij moeten plaatsen dat heus niet alle Marokkanen, Turken, moslims en andere immigranten zo radicaal en extreem zijn, kan niemand meer ontkennen dat het linkse experiment van de multiculturele samenleving finaal is mislukt. Justitie sprak na de jaarlijks ellende op oudejaarsavond over een beheersbare avond. Duidelijk is geworden dat het enkel "beheersbaar" was omdat de aanstichters van de rassenrellen niet veel verder zijn gegaan dan openlijke geweldpleging en doodslag. Zouden we eenmaal in een situatie belanden waarin grote groeperingen elkaar via internet landelijk gaan oproepen om elkaar tot moes te slaan, dan kunnen we daar niks tegen beginnen. Moeten we dan lijdzaam afwachten totdat het echt goed misgaat en we de doden van de straten kunnen plukken na een veldslag? Natuurlijk niet! Het failliet van de multiculturele samenleving houdt in dat we moeten gaan denken over het terugdraaien ervan.

Linkse oplossingen zijn laf en bieden geen soelaas. Raddraaiers laten zich niet corrigeren door het zoveelste gesprek. Cadeautjes en privileges uitdelen aan buitenlanders uit angst dat ze anders de boel in de hens gaan steken helpt hooguit tijdelijk. Straks komen ze terug voor meer en als ze het dan niet krijgen breekt de pleuris uit. Nog schokkender zijn de linkse vormen van discriminatie waarbij het blanke volk wordt gediscrimineerd en verraden ten gunste van criminele buitenlanders. Luxe ritjes, vakanties en hoge banen die exclusief worden gereserveerd voor allochtonen zijn het toppunt van dhimmitude. Onaanvaardbaar. Het wordt tijd dat we orde op zaken gaan stellen en de waarheid onder ogen durven te zien. Durf nou eens toe te geven dat het huisvesten van verschillende volkeren op een klein stukje land onmogelijk is. Stimuleer mensen te vertrekken naar hun eigen land waar ruimte zat is. Treed hard op tegen dat gespuis. Reserveer geen banen, maar treinen en Transavia-vliegtuigen voor dwazen die niet normaal kunnen doen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.